Kuthumi - A Mars-blokk oldása


KUTHUMI - A Mars-blokk oldása

 


MICHELLE ELOFF ©közvetítése által
Johannesburg: 2004. május 15

Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann


Hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/file/nrc1pde2qsu3fry/Marsblokk.mp3/file?fbclid=IwAR1E9HBPGsDk0iAaevGJU4zRW1Qoph0JtkjrNSY53rIG_4gOjVVyVLNC5FM

Youtube-n hallgathatós verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=gOUQoK4yVjY&t=73s&fbclid=IwAR1cOqtRC35ccbPe0eu3hJe1MwqqPDJHMSiDU7zudaMUYDhfpPnGtQB0xZw

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_____________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a szeretet és bölcsesség sugarain jöttem el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket, és elhozzam a melegség, a könnyedség, az erő és az új fény áldásait. És gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk össze veletek ezen a napon, miközben szilárdan Krisztus szívében tartunk, és biztonságban Isten tenyerén benneteket. 

Üdvözlet szeretteim.

Azok, akik intenzív kihívásokat tapasztalnak a pénzügyek és a kapcsolatok tekintetében - nem csak emberi kapcsolataikban, hanem önmagukkal és Istennel is, - ez avégett az intenzív változások miatt van, hogy a harmadik, negyedik és ötödik dimenzióból ki lesznek húzva, és ekkor a 10. 11. és a 12. dimenzióban földelik le a kristályos testüket.  

A Föld párhuzamos valósága már elérte a töréspontot, és a nem túl távoli jövőben is jelentős áttörések lesznek. Az a valóság nem a valóság, ahogyan most ebben az időben éltek. Ez a föld, ahogy megosztották, jelen van egy másik dimenzióban, ahol ugyanazok a tapasztalatok játszódnak le, de ez itt egy sűrűbb rezgésű.

Mindannyiótokkal végigviszik ezt az átmenetet, ebben az időszakban, hogy szembe tudjatok nézni a démonokkal, meg tudjátok szelídíteni a tigriseket, és összebarátkozzatok a sárkányokkal, - akik nem azért vannak ott, hogy megijesszenek, csak megmutatják nektek, személyes hatalmatok nagyszerűségét.

A tigris képviseli a kelet és nyugat találkozóját; az isteni és istennői minőség összeolvadását. Ez az, ahol a bal és a jobb agyfélteke összeolvad, hogy berobbanjon az új élet ragyogó fényébe. Ez világra hoz egy új formát, a kristályos testedet. Ezért fontos, hogy dolgozzatok a kristályokkal ez idő tájt, ha késztetést éreztek rá, és érzitek a jótékony hatását.

Dél-Afrika hatalmas átalakuláson ment keresztül. A halál és a feltámadás energiáival, ahogy Krisztus tapasztalta. Mindannyian áthaladtatok ezen - a saját halál és újjászületés tapasztalataitokkal a húsvéti időkben. Sokan úgy találtátok, hogy saját magatokat feszítettétek keresztre. Hogy lehet ez, hogy évekig rá sem jöttetek erre? És sokan élték az életüket így büntetve magukat.  Megélve a régi dallamot, a megélhetésért újra és újra.

Ezután az országotok keresztülment egy másik viharos átmeneten, és ez volt a választások ideje. Ez nagyon intenzív volt, mert az embereknek meg kellett találni a szívükben, mi az, ami egyensúlyt hoz az életükbe. Meg kellett nézniük, mi illúzió, mi az igazság; kikben bízzanak, kivel kell óvatosnak lenniük. A választások véget értek. Úgyhogy a politikusok el kezdtek versenyezni, hogy milyen új eljárásokat valósítsanak meg, miket ígérjenek, hogy megteszik, miben egyezzenek meg, és hol legyen a föld stabil státuszú a kollektív tudat szempontjából.  És még egyszer az összes korrupt aspektust magukból a felszínre hozták, amik, az én azon része, amelyek megtestesítik a politikus fajtáját a külvilágban, hogy előidézzék a rengeteg félelmet mind az egyén és mind a kollektív tudatban. Van azonban még néhány harag a nyugalom körül.  Azokat az embereket tükrözik, akik nem örültek a döntéseknek, amiket hoztak. Ez azt jelenti, hogy még szükség lesz további mély önvizsgálatra. És ez a télen történik. Befelé mész és megnézed önmagadban mi az, amit az én ki akar fejezni. Ez az, amit az állatvilág képvisel, és az oroszlánok konkrétan. Mi az az igazság, amit ki kell ordítani magadból, hogy a béke érvényesüljön?

