Kuthumi Mester - 7D-s beavatás 2

 Kuthumi Mester - 7D-s beavatás 2


Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Arfika, Johannesburg; 2005. Április 6

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Letölthető hanganyag Gárdi Mariannától: http://www.mediafire.com/file/jwx34xbj00ndx3m/Kuthumi_mester_7d_2.r%25C3%25A9sz.mp3/file

 

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra az elismerés, az önértékelés, önbecsülésének és a támogatás áldásait.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, miközben a Krisztusi fény jelenlétében, az Átkrisztusult Énetek jelenlétében, és a Minden Ami Van Krisztusi jelenlétében üdvözlünk titeket, elhozzuk nektek a lehetőséget, hogy elhelyezkedjetek az isteni szeretet jelenlétében és ezáltal belemerülve a gyógyulásba és az újjáéledésbe, amit a Gyógyító angyalotok hoz el számotokra ma.

Az utazásunk veletek a 7D tudatosságába a felébredés legfontosabb ciklusainak egyike, amivel a bolygótoknak szembe kellett néznie eddig az időpontig. Ez azért van, mert ez az első alkalom a Föld spirituális történelmében, hogy ilyen nagyszámú lélek emberi formában úgy döntött, hogy egy magasabb tudatállapotba lép. A vibrációk, amelyek ezen választás által jöttek létre a belső növekedés, belső felébredés, belső tudat számtalan lehetőségét manifesztálják, valamint az is manifesztálják, amit sokan csodáknak vélnek. A folyamat egyik legfontosabb része jelenleg, ami kibontakozik az emberiség számára az, hogy felismerje az élet megélésének spirituális módját, azt, ami valójában Isten tudománya.

Isten a legnagyobb tudós, aki valaha is létezett és minden, amit tapasztaltok az ő (a női és férfi minőségének) teremtésének egy tudománya. A kreatív (teremtő) tudomány megértése mindannyiotoknak egy mélyebb megértést idéz elő, evégett a mechanizmusok mélyebb tudását is, amik folytatják a teremtést és alkotást a világban, amit elfoglaltok. Ezen tudatosság kiterjeszti a tudatotokat a lehetőségek még nagyobb birodalmaiba. Ez az ahol az elme és az anyag egyesül és a polaritások, amelyeket ellenségekként láttok, szövetségesetekké válnak. Többé már nem kérdés az elme anyag feletti témája, ez az elme anyagon belüli folyamata. Evégett, a gondolataitok teremtik a világotokat – az anyagot, amelyet fizikailag tapasztaltok, vagyis, az emberi életeteket.

Az elmúlt néhány évben, sok minden elhangzott már a gyökércsakráról és annak funkciójáról. Az ok, pedig az hogy ezekben az időkben létfontosságú megszólítani a testetek ezen területét, a kollektív tudatosság ezen területét, mivel a gyökércsakra a kollektív tudatosság otthona. A bolygó fő gyökércsakrája, a Dél-Afrikai Johannesburg, azonban sok változás történt az egész bolygó gyökér rendszerében, amely az énnel való szoros együttműködést követel meg, valamint az énen belül lévő e területek alapos megvizsgálását, azokét, amelyek visszatükröződnek a külső valóságban.

Annak érdekében, hogy tanítsatok, tisztában kell lennetek önmagatokkal, ami bennetek van, a leckéket illetőleg, amit képviseltek. Egy tapasztalat bemutatása számos különböző irányt manifesztál az energiában a benne rejlő mágneses frekvenciától függően. Kollektíven a növekedés hasonló folyamatát tapasztaljátok. Ez lehet, hogy különböző tapasztalatokként nyilvánul meg, de az alapvető probléma/kérdés nagyon hasonló az emberiségben. Nézzük meg egy pillanatra a gyökércsakrát abban az értelemben, hogy képes teremteni. Először is, az egyénnek el kell ismernie, hogy ez az alapzat, mindennek az alapja. A gyökércsakrátok hiedelem rendszerei, amik a szerkezeteket/építményeket teremtik, amik aztán életetekké váltak. A szerkezetek, mint a házatok, amit bevonzottatok magatok számára. Ezen alapzaton aztán a hiedelemrendszereitek tovább teremtik a valóságaitokat, a belsőt, valamint a külsőt is egyaránt. Ha az alapzat sérült vagy beteg, a szerkezet a betegségekkel/kórókkal lesz fertőzött. Ez a sérülés egy fajta gyengeséget fog teremteni. A szerkezet önmagában túl gyenge.

Az alapzat, amelyet világszerte a hiedelem rendszerek teremtettek szintén egy instabil talaj és az alapjában is, amelyre az életetek épül. Általában a világ többsége ezt nem tudja azért, mert a világotok többsége az automata reakció stílusában működik ( automata üzemmódban.) Minden ember a tudatlanság tudatában, úgy élve, mint egy robotszerű létforma, még abba se kezdenek bele, hogy megértsék, hogy hol rejlenek a problémáik gyökerei. Mivel a többség a jelenlegi időkben ilyen emberekből tevődik össze, a kollektív tudattalan állandósítja a régi paradigmát, amelyből ti már kiléptetek. Ez az a paradigma, amit ti fénymunkásokként tudatosan eleresztettetek az energiamezőtökből. Ez az a paradigma, amelyből úgy döntöttetek, hogy kiszálltok, megvédve a tudatosságotokat ettől. Ez volt az 5D-s csakra aktiválások célja, valamint ezen 7D-s beavatások célja is, mivel az energia minden új szintjének integrálása által, erősebbé váltok, a tudat egy lényeként, aki a nagyobb sűrűség egy világában lakik.

A sötétség a világban ennek tudatlansága. Most egy különböző szinten álltok, onnan figyelve a világot, amit magatok mögött hagytatok. Figyelitek az embereket, akik a robotikus létezésüket élik. Ti egy fény(sugár) vagytok a létezésük sötét alagútjában. Ez tesz titeket tanítókká. Ez tesz titeket vezetőkké. A különbség bennetek az, ami számítani fog valamit a világotokban körülötettek. A tény az, hogy többé nem vagytok a 3D korlátozott tudatosságának teremtésében, ami azt jelenti, hogy megvannak a készségeitek/jártasságaitok, amik szükségesek ahhoz, hogy folytassátok a fény előidézését a sűrűség és sötétség jelenlétébe, szem előtt tartva, hogy a sötétség, ahogy utaltunk rá a tudatlanság sötétsége; egy hely, ahol mindannyian álltatok már egyszer. Az emberi tudatlanságot a csakrikus rendszer tudásának értékességének tekintetében értjük egyrészről, nincsenek tisztában azzal, hogy milyen fontos fenntartani az egyensúlyt a csakrákon belül. Nem ismerik fel azt, ahogyan a múlt traumái, visszaélései és sokkjai, hatással voltak az életükre, és ezek a hiedelemrendszereik és emlékeik egy eredményeként belekódolódtak a csakrikus rendszerükbe.

