Gábriel Arkangyal – 7. dimenziós smaragd sugár beavatás

Gábriel Arkangyal – 7. dimenziós smaragd sugár beavatás

Csatornázta: Michelle Eloff 

2005. augusztus 5, Dél-Afrika

Fordította:Hatejer Emese

Hanganyag linkje itt található(Gárdi Mariann hangjával):http://www.mediafire.com/download/x94o4e6gm6610r9/G%C3%A1briel+smaragdsug%C3%A1r.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_____________________________________________________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi és a szeretet és a bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam számotokra a szívélyesség, a felemelkedés, a felébredés és a megadás áldásait.

Üdvözlet szeretteim és nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Amint előjövünk a Szeretet Smaragd Sugarának jelenlétében, összegyűlünk veletek, hogy megteremtsük a fény egy megkívánt rácsát az Univerzumotok Smaragd Lényeivel azért a célért, hogy elhozzuk a fizikális manifesztáció magasabb tervét a bolygóra. Gábriel Arkangyal üzenete ma elő fogja segíteni ezt a folyamatot, és megkönnyíti a mélyebb felébredést mindannyiótok számára, akik megkapjátok ezt a közvetítést. Az idő, ahogy ismeritek felgyorsult; ez egy tapasztalat, hogy túllépjünk a lineáris kifejezésen/működésen, elhozva mindannyitoknak egy állandó létállapotot, ami ellentétes az idő szabályozásával.

Készítsük elő az energiádat, ezért kezd azzal, hogy hunyd le a szemeidet, és válj tudatossá arra, hogyan lélegzel a testedbe, válj tudatossá eleresztve azt, amit már nem érzel kényelmesnek minden alkalommal, amikor kilélegzel. Ahogy folytatod a belélegzést képzeld el az összes csakrádat megtelni fénnyel és minden alkalommal, amikor kilélegzel engedd el a stagnáló, pangó energiákat belőlük, és engedd meg, hogy ez megnyilvánítsa az egyensúlyt. Amint folytatod a lélegzést, elő készítve magad, én Kuthumi félre állok, utat engedve Gábriel Arkangyalnak, hogy átadja az üzenetét, áldásom és adonai.

Gábriel Arkangyal

Gábriel Arkangyal vagyok, üdvözlet és isten hozott. Ma megalapozzuk egy új smaragd energia 12 rétegét; ezeket rétegeket szándékosan hozták létre, hogy támogassák a bolygótok természeti és állati királyságát. A Smaragd Lények jelenleg is születnek a bolygóra az emberiség felébresztésére és, hogy megmutassák az állati és természeti királyságba rejlő hatalmat. A természet ereje valami, amit az emberiség nem egészen tart tiszteletben. Az állati királyság az Anya/Atya Isten fenséges kreativitása általi manifesztációjának a másik aspektusa, amit nem tartanak be. A Smaragd Lények aktiválják a Csillag Kaput ezen királyságok új fajaiért, hogy létrejöjjön és elősegítsen egy Felemelkedési Hullámot soknak az állatvilágban, a kilépésükért, egy nagyon fontos ciklus végét szimbolizálva az emberiség személyes felébredésében. Ez a különös aktiválás jelenti az út végét mindenben, akik szenderegtek és akik a fájdalmuk komfortzónáját választották.

A Smaragd Lények már fizikailag manifesztálódtak és igazi tanárokként nyilvánulnak meg ezeken a sugarakon keresztül. A Smaragd Lények képviselnek a múlt legnagyobb tanárai közül néhányat és ezek közül a tanárok közül sokan sétáltak a bolygótokon, mint Bennszülött Amerikai Indiánok. Az energiának ez a különös áramlása nélkülözhetetlen, feltéve hogy a földeteknek túl kell élnie az aktuális változásokat, amik a globális felmelegedés eredményeként zajlanak A testeitek számára szükségesek, hogy alkalmazkodjanak a lezajló változásokhoz, és különösen azokhoz(amik) jönnek, ugyan úgy mint, hogy a természetnek is alkalmazkodnia kell a lezajló változásokhoz, mint az emberiség tudatlanságának eredményeképpen.

