Az 5. dimenziós szívcsakra aktiválása Jézus Mesterrel

 Az 5. dimenziós szívcsakra aktiválása Jézus Mesterrel


Michelle Eloff csatornázásában ©

2005. január 19.-én

Fordította: Hatejer Emese

Gárdi Marianna által készített hanganyag innen tölthető le:

http://www.mediafire.com/download/5l9e4cysn383xq8/5D+Sz%C3%ADvcsakra+aktiv%C3%A1l%C3%A1s+J%C3%A9zus+mesterrel%282%29.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_______________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek a békesség, a bizalom, a hit, a belső bepillantás és megértés áldásait.

Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Testvéreim, a megszentelt aktiválás és beavatás, amit ma viszünk végbe, arra szolgál, hogy összehangoljon téged további szinteken az 5. dimenziós tudatossággal, ennek során összehangol a kristály tudatosságoddal, valamint a kristálytesteddel is. A szívcsakra minden bizonnyal a legsérülékenyebb csakra, amivel az emberiség napi szinten dolgozik.

A legtöbb embernek könnyebb a saját szívcsakrájához kapcsolódni, mint bármelyik másikhoz, mivel jobban törődnek az ezt a csakrát érintő sebekkel.

Az utazásotok az 5. dimenzióban támogatni fog titeket a mélyebb megértésben a szívcsakra dolgaival kapcsolatban, a szívcsakra bármilyen ügyével kapcsolatosan, ami a legfontosabb nektek.

Támogatva lesztek abban, hogy megértsétek, mik a szívetek dolgai igazából és, hogy mi a feladata, mivel egy csoportként fogjátok szolgálni az emberiséget ilyen módon is. Előfordulhat, más feladatok mellett, az is, hogy a teredben egyre gyakrabban jelennek meg az emberek szívével kapcsolatos kérdések, vagy előfordulhat, hogy az emberek, akiket régóta ismersz, hirtelen erről kezdenek el beszélgetni veled, vagy rád bízzák a szívük ügyeit.

A gyerekek is részét képezik ennek. Rengeteg gyerek inkarnálódott ebbe az új korba szívvel kapcsolatos kérdésekkel, amiknek meg kell gyógyulniuk. Ezek asztma formájába nyilvánulnak meg sokuk számára. A szívcsakra nem csak a pozitív és negatív érzelmekkel foglalkozik, hanem, azzal is, hogy mennyi helyet adsz magadnak. Van elég helyed a légzésre? Van elég tered, hogy érezz? Amikor valakik elfojtva érzik magukat a hitrendszereik vagy mások hitrendszerei által, és nem korlátozzuk ezeket csak a spirituális hitrendszerekre, a pénz körüli hitrendszerekre, a teljesítménnyel kapcsolatos felfogásokra, mert ez sok gyereknél asztmaként nyilvánul meg a szülők vagy tanárok által rájuk helyezett érzelmi nyomás eredményeként, és úgy érzik nincs elég helyük, vagy terük, hogy felfedezzenek, hogy létezzenek és éljék az igazságukat. Nincs elég, hogy lélegezzenek. Egyes gyerekeknél ez úgy manifesztálódik, az egyik vagy mindkét szülő „fojtogatásának” eredményeként, hogy nem biztosítanak elég teret a gyerek érzéseinek, hogy saját véleménye szerint döntsön. Néha olyan egyszerű kérdésben, sem adva hatalmat neki, mint hogy milyen ruhát szeretne viselni aznap, és ez súlyos asztmaként ölhet testet.

Néhány szülő egyszerűen nem fogja meg adni a helyet a gyerekei számára, hogy kiválasszák, mit szeretnének aznap enni, vagy (életkornak megfelelően) milyen anyagot tudnak, vagy nem tudnak elolvasni.

Tehát, ez nyilvánvalóan szélsőséges. Azok a felnőttek, akik asztmától szenvednek, nekik ez lehet egy bepillantás/észrevétel és láthatják, hogy hol volt az, amikor azt érezték az életükben, hogy a fulladások (nyomások) megszaporodtak, miközben levegőért kapkodtak, hogy teret találjanak, hogy önmaguk lehessenek. Ahol valakik nem élik a személyes igazságukat, valakik, akiknek nincs helyük arra, hogy létezzenek és érezzék önmagukat.

Egyéb megnyilvánuló problémák szívcsakra területén, a mellrák, ami a férfiak és nők körében is elterjedt. A férfiaknak is van mellük. Az egyetlen különbség azt, hogy nem rendelkeznek olyan női hormonokkal, amelyek a mell megnagyobbodásáért felelősek, de attól még van mellük, és a mellrák bennük is megjelenhet. A legfontosabb okok közül az egyik a nőknél, amiért a mellrák megnyilvánul náluk, a neheztelés, a harag és a keserűség, mivel nem érzik, hogy elég hely lenne arra, hogy önmaguk lehessenek. Azok a nők, aki szélsőséges dühöt, haragot, keserűséget éreznek, annak eredményeként, hogy fel kell áldozniuk az álmaikat, a reményeiket, a kívánságaikat; haragszanak, hogy nem érzik a gondoskodást vagy a támogatást a saját álmaik táplálásának folyamatában.

