Kuthumi - Az út vége

 Kuthumi - Az út vége

36534412_10155718404983861_409831955547291648_n.jpgCsatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika; 2005. június 6.-án

Fordította: Hatejer Emese

Az alábbi anyaghoz ajánlom Dan Millman Erre születtél című könyvét. A könyv innen tölthető le pdf formátumban(3,6 Mb): http://www.mediafire.com/file/8y3hg1olq5zlwa9/Erre+sz%C3%BClett%C3%A9l.pdf

Gárdi Marianna által készítette hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/file/4174ybzba4kywja/Az_ut_vege-a_ciklusok.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=vZFAaimSxIg

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a kegyelem, a nyugalom, a béke és a teljesség áldásait a békességgel összhangban. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Testvéreim, a hatalmas változás ezen időszakában, az emberek olyan helyzetekben találják magukat, amelyek ellentmondanak az eredeti terveknek és tanításoknak, amelyeket a múlt létezői adtak át, a létezők, akikre most hivatkozunk,azok akik inkarnációs jelleggel bírtak, mint a papok, a miniszterek, a tisztelendők, a tanítók az oktatási rendszeren belül, beleértve a szülőket és társadalmat, mindazokat, akik befolyásolták a leírt szövegeket néhány évvel ezelőttig.

A felgyorsított növekedés ezen ciklusai révén a felemelkedési hullámok bemutatásra kerülnek az emberiségnek. Ez azt jelenti, hogy az embernek tudatában kell lennie annak, amikor az energia egy ciklusa véget ér és amikor a tanulás megtapasztalása továbbra is ott lesz még egy ideig. Az emberiség számára a legnagyobb leckék egyike az evolúció ezen felemelkedési szakaszában az elengedés. A kapcsolatok azok, ahol az egyén megtanulja a legfontosabb leckéit kölcsönhatásban más lelkekkel, ez szintén az, ahol az egyén eljátszhatja a függősségeit és a társfüggő kapcsolatait, amelyek a szenvedés és fájdalom egy fajta ciklusában tudják tartani az egyént életidőkön keresztül. A vallások bizonyos szerkezetei is súlyosbítják ezt, amelyek elítélik azokat, akik úgy döntenek, hogy elhagynak egy kapcsolatot. A hitrendszer az, hogy nincs ember, aki széjjel tudja választani, amit az Isten hozott össze és megáldott. Az Isten a fénnyel teli kapcsolatokat áldja és az Anya/Atya Isten egyetlen embertől sem várja el, hogy továbbra is egy pusztító/romboló természetű kapcsolatban maradjon tovább. Az Anya/Atya Isten soha nem ragaszkodik ahhoz, hogy bárki fizikai, mentális, szóbeli, érzelmi vagy szexuális erőszaknak, bántalmazásoknak vesse alá magát évekre és életidőkre. A meghatalmasodás ezen időszakában, ez a ti felelősségetekké/kötelességetekké válik, hogy megtanuljátok, mikor kell elengedni, más szavakkal, hogy felismerjétek az út végét. A múltban az emberiségnek azt tanították, hogy ”tarts ki a férjed/barátod mellett” vagy ”tarts ki a feleséged/barátnőd mellett”, annál is inkább állj ki a férjed mellett, mivel általában a nők azok, akik egy bántalmazó, visszaélő helyzetben maradnak inkább, mint a férfiak, hadd ismételjem meg ”általában”.

Most, miközben az Istennői energia egyre meghatalmasodottabbá válik, ez napvilágra kerül, hogy az emberek felismerjenek bármilyen romboló szokást, viselkedésformát, amelyet meg lehet gyógyítani.

Nézzük meg az intim kapcsolatokat – a romantikus kapcsolatokat, amelyek házassághoz vezetnek néha, de a modern időkben, a házasság nem olyan trendi, mint az a múltban volt. Egy személy sokszor azt hiszi a másik személyről, hogy életre szólóan elkötelezettek egymás iránt, azonban a kapcsolaton belül problémák vannak, és az egyik fél magára veszi azt, hogy mindent megtegyen az erejéből, hogy orvosolja a problémát, még ha a másik fél nem is tesz erőfeszítést ezért, és tovább fogja súlyosbítani a helyzetet hibáztatással, és azáltal, hogy lehúzza a kapcsolat energiáját. Végül eljön az az idő, amikor a személynek választania kell, vagy továbbra is energiát fektet be az egyoldalú kapcsolatba, egy olyan kapcsolatban, ami bántalmazással, visszaélésekkel van megtöltve, mert a partner, aki úgy döntött, hogy nem tesz semmit a problémával kapcsolatban kihasználja a másikat. Ha a személy úgy dönt, hogy a (romboló) kapcsolaton belül marad és eléri, hogy működjön, a másik partnernek kell akkor választást hoznia, hogy változtat a hozzáállásán vagy elhagyja azt. Ha mind két fél választ, tudatosan vagy tudattalanul, hogy úgy élnek, ahogyan eddig is tették, akkor ugyan arra az eredményre számíthatnak a kapcsolatuk és életük további ideje alatt, hacsak nem a lelkük egy olyan helyzetet manifesztál, ami mindkét félt arra készteti, hogy a közös életükhöz egy sokkal komolyabb módon álljanak hozzá és vizsgálják meg azt. Néha a lecke a lélek számára egy kapcsolaton belül jelenik meg, hogy választást hozzon arra vonatkozóan, hogy véget vessen a szenvedésnek és fájdalomnak, hogy megszólítsa az eredményeket az önértékelésre és kívánatosságra vonatkozólag, és megvizsgálja a hitrendszerei körül lévő kérdéseket, illetve az elkötelezettséget a kapcsolatban. Az önértékelés nagy tényező lehet, amely az egyik résztvevőt egy visszaélő, bántalmazó, kihasználó vagy romboló kapcsolatban tartja. Sokszor az egyének azt hiszik, hogy nem tehetnek semmivel se jobbat, mint amit tudnak, mivel nem érdemelnek meg bármivel is jobbat. Ezt a hitrendszert gyakran a társuk is megerősíti, kiváltképpen, ha a partnerük a bántalmazó[abuser].

