El Morya Mester – 7. dimenziós beavatás

El Morya Mester – 7. dimenziós beavatás


Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2005. április 12

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra a felébredés, az integráció, a betekintés és az integritás áldásait.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, a Krisztusi fény erejének a jelenléte az egyik olyan, ami lélek szinten motivál benneteket, hogy új tudatállapotba lépjetek abból a célból, hogy fejlődjetek lélekként és keresztülmenjetek különböző idővonalakon, tudatossági szinteken, naprendszereken, galaxisokon és még univerzumokon is. Ez az élet összes aspektusának felfedezése céljából van és a tapasztalat minden aspektusát, ami a rendelkezésre áll, és az összes ereje a tudat azon vágyának, hogy növekedjen és újraegyesüljön az Istenség jelenlétével, a Jelenléttel, az Anya/Atya Isten legbensőbb lényének magjával vagy szálával. Ez az egyik a számos tapasztalat közül, amellyel találkoztatok és újra találkozni fogtok az Anya/Atya Isten egységes jelenlétéhez való visszatérés utazásán. Az utazásotok ezen időben megnyitotta az utat sokak számára, ahhoz, hogy követhessék a lábnyomaitokat, amiképpen ti is követitek a Fény Mestereinek lánynyomait. 

Ezért engedjétek meg most nekem, hogy helyet foglaljak a Fény testvérem, El Morya, mellett miközben átadja az üzenetét és megidézi az energiát mindannyitok számára, hogy megtapasztaljátok a 7. dimenziós tudatosság egy még újabb szintjébe való beavatást. Engedjétek, hogy ennél a pontnál, hadd tisztázzam mindannyiotok számára, hogy a leckék, vagyis a fény tanításai, amiket a Mesterek hoznak el olyanok, amik aktiválják a beavatásokat a tudatosságotokon keresztül, annak érdekében, hogy a tudat és bölcsesség felsőbb szintjeit még jobban integráljátok, az érzelmi, mentális, spirituális és fizikai növekedés céljából a világban, amiben helyet foglaltok. Szeretteim, elköszönök tőletek most és El Morya Nagyúr Jelenlétében tartalak titeket. Áldásom és Adonai.

OooooOooooO

El Morya vagyok, az Isteni Akarat és Erő Első Sugarának Chohánja, üdvözletem az Erő Ashramjában. Üdvözletem.

Az energiák kombinációja, ma egy sokkal nagyobb célt szolgál. Ez a cél aktiválja a bölcsesség számos szintjét a bolygótok kollektív tudatossága számára. Mindannyiotok egy bolygó. Az élet és tudat számos aspektusából tevődtök össze. Az élet és tudat ezen aspektusai arra szolgálnak, hogy támogassák az egész nagyobb javát annak érdekében, hogy a megértés még újabb szintjére emelkedjen azzal kapcsolatban, hogy hogyan integrálja az élet mechanizmusait a tudat összes aspektusába. A Tudat aspektusai igen változatosak.

Azok, akik most jelen vannak, vagy egy későbbi időpontban hallgatják vagy olvassák ezeket a szavakat, úgy fogjátok találni, hogy áthaladtok majd a tudat és tudatosság több száz szintjén a jelenlegi testetekben az inkarnációtok alatt. Mindannyiotokat keresztülvisznek a folyamaton, más szóval beavatáson, azért, hogy igazán megtapasztalhassátok Isteni Akaratotok Erejét és azt, hogy hogyan kell az Isteni Akarat Erejét felhasználni. A kontrolláló erők, amik eddig irányítottak, elválasztottak titeket az Isteni Akaratotoktól és Erőtöktől oly mértékben, hogy elfelejtettetek sok okot, amiért a Földre jöttetek. Kulcsfontosságú, hogy emlékezzetek arra, miért jöttetek, mert a tudatosság összes kódolásával léptetek be. Ezen kódolások mindegyike egy Isteni célt szolgál, az Isteni Akarat és Erő kombinációjának életre keltését, azért, hogy a világotok képes legyen elérni a tudatosság magasabb szintjeit, amely szükséges ahhoz, hogy elegendő energiát hozzon be a teljes manifesztáció végett, hogy a kollektív tudattalant egy magasabb tudatállapotba repítse.

Ahogyan a legtöbbetek tudja, a gyökércsakra a kollektív tudattalan otthona. Válaszoltatok a hívásra, hogy itt legyetek ma, azért mert a kollektív tudattalan az bennetek, ami aktívabbá válik az üzeneten keresztül, amit elhozunk nektek a mai napon, és létfontosságú, hogy emlékezzetek arra, mint mondtam nektek most. Létfontosságú, hogy minden nap emlékeztessétek magatokat ezekre a szavakra, mivel ezek a szavak azok, amik támogatni fognak titeket a motivációtokban, ezek a szavak azok, amik támogatni fognak az integrációtokban, abban, amibe belekezdtünk ezen beavatással ma.