Holdfogyatkozásnál. Gyakran minden őrületben kerget - holdkórosság, elmebaj. Tehát minden, ami végett - szinte őrülten dühösnek érezed magad - előtérbe is kerül. Elmebeteg viselkedés gondolod - ”Bolond vagyok, hogy abban a régi hitrendszerben maradtam”- nézd meg ezt az őrületet, ami gyakran a megoldatlan szomorúság kifejeződése.  Ez az, amivel az országaitok most szembenéznek.

Dél-Afrikai embereket megáldották egy ajándékkal, ami eltérő bármely más országtól, ami a világon található. Mert ez az ország a Földanya gyökércsakrája, és ő most elengedi minden halott energiáját.  A tüze újra aktiválódik. Szenvedélye újra gyullad. Már nem tűri el többé a sűrű rezgéseket, amik megakadályozzák, hogy kimutassa a legnagyobb igazságát. Különösen a nőket érinti ez, mert a Földanya egy nő, és a bolygó női egyedei támogatják őt ebben a felszabadításban, és egyre több nő is van, aki kiemelkedik a bántó/bántalmazó helyzetekből.  Ki kell mászniuk a kamrából, és ki kell nyitniuk a torokcsakráikat.

A torokcsakra ad bátorságot és szabad utat a gyökércsakrának, valamint a szakrális/szex csakrának. Mint tudod, mindenki megérti majd, nem jön létre gyógyulás, ha stagnálás van, és semmi sem fog növekedni a gyűlölet és a harag mellett.

Ezek az energiák támogatják az egész emberiséget, hogy rálássanak a Mars blokkra. Úgy hívom Mars blokk, mert a tűz energiának, amely csapdába esett a gyökércsakrában, nem adtak még nevet, hiszen nem is foglalkoztak vele. Ezek az önállósággal való visszaélések blokkjai. Így a következő hat héten át folytatódik ennek az energiának a feldolgozása.

Ez, mint "új influenza" mutatkozott meg a fizikai világban, amely felszínre hozza az összes félelmet, megnézi az ember önértékelését, és hogy mennyire becsüli meg az életét, amit Isten adott. Anélkül, hogy becsülné az ember magát, nem képes értékelni a saját életét. Ezért mindig hiányos lesz az önértékelése, mert ha az életet értékesnek látod, akkor méltónak látod magad, hogy te vagy. Ez vonatkozik minden emberi lényre a bolygón.

Ezúttal a becses ajándék, a meggyógyult önértékelés, a határok beállítása, mondván, hogy most már elég ebből az (ön) visszaélésből. Az ellenállásnak vége. Eljött az idő, meghozni a választást, a döntést megnézni mire is tartod magad érdemesnek. Mindenre érdemes vagy, mert élsz.  Istenhez méltó mindenre, mert Isten teremtett - a maga képmására – na, ezt kapd ki! Te neki elég méltó voltál, hogy neked adja a lehetőség ajándékát, hogy megtapasztald a földi életet, melyért több milliárd lélek harcol, hogy leszülethessen és megtapasztalhassa.

A lelkek most jönnek megtapasztalni az ajándékot, amit a Föld ad, mert korlátozott ideig lesz rá lehetőség csak, és ez az, amiért olyan sok gyermek születik, hármas ikerként. – mert, gyorsan kell ideérniük.J . Magasan fejlett lények jönnek, mert a Föld Anya meglengette a zászlót, és azt mondta, kész vagyok, csináljuk. Így gyorsított lehetőséget ad mindenkinek, hogy kitörjön elmúlt énje sűrű kagylóhéjából és átölelje magát, és a fénylő énje szépségét, más szóval a Kristály énjét, hogy milyen értékes és szent, és szép. Szorgalmazzuk, hogy mindenki használja ki ezt a 6 hetet, és dobja el azokat a heves érzelmeket az alacsony önértékelésről, a megérdemeltség hiányát, a korlátozottság érzését, és az elhagyatottságét. Ezek mind elmúlnak. El fog jönni az idő, hogy meglátod az új éned fényét ragyogni – szeretetre méltóságod, az elkötelezettséged, hogy fenntartsd a magasabb szintet dicséretre méltó. Itt az idő, hogy felemeljétek a színvonalatokat szeretteim. Ez nagyon nehéz lehet, de egyúttal az önértékeléssel foglalkozás célja az is, hogy növelje az emberi szintet.