Akkor nézzük meg a kapcsolatot a szülők és gyermekek között. Sok szülő azt hiszi, hogy csak akkor engedheti el a gyermekét, amikor már házasok vagy amikor elhagyták a családi fészket, de valójában ez a szerep sokkal korábban elkezdődik már. A ”Tudatos Szülők” tisztábban vannak az érzelmi és mentális fejlődés szakaszaival, és a gyermekük érettségére, és ahogyan a gyerekek érnek, így egyre több felelősséget kell a gyermekek kezébe helyezni, a koruknak megfelelő választásokat, kötelezettségeket és felelősséget illetően. Ahogyan a gyerek kiépíti az önbizalmat és önértékelést ezzel a felelőssége is növekszik, csakúgy, mint mindnyájatoknak, ahogyan felülkerekedtek a kihívásokon és spirituálisan növekedtek, és mentálisan és érzelmileg sokkal érettebbé váltok, extra felelősséget kaptok, a tudatotok kiterjed, és egyre több felelősséget vesztek magatokra, azért vagytok ebben a pozícióban, hogy felelősséget vállaljatok ezért. Add meg egy gyermeknek a lehetőséget, elmondva azt a gyereknek, hogy bízol benne, akkor mondd el a gyereknek, hogy értékeled őt annyira, hogy megbízol benne az életkorának megfelelő döntéseinél az életét, választásait illetően, amelyek hatással vannak az életükre, és így tanítjátok meg egy gyermeknek, hogyan váljon önmeghatalmasodottá és fejlessze ki az önértékelés egészséges jelentését.

Az önértékelés megsérül, amikor a szülők nem bízzák meg azzal a képességgel a gyermeküket, hogy döntéseket és elhatározásokat hozzon önmagától. Mit gondoltok, miért lázadnak a tinédzserek olyan módon, ahogyan teszik? Azért mert ebben az időszakban sokkal erősebben módon lépnek be a hatalmukba/erejükbe, mint a tinédzserkor előtt és sokkal több választást képesek meghozni ebben a korban. A szülők nem engedik el és minden erejükkel ragaszkodnak a kicsinyükhöz, még mindig azt hiszik, hogy a gyermek nem rendelkezik kellő erővel, hogy meghozzon egy választást. A szülők nem engedik el a gyermeket és nem hagyják neki, hogy felnőjön, a gyermek ekkor haragossá és frusztrálttá válik. Ez okot ad neki a félreértettségre, el nem ismerésre, a nem hallgatták meg érzésére és a gyermek visszavágással válaszol a fegyelem bármilyen formájára, aztán lehet, hogy belemerül az alkoholba, drogokba, még akár a szexuális szabatosságba is. Sok ilyen helyzetet el lehet kerülni egyszerűen azzal, hogy a szülők elengedik a gyerek kezét egy kis időre, pontosan megfelelő időben. Ezért kell a szülőknek sokkal tudatososabbá válniuk és tisztában lenniük minden gyermek egyéni fejlődésével, nem minden gyermek fejlődik ugyan is, ugyan olyan módon. A szülőknek a gyermekükben meg kell látniuk az egyéni lelket, mint egy egyedülálló, értékes és egyéni személyiségekkel és karakterrel ellátott lényt, és preferálni az életük jellegét illetően.

Amikor egy szülő felismeri a gyermeke szerepét az életében, egyre könnyebbé válik, az, hogy engedje a gyermeke szárnyait kinőni, ezáltal a hozzáállás által, amikor a gyermek végül eléri az érzelmi érettségét általában a tízes évei végén, akkor az adott érzelmileg érett ciklusban a gyermek már fiatal felnőttnek számít, ekkor beléphet a húszas éveibe hittel és bizalommal abban a képességében, hogy kezelni tudnak bármit ami az életük útján szembe jön velük. Ahogyan a korai húszas éveikben a kihívásaik és akadályaik az útjukba kerülnek, a gyerek ekkor abba a helyzetbe kerül, hogy megszólíthat bizonyos eredményeket/kérdéseket egy sokkal érettebb módon. A gyerek ekkor képes megérteni az érzéseit és érzelmeit és ezáltal, elereszteni, amit többé már nem szolgálja őt, legyen az egy kapcsolat, egy munkahely, vagy egy hely. Ezek a fiatal felnőttek bízni fognak a szüleikben, azért mert bíznak a szüleik azon képességében, hogy megbíznak bennük, és bár ők felelősek az életükért, képesek lesznek magabiztosan segítséget és útmutatást kérni a földi vezetőiktől, - más szavakkal a földi szüleiktől, és folytatni a fejlődésüket, és fiatal felnőttként egy sokkal érettebb felnőtté válni.