Fontos számotokra, hogy tudjátok, hogy vannak olyan országok a bolygótokon, akik mérgező élelmiszereket termelnek, és ha ti továbbra is folytatjátok ezeknek a mérgeknek a fogyasztását, a testetek nem lesz képes ellenállni a rezgéseknek, amik 2005 augusztus 5-étől jönnek. Ezek a rezgések minden évben egyre intenzívebbek lesznek. Elhozom számotokra a tudatosság Smaragd Sugarát mindannyitotoknak egyénenként és a bolygótoknak is, miközben felkérnek titeket, hogy ébresszétek fel azokat, akik vakon követik az alvók útját.

A tudatosság meg fog menteni titeket a szenvedés sok szintjétől. Amerika mérgező állatokat tenyészt, a szarvasmarhákat beteg állatok húsával etetik, és genetikailag módosított anyagokat, hormonokat és szteroidokat fecskendeznek beléjük. Mérgezik az országuk embereit, és bárki mást a bolygón, aki az országuk szarvasmarhájának húsát fogyasztja. Vannak országok, ahol ugyanezt csinálják, közülük az egyik Dél-Afrika. Légy tudatos arra, hogy mi folyik a színfalak mögött, ez most létfontosságú, ez nem csak az állatok jogainak megmozdulása, ez már nem egészen a Green Peace, hogy megpróbálja felébreszteni az embereket, ez már mindegyikőtöké, ez a társadalmi felelősségvállalásotok.

Az univerzumotok tanácsa arra kért, hogy adjam át ezt az üzenetet ma, ez nagyon nagy jelentőségű, biztos vagyok benne, hogy tudjátok, és bízom benne, mint ahogy ezt teszi a Tanács tagjainak többi része is, és hogy figyelmet fogtok fordítani ennek az üzenetnek a fontosságára. Ez nem arról szól, hogy legyél vegetáriánus; ez arról szól, hogy az emberek tudatára add, hogy mi történik. Vegetáriánussá tudsz válni és még mindig figyelmen kívül hagyhatod ezt a folyamatot, de mi van az összes többivel, akik nem szándékoznak vegetáriánusok lenni, azért mert az ő tudatosságuk nincs egy szinten a nyuszimuszik és a bolyhos barikák megmentésével. Szükséges, hogy tudatosítsátok bennük, hogy mi is történik a szarvasmarhával és a baromfival és, hogy mivel is etetik a testüket.

A Smaragd gyermekek, akik a Smaragd Sugarat hordozzák, elhozzák a legmélyebb tanulságokat az emberiségnek ezen a területen, és a testetek lázadni fog, és valójában egyre inkább tiltakozik az ételekben található anyagok ellen. Igen, bizonyos emberek igényelnek állati fehérjéket, de nem kell megmérgezni az egész rendszert, hogy a tested állati fehérjével etesd. Itt vagytok ma, és mindenki aki elolvassa ezeket a szavakat; felkért titeket az Univerzum Tanácsa, hogy elinduljon a tudatosság megmozdulássa, megkérnek rá, hogy vezesd a kutatást. Legyél annyi információnak a forrása, amennyinek csak tudsz az élelmiszerpiacra tenyésztett haszonállatokról, hogy az emberek tudjanak arról mi történik és hogy mit adnak a testüknek.

Most engedd meg nekünk, hogy elkezdjük a Csillag Kapu aktiválását, és a Smaragd Sugarad aktiválását.

Tedd a térdeidre a mindkét kezed tenyerét. Koncentrálj a pontra a homlokod közepén, és most képzeld el magad belélegezve a harmadikszemeden keresztül, és kilélegezve a gyökércsakrádon át. Vizualizálj egy pompás Smaragd energiát manifesztálódni a tered központjába. Fejben kérd fel Hilarion Nagyurat és Djwal Khul Nagyurat, és kérd, hogy az energiameződ egyesüljön az univerzumotok Smaragd Sugarával. Képzeld el a harmadikszem csakrád, ahogy csatlakozik a energiához az Arkangyali birodalmakkal a harmadikszem csakrádon keresztül, és ekkor képzeld el harmadikszem csakrádat egyesülni minden autentikus Fénymunkással az egész bolygón. Ahogy folytatod a kilélegzést húz be energiát a smaragd fényből és képzeld el a fény Smaragd Sugarát keresztül haladni az egész testeden meggyújtva a magasabb tudatosság lángját a tested sejtjein belül és képzeld el, érezve magad ahogy a sejted receptorai elnyelik a smaragd színt. Folytasd a mély belélegzést, mivel fontos, hogy ez a smaragd szín elnyelődjön a tudatosság minden szintjén, ami jelenleg befolyásolja a pillanatnyi élettartalmadat. Most képzeld el a Smaragd Sugarat kiterjedni végig egészen a múltba, az összes idővonalon keresztül, át az összes tapasztalaton és a tudatosság minden szintjén át, ami tiszteletlenséget fejezett ki a természet és az állatvilág irányába. Minél tovább menj vissza az időben, jobban összpontosítva a Smaragd Sugár fényére, felszabadítva magadat a lenyomatoktól, ami összeköti a tudatodat a kollektív tudatlansággal.