A bal mell a – múlt, belső én, és minden nőiessel kapcsolatos kérdések, a jobb mell a – a jövő, a külső világ és a férfiassal kapcsolatos kérdések, ez egy mélyebb megértést ad, hogy pontosan honnan is származik a harag, és mi vagy ki volt a célpontja.

Tehát, kedvesem, mennyi helyet adsz magadnak a lélegzésre? Mennyi helyet adsz magadnak, hogy érezz? Mennyi időt szánsz önmagad gondozására, hogy foglalkozz a szíved dolgaival, kérdéseivel annak érdekében, hogy megértsd, hogy mire van igazán szükséged, azért hogy bejöhessenek a fizikai világodba? Általánosan, ami leginkább a szívcsakrán belül tart valakit, az kihat a valóságra, manifesztálva azt annak az illetőnek az életébe, azért mert a fej és a szív, hatást gyakorolnak egymásra. A torok a híd, a fej és a szív között, ha nem tudod, hogy mire van igazán szükséged és mit érzel, akkor nem leszel képes kifejezni ezeket igazságukban és a negatív gondolkodás, mint negatív hitrendszerek eredményeként nyilvánul meg negatív kifejeződésként, na és akkor abban hiszel, amit megteremtesz a világodba. Rendkívül fontos, hogy felhatalmazd magad olyan mértékben, hogy kövesd amiben hiszel, azért hogy az igazságodban legyél. Feledkezz el a spirituális hitrendszereidről most. Nézd meg a pénzzel kapcsolatos hitrendszereidet. Szólítsd meg a kapcsolataiddal kapcsolatos hitrendszereidet, a sikerrel kapcsolatos hitrendszereidet. Ez a három terület óriási mennyiségű betekintést ad, tiszteletben tartva a befektetésedet bármelyikbe, és több mint valószínű, hogy mindegyikre hatással lesz: a szegénység tudatosság, az áldozattudatosság, a feltételekhez kötött szeretet és a bujaság tudatosság. Hadd emlékeztessünk titeket, hogy a bujaság tudatosság nem csak az alap szexuális aktusokra korlátozódik, hanem tartalmazza a bosszúvágyat, a hatalomvágyat, a kapzsiság tudatosságot, sőt a „kéjsóvár/búja” függőségek is a korlátozásaid  – ezek mind beleesnek a bujaság tudatosságba, és nagyon gyakran a belső gyermek hajlik a bosszúvágyra, ami általában az egyén belső gyermekének a manipulatív aspektusa. Hányan tapasztaltátok már, hogy egy gyermek vagy akár egy felnőtt bosszúálló módon reagál egy helyzetre? Ez gyakran a szemet szemért tudatosság. Ez is eljut egy feloldási ponthoz. Ez az összes dolog, Szeretett Egy, amit meg kell értened magadról. Ha nem ismered magadat, akkor lehetetlen, hogy megismerj más embereket. Ha megérted a fiziológiádat, akkor megérted, hogy hogyan befolyásold a fiziológiádat.

Azok az eszközök, amiket manifesztálsz, azokat annak az eredményeként kapod, hogy megismered a pszichológiád, ami a bölcsesség eszközeivé válik, amivel másokat segíthetsz meg, hogy megtapasztalják az önfelfedezés útját. „Ember ismerd meg önmagad”- az emberiség legfontosabb szavai közül az egyik, amit az emberiség valaha is beszélt. Most nektek, mint csoportnak (és akik olvassátok ezt) látni fogjátok, hogy miről beszélek nektek ma reggel, amin keresztül mentek és a tapasztalat része lesz ennek, azért hogy szolgálhassátok az emberiséget. A mai beavatásotok Jézus Mesterrel megy végbe, aki elvisz titeket egy olyan térbe, ahol az emberek kihívhatják saját hitrendszereiket, és ha bizonytalan vagy a hitrendszereiddel kapcsolatban, akkor nem leszel képes az igazságodban állni. Most nem arról beszélünk, hogy hívd ki a hitrendszereidet egy nagyon komoly kardpárbajra! (nevetés) Feltehetsz egy olyan egyszerű kérdést is magadnak, hogy: - „Miért hiszem azt, amit hiszek?” „Mi késztet erre, hogy ezt higgyem? Vagy „Hogyan élem meg?” Ezek egyszerű kérdések, de eléggé mélyen ki tudnak hívni, ha valaki nem tudja, hogy tulajdonképpen miért hisz egy bizonyos dologban? Egyszerűen követed a másik ember igazságát és elfogadod azt, mint sajátodat, vagy megéled és megismered az igazságon belüli minőségeket, amik arra motiválnak, hogy alkalmazd őket az életedben és higgyél bennük? Tehát tegyétek fel magatoknak ezeket az egyszerű kérdéseket, kedveseim.

