Kuthumi - Az èlet èrtèke

 AZ ÉLET ÉRTÉKE


Közvetítette: MICHELLE ELOFF©
Johannesburg: 2004. május 12
Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/download/is7iqchax35zr23/Az+%C3%A9let+%C3%A9rt%C3%A9ke.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió: https://www.youtube.com/watch?v=PCiZTW_VlMI

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

____________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok a fény és bölcsesség sugarain jöttem, hogy üdvözöljelek, és Krisztus jelenlétében tartsalak benneteket, és elhozzam a Szellem tanításait mindannyiótoknak, hogy megtöltsenek titeket a fény és szeretet bölcsességével, miközben a lélek ösvényére vezetünk.

Most a figyelmedbe szeretnénk ajánlani az élet értékének fontosságát, és egy szuszra fel is szeretnénk tenni egy kérdést: Hogyan becsülöd az életedet? Ebben az időben, mint egyénnek őszintén el kell gondolkodnod arról, hol tartasz az ösvényen, gondolkodni kell a testről, amiben élsz, arról, ami az elmédben van, az életről, ami körülötted történik. Mennyire értékeled ezeket?

Sokaknak kellemetlenek azok a szavak, amiket a szentírások írnak, hogy csak egy alkalmat kapsz az életre és az, ez az élet, amit jelenleg élsz. Az igazság az ebben, hogy a személyiség, a karakter, az életed körülményei egyedülállóak, és nem fogod ismételten megtapasztalni – soha amit jelenleg tapasztalsz. Sokatok természetesnek tartja ezt, a testüket és az életet körülöttük, és ami bennük van: hogy hogyan éreznek, hogyan cselekednek, és hogy az energiaáramlás hogyan történik. Mindent természetesnek tartanak.
Most kérlek téged, állítsd le a szüntelen gondolkodást mindarról, amit erről az életedről gondolsz, hogy hol tartasz most, és mik a lehetőségek, amik előtted fekszenek az életedben. Mennyi energiát pazaroltál el, előre aggódva arról, ami soha meg nem történt? Mennyi energiát pazaroltál el kritizálásra, és ítélkezésre magadról és másokról? Mennyi energia ment veszendőbe életedben a harcokra? Ez most véget érhet, lezárulhat, ha te egy pillanatra szünetet tartasz, és megnézed, mi van.

Neked páratlan lehetőséged van arra, hogy létrehozz, egy ragyogó életet magadnak. Bár vannak leckéid, amit meg kell tanulnod, de ettől még ragyogó életed lehet. Ez, most az az idő kedvesem, hogy a leckét megtanuld, és kezdd el beintegrálni az életedbe a választás fontosságát, hogy a legteljesebb életed élhesd.
Olyan sok tapasztalatot szereztél már az életedben, a világ olyan sok csodája tárult fel, kutattad az önismeret útját, és aggodalomra és kicsinyes drámákra is elvesztegettél sokat az életedből. Itt az idő, most, szerettem, hogy felállj, leporold magad, és kezdd el igazán átölelni az életed, megpillantani mi van benned, és mi van körülötted, hogy mi vár rád, tisztelet, öröm, a lehetőségek, és kalandok tárulnak eléd.

Ahogyan most elkezdesz befektetni a gazdagságba, a lelked növekedésébe és gazdagságába, avval gyarapítod az életed értékét. Befektetés a lelkedbe egy örökre szóló befektetés. Befektetni elmarasztaló ítéletekbe és negativitásokba, nem szolgál téged; ez nem járul hozzá a lelki érték növeléséhez; inkább csökkenti, és te kiüresedettnek, elveszettnek érzed magad, és azt gondolod, hogy az életed nem ér semmit.

A legértékesebb vagyonod az az élet, amit jelenleg élsz. Több ezer lélek reménykedik, hogy elér erre a bolygóra, hogy megtapasztalhassa, amit ti mind természetesnek tartotok - mivel nincs másik ilyen hely, amit az emberi életúton tapasztalni lehet, amit az emberek természetesnek tartanak - elpazarolva az idejüket, aggódva azon, ami soha nem fog megtörténni, miközben az énnel és másokkal negatívan harcol és, olyan dolgokra pazarolja az idejét, amik igazán nem számítanak. A lelked gazdagságának fejlesztése és egyedi növekedésed a fontos.

Elsajátítani azokat a leckéket, amiket magadnak felállítasz ebben az életben, fontos. Szeretni magad és őszintének lenni magadhoz fontos. Értékes időtöltés, a gyerekeiddel, a legközelibb családtagokkal együtt, azokkal, akiket mélyen szeretsz; fontos életminőségi tapasztalat.

