Hilarion Nagyúr - 7D beavatás 1

Hilarion Nagyúr 7D beavatás 1 


Csatornázta Michelle Eloff©

2005. március 4, Dél-Afrika, Johannesburg

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/file/y6etyaeb7791tpd/Hilarion+7D+beavast%C3%A1s.mp3

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_______________________________________________________________________

 

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek az elengedés, a megvalósítás, a megvilágítás és a kiterjesztés áldásait. Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal a Krisztusi Fény jelenlétében, miközben szilárdan a Minden Ami Van Krisztusi energiájában tartunk benneteket, támogatva az energiátokat a fény ciklusain keresztül haladni az isteniség és fényetek személyes kifejezésének legfelsőbb szintjére.

 

Szeretteim a jelenlétünk veletek ma nagy ünneplésre ad okot.  Rengeteg ok van az ünneplésre, ahogy a Földetek tudatossága számos átjárón halad keresztül az új fény világaiba. A fény és hang két vibrációja kiemelkedő jelentőségű ebben a jelenlegi időben. Jelentős, azért mert ezeket a vibrációkat felhasználják, hogy lebontsák a sötétség és sűrűség rögzítéseit, amelyek mindnyájatokat megkötve tartottak a korlátozáson belül, a szegénység, feltételhez kötött szeretet és bujaság tudatosságon belül és az áldozati tudatosságon belül. A felébredés folyamata felgyorsult, olyan mértékben, hogy néhány aktiválás, aminek későbbi időpontban kellett volna megtörténnie, már lezajlottak. Hilarion Nagyúr, a Manifesztáció és a Tudás és a Konkrét/Kézzel fogható Tudomány 5. Sugarának Nagyura felelős annak támogatásáért, hogy az emberiség elmozduljon a tudomány és a fény új világába. Mindnyájatokat egyenként segíti, hogy ugyanezt tegyétek.

 

Tehát most távozom, hogy Hilarion Nagyúr elfoglalja a helyét és később még visszatérek. Adonai mostanra.

 

Hilarion vagyok. Üdvözletem.

 

Hilarion vagyok. Az 5. Sugár ura. Én közvetítek ebben az időben, azzal a céllal, hogy aktiváljuk az 5. Sugarú Testeteket és elősegítsük a szellemetek egyesülési folyamatát a tudománnyal. El foglak szállítani mindnyájatokat a fénytestetekben az energia egy örvényébe. Az energia ezen pontja a felemelkedés egyik székhelyét tartja, amelyre mind készen álltok, hogy részei legyetek. Ez a felemelkedés székhely az Asztal-hegyen (Table Montain) található, Fokvárosban.

 

Ezen felemelkedési hely tökéletesen összehangolódik az energia egyik ley-vonalával, ami kiterjed egy pontra Marble Hall keleti régiójába. Ez a pont tökéletesen illeszkedik Johannesburg központi pontjával. Ez a pont kiterjed Kimberley-en keresztül, amely kapcsolódik a nagy lyukkal is, és ez kiterjed egy másik pontra, ahol a víz áramlik, az Augrabies-vízeséshez, és vissza az Asztal Hegyhez˙(Table Mountain).

 

Az energia ezen sablonja megnyilvánult, hogy támogassa Gaia Úrnőt a finom testeinek az 5. dimenzióba való mozgásában. Kuthumi Nagyúr adta át a világotok kulcsait, hogy megtaláljátok a haza vezető utat, amikor megtestesült a bolygón a fény egy erején keresztül, amit Thoth-ként ismertek. A Fény aktiválásra ma abból a célból kerül sor, hogy a bölcsesség és erő/hatalom rendszereit egyensúlyba hozza, amitől megkívánták, hogy támogassa az emberiség tudatosságának magasabb birodalmakba való belépését.  