Emlékezzetek, nem csak lelkileg, hanem az életetek össze többi aspektusánál is. Az ok, amiért ezt mondjuk, az az, hogy egyre több és több ember ismeri fel azt, hogy amit gyerekként tanultak az valójában egy nagy zsíros hazugság. Nem azért, mert valakik szándékosan tették ezt, hanem, mert ezt a hitrendszer programozták beléjük, ez volt az, amit ők igazságnak tekintettek akkoriban. Tehát ez nem úgy szólva kritika vagy ítélet, de most lehetőségetek van, hogy észrevegyétek, mi is az igazság. Tehát mit szabsz meg a gyerekeidnek, mit vetítesz ki környezetedbe a barátaidra, és a családodra.

Meg vagy győződve arról, hogy a fű zöld, a zöld az zöld, de miért zöld, a zöld? Ki mondta nektek, hogy ez zöld volt? Értitek? Ki indul el, hogy kiderítse, hogy ki mondta, hogy a zöld az zöld? Bosszantunk titeket, tudjuk, hogy ennél sokkal jobb dolgokkal töltitek az életeteket, de ez csak egy példa, egy nagyon elme összezavaró és elképesztő példa!

Most kedveseim, kezdjük bele, Jézus Mester már vár (rátok). Tehát kérlek, helyezkedj el kényelmesen. Hunyd le a szemed és vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, és amint kilélegzel, engedd meg a tested csakráinak, hogy kiegyensúlyozottá és tökéletesen összehangolttá váljanak a kozmikus fényeddel. A következő belégzésnél vizualizáld a 3. dimenziós Dávid csillagot - testet ölteni körülötted és ismerd el, hogy ez a te csillag tetrahedron merkaba járműved, fény a testednek, amelyben dimenziókon keresztül, naprendszereken át, galaxisokon és univerzumokon keresztül utazol. (szünet)

A következő belégzésnél húzd be a fehér fényt egy hatalmas csövön át a koronacsakrádba, és mozgasd ezt végig a többi csakrádon keresztül lefelé, és a kilélegzést követően, húzz be egy rubinvörös fényt a Föld Anyából, feltöltve, összehangolva és energetizálva a testedet. (szünet) Mindegyikőtök rendelkezik pránavezetékkel. Ennek a pránacsőnek az átmérője akkora, mint az a kör, amit a hüvelyk és mutató ujjad összeérintésével formálsz. Most képzeld el ezt a csövet ezzel az átmérővel, amit a gerinced mentén kiterjed a koronacsakrád fölött és a lábaid alatt. Megtöltődve egy csodálatos kék kristályfénnyel. (szünet).

Ezzel a fénnyel volt megtöltve ez a cső, ez egy olyan energia volt, amit belélegeztettek, mielőtt meg tanultatok lélegezni a szátokon és orrotokon keresztül. Most a következő belégzésnél lélegezettek be az univerzum központjából, keresztül a pránavezetéken, húzd be az energiákat le egészen a gerincoszlopod mentén, és amint kilélegzel (terjeszd ezt az energiameződbe), lélegezzél be energiákat a Föld Anyából, fel a pránavezetékeden, fel a gerinceden, kiterjesztve a koronacsakrádon. (szünet) Tegyétek ezt meg még néhányszor és állítsátok be/határozzátok meg a szándékot minden lélegzetvétellel, amit minden nap vesztek, tanuljátok meg hogy hogyan lélegezettek a párnavezetéketeken keresztül is.

Azt ajánljuk, hogy napi szinten gyakorold ezt. Lélegezd az élet energiáit be, kiterjesztve az energiameződbe, amint kilélegzel. (szünet)

Most kezdj el lélegezni a saját kényelmes ritmusodban, és használd a képzeletedet, hogy megleld a saját megszentelt kertedet. Ez a teljes békének és nyugalomnak az a kiváló helye, ahová a belső gyermeked utazik, hogy kommunikáljon és együttműködjön a Vezetőivel a gyógyulásodért, a gondoskodásért.(szünet)

Vess egy pillantást a szépségre és pompára, ami körül vesz téged. Lélegezd be a finom, friss és tiszta levegőt.

Képzelj el minden pórust a testeden, lélegezd be rajtuk ezt a színtiszta levegőt, ez átszűrődik a testedbe, a szerveidbe, a véráramodba, és a tested minden sejtjébe, behozva az egyensúlyt, gyógyulást és a tisztaságot. (szünet)

Mielőtt belépnél Shamballa kertjébe Arkturusz Nagyúr manifesztálja magát a kertben és felkínálja neked a lehetőséget, hogy megtapasztalj bármilyen fizikai gyógyulást a testedben, vagy a testeden kívül, amit megkívánsz/megkövetelsz. Az Arkturusziak nagyon ügyesek a gyógyítás terén – fizikailag, ezért ha van bármi, ami fizikai gyógyításra szorul, testnek vagy a testedben, kérlek vitasd ezt meg most, Arkturusz Nagyúrral. (szünet)

Azt akarom, hogy lélegezz be mélyen, majd lassan a szádon ki teljesen. Mikor abbahagyod a lélegzést, akkor az energia nem mozog az energiameződön keresztül.