Ha egy személy a hiány, korlátozás, megfosztás vagy visszaélés környezetéből emelkedik ki, akkor azt hiszi, hogy ez lehet az egyetlen valóság. Ezt elviselhetetlenek észlelhetik időnként, de nagyon kevesen tudják és/vagy megtalálni a módját, hogy kilépjenek ebből a környezetből. Az egyik ok, amiért a szegénység ilyen szintet ért el azért van, mert planetáris szinten, a Föld Anya gyökércsakrája még mindig súlyosan traumatizált. A sebek nem lettek megszólítva minden szinten. A gyökércsakra a jogod a Földön, valamint a jogod, hogy minden szükségleted/igényed teljesüljön. Egy gyerek, aki a szűkölködés és hiány környezetéből emelkedett ki, nem fog hinni abban, hogy joga van a szükségletei kielégítésére. Bárki, aki a hatalmas fényűzés és gazdagság környezetéből emelkedett ki, be van programozva arra, hogy számíthat az ilyen bőségre, erre az extravagánsságra.

Szeretteim, ez értékes információ számotokra, azért, hogy integráljátok a személyes integrációtokat az életetekben, hogy foglalkozzatok azzal, hogy hogyan hoztátok létre az életeteket, mik hiányoznak belőle, hol érzitek magatokat korlátozottnak, és nagyon fontos számotokra, hogy megszólítsátok a hiedelemrendszereiteket, amelyekre az életeteket teremtettétek. Azért, hogy az integritás egy életét éljétek, igaznak kell lennetek az énetekhez. Az egyénnek hűségesnek kell lennie az énjéhez; ezért képesnek kell lennie felismerni a saját szükségleteit.

Amikor a gyökércsakra olyan mértékben sérül, ahogyan az történt, az ember nem tudja, hogy hogyan tegye ezt, (hogyan elégítse ki a szükségleteit). Mivel az ember nem tudja, hogyan tegye ezt, ezért a túlélési tudatosság állapotában marad. Ez azt jelenti, hogy az egyedüli dolog, amivel az ember igazán kapcsolatban van, az annak szüksége, hogy megvédje önmagát. Semmi mást. Ez azt jelenti, hogy mindenekelőtt önmaga táplálásával, védelmével és menedék nyújtásával foglalkozik. Ez gyakran olyan életmódban végződik, hogy az egyéni idejében és terében nem engedi meg az önmagáról való gondoskodást, vagy ez a bűntudatban nyilvánul meg vagy abban a hiedelemben/hitben, hogy nem érdemli meg az extravagáns élvezeteket, amennyire a saját maga kényeztetését sem, mert akkor megfosztja magát más létfontosságú követelményektől, hogy megvédje az ént. Ez egy nagyon fontos változás.

A túlélés egy valóság. A jogotok, hogy az összes szükségletetekkel találkozzatok, a Földön levés is a jogotok, és ez ugyanolyan fontos. Ha az ember nem hisz abban, hogy joga van a Földön lenni, akkor folyamatosan találni fog majd rá módokat, hogy elkülönüljön a testétől és ez aztán az ember egészségére is hatással lesz. A gyökércsakrátok határozza meg az egészségi állapototokat. Ezzel kezdődik az összes egészségügyi probléma. Igen, más csakráknak is vannak bizonyos kihatásai az egészségetekre, de ez a gyökércsakrában kezdődik. Általában az emberek nem érzik, hogy joguk lenne a Földön lenni, vagy akik érzik, azok azt érzik, hogy nem érzik magukat eléggé biztonságban, hogy a testükben legyenek a Földön, és ezért fizikai problémákat fognak manifesztálni, mert egy részük nem hisz benne, hogy a Földön kéne lenniük. Ezért, ha állandóan problémátok van az egészségetekkel, menjetek vissza a gyökereitekig. Menjetek vissza egészen az időben, amikor megfogantatok.

A gyökércsakrátok a várandósság második trimeszterébe[4-5-6 hónap] kezd bele a (gyökér) tudatának fejlesztésébe, és tart egészen az életetek első 7 évéig. E az az időszak, amikor leginkább befolyásolja a külső világ a gyökércsakra (tudatát). A fogantatás pillanatától, az összes csakra elkezdi a teremtését. A gyökércsakra akkor gyökerezteti le önmagát először a fizikai térbe, amikor a megtermékenyített petesejt beleágyazza önmagát az anya méhébe, hogy folytassa a várandósság folyamatát, addig amíg nem válik egy teljesen kifejlett csecsemővé. Ha a fogantatásnál nehéz volt gyökeret eresztened, akkor úgy fogod találni, hogy nehéz lesz az életed hátralévő része, az hogy leföldelve tarts magad, és/vagy hogy elhidd, hogy biztonságos a fizikai testedben lenni. Az is fontos ebben a szakaszban, hogy szem előtt tartsd, hogy mindenki különböző. Ezért lehet, hogy néhány embernek jó az egészsége, de még mindig nem érzik azt, hogy vágyna a Földön lenni. Ezért folyamatos nehézségeket manifesztálnak a pénzügyeikkel kapcsolatban, vagy elkülönülve érzik magukat a társadalomtól és a családjuktól, azért mert nem érzik, hogy beleillenének. Talán állandó problémáik vannak a kapcsolataik terén a rokonaikkal, a szüleikkel, vagy nehéznek találják, hogy találjanak egy olyan társadalmi csoportot, amibe beleillenének.

Egy személy lehet valójában nagyon gazdag is, de még mindig nem érzi, hogy képes lenne teljes bizonnyal eleget tenni a szükségleteknek. Más szavakkal folytatják a pénz halmozást, és továbbra is mérhetetlen szintű anyagi gazdagságot halmoznak fel, de az üresség belül soha nem válik teljessé, mivel nem találják a helyüket a világban.

Lehet valaki, aki nagyon jó kapcsolatban van a gyermekeivel, a partnerével, és az üzleti dolgai is jó mennek, de ugyanakkor az egészségével gondok lehetnek, vagy folyamatosan úgy érzi, hogy nagyon nehéz összekapcsolódnia az anyagi világgal vagy nehéz szocializálódnia az emberekkel. Ezért az ember, aki annak szükségességét érzi, hogy remete jellegűvé vagy tudatosságúvá váljon, annak nehéz a földi élet földeltségéhez viszonyulnia.

Szeretteim, számos okból adom át nektek ezt a leckét. Az okok elő fognak jönni, hogy felismerjétek őket a következő hetekben. Ez a beavatás létfontosságú része annak, amin keresztülviszünk titeket ez időtájt.

Ez azt jelenti, hogy arra motiválunk titeket, hogy megszólítsátok a saját személyes problémáitokat/kérdéseiteket, azzal kapcsolatban, amiről beszéltünk, emellett, hogy azt is meglássátok, hogy hogyan befolyásolja a makrokozmoszt a szegénység tudatosság, ami folyton állandósítja magát a tudatlanság végett, és az emberiség tudatosságát a túlélés állapotába földeli le, ahelyett, hogy  azon isteni joguk elfogadásában földelné le az embereket, hogy megérdemlik hogy a Földön legyenek, és hogy kielégítsék a szükségleteiket. 

