Kuthumi - Kommunikáció

Kuthumi - Kommunikáció



Csatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika, Johannessburg,

2003-ban lett közzé téve

Forrás: palaceofpeace

Fordította: Hatejer Emese

Gárdi Marianna által készített hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/file/ffdooodyogzj050/Kommunikacio.mp3/file

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=N59oAjsMrqs

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.


Üdvözlet szeretett fivéreim és nővéreim, Kuthumi vagyok, üdvözletem. És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, hogy elhozzuk nektek a fény és szeretet ajándékait, hogy megosszuk veletek a tanítást a mai napon.

Sokan még mindig az energia változások forgószelében vagytok, amik most történnek a bolygótokon, és miképpen a szívetek a lényetek bolygója, ezen változásokból sok a saját szívetek közepébe zajlik le. Üdvözöljétek ezeket a változásokat, mert látni fogjátok maholnap, hogy hogyan fordítsátok ezeket a változásokat valamilyen jó célra, mert ezek támogató szerkezetek, és megtartanak titeket a lényetek esszenciájában azért, hogy a fényetek megérinthesse az összes Univerzumot, Galaxist, Bolygókat és mindenki szívét. Ti, akik hallgatjátok ezt vagy olvassátok, a fény vezetői vagytok, tudjátok, hogy szeretünk és magunkhoz ölelünk benneteket, miközben áthaladtok a Szeretet és Fény Átjáróin és dimenzióin annak érdekében, hogy újrakapcsolódjatok az igazi esszenciátokkal. Minden alkalommal, amikor keresztülmentek az Energia egyik Kapuján, akkor még többet nyeltek el a saját esszenciátokból és összehangolódtok még inkább az Aki Vagy Tervrajzával. A Vénusz tranzit óta lehetőséget kaptatok arra, hogy megteremtsétek a Mennyet a Földön is.

Tehát, szedjétek össze most magatokat; egyként szívben, elmében, lélekben és engedjétek meg az energiátoknak, hogy összpontosuljanak, a fényeiteket egy fényként egyesítve, mivel egyéni gyógyulásotokkal, az összes életet is támogatjátok, hogy újrakapcsolódjanak az igazságukkal és megnyissák a szíveiket, a szeretet lehetőségeire és, hogy meggyógyuljanak, amit mindannyian várnak.

Ma elhozunk egy tanítást a KOMMUNIKÁCIÓRÓL. Hányan álltatok már meg, hogy meghallgassátok a körülöttetek zajló kommunikációt? Mikor álltatok meg utoljára és hallgattátok a csevegést, ami az elmétekben folyt le? A kommunikáció hihetetlen erőt tartalmaz. Ez egy olyan energia, ami megérint minden egyes és minden dolgot bennetek és körülöttetek. Abban a pillanatban, amikor egy szót kimondasz, kiküldesz egy energia vibrációt. Ezt úgy is ismerik, mint az energia finom dinamikáit, amelyek bennetek és körülöttetek vannak mindenkor, akár tudjátok ezt akár nem, és ezeket a finom dinamikákat mindenkor tapasztaljátok.

Amikor helytelen módon beszélsz valaki mással/rosszat szólsz valaki másról, az energia megérinti őket. A tudatalatti elméd nem tesz különbséget aközött, hogy mi vicces és mi nem az. Nem tud különbséget tenni a szavak, és aközött amit valaki másról mondtál: ez minden szót szó szerint vesz és személyesen. Így minden alkalommal, amikor elítéled és kritizálod a másik személyt, a tudatalatti elméd ezt szó szerint veszi és megteremted ezt a saját teredbe. Az energia visszatér hozzátok, mert kivetítettétek ezt, és amit kivetítetek az, amit magatokhoz vonzotok aztán. A gondolatok és szavak teremtik az energiát, és miképpen ez a kettő egyesül így megteremtitek a valóságotokat.