Az energia aktiválása már keresztülhaladt a fizikai testetek összes sejtjén és ez a vibráció tovább hatol a mentális testetekbe, mivel az elmét nagymértékben félreértették és rossz célra használták/visszaéltek vele. A mentális testtel való visszaélés a tudatlan és elnyomott ember világához vezetett. A világotok kollektív tudatosságát alkotó fajok még a 10%-os kapacitáson sem működnek az Isteni Akarat és Erő felhasználásának tekintetésben. Ez azt az elgondolás adja, hogy az emberiség akarata milyen mértékben került visszaélésre az elme (hibás) felhasználása végett és a bolygó mentális testével való visszaélés/bántalmazása végett különösképpen.

Először is mindannyiotoknak el kell ismerni-e, hogy azért hogy az életeteket irányítsátok, azért, hogy az energia összes rendszerét irányítsátok, azokat, amik napi szinten bombáznak titeket, és annak érdekében, hogy integritásban éljetek, el kell fogadnotok, hogy senki sem ismeri igazán az igazságot. A fizikai világban elfogadjátok azt a tényt, hogy sokan vannak, akik azt állítják, hogy ismerik, tudják az igazságot. Sokan állnak ki, tanítják a tanításaikat, és ragaszkodnak ahhoz, hogy a világ kövesse a saját nézőpontjukból származó igazságot. Ez az egyik oka, annak amiért a tudatosságotok mély álomba zuhant. Arra manipuláltak, hogy egy olyan egyedüli “igazságot” kövessetek, amely azt állította, hogy az az egyetlen út a lelki felszabaduláshoz. Ehelyett mindannyian ezért az Isteni Akarat és Erő felhasználásának képességével fizettetek. Ez volt az áldozat, amit meg kellett tennetek.

Ez a beavatás még mélyebbre fog vinni a zűrzavar, felfordulás világába. Ez a zűrzavar, felfordulás az egyik legnagyobb szövetségesetek valójában, mert bármit is találsz önmagaddal kapcsolatban, ami zavarossá vált, és bármit, amit önmagadban ellentétesnek találsz, az egy magasabb célból van. Ez megmutat neked bármit, valami mást, amit fel kell fedezned, hogy valami sokkal több van ott, amit eddig igazságként elfogadtál. Az Akarat és Erő Első Sugara, ahogyan azt ismeritek a romboló sugár és én, El Morya Nagyúr, az Első Sugár Chohanja előre lépek, hogy leromboljak mindent, amit igazságként fogadtatok el. Jöttem, hogy leromboljam önteltséget/önelégültséget világotokban, de nem azért jöttem, hogy kiszedjelek benneteket a lényegi igazságotokból, amelyből teremtődtetek. Csak azt a ketrecet fogom rázni, aminek csapdájába estetek. Rá fogok rontani, fújtatni fogok és elfújom a házatokat! (nevetés)

Gondolkozzatok csak el azon, hogy hány ember állítja, hogy tudja az igazságot, vagy, hogy az egyedüli igazság az ő birtokában van, hogy hány tanító ítéli el, utasítja vissza és kritizálja más tanítók tanításait.

Bármelyik tanító függetlenül attól, hogy milyen a tudatossági szintje, tekintet nélkül attól az állításuktól, hogy mit is képviselnek, azok, akik kritizálják és elítélik bármilyen más társ (fény) munkásuk munkáját, kivetítve a félelmüket, a kétségüket, és a tudatlanságukat másokra a világba. Az a tény, hogy nincs csak egyetlen útból álló hazavezető út, nem csak egyetlen út van az Anya/Atya Istennel való újraegyesüléshez, mert minden lélek egyedi utat választott. Az út, ami a felfedezés és feltárás élményét/tapasztalatát eredményezi, önmagában is a lelket számos irányba viszi, amely egy új terep felfedezését eredményezi. A felfedezetlen világok befolyásolnak titeket, amennyire a felfedezettek is ezt teszik. Szólítanak, hogy fedezzetek fel mindent, amit felfedezésre vár. Kvantumosan szólva, soha nem fog végett érni. Ezért, hogy visszaköveteld az Isteni szerepedet, és hogy visszaszerezd a benned lévő erőt, meg kell határoznod, miről is szólsz valójában. Ez a folyamat megkívánja, hogy magadhoz ölelj mindent önmagaddal kapcsolatban, az árnyék és fény oldaladat, az érzékelt erősségeidet és gyengeségeidet, a bizonytalanságodat és sebezhetőségedet. A bűntudatodat, a dühödet, haragodat és mindegyiküket szem előtt kell tartanod. Meg kell tanulnod a létezésed minden aspektusát. Ez a cél segít számodra megérteni, hogy mi is motivál téged. Amikor tudod, hogy mi is motiválja az érzelmi és mentális életed minden aspektusát, akkor tudod, hogy mi ösztönöz téged, hogy azt tedd, amit teszel. Akkor megérted a reakcióidat, a válaszaidat, és ez az, amikor a tudatalatti abbahagyja az önszabotáló mechanizmusokat és másik tudatos szövetségessé válik. Olyan mélyre kell menned önmagadba, hogy minden más eltűnjön.

