Hilarion Nagyúr – 7. dimenziós beavatás 2

Hilarion Nagyúr – 7. dimenziós beavatás 2



Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2005. április 14

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra az új valóság, a bölcsesség, a szeretet, a bizalom és empátia áldásait.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Miközben előkészítjük az energiát Hilarion Nagyúrnak, hogy előre lépjen és átadja az üzenetét ma, azt szeretnénk, ha elképzelnéd önmagad egy nagyon nagy piramis közepébe állni. Lásd magad ezen nagy piramis közepében állni, egy hatalmas kvarc kristály közepén. A kvarc kristály és a piramis kombinációja elősegíti a mester manifesztorotok kódolásainak mentális és sejt szintű aktiválását. Ez szintén elindítja a tudomány szellemének és a tudományban rejlő szellem összehangolódásának és a tudatos megértésének újabb szintjét.

Az utazásotok a spirituális valóságokba korlátlan lehetőségekkel ajándékoztak meg azért, hogy növekedjetek, hogy kiterjedjetek, és hogy a világotokon belüli tudatosság univerzumait felfedezzétek, amelyeket a létezésetekként ismertek meg. Most a létezésetek a tapasztalás magasabb szintjére kerül, és így jöttök rá, hogy az élet tapasztalata valójában számos világ integrált utazása, és evégett sok világ vár még feltárásra, és minden egyes világban a tudatosság további szintjei vannak jelen, amelyek hozzájárulnak a mélyebb felébredésetekhez. Ez azt jelenti, hogy ott még mindig sok felfedezni való rejlik önmagatokkal kapcsolatban, és még mindig sok felfedezni való van az élettel kapcsolatban is. És ez az élet nem korlátozódik a földi életre. Ez az élet minden világon és királyságon belül jelen van, amikre felkészítenek, hogy belépjetek és a létezésetek részeként ismerjétek el. Az energiátokat a kvarckristályban és a templomban fogják tartani a beavatásotok ezen ideje alatt.

Ha ez a kívánságotok és az a szándékotok, hogy ebbe az energia vortexbe [örvénybe] egy kicsit hosszabb ideig tartsanak, mint amit jelenleg meghatároztunk, akkor kérnetek kell majd, hogy ez így legyen. Ezért engedjétek meg most, hogy távozzak, azért, hogy Hilarion Nagyúr átadhassa az üzenetét. Adonai.

OooooOooooO

Hilarion vagyok. Üdvözletem! A konkrét/kézzelfogható valódi tudás és tudomány 5. sugarának Chohánja vagyok. Ezért a megbeszélésünk és találkozónk veletek ma céltudatosan megnyilvánítja a fény összejövetelét is, amely lángként szolgál, hogy emlékeztesse azokat, akik a belső szellemet és a tudomány törvényeit keresik, ami egy új fajta létezésbe vezeti és navigálja az utazót. A Manifesztáció Mestere vagyok. Megismertem és uralom a megfelelő kapcsolatok világát, a létező világok közötti kapcsolatokat, amik gyötrik a tudatosságotokat és rávesznek, hogy a korlátozás világából kilépjetek, amik rávesznek arra is, hogy kilépjetek a komfortzónátokból és felfedezzétek azt, ami azon túl rejlik.

Ez gyakran megkívánja, hogy felfedezzétek, hogy mi rejlik emögött, azért, hogy túllépjetek rajta. Ezért a leckétek csoportként és egyénekként ebben a csoportban, az, hogy felfedezzétek, és feltárjátok, mi rejlik emögött. Megválasztva, hogy pontosan hová is szeretnétek fókuszálni az energiátokat. Ez meg fogja határozni a gyorsaságotokat/felfedező utatokat, ahol pontosan a megteremtett világotok mögé fogtok tekinteni. Tudni akarjátok, hogy mi rejlik a szívetek alatt, mi található az összes mentális program mögött, azok alatt, amik meghatározzák a jelenlegi identitásotokat, vagy fel kívánjátok fedezni, hogy mi rejlik a spirituális bölcsesség alapja mögött? Fel kívánjátok fedezni, hogy mi rejlik a korábbi éveitek vagy elmúlt inkarnációitok programozásai mögött?  Most választanotok kell?

