Kuthumi – Egy új nap és Önmagad elfogadása

Kuthumi – Egy új nap és Önmagad elfogadása



Michelle Eloff©

2004. szeptember 20

Forrás:lightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Marianna:

http://www.mediafire.com/download/miuz22w5s161t42/Tartsd+az+ir%C3%A1nyt.mp3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=Yqk2LGkAkw0

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

_________________________________________________________

A fény szeretett vezetői, itt az ideje, hogy a felvilágosodás korának új fényébe lépjetek. Legtöbbetek tisztában van evvel, de sokan azonban, még mindig áldozatául estek a múltatok eseményeinek, és az ár ellen úszva találjátok magatokat. Az Új nap elhozza az új gondolkodási folyamatokat, koncepciókat és képességeket.

Szóval sok fénymunkás panaszkodik pénz, vagy a szerelem hiányáról az életükben, néha mindkettőről. Úgy érzik, hogy figyelmen kívül hagyták őket, annak ellenére, hogy keményen dolgoztak. Néhányan úgy gondolják, hogy meg vannak átkozva, vagy büntetik őket. Ez nem így van.

Meg kell tanulni az Új Bőség és Vonzás Törvényeit. Azért mondjuk, hogy új, mert sokatoknak egy új fogalom, hiszen a régi paradigma azt tanította, hogy, keményen kell dolgozni, hogy pénzt keress, és hogy a jó embereknek / főként a spirituálisoknak mindig kevés pénzük volt. Sokan még bűntudatot is éreznek, ha valamilyen módon több pénzhez jutnak, mint a barátaik, szüleik/vagy testvéreik. Ezért sokan szabotálják ezt, átadva magukat a korlátozott gondolkodásnak, hogy kormányozza az elmét, és átölelje a szegénységtudatot.

Tökéletesnek, teljesnek és egésznek jöttél a világra, összehangolva a természeti törvényekkel és abban a tudatban, hogy minden igényed ki lesz elégítve. Bíztál, hogy teljesítve lesznek. Ahogy növekedtél, a hited változott, mert gyakran azt tapasztaltad, hogy ennek az igazságnak, amit gondoltál, mások ellentmondanak. Ezeket az ellentmondásokat berögzítette a psziché, és az igazságodat kihelyezted egy másik valóságba.

Nem csak, hogy nem értetted így meg a 3. Dimenziós megélhetés törvényeit, de nehézségeid voltak avval is, hogy nem értetted, hogy az emberek miért nem látják magukat, egymást, és téged, tökéletesnek, szépnek, teljesnek. Te is áldozatául estél az önmegtagadásnak, az önbizalmad megcsappant, és felvetted a szülők korlátozó gondolkodásmintáját és viselkedését.

Ma, felnőttként, csalódott vagy a korlátozástól és hiánytól, de nem tudod, mit kellene másképp tenned. A kulcsok abban rejlenek, hogyan viszonyulsz az élethez és hogyan látod magad.

Amit hiszel magadról általában, azt fogod létrehozni. Amiben hiszel, a tudatalatti szinteken, mágnesesen kibocsájtódnak és azt vonzzák be a valóságodba. Ez a sok ok közül az egyik, hogy szidalmazzák, bántják magukat, szóban és érzelmileg, hogy ők rosszak, és meg kell büntetni őket, és persze be fogják vonzani verbálisan, érzelmileg és/ vagy fizikailag egy bántalmazó kapcsolatba az ehhez megfelelő embereket az életükbe. Emberek, akik úgy vélik, a pénz fájdalmat okoz, úgy fogják találni, mielőtt még megérintenék, amit megkerestek, hogy az megint eltűnik.

Ezért Fivéreim és Nővéreim nézzetek befelé, mi ennek a mozgatórugója. Tudj meg többet arról, hogy mi motivál, és milyen tudatalatti impulzusok lehetnek amik, befolyásolják ezeket a megnyilvánulásokat. Te egy manifesztor vagy.[Manifesztor: egy olyan szuverén személy/lény, aki korlátok nélkül szabadon képes manifesztálni azokat a dolgokat, amire szüksége van minden szinten. ] Mindennap. A mai napig az nyilvánul, meg amit eddig hittél.

Állj meg egy pillanatra, mérlegeld az életed, és ismerd el, hogy amire eddig koncentráltál, azt hoztad létre az életedben. Lehet, hogy nem értetted, vagy nem voltál tudatában annak, amit csinálsz. Valószínűleg nem értetted pontosan mit is csinálsz. Egyre inkább tudatában kell ennek lenned és látni fogod, hogyan és miért azt tapasztalod, a jelenlegi körülmények között.

Tölts egy napot avval, hogy tudatosan tudatába kerülsz annak a párbeszédnek, amit önmagaddal folytatsz a fejedben, és arra is tudatosan figyelj, mit mondasz az embereknek magadról, mert ezt erősíted meg az emberekben. Mennyire lealacsonyító, korlátozó, negatív, romboló és sértő önmagadra nézve, amit magadról gondolsz. Ha azt mondod magadnak: - Ó én milyen hülye vagyok, képtelen vagyok erre …. ! Akkor azt hozod létre, hogy az emberek olyannak fognak látni, és te úgy is viselkedsz. Ha így verbálisan lehúzod magad mások előtt, még ha tréfából is, megsebzed az énképedet.

Az emberek megjegyzik ezt öntudatlanul, hogy ez a saját magadról alkotott véleményed, és ugyanígy fognak viselkedni veled, még akkor is, ha látják, hogy fáj neked. Az a fajta ember, akit vonzol, valószínűleg ezt tenné, nincs meg az az érzékenysége, hogy tudatosan felismerje, hogy te kellemetlenül érzed magad, mert magad mutattad meg, hogy ugyanezt teszed magaddal.

Olyan őrültségnek tűnik, de sokan ezt teszik. Valamilyen szinten, módon, te is ezt csinálod. A forgatókönyv eltérő lehet, de a hatás hasonló, és a következmények ugyanolyan korlátozóak, és rombolók. Felismerve hogyan korlátozod magad, újjá, pozitívvá, felemelővé teszed az erőfeszítést, hogy lecseréld a régi berögzüléseket, mintákat. Tedd mindennapivá ezt az erőfeszítést, és megjelenik a viselkedésedben, másképp fogsz jelezni másoknak magadról, és másképp fognak kezelni téged. Megerősíted a világegyetemnek/univerzumnak, hogy nem elégszel meg a bőségnél, támogatásnál, és az örömnél kevesebbel, mivel az új viselkedéseddel, gondolataiddal, és a hozzáállásodon keresztül ezeket kiérdemelted.

Áldás legyen veletek szeretteim. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket, és tudd, hogy soha nem vagy egyedül, mert mindnyájan egyek vagyunk, és mindig veletek minden módon. Minden amire a lelketek vágyik és szüksége van, azt biztosíthatják, az Isteni  bőség kifogyhatatlan forrásán keresztül. És mindig minden jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és bölcsesség Nagyura, és üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...