Meg kell találnod azt a módot, ami legjobban támogat téged. Meg kell találnod azokat a módozatokat, amik legjobbat hozzák ki belőled. Ez eleinte úgy indulhat el, mintha a legrosszabbat hoznák ki belőled, de ez ismét csak egy felfogás, egy ítélet, ami a hiedelem rendszereken és kondicionáltságokon alapul, amit igazságként vettetek magatokra, a társadalom kivetítéseire alapján. Azért mert a világotok a tudatosság oly sok különböző szintjeiből áll, és minden egyes lélek egyedülálló vibráció, és lehetetlen, hogy valaha is csak egyetlen út vagy egyetlen igazság legyen. Ismétlem, találjátok meg az utatokat, találjátok meg a saját igazságotokat, és ezáltal vissza fogjátok szerezni az áldott Isteni erőtöket és akaratotokat.

Biztosítalak titeket, hogy miközben mélyebbre utaztok a tudatosságotokban, fel fogjátok ismerni az igazságokat, amikkel egész életidőd alatt kapcsolatba léptettek, ami visszatükrözi az igazságotok lényegi belső magját. Ezek az igazságok újraintegrálódnak egy újabb szinten. De azok, akinél felismeritek azt, hogy elkülönültek az igazságuktól azok, akiket mindig biztonságosan elengedhetek. És ez az integritás teljes állapotába hoz titeket, mert csak akkor tudtok igazán integritással élni, mert ez az a pont, ahol felismeritek, mi az egyedi igazságotok és mit szükséges megtennetek annak érdekében, hogy igazak legyetek önmagatokhoz. Az integritás azzal kezdődik, hogy hű és igaz vagy az énedhez. Az egyén nem működhet integritásban másokkal és ha nincs integritásban az énjével azért, mert előbb vagy utóbb úgy fogjátok találni, hogy ezt az integritást elárulják azért, mert mindvégig elárultátok saját magatokat is. Tehát ha igazán az integritásotokat kimutatva akarjátok élni az életeteket, meghozva minden döntéseteket  és  minden cselekedetet az isteni akarat erejére alapozva tesztek meg, akkor el fogjátok kezdeni elismerni a valódi igazságot.

Csoportként úgy fogjátok találni, hogy ítélkezésen keresztüli kihívások jönnek majd. Minden alkalommal, amikor olyan helyzetben találjátok magatokat mások felett ítélkeztek, vagy tanúi vagytok mások elítélésének, szóljon az egy másik személyről, vagy annak életútjáról, ismerjétek fel a tükröződést az ítéletben és keressétek meg önmagatokban, hogy honnan jön, megtalálva annak üzenetét és tanítását, azért, hogy megtapasztaljátok a felszabadulás újabb érzését.

Ezt az üzenetet veletek, mint egyéni létezőkkel kezdtem, hogy megértsétek milyen fontos is az önmagatokkal való munka az élet minden területén, az élet minden aspektusában meg kell keresnetek a belső világotokat, hogy képesek legyetek a belső énetek előtt állni, és hogy magabiztosak és békések legyetek.

Mindannyian vibrációkból álltok, amik behatolnak a világotok étereibe. Hatással befolyással vagytok az üzleti életre. Fogyasztóként befolyással vagytok az üzleti világra, vállalkozóként vagy egyéni vállalkozóként hatással vagytok az üzleti világra. Egy nagyvállalat vagy egy kis vállalat a részének lenni azt jelenti, hogy befolyással vagytok az üzleti világra. Az életben minden dolog energia testekből áll. Ha üzleti tevékenységet folytatsz és egyedüli tagja vagy, akkor az üzleted közvetlenül tükröz téged. A nagyvállalatok testei az energia számos rendszeréből tevődnek össze. Minden személy a vállalatban meghatározza a test jólétét. Ha a mentális testet ebben a testben elsősorban a félelem és bujaság motiválja, akkor nagyon jó elképzelésetek lehet róla, hogy hogyan is viselkedik ez a test az üzleti világban.