Ez a választás most meg fogja határozni az életetek irányát, miközben ez isteni összhangban kibontakozik a többi szándékkal, amiket meghatároztatok az utazásotokon, más szándékokkal egyetemben, amiket kivetítettetek a világotokba, amelyek meghatározzák az ösvényetek kibontakozását, azt, amit felfedeztek, a kutatásotok teljesítéséért.

Csak teljes ciklusokat fogtok befejezni, még akkor is, amikor összeolvadtok az Anya/Atya Istennel, tovább fogjátok folytatni a felfedezést és a kiterjedést, evégett az állandó/örökös mozgás ciklusa folytatódik végtelenül. Minden beavatottnak van egy célja a beavatásba. A csoport célja, hogy felszabadítsa a genetikailag kódolt korlátozott tudatosság 15 szintjét. Ez mindkét szülő genetikai leszármazási ágán keresztülszövődik. Ezen felszabadítás teljesítése után, soha többé nem fogják ezeket a programokat vagy kondicionált viselkedéseket a következő generációra átvinni.

A mester manifesztorotok kódolása korlátozott volt a DNS-tek miatt. Az isteni természetetek azonban felébredt az 5D-s kristály(os) test teljes manifesztálódása aktiválódott. Ez azt jelenti, hogy integráltátok az 5D-s test minden szintjét. Az integrációtok most elsősorban a 7D tudatosság integrációjából áll. Ezen 15 generációi traumatikus, visszaélő, bántalmazó és sokkoló tapasztalásainak eleresztése fel fogja szabadítani az elméteket kellőképpen ahhoz, hogy megértsétek az élet tudományát. A kristályos energia planetáris teste felkészült arra az aktiválásra, amit Ashtar Parancsnok fog elhozni a bolygó számára a következő néhány órában. Az energia ezen különleges aktiválása és beavatása elkezdi elkülöníteni a férfiakat a fiúktól és a hölgyeket a lányoktól. (nevetés) Bízom benne, hogy nagyra értékelitek a humoromat (nevetés) abban az esetben, ha azt gondoltátok, hogy nincs nekem! (nevetés)

Mi ennyire vicces? (nevetés)

Az energia megkülönböztetése nem elkülönítés, ahogyan azt meghatározzátok vagy értelmezitek az emberi szakkifejezésekkel. Ez a megkülönböztetés létfontosságú, hogy biztosítsa, hogy az emberiség maradéka is meg tudjon állni a magasabb hányadosokban, amelyek jelenleg a létezés, a tudatosság és a fény fejlett univerzumainak útján át haladnak. Ti vagytok a felelősek azért, hogy a fényt a Föld Anyával együtt megtartsátok. Ti vagytok a felelősek azért, hogy a biztonságát és jólétét biztosítsátok, ez egy megállapodás/szerződés volt, amit hosszú idővel ezelőtt hoztatok meg, cserébe megígérte, hogy fenntartja az életeteket és biztosít minden, amire szükségetek van a túléléshez a Föld bolygón. Ezt a szerződést megsértették, csak abban az esetben mondom, ha nem vettétek volna észre ezt még, és most intézkedni kell, hogy visszaálljon a szerződés a valódi formájában, és mindannyian, akik olvassátok vagy hallgatjátok ezt az anyagot, és az olyan egyének is mint ti, akik a fény útját járják, magatokra vállaltátok, hogy biztosítjátok ennek létrejöttét a Szeretet és Bölcsesség hierarchiájának néhány Mesterének, Nagyurának, Arkangyalának és Istennőjének pártfogásában.

Minden szó, ami az energiamezőtökön átrezonál itt ma, a belső tudatosság egy érzetének felkavarását fogja elindítani. Ez a felkavarás a felébredés egy másik szintje, a felébredéséé, amiért kiáltottatok. Figyeljük ezeket a hívásokat, és most a ti körötök érkezett el, hogy a Fény Nagyurai mellett munkálkodjatok. Nem nekik, alattuk vagy fölöttük, hanem mellettük. Ez az információ azt fogja eredményezni, hogy aggodalmat éreztek majd magatokban azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogjátok fenntartani ezt az energiát. Ne aggodalmaskodjatok magatokban, azok a szándékok, amiket már beindítottatok, gondoskodtak az energia sok szintjéről és lenyomatáról, amik szükségesek ahhoz, hogy biztosítsák az energiamezőitek központi összehangolódását a Fény Hierarchiájával.