Nagy zavar alakult ki annak köszönhetően, hogy az emberiség jelenleg nem képes elengedni a kellő időben. A szülők minden alkalommal látják a gyermek változásait, ahogyan egyre függetlenebbé válnak. 12 hónapos korban megjelenik a függetlenedés egy szintje, amely kihívásra készteti a szülőket azzal kapcsolatban, hogy elengedjenek. 2, 3, 4, 5 éves korukban a gyerekek egyre jobban elhúzódnak a szülőktől, nem azért mert nem szeretik őket, és ez egy problémás terület sok ember számára, a gyerekek egyszerűen ilyenkor fedezik fel az erejüket/hatalmukat és a belső tudásukat a függetlenségüket illetően. Az emberek egyre dühösebbé válnak, mert személyes elutasításként értelmezik egy ciklus végét. Ez megmutatja számotokra az emberiség többségében az érzelmi érettség szintjét, az egó reagálni fog a ciklus végére, de a lélek tudja, hogy egy ciklusnak vége szakadt.

Amikor a hatalmatokban/erőtökben álltok, lélekként, elfogadjátok egy ciklusnak vége szakadását, mivel tudjátok, hogy ezzel valami új veszi kezdetét. Ez nem zárja ki az érzelmi szomorúság érzetét, de képesek lesztek felülkerekedni ezen azért, mert tudjátok, hogy ez elkerülhetetlen. Amikor az elkerülhetetlent elutasítják a kényelmetlenség fokozódik addig amíg az egyén nem tud tovább így élni, vagy egy harmadik fél lép be a kapcsolatba és a partnernek viszonya lesz, vagy a gyerek alkoholos és kábítószeres ügyekbe keveredik, és elszökik otthonról. A lelketek erejében állni a legkedvesebb és legerőteljesebb dolog, amit magatokért tehetek, ekkor meghatalmasodottak vagytok, képesek vagytok az igazság szemébe nézni és elfogadni azt. A tagadás/elutasítás súlyosbítja a helyzetet, a tagadás az, ami a romboló viselkedések és kapcsolatok mintázataiban tartja az embert. Az igazság eleinte kényelmetlen lehet, de inkább mint a tagadás/elutasítás hosszú távú kényelmetlensége. Az emberiséget arra tanították, hogy ne bántsa más emberek érzéseit, ezt azonban rosszul értelmezték, így az emberek hamis helyzetekhez ragaszkodnak attól való félelmükben, hogy a másik személy érzéseit megbántják. Mindamellett, amikor egy ember egy olyan szituációhoz ragaszkodik, amely már meghaladta az úgy nevezett ”lejárati dátumát”, ez nem csak megfosztja őt a saját jövőjétől, de titeket is megfoszt a saját jövőtöktől velük.

Látjátok, hogy milyen hatalmas a tagadás negatív továbbfodrozódó hatása? Ez nem csak a ti életeteket érinti, hanem más személyek életét is.

Miközben egy gyerek érzelmileg és mentálisan érett lesz, erősebbé is válik. Ez a tény valójában meghatalmasítja a szülőket, hogy meglássák a gyermekük érettségében, azon képességük visszatükröződését, hogy hogyan táplálják az érési folyamatot, evégett, a saját érési folyamatukat is.

Amikor egy fiatal gyermek nem hajlandó bizonyos ételeket megenni, a gyerek nem akarja azt, mivel a teste nem vágyik erre, ha a gyerek tele van és félretolja a tányért, vagy a kanalát eldobja ezzel azt akarja jelezni, hogy már elég volt, az adott ciklusnak vége, nem kell több kaja! Amikor az élelmiszert ledugják a gyerek torkán, mert a szülő másképpen értelmezi a helyzetet és ragaszkodik ahhoz, hogy a gyerek még többet egyen, a gyerek megtanulja – még többet kell lenyelned, mint amire valójában szükséged van. Rákényszerítik, hogy még többet egyen, mint amennyit akar, és nincs beleszólása a dologba.

Engedjétek a fiatal gyerekeiteknek, hogy kiválasszák a ruháikat, amit napközben fognak hordani, hogy kiválasszák a zoknijukat és a cipőket maguknak, azt, hogy mit szeretnének játszani vagy csinálni a nap folyamán, ha ez egy családi nap mindnyájan építsétek ki az egészséges önbecsülést és az egészséges családi köteléket, és ez segíteni fog a gyerekek jövőbeli elengedésében, mert ösztönösen tudni fogják, amikor valaminek vége van és nem lesz meg a vágyuk ahhoz, hogy ragaszkodjanak hozzá azért, mert önmagukban teljesek és egészek és tiszteletre méltó létezőkként látják magukat, és az öntiszteletük szintje egy olyan helyzetbe rakja őket, ahol képesek lesznek elengedni.