 

Sok szakrális pont a bolygótokon inaktívvá vált az emberek tudatlansága következtében. A tudatlanság eredményeként számos sötét energia került felszínre a világotokban, amit élettapasztalatotokként tapasztaltok meg. Nagyon boldogok vagyunk, hogy azt mondhatjuk emellett, hogy elegendő lélek van, akik azt választották, hogy az új kor fényébe lépnek, lehetővé téve ezeknek a pontoknak az újraaktiválódását. Ez az jelenti, hogy a fantom teremtmények célja, hogy otthont adjanak azoknak a lelkeknek, akik úgy döntöttek, hogy a sötétség szendergésében maradnak, nem lesznek többé kihatással azokra, akik azt választották, hogy felébrednek. Ez azt is jelenti, hogy Amenti Termei most mindenki számára elérhetővé válnak, akik azt választották, hogy az 5. dimenzióba lépnek és azon túlhaladnak.

 

Minden geometriai hely, ami említettünk, a következő 21 napban aktiválódik és mindegyik pont, amely egy bejárat volt, és amin keresztül a sötét lelkek bejutottak a dimenziótokba, be fog zárulni. Ezen utazásunk céljából ma el kell képzelnetek magatokat kézen fogva más Fénymunkásokkal szerte a világon.

 

Hunyd le a szemed. Lélegezzünk be együtt mélyen az orrunkon keresztül és kilélegezve a szánkon át. Vegyél egy újabb mély lélegzetet, kilélegezve szabadítsd fel magad az egód alól, lépj kapcsolatba a Fénymunkással a baloldaladon(ha egyedül csinálod ezt a folyamatot képzeld el azt a fénymunkás lelket, aki közel áll hozzád, és vizualizáld ezt a folyamatot). Érezd a csakrát a bal kezed tenyerének közepén megnyílni és ez válaszol a személy energiájára a balodon. Most nyisd meg a szívcsakrád és képzeld el ezt a csakrát tökéletes harmóniában és egyensúlyban forogni, behúzva minden élet nagy forrásának fényét és hatalmát. Érezd ezt feltöltődni hatalommal/erővel, bölcsességgel, szeretettel és fénnyel. Ahogy folytatja a forgását kivetítve ezt az energiát a karodon át a személybe a balodon. Vetítsd ki ezt az energiát a csoporton keresztül balról jobbra haladva és lásd ezt az energiát, amint egyre gyorsabban kezd el forogni.

 

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki. Engedd meg az energiáknak, hogy keresztülmozogjanak rajtad, azért, hogy létrehozzátok a fény egy megszentelt spirálját. Ahogy a fény megemelkedik  vibrációiban ez egy hangot manifesztál. Ez a hang hívás a lelkednek és elkezd kapcsolódni az összes hellyel a bolygón, amivel valamilyen spirituális kapcsolódást érzel. Ez a spirituális kapcsolódás segíteni fog nektek a célotok megértésében, hogy hogyan támogassátok a Föld Anya tudatosságának és energiájának a felemelését, azért, hogy fenntarthassa a címét, mint egy szakrális/szent bolygó, és ezáltal ti mindnyájan a testének megszentelt sejtjeivé váltok.

 

A spirál, amit létrehoztatok összekapcsolódva tart titeket a csillagokkal behúzva a csillagfényetek és tovább segítve a szeretet aktiválását a személyes folyamatotokban abból a célból, hogy mindenkor megérthessétek annak a törekvésnek a fontosságát, hogy elérjétek a bölcsességet.

 

A Nagyszerű Thoth Mester által tanított bölcsesség elérésére való törekvés fontosságát mindenben és mindenkor. Kiemelkedtek bármilyen olyan mintából, ami a tudatlanságba tart titeket és jöttök, hogy szolgáljatok a Lélek egy Fénymunkásaként, miközben integráljátok a fény és bölcsesség tudományát.

