Kuthumi - Megbocsájtás vizualizáció

 KUTHUMI Felemelkedett Mester - MEGBOCSÁJTÁS VIZUALIZÁCIÓ


MICHELLE ELOFF© közvetítésében
2004. április 29  Johannesburg
www.thelightweaver.co.za
Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

A hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/download/j542b6ldt57u0lm/Megbocs+vizualizacio.mp3

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

__________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség sugarán érkeztem köszönteni mindenkit ebben az időben, és hogy elhozzam nektek az örömteli új nap tapasztalatának áldásait.

Üdvözlet szeretteim.

Amikor kinyitottad a szemed reggel, és üdvözölted a napot – előtte szívből üdvözölted az életet?

Mert még ha a nap nem is ragyog rád, ez nem jelenti azt, hogy nem kellene beengedned a szívedbe. Az ok, hogy néhányan közületek nem engedik a napot a szívükbe, az, hogy van egy neheztelés ezen a területen, és ez a megbocsájtás hiánya végett keletkezett. Sok más érzelem is kialakul a megbocsájtás hiányából. Bűntudatod van, szégyened, csalódottságod, és bezárod a szíved ajtaját az élet napsütése előtt. Az, hogy neked egy kegyes hazugságot, vagy egy nagyobbnak tűnő bűnt kell magadnak megbocsájtanod, ezek között nincs különbség.

Ez az az energia, amit magadban tartogatsz, ha nem bocsátasz meg magadnak, az fájdalmat okoz neked. Ez hozz létre a világban sok betegséget. Ha nem bocsátunk meg magunknak, és ha nem bocsátunk meg másoknak, akkor a múltban élünk. Tehát hol van a múltadban valami, ami ott tart téged?

Az életed melyik területén nem bocsájtottál meg magadnak? Amikor meglátod, hogy mi ez, meg kell bocsájtanod magadnak, és meglátod majd azokat is, akiknek meg kell bocsájtanod: anyád, apád, testvéred, egy barát, munkatárs, vagy egy idegen. Minden alkalommal, amikor úgy érzed, hogy egy rossz dolog történt veled, akkor teret engedsz annak, hogy nem bocsátod meg, ami történt. Tehát minden alkalommal, amikor bármilyen hasonló történik, abban a pillanatban újra felébreszted magadban a megbocsájthatatlanságot, és e szerint az „önprogram” szerint reagálod le. Nem szeretettel válaszolsz, megsebzett érzelemmel reagálsz; és ebből még több olyan reakció származik majd, ami fájdalommal jár, és amelyek akkor éppen teljesen szükségtelenek.

Láthatjuk, hogy Földanya megtisztul a saját szégyenétől, a bűnösségétől, a szomorúságától ebben az időben, attól ami neki fájt. Hogyha minden férfi és nő ezen a földön ebben az időben elkezdenek gyógyulni, megbocsájtani, lehetővé teszik a Földanyának, hogy gyógyítsa magát, és megbocsássa az emberiségnek, amit vele tettek. Mindaddig, amíg haragot táplálsz bárki ellen, akkor létrehozod ennek visszatükröződését Föld Anyában, szükségét fogja érezni a neheztelésnek, haragvásnak, minden ember felé. Nem erőszakolták meg, és nem használták ki őt minden szinten?

Megértjük, hogy közületek mindenkinek van fájdalma, amiről úgy érzi, az megbocsáthatatlan.

De ha Föld Anya volnál és tapasztalnád a fájdalmakat, meg tudnál valaha bocsátani az emberiségnek? Sokan nehéznek találnátok ezt, úgy hogy segítenetek kell ezt a folyamatot és mindeközben meg kell bocsátani magatoknak, majd megbocsátani mindenki másnak. Mivel ahogy jelenleg minden ember reagál a saját egyedi sértettségére, még több megbocsáthatatlant rögzít le. Amikor valaki azt mondja, "Soha nem fogom megbocsátani neki, soha nem fogom megbocsátani neki," egy láncreakciót hoz létre. Ha hajlandó vagy megbocsátani magadnak, hihetetlen megkönnyebbülés jön létre benned, nem kell vívódnod magadban, és így nem kell dühösnek lenned magadra többé. Sok energiád felszabadul, hiszen ellenkező esetben rengeteget veszítesz, ha az energiát abban tartod, hogy megbocsáthatatlan bármi is, amit tettél. Ebből a meggyőződésedből át kell programoznod magad, abba a tudatállapotba, hogy jó megbocsátani magadnak. Azáltal, hogy megbocsájtasz magadnak, szabaddá teszed magad. Meglazítod azokat a láncokat a szíved körül, amik azonnal megkönnyítik a folytatást.

Képzeld el magad a szent teredben, ahol úgy érzed, hogy biztonságos, mindennek lenned, ami vagy, ahol nem vagy kiszolgáltatva semminek, senki nem veszi el az energiádat, és senki nem fog ártani neked. Ez egy biztonságos hely. Engedd meg az egyetemes fehér fénynek, hogy kiterjedjen körülötted, ami létrehoz egy fénygömböt köréd, és összeolvad egy ametiszt sugárral, ami folyamatos védelemben tart az elengedési folyamat alatt. Kezdj el egy vízesés felé sétálni, ami tartalmazza az élet, fény és szeretet egyetemes vizeit, és amikor rápillantasz a vízesésre, meglátod, hogy a szivárvány minden színében pompázik. Állj bele a vízesésbe és tudd, hogy bármilyen emlék tárul is most eléd, annak érdekében van, hogy segítséget nyújtson, megbocsátani magadnak, nem árthat neked. Békét kötsz magaddal, és mindennel körülötted.

Lord Sananda eléd áll most.

Minden szempontból újjászületsz, ahogy megbocsájtasz, elengedsz, és megbocsájtasz magadnak. Hagyd feltárulni az emlékeket, hogy elkezdjenek áramolni. Engedd előbukkanni, amit megbocsájthatatlannak tartasz. Áldd meg ezt a képet szeretettel és engedd el. Nem számít, milyen kicsi vagy nagy, add át Lord Sanandának, ő megáld az örökké élő Krisztus áldásával, és meg fognak neked mások bocsájtani és te is képes leszel rá, hogy megbocsájts magadnak. Engedd meg az emlékeknek, hogy előjöjjenek, az érzelmeknek, hogy folyjanak és elengedhesd. Nincs nagy vagy kis dolog, amit „bűnnek” érzel, mindet fel kell szabadítani és elengedni.

Hagyd az egyetemes fény vizeit, az életet és a szeretetet rajtad keresztül áramlani és közben az Igazi/Valódi Éned föléd áll, és tisztítja a szellemed és a lelkedet, ahogy te elengedsz, friss energiával, fénnyel, élettel és szeretettel tölt fel téged. Érezd, hogy megszabadulsz a láncoktól, ahogy elengeded az embereket, akikről úgy érezted régóta hozzád vannak kapcsolódva. És azonnal kiszabadulsz a szorításból, amint megbocsájtasz. Azt tanácsolom, hogy a következő ciklusban, mindnyájan kezdjetek el dolgozni a megbocsájtáson, magatoknak, és a körülöttetek lévőknek. Ha úgy érzed meg kell megbocsátani egy személynek, most jött el a tökéletes alkalom arra, hogy evvel az energiával együttműködj. Ebben a folyamatban elvágod a fölösleges karmikus kötelékeket. És ha azt érzed, vannak olyanok, akik nem tudnak megbocsájtani neked, képzeld el őket egy rózsaszín fénysugárban - ami a feltétlen szeretet. Mondd el nekik, hogy bocsássanak meg ők is, maguknak is, neked is, talán valamiért nem voltak eddig képesek rá, de te most kéred, és áldd meg őket szeretettel és fénnyel engedd el őket a kötelékből, amik lehetnek energiakötések. Automatikusan a felsőbb énjükkel dolgozol.

Most a Feltétlen szeretet rózsaszín sugarával lepecsételjük az energiameződet, megtartunk az egyetemes és az ametiszt fényben, miközben a feltétel nélküli szeretet támogat, így nem kell elítélni magad, csak megbocsátasz magadnak. Csak menj az áramlattal, minden adott annak érdekében, hogy felszabadulj. Lord Sananda dolgozni fog mindenkivel ezen a cikluson keresztül, hogy segítsen a megbocsájtásban.

Minden alkalommal, amikor dühös vagy egy személyre, emlékezz a megbocsátásra. Tartsd magad az egyetemes fény és az ametiszt sugárban, megerősítve azt a feltétel nélküli szeretettel, amelyet Lord Sananda tett lehetővé számodra, engedd, hogy segítse a megbocsájtást, segítsen felszabadítani az érzelmek, a düh vagy akármi alól, ami létre jött abban az időben és térben.

Közületek mindenkinek tudnia kell, hogy mi nem ítélünk el semmilyen módon. Látjuk, hogy kik vagytok. Megértjük a nehézségeket, amelyekkel szembe kell néznetek a harmadik dimenziós valóságban, és megértjük, hogy minden tapasztalat, az életetekben abból a célból van, hogy segítse a fejlődéseteket. Ez is része a leckéknek, amit meg kell tanulni. Szeretünk benneteket mindenestől akik/amik vagytok. Nem kell, megbocsájtanunk nektek semmit, mert a szemünkben dicsőséges, szerető lények vagytok. Kezdjetek el ti is magatokra így tekinteni.

Megáldunk benneteket az egyetemes forrás örökké való szeretetével, az Atya, az Anya Isten és az angyalok mindegyike nevében. Tudd, hogy mindig istenien védett és vezetett vagy utadon. Tudd, hogy soha nem vagy egyedül. Bízz azokban a láthatatlan karokban, amik tartanak téged, minden lépésednél és ne feledd, hogy mi csak egy gondolatra vagyunk tőled. Béke veletek ma, és mindig mindennap.

Kuthumi vagyok, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...