Mondtam már korábban is az embereknek, hogy általában ezen folyamat egy személyes elutasításként nyilvánul meg, ezt hívják egy későbbi életszakaszban ”üres fészek” szindrómának. Amikor egy anya életének nagy részét azzal töltötte, hogy felnevelje a gyermekeit, pusztán a gyermekei életébe vonva be magát és hirtelen azok elhagyják az otthont, hirtelen úgy fogja érezni, hogy elhagyták és senkiről sem gondoskodhat, nincs senki, aki után rohangálhat, ez a hatalomtól megfosztottság, összezavarodottság, értéktelenség, szükségtelenség érzését hagyja benne és talán mély depresszióba süllyed.

Hagy javasoljuk ezen időszak alatt minden nőnek, aki elérkezett ehhez egy adott időben, és a nőknek, akiknek a gyermekeik még fiatalok, tegyetek magatoknak és a gyermekeiteknek egy szívességet, és hagyjatok némi időt magatokra is, gondoskodjatok magatokról, vonjátok be magatokat különböző feladatokba, projektekbe és tapasztalásokba, amik táplálni is fogják az energiátokat. Ez fel fog készíteni titeket arra az időszakra, amikor a gyerekek elhagyják az otthont. Ez által kifejlődhet egy fajta függetlenedés érzés is, így ha a társatok el is megy, még mindig ott lesz számotokra a függetlenség és önmeghatalmasodás érzése. Bármilyen kapcsolat, ami teljesen a társfüggő viselkedésre épül az veszélyes, különösen ha a személy magára marad a társa halála esetében. Nem megyünk bele egy gyermek halálába azért, mert ez egy nagyon nehéz tapasztalat, függetlenül az egyén spirituális, érzelmi vagy mentális érettségétől. Inkább a közös kihívásokkal foglalkozunk, a véget éréssel és az új elkezdődésével.

Az életben természetes ciklusaitok is vannak, minden 7 évben keresztülmentek a gyógyulás egy különleges ciklusán, ami összefügg a fejlődésetek első 7 évével, amit az életben tapasztaltatok. Keresztülmentek egy 9 éves cikluson, ez sokkal inkább a numerologiai/számmisztikai ciklusotokhoz köthető és minden év önmagában is jelentéssel bír és egy folyamattal, amelyet az egyénnek teljesítenie kell, és 10 évenként, az egyén érzelmi átalakulásokon megy keresztül. A 7 éves ciklus vissza fogja tükrözni életetek első 7 évét, ezért, 8-14 éves korodig az életed első 7 évét fogod megélni. Az első éved az életed 8. évében ismétlődik meg/tükröződik vissza, az életed második éve a 9. életévedben, az életed harmadik éve a 10. évedben tükröződik visszam és így tovább. 15 éves korodban azt fogod megélni, ami az életed első évében és az életed 8. évében történt meg, ezért, ha vannak még megoldatlan kérdések az életed első évében vagy 8 éves korodban, akkor ez 15 éves korodban előjön felülvizsgálatra – ha 15 éves korodban ez nem oldódott meg, akkor ez újra felül kell vizsgálnod, talán 22 éves korodban. Minden 7 éves ciklus megismétli önmagát. Ez egy nagyon jó módszer, hogy felhasználjátok ha nem tudjátok visszaidézni a gyerekkorotokat – csináljátok tovább a 7-es szorzását és kapni fogsz egy gondolatot/ötletet, ami a kérdésekben húzódik, és foglalkozni tudtok bármelyik ciklussal, amiben éppen jártok. [Megjegyzés: a 7 éves ciklusokat az oldal alján találjátok az adott évhez tartozó megfelelő évekkel]

A 9 éves ciklus numerologia szinten sokkal inkább az univerzális hatáshoz, befolyáshoz kapcsolódik. Az első 9 évben, az első univerzális ciklus zajlik le, a 9. év a beteljesedés, véget érés éve, és néha a gyerekek nagy változásokat tapasztalnak a 9. élet évükben és a modern időben egyre több gyerek lép be a serdülő korba 9 évesen. Ez fizikailag lehet, hogy nem nyilvánvaló ebben a szakaszban, azonban kémiailag ez nyilvánvaló, ezért a szülőknek sokkal tudatosabbá kell válniuk erre az eseményre 9 éves kortól kezdődően, ez magyarázatot ad sok gyermek viselkedésére ettől a kortól fogva.

