Kuthumi és El Morya Mester - 5. Dimenziós torokcsakra aktiválás

 Kuthumi és El Morya Mester - 5. Dimenziós torokcsakra aktiválás


Kuthumi Mestertől Michelle Eloffon keresztül
2005. Január. 13. Johannesburg
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/rzyv5b876w1fhul/5.+Dimenzi%C3%B3s+Torok+csakra+aktiv%C3%A1l%C3%A1s.mp3

Javaslat: Mivel Michelle Eloff nem adott közzé a napfonatra és szexcsakrára vonatkozó anyagot, ezért ajánlatos megkérni rá a Mestereket, Vezetőidet és Felsőbb Énedet, hogy vigyenek keresztül azon is. Attól hogy nincs meg az írott anyag ezt teljesíteni fogják. Akár lefekvés előtt is kérhetted, hogy miközben alszol, tegyék meg ezt neked, hogy ez által beavatódjon ez a két csakrád is az 5. dimenzióba és kiegyenlített legyen a torok- és a napfonatcsakrád, valamint a szex és a harmadikszem csakrád is. (És annyiszor kérheted, ahányszor csak úgy érzed, hogy a napfonatnak és szexcsakrádnak is erősítésre van szüksége :)

____________________________________________________________________________________________

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek a bölcsesség, az integráció, az isteni egyesülés és isteni manifesztáció összes igazságának áldását, ami rezonál mindennel, ami vagy.

Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, összegyűltünk veletek, a Krisztusi tudatosság jelenlétébe, azt kérjük adjátok át az energiáitokat a Felsőbb Énetek jelenlétének, átadva a személyes Gyógyító Angyalaitok jelenlétének, egyszerűen megtapasztalva a szeretet és a fény jelenlétét. Ez elhozza nektek a tökéletes összehangolódást a Felsőbb Énetekkel. Ez középpontotokba helyez titeket, a Merkabátok fényének magjába. Szeretett Egy, ahogy összegyűlünk veletek ma a megszentelt kifejeződés és megszentelt tapasztalat ezen időpontjában, átadjuk egy mélyebb megértés üzenetét az 5. dimenziós torokcsakra aktiválását illetően.

A torokcsakra az a szerkezet/mechanizmus, amit arra használtok, hogy kifejezzétek a gondolataitokat, kifejezzétek az érzéseiteket, és közületek mindenki, akik jelen van megtapasztaltátok már a halál vagy megrekedés folyamatát, annak eredményeként, hogy fel/kihasználták a torokcsakrátokat, amikor arról beszéltetek, amit igazságotokként hitettek akkoriban. Ez a tapasztalat azt eredményezte, hogy úgy döntöttetek egy szinten, hogy bezáródtok és nem beszéltek az igazságotokról, nem fejeztétek ki, hogy mit éreztetek vagy mit gondoltatok, azért mert ez egy mély fájdalom és szenvedés tapasztalataként manifesztálódott. Ezért nektek mint csoportnak ma, szeretteim, a Fény Urai összegyűlnek, hogy támogassunk titeket a gyógyulás folyamatán keresztül, valamint az aktiválásnál és beavatásnál, abból a célból, hogy még egyszer megtaláljátok a hangotokat, és biztonságosnak érezzétek, hogy az igazságotokról beszéljetek, kifejezzétek az isteni akaratot, kifejezzétek, amire szükségetek van, hogy beteljesülhessenek. A torokcsakra kihat a napfonatcsakrára is. Ez az egyik oka, amiért az emberek egy része úgy találja, hogy, amit félnek érezni, azt nem tudják kifejezni, és amit félnek kimondani, azt pedig nehezen emésztik meg.

Szeretnénk, ha most kényelmesen elhelyezkednétek.

Hunyjátok le a szemeteket, vegyetek egy mély lélegzetet az orrotokon keresztül, miközben kényelmesen helyezkedjetek el a székben. A következő belégzésnél, húzd a lélegzetedet egészen le a gyökércsakrádba, és amint kilélegzel, engedj el bármilyen stresszt, szorongást vagy feszültséget, amit érzel. A következő belégzésnél, kérd meg El Moryát, hogy kapcsolja össze az energiáját közvetlenül a torokcsakráddal, és amint kilélegzel engedj el bármilyen félelmet, amit a testedben érzékelsz.

Találd meg a saját kényelmes mély ritmusodat és lélegezz.

Most képzeld el, ahogy belépsz megszentelt kertedbe. Ez a szent kert biztonságos, a belső gyermeked utazásához, hogy megtapasztalja a gyógyulást. Tölts el egy kis időt, hogy keresztül barangolj ezen a kerten, és figyeld meg mi van benne. Végy egy mély lélegzetet ebből a pompás színtiszta friss levegőből és engedd meg a magas vibrációknak, amit a megszentelt kertednek a növényi, az ásványi és állati királyságai bocsátanak ki, hogy elnyelődjenek, ezzel tovább támogatva a tested a megfiatalodás folyamatában.