Amikor végeztél Arkturusz Nagyúrral, akkor meglátsz egy ösvényt a lábaid alatt. Kövesd ezt, egy hatalmas pompás arany kapuig, ahol Shamballa őrzői már várnak rád – két fenséges sárkány.

Üdvözöld őket, mikor megérkeztél, és kérd meg őket, hogy adjanak engedélyt, hogy beléphess Shamballa szent világába.

Amikor az engedély megadták, a kapuk automatikusan kinyílnak, hogy beléphess rajtuk. (szünet)

Most kövesd tovább az ösvényt előtted, Shamballa világába.

Ahogy sétálsz, láss meg egy ragyogó fényt magad előtt, ami közeledik feléd. És amint a fény közelebb ér, felismered benne szeretett mesterünket, Jézust, aki üdvözöl téged nagy örömmel, szívesen fogadva téged Shamballa világában.

Jézus Mester megfogja a kezed és kéri, hogy sétálj el Vele a Smaragdzöld Templomhoz. Mikor eléred a templomot Jézus Mesterrel, meg kér rá, hogy maradj még kint. Most belép és a templom közepébe veszi az útját. (szünet)

Mikor felkészültnek érzed magad, kérj engedélyt a Smaragd Templom energiájától, tudatosságától és jelenlététől, hogy beléphess a testedben, annak érdekében, hogy megkaphasd a beavatást az 5. dimenzióba.

Ha az engedélyt megadta, az ajtók kinyílnak.

Vedd az utadat a templom közepébe és állj Jézus Mester elé.

Jézus Nagyúr szívélyesen üdvözöl téged még egyszer, ennél a pontnál szükséges, hogy megidézd az összes Gyógyító Angyalod, a Mester Vezetőid és Mester Tanítóid jelenlétét a templomba. (szünet)

Idézd meg a Fény bármely Lényeit, akik személyesen veled együtt dolgoznak, és akiket szeretnél, hogy jelen legyenek. (szünet)

Hívd segítségül Arkturusz Nagyúr jelenlétét, hogy csatlakozzon hozzád a Smaragd Templomba. És hívd segítségül Szíriusz Nagyúr jelenlétét és a Fény Szíriuszi Arkangyalainak Szövetségét. (szünet)

Most adj hálát mindnyájuknak, hogy elismerték a kérésedet és csatlakoztak hozzád.

Most Jézus Mester arra kér, hogy képzeld el a belső gyermekedet a Felnőtt Éned és Önmagad között állni. (szünet)

Nézz le ennek a drága és szent gyermeknek a szemébe. Figyeld meg, hány éves ez a gyerek. Jézus Mester azt kérdezi, hogy van-e valami különleges, amit ezzel a gyerekkel kapcsolatban észreveszel, amikor rá nézel. Boldognak vagy vidámnak látod őt, esetleg szomorúságot vagy szenvedést látsz a szemeibe? Arcán nyugodt vagy békés vagy inkább dühös?

Ahogy ott áll azt bizalommal teszi e. Az összes ilyen dolgot jegyezd meg. (szünet)

Most Jézus Mester, arra kér, hogy néz egyenesen a Szemébe és a legtöbb szeretettel áraszt el, amit valaha is kaptál. Elmondja neked, hogy tökéletes vagy, elmondja, hogy a szeretet, isteni társteremtője vagy. Elmondja neked, hogy a megannyi Vezetőd, minden lény, akik csatlakoztak hozzád a Smaragd Templomba szeretnek téged. (szünet)

Emlékeztet téged, hogy az összes fájdalom és szenvedés a tanulás céljából volt, és emlékeztet, hogy te választottad ezeket a bizonyos leckéket, de ez nem azt jelenti, hogy ezek töretlenül irányíthassák és megbéníthassák a teljes életed.

Jézus Mester most felveszi a Belső Gyermekedet a Karjaiba és lásd, ahogy ennek a gyereknek az energiája teljesen átalakul, ekképpen megfürödve ebben az erőteljes szeretet energiában. (szünet)

A gyermek teljesen átitatódik a békével. A gyerek lehet, hogy sírásban tör ki vagy nagyon izgatottá válik. Egyszerűen csak engedd ezt meg neki. (szünet)

Jézus Mester újra megkér rá, hogy fókuszálj a Szemeire, néz mélyen a szemeibe és érezd az igazságot, és az erőt a Szavaiban, miközben újra felhívja a figyelmedet rá, hogy egy drága és szent lélek vagy. (szünet) Emlékeztet rá, hogy azt választottad, hogy különösképpen amiatt reinkarnálódtál, hogy másokat a fénybe vezess, úgy amiképpen önmagadat vezeted oda. Rád vetíti a könyörület egy erőteljes auráját és átkarol teljesen a Könyörületbe tartva téged, miközben az utazására emlékeztet téged, amit fizikai testben tett meg. Az erőlködéseire, a belső és külső vívódásaira/harcaira, és biztosít róla, hogy békét fogsz lelni, ha átöleled és elfogadod önmagadat ebben a pillanatban, azért aki vagy, elvárások nélkül – egyszerűen legyél. (szünet)

Jézus Mester megkér rá, hogy nyisd meg a szívedet teljesen előtte. Képzeld el ezt úgy, ahogy egy csukott virág felnyitja bimbóját, szirmait kitárva szélesre nyitva őket, miközben ez történik, fényt kap, Jézus Mester a szívcsakrájából egyenesen a tiédbe belevetíti a fény egy ragyogó smaragd sugarát.