 

Most képzelj el egy smaragdzöld fényt behatolni a testedbe a koronacsakrádon át és lefelé mozogni a gerinceden. Amikor ez eléri, a farkcsontod lélegezz be, és húzd az energiát fel a gerinceden és tartsd meg ezt a torkod hátuljánál. Amint belélegzel és ki, képzeld el a smaragdzöld fényt fel és lefelé mozogni a gerincedben. Most képzeld el ezt a smaragdzöld fény a torkodtól a jobb válladba mozogni, le a jobb karodon, aktiválva a csakrát a jobb kezedben, a melletted lévő személy kezébe bemozogni a jobbodon és elkezd megtölteni minden lelket, egyre gyorsabban forogva, hogy megteremtse az energia egy újabb spirálját. Képzeld el ezt az energiát felfelé haladni az éterbe. Ahogy ez a smaragd energia keresztül mozog a testeden több szinten összehangolódsz az 5. sugarú testeddel. Ez a test elhozza nektek a konkrét/kézzelfogható tudás és a tudomány magasabb bölcsességének megértését. Ez a fénybe és hangba való mozdulás aktiválásának az előkészülete, amit a felébredésetek utazása hozott el számotokra.

 

Én, Hilarion Nagyúr, a Smaragd Sugáron sétálok. Ahogy ez a Smaragd Sugár tovább folytatja a forgását a lényed összes sejtjén keresztül ez felébreszti a sejteket, amik az eredeti emlékezetedet tárolják. A Kimberley lyuk (Afrikában) sok szent titokhoz kapcsolódik az ember eredetével kapcsolatosan, kapcsolódik a bolygótok 13 szent törzséhez az egyikéhez, a Bushmanokhoz.  Ez most a testükben aktiválódott, hogy eleresszen sok sablont éterikusan, amik segítenek az emberiség tudatosságának a felzárkózásában, ezért ők is hatalmas bölcsességet tartanak az emberiség eredetéről és a Szellem és tudomány egyesülését illetően.

 

Az eredeti 13 törzs ismerte az összes kulcsot, amik feltárják az univerzum bölcsességét. A bolygótok most már készen áll, hogy aktiválja ezeket az emlékeket. Elegendően vagytok, hogy megtartsátok a fényt, hogy egyenesen felálljatok a sötétséggel szemben és kardként forgassátok a fényt azért, hogy szétromboljon mindent, amit a tudatlanság épített fel, más szóval a sötétség. A Smaragd Sugár elhoz titeket a Misztérium Iskolámba ahol is, én, Hilarion, a Manifesztáció Nagyura dolgozni fogok veletek a következő 24 hónap során, hogy segítsek aktiválni a Manifesztáció Törvényeit az életetek összes aspektusában és segítselek titeket a manifesztáció hatalmának és a hatalmatok erejének megértésében. A Fény és Hang Törvényei a kulcsok a manifesztációhoz.

 

Lélegezd a smaragd energiát a testeden át. Engedd meg a karjaidnak, hogy ellazuljanak, megengedve az energiának, hogy szabadon áramoljon. Lazítsd el a tested a smaragd energiában. Lélegezz mélyen. Most lásd magad megjelenni az Asztal Hegy Felemelkedési Székhelyénél. Képzeld el magad a Fény Smaragd Trónjára leülni. Képzeld el az összes csakrád válaszolni a smaragd energiára, és önmagad összes magasabb aspektusát tökéletesen összehangolódva manifesztálódni.

 

Képzeld el az egész tested megtöltődni smaragd energiával és képzeld el az aura mezőt egy tiszta smaragd drágakővé válni. A fejedben (vagy hangosan, ahogy jól esik) kérd, hogy a smaragd energia aktiválja az összes sejted a testedben, ami megtartja a manifesztáció kódolásait benned. Kérd fel a Manifesztáció összes Nagyurát és kérd meg őket, hogy formáljanak egy kört körülötted. Képzeld el őket, ahogy feltartják a kezüket előtted és mindegyikük keze egy smaragd fényt áraszt ki a tenyeréből. Képzeld el ezt a Smaragd Sugarat kiterjedni a szívcsakrádba, amely kiterjeszti az energiameződet addig, amíg ez elég nagy nem lesz ahhoz, hogy átölelje az egész Asztal Hegyet. Növeld meg ezt és lélegezz, amint ezt csinálod. Lélegezz behozva a fényt a testedbe. Lélegzés nélkül fény sincs, ezért lélegezz. Tudatosan vond be ezt a fényt a testedbe.