Most befolyással lehettek az üzleti világra, kitágított módon azáltal, hogy tudatában vagytok annak, hogy ezek a testek hogyan is működnek a világban. Fogyasztóként jogaitok vannak. A bennetek lévő Isteni Akaratot és Erőt kell felhasználnotok arra, hogy fogyasztói jogaitokat gyakoroljátok. Ez csak a jéghegy csúcsa, hogy az egész folyamatot egyensúlyba hozzátok. Annak, hogy az ember rendet teremtsen elő, keresztül kell mennie a káoszon és meg kell lelnie a vihar szemének közepét, és ez az, ahol az egyénnek szükséges megtalálnia a saját középpontját és nyugodttá kell válnia.

A világotok hozzászokott a büntetés megúszásának magaviseletéhez, ami az integritás hiánya. A világotokban megszokottá vált a hazudás, manipuláció, kontrollálás, elutasítás, tagadás, ítélkezés, amiket az élet normális irányaiként fogadtatok el. Fogyasztói jogaitok mellett emberi lényekként jogaitok is vannak. Meg van a jogotok ahhoz, hogy felismerjétek mit helyeztek a testetekbe, mit helyeztek a testetekre, fizikálisan, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. Ezért eljött a változás új mozgalmának időszakának hajnala, és ma a szexcsakrátok gyógyításának tudatosságába viszünk benneteket. 

Én vagyok az Akarat és Erő Első Sugarának Chohánja, ezt a gyökércsakrához társítják, de szintén én vagyok az Isteni Erő Mester Teremtője a szexcsakrán keresztül. Minden csakrátok összekapcsolódik. A mozgás és változás a szexcsakra kulcsfontosságú területei. A változás mozgalma, amit ma nektek csoportként szeretnék bemutatni, az isteni jogaitok valódi visszanyerésének egyike. A szexcsakra be van kódolva az érzés/érzékelés isteni jogával, viszont a bolygótok mentális testének visszaélése/bántalmazása révén, szószerint a térben és időben fagyottá váltatok a hiedelemrendszereitek és a tudatosság paradigmájára tekintettel, aminek ki voltatok téve. Sokan áttörtétek a jeget. Még mindig sok lélek van, akik csapdába vannak esve a régi világban. Ezért arra kérünk titeket, hogy emeljétek a tudatotokat és tudatosságotokat másik szintre. Hozzátok ezt be a fizikai világotokba; magatokhoz ölelve az isteni jogotokat arra nézve, hogy érezzetek, azért, mert amikor érzitek, hogy milyen is igazából érezni, akkor fel fogjátok fogni, hogy mit is jelent Egynek lenni a Minden Ami Van Isteni Erejével és így képessé váltok használni az isteni akaratotokat, tetszés szerint.

Egy elnyomott, hatalomtól megfosztott lélek nem képes és nem is használja az akaratát tetszés szerint. Amit az egyén akaratának felhasználásaként észlelnek az gyakran egyszerűen csak egy tudatalatti ösztönös válasz vagy reakció egy kondicionáltságra, ami bekódolódott a pszichébe és ami lejátszódik újra és újra és újra ismét, hasonlatosan egy beragadt lemezhez, és ez olyan mintázatokat alakít ki, amik általában pusztítóan hatnak egy személy életében. A világotokat a pusztító minták irányítják már évezredek óta. Az egyik legnagyobb pusztító minta, aminek a világotok ki van téve az a háború. Tudjátok-e, hogy a Háború(WAR) szó angol mozaik szava az NEKÜNK VAN IGAZUNK, angol WE ARE RIGHT szónak, és mindenki úgy gondolja, hogy neki van igaza. Annak oka, amiért a háború elérte ezt a pontot, azért van mert mindenki az isteni igazát, az isteni akaratát, az isteni erejét, a tudat és megvalósítás teljes aspektusait keresi, a legtöbb ember nem is tudja, hogy hol is kezdje, és az emberiség tudatossága érzelmileg, mentálisan és spirituálisan visszamaradott fejlődésének következtében ez odáig fajult, hogy az emberek a földek, vallások, vagyon…stb felett veszekszenek.

Látattok már két gyermeket egy játékon marakodni, mert mindegyik azt hiszi, hogy az övé az a játék, és mindketten azt hiszik, hogy nekik van igazuk, és ha a játék két felé szakad vagy a másik gyerek kapja meg azt a játékot, a másik, aki üres kézzel áll, annak a szívében teljes haragot és neheztelést hagy ez a dolog. Ezek az érzelmek fagyottá válnak az időben, azért mert a fájdalom pillanata az, ami motiválni fogja ezt a személyt az életének hátralévő részében és ez a személy talán egy nap olyan politikussá válhat, aki talán a háború gombjait fogja nyomogatni, azon a tapasztalaton alapulva, hogy nem kaphatta/tarthatta meg azt a játékot, tehát nem tudta érvényre juttatni az akaratát. Az egyetlen módja, hogy érvényre jutassátok az akaratotokat az, ha megtaláljátok, hogy mi az utatok és ez a ti felelősségetek.