Engedd meg a szívcsakrádnak, hogy megnyíljon a tested elülső és hátsó részén is. A smaragd sugár keresztülterjed a csakráid elülső és hátsó részein és megtölti finom fizikai testeid mindegyikét. (szünet)

A smaragd sugár most bevonzza a smaragd köpenyt, és ezzel hozzáadva az igazságot a testeidhez. Ez eltarthat néhány percig amíg a smaragd köpenyed teljesen összehangolódik a finom fizikai testeiddel, tehát folytassuk vegyél egy mély lélegzetet, behúzva a smaragd energiákat a szívcsakrádba, majd ki a szívcsakrád hátsó részén feltöltve az összes finom fizikai testedet. (szünet)

Képzeld el, ahogy ez a smaragd energia megtölti a fizikai szíved szervének szerkezetét is. Ezzel megjavítva minden sejtkárosodást és szövetkárosodást. Ez Arkturusz Nagyúr segítségével tökéletesen összehangolódik a fizikai szíved szervével. Most képzeld el, ahogy ez a smaragd fény feltölti a tüdőd bal és jobb oldalát. Engedd meg, hogy megtöltse őket, teljesen kitisztítva a levegőt, gyógyítva az összes szövetet és a tüdőd minden sejtjét. (szünet)

Képzeld el, ahogy ez a smaragd fény megkönnyíti annak folyamatát, hogy képes legyél behozni még több levegőt a tüdődbe evégett több helyet biztosítva az életedbe, arra hogy lélegezhess, hogy létezhess, és hogy megtapasztalhasd az örömteli életet. (szünet)

Képzeld el ezt a smaragd sugarat, amint elkezd felszámolni minden hitrendszert, ami bármiféle fizikai vagy genetikai blokként nyilvánul meg vagy növekszik a fizikai tüdődben vagy az éteri tüdődben, ami sokszor gyulladást eredményezett, rákos hitrendszereket, hiedelemrendszereket, amik megfullasztottak téged, amik lekorlátoztak, amik megbénítottak, amik arra késztettek, hogy nehéznek, sötétnek, élettelenek és tehetetlennek érezd magad. Jusson eszedbe, hogy lélegezz figyelmesen kedvesem, behúzva a lélegzetet a tüdődbe megtöltve teljesen, és minden alkalommal, amikor kilélegzel, engedd el a kóros hitrendszereket, engedd el a korlátozó gondolati folyamatokat. (szünet)

Most a következő belégzésnél, húzd a smaragd sugarat egyenesen fel a torkodból a szájad hátsó részébe, onnan egyenesen az agyad központjába a toboz mirigyedbe, majd mozgasd ezt fel, a agyalapi mirigyhez lehetővé téve a smaragd fénynek, hogy megtöltse az agyad és hogy megtöltse a tudatodat, amit elmédként ismersz. (szünet)

Képzeld el ez a smaragd energiát, ahogy kitisztítja az elmédet. Képzeld el, ahogy felold, szétoszlat és lerombol minden gondolati folyamathoz kapcsolódó legyöngítő hiedelmet, amik fojtogatják az életedet, amelyek hozzájárulnak bármilyen negatív vagy korlátozó manifesztációhoz a fizikai valóságodban. (szünet)

Képzeld el a smaragd energia áramlását a szíved és a tüdőd között tisztán folyva és akadálytalanul egészen fel az agyadba és elmédbe annak érdekében, hogy ez a smaragd energia tiszta folyama legyen a szíved és a fejed között… a torok legyen a híd, amely befogadja a további energizálást és gyógyítást ebből a smaragd sugárból. Lélegezd be és válj eggyé vele.

Jézus Mester visszatereli a figyelmedet a szemére.

A smaragd köpenyed most már összekapcsolódik, tökéletesen igazodva az összes finomfizikai testeddel, beleértve a földi tested hét csakráját is. Ahogy Jézus Mester belenéz a szemedbe, az energia körülötted kitágul.

Ez úgy tűnhet, mintha a Templom körülötted nagyobbá válna. Ahogy ezt teszi, megkönnyítve a tudatosságod folyamatát, még tovább terjed befogadva az 5. dimenziós szívtudatosságod szintjét. Ez a kiterjesztett tudatosság továbbra is támogatni fogja a hiedelmekkel kapcsolatos hitrendszerek alóli felszabadulást. Ne felejtsetek el tudatosan lélegezni!