Először is, tisztában kell lennetek azzal, hogy hol kezditek a kereséseteket – annak felfedezését, ami ez alatt rejlik. Világosan meg kell győződnöm erről, mielőtt mi engedélyt adunk erre az eljárásra. Ezért kérem, hogy számoljatok be nekünk, hogy a következő fázisba léphessünk. Kérlek mondjátok el nekünk, hol is fogjátok kezdeni az egyéni kereséseteket. Töltsetek el annyi időt, amennyit kell ezzel. (hosszú szünet)

A szándékaitok alapján 3 rácsot aktiválunk nektek mind csoportnak. Ezek a rácsok kapcsolódni fognak az energiamezőtökhöz minimum 6 hónapig. Minden rács egy átjáró lesz a tudatosság egy birodalmába, amellyel kapcsolatba léptek, azért, hogy bölcsességet nyerjetek ebből és válaszokat arra, amire kerestek. Így, aktiválunk egy időutazási rácsot azoknak, akik az elmúlt életeikben keresik a válaszokat. Aktiválunk egy szívcsakra rácsot nektek, akik a gyógyulást és gondoskodást keresik a tudatosságuk  birodalmába, és a végső rács pedig egy kvantum rács. Ez a rács olyan célt szolgál, hogy a tudatosság egy kvantum szintjében tartson titeket annak érdekében, hogy megérthessétek azt, amit megteremtettetek, azt, hogy miért teremtettétek ezt meg, azt, hogy mit teremtetek továbbra is, miért érzitek korlátozottnak magatokat, és miért érzitek, hogy szükséges egy (élet) célt találnotok.

Az időutazási rács a torok és harmadikszem csakrátokon keresztül fog működni. Ez jelenti a belső látomást/látást, a tisztánlátást, és tisztánérzékelést, tehát az érzékeitek két aspektusát, amelyeket sokkal jobban ki fognak emelkedni és fokozódni fognak képességeikben. Ezek az érzékek továbbra is segíteni fognak benneteket egyéni lelkekként az igazság keresésében. Ez egyúttal pszichikai mechanizmusként is szolgálni fog, hogy a mélyebb megértést elhozza a múltból számotokra a jelenlegi idővonalra abból a célból, hogy nem csak a saját tudatosságotokat emelje fel, hanem az emberiség tudatosságát is a jelenlegi idővonalra. Az álomállapototok az aktív kommunikáció világa lesz. Legyetek tudatában az éjszakai alvás közben zajló kommunikációnak. Legyetek fogékonyak  arra, hogy mit éreztek a környezetetekben adott idő alatt. Amit találni fogtok időnként, olyan, mintha az adott idővonalak nem léteznének többé.

Időnként úgy érezhetitek magatokat, mintha több életet tapasztalnátok egyszerre. Ez a fajta regresszió bizonyos értelemben a feltárás egy szintje és óriási segítséget nyújt majd nektek, különösképpen a tér és idő tudományának megértése terén, valamint azon állítás megértésében, hogy az idő egy olyan vonal, ami nem létezik. Ez önmagában is bizonyos hiedelemrendszereket fog eltörölni, de nem csak hiedelemrendszereket, hanem a képességeket, hogy tapasztalatokat magyarázzatok meg. Ez el fogja görbíteni a valóságaitokat, kvantumosan szólva, és a teória egy egészen új világát mutatja majd be.

Az ember igazából nem tud magas szintre fejlődni, az őt teremtő tudat megértése nélkül, és ez a tudat az, amivel kapcsolatba léptek, hogy folytassátok a teremtést, és ha nem értitek meg ezt a kreatív teremtő erőt, akkor nehéz lesz számotokra megérteni a manifesztálási folyamatot.

Ezért az időrács fel fogja tárni számotokra, hogy mennyire hordoztátok az elgyöngítő mintákat és a hatalmi mintákat számos tapasztalaton át. Fel fogjátok ismerni annak okát, amiért ezek a minták eljátszották magukat újból és újból bármilyen létezésben, amiben találtátok magatokat, nagyrészt az energia ereje következtében, a tudatosságból, amely által teremtetek, amelyből megteremtődtetek.

Látni fogjátok, hogy a tudat messze áll attól, aminek ezt elképzeltétek, hogy olyannak kell lennie, és rá fogtok jönni, hogy minden, amit üres térként érzékeltetek, valójában másik világ, amely egy dimenziót oszt meg veletek. Egyidejűleg foglaltok el egy teret. A különbség az, hogy a tudatszintetek miatt nem tudtok nagyobb frekvenciát elérni, olyan frekvenciát, ami egyenértékű azzal, ami számotokra láthatatlan. Vágytok rá, óhajtjátok, hogy lássátok, érezzétek, ismerjétek, és ez garantálva lesz akkor, amikor megengeditek és        átadjátok magatokat, amikor engedélyt adtok magatoknak arra, hogy a valóság más aspektusait is megtapasztaljátok, aminek részei vagytok. Reálisan beszélve azonban ez a valóság egy illúzió - de ez teszi ezt viccessé - az én perspektívámból.

A kollektív tudatosságotok, amely mások tudatosságával is kapcsolatba lép, akik olyanok mint ti, valójában az, ami a spirituális mozgalmat egy magasabb oktávba irányítja. Mindannyian az egyszer volt, hol nem volt egy idővonallal ezelőtt (nevetés) szolgáltatok már mellettem. Katalizátorok voltunk más spirituális mozgalmakban. Az idő újra elérkezett, hogy aktívan törekedjetek a tudomány és szellem magasabb világaira. A pályázó vonzza az inspirációt. Az a vágy, hogy felemelkedjetek inspirálni fog. A tudatosság egy hulláma vagytok. A felemelkedett lények következő hulláma vagytok. Több hullám jön majd utánatok, de ezen hullám tetőpontja gyorsan jön. Ezért bárki, aki meg akarja lovagolni a hullámot, annak meg kell tanulnia szörfözni most. (nevetés)

Az 5. sugár, amely a torokcsakrán át (is) dominál, szolgálni fog a kifejezett szavakon keresztül. Az igazság, érzések, bölcsesség, a tudás és tudatosság kifejezése létfontosságú, hogy támogassa ezt a hullámot. Evégett a látomásokat, a tudatosságot, inspirációkat meg kell osztani és ki kell fejezni. Ösztönözve lesztek, hogy mikor tegyétek ezt és mikor maradjatok nyugton. A szívcsakra rácsa a koncentrációtokból sokat fog a humanitárius igények/szükségek felé vonzani. Mivel a humanitárius viselkedés katalizátor, ami eltávolítja a feltétel nélküli szeretet birodalmaiba vezető akadályokat a világotok kollektív szívközpontján belül.

Azok közületek, akik tudni akarták, hogy mi rejlik a szívük mögött, úgy fogjátok találni, hogy nagyobb szükségük lesz a humanitárius módon való szolgálatra. Számos illúzión túlra fogtok látni. Az igazság meglátása olyan információval lát el majd benneteket, amely felgyorsítja annak a felszabadulását/eleresztését, amelyek a sérült szív zugainak számos idővonalához kapcsolódott. A felébredés ezen szintje ezen felemelkedési hullám esszenciális része mivel ez hozzá fog adódni a meghatározáshoz és megkülönböztetéshez, amelyekkel mindannyiotoknak szembe kellett és szembe kell majd néznie azzal, hogy tiszteletben tartjátok a szívetekben rejlő igazságot. Minden tett, ami hasonlít az igazságotok megtagadására, meg fogja rázni a személyes világotok alapzatait. Ez azt jelenti, hogy nem fogjátok megúszni azáltal, hogy a fejeteket a homokba dugjátok – mert akkor egy strucc elindul meglátogatni titeket és kirugdos a homokból. Tudjátok miért van a struccoknak hosszú nyakuk? Ez a fejük homokba dugásának több életidő hosszának az eredménye és a strucc társaik megpróbálják kihúzni őket a homokból, vagyis a régi világból. Látván, hogy ez nem működik, a seggbe rugdosó strucc terápiát próbálják ki. Egyetértünk abba, hogy ez nagyon hatékony és elhatároztuk, hogy követjük ezt a gyakorlatot, tehát ti a seggbe billentő strucc terapeuták vagytok vagy olyan struccok, akik a fejüket a homokba dugják?

A régi dolgokból való nem kilépés miatti kifogások ideje már lejárt. Ebből az okból vált ez egy életbe vágó folyamattá és ez a folyamat a spiritualitás tudományos aspektusainak bevezetése és bemutatása.