Azt javaslom mindannyiotoknak, hogy tanulmányozzátok vagy legalább vizsgáljátok meg a numerologiát/számmisztikát, hogy megértsétek a 9 éves ciklusokat, amivel általában szembesültök a személyes éves ciklusotok első (évében), a személyes éves ciklusotok második, harmadik és negyedik (évében) egészen a 9-ig. Amikor megértettétek ezt szeretteim, akkor el lesztek látva a tudással, hogy felismerjétek azt, ami a végéhez közeledik, ami elkezdődik, és ami egy ciklus vége felé haladás folyamatában van. Az összes eszköz rendelkezésedre áll egy okból, azért vannak ott, hogy meghatalmasítsanak téged – a tudás meghatalmasít! Hiába sétáltok végig az életen tonnányi információval körülvéve, ha nem fektettek be erőt az információban rejlő hatalom és tudás megszerzésére. Ismerd meg önmagad, motiválva magad, hogy még többet tanulj meg a világról, amiben élsz és arról, ahogyan ez befolyásol és hatással van rád. A 10 éves ciklus, inkább az érzelmekhez köthető, ezért, minden 10 évben az ember keresztülmegy egy meglehetősen intenzív érzelmi átalakuláson, ez általában elég fontos, figyelembe véve a 9 vagy 19 vagy 29, 39, 49 éves kort és így tovább, önmagában is egy ciklus végéhez érkeztek el. A 9 éves ciklusok nem ugyan úgy fognak dolgozni/működni, azonban ahogyan beléptek egy új ciklusba, a 10-től a 20-ig, a 20-tól a 30-ig, 30-tól a 40-ig és így tovább, az energia egy egészen új rezgésével kezdtek el foglalkozni.

Mindannyian voltatok tinédzserek és tudjátok milyen volt az életetek a 10 éves korotoktól a 20-as éveitekig, érzelmi és mentális zűrzavarok, amik ez idő alatt zajlottak le az életetekben, ez könnyebbé válik, ahogyan a világ egyre inkább jól informálttá és meghatalmasodottá válik, ezért a gyermekek, akik most még nagyon fiatalok, és azok, akik most születnek le, nekik jobb élet korszakaik lesznek, ahogyan a ciklusok megváltoznak. Az Indigóknak és az olyan embereknek, mint ti, ez a korszaka talán az életetek legnehezebb időszaka volt. A 20-tól a 30 éves korig, az az időszak zajlik le, amiben az egyén felfedezi önmagát és ahol az ember beilleszkedhet az iskolán és otthonon és ezen környezetek biztonságos terén túli világba. Az egyén nyomot hagy a világban, meglelve a gyökereit.

A 27 éves kortól a 31 éves korig van egy ciklus, amire, mint az első Szaturnusz visszatérésre hivatkozunk, ez egy nagyon, de nagyon fontos időszak minden személy életében. Ez általában a legtöbb ember életében 29-től 31 éves korig nyilvánul meg és ez persze egy áthidaló pont a 20-as évekből a 30-as évekbe. Ez alatt az időszak alatt az emberek drámai változásokat tapasztalnak, mint a házasság, vagy válás, egy gyermek születése, változás a karrierben, vagy talán költözés egy másik városba vagy országba, ezek drámai változások. Ilyen változások zajlanak le azon időszak alatt is, amit életközépi válságnak hívtok, ez sokszor a második Szaturnusz visszatérésének ideje. Tehát látjátok szeretteim, - nagy hatalom lakozik a ciklusok megértésében és abban, hogy képesek legyetek felismerni ”az út végét”.

A nők természetes ciklusai a menstruációs vérzésük, minden 25-28 napban, a nő egy új ciklusba lép be. A menstruáció időszaka valójában a legerőteljesebb pszichikai(lelki) időszak a ciklusába. Ez idő alatt, segítségül hívhat, valamint hatalmas erőket idézhet meg az energia, fény és motiváció alakjában. Száműzhet az életéből bármilyen sötétséget és be tud hozni az életébe annyi fényt, amennyire szüksége van. Ott vannak még a fiatal lány(szűz/hajadon), az anya és a matróna ciklusai. Nagyon fontos gondoskodni a fiatal szüzekről/hajadonokról, mivel az adott ciklusban ő a legsebezhetőbb és a legtisztább energetikailag. Ez általában az az időszak is, ahol a fiatal leányt megtanítják a hatásköreire, amiket át fog ölelni, anyaként és matrónaként.

Egy nő aki szexuálisan aktivá vált és a testében felkészült, hogy kihordjon egy gyereket ez szintén egy nagyon szakrális időszak, mivel kapcsolatba lép  földi kozmikus természetű energiáikkal, amelyeket behoz a terébe és a lényébe, amelyeket a lényének testében fog hordozni. Egy szexuálisan aktív nő hozzáfér az istennők hatalmához, amely megnyitja az energia portálokat, amelyek világra hozzák a hatalmas és isteni életet, amelyek szintén képesek  arra, hogy átjárókat/portálokat megnyissanak, hogy elengedjék azt az energiát, amire többé nincs szükség, a régi ciklusok energiája automatikusan átalakul a fénybe.