Biztos vagyok benne, hogy többször hallottátok már, hogy elegendő ember van a bolygón. Ez tény. És ez az, ahol a kvantum energia szerepe újra eljátszásra kerül. Azok számára, akik még nem tudják, a 7D a mágia, csodák és manifesztáció dimenziója. Mostanában a kvantum tudatosság dimenziójaként ismert inkább. Ez az, ahol beléptek a kvantum valóságba. Azáltal, hogy felismeritek a szellem tudományát egy egészen új világ tárul elétek. Ekkor az egyén jobban elkezdheti megérteni a tanítások további szintjeit, amit a Szellem és a Mesterek adtak át nektek minden évben.

Amikor felismeritek, hogy megvan minden képességetek ahhoz, hogy abszolút mindent és bármit manifesztáljatok, amit magatoknak akartok, elkezditek felismerni a Szellem Erejét, azért, mert ez önmagában is tudomány. Akkor fel fogjátok ismerni, miért mondja azt nektek a Szellem, megvan az erőtök, hogy meggyógyuljatok. Megvan az erőtök, hogy változzatok.

Látjátok, egészen mostanáig az emberiség a korlátozott tudatosság 3D-s sűrűségének csapdájában volt, ami a kollektív tudattalanon belül tárolódott a gyökécsakrában. Most már elmagyaráztam nektek a gyökércsakra állapotát. Tartsátok szem előtt, jobban meg fogjátok érteni, hogy miért olyan nehéz a társadalom többségének, integrálni azt a tényt, amit természetfelettinek, metafizikának, okkultnak és ezoterikusnak neveznek, ami mind tudomány. 

Einstein a Fény nagy Mesterei közül az egyik volt, aki megpróbálta megmutatni a világnak ezeket a tényeket.

El kell ismernünk és köszönetet kell mondanunk Mr. Newtonnak és Mr. Darwinnak annak a lehetőségnek a bemutatásáért, hogy láttuk a korlátozott erőt, így most el kezdhetjük felfedezni a kiterjesztett világ erejét. Láttátok milyen korlátozott tapasztalások vannak. Ahogy a Newtoni Tudatosság tudománya elkezd szétesni, a tudomány, amely alapján ez felépült, ezáltal minden elkezd változni. A tudósok nem dolgoznak többet azon, hogy a régi elméleteket bizonygassák, most már azon munkálkodnak, hogy megcáfolják a régi elméleteket, és ez helyesnek bizonyult. És ami most történik, hogy sok fizikus cáfolja a newtoni elméletet. Ez már önmagában is ok egy nagy bulira!(nevetés) Azért mert most az egyén megtapasztalhatja a Szellemet, megtapasztalhatja az Istent, kézzelfogható valóságként. Egy valóságot, amit sok ember nem volt képes elfogadni és integrálni, a szilárdság hiánya végett. Nem olyan alapzatnak tűnik, amibe bízhatnak, és amire támaszkodhatnak – ez szintén a gyökércsakrájuk állapotának egy visszatükröződése.

Tehát most az Anya/Atya Isten Tudománya előtettek van, és besétáltatok ebbe a világba. Most minden lehetőség ott van számotokra. Mint egy gyermek a cukorka boltban, aki bármit választhat ingyen; hol kezdjem, mit válasszak? Azt javasoljuk, hogy először is magaddal kezd. Mindig ezt fogom javasolni, amiképpen sok más nagyszerű tanító is ezt fogja tenni.

Ti, tanítókként az önreflexió/ön visszatükrözés egyik legfontosabb aspektusát fogjátok meglelni azért, hogy képesek legyetek másokat tanítani. Ami valaha megtörtént a valóságotokban, lássátok ezt a kivetítésetek egy közvetlen manifesztációjaként. Lássátok, hogy a világ visszatükrözi rátok a választ valamire, amit kértetek, és néha a világ megmutat számotokra valamit, amit már évek óta tagadtatok. Időnként ez nehéz lehet, a valóság durvasága/keménysége végett, és amit ilyenkor látsz a nyugtalanság, zavar érzetét okozza vagy lehet, hogy a hiba/tévedés egy érzeteként bukkan elő.

Itt lép be a kvantum tudatosság következő leckéje; és az egyik legfontosabb lecke az, hogy váljál tanítóvá, és hogy lásd a leckét annak, amilyen valójában. A lehetőségek, amiket magadhoz vonzottál, egy célból vonzottad magadhoz, hogy megváltoztass bármit, ami valaha is kényelmetlenséget vagy stresszt okozott. Az igazi tanító a leckéket lehetősségekként ismeri el, azért, hogy változást idézzen elő. Ahelyett, hogy mesterkedne vagy kontrollálna. Ahelyett, hogy beadnád a derekadat az alsóbb egónak, aki megpróbál manipulálni és irányítani téged a félelemmel teli érzelmi reakcióin keresztül, ahelyett, hogy elismernéd a tapasztalást.

Hadd demonstráljuk ezt, hozzunk létre egy kitalált figurát. Egy úriember olyan helyzetbe találja magát, ahol talán az élettársa felől támogatatlannak vagy semmibe vettnek érzi magát. Ez konfliktusban nyilvánulhat meg a kapcsolatban. Lehet, hogy a férfi hibáztatja az élettársát azért, hogy nem tett erőfeszítés azért, hogy elismerje őt, vagy nem töltött kellő időt vele. Ez az alsó egó, vagy felfoghatjuk a belső gyermek szeretet iránti szükségleteként is, amiért igazából kiált. Ez az, amit a demonstráció kedvéért egy éretlen reakciónak fogunk nevezni, ami még érvényes. A tanító arra törekszik, hogy elérje az önuralmat egy ilyen helyzetben és azt mondja magának; én teremtettem ezt a helyzetet a kapcsolatomban, ahol az élettársam nem ismeri el az erőfeszítéseimet, amit a családomba fektettem, olyannyira, hogy nem teremtett elég időt arra, hogy azt velem töltse. Hogyan hoztam létre ezt? Hogyan nem ismertem el az erőfeszítéseimet, hogyan nem teremtettem elég időt, hogy azt magammal töltsem, azért hogy kiteljesedettnek/teljesnek érezem magam? Ennek belső visszatükröződése elhozza a megoldást. Minél jobban hibáztatja ez az úriember az élettársát, annál inkább állandósítani fogja ezt az egyedi tapasztalatot azért, mert ez a fókuszpontja, amire fókuszál, is ezt vetíti bele ebbe a helyzetbe, és ha nem változtat ezen, ezt fogja továbbra is megteremteni.

Abban a pillanatban, amikor hibáztattok, átadjátok az erőtöket a problémának. Minél jobban hibáztattok, vádoltok mindent és mindenkit körülöttetek, annál rosszabb lesz a probléma, azért mert tápláljátok ezt. Amikor leálltok és megvizsgáljátok a teremtés forrását, akkor megoldhatjátok a problémát az idő negyedrésze alatt, azért, mert ekkor képessé váltok arra, hogy elkezdjétek megérteni azt, hogy mi is a probléma gyökere, vagy mi is a központi ok, és elkezdtek felismerni egy hiedelemrendszert, amely az alapzat szerkezetének/szövetének része, amelyre létrehoztatok egy szerkezetet magatoknak, amit az élettársatokkal való kapcsolatotoknak hívtok. Ezért kell megvizsgálnotok önmagatokat először. Ez az, ahogyan egy tanító megérti a leckéit. Miután megtapasztaltátok egy helyzet megoldásának erejét, meg fogjátok ezt másoknak is tanítani, hogy hogyan tegyék ugyanezt.