Itt az ideje, hogy megvirradjon az emberek számára, hogy megtanulják azt, hogy hogyan beszéljenek/szóljanak szívből. Itt az ideje kiépíteni a belső kommunikációt, és kifejezni a Megszentelt Kommunikációt, ami a szíven keresztüljön; a szeretet és igazság szavait, amelyek a lelketeken keresztül táplálnak titeket, és amelyek támogatni fognak titeket. Miközben ezt az életidőt éled, tedd, amit akarsz, de ne árts senkinek. És, amikor szavakkal szólsz, amik nem tartalmazzák mások számára a fény legnagyobb tisztaságát, akkor ártasz/kárt okozol nekik. Mindamellett, fontos számotokra, hogy tudjátok és megértsétek, hogy ha van egy kérdésetek/problémátok egy másik személlyel kapcsolatban, és tudatosan dolgoztok ezzel az energiával azáltal, hogy megteremtetek egy teret, ahol egy magasabb szinten kapcsolódhatok ehhez a személyhez és kéritek, hogy legyenek a fényben és szeretetben tartva, és hogy a szavak, amelyeket kiejtetek, ne sértsék meg őket sehogy sem, és akkor kiereszthettek mindent a torkotokból. A legjobb módja, hogy ezt tegyétek az, hogy mondjátok ezeket a szavakat egy lángba és kérjétek, hogy az energia legyen elvíve a fény egy helyére, és legyen újrahasznosítva a szeretetben, és hogy táplálja azt a személyt, akiről beszéltek. A szándékod az, hogy ne árts ennek a személynek semmilyen módon, a szándékod az, hogy kifejezd az érzéseidet és érzelmeidet annak érdekében, hogy meggyógyítsd magad és egy megoldást találj, ha szükséges, vagy, hogy tegyél egy egyszerű lezárást.

Azáltal, hogy tudatosan tisztába kerülsz azzal, hogy mit mondasz, gondolsz és teszel, megtanulod, hogyan válj válaszképessé, nem pedig hatásképessé és ezáltal üdvözölni fogod a békét, ami képes reagálni arra, amit az élet hoz el számodra ellentétben azzal, hogy hatással legyen rád, ami az utadba kerül. A kommunikáció egy lényeges életkészség és az, hogy miképpen kommunikálod /közlöd a szükségleteidet, érzéseidet és érzelmeidet az egy nagyon fontos pont.

Most szeretnénk elvinni egy utazásra, egy utazásra, ahol találkozni fogsz a párbeszédeddel. Gyengéden engedd meg a tudatosságodnak, hogy egy szentséges helyre menjen a képzeletedben, egy fajta csodaországba, ahol minden lehetsz és mindent érezhetsz, ami (te) vagy, és senki és semmi nem fogja kihasználni az energiádat semmilyen módon.

Érezd a szeretetet és békét ebben a térben és engedd meg ennek, hogy átöleljen és támogasson. Figyeld meg a környezeted és lépj kapcsolatba egy állattal, növénnyel, kristállyal vagy angyallal. Ez lehet, akár egy személy is, akár élő vagy holt. Légy nyitott arra, ami/vagy aki bejön, hogy támogasson téged ezért a fontos célért. Most lásd a fehér fényt belépni a koronacsakrádon keresztül. Engedd meg ennek, hogy gyengéden keresztülhaladjon az egész testeden feloldva az összes szorongást, stresszt és lehetővé téve a fénynek, hogy áthaladjon a talpaidon azért, hogy hozzákapcsoljon a Föld Anyához, átalakítva az esetleges stresszt, feszültséget vagy fájdalmat. Megengedve magadnak, hogy belelazulj ebbe a pillanatba és megnyisd a szívcsakrád, az elméd és az összes érzéked a Mesteri Éned felé. Képzelj el egy ibolya fényt felfelé áradni a Föld Anyából, belépve a lábaidba, felfelé mozogva a testedbe, nyugtatva, ellazítva, megtartva és gyógyítva téged. Engedd meg ennek, hogy kilépjen a koronacsakrádon keresztül és a lila fény egy zuhanyaként kirobbanva egyesül a fehér fénnyel így tartva meg téged a biztonságos, nyugodt energiában.