Az energia tovább terjed, egyre nagyobbra és nagyobbra nőve. Minél nagyobb a kiterjedés annál magasabb az energia testeid vibrációja, a szintje növekszik minden lélegzettel, a vibrációk olyan magasak a képzeletedben, hogy dematerializálni/anyagtalanná/ tudnád a testedet. (szünet)

Jézus Mester emlékeztet téged, hogy ezzel a beavatással még több felelősséget vállaltál, és arra is felhívja a figyelmedet, felkészültél rá, hogy bármilyen helyzetben megnyilvánulj a valóságodban, tekintett nélkül annak jellegére. Ennek fényébe most azt szeretné, ha leföldelnéd a beavatásodat, vállalva az 5. dimenziós Fénymunkás útját.

Mondd ezt hangosan:

 „ Én, ( a neved) tudatosan ezt választom, és elismerem az 5. dimenziós tudatosság útját. Tudomásul veszem, amit ez az ösvény megkövetel tőlem, hogy megszólítom a szíveim dolgait és azokat a dolgokat, amik a legfontosabbak számomra. Teljes mértékben elfogadom és tudomásul veszem, hogy a személyes gyógyulási folyamatomon keresztül megkövetelik/megkívánják tőlem, hogy segítsek és támogassak másokat (is ebben). ”

Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül behúzva a smaragd sugarat a testedbe, és ahogy kilélegzel, engedd meg ennek az energiának, hogy leülepedjen a szívcsakrádban, amint a tested hozzáigazodik az 5. dimenziós energia további szintjeihez. (szünet)

Folytassuk tovább: „Én, (és ide a neved), elfogadom a szerepemet, mint egy 5. dimenziós Fénymunkás és a fény vezetője. Elfogadom azt, hogy a példámon keresztül vezetek, ami annyit jelent, hogy teljesítem a szükségleteimet és azt ami az igazságom. ” Vegyél még egy mély lélegzetet és engedd meg ennek, hogy leülepedjen a szívcsakrádban, hogy integrálja az 5. dimenziós energiák egy újabb szintjét. (szünet)

Jézus Mester most bal kezét a szívcsakráddal szembe helyezi, miközben még mindig tartja a belső gyermekedet. Bevonja ezt a részedet a Testének elülső részéhez és szorosan a szívcsakrájával szemben tartja ezt. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy a belső gyermeked biztonságban, támogatottnak és tápláltnak érezze magát, az önfelfedezés folyamatában és annak felszabadításában, ami már nem szolgál téged. Néha van, hogy valaki elutasítja az önfelfedezés és az öngyógyulás útját, mert annak ellenére, hogy a szenvedés nehéz, ez vált az indentitásává/önazonosságává/, mivel nem tudja milyen máshogy élni. A változástól, sokan elbátortalanodnak. A belső gyermeknek szüksége van arra, hogy biztonságban érezze magát az elengedés folyamata alatt, olyan módon, hogy megbízhat az integráció folyamatában, ami magával hoz egy szilárd alapot; szilárd felépítést és biztonságos teret amelyben, folytatja a növekedést és a felfedezést. Méltányold a belső gyermeket, akit jelenleg Jézus Mester tart közel a Szívéhez. Más szavakkal, téged tart közel a Szívéhez. (szünet)

És ahogy biztatod a belső gyermeked, Jézus Mester egyre több és több energiát szivárogtat a szívedbe, ez a bizalom megkönnyíti a feloldását és a lerombolását bármilyen hitrendszernek, azt ami csapdában tart téged akármilyen korlátozó tudatosságban, amely megakadályozza bármilyen seb teljes gyógyulását a szívedben, ami a tüdőd terében és az elmédben helyezkedik el. Ahogy ez az energia beszivárog az elmédbe, átszűri a tudatalattidat és a tudattalanodat. Told ezt az energiát olyan hátra, amennyire csak tudod, elképzelve azt, ahol lehetségesnek tartod a tudatalattid és a tudattalanod elhelyezkedését.. (szünet)

 

 

Told fel ezt az energiát, felfelé a dimenziókba ahol elképzeled a tudatalattid és a tudattalanod érintkezését. (szünet)

Most a Vezetőid mindegyike, a Mesterek, az Angyalok és a Fény Létezői, akiket megidéztél a jelenlétedbe, megnyitják a szívcsakrájukat, hogy kiterjesszék a támogatás és szeretet egy sugarát neked, valamint a belső gyermekednek; manifesztálva a támogatás egy rendszerét számodra. Ez az ami állandóan, helyben táplál téged a szívcsakrádon keresztül, támogatva téged, és ott van neked mindenhol minden egyes percben, amit megtapasztalsz a tudatos éber állapotodban, valamint álom állapotban. Vizualizáld a támogató mechanizmust manifesztálódni mint az energia egy rácsát és a fény összes sugarát kapcsolódva ezekhez a lényekhez, soha meg nem szűnve, soha nem blokkolódva mindig tisztán, mindig nyitva, mindig jelen. (szünet)

Most újra mond utánam:

„Én,(itt jön a neved) a lényem minden aspektusát átölelem és elismerem, hogy azt választom kapcsolódom az úthoz és mindent megteszek a tudatos hatalmamnál fogva, megbecsülöm és tisztelem önmagamat, szeretem és elfogadom magam, és soha nem helyezek olyan elvárásokat magam elé, amik eltávolítanak az igazságomtól. Tudatosan elfogadom a szerepemet, mint egy 5. dimenziós fénymunkás, az összes Magas szintű Nagyúrral és Fény Mesterrel együtt, és mellettük, beleértve a Nagy Fehér Testvériséget is, az Elohimokat, a Fény Szíriuszi Arkangyalainak Szövetségét, a fény Plejádi Követeit és a Melchizédek Rendet, együtt szolgálok ezekkel a Nagy Lényekkel, tudomásul véve, hogy engem szintén szolgálni fognak. Elfogadom, hogy az a felelősségem, hogy szolgáljam, felébresszem és gondozzam az emberiséget, a legjobb tudásom képessége szerint és az összes törekvésemet a feltétel nélküli szeretetben alkalmazzam.”

Vegyél egy mély lélegzetet és engedd meg magadnak, hogy integráld az 5. dimenziós energiát újabb szinten és amint kilélegzel, ez letelepedik a testeid mindegyikébe. Néhányan feszültséget érezhettek a fej területén, vagy feszülést a mellkasotok fölött, esetleg szorítást. Egyszerűen lélegezz be ebbe kiterjesztve az energiát, tudva, hogy biztonságos az, hogy elengedd ezt, mivel van helyed a lélegzésre, a szív és a fej mindig arra volt hivatott, hogy egyként szolgáljanak. (szünet)

Most ismételd ezt utánam:

Én, (itt a neved), újra kapcsolódom a belső gyermekemhez, a serdülő Énemhez és a fény útján a Felnőtt Énemhez, így megadva magam számára az új élet ajándékát, és amint elfogadom és befogadom ezt az ajándékot, felajánlom ezt az emberiségnek, ezáltal szolgálva Istent és így legyen.” Vegyél egy újabb mély lélegzetet kedvesem, leföldelve az 5. dimenziós szívtudatosságot a szívcsakrádba, az elmédbe és az összes finom fizikai testedbe. (szünet)

Jézus Mester most elveszi kezét a szívcsakrádról és átnyújtja neked a belső gyermeket. Ahogy fogod ezt a belső gyermeket húz be őt, hogy a saját szívcsakrádhoz közel tartva őt, ahogy ezt teszed, Jézus Mester a Karjaiba húz téged és átölel teljesen a Szeretete teljes erejében. (szünet) Add át magad ennek fénynek és csak legyél. (szünet)

Elnyelve ezt az energiát tested minden sejtjébe és tudd azt, hogy szeretve vagy, elfogadott vagy, szívesen fogadott vagy, a szeretet egyik kifejeződése vagy, és a szeretet egy impulzusa által lettél megteremtve, ami az Isteni Teremtőn keresztül áramlott ki. Csodákat tudsz manifesztálni, amikor a Szeretet jelenlétében teremtesz, a Szeretet szándékával. Megértitek ezt Szeretteim, és itt nem csak a romantikus szerelemről beszélünk. A szeretet összes területéről beszélünk: a szánalomról, megbocsátásról, elfogadásról, más szóval a nem ítéletről. Sok ágazat és módozat van a szeretet világában. Ez az idő számodra, hogy felfedezhesd az összest, lásd meg, hogyan tudod használni ezeket az eszközöket az önfelfedezés személyes utazásában és hogyan alkalmazd ezt a körülötted lévő világban.

Szerettem, Jézus Mester most ellép tőled, hogy felállhass kényelmesen és egyenesen a saját testedben. Elismeri, hogy amit tapasztaltál ma az egy nagyon mély és erőteljes gyógyulás volt. A Smaragd Templom egy smaragdzöld fényű inkubátorában fog tartani téged a következő 14 nap során. Jézus Mester, Lord Arkturusz és az összes Gyógyító Angyalod végig fog vinni a gyógyulás folyamatán, amit megkívánsz ezalatt az időszak alatt: fizikailag, érzelmileg, mentálisan vagy spirituálisan, és kinyúlik az elmúlt életeid inkarnációiba is, minden egyes személybe, aki te voltál. Ráadásul bevontak a Tiszta Szeretet dimenzióiba, amiben Jézus Mester tevékenykedik Mária Úrnővel, Nada Úrnővel és Soltec Nagyúrral. A fény ezen Lényei segíteni fognak téged a következő 28 hónap során, ez olyan időszak, amely alatt magasabb tudást és utasításokat kapsz az említett Szeretet Birodalmából. Ezek a lények, beleértve Jézus Mester felváltva fognak, utat mutatni neked, vezetni és melletted szolgálni. Jézus Mester állandóan jelen van. Emlékezz a Smaragd inkubátorra.