Ezért, amikor egy ilyen helyzetben találjátok magatokat, történjen ez egy élettárssal, vagy munkahelyi kollégával, vagy egy baráttal, vagy rokonnal vagy bárki legyen is ez, ami kivetítődött rád, megkérdezheted önmagadtól, “hogyan teremtettem ezt?” Nézz magadba, meglátva, ha valójában van valami benned, ami tükrözi a személy szavait/tetteit, amit mondott/csinált. Ilyenkor szinten segíthettek a személynek is, hogy ugyanezt tegye. Azt mondhatjátok annak a személynek, “Elismerem az érzéseidet és azt a tényt, hogy úgy érezted, hogy nem adok neked kellő időt. Tisztelem azt a tényt, hogy úgy érezted, hogy nem ismerem el az erőfeszítéseidet és meg fogom ezt vizsgálni magamban. Azonban úgy érzem, hogy hasznos lenne a helyzetünkben, ha mélyebb tisztaságot szereznénk arról, hogy miért jött ez létre vagy talán ez egy nagy támogatás/segítség volt számunkra, hogy méltányoljuk/elismerjük, hogy mennyi erőfeszítést fektettünk önmagunkba. Talán jó lenne számunkra, ha eltöltenénk némi időt az olyan dolgok megtételével, amit egyedül magunkban élvezünk csinálni, ahelyett, hogy elráncigálnánk a másikat, hogy legyen ott és élvezzen mindent. Talán az, hogy rövid időt töltünk el önmagunkkal, az ahhoz vezet, hogy sokkal szórakoztatóbb lesz együtt lennünk.” Tehát nem hagyod figyelmen kívül az egyéni szükségleteidet, elismered a problémát, de segítesz nekik az énjük visszatükröződésében, valamint elsajátítva a lehetőséget az öntükrözésre is, és együtt megoldva a problémát.

Ez létfontosságú az üzleti életben is. Az üzleti élet a gyökércsakra energiájának része. Ez a gyökércsakra egy külső megnyilvánulása; ez a pénzről és túlélésről szól. A legyengült gyökércsakra ahogy tudjátok, a túlélés állapotában van, meg fog mindent és bármit tenni, amit kell, hogy megvédje magát, ezért az első dolog, hogy ez megszünteti az integritást. Megértve, hogy az integritás az első dolog, ami megszűnik, a túlélés érdekében, meg kell változtatni az egyéni felfogást/érzékelést az üzleti élettel kapcsolatban, mert ennek többé nem az ember embernek farkasa elvről, vagy a nagyobb kutya b@szikról, vagy ez egymás elleni harcról kell szólnia. Látjátok, hogy az ilyen emberek a kollektív gyökércsakra energiájának sérült megnyilvánulásai. Igen, van sok más szint is, amely a többi csakra befolyásán alapul, de emlékezzetek az alapzatot/alapot nézzük most.

Az egyik ok, amiért az egész bolygó meg fogja tapasztalni a masszív változást a gazdaságban, az üzleti életben, és sokan már változásokat tapasztaltatok a családi kapcsolataitokban is, ami néhányatoknál ahhoz vezetett, hogy elváltatok, egyértelműen jelzi ezt. Ez azért van, mert a családi felépítés/szerkezet (törzs), amely része a gyökércsakrának, amelyre a félelem, túlélés, kapzsiság, és/vagy hatalommal való visszaélés alapjai épültek, ezek bizony össze fognak omlani. Abszolút nincs kétség efelől. Azok, amelyek az integritás, igazság és bizalom etikájából teremtődtek gyarapodni fognak. A másik ok, amiért a Szellem felkészített sokatokat, és szintén ez az oka annak, amiért számos ember küzdött kapcsolati problémákkal és pénzügyi problémákkal, (mivel ezek is a gyökércsakrához kapcsolódnak). Ez volt a kihívás két legfontosabb kérdése az elmúlt 5-6 évben.

A következő szint, amelyre felkészítenek a szexcsakra tisztítása. Ez a víz elemetek, a gyökércsakra a föld elemetek. A gyökércsakrát férfias energiaként láthatjátok, a szexcsakrát nőies energiaként. Itt rejlik az intuíciótok, mivel az ösztönötök a gyökércsakrában található. Fogékonyság, kreativitás, a képességetek, hogy érezzetek és hogy érzékeljetek, a szexcsakrában van. Ahogyan érzelmileg éreztek önmagatokkal kapcsolatban, és ahogyan külvilág kivetítései befolyásolják annak módját, hogy hogyan éreztek önmagatokkal kapcsolatban, mindez a szexcsakrával áll kapcsolatban. Ez kapcsolódik a szexualitásotokhoz is, valamint azon képességetekhez, hogy teremtsetek és manifesztáljatok. Ez a két csakra, ami kifejezi a férfias és nőies energiát, és szükséges együtt dolgozniuk, hogy teremtsenek és manifesztáljanak. A férfi teremtő szerve, más szavakkal a férfi reprodukciós szerve a gyökércsakránál helyezkedik el. A nő reprodukciós szerve a szexcsakránál van. Egy emberi lényt nem lehet létrehozni, a férfias energia magja [hímivarsejt] vagy a nőies energia tojása[petesejt] nélkül, ha az egyiket kiveszik. Ezért annak érdekében, hogy teremtsetek a férfias és nőies energiátoknak tökéletes egyensúlyban kell lennie.

Képesnek kell lennetek leföldelődni (gyökércsakra) és képesnek kell lennetek érezni (szexcsakra). Képesnek kell lennetek haladni az árral (szexcsakra) azért, hogy cselekedjetek (gyökér) szükségszerűen, ahhoz, hogy manifesztáljátok a szükségleteiteket (gyökér).

Felkészítenek a nőies istennő kreatív teremtő energiájának manifesztációba hozására, azért, hogy az én férfias aspektusa szilárdan leföldelődhessen, és a gyökérrendszer vízzel legyen táplált és gyarapodhasson, virágozhasson. Lássátok a gyökércsakrátokat mezőként. Maggal fogod bevetni ezt a mezőt. A szexcsakra az öntöző rendszer, ami elegendő vizet biztosít a terméseteknek, hogy bőséges és gyümölcsöző termést hozzon. Ha a szexcsakrád fagyottá válik, szárazságot fogsz tapasztalni a gyökércsakrádban.

Annak érdekében, hogy a 7. dimenziós beavatásotok teljessé váljon, be kell lépnetek az érzés és érzékelés terébe [, és itt most nem az érzelmekről beszélünk]. Ezért a kérdés, amit fel kell tenned magadnak, hogy mit szeretnél megteremteni a Földön? Töltsd el egy pillanatot, hogy elgondolkodj erről. (szünet) Mi akadályoz meg abban, hogy megteremtsd azt, amit szeretnél?

Ennek a beavatásnak az integrálása végett, kérlek oszd ezt meg most velünk, hogy mit szeretnél a Földön megteremteni és mi az, ami meggátol abba, hogy ezt tedd.