Most engedd meg az elmédnek, hogy egy könyvvé váljon. Képzeld el ezt a könyvet magad előtt és nyisd ki. Ebben a könyvben található az összes szó, amit folyamatosan magadnak mondasz/hajtogatsz – az összes kétséged, félelmed, aggodalmad és szorongásod. Nyisd ki ezt bármelyik oldalon és engedd meg magadnak, hogy eltölts azzal egy pillanatot, hogy elolvasod az ott található szavakat. Legyél spontán és menjél azzal, amit a képzeleted mutat számodra. Ennek a gyakorlatnak a célja, hogy segítsen neked felismerni, hogy hogyan húzod le a saját energiáidat a negatív belső párbeszéddel. Most csukd be a könyvet és képzelj el egy gombot, ami az elmédhez kapcsolódik. Nyomd meg ezt a gombot és engedd meg a szalagnak az elmédben, hogy visszajátssza neked azt, hogy hogyan kritizáltad és ítélted el önmagad. Mi a leggyakrabban emlegetett dolog, amit önmagadnak mondasz, és amit önmagadról szoktál mondani másoknak? Például: “Soha nem tudnám megtenni ezt: Annyira buta vagyok; annyira kövér vagyok; annyira csúnya vagyok; annyira gyenge vagyok..stb”. Ezek azok a gondolatok, amit legtöbben gondoltok. Hiszel abban, hogy a legtöbb ember az életedben jobb helyzetben van mint te vagy, jobban végzik a feladatukat mint te? Még ha nem is kedvelsz egy embert, akkor is találsz valamit vele kapcsolatban, ami jobb benne, mint benned, és ezáltal lehúzod az energiádat? Ha ezt teszed, akkor ne csodálkozz azon, hogy olyan kimerült vagy, mivel annyi időt töltesz azzal, hogy megpróbálod felépítgetni az energiádat, és egy pillanat alatt a negatív gondolatok és megjegyzések újra lehúzzák azt.

Hogyan éreznéd magad, ha valaki előtted állna és ezeket a szavakat mondaná neked, (amikkel te illeted önmagad)? Fájdalmat éreznél és megszégyenülve éreznéd magad, nem? Néhányan a fájdalomtól zokognátok. Mások közületek haraggal megtorolnátok és még talán a másik személyt is megütnétek. Néhányan nagyon értéktelennek éreznétek magatokat. Mégis ezt teszitek magatokkal. Ez a belső kommunikáció zajlik le a létezésetek legtöbb pillanatában.

Most kapcsolódj össze valakivel vagy valamivel, akivel/amivel nem vagy elégedett. Mit szeretnél mondani ennek a személynek vagy mit szeretnél közölni erről a szituációról/helyzetről? Felismered a tükörképet? Más szavakkal, látod azt, hogy ezen személy viselkedése, hogyan tükrözi vissza a viselkedésedet önmagaddal kapcsolatban vagy önmagadról a gondolatokat? Vagy az esemény tükröz vissza egy mintát, amit megteremtettél az életedben a különböző körülmények következtében? Elég őszinte tudsz lenni magaddal ahhoz, hogy felismerd ezeket a visszatükröződéseket/tükörképeket azokban, akiket nem szeretsz? Képes vagy felismerni azt, hogy a szavak, amelyeket mások elítélésére használsz visszatükrözik azt, ahogyan önmagadat ítéled el? Ahogyan ítéltek, úgy fognak elítéltetni, és ezáltal folytatjátok a kivetítés és visszatükrözés ördögi körét; az ítélkezést, kritizálást és a pusztítást. A legszomorúbb dolog az, hogy általában az emberek ezt oly könnyedén és nagyon gyakran bűntudat nélkül teszik. Itt vagyunk, hogy támogassunk titeket ennek megváltoztatásában.

Lásd most megint önmagad ezen könyvet fogva és válassz egy oldalt, és minden negatív szónak, amit olvasol írd le a teljes ellentettjét; a pozitívat, megváltoztatva ezáltal ennek az energiáját, és minden pozitív szót, amit leírtál, képzeld el ezen fény erejével felemeli az energiádat, a szeretet és fény egy új szerkezetét felépítve, ami támogat téged az igazságodban. Amikor végeztél csukd be a könyvedet, térj vissza a gombhoz, amivel bekapcsoltad a szalagot a fejedben és változtasd meg a szavakat a szalagodon is, beprogramozva önmagad a fénnyel, a szeretettel és a pozitív szavakkal. Meg van az erőd ahhoz, hogy ezt megtedd. Engedd meg az érzéseidnek, hogy megnyíljanak a lény fényére, aki azért jön, hogy tudatosan átalakítsa a nehéz energiát pozitív és szeretetteli energiává. Nyisd meg az érzéseidet azért, hogy érezd ezt a fényt. Most kapcsolódj a személlyel vagy helyzettel újra, felismerve benne a tükröződést/tükörképet, felismerve benne a sebzettséget, a félelmet, a szomorúságot vagy szenvedést, amit ez a másik egyén vagy az adott helyzet tartalmaz, és amit visszatükröz rád, és most csak egyszerűen szeresd ezt a személyt vagy helyzetet. Mivel minden ítéletet a szeretetteli szavak tudnak begyógyítani. Mivel minden kritika helyét a bókokkal tudod újjáépíteni és ismét lehetővé teszi az érzékeidnek, hogy egyszerűen érezd az erőt, ami a sötétség fénnyé való átalakításánál jön, a nehézség könnyűséggé és a harag szeretetté való átalakítása révén jön.