Táplálva magad a megértés energiájával és önmagad életét élni, egy életminőség, úgyhogy az életed többi része automatikusan el fog kezdeni beleesni egy simább cselekvési folyamatba, és ráadásul, amikor kihívásokkal nézel szembe, látni fogod a lehetőséget a kihívásban, és emelkedik az önértékelésed, létrejön egyfajta belső erő és a képesség, hogy két kézzel megragadd a lehetőséget, és örömittasság járjon át hogy, mesterien megoldottad, amit magad elé vonzottál. Ez kedvesem, egy páratlan lehetőség.
Hogyan fogod élni az életed?

Továbbra is pazarolod az időd és energiád, vagy megkeresed a módját, annak, hogy a legjobban befektesd az idődet és az energiádat, látva hol tudod a legtöbb energiát bevonzani, amik támogatnak téged, és az Igaz érték igazságának irányába terelődj.

Ahogy elkezded felismerni az élet igazi értékét, elkezded felismerni mennyire értékes kapocs vagy az élet láncában, úgy ahogy minden egyes másik ember is az. Ahogy megváltoztatod a nézőpontodat, ahogy az életedet éled, mások is érdeklődni kezdenek és követni kezdenek Az élettapasztalatoknak ebben az új korában, egyetlen módja, hogy másokat segíts: a példa általi vezetés; gyakorolni azt, amit hirdetsz, és tenni, amit szeretnél, hogy mások tegyenek.

Örvendezz, legyél boldog, játssz és élj, kedves egy. Éld az életed, mert soha nem leszel képes újra úgy élni az adott életet, ahogy most, ebben az időben. Ezért értékes annyira minden élet, mindegyik egy egyedülálló, abban, amit kínál az a kor, éppen amiben jelen vagy, minden kihívásával és ajándékával együtt.

Minden lelket megáldanak minden életre, ha úgy döntenek, hogy az életet választják. Ez Isten ajándéka. Az a test, amit választasz, az is istentől származó ajándék. A hely, amelyről úgy döntöttél, hogy élsz - az ország, a haza, az emberek körülötted - mind Isten ajándékai. Értékeld, hogy ti mind áldottak vagytok. Még akkor is, ha nagyon-nagyon mély kihívásokkal nézel szembe, áldott vagy, hogy képes vagy, hogy itt legyél, hogy tapasztald ezt a kihívást, hogy alkalmad legyen arra, hogy elsajátítsd azt, hogyan növekedj, hogyan fejlődj, és új tapasztalatokra válthass.

Becsüld azt, ami neked van, kedves; becsülj mindent körülötted. Ismerd el, hogy érdemes és értékes vagy, és hogy mindennek egy része vagy és, hogy minden egy kiterjedése Istennek, az Isten kreativitásának kifejezése, hogy előbb utóbb megtapasztalhasd, hogy: Minden egy.

A gyerekeid a te egy kifejezésed; az otthonod a te egy kifejezésed; a családtagod is, ők mind a te energiád kifejezései, mint ahogy te az övék, vagy ők a tiéid. Lásd a szépséget ebben. Csak egy napot szentelj annak, hogy csak a szépséget figyeled meg életedben, csak a szépséget körülötted, és a körülötted lévő emberekben - csak a szépséget, és meglátod majd, azon a napon mennyire teljesnek érzed az életed. Mert látni fogod, hogy a világodat mennyi szépség tölti ki. Gondolkozz ezeken a szavakon mélyen, és megérted mennyire a fontos a szívednek, amit megosztottam veletek ezen a napon. Túl sok időt töltötök, olyan dolgokkal, ami nem számít. Itt az ideje, hogy meglásd és megtapasztald az érem másik oldalát.

Az élet értékének a hiánya miatt a világod háborút tapasztal és betegséget. Jelentéktelen hatalmi és ego csaták miatt a világod rendetlenségben van. Ha az emberek több időt töltenének az Élet Ajándékának megbecsülésével, ellentétben a civakodással a fölött, hogy kinek van több joga vagy hatalma, több pénze vagy anyagi javai a másiknál, akkor figyelmet összpontosítanának a fontos dolgokra, emberek milliárdjainak változhatna meg, és növekedhetne az életminősége.
És evvel a betekintéssel, bölcsességgel és a képességgel megáldalak titeket, hogy felismerjétek, hogy érezzétek, tegyétek tapasztalattá, hogy megváltoztassa az életeteket, amit minden pillanatban becsülsz életed egész útján.

Teljen meg a szíved bizalommal, fénnyel és minden nap örömmel. Teljen meg lényed teljesen békével, derűvel, egyensúllyal és az életed telve lesz boldogsággal nevetéssel, jóléttel és jó egészséggel.

Kuthumi vagyok, a fény és bölcsesség átadója, a homlokodra teszem az ajkaimat, és átadom neked a betekintés csókját. Mindig érezd a karjaimat körülötted.

Szeretetben üdvözöllek, és megáldalak téged.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...