Most képzeld el a bolygótok egészét, amit Smaragd Sugárral beborítottak. Én Gábriel Arkangyal most aktiválom a portált, ami a Plejádokhoz és a Szíriuszhoz vezet. Képzeld el magad behúzni az energiát ezekből a portálokból. Most hívd a Fény Plejádi Küldötteit, hívd elő a Fény Szíriuszi Arkangyalainak Szövetségét, és kérd meg őket, hogy alkossák meg a fény egy erőteljes pajzsát és meggyógyítva körbe a bolygótokat. Kérd fel őket, hogy teremtsék meg a felvilágosodás egy erőteljes hálóját az emberi létezők kollektív tudatossága körül. Képzelj el egy fenséges Csillag Utat, bármelyik módon is kívánod, képzeld el ezt ragyogó smaragd fényből és kristályokból állni, amint keresztül halad a kozmoszon/világegyetemen a bolygótokba horgonyozva a vibrációkat, amiket a Smaragd Lényektől megkívánnak, így ők rendesen és teljes mértékben teljesíthetik a feladataikat a felébredő emberiségben az állatok igazi tudatossága által és a természet intelligenciája által. Ha hajlandó vagy, hogy segítsd az Univerzumotok Tanácsát, az állati és növényi királyságokat, a Fény Mestereit, akik a Smaragd Sugáron keresztül emberi alakban inkarnálódtak, akkor kérlek ismételd utánam a fejben vagy hangosan, ahogy jól esik.

Én,....(helyezd ide a neved), tudatosan választom, hogy rábízom magam a Smaragd Sugár útjára, és ezáltal felajánlom a fényemet, hogy mint egy világítótorony szolgáljak, felébreszem és elhozzam az emberiség tudatos tudatosságát, az együttérzést és az intelligenciát, hogy csatlakozzon a mi szeretett föld bolygónk állati és növényi királyságainak intelligenciájával. Tudatosan csatlakoztatom az energiáimat a delfin királysághoz, az elefánt királysághoz, az oroszlán, ló és a macskafélék birodalmához, összeolvadva a macskafélék összes fajával és a támogatásukkal és az útmutatásukon keresztül ébresztve az emberiséget. Előhívom az Ülő Bika fényét. Előidézem Hiawatha útmutatását. Megkívánom a Fehérborjú Bölényasszony bölcsességét. Előhívva Yogananda szeretetét. Előhívom az isteni jelenlétet és Assasi Szent Ferenc lenyomatát, és ezekkel az energiákkal és ezeken keresztül szolgálni fogok, és támogatott leszek, ennek érdekében elhozva a tudatos tudatosságot ezen királyságok isteni tervébe. ” Vegyél egy mély lélegzetet, engedd meg ezeknek az energiáknak, hogy összeolvadjanak az összes testeddel, és lélegezd be ezeket a csakráidba.

Folytassuk.

Tudatosan előhívom a támogatást és a segítséget a Fény Plejádi Küldötteitől és a Fény Szíriuszi Arkangyalainak Szövetségétől. Előhívom az összes mechanizmust/működést és elvárom, hogy szolgáljanak és felébresszék az emberiséget, felemelve a vibrációkat és a tudatosságot a bolygónkon, és elhozva egy egyensúlyi állapotba az energia cseréjét az emberi birodalom és a természeti királyság között. Előhívom a fény mágneses frekvenciáit, ami elősegíti a személyes gyógyulásomat és a felébredés következő szintjét, amint aktiválom a személyes Smaragd Sugaramat.” Lélegezd be ezt az energiát a testedbe, lehetővé téve, hogy belépjen a csakráidba és megadva magad a Szíriusziak, a Plejádiak jelenlétének és az összes arkangyali jelenlétnek mellettük.

Továbbra is ismételjétek utánam.

„ Megidézem Ülő Bika fényét és engedélyt adok a Tudatosság Tizenharmadik Sugarának, hogy aktiválódjon az isteni kék lenyomatomon keresztül [blue print]. Előhívom Hiawatha Kegyelmét és kérem, hogy a Könyörület és Fény Tizennegyedik Sugara aktiválódjon az isteni kék lenyomatomon át. Előidézem a a Fehérborjú Bölényasszony bölcsességét és szépségét és teljes engedélyt adok a Lélek Felszabadulás Tizenötödik Sugarának, hogy aktiválódjon az isteni kék lenyomatomon keresztül. Előhívom Hiawatha lányának ártatlanságát, Hold Táncost, és megkérem, hogy az Isteni Ártatlanság és Tisztaság Tizenhatodik Sugara aktiválódjon az isteni kék lenyomatomon keresztül.” Engedd meg ezeknek az energiáknak, hogy leülepedjenek a tudatosságodban és összehangolódjanak a csakra rendszereddel, lélegezz be mélyen és ki.

Ha tudatosan hajlandó vagy a Smaragd sugáron keresztül szolgálni tudatos állapotodban és a fény testedben, akkor ismételd utánam.

Én, …. (és helyezd ide a neved), tudatosan azt választom, hogy egyesülök a Smaragd Sugár Mestereivel. Tudatosan azt választom és engedélyt adok az energiámnak, hogy kapcsolatba legyen Gábriel Arkangyallal, és a szolgálja a felébredést, kibontsa és dekódolja a Fény Nyelvét, ami a tudatosságon belül az állati és növényi királyságon belül megtartott. Engedélyt adok a Smaragd Sugár Nagyurainak és Úrnőinek, hogy velem dolgozzanak, hogy rajtam keresztül és mellettem szolgáljanak, felajánlom az eszközömet, mint a fény egy csatornája a Smaragd Sugár gyermekeinek számára. A fény iránti elkötelezettségemben és a Smaragd Sugár megnyilvánulásán keresztül, felismerem, hogy emberiség elfogja érni, hogy lásson. A példán keresztül fogok vezetni, bízva a szellem szavaiban, mint egy vezető és mint egy tükör szolgálni fogok, eljövök mint egy tanár és szolgálok, meg fogok állni mint egy diák és figyelembe veszem, hogy az állati és természeti királyság vezet engem az utamon. Bízom az isteni ösvényben, hogy elhozza a manifesztációja által a bolygónk állati és természeti királyságának az isteni igazságát, és ez így van, és ez így legyen.” Lélegezd be ezeket a szavakat a tested sejtjeibe és rostjaiba, átmozgatva a csakra rendszereden keresztül és lélegezz. Hilarion Nagyúr és Djwal Khul Mester az energiameződ jelenlétében fog maradni a következő 14 hónap során. Ez idő alatt támogatást és útmutatást fogsz kapni, és arra vonatkozóan is kapsz inspirációt és útbaigazítást, hogy hogyan is, hogy tudsz szolgálni. A Smaragd gyerekek azok, akik képesek telepatikusan kommunikálni az állati királysággal. Az emberek fel fogják ismerni őket a hihetetlen képességük által, ahogy az állati és természeti királyságokkal együtt dolgoznak és kommunikálnak velük. A legtöbb erejüket és energiájukat az állati és növényi birodalmaktól, a kristály és a természeti királyság többi részéből nyerik.

Az energiájuk a vibrációk magas szintjeivel tarthatók fent, amit ezek a királyságok árasztanak ki. Az egyszer gyakorolt szent tanításokat újra felébresztik, a felébredt kultúrákét és törzsekét, akik eredetileg a bolygón jártak. Aktiválni fogják a változás legnagyobb megmozdulását világotokon keresztül, ami nagy újítást és egyensúlyt hoz el, manifesztálva a gyógyulást a bolygótok számára a globális felmelegedés hatásainak eredményeképpen. Azért jöttek, hogy megmutassák a világnak, hogy hogyan kell együtt dolgozni a királyságokkal, inkább mint ellenük, nagyon tisztává fogják tenni, hogy az állati és természeti királyságok támogatása nélkül az emberek nem fogják túlélni a változásokat. A betegség át fog szűrődni az emberiség sejtjeiben és gyógyítás nem fog lezajlani hacsak mindenki fel nem fogja - „ A természet benned van, és egy vagy a környezeteddel”


Minél többen az emberiségből úgy döntenek, hogy elkülönülnek és figyelmen kívül hagyják ezeknek a királyságoknak a helyét az életükben, annál nehezebb lesz, hogy megszabaduljon az emberiség a betegségtől. Eljön az idő, amikor azok, akik úgy döntenek, hogy régi világ tudatosságában dagonyáznak (továbbra is) el fognak különülni azoktól, akik az új világot választják. Az idő elérkezett, hogy felépüljön az új világ, és egyesítse ezeket a birodalmakat, egyszer és mindenkorra. Mivel az érzékenység szintjeit a testeitek tartják meg jelenleg, úgy találhatjátok, hogy egyre nehezebb a tudatlanság jelenlétében és a negatív vibrációkban lenni. Ezeket a rezgéseket az emberek és olyan környezetek sugározzák ki, amik a negatív megerősítés magas szintű tömegének voltak kitéve.

A következő 3 hét folyamán mindnyájatokat a fénytestetekbe fognak vinni, hogy együtt dolgozzatok az Arkangyalokkal, Hilarion Nagyúrral és Djwal Khul Mesterrel, Ülő Bikával, Hold Táncossal, Fehérborjú Bölényasszonnyal és Yoganandával annak érdekében, hogy megemeljétek az emberiség tudatosságának szintjét, és ezáltal elősegítve a bolygótok gyógyulását, ami most szükséges. Mindnyájatokat elvisznek a Smaragd Hajóra, ahol a kristályos energiák 3 új aktiválását kapjátok meg, hogy megvédje a nagyon érzékeny csatornát, amiben jelenleg éltek, és hogy megvédjen titeket a változásnak a hullámaitól, amik rátok várnak. Ezen változások eredményeként érzelmi méregtelenítés zajlik le a bolygón; az érzelmi méregtelenítés, amiről beszélek, nagy megkönnyebbülést fog elhozni a világotok gyermekeinek. Meglátják az állati és természeti királyságok igényeit, és támogatásra van szükségük a felvilágosult felnőttektől, hogy elhozzák a felnőtt világ többi részét a tudatos tudatosság állapotába. Ennek a tudatos tudatosságnak tartalmaznia kell a tudatos étrend kiegészítőket, tartalmaznia kell a magatartást, viselkedést és hozzáállást, ebbe bele kell számítani a tudatosságot annak az egészéből, akik a gyerekek életére gyakorolt minden hatásért felelősek, felépítve a kegyelem, a komfort, a bizalom és környezetek struktúráját, hogy megtartsa szerető határokat, amelyben ezek a nagyszerű lények biztonságosan felépíthetik az energiájukat, a feladatuk teljesítésének céljáért. Itt vannak, hogy támogassák Gaia Istennőt, nem azért jöttek, hogy cipeljék az emberiség terhét; elérték, hogy a másik világokat megmentsék, az emberiség tudatos tudatosságga egy olyan szintjénél tart, ahol most nekik magukat kell megmenteniük

Közületek itt, elegen ébren vannak, hogy cipeljétek a felnőttek terheit; ez nem a gyerekeken áll, hogy megtegyék ezt. A Smaragd Sugarad most már egyesült az univerzális Smaragd Sugárral egyesült az univerzumotok Tanácsának Mestereivel megadva nektek, amire szükségetek van, hogy hordozni tudjátok a felelősséget és az új tudatosság szintjeit, amitől elvárták, hogy át törjön a régi világon.

Telepatikusan kommunikálni fogtok az energia 24 hálózatán keresztül, amit a Smaragd Lények hoztak létre, amelyik azt fogja eredményezni, hogy csatlakoztok a hasonló gondolkozású lelkekhez az egész bolygótokon és kezdeményezi és inspirálja a megmozdulásokat az emberiség további felébresztésére; megmozdulásokat, hogy felálljon a világ és megparancsolja az állati jogokat, a gyermekek jogait és a természet jogait, hogy egyenértékű jogaik legyenek, ami Az Egyetlen és Egyedüli Igazi Anya/Atya Isten/A Fény Istennője tartanak meg. Ez ahhoz fog elvezetni, hogy az Isteni jogaid közül sokat fogsz újra felfedezni, egyeseket amiket bántalmaztak; egyeseket, amikre készen álltok, hogy visszaszerezzétek. Ne lepődjetek meg, ha a harag és frusztráció hullámait érzitek keresztül menni magatokon, ahogyan tudatlanság cselekvésének és az alsóbb egó által létrehozott félrevezető, sértő viselkedés felsőbbségének, az általatok megvalósult eredményeként. A kataklizmaszerű események, amik rátok várnak, a felszabadítás sok hullámát fogják elhozni a világotok gyermekeinek, állatainak, a világotok Anya Természetének.