Még mindig haladj keresztül a kerten, majd pillants le és észre fogod venni, hogy amerre jársz az egy ösvény. Kövesd ezt az útvonalat egészen a kerted központjába.

Ezen a helyen belül helyezkedik el egy pompás arany kapu mindkét oldalán egy-egy fenséges sárkánnyal. Ők Shamballa bejáratának őrzői. Üdvözöld őket, és mikor készen állsz, kérd az engedélyüket, hogy beléphess Shamballa szent világába. Ha az engedélyt megadták, akkor a kapuk automatikusan kinyílnak és te beléphetsz. Továbbra is kövesd az útvonalat egyre mélyebbre Shamballa megszentelt földjén és válj tudatossá a fény egy létezőjével kapcsolatban, amint közeledik feléd és amint ez a lény közelebb húzódik hozzád, ismerd fel őt, mint az Akarat és Erő Első Sugarának Nagyurát El Moryát.

Int neked, hogy kövesd őt, Shamballa szívébe, az Akvamarin Templomba. Mikor eléritek ezt a templomot, várj kint. El Morya Nagyúr pedig belép. Mielőtt te belépnél, szükséged van arra, hogy kérd az Akvamarin Templom dévikus energiájának engedélyt, hogy beléphess a megszentelt terébe, annak érdekében, hogy megtapasztald beavatásodat. Ha megadta az engedélyt, kinyitja kapuját és üdvözöl téged. Vedd az utad a Templom közepébe, ahol El Morya áll és ahogy keresztül haladsz, észre veszed a Vezetőid mindegyikét, az angyalokat és Arkangyalokat, akik veled dolgoznak, szeretteidet, a fény tanárait és barátait, akik már várnak rád. Amint El Morya Mester elé állsz, legyél újra tudatos a lélegzéseddel kapcsolatban, végy egy mély lélegzetet befelé és amint ezt teszed válj tudatossá arra, amint az Akvamarin energia belép a testedbe.

Amint kilélegzel, az Akvamarin fény feltölti a tested még jobban. Vegyél még egy mély lélegzetet az orrodon keresztül és feltöltve a torokcsakrádat ezzel az Akvamarin fénnyel. És akkor engedd meg ennek, hogy végig menjen egészen a lábaidig és (onnan be) a Föld Anyába. Megint lélegezz a saját kényelmes tempódban, biztosítva, hogy mélyen lélegzel.

Az Akvamarin energia behatol a tested sejtjeibe és a szerveidbe, megtöltve az energiameződet és az összes finom fizikai testedet. El Morya Mester megkér rá, hogy állj közelebb hozzá, azért hogy az Akvamarin fény teljesen összhangba és egyensúlyba tudja hozni a testeidet, és hogy összehangolódj az Akvamarin köpenyeddel.
Miközben az összehangolódás történik, El Morya Mester azt szeretné, hogy ismerd el az 5. dimenziós torokcsakra aktiválása a mai napon egy új létező helyzetébe hoz téged.

Mert ezt a lehetőséget ajánlják fel neked, hogy a tudatosság egy magasabb szintjére lépj. – az 5. dimenzióba, megengedve önmagadnak, hogy megtapasztald a további növekedést és ezáltal megszerezve a megértést, hogy hogyan manifesztálnak a kimondott szavak valóságokat az életedbenEz szükségszerű, azért hogy tudatossá válj, arra mit mondasz, mivel minden szó, amit kiejtesz egy energia azzal a lehetősséggel, hogy pozitívként vagy negatívként manifesztálódjon/nyilvánuljon meg.

A szavaitokban meg van az erő, hogy pusztítsanak vagy építsenek. Az Akvamarin fény, amit jelenleg integráltok feloldja a harmadik és negyedik asztrális energia sok rétegét, ami felerősített bármilyen hitrendszert az önutálat, önkétség és az önelutasítás minden oldaláról.

Nektek mint csoportnak, különösképpen El Morya Mester járult hozzá, hogy segédkezzen és szolgáljon veletek ez alkalommal a kimondott szón keresztül, azért hogy szolgálhassátok az emberiséget, annak megértésével, hogy a kommunikáció egy eszköz, amivel pusztítani vagy építeni tudtok. És ha a kommunikáció szándékosan félrevezető, akkor az energia nem csak rád lesz hatással, hanem a környezetedre is. Az embereknek meg kell tanulniuk a kimondott szó energiájának alkotó és manifesztáló dinamikáját. Szintén el fogtok odáig érni, hogy megértsétek annak fontosságát, hogy beszéljetek az igazságotokról. Mit jelent ez?
Azt hogy fontos kifejeznetek az érzéseiteket, kifejezésre juttatnotok a gondolataitokat és megosztanotok a bölcsességeteket. Az emberek egy része nem érti mit jelent az, hogy beszéljen az igazságáról vagy, hogy élje az igazságát. Ez nem egészen olyan, mint amire törekszel/vágyakozol. Az igazságod mindig veled van.