A matróna a bölcs asszony, aki beteljesítette a menstruációs ciklusát és aki egyesült a Hold Anyával, és már nem képes a vérét elhullajtani azért, hogy emlékeztesse magát önmaga istennőiességének asszonnyá érésére. Amikor a bölcs asszony egyesül a Hold Anyával, ő belép és hozzáfér az univerzális istennő (alap)elveihez, mivel integrálta a fiatal lányt, integrálta az anyát, és most bölcs asszonyként áll, és ekkor van a legnagyobb erejében, hogy tanítsa és gondozza a szüzeket/hajadonokat és anyákat és istennőket, akik képzés alatt vannak, hogy aztán ők is bölcs asszonyokká váljanak. Általában ez idő alatt, az élet ciklusának 3. szakaszában(matrónaként) a legtöbb nő megbékél a testével, megbékél az életével, nem olyan megkavarodottak és sürgölődőek azzal kapcsolatban, hogy a társadalom mit gondol róluk vagy hogy a társadalom mit vár el tőlük, ezért az üzenetünk a világ bölcs asszonyainak az, hogy öleljétek magatokhoz a szüzeket/hajadonokat, öleljétek át a fiatal anyákat és akik anyák lesznek, a nőket, akik szexuálisan aktívak, de még nem anyák, öleljétek át őket, és mutassátok meg nekik, hogy mi felé haladnak. A bölcs asszonyok lehetnek a szüzek/hajadonok vezetői, és talán azoké a nőké is, akik  még a méhben vannak.

Ezek a ciklusok sokkal fontosabbak, a létezésetek számára mint azt hittétek, mert ez az istennő hatalma. A férfiaknak is hasonló ciklusaik vannak, bár az övék sokkal inkább egy külső (cselekvő) jellegű, a férfiak is keresztülmennek a beavatásaikon, a fiatal fiú korszakon túllépve, vadásszá válnak, hogy aztán férfivá válhassanak, aki képes ellátni a családját. A modern időkben ezt valami olyan ábrázolása a férfi képességének, hogy ellenálljon a nagy mennyiségű alkoholnak, ez az egyik a néhány beavatás közül, ami megfigyelhető. Másoknak ez azt jelenti, hogy elmennek vadászni egy állatra, és önmaguk ejtenek el egy állatot. Ez nem korlátozódik a bennszülött lakosságra, ez előfordul a nyugati országokban is a fehérek és feketék körében egyaránt. Ezek is ciklusok részei.

Sok férfi azt veszi beavatásnak, mikor a világotokból egy nővel összejön - hogy úgy mondjam. Az első szexuális tapasztalatuk független az érzelmi szextől – szerintetek mit tanít ez a férfiaknak? Látjátok ezt? Az anyák felelőssége amennyire az apáké is, hogy megtanítsák a fiaiknak a tisztelet, a megbecsülés értékét, és az istennő és az ő ciklusainak az értékességét. Szintén fontos az anyák és apák számára, hogy megtanítsák az élet, az univerzum, a kozmosz, a naprendszer és a természet ciklusait a lányaik számára is, így minden ciklust annak teljességében tudnak hasznosítani és így tiszteletben tarthatják és ünnepelhetik ennek eljövetelét és annak elmúlását.

Néhány ember azt mondhatja, hogy ezek egyszerűen pogány rituálék, igen, azok, a pogányság egyszerűen egy címke, amit az Anya/Atya Isten tiszteletének gyakorlására ragasztottak – az Anya/Atya Isten kifejeződésére a földben, a természetben, az állati királyságban és az élet minden egyéb más királyságában, ami ebben osztozik, valamint az Anya/Atya Isten, amiképpen ismeritek a mennyekben, a csillagokban, a galaxisokban és az összes rendszerekben, amiket nem láttok a puszta szemetekkel. A ítélkezés ciklusa a végéhez közeledik. Ez elhozza az emberiség teljességét a nagy változásba.

2010 egy kulcsdátum volt a változás terén az emberiség életében, amikor is az érzelmi megérés időszaka zajlott le, így lesz 2020-ban egy még nagyobb szinten, az érzelmek kerülnek előtérbe, emlékezzetek mit mondtunk a 10 éves ciklusokról. Most, ahogyan ezek a ciklusok tudatos módon integrálódnak, mindannyiotoknak, akik itt vagytok ma, vagy hallgatjátok vagy olvassátok ezeket a szavakat egy későbbi időpontban, az öntudat és az általános tudat a világban körülöttetek egy mélyebb szinten fog legyökerezni.

És ez így van szeretteim, hogy átölelünk titeket a magasabb és tisztább fényetekben, szeretünk és elismerünk titeket a lényetek minden aspektusában, tekintettel annak minőségére és természetére, megáldunk titeket az összes energiával, amire szükségetek van az össze szinten és minden formában, hogy lássátok az utazásotokat a befejezésig. Bízzatok a számtalan láthatatlan karban, amelyek megtartanak benneteket és tudjátok, hogy soha nem mentek egyedül, mivel mindnyájan egyek vagyunk, veletek vagyunk mindig minden úton és módon. Az Anya/Atya Isten fénye ragyoghatja be előtettek az utat és minden lépésetek, amelyet megtesztek egy olyan lépés lehet, ami az Istenhez vezet, biztonságban érezhetitek magatokat az Anya/Atya fényében és a kegyelmük veletek lehet, minden pillanatban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai

Kérdések és válaszok:

Kérdező(1): Kuthumi Mester, mi van akkor, ha az egyén…(nem hallható a válasz)

Kuthumi: Nővérem ez egy nagyon fontos kérdés, amit feltettél, az ilyen kapcsolatok, amikor az egyén tudatos, ahogyan már mondtam, az egyénnek fel kell tennie a megfelelő kérdéseket. Először is mindannyiotoknak tudnia kell, hogy ott egy lecke van jelen, amit meg kell tanulni, ha úgy érzed, hogy van még mit tanulnod, akkor tiszteletben kell tartanod ezt az ösztönös megérzésedet, akkor kérd a szellemtől a beavatkozást és azt, hogy világosságot hozzon, vagy hogy hozza felszínre a kapcsolattal kapcsolatos kérdések mögött rejlő kérdéseket, amelyek figyelmet igényelnek. A kommunikáció az egyik legfontosabb eszköz bármilyen kapcsolatban, és amikor a partnerek nem kommunikálnak, a szőnyeg alá söprik a gondokat. Amikor az egyén megkéri a szellemet, hogy világítsa meg a fontos területeket, és lépéseket téve, mikor felismertek egy megvilágított kérdést, az ember megvitathatja ezt önmagával az önvizsgálat formájában és megkeresve a saját egóskodását, meglehet bízni egy nagyon közeli barátban is és velük keresztülmenni a folyamaton, hogy letisztázza önmagát és utána az embernek meg kell szólítania a helyzetet a partnerével is. Már említettem, ha a másik partner nem hajlandó foglalkozni a helyzettel, akkor a másik partner (aki hajlandó tenni érte) választása az,,hogy benne marad-e egy egyoldalú kapcsolatban vagy ténylegesen visszalép vagy kilép a kapcsolatból, ez a kilépés ahhoz is vezethet, hogy az a fél, aki nem volt hajlandó foglalkozni a kapcsolattal, azt most komolyan veszi a dolgot és elkezd azzal foglalkozni, ez azt jelentheti, hogy újra összejönnek a kapcsolatban. Értitek?

A kapcsolaton belüli kommunikációval az ember fel fogja ismerni, amikor az a végéhez ért mindkét fél számára, ha két partner egy közös életen osztozik, de még a természetük, a habitusuk és érdeklődési körük is teljesen más, és nem töltenek sok időt együtt, akkor meg kell kérdezniük egymástól, hogy mi a kapcsolatuk célja, mi köti össze őket a kapcsolatukban? Megvitatva és megbeszélve ezt, mindkét partner felismerheti, hogy sokszor valójában a közös útjuknak vége van, értitek?

Hadd adjuk hozzá ennél a pontnál, ahol gyerekek is vannak a kapcsolatban, sok nő úgy dönt, hogy benne marad ebben a gyermekei kedvéért, sokszor nem tanácsoljuk ezt, megmondom miért. Ha a kapcsolat kiüresedett a gyermekek meg fogják ezt érezni, tudatában lesznek a szeretet hiányának a szüleik között, a kommunikáció hiányának a szüleik között. Ez például elfogadhatónak van beállítva, és mert ez a minta, így észlelik a gyermekek, hogy egy kapcsolatban hiányos intimitás legyen, hiányos kommunikációra épül, és nem kell kialakítanotok kapcsolatot egymással. Ez még tovább mehet a bántalmazó, visszaélő helyzetekre, amelyekben minél több a pusztítás, az annál jobban ki fog hatni a gyerekekre és azok jövőére. Értitek? Néha jobb ez az anya vagy az apa számára, attól függően ahol a működés képtelenség rejlik, hogy elvigyék a gyerekeket és elmenjenek, ez azt mutatja a gyerekek számára, hogy egy üres működésképtelen kapcsolat nem járható ú, és ez nem lesz minta számukra, és biztonságos, hogy vége szakadjon egy olyan egyesülésnek, ahol nem szolgálja minden a nagyobb jó javát. Sok ember azzal érvel, hogy nekik jobb, ha együtt maradnak, mert együtt egy stabil otthoni környezettel tudnak szolgálni a gyerekek számára, de mi van az érzelmi stabilitással? Mi van az energetikai stabilitással? Tudjátok egyáltalán hány gyermek ad hangot a titkos vágyának, hogy a szüleik valóban elváljanak azért, mert kényelmetlen egy olyan környezetben élni, ahol a szüleik nem kapcsolódnak össze egymással. Ez egy tény, szeretteim, tehát gondoljatok a gyermekeitekre, mint érző, érzékeny lényekre, akik érzékelik a mögöttes áramlatokat. Ha a kapcsolatotok stabil és intimitáson alapul, akkor ne féljetek kimutatni a szereteteteket a gyermekeitek előtt a társatokkal, érthető ez?

Kérdező(2): A második Szaturnusz visszatérés milyen korban következik be?

Kuthumi: Ez gyakran az ”életközépi válságnak” nevezitek, a 47 éves kortól az 52-ig, néhány embernek ez kicsit korábban jön és látjuk, hogy ezt fiatalabb korban tapasztalják 43 és 44 éves koruk körül, de általában 47-től 52 éves korig, ritkán 53 éves korban, érthető?