Most engedjétek meg hogy lepecsételjük ezeket a lenyomatokat[imprints].

Vizualizáljátok a harmadikszemeteket egyesülni az Anya Föld terjedelmes harmadikszemével (az nem baj, ha nem tudod, hogy ez hol van). Képzeld el a beavatásokat, amint elrendeződnek, miközben lepecsételődnek az Anya Föld sejtjein belül, és elképzelve, hogy a smaragd vibrációk beszivárognak Gaia Istennő testének legközepébe. Képzeld el magad, ahogy elveszel egy smaragdzöld kristályt Hilarion Nagyúrtól és egyet Djwal Khul Mestertől. Helyezd az egyiket a harmadik szemedbe és a másikat a szívcsakrádba és kérd, hogy minden élet királyságainak a szeretetét, könyörületét és a feltétel nélküli elfogadásának rezgéseit, az összes egyedi alakjait elfogadja és tisztelje az emberiség. Kérjétek, hogy ez kegyelem alatt legyen, és tökéletes, harmonikus és csodálatos módokon történjen. Ez lepecsételődött most.

Köszönjük szeretteim. A Sugaraitok aktiválása a 13-tól a 16-ig az isteni kék lenyomatotokon keresztül meg fogja mutatni a személyes isteni tervetek további szintjeit és mágnesesen bevonja nektek a további lehetőségeiteket, amelyben szolgálni tudsz. Az univerzumotok Smaragd Tanácsának a Fény Urai és Úrnői elhozzák a lélek felszabadulásának, a gyógyulás összes szintjének és az egyes alvók felébredésének a kényelmetlenségéből való felszabadulás áldásait, amik hatással vannak az energiátokra. A gyógyulás jelenlegi hullámait, ami a fizikai és érzelmi testeitekben egy mélyreható méregtelenítést eredményez. Ez mindazonáltal a terved részét képezi, hogy ezeken a vibrációkon keresztül dolgozz, abból a célból, hogy fogadni tudd a telepatikus kommunikációt a Smaragd Birodalomból, a smaragd gyerekektől, az állati és természeti királyságoktól, és időnként, egy járműve és közvetítője leszel, annak amin keresztül ezek a királyságok kommunikálni fognak. Továbbra is kapcsolódni fogok az energiamezőtökhöz és kommunikálok mindannyiotokkal, ezen az aktiváláson és energia integráción keresztül a fennmaradó 14 hónap során. Személyesen fogom felügyelni a személyes fejlődéseteket, a földeléseteket és a gyógyulásotokat. Gábriel Arkangyal vagyok, áldásom és ég veletek!

Kuthumi vagyok és visszatértem. És ez így van szeretteim, átölelünk titeket Az Egyetlen és Egyedüli Igazi Anya/Atya Isten/ A Fény Istennőjének a fényével és hatalmával. És szeretnénk megköszöni nektek és megtiszteltetésünk a jelenlétetekért ma és a tudatos hajlandóságodért, hogy ennek a programnak részei legyetek és valami, ami hatással lesz a bolygótokra a jövője teljességéért - változások, amelyek megváltoztatják a világot az összes jövőbeli nemzedékek számára is.

A Szellem elhozza számotokra áldásait egyenlő erejűt, amelyet adtatok a földnek a hozzájárulásotokon és elkötelezettségeteken ma.

Ahogy az emberiség felemelkedésének szentelitek magatokat, úgy ahogy a szellem szenteli energiáit, hogy támogassa a felemelkedési folyamatot. Veled ünnepeljük a fény örömét és állandóan megtartunk téged Az Egyetlen és Egyedüli Igazi Anya/Atya Isten/ A Fény Istennőjének a fényében és hatalmában.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek! Adonai!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...