Ha a pénz vagy erőforrások/anyagi források a probléma, akkor nagyon fontos szem előtt tartani, és lehet több alkalommal is meg kell ismételnem, hogy az erőforrások/az anyagi javakkal kapcsolatos dolgok a gyökércsakrában találhatóak. A gyökércsakra a koronacsakrán keresztül tükröződik vissza, tehát ez azt jelenti, hogy húzd be és földeld le az erőforrásokat/forrásokat [resource] a mennyből és az erőforrásokat a Földből. Az energia bármelyik formájának szüksége van erre. Az egyetlen dolog, ami meggátolhat ennek manifesztációjában az a hit/hiedelemrendszered és a hozzáállásod ehhez. Ez minden.

Nos, mielőtt valamit még odavettek nekünk, hadd folytassuk. Hadd magyarázzuk meg, mindent el kell felejtenetek, amiről azt hitétek, hogy korlátozó/korlátozás. Ki kell edzenetek magatokból az olyan kifejezések használatát, mint a “Nem tudom”, “Nem vagyok rá képes”, az “Elfelejtettem”, a ”Nem emlékszem”, és be kell lépnetek a pillanatba. Tehát minden, amit ettől a pillanattól kezdve tesztek azt a célt szolgálja, hogy manifesztáljátok azt, amit az imént mondtatok, hogy szeretnétek megteremteni. Mivel ez egy lehetőség. Ne feledjétek a 7D a kvantum tudatosság, amelybe abszolút minden lehetséges. Megismétlem: az egyetlen dolog, ami meggátolhat titeket az erőforrások manifesztálásában, annak helye és tere a hit/hiedelemrendszereitekben rejlik. A hiedelmetek korlátozott, a hiedelmetek az erőforrások hiánya. Amennyire sima és egyszerű ez, tisztában vagyunk az ezen való túllépés nehézségével is, ezért mondjuk azt, hogy edzetek minden nap. Legyetek tudatosak és tájékozottak, kerüljetek a testetekbe és legyetek tisztában azzal, hogy mit mondotok és mit tesztek. Legyen minden tett a napotok egy olyan cselekedete, amivel hozzájárultok annak megteremtéséhez, amit szeretnétek.  Evégett, kezdjetek el hinni abban, hogy annak a folyamatnak a manifesztálásában vagytok, amit a Földön szeretnétek csinálni. Ez önmagában is a múltatok hiedelem rendszerei és kondíciói kibontakozásának/felfedésének számos folyamatán fog keresztülvinni titeket, amiknek ki voltatok téve. Ez a 7. dimenziós beavatásotok része; minden felfedése, kibogozása, azoké, amik a korlátozott tudatosságot eredményezték.

Azt kérdezhetitek: “ Miképpen földeljem le magam azért, hogy manifesztálhassam a szükségleteimmel/igényeimmel való találkozást?”. Sok különböző módon földelheted le magadat. Sétálással, jógával, táncolással, lélegzéssel, föld alatt termő zöldségekkel és proteinnel, és harcművészet, kertészkedés mind földelési gyakorlatok. Napi szinten téve ezt, kétszer egy nap, szükség esetén visszahozva az érzést a testedbe. Ez be fogja indítani a megfelelő elektromos áramlásokat a testedben, megfelelően áramolva. Fizikailag kapcsolatba kell lépnetek a testetekkel. Ezért érintsd meg a tested, érezd ezt, ismerd el ezt, köszönj meg neki mindent, amit tett eddig a pontig. A pillanat, amikor elkezded szeretni a testedet, akkor el fogja kezdeni magát eléggé biztonságba érezni, hogy életet teremtsen. A tested iránti szeretet ki fog mozdítani téged a félelem állapotából, valójában, amikor felismered, hogy milyen erőteljes is ez, milyen rugalmas és erős is ez, annyi év visszaélés/bántalmazás után, akkor más szemmel kezded el majd látni.

A testeteknek el kell tűrnie ezeket a visszaéléseket/bántalmazásokat. Főleg azt, amit a testetekbe tömtök; kemikáliák/vegyi anyagok, tartósítószerek, finomított cukrok, stb…stb…stb. Bántalmazzátok a testeteket a kritizáló gondolatokkal, elutasítjátok a testeteket, megtagadjátok a szükségleteit, és megfosztjátok őt a pihenéstől és az alvástól. Mindezek megerősítik azt a testben, hogy nem érdemli meg a ráfordított figyelmeteket, így az energia visszahúzódik.

Önmagadba leföldelten és a testeddel kapcsolatban kell, hogy légy, el kell végezned egy szertartást, amire valaha bármilyen módon ösztönzést éreztél azért, hogy visszaszerezd az isteni jogodat, hogy a Földön legyél és hogy találkozzál a szükségleteiddel. A saját módodon téve ezt, lehet, hogy némi próbálkozásba kerül, de emlékeztesd magad folyamatosan, hogy isteni jogod itt lenni a Földön. Van egy hely, amit egyedien számodra jött létre, és el kell foglalnod ezt a helyet, azért mert Isteni Láncszem vagy az Élet Láncán, nélküled valami hiányozna. Miután ezt megtetted, drámaian eltérő módon fogod magad érezni, esetleg még szilárdabbnak, teljesebbnek és energiával telibbnek. Ekkor elkezdhetitek megragadni a szegénységgel kapcsolatos félelmeiteket azáltal, hogy elfogadjátok azon képességeteket, hogy társteremtők vagytok a Szellemmel. Ezért a bőség természetesen a végeredmény. Ez az igazság – minél inkább küzdesz a félelemmel, annál jobban korlátozod a tapasztalást/élményt! Abban a pillanatban, amikor az egyén átadja magát és elismeri az erejét/hatalmát, hogy társteremtő a Szellemmel, akkor az ember manifesztálja a bőséget.

Azért, hogy megváltozzon a szegénység állapota a bolygón, magatokkal kell kezdenetek; ezt már mondtam nektek és azon keresztül, amin meggyógyítotok magatokban, képesek lesztek másokat is megtanítani arra, hogy ugyanezt tegyék. Még, ha csak 5 ember életét is változtatod meg azzal, amit tanultál, és az-az 5 ember mindegyike további 5 ember életét változtatja meg, radikális változást fogtok megteremteni a szegénységet illetően a Földön.

És már mondtuk az önátadás folyamatának tényében, hogy amikor elhiszitek, hogy jogotok van itt lenni a Földön és jogotok van ahhoz, hogy minden szükségletetek teljesüljön, akkor azok automatikusan teljesülni fognak. Ez a kettősség sokak számára a múlt paradigmáinak múltbéli hiedelem rendszereinek legyőzésében valamint az egyéni tudatosság új paradigmába való még jobbani legyökereztetésében rejlik. Ez az átmeneti szakasz valójában az egész fázis legnehezebbje azért, mert kiléptek az egyik világból és beléptek a másik világba. A legelső alkalommal kezditek megtapasztalni a multidimenzionális élet tudatosságának aspektusát. Fizikailag manifesztálódott (létezők) vagytok a harmadik dimenzióban, de a tudatotok kapcsolatban áll más dimenziókkal is. Ezért a (felsőbb) aspektusaitok többet érzékelnek/fognak fel a világból, mint csak egy valóságot. Az új valóság megmutatja nektek azt, hogy a régi út/irány miért volt illúzió. Azonban az énben lévő mechanizmusok, amelyeket az életetek nagy részében vendégül látták az illúziókat, ezeknek szükségük van az átprogramozásra. Ezért legyetek türelmesek a változás folyamata alatt, amin keresztülmentek.