Kérdező(2): Igen, köszönöm, van harmadik Szaturnusz visszatérés is?

Kuthumi: Van, de általában az emberek nincsenek abban az állapotban, hogy tegyenek is ezért valamit. Remélhetőleg a ti esetetekben, tisztában lesztek a harmadik Szaturnusz visszatéréssel, amely általában a 70-es a 80-as évek között következik be. Talán néhányan ettől a kortól kezdtek el bungi jumpingolni? Igen? Ez az az időszak, amikor az egyén a karma összes aspektusa alól teljesen mentes – ez az, amivel az Amerikai Indián emberek nagyon is kapcsolatban voltak és ezek voltak a vének, hogy felemeljék és neveljék a gyermekeket tudtátok?

Mivel ők teljes kapcsolatban voltak az élet arany elveivel a földi síkon és az univerzális tervekkel is, és megtanították a gyerekeket ezekre az eszközökre, tanították őket a ciklusokról a természetben, mivel ebben a korban mentesek lettek batyuiktól, hogy úgy mondjam. Nem lehetne a világotok idősebbjeire bízni a gyerekeket, ahelyett, hogy tinédzserkorúakat bíznátok meg csillagászati összegekért gyerek felügyelettel? Befektethetnétek ezt a pénzt idősebbekbe, hogy átöleljék a bolygótok gyermekeit, és átadják a bölcsességük ékköveit. Sajnálatos módon ezekben az időben az idősebb lakosok mély fájdalomban és szenvedésben dagonyáznak, sokkal inkább mint az a 20-as és 30-as években volt.

Hadd említsük meg, hogy egy új ciklus érkezett el, ami meghatalmasítja a világotok idősebb lakosait. Látjátok a bölcsesség általánosságban meg van tiltva, túl sok fókusz irányul az anyagi világra, és ez vált a napi rendszerességé, ez visszatükröződik az idősebb lakosságra is, a bölcsességüket nem ismerik el, szeszélyes, zsémbes, vén férfiaknak és nőknek tekintik őket – sokan ily módon is viselkednek, de ez azért van mert nem érzik, hogy helyük lenne a világban. Minden a fiatalokra fókuszálódik és a nyughatatlan, vad és a haszontalan, pajkos, furcsa és csodálatos, gyors autókra, gyors életre, a materializmusra. Az idősebb emberek bölcsek, már megtapasztalták, azt amit a fiatalabb generáció még nem, kapcsolódnak a földhöz és az ő bölcsességéhez. Az idősebbek számára is lecke az, hogy magukhoz öleljék az új energiát és hogy megengedjék önmaguknak, hogy meggyógyuljanak, elengedjék az alsóbb egójuk kapcsolódásait és visszaszerezzék az erejüket és újraenergetizálják a testeiket.

A hitrendszerük a halál és az elmúlás, ami sokuknál korai öregedést okoz, ez kihívás az idősebb embereknek és az emberiség egészének is, hogy eleresszék a mérgező gondolatokat és mérgező érzéseket. Megfigyelhetitek, hogy a fiatalabbak és kisebbek, ahogyan ez a csatorna is megfigyelhette, mikor a 13 hónapos iker fiának eltört a keze, hogy a törés 7 nap alatt begyógyult. Mennyi időt is vesz ez igénybe egy felnőttnél? 6-8 hetet? És egy még régebbi csont talán még több időt? Egy kis gyermeket még nem kondicionálták még az idősebbek mérgező gondolatai és érzései, ezért a csontjaik meggyógyulnak, (csettint egyet a kezével) pikkpakkra!

Tehát ha méregtelenítettétek a kondicionáltságotok, a mérgező gondolataitok és érzelmeitek rendszereit, meg fogjátok fiatalítani magatokat, mint ahogyan azt tettétek, amikor még romlatlan kis gyerekek voltatok. Ezért mondjuk azt, hogy a kvantum tudatosság 7. dimenziós energiája szükséges számotokra és felejtsetek el mindent, amit tanultatok, felejtsétek el a kondíciókat, hajítsatok el mindent és emelkedjetek elő mint egy gyermek! Váljatok olyanná mint a gyermekek, hogy belépjetek a Mennyek Királyságába. Most már kicsit jobban érthetitek Jézus üzenetét.

7 éves ciklusok(logikusan az első évhez tartozó évszámok vannak az első sorban, aztán a második évhez és így tovább):) :

1-8-15-22-29-36-43-50-57-64-71-78-85-92-99

2-9-16-23-30-37-44-51-58-65-72-79-86-93-100

3-10-17-24-31-38-45-52-59-66-73-80-87-94-101

4-11-18-25-32-39-46-53-60-67-74-81-88-95-102

5-12-19-26-33-40-47-54-61-68-75-82-89-96-103

6-13-20-27-34-41-48-55-62-69-76-83-90-97-104

7-14-21-28-35-42-49-56-63-70-77-84-91-98-105

Kilenc éves ciklusok:

9-18-27-36-45-54- 63-72-81-90-99

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése