Kuthumi – Bőség

 Kuthumi – Bőség



Michelle Eloff©

2003. augusztus 11

Dél-Afrika, Johannesburg

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/file/jwbdc5jtp30pvyp/Kuthumi+a_bosegrol.mp3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió: https://www.youtube.com/watch?v=uMRx7e_dRdw

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a táplálás, az új energia, a nevetés és a bőség áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Ma este a bőség a témánk. Nos, el tudjátok képzelni, hogy egy zsemle táncolt? [Megjegy.: angolul a bőség abundance, szétszedve ez a szó 'a bun dance'= egy zsemle táncol. :)] (nevetés) Szórakoztató nem gondoljátok? Az élet egyik legnagyszerűbb minősége valójában a humor. És az angol nyelv egy csodálatos eszköz a humorba való belevágásba. Az angol nyelv számos történetet tartalmaz a felépítésében, és a szavak a jelentés számos szintjét tartalmazzák. Azért, hogy megtapasztalja a bőséget az egyén az életében, szükséges megtanulnia, hogy hogyan lejtsen a táncot ezzel a folyamattal. A bőség nem fog megnyilvánulni az aggodalmaskodás, stressz és korlátozás révén, legalábbis nem az a fajta bőség amire vágytok. A bőség a megengedésen/önátadáson keresztül manifesztálódik - azáltal, hogy bíztok az Istennő/Isten szeretetében és bizalmában, hogy dolgozik a mágiájuk az életetekben és csodákat manifesztál. Beszéltünk már nektek a 7. dimenzió manifesztációjának csodáiról és mágiájáról, és amiket eddig elmondtunk az Igazságról, Bizalomról és Szeretetről, és ezek mind összeilleszkednek. Az energiák ezen kombinációja együtt hullámzik, az Élet egy történetét képviselve. Minden témát egyénileg bemutatnak, de kombinálva egy sokkal csodálatosabb történetről árulkodnak. Azért, hogy megtapasztaljátok a bőséget, először meg kell valósítanotok azt, hogy haladjatok az árral, azzal, ami lehetővé teszi, hogy az életetek szemmel láthatóan áramoljon, és ezt az Élet Táncának való megengedéseként ismeritek. A legnagyobb kihívások egyike, ahogyan sok ember a bőséget tapasztalja az a gondolkodásuk által történik. Az elme gyakran korlátozza a bőség megtapasztalását, és most nem csak a pénzügyi bőségről beszélünk. A bőség összes formájáról beszélünk. Ez nem korlátozódik csak és kizárólag a formára, amiben a Bőség megjelenítheti önmagát. Az áldozati tudatosság, a szegénység tudatosság, és a feltételhez kötött szeretet tudatosság, beleértve a bujaság (félelem) tudatosságot, rávágja az ajtót a Bőségre, és ti meg ekkor a sötétségbe ragadva találjátok magatokat, az utolsó szalmaszálba kapaszkodva, kétségbeesetten keresve egy kiutat, azért, hogy megtapasztalhassátok a bőség jelenlétét. És minél inkább küzdötök ezért, annál kevésbé fogjátok ezt megtapasztalni. És a hiánnyal és áldozati tudatossággal kapcsolatos kérdéseitek egyre inkább kiemelkedőbbé válnak.

Azért, hogy megtapasztaljátok a bőséget az összes alakjában, ki kell lépnetek az áldozati tudatosságból. Búcsút kell mondanotok a szegénység tudatosságotoknak. Szélnek kell eresztenetek a bujaság (félelem) és féltételhez kötött szeretet tudatosságot. És a legeslegnagyobb mindközül – ki kell lépnetek a félelemből. A félelemtől csukódik leginkább rá az ajtó a bőségre. Ne feledjétek, a félelem megbénít, míg a szeretet motivál és inspirál. Ha az Isten/Istennő bőséges áldására van szükségetek, akkor teret kell engednetek magatoknak, hogy megkapjátok ezt.

A félelem bujasághoz vezet, ami a kapzsiság. Amikor valaki fél a hiánytól, akkor megpróbál felhalmozni a lehető legnagyobb mértékben, azért hogy biztosítsa azt, hogy a hiány ne manifesztálódjon, azonban a kapzsiság beleolvad, amely viszont gátolja a természetes áramlást. Ez gyakran vezet ahhoz, hogy az emberek bántó dolgokat csinálnak egymással, ragaszkodva ahhoz amijük van, legyen az hatalom/erő, pénz vagy egy személy. Ez vezet aztán az Istennő és az emberi lények igaz erejének tagadásához/elnyomásához.

Milyen gyakran találjátok magatokat abban a helyzetben, hogy például pénzt kértek a Szellemtől? És azt mondjátok a Szellemnek: ”Szükségem van ennyi meg annyi összegre”, és akkor megnézitek a naplótokat, hogy mi módon tudnátok ezt a pénz megkeresni. ”Nos, látom ezt a sok embert, ennyi pénzt tudok keresni”, és ”Ha eladom ezt a terméket, sok pénzt tudok csinálni ebből”. Mit csinálsz? Korlátozod az Isten kreatív kifejeződését. Megpróbálod irányítani, hogy Isten hogyan áldjon meg ezzel az ajándékkal. És mikor ezt teszed, az ajtó bezárul teljesen. A kétségbeesésed/elszántságod indítja el ezt a folyamatot általában. Mert néhány embernek általában a kétségbeesés/elszántság a motivációja, hogy felemeljék a seggüket, ha lusták voltak. De vigyázz, légy óvatos, hogy ez ne váljon korlátozássá! Amikor kéred a Szellemet, hogy gondoskodjon valamiről, engedd meg ezt, hadd menjen, és engedd meg az Istennek, hogy megmutassa neked, hogyan képes dolgozni a manifesztáció és kreativitás természeti törvényeivel az életedben.

Ez nem felszólítást arra, hogy akkor most ülj le és ne csinálj semmit, ez egy felhívás arra, hogy átadod a problémát vagy helyzetet és lehetővé teszed a szükséges támogatást, aminek el kell jönnie azon keresztül, hogy követed a ”jeleket” és megteszel mindent az erődhöz mérten a bizalom pontjából, félelem nélkül, és lehetővé teszed, hogy aminek szükséges eljönnie hozzád az eljöjjön. Ha mindenre elszánt/kétségbeesett vagy egy munka végett, a mindenre való elszántságod/kétségbeesésed egy negatív rezgést bocsát ki, ha bízol abban, hogy meg fogod kapni a tökéletes munkát, akkor pozitív vibrációt sugárzol ki. Ha álláskereső vagy, menj a dolgodra bizalommal a szívedben, és ne félelemmel tedd ezt. A bizalom pozitív vibrációt bocsát ki hozzád vonzva azt, amire szükséged van. Amikor interjún veszel részt egy potenciális állásért, a pozitív energia egy pozitív hatást fog kiváltani a találkozódon és akkor, ha több mint valószínű, hogy felkínálják azt a pozíciót. Győződj meg arról, hogy a cselekedeteidet a szeretet és bizalom motiválja, ahelyett hogy a félelem és kétségbeesés. Az univerzum a pozitív cselekvést támogatja.

Hányan tapasztaltátok már a megengedést/önátadás pontját, és minden kontroll elengedésének pontját, ahol minden kirakós darab összeilleszkedik? Az életeteket nem kell kontrollálni, nem kell irányítani. Ezt meg kell élni. A félelem és a kontroll kéz a kézben lefogja a táncot. Azért, hogy megtanuljatok táncolni, le kell állnotok azzal, hogy kontrolláljatok, irányítsatok. Előfordult már, hogy láttatok valakit, aki minden egyes lépésére figyel és számol, ahogyan ezt teszi, próbálkozva, biztosítva azt, hogy a következő lépése tökéletes lesz? A tánc ilyenkor nem lesz folyékony, amikor ilyeneket csinálnak. A tánc egy természetes ritmus, amit a hang erejének vibrációja indít el, ami kibocsátódik a kombinált hangjegyekből, abból, amit zenének hívtok. A tánc egy folyékony, kecses energia, és az önátadás/megengedés ugyan az a dolog. Táncoljátok a kecses önátadás/megengedés táncát, és ekkor a bőség is táncolni fog veletek együtt. [Megjegyzést: Kuthumi azért beszél a táncról, mert angolul a bőség szóban[abundance] benne van a tánc szó, vagyis dance.]

Meghatározni a szándékot (célokat) szintén a bőség manifesztálásának fontos és értékes része. Azáltal, hogy meghatározzátok a szándékotokat, egy adott cél és terv irányába munkálkodtok. És a legfontosabb, hogy legyetek egyediek a szándékotokban, és legyetek óvatosak, hogy ne fogjátok vissza magatokat a szándékaitok meghatározásában. A célok azért fontosak, mert adnak egyfajta irányt. Még ha nem is manifesztálódtak teljesen úgy ahogyan vizualizáltátok őket – legalább, manifesztáltátok a lényegét, annak amit megteremteni kívántatok. Amikor az egyén átadja magát a folyamatnak, a lélek tudja azt, hogy mire vagy kész, hogy megkapd, és el fog hozni neked abszolút mindent, amire szükséged van. Ez az a pont, ahol minden embernek fel kell ismernie, hogy a lelke, és az Isten/Istennő, messzemenőleg erőteljesebb, mint az egója. Egyedül az elmétek az, ami olyan sok erővel ruházza fel az egótokat; a félelmek az elmétekben nagyon sok erőt adnak az (alsóbb) egótoknak. De, valójában, ennek ereje rendkívül csekély összehasonlítva a lelketek erejével, és ennél is kevesebb összevetve az Isten/Istennő erejével.

Evégett, fordítsátok a tekinteteteket egy eltérő irányba. Engedjétek meg a szíveteknek igazán egy különböző perspektívát kifejezni és megtapasztalni, és ismerjétek fel, hogy elegendő Bőség van mindenhol körülöttetek – hatalmas Bőség mindenhol – a lelkek milliárdjainak a bolygótokon. Az igazság az, hogy minden egyes személy választhat magának bármilyen mennyiségű bőséget, csak azzal, hogy átadja magát – elhajítva a félelmet és korlátozást. Tisztában vagyunk vele, hogy éppen tanuljátok ezt.

A bőség szeretet. A bőség öröm, vidámság, béke, pénz, egészség, barátok, szerelem – bármi legyen is ez – és ez a ti isteni jogotok. Idejöttetek, hogy megtanuljátok és elvessétek, tehát nem engeditek meg a kihívásaitoknak, hogy előkészítsék a terepet annak, amiben hisztek, hogy arra vágytok, amelyek korlátozott hiedelemrendszereken alapulnak, amelyet egy olyan társadalom vetített rátok, amelynek a tudatossága és hiedelemrendszerei rendkívül korlátozottak az élet minden területén. A bőség sablonjának felállítása időt vesz igénybe, azért mert meg kell győznöd magad az elméden kívül; biztosítanod kell, hogy a programozás az összes szinten ugyanazt a képet érje el. Ez az, amiért a korlátozás bármilyen formájának leckéi olyan intenzívek ebben az időben – a Lélek számos szinten támogat titeket, hogy behatoljatok az összes hamis identitásba és romboló és korlátozó hiedelem rendszerekbe, és felszínre hozhatjátok őket nyíltan, ahol tudatosan elismerhetitek őket és tovább léphettek.

Minél inkább átadjátok magatokat, annál nyitottabbá váltok. Minél nyitottabbá váltok, annál lelkesebbek vagytok, hogy üdvözöljétek a bőség összes aspektusát az életetekben. Ha a bőséges életnek bármilyen aspektusa van, amihez nem kapcsolódtok, akkor ki kell kérdeznetek az adott aspektus körüli hiedelemrendszereiteket, és dolgoznotok kell ezzel. Nem használ, ha azt mondogatjátok ”nos, az apám nem volt egy gazdag ember, így jó eséllyel én se leszek az.”, vagy ”az anyám egy nagyon érzelmes nőszemély volt, ezért én is az vagyok, és nem érdemlek meg egy szerető férfit az életemben”. Ti, ti vagytok. Ti hordoztátok a szüleitek génjeit ebbe az életetekben - amelyet, apropó, ti választottatok. A genetikai szerkezetük a rendszer része, amit választottatok, azért, hogy ezáltal értékes leckéket tanuljatok. De ezen a napon és korban, egy új dolog hajnalán vagytok, és ez az autentikus énetek és az autentikus én ismeri egyedül a Bőséget. Még a kihívással szemben is, az autentikus énetek képes meglátni a kihívásokból származó ajándékok bőségét. A korlátozott én, csapdába esett a szegénység vagy áldozati tudatosságban, egyedül a hiányt és a veszteséget látja.

Ez annak időszaka, hogy hátraforduljatok, és ti vagytok a világítótornyok utat mutatva azoknak, akik nagyon mélyen és nagyon régóta alszanak. Minél inkább a példa által vezettek, annál többen fognak felébredni ezekből az alvó angyalokból. Akár úgy találhatjátok, hogy néhányan ezek körül az alvó angyalok közül kihívás elé fogja állítani az indítékaitokat; kihívva a munkát, amit végeztek; kihívás elé állítva titeket, mint individuális létezőket. Fontos, hogy ne vegyétek ezt személyesnek, és ez azért is lényeges számotokra, mert látni fogjátok, ha ott bármifajta visszatükröződés is van számotokra – valamiféle korlátozó tudatosság, amit szükséges megszólítanotok vagy eleresztenetek a saját életetekben. Ez szintén a határok felállításának az időszaka, és ne engedjétek bárki korlátozó/korlátozott tudatosságának, hogy megingasson (vagy megcáfoljon) a képességetekben, hogy megtapasztaljátok a bőséget. Ha úgy érzitek, hogy a bőség mintáitok mindegyikének mestereivé váltatok. Ha úgy érzitek, hogy elsajátítottátok a bőség mintázataitok mindegyikét a múltból, amik szunnyadtak, és ezek a korlátozott tudatosságok kihívnak téged, állíts fel határokat; mutasd meg nekik, hogy meg van a hited a Bőség kiérdemelt képességében, és ők is követhetik a példátokat és magukhoz ölelhetik a bőség tudatosságot és megnyilváníthatják ezt annak minden formájában.

Túl sokáig az emberiség azt gondolta, hogy az egyénnek szenvednie kell annak érdekében, hogy bármilyen fajta boldogságra vagy teljesítményre rászolgáljon. Szenvedés nélkül nincs győzelem mondják. De ez önmagában egy pusztító és korlátozó hiedelemrendszer. Istenem - belegondoltatok már, hogy ez milyen forgatókönyvet teremt azáltal, hogy az energiát ilyen megerősítésekre fókuszáljátok? Nagyon nehéz megtapasztalni a jólétet és a bőséget, ha az egyén ilyen mottóval él. Sok ember hisz ebben, mert a veszteség vagy hiány vagy fájdalom vagy bánat egy bizonyos mintája játszotta el magát sokszor az életükben, de ez a téma nem fog megengedni semmilyen jót sem, hogy az életük része legyen. Mindössze némi támogatásra/segítségre van szükségük, hogy meglássák, hogy a szándékaik ereje/hatalma elő tudja idézni a bőséget az egyén tudatosságában. Ez a megnyilvánulhat a bőség, isteni akarat, kitartás, állhatatosság, erő, szenvedély, kreativitás vagy bármely más formájában. De meg kell engednetek ezt.

Sok ember korlátozza le a bőséget a pénzre, de ez egyedül csak a bőség óceánjának egy cseppje. Engedd meg a tudatosságodnak, hogy túl mozduljon ezen és hogy átölelje a bőséget annak teljességében. Engedd meg az esszenciának, hogy eggyé váljon a te esszenciáddal. Azért mert a változások a bolygótokon annyira intenzívek ezidőtájt, egyre több az emberiség korlátozott tudatossága - a szegénység és áldozati tudatosság, amiről most beszélünk – kihangsúlyozzuk azért mert, amint már mondtuk, itt az ideje megszabadulni ezektől a régi identitásoktól. Itt az idő, hogy megengedjétek önmagatoknak, hogy egyesüljetek az autentikus énetekkel, és hogy azzá is váljatok, és a Nap csakra magával hozza a régi identitás összeomlását. Az emberek úgy találják, hogy a régi identitásaik összetörnek a részükről nem túl sok erőfeszítés nélkül. Ez történik, miközben meg fogják a saját kocsijuk gyeplőjét megtartva azt keresztülhajtva az Életükön, és ez elképzelhetetlen irányokba viszi őket. Néhányaknak ez borzalmas lehet; míg másoknak, adrenalin töltet. Akárhogy is ez egy üdítő változás. Az egyik dolog, amit az emberiség leginkább visszautasít az a változás. Az emberiség minden erejével küzd ez ellen – még akkor is, ha a lelkük legmélyén tudják, hogy ez elkerülhetetlen és meg kell ennek történnie.

A bőség nem korlátozódik néhány kiváltságosra. Mindenki vágyik arra, hogy megtapasztalja a bőséget.

És ez így van szeretteim, magunkhoz ölelünk benneteket a bőséggel; megáldunk bőségesen és táncolunk veletek, együtt fogunk nevetni veletek, és meg fogjuk mutatni, hogy hogyan nevessetek magatokon. Ne feledjétek – a nevetés a legjobb orvosság, és a humor az Isten/Istennő kedvenc gyógyító eszköze. Lehetek minden, amik vagytok - elegánsan, magabiztosan, bőségesen, és szeretettel.

Kuthumi vagyok - a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja, és üdvözöllek és megáldalak mindnyájatokat. Adonai.

Kérdések és válaszok:

Kérdező(1): Az a kérdés, hogy ha átadjuk az akaratunkat: mi történik akkor? A célok cselekvést igényelnek. Az ember nem csak hátradől és azt mondja ”Készen állok megkapni ezt most”. Hogyan egyensúlyozzuk ki az önátadásunkat és igyekezünk egy kicsit.

Kuthumi: Nagyon jó az észrevételed, ez egy értékes megfigyelés. Az Univerzum mindig a cselekvést támogatja, és naivitás azt gondolni, hogy hátradőlhetsz és hagyod, hogy Isten gondoskodjon mindenről, azért mert a fizikai világ ráfordítást igényel a fizikai entitástól. Azonban az egyénnek meg kell határoznia a különbséget a szeretet által motivált cselekvésnél, és a félelem vagy kétségbeesés által motivált cselekvésnél. Ha az egyén a félelem által motivált, akkor az ember a saját útjában áll, és ilyenkor van az, amikor problémák merülnek fel, tehát ezen a ponton az egyénnek szükséges megtanulnia ezt, hogy megértse az egyéni motivációit. ”Ember, ismerd meg önmagad”. Ha nem ismered önmagad, akkor hogyan tudnád azt, hogy mikor motivál a szeretet és mikor a félelem és a kétségbeesés a domináló hajtóerők? Szóval mindenesetre, kövesd a céljaidat, lépj a cselekvés terére, és légy óvatos, hogy ne legyél a saját utadban.

Kérdező: Egyetértek, és szeretnék erre egy példát mondani. A fiam barátai mind kiutaznak a tengerentúlra a következő hónapban, és ő is ugyanezt akarja tenni, és a reakcióm erre az volt, hogy ”Nem, nem mehetsz! Nem tervezted ezt el!.” Tehát a reakcióm a félelem pontjából jött. De, szintén, azt hiszem, az értelem valóságából is, mivel nincs keretünk erre.

Kuthumi: A valóság az, hogy most nem áll rendelkezésre megfelelő pénzügyi helyzet. De mond azt inkább, ”Fiam, ha ez a lelked isteni kívánsága és magasabb akarata, akkor kérd meg az Istent, hogy segítsen nekünk manifesztálni a pénzt számodra, hogy elutazhass. Meg kell határoznod a szándékaidat Istennel, és én is meghatározom az enyéimet, és akkor dolgozzunk ezen együtt”. Ez segít neki azáltal, hogy felépíti a képességeit, hogy meghatalmasítsa önmagát a saját képességein keresztül, hogy kommunikáljon az Istennel/Istennővel. Tanítsd meg őt a szándékai meghatározásának hatalmára, és arra, hogy kommunikáljon a Szellemmel, azáltal, hogy elmagyarázod ezt neki, hogy ha ez a lelke magasabb akarata, akkor ő ott lesz. Ez szintén segít neki az áldozati tudatosságból és a szegénység tudatosságból való kitörésben. Az egyének meg kell értenie, hogy a léleknek vagy egy isteni terve, és a gyerekeknek kiváltképp szükséges megérteniük ezt. Amikor megértik az isteni terv erejét, nem lesznek csalódottak vagy kiábrándultak, ha az nem történik meg.

Kérdező: Az isteni terv nem olyas valami, amit néha kifogásként használnak a balsikere/kudarcra/bukásra?

Kuthumi: Ez nem egy kifogás a balsikere/kudarcra: ez annak ténye, ami történik. Nem hiszek a kudarcba/balsikerben/bukásban. Soha sem bukik meg senki sem. Soha senki sem követ el hibát. Minden, amit valaki valaha is megtesz az egy tapasztalás, hogy hozzáadhassák a bölcsességük kincseihez.

Most szeretnék átadni nektek néhány lépést, ami követhettek, hogy a bőség aktiválása beavatásra kerüljön az életetekben.

Első lépés:

Először is, táncra fel! Ezt megteheted a saját nappalidban is. Táncolj a Szellemmel; táncolj a lelkeddel.

Második lépés:

Mindig legyen humorérzéked. Humor nélkül, a szellem elszárad, és a humoros lélek egy fejlett és bölcs lélek.

Harmadik lépés:

Elismerni az a tényt, hogy vannak korlátozó hiedelem rendszerek, amiket szükséges megszólítani.

Negyedik lépés:

A szándék meghatározása a Szellemmel, hogy legyen megmutatva ez neked tiszta, könnyed és elegáns módon, hogy mik korlátoznak, és kezdj el dolgozni ezekkel.

Ötödik lépés:

Kérd meg a Szellemet, hogy támogasson téged az elengedés folyamatában.

Hatodik lépés:

Tűz ki célokat önmagad számára. Talán csak eggyel kezd eleinte.

Hetedik lépés:

Bizonyosodj meg róla, hogy a céljaid valószerűek/reálisak, és hogy elérheted őket egy bizonyos időkeret alatt, ami összhangban van az isteni időzítéseddel. Ne tűzz ki elérhetetlen célokat, mert akkor a csalódottságra és kiábrándulásra vállalkozol.

Nyolcadik lépés:

A következő lépés az, hogy kötelezd el magad – nem pedig mást – hogy meg fogod tenni az első lépést a célod megnyilvánulása felé a jólét tudatosságot tapasztalva.

Kilencedik lépés:

És a következő lépés, hogy tedd meg ezt a lépést. Cselekedj, és ugyanakkor, add át a terved célját az Istennek/Istennőnek. Miután aktívan teszed, amit teszel, akkor már csak fenn kell tartanod egy nyitott szívű és nyitott elméjű tudatosságot, és kérni a Szellemet, hogy tartson téged éberen a Vezettetésére/Iránymutatására, hogy ezáltal a megfelelő időben tudj cselekedni, és a megfelelő időben legyél passzív.

Tízedik lépés:

A végső lépés az, hogy ünnepeld a bőség tapasztalatának megnyilvánulását a saját életedben.

Az egyetlen nem- ebben az egész eljárásban a félelem. Nincs helye a félelemnek ebben a tervben, szeretteim. A pillanatban, amikor a félelem belép, vissza kell mennetek újra a legelső lépésre. Néhány ember az ilyen folyamatoknál/eljárásoknál úgy érzi, mintha szirupon és olajon sétálna – megtéve egy vagy két fáradtságos lépést ezen a ragacsos és csúszós cuccon keresztül, és akkor hirtelen visszacsúsznak tíz lépést az olajon vagy zsíron. De legalább nem tartózkodnak ugyanazon a helyen, igaz? Körbementek!

Mindnyájan egyetértettetek abban, hogy a Földön legyetek ebben az időben, avégett, amit ez ilyen sok szinten felkínál nektek. De az Istenek/Istennőnek vannak ajándékai, amiket megoszt veletek; a szeretet, támogatás, segítség, és a nevetés bőségében.

Tehát, újra, gondoljatok egy táncoló zsemlére. Minden alkalommal, amikor korlátozást tapasztalsz a manifesztálási képességedben, képzelj el egy szezámmagos zsemlét táncolni. Ez némi humort fog csempészni a szívedbe, és egy különböző perspektívából fogod látni a dolgokat, és amikor nevetsz magadon, tudd, hogy felülkerekedtél a félelmen, és ekkor az Isten/Istennő átölel téged és emlékeztet téged, hogy mindig van egy új módja, hogy megtaláljon, és ahol van akarat, ott mindig van egy út is. Lépj hátra magadtól. Hagyd, hogy a lelked teljessé váljon, és lépj be a lelked rivaldafényébe és engedd meg az Isten/Istennő szellemének, hogy rajtad keresztül munkálkodjon, hogy keresztülmozogjon (áramoljon) rajtad, és Egy legyen veled. És látni fogod, hogy képes vagy megtapasztalni a bőséget. Előfordulhat, hogy egy napon nagyon sokan mosolyognak rád, és felismered – istenem, ez a mosolyok egy bőséges áradata. Soha ne korlátozd a bőséget és azt, hogy ez hogyan üdvözöljön téged. Légy hálás a képességért, hogy meg van ez a bőséged. Lásd a humort az életedben. Minden (dolog) az életedben megmutatja neked, hogy a bőség lehetséges – még ha ez a bankszámlád mínuszban lévő bősége is. Képes vagy ezt megfordítani. Ez csak hozzáállás, felfogás kérdése – és a hozzáállás megváltoztatható egy szempillantás alatt. Emlékezz erre: az élet megváltoztatható egy szempillantás alatt.

Kérdező(2): A célokról beszéltél. A célok alapvetően egó alapúak, a kívánságokra és szükségletekre összpontosítva. Gyakran kapzsik és ez az a dolog, ami az egyént cselekvésre sarkalja. Tehát, hogyan lehet ezeket átadni az Istennek/Istennőnek?

Kuthumi: Ha az egyént a bujaság tudatosság motiválja, igen, minden bizonnyal ilyenkor a célok meg fogják idézni a kapzsiságot és a hatalomvágyat. Habár, ha az egyén célt tűz ki a további szellemi megvilágosodásért vagy, például, hogy meglelje az eszközöket, amik lehetővé fogják tenni neki, hogy kiterjessze az egyéni dolgát egy módon, amivel másokat fog szolgálni, akkor ez biztosan nem egy buja cél? Az emberi világban, fókuszpontoknak kell lenniük, mivel az emberek afelé munkálkodnak. A többség nem lenne képes működni, ha nem lenne ilyen cél vagy vízió az életükben. A szándék meghatározás és célkitűzés kéz a kézben működnek. Ez az ahol az egyének szükséges tisztában lennie az egyéni szándékaival és motivációival, és a motiváció mögött húzódó bármilyen cselekménnyel. A testeteknek, amikor hazakerül a munka után, neki is van célja, és ez a cél, hogy megetesse a gyomrotokat. Tehát ez a maga módján fog eljárni, hogy a táplálék valamilyen formájában kielégítse az éhséget. Ez egy természetes folyamat. Az emberi léleknek természetes éhsége van a fókuszpontra és célra, afelé amerre ez munkálkodni képes. Még ha senki soha egyetlen célt sem tűzne ki, ott még mindig lenne egy kimondatlan cél, amely az eggyé válás az Istennel/Istennővel.

Az embereknek meg kell határozniuk maguk számára a céljaik minőségét. Ha egy személyt a bujaság vagy félelem tudatosság motivál, akkor a céljait ezeknek elérése köré fókuszálja és központosítja. Ha egy személy célja az, hogy ezeken a korlátokon túlra nyúljon, hogy bizonyos folyamatokat érjen el és ugyanakkor támogasson másokat a környezetében, ezek nem csak ezen hatások által lesznek támogatva, hanem az egyén lelke és a Szellem által is.

Kérdező: Azt mondják, hogy az ember legyen egyedi a személyes céljait illetően, de hogyan válj egyedivé a részletek kapcsán és ugyanakkor add át a végkifejletet/végkimenetelt a Szellemnek?

Kuthumi: Kérned kell, hogy a tudatosságod az összes szinten és módon állandóan tökéletesen össze legyen hangolódva az isteni esszenciáddal. Ez az egyediség. Azáltal, hogy kéred, hogy legyen egy isteni eszköz segítségedre bármilyen módon, hogy ne legyek annyira konkrét. Ugyanez a dolog a védelem kérésével is: ”Kérlek Isten/Istennő, védelmezz engem.” Ehelyett:”Isten/Istennő, kérlek védelmezz engem az összes szinten, az összes dimenzión keresztül bármilyen negatívitástól, attól amit kivetíthet felém bármilyen inkarnálódott vagy diszinkarnálódott lény, tudatosan vagy tudattalanul.” Ez egy teljesen eltérő szándék vagy cél.

Kérdező: Az 10 lépésből álló folyamatot illetően: ha kitűződ a célod és akkor felbecsülöd őket annak tekintetében, hogy megvalósuljanak, ekkor az egyén nem megy vissza a korlátozásba?

Kuthumi: Az oka, amiért belevettük azt is, hogy reális célokat tűzz ki azért van, mert néha az emberek irreális elvárásokat helyeznek maguk elé, és ezen keresztül, ők már korlátozzák a folyamatukat. Például, ha szeretnél venni egy új otthont, és a jelenlegi valóságod úgy mutatja, hogy nem engedhetsz meg magadnak egy új otthont 20 millió forintért, és azt mondod ”Házat akarok vásárolni két héten belül 20 millióért”, a programozás az elmédben azt mondja ”Lehetetlen”. A tudatalatti máris szabotálja az egész folyamatot, tehát legyél reális, azért mert a szándékodat szükséges a tudatalattinak is támogatnia. Ez az a teljes folyamata lehetővé teszi az egyénnek, hogy belekezdjen a tudatalatti újraprogramozásába oly módon, hogy ez elkezdi támogatni a tervét, amit az ember és a lélek együtt valósít meg.

Kérdező: Azt mondtad, hogy ha félelem jön elő, akkor vissza kell mennünk az első lépésre. Eszembe jutott, hogy lehet, hogy 10 évet fogunk az első lépéssel eltölteni!

Kuthumi: Az első lépés tökéletes! (nevetés) Miután egyszer azon kaptad magad, hogy nevetsz magadon, akkor mát tovább is léphetsz onnan! Az emberi pszichológia olyan, hogy ha irreális célokat tűz ki, a belső pszichológia tudja, hogy ez elérhetetlen, és az energiádat még az elindulásra vesztegeted.

Most, szeretnénk mindnyájatokat megkérni rá, hogy töltsetek el egy pillanatot és kapcsolódjatok össze a bőség valamelyik formájával, amit meg szeretnétek nyilvánítani az életetekben.

Miközben összekapcsolódsz a Bőség ezen formájával engedd meg, hogy ez megnövekedjen, és elkezdjen kivetülni ez azért, hogy ez megfelelően az elméden és testeden kívülre vetüljön. Lásd ezt a folyamatot egy idea vagy szándék megszületésének a manifesztáció egy folyamatában. Nem kell aggódnod a tartalom végett. Egyszerűen lásd a kiindulási pontot, és a befejező pontot.