A félelem tisztán egy hiedelemrendszeren alapul. Tekintsétek meg azokat a hiedelemrendszereiteket is, amik a társadalom gazdagsággal/jóléttel kapcsolatosan vetített ki. Sokan bevették/bekajáltak abból a hiedelemrendszerből, hogy a pénz mocskos. Vagy abból, hogy a pénz minden gonoszság gyökere, vagy a pénz szeretete minden gonoszság gyökere. Van egy hiedelemrendszer arról, hogy az emberek, akiknek sok pénze van nyilvánvalóan nem kellett keményen dolgozniuk azért, hogy ezt megkapják. Dobjuk félre mindezeket és fókuszáljunk a társteremtői képességetekre más szóval, az erőtökre társteremtőkként. Nem kell szégyellni a hatalmatokat. Tudjátok, hogy hány gazdag ember szégyelli a vagyonát egyszerűen azért, mert befolyásolják és hatnak rájuk az emberek ítéletei, azok, amiket az emberek a szegénység tudatosságukból vetítenek ki rájuk, ez nyilvánvalóan bennük egy olyan aspektust tükröz, hogy nem érzik, hogy megérdemelnék a vagyonukat/jólétüket és bűntudatot éreznek magukban ezzel kapcsolatosan. De meg van a jogotok arra, hogy annyi vagyont/jólétet manifesztáljatok, amennyit választotok. Meg van a jogotok ahhoz, hogy élvezzétek azt, amit teremtettetek, és hogy megosszátok azokkal, akikkel akarjátok és ezáltal segítettek mások oktatásában is, hogy ugyan ezt tegyék. Ez azokon embereken keresztül történik, olyanokon min ti, gyakorolják és alkalmazzák az (alap)elveket, amiket nektek adunk át és egy különböző/eltérő valóságot manifesztálnak, amely minden bizonnyal megváltoztatja a világot. Tehát legyetek a vízbe hajított kő, ami hullám hatást fog megteremteni.

A legjobb módja, hogy átprogramozzátok magatokat az, ha nincs más rendelkezésre álló erőforrás, mint például a gyógyító technikák vagy nincs időtök a meditációra, akkor csináljátok az önmagatok (jelen) pillanatba hozását. Tartsátok folyamatosan ellenőrzésetek alatt a reakcióitokat, a viselkedéseteket a (különböző) helyzetekben, és a gondolataitokat. Ha azon kapjátok magatokat, hogy visszavágóan reagáltok, vegyetek egy mély lélegzetet be és mondjátok magatoknak, “Tudatosan azt választom, hogy helyettesítem a félelemmel teli programozást a képességemben és az erőmben való bizalommal, hogy társ teremtsek a Szellemmel”. Tehát jusson eszetekbe újra, hogy elismerjétek a képességeteket, hogy megváltoztassátok a mozit, amit újra és újra néztek, nap, mint nap az életetek nagy részében.

Ne feledjétek a kondicionáltság világából jöttök. A hiedelemrendszer egy világából, ami nehézségeket teremtett, amikkel legtöbbetek szembenéz most. Az első lecke a spiritualitásban az, hogy fogadjátok el magatokat emberi lényként, és hogy olyan Lény vagytok, aki emberként foglalja el a helyét a világban. És az emberi világnak jelenleg vannak bizonyos törvényei. Néhány törvénnyel teljesen visszaéltek, néhányat teljesen megszegtek, néhányat eltöröltek, egyeseket teljesen figyelmen kívül hagytak, és néhányat tiszteletben tartottak. Maradjatok azoknál, amiket tiszteltetek. Azokat, amiket meg akartok változtatni változtassátok meg őket annyira amennyire tudjátok, de ne váljatok halogatóvá vagy önelégültté. Mindez visszatér, hogy jelen legyen elismerve, azt ami a pillanatban történik. Ha az egyik gyermeketek, arra kényszerít, hogy leboruljatok előtte, billentsétek kicsit helyre.

Ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor nem spirituális módon viselkedtek. Egyszerűen emberi lények vagytok. A gyermekeknek szükségük van bizonyos határokra. A gyerekek próbára fogják tenni a határaitokat. Vissza fogják tükrözni, azt, amivel a belső gyermeketek próbálkozik bennetek. A gyermekeknek szükségük van arra, hogy biztonságban érezzék magukat a teretekben, ahogyan a belső gyermeketeknek is szüksége van erre, és ha van egy olyan gyermeketek, aki háborús környezetet teremt, lássátok ezt úgy, mint annak visszatükröződése, ami a terükben és a ti teretekben történik. Vegyétek rá a gyermekeiteket, hogy leálljanak és lerajzolják azt, amit éreznek. Használjátok a szexcsakra ily módú kreatív eszközét, hogy visszahozzátok őket a földre. Ha úgy találjátok, hogy gyermekeitek kicsúsztak a kezeitekből, és a saját dühötök egyre nő, földeljétek le ezt. Szóljatok rájuk, hogy “Állj!”, és fogjátok össze őket, és velük együtt kezdjetek el a lábatokkal dübörögni/toporzékolni, mint az elefántok. Ugráljatok fel és le. Engedve, hogy az elektromos áram áramoljon és kihajtsa a felesleges energiát. Hajítsátok el a dühkitörés együtt. Ez azt jelenti, hogy a gyermekek egy kapcsolatot kezdenek el érezni veletek, és ilyenkor egy spirituális egyesülés zajlik le azért, mert a Szellem energiája bennük és a Szellem energiája bennetek az energia egy ereje, ami kapcsolatban tart titeket mindenkivel körülöttetek.

Úgy fogjátok találni, hogy a gyerekek teljesen más módon kezdenek majd el hozzátok viszonyulni, ahogyan ti is másképpen fogtok hozzájuk viszonyulni, beleértve ebbe a belső gyermeketeket is. Számos kreatív módja van, hogy a gyerekeket visszahozzuk a földre, (hogy leföldelődjenek), és tudjátok, csak úgy, mint bárki más is teszi, ha irritálva érzitek magatokat, mivel a legcsekélyebb kis dologgal is fel tudnak bosszantani és nyomogatják a gombjaitokat, és az agyvizetek az egekbe szökik. És mit tesztek, amikor úgy érzitek az agyatok azonnal felrobban?

Létfontosságú, hogy megtanítsátok gyermekeiteknek, hogy hogyan kezeljék egészséges módon a haragot és a félelmet, ezért azt javasoljuk, hogy ha lehetséges hozzatok létre egy helyet az otthonotokban. Mindenkinek ki kell választania egy párnát, ami ebben a különleges térben marad. Kezdjétek el létrehozni azt a gondolkodást, hogy bárki, aki irritáltnak vagy haragosnak érzi magát, joga van kiszellőztetni a fejét. Az egyetlen szabály hogy senki sem tölti ki a mérgét a másikon, ha valaki így érzi magát, menjen a párnához, rakja az arcát bele és kiabáljon, visítson a párnába, amennyire hangosan csak akar, vagy ütögesse és rugdalja azt, olyan keményen, amennyire akarja. Talán, ha éppen ingerlékenyen érzitek magatokat egy ponton azt mondhatjátok a gyermekeiteknek, “Nagyon ingerlékeny vagyok, van aki még hasonlóképpen érez? Menjünk és ordítsunk a párnába!”