A tényleges/kézzelfogható tudás és tudomány valójában ugyanaz a dolog. A konkrét/tényleges tudás az alaptudás, ami kézzelfogható egy szinten. A tudomány, amely üdvözlésetekre jön, az a tudomány, ami fel fogja tárni számotokra azt, hogyan volt lehetséges számotokra minden pillanatot megteremteni, amit megtapasztaltatok, megtapasztaltok és meg fogtok tapasztalni. Ez kiszabadít benneteket a kétségetek világából azzal kapcsolatban, hogy mennyire vagytok benne, abban ami történik. Az egyedüli oka, annak amiért abban hisztek, hogy az életetek egy aspektusát nem ti irányítjátok, az azért van, mert nem teljesen vagytok tisztában az erőtökkel, azzal, hogy milyen nagyszerű is ez, és hogy mennyi is áll rendelkezésetekre minden nap minden pillanatában. Ezért a kvantum rácsok roppant értékesek lesznek mindannyiotok számára. Ez a rács veletek fog maradni a fizikai napjaitok hátra lévő részében a földi síkon. Ez tovább fog terjedni és növekedik az erősségében.

Ez a kvantum rács azt a célt szolgálja, hogy megmutassa számotokra és megtanítson titeket arra, hogy hogyan lépjetek tudatosan kapcsolatba az energia erő mezőivel körülöttetek. Az energia ezen erőmezeje valójában bennetek is megtalálható. Ez egy mindennel, amit látsz és elképzelsz, és azzal is, amit nem látsz, és nem tudsz elképzelni. Ez az, ami mindennel összeköt benneteket. Ez az energiamező az, ami szállítja az energia minden áramlatát, amit kivetítettél annak eredményeként, amire az energiát összpontosítottad. Képzeld el a gondolataidat, hitrendszereid és hiedelemrendszereidet egy dugóként. Ebből a dugóból kiterjed egy kábel ami a fényhez kapcsolódik. Amikor ezt a dugót belehelyezzük egy elektromos konnektorba bekapcsolt állapotba, az energia azonnal átszáguld a lámpába és az világít. Ez történik az energiával bennetek és körülöttetek. Abban a pillanatban, amikor az energiát egy különleges dologra fókuszálod, olyan mintha egy elektromos konnektorba dugnád magad. Ezen energia áramlata meg fogja határozni a fény és energia kibocsátásának minőségét. 

Minden misztikus képesség, amit bármilyen személy valaha is elsajátított egyszerűen tudomány volt. Az elmétek tudománya egy jó hely arra, hogy kutassatok benne, hogy megértsétek az energia minőségét, amivel a fényeteket tápláljátok. Az elme tudománya, vagy ennek pszichológiája, megerősíthet benneteket, vagy legyöngíthet benneteket. Ez meggyógyíthat egy fizikai testet vagy elpusztíthat egy fizikai testet. A létezésetek minden pillanatában a körülöttetek lévő láthatatlan energia energiamezőjét használjátok fel. Korábban már mondtam, hogy szembesültök a megkülönböztetéssel. A kihívás az, hogy felismerjétek/ felfogjatok mindent, ami áthalad az elméteken. Emlékezzetek az energiaáram az, ami a fényeteket táplálja. Ha az energia túl sok, akkor a lámpát megolvaszthatja és kiéghet. Ez az új tapasztalat zavart kelthet. Annak érdekében, hogy a lámpa fénye égjen felelősségteljesnek kell lennetek, és meg kell tartanotok az energiátokat, és még több fény megteremtésének folyamatára kell felhasználnotok ezt.

Ez a 3 rács az, ami befejezetté fogja tenni az energia fázisát, amit ma aktiváltunk itt. Ez teljessé teszi az új tudatosság fázisát, amibe beavatunk mindannyiotokat itt ma, és miközben tovább folytatjátok a spirituális ösvényeteken való haladásotokat, ezáltal továbbra is hozzá fogtok járulni a világotok spirituális mozgalmaihoz a tudatosságotok és a pszichikai energia újonnan felfedezett tudata és megértésének fejlesztésén keresztül, amely valójában a kvantum energia. A világotokat a tudatosság újabb szintjére fogjátok vinni. Rendszeres szinten ellenőrizni foglak benneteket és a rendelkezésetekre fog állni minden támogatás és segítség.

Elvárom, hogy mindannyian segítsétek és támogassátok az ezen az úton járó társaitokat, és a személyes utazásotok révén felfedezve mi rejlik emögött, és támogatni fogtok másokat is, hogy ugyanezt tegyék. Az ösvény megvilágosítása előtettek, új fényt fog hozni a világotokba, ez meg fogja mutatni nektek a manifesztáció erejét. Bonyolult mechanizmusok vagytok, amely több milliárd kifinomult energiaszálból áll; minden szál egy tudatosság. Ezek a szálak alkotják annak többségét, amit az igazságod jelent, azonban ez az energia egy fokig a tudatosság rétegeit is tartalmazza, amely hozzájárul a kivetített képhez, amit inkarnációnak, vagy élettapasztalatnak hívtok, mivel valójában a felsőbb aspektusotok, más szóval, a teljesen tudatos énetek, kivetítette önmaga egy aspektusát egy világba, azért, hogy megtapasztaljon valamit. Ezért gondolhatjátok önmagatokat egy holografikus kivetítésnek, tudományosan mondva. Ez azt jelenti, hogy szabadon kérhetitek a kivetítés megváltoztatását, ezzel már sikeresen érintkezésbe léptettek ezzel, amely azért van, mert elértétek azt a szintet, amin jelenleg vagytok. Még mindig sokkal több van jelen ott, amit meg kell tapasztalnotok - a tudomány egy nagyon izgalmas világát valójában.

A tudás üres tudomány nélkül. A tudás elfogadása kérdés nélkül élettelen. Az igazi vágy, hogy minden igazságot megismerjetek annak összes aspektusában ez az, ami létrehozza a tudatosság új világait. Ezért egy bizonyos szintre lépve minden potenciál lehetséges. A démonok és góblinok és szellemek és gonosz entitások, a sötét világok léteznek, mivel megteremtettétek őket. A magot elültették, ez egy lehetőség volt. Elegendően bevásároltak ezekből a magos zsákokból és ez valósággá vált sokak számára. Mivel minden lehetőség valójában létezik és jelenleg is létezik, ami azt jelenti, hogy sokkal többet lehet megteremteni, mivel tisztában vagytok annak tényével, hogy a tudatosságotok még mindig nagyon korai csecsemő fázisában van.

A kvantum ugrás a tudomány szellemében azt (fogja) eredményezni, hogy bizonyítékként kiemelkedtek, hogy a szellem egy olyan erő, amivel számolniuk kell. Ez egy olyan erő, ami abszolút bármiben jelen van. Bizonyítékként fogtok kiemelkedni, hogy a spiritualitás [szellemiség] egy tudomány, és hogy az Anya/Atya Isten a legnagyobb tudósok, akik valaha is léteztek.

A 7D test, amiért idejöttetek, hogy aktiválódjon, valóban manifesztálódott, ahogyan korábban kifejeztem. Eddig a pontig a tudatosságotok (kb.) 37 %-át húztátok be a 3. rácsba, amit megteremtettetek.

Egy új csakra kezdte meg az ébredését. Ez a csakra a torokcsakra fölött található, közvetlenül az állatok alatt a puha résznél. A hüvelykujjatok az aktiváló és földelő mechanizmus ezen a csakrán keresztül. Ezen a különleges fényörvényen keresztül hozzá tudtok férni minden eredetének a kvantumfeljegyzéseihez, ahhoz ami valaha is létezett, ami létezik és ami üzemen kívül került vagy egyszerűen csak más valóságban játszotta el magát.

Kezdjétek el programozni magatokat, hogy aktiváljátok ezt a csakrát napi szinten, reggel és este. Spontán módon használd bármelyik hüvelyujjadat amelyik a legjobban passzol a napi szintű aktiválásra, az energia minőség alapján, amire szükséged van és az energia szint végett, amivel kapcsolatba lépteted magad.