Miközben ezen energia átalakításával dolgoztok, ezáltal tudatosan támogatjátok önmagatokat a Fény Rácsain keresztül való áthaladásban, amit azért teremtettek meg, hogy segítsen nektek, és meg fog titeket tartani ameddig szükségetek van a támogatásra, hogy átalakítsátok ezt az energiát, azért hogy állandóan tudatában legyetek a kommunikációtoknak, legyen az külső vagy belső kommunikáció, és segíteni fog felépíteni a belső és külső közösségeteket is.

Most jeleníts meg egy tükröt magad előtt és lásd benne önmagad. Nézd meg most magad, és most mondj valami ítélkezőt vagy kritizálót önmagadról, és lásd, ahogyan az energiád összerezzen és összehúzza magát, és minden alkalommal, amikor azt mondod, hogy nem tudsz valamit elérni, ugyanez a dolog történik. Ez olyan, mintha egy tüskés botot szúrnál a hátadba, kilyukasztva az energiát, ami tart téged. Idézd fel az összes negatív és sértő dolgot, amit más emberek mondtak neked, és lásd, hogy az önpusztító és visszaélő hozzáállásod hasonló fájdalmat manifesztál.

Most folytasd önmagad vizsgálatát a tükörben, és kezdj el most szerető és bátorító szavakkal szólni magadhoz. Nézz a szemedbe és engedd meg magadnak, hogy meglásd a fényt és szépséget, amit tartalmazol. Ki mondja neked, hogy nem vagy elég okos, nem vagy elég szép, ki mondja neked, hogy nem vagy tökéletes oly módon, aki vagy? Mindenki tökéletes a térben vagy helyzetben, amiben vannak, nem számít kik is vagytok, hol vagytok, vagy mit tesztek, azért, mert amit megtapasztaltok, az tökéletesen összhangban van a valóságotokkal, amit teremtettetek. És a valóságotok körülményei tökéletesek, azért, mert kezdeményeztétek a változásokat, amit igényeltek, azért, hogy előrefelé mozdulhassatok az életetekkel. Ezért, tökéletesek vagytok úgy, ahogy vagytok, mivel Isten teremtette az energiátokat a Szívéből, ahogyan ezt az Anya Istennő is tette. Ezen erőteljes Kreatív Teremtő Erő kifejeződései vagytok.

Minden élet tökéletes és ti mindnyájan ezen egész egy részei vagytok. Add meg magadnak az élet ajándékát, azáltal hogy egyszerre egy lépést teszel, pillanatról pillanatra, nyisd meg a szívedet önmagad előtt, kiépítve a pozitív kommunikációt magaddal és másokkal is körülötted. Minél jobban kiépíted ezt a fény kommunikációt, annál inkább felépíted a saját fényedet, függetlenné/önállóvá válva, mivel segíted önmagad, hogy meggyógyulj és teljessé válj újra; egésszé a tökéletességedben.

Állj meg egy pillanatra, hogy lásd magad úgy, mint egy tökéletes lény. Nézd meg az összes erősségedet. Vizsgáld meg a befogadóképességet, a teljesítményeidet...stb, amit szeretned kell. Tehát, engedd meg ennek a napnak, hogy a jelenlét napja legyen. Ajándékozd meg magad a jelenlét ajándékával. Engedd meg magad számára, hogy érezd a jelenléted erejét és azt, amire képes vagy. Sokkal többre vagy képes, mint amit valaha is képzeltél. Higgy magadban. Meg van az erőd ahhoz, hogy felállítsd az új kommunikációs rendszert önmagadban és a többi testvéreddel együtt. A választás a tiéd, ennek ideje most van, és itt vagyunk, hogy támogassunk. Mindössze annyit kell tenned, hogy kérj. Adj hálát a szentséges helyednek, hogy ebben a fényben tart téged. Adj köszönetet az energiának, hogy előlépett, hogy támogasson és segítsen téged ebben a térben. Adj köszönetet önmagadnak a belső erődért és bátorságodért, hogy kapcsolódj a múltad emlékeivel és energiájával és adj hálát a jelenléted potenciáljára való emlékeztetésre, és (azért) amire valójában képes vagy. Gyengéden hozd a tudatosságodat vissza a testedbe; húzd ezt keresztül a koronacsakrádon, engedd meg ennek, hogy lefelé mozogjon a gerinceden, és a gyökércsakrádon át lép ki. Engedd meg az energiának, hogy lefelé haladjon a lábaidba és a talpadba kapcsolódva a Föld Anyához, leföldelve téged és szilárdan megtartva. Érezd a szíved dobogását a testedben, és amikor készen állsz, nyisd ki a szemeidet.