Helyezd magad a fény ezen rácsain belülre, mikor gyógyítást igényelsz, a 14 nap után, amit jelenleg tapasztalni fogsz. Nektek mint csoportnak teljes engedélyetek van, hogy bevezessetek másokat az engedélyükkel a Smaragd Templomba, hogy megkapják a gyógyulást különösképpen a belső gyermekük. Hozzá férésed van a Tiszta Szeretet dimenziójához, amelyben Nada Úrnő, Mária Úrnő, Soltec Nagyúr és Jézus Nagyúr dolgozik a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális gyógyulás célján keresztül, akik szükség esetén jönnek oda hozzád. Az utazásod a szeretet egy új dimenziójában az egyik legfelszabadítóbb, amit meg fogsz tapasztalni, azért mert ez felszabadít téged a Fény lekorlátozott megtapasztalása alól, amit úgy észlelsz, mint a hitrendszerek korlátozó hatása. Az illúzió fátylai még gyorsabban fognak lehullani, és amit látsz majd az elhozza az örömöt a szívednek, azért mert fel fogod ismerni az igazságodat, és amiről hiszed, hogy az utazásod haza, és amit hiszel ott leszel.

Tiszteljük az alázatotokat Szeretteim, alázatosan megáldunk benneteket az összes szükségessel, hogy manifesztálhassátok/megnyilvánítsátok az igazságotokat az életetek összes területének kifejeződésén keresztül. Itt az ideje, hogy köszönetet és hálát adjunk. Ezért néz most Jézus Mester Szemébe és adj köszönetet, hogy megkaptad ennek a nagyfokú gyógyulásnak a lehetősségét, majd adj hálát a Jelenlétének, hogy keresztül vitt ezen beavatáson az 5. dimenziós tudatosságban. Adj köszönetet a belső gyermekednek, a bátorságáért, hogy beállt teljesen védtelenül Jézus jelenlétébe, üdvözölve a gyógyulását. Adj köszönetet a Fény összes Lényének, akik csatlakoztak hozzád és szemtanúi voltak a beavatásodnak. Köszönd meg a Smaragd Templom Lényének megtartott téged gyógyító fény és a gyógyító szeretet erőteljes vibrációiban, ezáltal megkönnyítve a folyamatot. Köszönd meg önmagadnak, amiért azt a tudatos választást hoztad, hogy megtapasztalod ezt a megszentelt beavatást.

Most mielőtt távoznál, Jézus Mester egy arany nyakláncot helyez a nyakadba egy csodálatos smaragd kristállyal a végén, ez közvetlenül a szívcsakrád fölött lóg. Ez az ékkő fénylőn ragyog. Ez segíteni fog fenntartani az elme és a szív tisztaságát, amire szükséged van. Elővesz egy másik smaragdot és ezt a harmadikszemedbe helyezi, támogatva a belső látomásodat, a belső tudásodat, azért hogy az elméd és a szíved teljesen össze tudjon olvadni, ezzel az életedben egy egyensúlyt megnyilvánítva.

Kedvesem, mielőtt elhagynád a Smaragd Templomot, Jézus Mester kéri ismerd el, hogy megértetted, azt hogy a hitrendszereid megváltoztatása, az olyan dolog amiben teljesen támogatni fognak téged, a hiedelemrendszerek, amik felemelnek téged, megtartva a pozitivitást és az erőt azt eredményezik, hogy manifesztálod, ezeket a minőségeket a fizikai valóságodban. Ez egy univerzális igazság. Amiben hiszel, azt fogod manifesztálni. Megadták az eszközöket neked, hogy másképpen manifesztálj. Mikor készen állsz, fordulj meg és vedd kifelé az utad a Smaragd Templomból. Mikor kiléptél a Templomból még egyszer fordulj meg és köszönt meg ennek a lénynek, hogy megtartott téged. Amint kifelé veszed az utad Shamballából, mondj köszönetet Shamballa világának, hogy vendégül látott és támogatott téged a gyógyulásodban. Amint kilépsz a kapun állj meg és köszönd meg a sárkányoknak is, hogy segítettek neked, azzal, hogy engedélyüket adták a belépésre. A kapuk automatikusan bezáródnak, amint megfordulsz és a megszentelt kertedbe veszed az irányt. Amint átsétálsz a kerten, kérj bármit, amire szükséged van, ami szükséges, hogy támogasson téged a gyógyulási, a felébredési vagy a megértési folyamatba. (szünet) 

Most vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, húzd a tudatosságodat vissza a fizikai testedbe. A következő belégzésnél, húzd le az energiák összességét a gerinced mentén, a gyökérbe majd kilélegezve a lábaidon keresztül földeld le magad a fizikai testedbe, legyökerezve a földbe. Csináld ezt meg még egyszer, ugyan ebbe a sorrendben. Érezd a tested a székben, amiben ülsz és amikor kész vagy nyisd ki a szemed.

És szóval Szerettem, átölelünk téged az összes fénnyel és hatalommal, ami te vagy és mindennel megáldunk, amire szükséged van a választott utad  végrehajtása során. Bízz a sok láthatatlan karban, ami tart téged és tudd, hogy soha nem vagy egyedül, mert mi mindannyian egyek vagyunk. Veletek vagyunk mindig minden formában. A szíved megtalálhatja a gyógyulást, a békét, örömet és a nevetést, és mindig minden rendben lehet a világotokban. Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek! Adonai!

1 megjegyzés:

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...