Megmutatom. Hilarion Nagyúr a hüvelykujját a puha részhez nyomja az áll és az Ádámcsutka között. Néhány nap múlva talán képesek lesztek ezt hosszabban tartani, mint mások, ez az energia szintetektől függ, amivel dolgoztok. Amikor úgy találjátok önmagatokat, hogy kisodródtatok a fókuszotokból, az energiával való utazás következtében zavarodottsággá váltatok, ekkor hozzátok önmagatokat újra összhangba azáltal, hogy aktiváljátok a fény ezen örvényét[vortex]. Minden alkalommal, amikor visszavisznek a kvantum tudatosságba a lényed tudományos és spirituális aspektusai összeütköznek. Ez az összeütközés nem káros jellegű inkább egy olyan fúziós rendszernek tekinthető, ahol újra összeszedődésre kerülsz

A közvetítésem végére értem. Mindazonáltal Kuthumi kezeibe adlak benneteket. Köszönöm nektek és búcsúzom mostanra.

OooooOooooO

Kuthumi vagyok és visszatértem, hogy folytassam a folyamatot, amit Hilarion Nagyúr aktivált ma veletek ezen különleges időpontban. Fontos számomra, hogy elmagyarázzam mindannyiotoknak, hogy a Hilarion Nagyúr által elhozott fény jelenlétén keresztüli aktiválás és teremtés, és a fény jelenlétének kibocsátása mindannyiotok által, a planetáris szexcsakra aktiválásához további erősséget és erőt add hozzá. Dolgozni fogunk minden csakrán keresztül, amit megtestesítetek és amit a bolygótok testesít meg, miközben az energia minden szintje integrálódik az energiamezőitekbe, képesek leszünk segíteni nektek a fény behozatalában ezen energiaközpontokba, amik szunnyadó állapotba kerültek bármilyen személyes választásotok, és tapasztalatotok eredményeképpen, aminek ki voltatok téve.

Szeretteim, ebben az időben, fontos mindannyiotok számára, hogy elismerjétek azt, hogy mennyire messzire is jutottatok az eddigi utazásotok alatt. Nagyon fontos számotokra, hogy méltányoljátok, hogy az élet létfontosságú aspektusai vagytok, és hogy minden amit gondoltok, minden amit tesztek és minden, amit mondotok az kihatással és befolyással van a bennetek és körülöttetek lévő világra. Ezért a megkülönböztetés az egyik legfontosabb eszköz számotokra, hogy felhasználjátok, miközben a Föld az energia minden új szinttel számos változáson megy át és, amit bemutatnak nektek, az szükséges mivel a megkülönböztetés növekedni fog. El fogom mondani majd nektek, hogy miért, de létfontosságú, szeretteim, abszolút létfontosságú, hogy felfogjátok a szavakat, amiket megosztunk veletek most, és lássátok őket, egyszerűen egy magyarázatként, hogy miért kell ezt csinálnotok, ahelyett, hogy valami olyanként látnátok, mint valami, amitől félnetek kell.

Miközben a fényetek növekszik frekvenciájában, egyre “hangosabbá” váltok. A vibrációtok megnövekedik hangzásában. A fény, amit kisugároztok létrehoz egy hangzást. Minden sejt a tudatosság egy magasabb szintjéről vibrál, az integrált tudatosság és bölcsesség egy magasabb szintjéről kibocsátásra kerül egy nagyon tiszta hangzás. Ezt a hangzást felismerik a hasonló és magasabb frekvenciájú mások is. Azonban vannak időszakok, ahol azok is, akik nem ölelték magukhoz a fény és szeretet teljes minőségét, ilyenkor ők is képesek ráhangolódni ezekre a frekvenciákra és kihívás elé fogja állítani őket az (eléjük táruló) igazság, vagy megkísértenek titeket az erejük egyesítésével. Ez néha öntudatlanul történik; ez az, amiért alkonyati munkásokként utalunk rájuk.

Ezek azok a fénymunkások, akik azt hiszik, hogy a fényért munkálkodnak, de valójában a sötét testvériséggel alkotnak szövetséget. A módja annak, hogy az egyén felismerheti őket az, hogy ezeknél az egyéneknél sokszor megjelenik az alsóbb egó a tevékenységeikben. Ezen egó aspektus megjelenítheti önmagát a féltékenység, ítélkezés, pletykálás, rosszindulat, félrevezetés alakjában, ez jöhet elbűvölő formában is, mások felett való állandó kritizálás formájában, akik nem azon az ösvényen vannak vagy mások, akik még nem érték el az általuk érzékelt tudatossági szintet, de ettől függetlenül a fényt és az igazságot keresik. Legyetek nagyon óvatosak az ilyen emberekkel. Ez az ahol a megkülönböztetésetek olyan fontos. Áldjátok meg őket szeretetben és egyszerűen engedjétek el őket. Amikor tudjátok, hogy mi is az igazságotok, amikor a kétség árnyékán túl érzitek, hogy mi az igazságotok, akkor ösztönösen tudni fogjátok, amikor az energia egy ilyen ereje kísért meg, vagy gúnyolt ki titeket.

Látjátok, a megkülönböztetés azért is nagyon fontos, mert sokan közületek, valójában mindannyiotok szolgálata nem csak egyszerűen a felébredés fizikai útjára korlátozódik, hanem nagyon aktívak vagytok a fénytestekben is. Voltak időszakok, ahol is segítségetekre kellett sietnünk, hogy rajtatok dolgozzunk, amikor is az energiátokat elkapta egyfajta örvény vagy féreglyuk, amely beszívta az energiátokat és fizikailag zavartan, földeletlenül és szétkapcsoltan hagyott  benneteket az élettől, a szellemtől, a körülöttetek lévő világtól. Ez általában akkor történik, mikor nem véditek le magatokat, vagy nem használjátok a megkülönböztetést az életetek néhány területén és a fizikai emberek olyan folyamatot válthatnak ki, amely a fénytestben folytatódik.

Tehát, szeretteim, miközben mindannyiotokat Hilarion Nagyúr smaragdzöld palástjában tartunk, támogatunk is titeket teljes megnyilvánulásba hozni az erőt és fényt, ami a szívetek és felsőbb énetek vágya számotokra. A mester manifesztor énetek teljesen aktivá vált. A korlátlan tudatosság lenyomatai újjáéledtek. A kvantum énetek újra felébredt. Az életet támogató rendszer részei vagytok, ezért, ha önmagatok ezen aspektusát teljesen be akarjátok hozni az életetekbe, akkor szükséges biztosítanotok ennek, hogy elegendő életerő legyen, hogy tápláljátok ezt. Az életerő az energia egy tiszta minősége – mentális, érzelmi, fizikai és spirituális.

A spiritualitásnak semmi köze sincs a valláshoz. A spiritualitás a bennetek lévő  szellem tisztelete, azé, ami megelevenít mindent, az erő, a jelenlét, az élet, ami mindenben benne van, láthatóan és láthatatlanul. Tehát spirituális életet élni arról szól, hogy tudatában vagy, tudatos vagy és összeköttetésben állsz  a Szellem minden más aspektusával is. A Szellem isteni jelenlét. Az egyik, ami motivál és inspirál téged, ami keresztüláramlik rajta, amikor a szíved együttérzéssel és empátiával hullámzik és abban a pillanatban az egész lényed megnyílik a feltétel nélkül arra, hogy másokat segítsen. Ez az egyik pillanat, amikor a szellem erejét tapasztaljátok meg. A szellemeteket, amely a Minden Ami Van szellemének egy visszatükröződése.

Ezért méltányoljuk a szellemeteket bennetek, és megáldunk mindannyiotokat abszolút mindennel, amit szükséges behozni önmagatok számára, hogy az Anya/Atya Isten Isteni Esszenciáját képviselő és az ő általuk képviselt isteni minőségek teljes manifesztációjává váljatok. Lehet ez az erőtök hüvelye, ami összeolvasztja a felbukkanó témáitokat és ez a kvantum energia kommunikációjának metódusai lehetnek, megtanuljátok, hogy hogyan kommunikáljatok ezen keresztül, hogyan használjátok ezt fel annak érdekében, hogy megtapasztaljátok azt, hogyan legyetek az igazság mester manifesztorai ahelyett, hogy az illúzió manifesztorai lennétek.

Az utazásotok abba a világba, ami e mögött rejlik, szeretteim, fel fogjuk tárni a korlátozásokat. Ez fel fogja tárni a félelmeket, amik megbénítottak benneteket, a hiedelem rendszereket, amik önszabotázsként nyilvánultak meg. Tartsátok nyitva az elméteket, tartsátok nyitva a szíveteket és tartsátok meg a szándékot, ami az Anya/Atya Isten szeretete és könnyítése révén sikeresen eltávolít minden csapdát, amely akadályozta a folyamatotokat. Meg kell bíznotok ebben, hogy ez így lesz, mivel én is ezt teszem.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura és üdvözöllek, megáldalak és szeretlek titeket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...