Mindannyian beletemetitek az arcotokat a párnáitokba és olyan hangosan ordítotok, amennyire csak akartok. (nevetés) Ez megtanítja a gyermekeknek, hogy biztonságos kiadni a haragjukat egy biztonságos helyen. A betegség és depresszió egyik legnagyobb oka az ilyen érzelmi viselkedések elsajátítása, és ez lenyomódik a gyökércsakrába. Még ha ezt ki is dolgoztátok a fejetekben, nem lett felszabadítva a mérgetek. Ne feledjétek, hogy a félelem alapjául szolgáló érzelmek, azok, amik a haragos és dühös viselkedést érzését eredményezik.

Hozzátesszük, hogy ezen a ponton az egyik legfontosabb oka annak, amiért a társadalom ilyen diszfunkcionalitással szembesül, azért van, mert a gyermekek számára a düh és a félelem konstruktív kezelésére szolgáló eszközöket soha nem tanították meg.

Néhányatoknak gyakran nehézségei adódnak az önzéssel, egóizmussal és feljogosítással kapcsolatos kérdésekkel. Az önzés egy olyan hiedelemrendszer, amit az emberek kivetítései hoztak létre, melynek következtében hiányzik a megértés abban a meggyőződésben, hogy meg kell győződniük arról, hogy teljes erejüket felhasználják. Ez a sötét korok egyik következménye. Ez ebben gyökeredzett. Ez azokhoz az időkhöz kapcsolódik, amikor az emberek nem voltak képesek gondolkodni, érezni vagy önmaguktól cselekedni, olyan helyzeteket eredményezve, amikor másokra szükségük volt, hogy megtegyék ezeket helyettük. Ez eredményezte a jelen a mostani modern önmegfosztó és szegény generációját a szégyenérzet végett, ami ahhoz az érzésekhez kapcsolódnak, hogy önzőek.

Az egyén erejétől/hatalmától való félelem is egy hiedelemrendszer. Azt tanították nektek, hogy legyetek önzetlenek és szerények, ne legyetek önzőek és folyton áldozzátok fel önmagatokat. Ezért dióhéjban, bekondicionáltak arra, hogy az önzetlenségnek, önfeláldozásnak és szerénységnek nincs határa. Mindaz, ami megakadályozott titeket abban, hogy megteremtsétek mindazt, amit szeretnétek egyszerűen az ekörüli hiedelemrendszer. Vizsgáljátok meg, hogy mi is az önzés valójában. Határozzátok meg ezt önmagatoknak. Abban a pillanatban, hogy képes vagy ezt meghatározni, képessé válsz arra, hogy elismerd, hogy az önzőség definíciója az, amire bekondicionáltak, hogy el hidd ezt annak, és ekkor kérdezd meg önmagadtól, hogy valóban önző vagy-e a szó teljes értelmében.

A társadalom gyorsan fejlődik és változik. Minden, amit magadban megváltoztatsz, végül külső változássá válik az életedben és a világodban. Az egyetlen módja annak, hogy egy eltérő utat mutassunk az embereknek az, ha megteremtjük ezt az utat. Elviheted a lovat a vízhez, de nem kényszerítheted rá, hogy igyon is belőle. És hacsak a lélek nem áll készen arra, hogy integrálja az energia egy új szintjét, akkor nem nagyon fog menni, mert csak bevered a fejed a falba, mert akkor a legnagyobb dolog, ami sikerülni fog - egy puha fej. Ne próbálkozzatok túl keményen a rendszer megváltoztatásával. A rendszer megváltoztatása veletek kezdődik. Ez akkor automatikusa megváltoztatja a magnetizmust a rendszeren belül, amely automatikusan hasonló gondolkodású, tudatosságú és szívű egyéneket fog hozzátok vonzani, amely létre fogja hozni az egyenlő meghatalmasodott lelkek egy csapatát, egy közösségét és így történik meg a változás. Mit gondoltok, hogyan vették át a rómaiak az emberiség tudatossága felett a hatalmat, amikor a Halak Korszaka hatalomra került?

Egyformán gondolkodó emberek erejeként álltak össze. Ez az egyének egy olyan csoportja volt, akik féltek a hatalmuk/erejük elvesztésétől, és mindent megtettek azért, hogy biztosítsák, hogy soha se vegyék el ezt tőlük. És mivel egy kollektív tudattá álltak össze, ez sikerült is nekik. Ez mindaz, amit a fénynek is meg kell tennie –hogy más fényeket is bevonzzon és miközben a fények összejönnek, a sötétség annál jobban ki lesz téve a fénynek és minden ami előbukkan, fény lesz. Rómát sem egy nap alatt építették fel. Azonban, a világ bennetek az egyik legfontosabb, és garantálom nektek, a hasonló tudatossággal rendelkezők el fognak jönni, és néhányan már a közeletekben vannak. Együtt kell működnötök a fény csapataiként és a fény ezáltal szétterjed. Ne aggódjatok túl sokat azon, hogy megpróbáljátok “megtéríteni” azokat, akik még nem állnak készen az “áttérésre”. Amikor készen állnak, meg fognak találni benneteket. Meg fogják látni, hogy hogyan éltek, és rá akarnak majd jönni, hogy milyen formula is ez.

Azt akarom, hogy emlékeztessétek magatokat arra, hogy minden az illúzió egy teremtése, egy állapota, és egy kivetítése, ami soha sem az igazságotokon alapult. Az identitásotok nem igazi. Száz fajta különböző ember nézőpontjának, véleményének és feltételhez kötött hiedelemrendszerének egy fajta hálózatából álltok, mivel nem csak a családotok és a barátaitok voltak rátok kihatással, mindnyájatokra hatással volt a média is. Megmondták mit hordjatok, milyen autót vezessetek, mennyit keressetek, hol dolgozzatok, hogyan kéne a testeteknek kinéznie, milyen színűnek kéne a hajatoknak lennie, melyik smink a szezonális trend, milyen magas legyen a cipőtök sarka, mennyire legyen szőrös vagy sima a lábatok és hónaljatok? (nevetés) Látjátok mindezeket a kondíciókat? El tudjátok képzelni, hogy a csimpánzok társadalmat alapítanak és a női csimpánzok elkezdik borotválni a lábaikat és a hónaljukat? (nevetés) Darwin szerint, a majmoktól származtok. Tehát pontosan ezt teszitek. Ahelyett, hogy ilyen dolgok végett aggodalmaskodnátok, az időtöket vesztegetve. Szórakozzatok. Az önkétségetek az egyedüli dolog, ami ahhoz vezetett, hogy elhittétek, hogy nem vagytok képesek megbízni önmagatokban. A bizalom a gyökércsakra kihívása.

Tehát biztosítsátok magatoknak, hogy számíthattok önmagatokra, bízhattok abban, hogy az Anya/Atya Isten biztosítja az erőforrásokat, hogy lehetővé tegye ezt. Válasszatok ki egy napot vagy reggelt, és menjetek el szórakozni. Engedjétek meg a gyermekeiteknek, ha vannak, azt a lehetőséget, hogy képesek legyenek bízni bennetek, hogy elmehettek és egy napot szórakozással tölthettek. Evégett bizonyíthatjátok magatoknak, hogy bízhattok magatokban, hogy egy kis időt szórakozással tölthettek és a világ ettől még nem fog szétdőlni. Ez önmagatoknak való önátadás gyakorlata. A játékosság kioldja a feszültséget és a szorongást, és egészséges módja annak, hogy felszabadítsa a haragot és más mérgező érzelmeket, amik szabotálják azon egyéni törekvéseket, amik hosszan tartó pozitív változást valósítanak meg, azért hogy szabaddá váljatok és az is maradjatok, ahhoz hogy az életetek összes területén virágzóak, sikeresek, egészségesek és gazdagok legyetek, JÁTSZANOTOK KELL.

A játékosság képessé tesz arra, hogy meglássátok a Szellemet, emellett hogy meglássátok a Szellemet mindenben, az állatokba, a természetbe és mindenbe körülöttetek. Minden embernek meg kell látnia a kapcsolatát a természettel, az állatokkal való kapcsolatát, más emberi lényekkel való kapcsolatát. A másik módja annak, hogy leírjuk a mindenben jelenlévő Szellemet és azt, hogy minden kapcsolatban áll, főleg hogy a testetek nagy része vízből áll. A Föld Anya teste is elsősorban vízből áll. Szükségetek van a Föld Anya testéből származó vízre, hogy életben maradjatok; ezért a szelleme táplálja a szellemeteket, és ez a szellem az, ami életben tartja a fizikai testeteket. A természet összeköttetésben áll veletek, mivel a fák, amiket a Föld Anya teste táplál, azok, amelyek gyümölcsöt teremnek, amelyre szükségetek van a fizikai testetek táplálásáért, ez létrehoz egy kapcsolatot. Látjátok, hogy hova akarok kilyukadni ezzel? Ez az, ami újra összekapcsolja a gyermekeket a földdel. Ez hozza őket vissza a testükbe. A pillanat, amikor észrevehetik és emlékezhetnek a Földdel való kapcsolatukra, és képessé lesznek leföldelni magukat.

Az igazi spiritualitás soha sem nyilvánulhat meg, ha az egyén elkülönül a fizikai testétől és elkülönül a Földtől. Tehát, hogy igazán visszahozzátok őket a Földre, újra kell nevelnetek őket a Föld Anyával való kapcsolatukról. Arra, hogy hogyan tiszteljék a Földet, hogyan gondoskodjanak a Földről, és hogy miképp tanulják meg tisztelni és becsülni önmagukat és táplálni és gondoskodni önmagukról, és ezáltal egy egészen új világ fejlődik ki számukra, ami képessé teszi őket arra, hogy igazán integrálják a spiritualitás/szellemiség jelentését, a Föld tisztelete is egy spirituális gyakorlat, amennyire az én tisztelete is egy spirituális gyakorlat. A test táplálása, gondozása is egy spirituális gyakorlat, mivel méltányoljátok a testetekben lévő szellemet, ami megeleveníti a fizikai testet, és ezen elismerés révén tápláljátok a fizikai testet, tehát tovább tud a szellem által megelevenedni.

A kulcs a kvantum tudatosság, a kvantum pszichológia és kvantum energia megértésében rejlik, mivel erre kell megtanítanotok a gyermekeket. Amikor a gyermekeknek megadják a lehetőséget arra, hogy egy ilyen energiát használjon (fel), akkor gyarapodni fognak ezáltal, mivel ez természetes a rendszerüknek. Nem lettek olyan mértékben még bekondicionálva mint ti, tehát egy ugrásnyival előtettek vannak. A kvantum tudatosság vagy kvantum energia olyan valami, ami nagyon is valóságos. Ez valami, amit mind ismertek. Csak emlékeznetek kell arra, hogy hogyan is használjátok ezt. Tehát azáltal, hogy emlékeztek arra és újratanuljátok, hogy hogyan is használjátok ezt az energiát, ez automatikusan kapcsolatba lép az információval, mert pontosan tudni fogjátok, hogy hogyan kell ezt csinálni. Amikor a kvantum tudatosságban vagytok, nem kell erőltetnetek ezt, azért mert már bekapcsolódtatok a kreativitás kollektív kvantum tudatosságába és könnyen ki fogjátok vonni az információt az Univerzális Elméből, azt az információt, amire szükségetek van. És természetesen sokkal nyitottabbak lesztek arra, hogy befogadjátok a közvetítéseket a más dimenziók Vezetőitől, akik közvetlenül rajtatok keresztül fognak munkálkodni. Hadd adjam hozzá ennél a pontnál, hogy amikor az egyén egyre jobban összefonódik a kvantum tudatossággal, akkor sokkal kézzelfoghatóbb kapcsolata lesz a Vezetőivel. Az ilyen létezőknek, sokkal több betekintése lesz, mivel az egyének látása meg fog változni az egyéni hiedelemrendszereik változása eredményeképpen.

Tehát szeretteim, ezen beavatás befejezéseként, hadd mondjuk el nektek, hogy minden, amit megvitatunk veletek, válasz a belső kérdésekre. A beavatás leckéje pontosan arról szól, amiről beszéltünk. Az egyik legmélyebb belső vágyatokat mutattátok be a Szellemnek, a bennetek lévő Szellemnek, és ez mindenben jelen van és válaszol a meghatározott szándékaitokra, minden érzelmetekre, amit kivetítetek, és minden energiára, amit kibocsátotok. Ez egyszerűen elhozza számotokra, amit kértetek a Teremtés Tudományát.

Szeretteim, a szerkezetek, amiknek új alapjait megteremtitek, bőséggel, fénnyel, örömmel, vidámsággal, bölcsességgel, szeretettel, békével és bármi más élettel élménnyel teliek lehetnek, amiről úgy döntötök, hogy megtapasztaljátok. Ezeken a tapasztalások révén, fogjátok oktatni és tanítani a világot, és be fogjátok vinni az integritás gyakorlatát mindenbe. A kvantum energia vezetékei vagytok, ami mágnesesen bocsátja ki az új világrendszer vibrációit, más szavakkal az energia egy rendszerét,  ami majd új világot teremt, amit teljesen eltérőnek és egyedinek tekinthettek. 

Mindannyian tele lehettek a Szellem erejével, a saját Szellemetekével, mivel a Szellem az, ami megelevenít mindnyájatokat, táplál és gondoskodik rólatok.  Átölelhetitek azon képességeteket, hogy társteremtők vagytok az Anya/Atya Istennel, hogy fizikai megnyilvánulásba hozhatjátok a szívetek és lelketek összes vágyát. Parancsoljátok meg ezt, és higgyetek benne, hogy ez az igazság.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura és üdvözöllek és megáldalak benneteket nevetéssel. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...