 

Én, Hilarion Nagyúr, a Manifesztáció Nagyúrra, a Manifesztáció, a Tudás és a Konkrét/Kézzel fogható Tudomány 5. Sugarának  Nagyúra aktiválom benned a Szellemed Tudományának összes kódolását, a Fény Hierarchiájának magasabb tudású Nagyurai és Úrnői általi manifesztáció összes kódolását, aminek egy része vagy, és hozd be a fizikai testedbe a Fény, Hang és Igazság, a Tudás és Hatalom, Bölcsesség és Szeretet beavatási folyamatát ezen minőségeinek manifesztációját, és ezek behatolnak az életed minden aspektusába, kiterjesztve a világ minden aspektusába abból a célból, hogy a világ számára egy fény oszlopként irányt mutathassatok.  A Föld Anyát is egy nagy Smaragd ékkőnek tartják. Ti most a smaragd vibrációkkal rezegtek, ezért a Smaragd Sugáron keresztül szolgáltok. Előidézitek a Smaragd Sugár tudatosságát az Arany Korba és azok, akik a Smaragd Sugáron vibrálnak fel fognak ismerni titeket, nem számítva, hogy hol vagytok.

 

Lazítsd el a testedet. Lazítsd el a karjaidat. Folytasd a be- és kilégzést, egyszerűen engedd meg az energiának, hogy keresztüláramoljon a testeden. Vegyél egy mély lélegzetet be és amint kilélegzel, rakd a kezeidet egyszerre a szívcsakrád fölé. Most helyezd a kezed tenyereit a térdeid fölé, tedd mindkét lábad a földre és a fejedben (vagy hangos szóval, ahogy jól esik), ismételd utánam.

 

”Föld Anya, a Fény Szakrális Bolygója, tarts meg engem a méhedben, tartsd meg engem a szívedben. Támogatva engem a Szellemem Tudományának felébresztésében azért, hogy igazán megérthessem a Szellemed Tudományát. Föld Anya, a Fény Szakrális Bolygója segíts engem a Tudomány és Szellem minden aspektusának megértésében azért, hogy megérthessem a Lélek/Szellem Tervének Tudományát.”

 

Vegyél egy mély lélegzetet be, érezd a smaragd vibrációt megnövekedni tested körül. Amint kilélegzel engedj el bármit, amire többé nincs szükséged az elmédben, szívedben vagy szellemedben. Most ismételd meg:

 

”Mennyei Atyám, a Fény Kozmikus Teste, a Hang Mennyei Vibrációja öleld át a lényem, öleld át az elmém, öleld magadhoz a lelkem és töltsd meg a szívem fénnyel és hanggal, ami manifesztálni fogja a Szellemem Tudományának és a Tudományom Szellemének megértését. Most kérem, hogy a fény a testemben lévő összes sejtem válaszoljon a bölcsesség és szeretet vibrációinak hangjára és fényére, amit a mennyei Atya és mennyei Anya és a Földnek Anyja felkínál számomra.”

Vegyél egy mély lélegzetet be, és ahogy kilélegzel, érezd az összes energiát letelepedni a testedben. Válj tudatossá az energiára, ami elmozdul a csípődben, a hátad alsó részében, az emésztőrendszeredben és a rekeszizmodban. Elismerve önmagadnak, hogy biztonságos, hogy eleressz mindent, ami hozzákötött téged a félelem és sötétség alacsonyabb világához.

 

Most lásd ezt a smaragd energiát behatolni a gyökércsakrába, a szexcsakrádba és a napfonatcsakrádba. A smaragdzöld a manifesztáció színe és az új élet, új kezdetek és a szeretet 7. dimenziós frekvenciájának színe.