Az Isteni Akarat és Erő felvértez titeket azzal a képességgel, hogy reagáljatok mindarra, amelyek a hitrendszeretek és gondolati minták eredményeképpen kerülnek az utatokba. Minél jobban felhasználjátok az a képességeteket arra, hogy reagáljatok, annál inkább meghatalmasodottabbá váltok, annál tudatosabbá váltok. Tegyük tisztába az embereket a háború bonyolultságaival, szem előtt tartva, hogy a háború egyszerűen arról szól, hogy sok ember hiszi azt, hogy törvényesen igazuk van, nincs köztük egyetlen ember se, aki hajlandó meghallgatni mások nézőpontját. Ha az Isteni Akarat és Erő nem kerül felhasználásra, akkor visszaélnek ezzel – ez a háború mögött lévő másik indíték. A háború nem korlátozódik a világokra vagy országokra vagy nemzetekre, áthatja a családok legbensőjét, a lényetek legbensőbb zugait. Háborúban álltok önmagatokkal is. Háború és konfliktus lehet a felnőtt énetek és belső gyermeketek között, a háború háborog bennetek a feloldatlan haragok, a fel nem oldott félelmek, a felszabadulás és megbocsátás befejezetlen folyamata végett, tehát a háború belülről indul és külsőleg pedig felerősödik. Számos Mester megtanította, és megismétlem, amit mondtak, ami a külső világotokban megnyilvánul, az vissza fogja tükrözni azt, ami bent van.

Most térjünk vissza a fogyasztói jogotokhoz, arra kérünk benneteket legyetek sokkal tudatosabb fogyasztók, legyetek tisztában a dolgokkal, és az Isteni jogotokkal azt illetően mivel tápláljátok a testeteket, és minek teszitek ki a testeteket. Következő alkalommal, ha vásárolni mentek olvassátok el a címkét. Nézzétek meg az összetevőket. Megértettek mindent, amit az élelmiszerek címkéjére írnak?

(Nem)

Látjátok milyen önteltté vált a társadalom? Látjátok milyen mélyre süllyedt a manipuláció, az irányítás, kontroll, megtörténik, ha beléptek egy szupermarketbe és, abban a pillanatban, hogy átléptek a bejáratok, egy tudatalatti programozás aktiválódik, és robottá váltok. Lehet, hogy elolvassátok a címkét, de nem értitek azt, de néhány dolog még mindig arra késztet, hogy rakjátok be a kosaratokba. Olyan dolgokat vesztek, amiket talán nem is fogtok használni. Néha olyan dolgokat vesztek, amelyekről azt gondoljátok, hogy meg fogjátok enni, de végén a szemetesben köt ki. Váljatok tudatosabbá, legyetek tisztában a dolgokkal, jogotok van tudni, hogy mit adtok a testeteknek.

Álljatok össze emberekkel és állítsatok össze egy fogyasztói fórumot, leírva, hogy tudjátok milyen tartósítószereket és vegyi anyagokat tesznek az ételekbe. Ragaszkodva ahhoz, hogy tudatában vagytok a vegyi anyagok és tartósítószerek és adalékanyagok kombinációjának összes aspektusának, mert valamit megmondhatok nektek most, sok minden, ami az ételeitekbe kerül hatással van a testetekre, és ezek biztosítják, hogy a sűrűség egy szintje megmaradjon azért, hogy ne tudjátok elérni/megvalósítani, nem beszélve a magasabb szintű tudatosságról. Ez egy összeesküvésnek hangzik, nos ez így is van.

Azt mondtam azért, jöttem, hogy leromboljam az önteltség/önelégültség világát. Az önteltség nem korlátozódik csak a televízió előtt való üldögélésre, ahelyett, hogy egy könyvet olvasnátok és magatokba szívnátok némi bölcs információt. Az önelégültség a társadalmatok igaz jólétének lényegét fenyegeti, a testetek, az elmétek, a szellemetek, az elmétek jólétének lényegét és a bolygótok minden gyermekének a jólétét is.