Minél tudatosabbá válsz azzal kapcsolatban, hogy hogyan kommunikálsz, annál inkább képes leszel kezelni/irányítani az élettervedet. Minél inkább tisztába kerülsz az energia és az Univerzális Törvények finom szintű dinamikáiról, annál jobban képes leszel hasznosítani ezt az információt, hogy támogasson másokat is a fényük felépítésében. Oszd meg ezt a saját gyerekeiddel, a barátaiddal és bárki mással, akiket nyitottnak érzel ezekre az információkra. Tudva, hogy eljön majd az az idő, amikor meg fogják kérdezni, mitől vagy te olyan más, és ez lesz az az idő, amikor közölheted az igazságodat. Igenis, tudjuk, hogy a napotok nem minden egyes pillanatában fogtok tudni pozitívan kommunikálni, mivel a tanulás, növekedés folyamatában vagytok, és még szoktatjátok magatokat az önuralás eszközeihez. Minél tudatosabbak vagytok, annál több lehetőségetek van, hogy mestere legyetek/uraljátok a terveteket. Ne légy mérges magadra, mert nem tudsz minden pillanatban pozitív lenni. Fogadd el azokat az időszakokat, amikor negatív vagy, ítélkező vagy, kritizáló vagy és szeresd magad ebben a helyzetben. Szeresd magad eléggé, ahhoz hogy felismerd ezt és folyamatosan dolgozz ennek megváltoztatásával. Még ha valaki más feldühít is, akkor is ismerd fel a tükörképet benne. Szeresd magad és azt az embert ebben a térben. Adj magadnak elég teret, ahhoz hogy kifejezd azt, hogy amit érzel, de ne akadj fent a negatív energia kivetített pókhálójában, azon az érzésen, amit a felé az ember felé kiküldesz, és evégett egy bumeránghatást létrehozva. Ezért olyan fontos, hogy élj a pillanatban, hogy légy tisztábban azzal, hogy mit érzel, gondolsz, teszel és mondasz minden egyes pillanatban; és az idő múlásával mind megtanuljátok, ennek megértését.

Fogjátok a leckéket, amiket megtanultatok a múltban és használjátok őket, hogy a példa által vezessetek. Ha kell, közöljétek a véleményeteket, mondjátok el, amit őszintén el kell mondanotok, és akkor engedjétek ezt szabadjára. Ne lovagolj egy témán állandóan.

Segítünk titeket most úgy, mint azelőtt soha, mivel mind készen álltok rá, hogy ebben a fényben tartózkodjatok, most mind készen álltok reagálni arra, ami az utatokba kerül. Használd a készségeidet és erősségeidet, éld az életedet, úgy mintha képes lennél manifesztálni az álmaidat az életedben és legyél minden, ami vagy, mivel mi tudjuk, hogy képes vagy erre.

És ez így van, és én Kuthumi a kezemet a szívedre helyezem, megáldalak téged a belső erővel és bátorsággal, hogy a kommunikáció tiszta és világos csatornájává válj, lehetővé téve a lelked energiájának, hogy a szíveden keresztül beszéljen.

Megáldunk titeket az isteni bepillantással és a világossággal, hogy meglássátok a szívetekben rejlő igazságot és mások szívében is körülöttetek. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amik megtartanak titeket, mivel sok van. Kérjétek a segítségünket és tudjátok, hogy jelen vagyunk. A béke és szeretet örök áldása és a Megszentelt Kommunikáció legyen veletek. Kuthumi vagyok és üdvözöllek titeket szeretetben. Adonai.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...