Most burkold ezt be egy csodálatos zöld és arany szövettel.

Vetítsd ki a Bőség energiáját a harmadikszemeden keresztül és a szívcsakrádon keresztül ebbe a csomagba, és ahogyan ezt teszed, a csomag fénnyel megtöltötté válik.

Fújjál… és küld ezt el az Istennek/Istennőnek. Mindössze meg kell tennetek az első lépést, és a többit az Istenre/Istennőre hagyni, és az Isten/Istennő örvendezni fog és vigadni veled a végső eredmény manifesztálódásánál. Ez egy nagyon egyszerű és erőteljes technika, hogy átadjátok az álmaitokat, az imáitokat az Istennek/Istennőnek. Megtehetitek ezt bármivel.

Kérdező: Kérlek fejtsd ki a tiszta szándék dolgát.

Kuthumi: A tiszta szándék automatikusan olyan magas frekvenciát hoz létre, ami felold/szétbomlaszt bármilyen negatív vibrációt. Egy tiszta szándék lehetővé teszi az összes érintett legmagasabb javának, hogy figyelmen kívül hagyjon bizonyos korlátozó folyamatokat és megnyilvánuljon önmagában az isteni tervvel összhangban. Ez a legfontosabb folyamat, azért mert miközben az emberek megtanulják azt, hogy hogyan használják a tiszta szándék erejét, ezáltal meglátják és megértik, hogy a pozitivitás, integritás, őszinteség és tisztaság valójában annak módja, hogy hogyan váljanak gazdagabbá – testben, elmében és szellemben; egészségben és a pénztárcájukban is. Ahol jelen van a bujaságtudatosság bármilyen formája, a szerkezet nem tud szilárd alapzaton nyugodni. Az alapzat mindig gyenge lesz, és ez újra meg újra meg fogja erősíteni magát. Láttátok már a világotok gazdaságát a különböző országokban. Ez olyan, mint az omladozó Bábel torony.

Kérdés: (…mit tegyünk, ha a Mars közelebb kering a Földhöz.)

Kuthumi: A Mars elhozza a lehetőséget, hogy ezen korlátozó mintázatok mindegyike széttörjön - amelyek olyan érzelmekben nyilvánulnak meg, amik a félelemben és haragban színeződnek ki. Általában a félelemből nő ki a harag, és amikor az ember haragos, még több félelem keletkezik, és ezáltal egy ördögi kör jön létre. A Mars a gyökércsakra legmélyének belsejébe viszi az embert, hogy meglelje az egyéni korlátozó hiedelem rendszereinek az alapvető mag okainak gyökereit. A Mars rákényszeríti az embert, hogy megvizsgálja a túlélés kérdései körüli programozásait, azokat amelyeket magára vett és amelyek nem támogatják az isteni élet tervét, és ez átvisz téged a személyiséged összes ilyen elavult és korlátozott programozásának lecsökkentési folyamatán/feldolgozásán. A Mars szintén magával hozza a tűz energiát vagy tűz elemet, amely egy szenvedélyes, motiváló energia, és ez meg tudja tanítani az embereknek, hogy hogyan használják a haragjukat kreatív teremtő módokon. Tehát ahelyett, hogy összevernétek valakit, arra is tudjátok használni a haragotokat, hogy inspiráljon titeket talán leromboljatok valamit, ami már többé nem szolgál benneteket; esetleg arra motiválhat, hogy változásokat, módosításokat eszközöljetek, amiket nem akartatok megtenni. A Mars hatása nem csak negatív, mivel ez magával hoz felbecsülhetetlen ajándékokat is, azért mert előhozza az összes rejtegetnivalót a szekrényből; felhasítja a szőnyeget és megmutatja nektek azt, amit a szőnyeg alá söpörtetek, és a kezetekbe nyom egy vödröt és súrolókefét, hogy megtisztítsátok azt.

A Mars ilyen közel jövetele nagy ajándék, mert most itt van ez az energia, hogy elhozza nektek az élet szenvedélyét, valamint ez a nagyon tiszta energia az, ami meg tudja mutatni nektek, azt ahol korlátozzátok önmagatokat és azt, ahol a haragotok szabotál titeket; és azt ahogyan a neheztelés és félelem korlátozzák a bőség tapasztalására való képességeteket. Tehát kényelmesen azt mondhatjuk, hogy a Mars pozitív minősége segít nektek megnyitni a szíveteket és a lényeteket, a bőség megtapasztalására, azért mert ez megmutatja nektek azt, ahol a szegénységetek található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...