Nagyon keményen dolgoztok, hogy tovább fejlesszétek magatokat, hogy meggyógyítsátok magatokat, hogy eleresszetek minden dolgot, ami fájdalmat és szenvedést eredményezett, azokat, amiket eddig a pontig tapasztaltatok meg. Sokat dolgoztok, hogy javítsatok a gyermekeitek életén. Mi a helyzet az étellel, ami minden egyes nap a testetekbe és gyermekeitek, családotok, barátaitok testébe kerül? Nagyon is remélem, ez olyan irányba mozdít benneteket, hogy változásokat kezdeményezzetek. Az igényt arra, hogy megtudjátok mi van ezekben az anyagokban.

Voltak már emberek, akik fogták magukat és olyan dolgokat tettek, mint ez, amely ahhoz vezetett, hogy olyan papírok jelentek meg az Egészségügyi Világszervezet önelégültségéről és laboratóriumi tudósairól, akik olyan élelmiszereket állítanak elő, amik egészségügyi figyelmeztetéseket kaptak, de egyszerűen csak szőnyeg alá söprik ezeket a papírokat, amiken ezek a tények/jelentések állnak. Jogotok van tudni erről. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni annak fontosságát, hogy ilyen dolgok megtételével mint ez, képesek lesztek igazán visszaszerezni az akaratotokat és erőtöket. Látjátok azáltal, hogy ilyen dolgokat tesztek, mint ez, valahogy érvényre juttatjátok a változás mozgalmát. Az üzleti rendszert olyan pontig toljátok el, ahol vagy meg kell adniuk magukat, és fel kell adniuk a régi útjukat és teljesen beszüntetni ezt az eljárásukat, vagy egy alternatív irányba kell menniük, ahol minden, amit tesznek, azt integritással teszik.

Mindannyian fontos szerepet játszotok abban, hogy együtt megsemmisítsük az önelégültség világát, és én, El Morya támogatom minden lépéseteket, ahogyan Kuthumi Mester, valamint Maitreya Nagyúr, Jézus Mester is ezt teszik. Én, El Morya vagyok Kuthumi Nagyúr iker testvére és iker aspektusa. Jézus Mester is Kuthumi Nagyúr iker testvére és iker aspektusa. Mi vagyunk Maitreya Nagyúr fiai, a szívcsakrájából csíráztunk ki, a tudatosság és tudat három szintjének három aspektusába megnyilvánulva, hogy a világotokat igazi egyensúlyi állapotába hozzuk. 

Hogyan szeretnétek megsemmisíteni az önelégültség világát? Miképpen szeretnétek összetörni az illúziókat? Az önelégültség világait és illúzióit szeretnétek látni semmivé hamvadni, azért, hogy az Isteni Akarat és Erő világa, az Igazság és Fény világa létre tudjon jönni. Gondolkodjatok el ezen. A választások, amiket ma meghoztok, tekintettel erre én, El Morya együtt fogok munkálkodni rajtatok keresztül ezeken és ezáltal ezt létrehozzuk. Tölts el némi időt azzal, hogy leírod azt, amit tenni szeretnél, és azt, ahogyan ezt tenni szeretnéd. Miközben ezt teszitek, ezen elgondolkozva, belekezdek az elektromágneses mezőtök helyreállításába az Isteni Akarat és Erő első Sugarán keresztül, amelyet a Rubin Sugár magasabb eleme fog támogatni. Amikor befejezted ennek leírását, kérjük olvasd fel hangosan vagy ha nem írtad le mond ki hangosan, és ezt bekódoljuk az energiameződbe.

OooooOooooO

Kérdező(1): Kérdés nem hallható…

El Morya: A gyümölcs a legmagasabb vibrációjú étel a bolygótokon. Ez a legtisztább energiájú étel, amit el lehet fogyasztani, feltéve, ha a gyümölcs magától esik le a fáról, amikor beérett. Amikor egy gyümölcs éretten hullik le a fáról, nincs trauma az anyaga összetételében. A korai betakarítás okozza a traumát, amikor éretlenül szedik le.

Kérdező: El Morya Mester az elmúlt 10 évben megváltoztattam az étkezési szokásaimat. A testem nem kívánja a sűrűbb ételt, de az egó nem hagyja el őket. Inkább a gyümölcsökhöz vonzódom, és meg szeretném tenni ezt a változtatást. Segítséget akarok nyújtani a gyerekeknek, akik chipseken, cukros üdítőkön, mint a kóla, élnek, változtatni akarok. Változtatni akarok a rendszeren, azáltal, hogy az egészségesebb ételekre való váltásról oktatok. 