Az igazság változik, ahogy te is (teszed). Engedd meg az igazságnak, hogy megélhesd minden egyes percben, ebben élve manifesztálod a lehetőségeket magad számára és a példa által vezetsz, és még többet tanulsz meg az igazságodról, amit sajátodként fogadsz el. Kérdezd meg magad, hogy amit igazságodként fogadtál el, az igazán az amit hiszel, amit érzel, amit gondolsz, vagy ez valaki más igazsága, amelyet mint sajátodat vettél át, fogadtál el és vettél magadra, hogy legyen valami ami összhangba áll veled. Megértve ezt, világosságot nyersz azt illetően, hogy mi a te saját igazságod. Az szintén fontos, hogy megteremtsd a kapcsolatodat vezetőiddel, azáltal, hogy kiépíted a szóbeli (verbális) kommunikációd velük. A szóbeli kommunikáció a Lélekkel meg/felerősíti szándékodat az erejében. Ez kialakítja a fény és az energia egy rendszerét, ami mágnesesen integrálódik a körülötted lévő energiával. Ez kibocsátódik az éterbe, amely tovább nyeli az energia más frekvenciáit, ami aztán egy tapasztalatként manifesztálódik. A fény ezen lényei akikkel együtt dolgozol segítik ezt a tapasztalatot. Látjátok szeretteim, amit legtöbbször tapasztaltok, az valójában az elmétekben történik. Ott vannak érzelmek, érzések, gondolatok, amik átrohannak a testeteken keresztül minden nap minden milliszekundumába és még az álom állapotbeli tapasztalataitokban is. Az nagyon kevés, amit igazából a torokcsakrátokon keresztül fejeztek ki. A személyes beavatásotok és aktiválásotok célja ma az, hogy segítsen meghatározni az igazságotokat azért, hogy bizonyos szempontból ki tudjátok fejezni, azt ami segít titeket. Ezzel meghatározod a szándékodat a lélekkel egy bizonyos értelemben, hogy a lélek tovább támogasson téged az igazi gyökereid manifesztációjában.

A torokcsakra közvetlenül csatlakozik az éteri testedhez. Ez az a test, ahol a tervrajzod/blueprint/ is tárolva van. A gerinc kapcsolódik ehhez a testhez. Ez az energia testeid 5. dimenziós teste. Ezért amit mondasz magadról befolyással bír erre a testre.

Azért mert ez egy olyan magas frekvenciájú test, hogy betegséget tudsz manifesztálni benne, a szavakon keresztül, amiket ismételsz/hajtogatsz. Ezért, ha a kommunikációd egy hiányos valami, egy olyan, ami fertőzött a szegénység tudatossággal és az áldozat tudatossággal, megnyilvánítod ezt a testedben is. A betegség szavainak verbalizációja (szóban ismétlése), szintén felszívódik ebben a testben és ez kihatással van arra, hogyan tapasztalod meg a tervrajzodat (blueprint).

ÉLETBEVÁGÓ, hogy megértsd, hogyan hat az energia az energiára. Emlékezz, hogy azt mond, amit gondolsz és gondold, amit mondasz.

A Mesterek tanítottak a csönd céljára, azért mert belül ebben a csöndben, meghallhatod, mi az igazságod. Mert akkor meghallod az elme belső fecsegését. Meghallhatod a belső sebzett gyermeked belső fecsegését, a sebzett serdülő éned is és eléred, hogy megértsd hogyan manifesztálódik ez a kommunikáció fizikai verbalizációban, amelyet felváltva manifesztálsz, élet minőségeként megtapasztalva a fizikai életedben.

Az emberiség olyan sok időt tölt olyan dolgokról fecsegve, amiknek NINCS ÉRTELME. Ezen az értjük, hogy nem ösztönzi a legmagasabb érzékeket. Ez vagy összezavar vagy elérzéketlenit téged, mert a kibocsátott energia félelemmel, negatívitással és korlátozással fertőzött.

Fontos ismerni, hogy mi folyik a világban, azért, hogy közre tudj működni, mivel azt választottad, hogy az emberiség tudatát felemeled. Meg van a hatalmad hozzá, hogy megválogasd, hogy mit fogsz mondani, hogyan fogod szavakba önteni, amiről aztán úgy döntesz, hogy kimondod. És amit mondasz, az igazából kedvez mindenkinek. Az egyik ok, amiért a pletyka annyira romboló, azért van mert lehúzza/lebontja az energia minőségét a környezetedben. Másokról negatívan beszélve, ítélkezve, kritizálva sor nélkül nem csak a másik félre káros, hanem rád is. Ennél a pontnál szintén tisztáznom kell ezt, fontos, hogy képes legyél kifejezni a negatív érzelmeket és érzéseket. Ezeknek teret biztosítottak/teremtettek a tanácsadás és terápia formájában vagy a gyógyítás ideje alatt amit a családdal vagy a barátokkal töltesz, ahol őszintén beszélhetsz arról, ami megsebzett téged, ami fáj neked, ami szenvedést okozott, és ezzel a belső gyermeked ki tudja fejezni a fájdalmát. A romboló energia, amiről beszélünk, az amikor az emberek összegyűlnek, hogy a másikról negatív módon rosszindulattal diskuráljanak. Vagy amikor valaki tudatosan igazságtalanságokat állít a másikról. Az energia automatikusan és azonnal manifesztálódni fog ennek a személynek az 5. dimenziós testében és a rosszindulatú pletykázó vagy a hamis híresztelő, MEG FOGJA TAPASZTALNI, AMI AZONNALI KARMAKÉNT ISMERETES. Azért mert ez az amit az 5. dimenziós energia tesz.

El Morya Mester az Első Sugár Ura. Az Akarat és Erő sugara. Ez a sugár, amit gyakran kapcsolatba hoznak az első sugárral, de ez kapcsolatba hozható a torokcsakrával is, azért mert a sugarak kihatnak a csakrák mindegyikére és ma drága lelkek, integrálni fogjátok az Akarat és Erő Első Sugarát az 5. dimenziós torokcsakrátokba. Aktiválni fogjátok ennek a sugárnak a minőségét a többi testvéretekkel együtt. És El Morya Mester ashramjában fogtok dolgozni, mint a szóbeli kommunikáció egy hírnöke, hogy segítsétek az emberiséget a felébredési ösvényükön kifejezetten az 5. dimenziós tudatosságba.

A szerepetek része szeretteim, hogy segítsétek az embereket, hogy megértésék, mennyire pusztító is a negatív beszéd. Hallgatva a negatív szavakat, pontosan tudni fogjátok, hogy mi történik/folyik az egyén szívébe és elméjében. Néhányan közületetek úgy fogjátok találni, akik jelenleg csatornaként (chanellingezőként) és tanácsadóként praktizálnak, hogy megnövekszik azon esetek száma, hogy magatokhoz vonzotok másokat, akik saját magukról és másokról rendkívül önpusztító módon beszélnek. Többen olyan helyzetben találhatjátok magatokat, ahol mások társaságában vagytok, akik negatívan beszélnek az emberekről, akiket vagy ismersz vagy nem. Szükségetek lesz ilyenkor, hogy ezeknek az embereknek felhívjátok a figyelmét, hogy pontosan ezzel mit is tesznek. Szóval ti lesztek a lerombolás és újjáépítés Első sugarának a katalizátorai. A szavaitok össze fogják zúzni az illúziókat. A szavaitok fogják teremteni a világot, amit megtapasztaltok majd, a szavaitok vissza fogják tükrözni amit éreztek és amit gondoltok. Rá fogtok ébredni, az igazságotok az amit mondtok, azért mert MEGTESZITEK, beszéltek az igazságotokról, és megélitek az igazságotokat minden nap minden percében. Ez lehet, hogy nem feltétlenül a Felsőbb Éned igazsága, de ez az az igazság, ez az amit felvettél, (jelen pillanatban ez képezi az igazságod, amivel együtt rezonálsz), amit megtapasztalsz, mert ezt nyilvánítod ki. 

Kedveseim, a testeitek most már teljesen elnyelték az Akvamarin Vízöntő energiáját.
A Vízöntő energia összhangba hozott téged az Akvamarin köpenyeddel. Ez az Akvamarin lepel a bejárat a tudatosság Vízöntő korába. 
A torokcsakrád a híd a fej és szív között.

Ez az oka, amiért olyan fontos megnyitni a Vízöntő átjárót. Behúzzátok a Vízöntő Kor 5. Dimenziós Tudatosságát, hogy a példán keresztül vezessetek és szolgáljatok, mint a Fény Vezetői, hogy segítsétek az emberiség többi részét belépni a Vízöntő Korába megértve az 5. dimenziós tudatosságot, és hogy felismerjék a (saját) hangjukat. Nagyon tisztán fogod látni, hogy milyen könnyű az, hogy meglásd mi egy ember/egyén igazsága, azáltal amit mondanak. Úgy fogod találni, hogy az Akvamarin köpenyed aktiválásával, nagyon egyszerűvé válik, hogy fizikálisan megérezd, amikor egy személy illúziót fejez ki szavakkal vagy szándékosan megtévesztően beszél. Ez egyik eszköze az erőnek, ami tovább fog szolgálni téged, mint egy Fényküldöttet. El Morya Mester segíteni fog neked ezzel a minőséggel, hogy a megtévesztés és csalás ezen mátrixai lerombolódjanak. Akik beszorultak a félelembe, azok állandósítják ezt az energiát táplálva a bujaságtudatosság, a szegénységtudatosság, az áldozattudatosság és a feltételhez kötött szeretett tudatosság 4 romboló mátrixát, szándékosan létrehozva ezeket.

A legtöbben beavatódtatok különböző Mesterek számos Ashramjába és aktiválódtak az 5. dimenziós csakrái legtöbbeteknek. Ezek az aktiválások hozzáadódnak a képességeid listájához, mint a Fény egy Vezetője. Fontos, hogy megértsd azt, hogy amit aktiválsz és beavatsz az abból a célból történik, hogy 5. dimenzióba vezesd a világot, ezáltal (el)kísérve Gaia Úrnőt is az 5. dimenzióba. Ezért, bármilyen 3. vagy 4. dimenziós energia korlátozása vissza fog húzni téged. (krákogás valakitől) Igen, tisztuljon a torokcsakrád, nővérem! Néhányan úgy találhatjátok, hogy ki kell köhögnötök, amit bent tartottatok. Néhányan úgy találhatjátok, mintha számos béka lenne a torkotokban. Köhögjétek fel őket. Eresszétek ki őket. Hagyjátok, hogy sor kerüljön a tisztításra. Javasoljuk, hogy mindannyian vigyetek be szöveti sókat (Schüssler sók) a 4-es és 2-es számút egyszerre, négyszer egy nap. Ez segíteni fogja a torokcsakrátokat bármilyen gyulladásával kapcsolatosan ami lehet, hogy a fizikai tisztulás következtében manifesztálódik. Javasoljuk, hogy működjetek együtt a terapeutáitokkal, a barátaitokkal, akiben megbízol és szóban mond el, hogy mitől félsz, mire vagy dühös körülbelül, csalódott, azért mert ki kell eresztened ez a mellkasodból. Ez a szívcsakra megnyitásának és aktiválásának az előkészítése. Akár úgy döntesz megcsinálod ezt az 5. dimenziós beavatást, akár sem, nem ez a kérdés. De ez az aktiválás megnyitja az utat a szívcsakrádnak, hogy megtapasztalja a gyógyulás egy új szintjét.

Most fókuszálj újra az Akvamarin Templomra, amiben állsz. Hunyd le a szemed és képzeld el El Morya Mestert az energia egy sugarát belevetíteni a torokcsakrádba. Képzeld el az érzést, ha nem érzel semmit fizikálisan. Képzeld el az akvamarin fényét ennek a sugárnak, ahogy megtisztítja a pajzsmirigyedet és mellékpajzsmirigyedet. Képzelj el egy csodálatos ragyogó tiszta akvamarin folyadékot, megtölteni ezeket a mirigyeket teljesen megtisztítva őket. Most képzeld el ezzel a tiszta finom ragyogó akvamarin fénnyel feltöltődni a gégédet. Érezd, ahogy egészen a manduládig halad, akár vannak akár nincsenek, egy kicsit a nyelvedhez szájad hátuljánál. Képzeld ezt az akvamarin fényt behatolni a 7 nyaki gerinccsigolyába. Képzeld el, ahogy ez az Ádám csutkádba töltődik és a nyaki izmaidba. Ez az akvamarin energia megváltoztatja a szöveti hegnek, sokknak és csöndnek az élettartalmait, amit az összes Sötét korszakon keresztül tapasztaltál, kifejezetten Halak korszakon keresztül. Most képzeld el megtöltődni az akvamarin energiával az állkapcsodat – felsőt és az alsót. Ez az oka jelenleg, amiért az Akarat és Erő Első Sugarát használod, mert az akaratodat szintén az állkapcsodban tartod. A képzeletedben képzeld el, ezzel az Akvamarin fénnyel megtöltődni a fogínyedet, a fogaidat, a nyelvedet, a száj padlásodat, az arccsontjaidat, a porcot az orrodban egészen a szemedig. Hagyd, hogy átszűrje a koponyád teljes csontváz szerkezetét, és húzza ezt egészen le a gerinced nyaki csigolyáiba. El Morya Mester arra kér titeket, hogy emlékezetek ebben az időben nektek, mint csoportnak különösképpen, az elmúlt életek sok szintjét fogjátok megtisztítani és tisztázni. Az ok, amiért ezek ismétlődnek, azért van hogy megértsd az érzelmeket vagy az érzéseket, a gondolatokat vagy a látomások lenyomatát a fejedbe, amik odajönnek hozzád, amit nem értesz. Megérthetted, hogy ezek a múltból jönnek. Beszélj arról, amit látsz. Beszélj arról, amit érzel. Ha nincs fizikai személy akihez beszélni tudnál, akkor menj egy csendes helyre a természetbe, vagy a saját biztonságos helyedre és beszélj a vezetőidhez. Szóban tegyétek ezt, kedveseim...

Töltsd meg a tüdődet. Lélegezz egészen mélyen és ki, ismerd el azt, hogy biztonságos számodra, hogy érezd ezeket az elmúlt életeket és teljesen kifejezd az igazság magasabb szintjeit, ami kiegészíti a Felsőbb Énedet. Ha nyomást érzel fellépni a fejedben, egyszerűen engedd meg az energiának, hogy kiáramoljon a koronacsakrádon keresztül. Engedd meg ezt. Nem kell bent tartanod ezt. Ez az energia most a füleidbe mozog.

A 7 nyaki csigolyádból a tested minden területére, a pajzsmirigyedtől egészen a koronacsakrádig akvamarin fénnyel telitődsz. El Morya Mester most előrelép és a bal tenyerét a torokcsakrádra helyezi, a jobb tenyerét a nyakad hátuljára és az akvamarinkristály energia vibrációinak millióit árasztja a testedbe. Végy egy mély lélegzetet be, majd amint kilélegzel az akvamarin köpenyed eggyé válik az elektromos testeddel. Ahogy újra belélegzel ez az éteri testedbe mozog. Amint megint belélegzel ez a mentális testedbe megy. A következő belégzésnél ez az érzelmi testedbe áramlik be. És a következő belégzésnél az akvamarin lepled integrálódik és összehangolódik a fizikai testeddel.

El Morya most ellép a testedtől és a kezét a tiédbe teszi. Azt kéri, hogy a képzeletedben nyisd ki a szemed és nézz egyenesen az övébe, és látni fogod a szemének ragyogó akvamarin színét.

El Morya Mester most megkér rá, hogy ha ez a tudatos akaratod, a tudatos választásod és döntésed, hogy beavatódj az Első sugár Ashramjába, szolgálva vele, akkor kérlek ismételd a szavakat hangosan utána, amiket átnyújt neked, ha ez tudatos kívánságod és akaratod.

"Én(név) tudatosan választom, hogy El Morya Mesterrel szolgáljam az 5. dimenziós isteni fény Első sugárnak Akaratát és Erejét az ashramba beavatódva. Tudatosan elismerem, hogy ez a választás megköveteli, azt hogy tudatosan rábízzam magam a személyes ösvényemre a gyógyulással kapcsolatos kérdésekben, a torokcsakrám, tudatalattim és az elmúlt életbeli önvalóim bármilyen területét, amelyek megakadályoznak vagy gátolnak engem akármilyen módon tudatosan vagy tudattalanul, hogy teljesen kifejezhessem az isteni igazságomat, teljesen kifejezhessem az Isten Fenséges Igazságát."

Lélegezz mélyen a torokcsakrádba, és mint kilélegzel, engedj el bármilyen energetikai pecsétet, energetikai köteléket, kötéseket és láncokat, amik kötnek téged.

A következő belégzésnél, lélegezd be a Vízöntőkor energiáját a szívcsakrádba. Ismételd utánunk újra:

"Tudatosan kifejezem a szándékom a szolgálatra, hogy a Fény Uraival, a Fény Nagy Fehér Testvériségével, a Fényküldöttekkel, és akik El Moryaval dolgoznak, én is dolgozzam, hogy az emberiség növekedhessen és az igazság felébredhessen, hogy ezáltal isteni összhangba kerüljön az Anya/Atya Isten Univerzális Igazságával, ami majd felszabadít minden férfit, nőt és gyermeket, hogy kifejezhessék az isteni igazságukat, bármit ami igaz lehet.
Végy egy újabb mély lélegzetet a torokcsakrádba és amint kilélegzel, engedj el bármilyen félelmet, hogy a fény szóbeli hírnökeként szolgálj.
"

Ismételd utánunk:

"Én (név) rábízom magam a szolgálat ösvényére, mint a fény egy hírnöke és teljesen elfogadom és megértem, amit ez megkövetel tőlem az igazság hangoztatását, bármit a legjobb tudásom szerint és minden adott pillanatban."

Vegyél egy mély lélegzetet. És amint kilélegzel eresz el bármilyen feszültséget vagy félelmet a testedből. Most a Fény összes lénye, akik veled vannak az Akvamarin Templomban, elkezdik zümmögni az energia vibrációit, amely megnöveli a fény intenzitását, amit elnyelsz a tested egészébe. Biztonságos számodra, hogy megtapasztald ezt az energiát. Tudva azt, ez a megnövelt energia rezgés aktiválja az összes érzés érzékeléseit benned, ami támogatni fog az érzésben, érzékelésben és a megértésben, azért hogy őszintén tudj beszélni – csak úgy mint átadni az igazságot. Ez a növekvő rezgés egy portálként nyilvánul meg, amin a belső gyermeked és a serdülő önmagad átférnek, automatikusan behúzva a tudatosság ezen aspektusait az 5. dimenziós birodalmakba, amit Shamballa világa megtestesít, ezáltal megadva neked a kifejezés egy módját, akármilyen igazságot, ami a belső gyermeked és a serdülő önmagad érzései, és ki kell fejezi.

Azért, hogy tovább támogassa a felszabadításod folyamatát, képzeld el most, manifesztálódni El Morya Mester mellett, a bal oldaladon a belső gyermeked és a jobb oldaladon a serdülő éned. Képzeld el El Morya Mester átkarolja e két aspektusodat, üdvözölve őket a Vízöntő Tudatosság Akvamarin Templomában. Ne felejts el tudatosan lélegezni, szeretet egy.

Hagyd az energiáknak, hogy továbbra is keresztül menjenek rajtad. Ahogy növekszik a rezgés intenzitása, bármilyen másik elmúlt életbeli aspektusaidat, amelyek csapdában rekedtek bármilyen párhuzamos valóságban a jelenlegi önmagad a múltban, ahogy tudatosan ismered ezt, eleresztődik és bevonódik ugyanabba az 5. dimenziós tudatosságba maga mögött hagyva a 3. és 4. dimenzió korlátozó tapasztalatának asztrális energiáját. Képzeld el, hogy az energiameződ kiterjed minden lélegzettel, amit veszel. Ez a megnövelt energiamező kiterjed az Akvamarin köpenyedbe és elnyelődik a belső gyermekedben, elnyelődik a serdülő énedben önmagad összes aspektusába, amelyek csapdában rekedtek bármilyen korlátozott párhuzamos tapasztalatban, és tovább töri ezt egy fény robbanással, ami eltörli a korlátozó tapasztalat bármilyen falát, ami elégeti a korlátozó tapasztalat bármilyen fátylát, összetépi az illúzió fátylát, és El Morya Mester átadja neked az új látomás ajándékát. Átadja neked az új kifejezés ajándékát és üdvözöl téged az 5. dimenziós tudatosság világában.

Kedveseim, a következő 15 napban El Morya Mester dolgozni fog veletek a belső terveteken a fénytesteiteken keresztül és szintén dolgozni fog rajtatok keresztül a fizikai tudatosságú valóságotokban. Ez számos különböző módon fog manifesztálódni. Tehát amikor arra érzel sürgetést, hogy beszélj, akkor beszélj. El Morya Mester a fény szavaival szólal majd meg rajtatok keresztül. Szintén olyan szavakat fog megszólaltatni, ami katalizátorként manifesztálódnak, majd megsemmisítve a szándékos illúziót, hogy felrázza, felkeltve azokat, akik önelégültté váltak az illúziójuk komfort zónájában, és akik gyökeret eresztettek az illúzió komfort zónájában. Akik gyökeret eresztettek a komfort zónában és az ítélet pöcegödrébe és önmagukat és másokat kritizálnak. Ez önmagába egy automatikus eljárás tekintettel arra, hogy amikor egy személy ítélkezik és kritizál másokat, ezzel ugyan úgy saját magával is ezt teszi.

Mint szószólók fogtok szolgálni mások számára, szavakkal megfogalmazva a szenvedésüket, a félelmeiket és a bánatukat. Létfontosságú, hogy tudd, ez nem a tiéd, hogy elnyeld, és az Akvamarin köpenyed a védelmi pajzsod. A rombolás/pusztítás szavai, a kritika szavai, a negatívitás, egyenesen vissza fog pattanni és szertefoszlik a semmibe, nincs hatalma feletted semmilyen módon.

Ha ez az ismételt kívánságod és akaratod, ez most rajtad áll, hogy megad a teljes engedélyt El Morya Mesternek, hogy oly módon dolgozzon veled, amely összhangba van a lelked legmagasabb akaratával, a Föld Anya isteni tervével és a lelkek közül az összessel/mindegyikkel, akikkel kapcsolatba fogsz kerülni.
Amikor készen állsz erre, mondd:

"Én(név) engedélyt adok El Morya Mesternek és a Fény Küldötteknek, akik dolgoznak mellettem, hogy együtt elhozzuk az igazságot. És ez így legyen."

Kedvesem, vegyél egy mély lélegzetet a testedbe elnyelve zümmögő energia vibrációit, amit a vezetőid kivetítenek feléd és amint kilélegzel, a zümmögésük gyengéden véget ér.

El Morya most átad neked, a belső gyermekednek és a serdülő énednek egy Akvamarin kristályt. Jelez neked, hogy helyezd ezt a torokcsakrád fölé és képzeld el ennek a kristálynak az energiáját a torkodba ömleni. Ez a fény egy szimbólumát manifesztálja az éteri testedbe. Ez a szimbólum megmutatja mindenkinek, akik látnak téged belső síkokon, hogy az Akvamarin Templom Mesterének El Moryának 5. dimenziós ashramjának egy beavatottja vagy. És hogy ilyen módon szolgálsz. Ezért bármilyen lélek, aki csapdába esett az asztrális síkon belül a csalás, igazságtalanság és negatív szavak következtében, amiket ők (ki)mondtak, akik nem voltak képesek, hogy előre mozduljanak, úgy meg fognak találni titeket, és ti képesek lesztek, hogy segítsétek őket a fény birodalmaiba költözni. El fogjátok kísérni őket Shamballába a Gyógyítás Akvamarin Templomába így szabadok lehetnek. Most meg van a lehetőségetek, hogy feltegyetek El Morya Mesternek bármilyen kérdést, megbízva, hogy a válasz keresztül jön rajtad, hogy akár a kimondott szavaidon keresztül, vagy a saját érzéseiden keresztül, keresztül amit másoknak akarsz mondani.

Mikor kész vagy adj hálát El Morya Mesternek, hogy végig vitt téged a beavatásodon és sikeresen aktiválta az 5.dimenziós torokcsakrádat. Adj hálát a fény ezen összes létezőjének, akik veled dolgoztak, és akik tanúi voltak ennek a beavatásnak. Köszönd meg nekik a hozzájárulásukat.

Adj hálát az új fény Akvamarin és a Vízöntő energiáinak. Adj köszönetet a belső gyermekednek és a serdülő önmagadnak, a jelenlegi tudatos önmagadnak és az összes magasabb isteni aspektusodnak, hogy részt vesznek a Fény Megszentelt Szertartásában, amit ma tapasztaltál. Szeretteim, adjátok át magatokat az akvamarin energiának, hogy elmosson minden korlátozottságot, ami elmos minden félelmet, szétrombolja a megtévesztés és illúzió minden struktúráját. Tudva, hogy szabadok vagytok. Tudva azt, hogy az isteni igazságotok, hogy felfedezzétek és éljétek az igazságotokat mindenkor és emlékeztessétek magatokat, hogy az igazságotok megváltozott, megváltozhat és mindig meg fog változni, ahogy fejlődtök és növekedtek. Ne akadályozd meg az igazságod megváltozását, attól félve, hogy tévedni fogsz, azért mert az igazság soha nem rossz/hibás, ez csak van. Beszélj arról, amit érzel abban pillanatban. Mindig az legyen igaz, amit igaznak hiszel, és az új igazságok, mindig eljönnek hozzád, hogy támogassák az utazásodat haza.

Mikor kész vagy, fordulj meg és vedd az utadat kifelé az Akvamarin Templomból hálát adva a tudatosságának, azért hogy megtartott téged. Vedd az utadat az ösvény mentén, addig, amíg megtalálod a kivezető utat Shamballa földjeiről, újra a megszentelt kertedben találva magad.

Adj köszönetet Shamballa kertjeinek, adj hálát Shamballai kapu őrzőinek, hogy megadták a hozzáférést, adj köszönetet a megszentelt terednek és húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe a jelenlegi idővonalba egy mély lélegzetet véve az orrodon keresztül, húzd az energiádat a testedbe, a gyökércsakrába, kilélegezve egészen le a talpaidba és a földbe. Végy még egy mély lélegzetet és válj sokkal tudatosabbá a környezetedre, érezd a széket, amiben ülsz, hallgasd a hangokat magad körül, és lásd a fizikai tested. Lélegezz be mélyen, leföldelve magad teljesen a jelenlegi világodban.

És szóval Szerettem, átölelünk az összes fénnyel és hatalommal, ami te vagy és mindennel megáldunk, amire szükséged van a választott utad végrehajtása során. Bízz a sok láthatatlan karban, ami tart téged és tudd, hogy soha nem vagy egyedül, mert mi mindannyian egyek vagyunk. Veletek vagyunk mindig minden formában. A szíved megtalálhatja a gyógyulást, a békét, az örömöt és a nevetést, és mindig minden rendben lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek! Adonai!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...