 

A kijelentésetek révén ma és a választásotokon át, hogy felültök az Asztal Hegy Felemelkedési Trónjára, a szolgálatkészségeteken keresztül összehangolódik a bolygótok szakrális helyeivel, és a tudatosságotok az egó félelmeinek, nélkülözésének és negatívitásának alacsonyabb vibrációin túlra emelkedik. Egy újabb lépést tetettek a felemelkedési folyamatotokban és a szemeteket már az Anya/Atya Isten hangjára és fényére emeltétek, és ahogy szemeitek a Nap üdvözlésére fordulnak, így tesztek a Föld Anya szemeivel is.

 

A bolygótok Fénymunkásai, beleértve téged, lehetővé tettétek a Föld Anya számára, hogy az új státuszát magára öltse, mint egy Szakrális Bolygó. Az elkötelezettségetek, hogy felfedezzétek az igazságot és a bölcsesség elérését, elhozott titeket ehhez a ponthoz. Még mindig folytathatjátok az utazásotokat felfelé.

A smaragd fény, amit integráltatok ma fenntartja ennek székhelyét a szíveteken belül a Szellem Tudományának megértési folyamatát, a Szellemet a Tudományon belül és az 5. sugarú testeteket aktívan tartja.

 

Ezért a szívednek aktívnak kell lennie. Hozzá kell szoknotok, hogy megbízzatok a szívetekben, mivel a szíveteken keresztül, az Anya/Atya Isten az igazság és bölcsesség szavain szól. A szívetek a híd a Föld és Menny, az alsóbb csakráitok és a felsőbb csakráitok között. Az utazásotokon keresztül, amelyet mindnyájan megtettetek az elmúlt évek, hónapok és hetek alatt, már kiemeltétek a csakráitokat az alacsonyabb vibrációjukból, és sikeresen integráltátok a csakráitok magasabb szintjeinek neveléseit és tanításait.

 

A fény fenséges lelkei, folytassátok az utazásotokat felfelé, továbbra is higgyetek önmagatokban, és amikor kétséget éreztek feltűnni az elmétekben használjátok a smaragd energiát, hogy aktiválja a béke érzését a szívetekben és kérjétek, hogy a smaragd energia számoljon fel bármilyen negatívitást.

 

Én, Hilarion Nagyúr, a Manifesztáció Nagyúra, a Manifesztáció és a Tudás és a Konkrét/Kézzel fogható Tudomány 5. Sugarának Nagyura biztosítalak titeket a támogatásomról és a segítségemről.

 

Biztosítalak titeket a szolgálatomról, hogy szolgálok, hogy veletek szolgálok, és rajtatok keresztül szolgálok. Személyesen fogom megtanítani nektek a Manifesztáció Törvényeit. Ezért legyetek mindig fogékonyak a Fény (Alap) elveire, amik önmagukban lehetőségeket jelentenek, hogy szolgáljátok az emberiséget, szolgáljátok a bolygót és szolgáljátok az Isten Anyát/Atyát.

 

Ősi Atlantisz szeretett Létezői az erőitek/hatalmaitok az emlékezetetekben, ami egyszer már felkavarodott a lényeteken belül, annak eredményeként, hogy eónok óta elkülönültséget tapasztaltatok. A földi elmétek visszautasítja a lehetőséget, hogy ilyen erő/hatalom valaha is a tiétek lett volna, azért hogy hasznosítsátok. Ti vagytok Atlantisz ősi alkimistái. Most megkívánják tőletek, hogy emlékezzetek és átültessétek a gyakorlatba ezeket a Törvényeket, hogy gyakorlatba helyezzétek a szabályzatokat/ tudományágakat, amelyeket egyszer szabadon felhasználtatok a bolygótok magasabb tervéért. Már elég hosszú ideig aludtatok. Én, Hilarion Nagyúr, az 5. sugár Nagyura, a Manifesztáció Nagyura beleegyeztem, hogy ebben az időben a Föld történelmében előrelépek és emlékeztetem az ősi Atlantiszi Alkimistákat a hatalmukra, azért, hogy manifesztáljanak. 