Nem azt jelenti, hogy azt mondod: "Hát akkor - ez azt jelenti, veszek magamnak egy Ferrarit, vagy a legdrágább házban fogok élni és Isten adja nekem a pénzt."

Így mennek nálatok a dolgok, de.. hogyan is mondjátok ezt ... hátrafelé sülhet el?

A szintek felemelését belül kell elkezdeni. Az első lépés, hogy magadba kell nézned, megkérdezned, hogyan is értékeled magad, mennyire becsülöd az energiát, amit befogadsz.

Az, hogy te egy gyógyító vagy, egy közvetítő, vagy egy üzletember nem tesz különbséget. Ez mindig egy energia. Még mindig drága, értékes anyag, és az energiacseréért a bolygón testet öltött egy kis darab papír, az úgynevezett pénz. Minden ez: energia, fizikai formában. Úgy tűnik, sokkal könnyebb más formában manifesztálni az energiát, mint a pénzt.

Így most nézzük meg, mi a te energiád "értéke”; Ez az üzenet sok ember szívét meg fogja érinteni abban a helyzetben, amiben most van. A Felemelkedett Mesterek szeretnék elmondani neked és mindenkinek,: ideje hogy ne asszociáld a szegénységet és annak értékét  mint spirituális személy, mert ez már érvényét vesztette.

Ez már új nap új korban, és a manifesztációról szól, a testet öltött teremtőkről szól, a bőséges ajándékokról a fizikai világban, mindannyian megtanuljátok ezt, de : légy óvatos, ne ess vissza a régi hitrendszerbe, mint például: "Ahhoz, hogy jó legyen az embernek, küzdenie kell "; "Én már annyit szenvedtem, ezért  jó ember vagyok"; "Én már kiérdemeltem Isten szeretetét"; "Nincs pénzem, ezért keményen dolgoznom kell a megélhetésért, hogy elérjem a célom, ezért megérdemlem az életet". Ezeket a hitrendszereket, az emberiség magáévá tette, hogy felbecsülje a vágyakozó képességét.

Vannak különböző csoportok, gyógyítók, tanárok és vezetők, akik segítenek meglátni, hogy ez valójában destruktív gondolkodás, ha úgy gondolja valaki, hogy meg kell szenvedni annak érdekében, hogy méltó legyen Isten szeretetére; hogy szegényen szenvedni kell, hogy magukat jónak érezzék. Ez nem Isten akarata ebben a világban.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy milyen fontos ez, és ha most az egész világ elé  tudnék állni, minden férfi, nő és gyermek szívébe vetíteném mennyire fontos megérteni, hogy a szegénység a múlté; hogy a szegénység csak  a fejben létezik. Érted?

Tehát a mi utolsó üzenetünk az embereknek, akik ezen a bolygón és Dél-Afrikában élnek, földeljék le magukat a gyökércsakrán keresztül szilárdan, hogy teljes mértékben felszabadítsa az erejét - a magasabb rezgésű erőt, és nem az alacsony sűrű rezgés erejét, amit a Föld már eonok óta és a mostban tapasztal.

Minden csakra befogadja a magasabb vibrációt, Dél-Afrika a gyökércsakra gyógyulásának vezetője. A napfonat is hatalmas traumán esett át.  A bolygó napfonat csakrája Bagdad felett található. A háború mutatja az emberiség illékony érzelmeinek állapotát, ez zajlik egyes emberi lényekben, aki nem képes kiállni a saját önazonosságukért. Ami ezen a területen történik, mutatja, mi zajlik az emberiség napfonatába. És a többi válságos helyzet a világban, szintén az emberiség csakrarendszerének tükörképe. Hogy a háború végleg abbamaradjon, az egész bolygó kollektív tudatának együtt kell dolgozni, de először külön-külön, mindenkinek meg kell gyógyítania a saját csakrarendszerét, hogy meggyógyuljon a bolygó minden csakrája. Mindegyik. Világos ez?

Átöleljük Afrika Anyát, aki elvezeti a világot, hogy teljesen újjászülessen, ahogy keresztülmegy a zűrzavar fájdalmán, a sebek traumáján, ami érte.

Egy új életet hoz világra az emberiségnek a Földanyán.

Kuthumi vagyok, a Fény a Bölcsesség és a Szeretet nagyura, és üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...