El Morya: Talán a hölggyel melletted, dolgozhatnátok az iskolarendszeren! Ahogyan mondtam a változás fontos. Meg kell érteniük, hogy miről szól a változtatás. Egy olyan személy, aki nem érti, hogy miről is szól a változtatás, biztosan nem fog kitartani a programnál. Mindig nagyon nehéz folyamat volt, hogy az emberi lények megértsék a fizikai testük szentségét és értékességét. Ez azért van, mert elkülönülés van az éntől, elkülönülés a földtől, elkülönülés a Szellemtől, elkülönülés van attól, amit az egyén érez, és ha egy személy az önfenntartás állapotában él, akkor az egyszerűen megőrzésre szorul, de a tudatlanság az emberiség túlélésének egyik legnagyobb fenyegetése eónok óta, tehát az oktatás/tanítás a kulcsfontosságú területek egyike az ilyen tudatlanság tudatosítása érdekében. Ez az ahol ti beavatjátok a hasonló lelkek egy testületét, hogy önkéntesen energiát és időt adjanak vissza a közösségnek is, hogy visszaadják ezt a bölcsesség és tudás megosztásával az életben. Ami a saját testét illeti, azt mondta, hangosan és világosan, hogy mit akar. Szembe kell néznetek az alsóbb egóval és megkérdezni önmagatoktól, hogy tényleg féltek-e a lemondásról és a feladásról. Tápláld a tested egészséges ételekkel, legyen az gyümölcs, zöldség vagy bármilyen más anyag, ez nem jelenti azt, hogy meg fogod tagadni a testedet vagy önmagadtól az élvezetet, ez nem jelenti azt, hogy fel kell áldoznia az örömöt vagy az alkalmankénti kényeztetést. Talán ezért kapaszkodik valamibe az alsóbb egód. Látod, a szexcsakrára ránézve kellemesség az életben. Élvezet, öröm és szenvedély, és ha a psziché vagy az alacsonyabb egó például meghatározza vagy értékeli a lehetséges cselekedeteidet, mint az élvezet, öröm megtagadása legyen, és ez ragaszkodni fog a kedves ételekhez. Tehát meg kell nyugtatnod az alsóbb egódat, hogy sok élvezetben, örömben van részed, hogy elkényeztetheted magad olyan ételekkel is, ami továbbra is fenntartja az energia magasabb vibrációit és szintjeit a testedben. A méz egy nagyon magas vibrációjú étel. A méz sokkal jobb választás, mint a szirupok vagy a finomított cukrok. A gyümölcs is rendkívül kellemes lehet. Használd a képzeleted.

Kérdező(3): Narancs színű láng a szexcsakrába - a megfagyottság állapotában van

El Morya: A szexcsakra a víz elem. Ez az érzelmeket/érzékelést képviseli, ahogy már elmagyaráztam. Ez a képesség, hogy áramolj, hogy növekedj, hogy mozogj, hogy rugalmas legyél. A szexcsakra szintén a kreativitás otthona. Minden csakrához tartozik egy láng, amely láng az életerőt képviseli a csakrák vibrációján belül. A napfonat csakra a szenvedély lángját tartja, az élet lángját, amely az élet áramlatának erejét és mozgását tartja az összes többi csakrán keresztül. Valószínűleg probléma lehet a napfonatodban, ahol is az élet lángja esetleg olyan mértékbe lecsökkent, hogy nincs elég energia ahhoz, hogy felmelegedjen vagy felhevüljön, hogy támogassa a szexcsakrád, azért hogy segítse az érzékek/érzések áramlásának mozgását. A (jelen esetben) a jég képviseli a megfagyott érzelmeket, a kimondatlan érzelmeket, és a megemésztetlen érzelmeket, egy tapasztalat következtében az életedben, néhány vagy másik szakaszban, ami sokkot okozott. Ez a sokk egy befagyott tapasztalatban manifesztálódott, amire gyakran utalunk  “megállított képkockaként ”. Amikor valami megfagy a térben és időben, az egyén tudatosság(ának egy része) abban a különleges tapasztalatban marad bezárva addig, amíg nincs elegendő hő vagy melegség a szerelem/szeretet alakjában, a megértés vagy tudatosság meghatalmasítja/feljogosítja az egyén olyan mértékben, amire szüksége van, hogy biztonságosan kilépjen az elszigetelődés/elkülönülés állapotából és belépjen az áramlás és mozgás állapotába újra. A kreativitás lángja, amelyre a szexcsakra lángjaként tekintünk az, aminek szükséges felszabadítottá válnia, ezért azt javasoljuk neked, hogy add át magad a kreatív tevékenységeknek a jég felolvasztásának szándékával, felszabadítva önmagad a régi tér és idő időkapuja alól, azért hogy újraérezhess. Kezd azzal, amid van. Ami elegendő neked ahhoz, segíts az embereknek, akik készen állnak elfogadni az útmutatást tőled. Talán még azt is felfedezed, hogy hogyan vonz embereket a teredbe, akik visszatükrözik azokat a kérdéseket/problémákat, amelyekkel magadban megragadhatod a problémákat, és képes leszel megtalálni azon képességedet, hogy segíts nekik megérteni a személyes folyamatukat, ami válasz a saját kérdéseidre is. Mindenki fel van szerelve minden eszközzel, amire szüksége van egy adott pillanatban, hogy megtegye azt, amit ebben az adott pillanatban meg kell tennie. Az egyénnek a pillanatban kell lennie és bíznia abban, hogy minden biztosítva lesz. Tehát isteni egyek nagyon tisztán láttátok azt, ahogyan az önelégültség világa a tudatlanság egy összefűzött takarójává vált a világban. Az önelégültség és tagadás tánca kéz a kézben járnak, tehát tartóztassátok fel ezt a táncot és öleljétek át az erőtöket és az isteni akaratot, hogy változást idézzetek elő, olyat amire úgy érzitek, hogy készen álltok. Ismerd fel a félelmeidet, és ismerd fel, hogy a félelem sokszor egy figyelmeztetés, hogy figyelj az intuíciódra vagy ha egyszerűen ez a halogatás egy reakciója a félelem végett, amit tagadtál önmagadban vagy egy ítélet, amitől féltél. A világotok elérte azt a pontot, hogy tudnia kell az igazságot, és a rombolás sugara az igazság feltárásáról szól. Ti vagytok az igazság és megbékélés elkötelezettjei a világotok számára. Elköteleztétek magatokat az igazság minden aspektusának megbékítése mellett. Elköteleztétek önmagatokat annak, hogy megtaláljátok önmagatok egyéni igazságát, és ezáltal megteremtettetek egy mágneses hullámot, ami egyre több olyan embert fog bevonzani, amilyenek ti vagytok. A beavatásotok az energia ezen mezejébe néhány hétig folytatódni fog, emellett a beavatás energiája önmagában a támogatás egy hálója is azért, hogy megismerkedjetek az energiával, amit elhoztunk ma, azért, hogy érezzétek a biztonságot a spirituális energia hálójában és integráljátok az egyéni igazságotok valóságát. Az egyéni igazságotok integrálása ellát majd titeket mindennel, amit szükséges kinyernetek az élet minden aspektusából, az összes igazságot, ami szolgálja az utatokat, és ami tükörként vagy fényként fog szolgálni a sötétségben mások számára, akik  ugyanúgy meg akarják találni önmagukat. Én, El Morya bízom, hogy mindannyiotokban benne van minden, ami szükséges ahhoz, hogy eleget tegyen a vágyának, hogy az Anya/Atya Isten egy egész és teljes kifejeződésévé váljon. Én, El Morya mindig jelen vagyok. A támogatásom és szolgálatom szavait adtam nektek. Bízva, hogy be fogjátok fogadni ezt.

Én vagyok El Morya az Akarat és Erő első sugarának Chohánja, a Rubin fény nagyura, menjetek előre és romboljátok le az illúziót. Ég veletek!

OooooOooooO

Kuthumi vagyok és visszatértem ennél a pontnál, hogy magamhoz öleljelek titeket az energia Rubin sugarában, amit El Morya Mester adott számotokra, hogy integráljátok. Szeretteim, minden bizonnyal teljesen hiszünk bennetek, a fény vezetőiként, hogy napvilágra hozhatunk abszolút mindent, amire szükségetek van ahhoz, hogy biztonságban érezhessétek magatokat a fény világában, amit (közösen) létrehoztok. A szexcsakra energiájának aktiválása sok gátló falat eredményezett, amiknek a határai eltolódnak. Dél-Afrikában sok áradás volt ez megmutatja, hogy a gyökércsakra készen áll és hajlandó átölelni az istennő erejét és hatalmát, amely mozgást és változást fog eredményezni és mindannyiotok áldott lehet ugyanazzal a lehetőséggel, hogy az ég és föld egyesüljön, és hogy fényt hozzon a sötétség minden aspektusába.

Örvendünk az üzenetnek, amit El Morya Mester adott át számotokra és én, Kuthumi felkínálom a támogatásomat, segítelek, szeretlek és utat mutatok mindannyiotoknak, azért, hogy elinduljatok az utakon, amelyek ahhoz szükségesek, hogy elvisznek titeket egy utazásra, hogy megidézzétek a fényt a világba, hogy segítsetek az emberiséget a tudatlanság állapotából kihozni és mélyebb megértés világába. Az összes szeretet és bölcsesség, amin átmentetek és uraljátok, mesterévé váltatok, vezetheti a cselekedeteiteket és szavaitokat, motiválva az érzéseiteket és támogatva a szándékaitokat.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Nagyura, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak titeket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...