 

Ezért a Fény Atlantiszi Alkimistái, továbbra is ügyelek rátok, ahogy fejlesztitek erőiteket, elmozdítva őket az alacsonyabb asztrális birodalmakból és be a Lélek világába, ahol fel tudjátok használni a tudomány magasabb (alap)elveit és ezáltal manifesztálva a fény és hang bőségét, ami szükséges, hogy segítsen nektek elérni a bölcsességet és szeretetet, és a hatalmat és tudást, ami szükséges ahhoz, hogy elvigyen titeket a teljesítmény magasabb szintjére a jelenlegi ciklusban. A spirituális mozgalmak, amik létrejöttek viszik el azokat, akik készek állnak a Szellem és Tudomány magasabb világaira.

 

Lélegezz be mélyen megengedve ezeknek a szavaknak, hogy leülepedjenek a lényedbe, megengedve nekik, hogy integrálódjanak a saját tempójukban,  elérhetitek a békét, ha megértitek amit a Lélek elhozott nektek, és amit magatokhoz vonzottatok.

 

Most emeld fel a kezedet a térdedről, és képzeletben vagy tettlegesen érints meg egy személyt melletted, a tenyereitek érintsék meg egymást. Én, Hilarion előhívom most az érdeketekben a következőket:

 

„A Fény hatalmas világait hívjuk a Minden Ami Van, a Minden Ami Volt és a Minden Ami Valaha Is Eljön hatalmába.

Megengedjük ezeknek az egyéneknek az alkímia emlékezetét, amit egyszer a lényük minden aspektusán belül tartottak, hogy felébredjenek a hatalmukra/erejükre. A Minden Ami Van Hét Nagyura, (a hét sugár urai), az összes fény Nagy Teremtőjének bölcsességén és harmóniáján,  és a fényükön belül tarthat, minden egyes személyt. Ezek a lelkek meglehetnek áldva az Anya/Atya Isten  szívverésének fényével és hangjával, ami összhangban és harmóniában ver mindennel, amivé váltak. Én, Hilarion Nagyúr, a Manifesztáció és az 5. sugár Nagyura, szólítottam a fényt és a hangot az erejükben, hogy emelje meg ezeknek a lelkeknek a vibrációját az őket megillető helyre, a fény vezetőit, az igazságban járókat, a hajnalhozókat, a minden, ami létre fog jönni mágikus alkimistáit, hogy minden egyes személyt elhozzanak az isteni helyükre, kifejezve a Minden Ami Valaha Volt Urának igazságát, szeretetét, bölcsességét, tudását, erejét és hatalmát. Ezeknek a lelkeknek mindegyikét megáldhatják, ezeknek a lelkeknek mindegyikét támogathatják, ölelésben és elismerésben az isteni jogukban, hogy egyek legyenek a Minden Ami Vannal.

 

Helyezd egymásra kezeidet a szívcsakrádon még egyszer. Adj hálát a Manifesztáció Nagyurainak és a Manifesztáció Úrnőinek, akik megajándékoztak a Smaragd Sugárral. Adj köszönetet a Felsőbb Énednek, amiért ebbe a térbe vonzott téged, átölelve magad a Smaragd vibrációval, az 5. sugáron rezonáló testeddel. Lélegezd be ezt, elnyelve ezt és engedd meg ennek (hogy megtörténjen). Folytatni fogom a munkámat veletek a 7. dimenzión keresztül. Tudva, hogy felkérheted az energiáimat minden alkalommal, amikor szükséged van a segítségre. Dolgozni fogok veletek személyesen, hogy megemeljétek a vibrációtokat abból a célból, hogy igazán megérthessétek, hogy hogyan használjátok fel a Szellemetek Tudományát, és hogyan manifesztáljátok a Szellemetek a Minden Ami Van tudományán belül.

 

Hilarion vagyok, búcsúzom.

 

Kuthumi vagyok és visszatértem, hogy mellettetek álljak a Smaragd Sugárban átölelve tartva titeket, hogy minden, aminek kell eggyé váljon veletek, üdvözlet szeretteim. 

 

Szeretett Egy, amit megosztottuk veletek ennek a közvetítésnek az elején, ünneplésre ad okot. Sok aktív csoport van az egész földgömbön, akik válaszolnak a Szellem impulzusaira, egyesülve az élet tudományával, létezésbe és életbe hozva az igazság ezen ősi kódolásait, ami titeket és a Föld Anyát egy nagyon különböző vibrációban tart. Titeket mind különböző időkben fognak irányítani az utatokon, hogy dolgozzatok ővele, és hogy dolgozzatok másokkal, ezért nyomatékosan kérünk, hogy válaszoljatok ezekre az impulzusokra és bízzatok a Lélekben, hogy különböző területeken vezet végig benneteket.

 

Tudatában vagyunk, hogy sokan közületek mennyire sebezhetők voltak a csakráitok területén az elmúlt időben, és átölelünk benneteket az aranyfény egy energia takarójával, azért, hogy biztonságban lehessetek és kényelmesen emelkedhessetek a vibrációtokban anélkül az érzés nélkül, hogy szükséges lenne megvédenetek magatokat a külső világtól abból a célból, hogy békében lehessetek az ébredési folyamatotok alatt.

 

És ez így van szeretett egy, hogy átölelünk benneteket a Smaragd fényen belül, amit Hilarion Nagyúr elhozott mindegyikőtöknek. Örvendezünk a képességünkben, hogy ily módon dolgozhatunk veletek és örvendezünk, hogy közületek mindenki tudatosan választotta, hogy felemelkedik a Felemelkedés spirálján és, hogy belépjen az őt megillető helyre, mint az isteni kifejezés egy tájékozott, bölcs, meghatalmasodott és felvilágosult lelke. Továbbra is szolgálunk veletek és rajtatok keresztül. Továbbra is szolgálunk veletek, ahogy szükségetek van rá, azért, hogy az utazásotok mindig egy felfelé vezető spirálon haladjon. Mindenetek meglehet, amire szükségetek van, hogy manifesztáljátok a lélek vágyait, hogy kegyelemben tökéletes módon és csodálatos módokon jöjjön be, ez a bőség forrásain keresztül jöhet be keresztül azon, amelyet az Anya/Atya Isten nyújt és mindegyikőtök továbbra is a fény egy nagyköveteként, a legtisztább szeretet küldötteiként, az Anya/Atya Isten hírnökeként járhat és (ezek a) válaszok az imákra.

Kuthumi vagyok, a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja és üdvözöllek, és szeretettel megáldalak benneteket.

Kérdés-Válasz:

 

Kérdés: Lenne egy kérdésem Kuthumi Nagyúr, azt mondtátok, hogy a Föld egy szakrális/szent bolygó most már, Djwal Khul Mester az írásaiban azt mondta, hogy a Föld egyáltalán nem egy szakrális bolygó, ez volt az egyik változás, ami bekövetkezett?

 

Kuthumi: Igen, ez. Amikor ezt az információt átadták a kora 1900-as években történt, a Föld Anya belépett az új szerepébe egy szakrális/szent bolygóként az 1996-os évektől. Ez volt az amikor a folyamat elkezdett kibontakozni és ő most minden bizonnyal a fény egy teljesen aktív szakrális/szent kifejeződése. Érhető?

 

Kérdező: Ez az oka, hogy Djwal Khul Mester szavai, amiért nem tudunk azon keresztül kapcsolódni a mesterhez, többé már nem érvényesek?

 

Kuthumi: Ez igaz. Ez az amiért fény szeretett testvére, dolgozunk mi az egyénekkel, hogy kiépítsék a képességüket felhasználva a tisztánlátásra és megértve, ahogyan az igazság változik. Látjátok a Földet és annak tudatossága a változás egy állandó állapotában van. Minden, ami kifejeződik a mozgás egy folyamatában van. Ez a mozgás automatikusan manifesztálja az új energiát, új fényt, új hangot és új vibrációkat és az új fény, hang és vibrációk minden megszületésével valami megváltozik. Így számos ciklus van a fény folyamatán belül és minden ciklus elhozza ezzel a tudatosság egy új szintjét. Ezért ez alakalommal hadd mondjuk el nektek, hogy a tanítások, amiket elhoztak a Halak Korszakban most már nem tartalmazzák az igazság teljes vibrációit, amely azt jelenti, hogy nem tartalmazzák a teljes igazságot, szóval hamisak, mindez az jelenti, hogy elavult, azért mert az energia megváltozott.

 

De lehetnek bennük még mindig olyan tények, amik alkalmazhatóak, azért mert ezek a írások segítenek megérteni az egyének a bolygótok spirituális forradalmi folyamatának történelmét, de a tanított elvek közül sok alkalmazható volt akkoriban, de ez bizony megváltozott, csak úgy mint a számítógép hardwarek és softwarek, programoknak szükségük van frissítésre rendszeresen, ugyan ez van az ilyen információkkal is.

Gondoljuk egy pillanatig arra, hogy az emberek tudatossága megváltozott, mennyi technológia fejlődött ki, ezért lehetetlen a múlt írásai számára, hogy még mindig 100%-ig érvényesek legyenek a modern korban. Sok embert használtak már csatornaként/közvetítőként, hogy frissítsék az eredeti tanítások által elhozott programot/tervezetet. Ők voltak a felelősek, akik létrehozták az alapot, ami létezésbe hozta az új fényt és tudatosságot, amit az embereknek most bemutatnak. Ez az, amiért olyan fontos, hogy az egyén kilépjen a korlátozásból, kiterjessze a tudatosságát, megengedve az egyéni tudatának, hogy a határokon túlra mozduljon, ami az ember számára megszokottá vált, és  azon túl keressen, amit már tényként/igazságként megadtak/leközöltek, még akkor is ha mások úgy vélik az fikció, vagyis képzelgés. Tehát fedezzétek fel a belső világot magatokban. Építsetek ki egy kapcsolatot önmagatok spirituális aspektusával. Kérjétek a lelket/szellemet, hogy tárja fel számotokra az univerzális igazságokat így alapozhattok számos tényre/igazságra, amit átadtunk a Földön az 1800-as és a korai 1900-as években.

 

Kérdés 2: Meg tudnád mondani kik a további szent/szakrális törzsek?

 

Kuthumi: A Bennszülött Amerikai Indiánok és az Eszkimók. Az Afrikai Zuluk, és az Aursztráliai őslakosok[Aborigines] ennek egy része. Még mindig megnyilvánulásban vannak a Mayák. A Mayák és Aztékok ezeknek a megszentelt csoportoknak a részesei, amely legyökereztette az ősi tanításokat a bolygóra. Ez a hat törzs dolgozott először a fény energiáinak megújításán/frissítésén, és akkor a fennmaradó 7 törzs be fog lépni az igazi gyökereik manifesztálásában. Az egyike az ősi vagy megszentelt törzseknek ki fog költözni a jelenlegi állati testükből és emberi testbe fog belépni. Ezek kimondottan a delfinek. Néhány delfin lény elkezdte a megnyilvánulási folyamatát egy emberi testbe annak érdekében, hogy mire a tisztítás lezajlik, egy (megadott) életkorban legyenek emberi formában, hogy (betölthessék) a szerepüket az emberi tudatosság támogatásában, hogy a teljes felébredés Szíriuszi Kódolásait integrálják. Az Atlantisziak is része ezeknek a szent törzseknek, azonban ebben az aktuális időt nem lehet kiemelni, hogy kik az Atlantiszi faj. Azonban, ahogy az első hat egyensúlyba hozta magát, így könnyebb lesz felismerni ezeket. Az egyiptomi emberek szintén a szent törzseknek egy részei. Érhető számodra eddig?

Kérdező: És a Többi?

 

Szakrális törzsek (13):

1) Busmanok

2) Bennszülött Amerikai Indiánok

3) Eszkimók

4) Zuluk

5) Mayák, Aztékok és az Inkák

6) Ausztráliai Bennszülöttek

7) Delfinek

8) Atlantisziak

9) Egyiptomiak

 

Metatron Nagyúr megkért rá, hogy még ne adjuk át ezt az információt a további négy törzsről.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...