Kuthumi Mester és Maitreya Nagyúr – A nevetésről

Kuthumi Mester és Maitreya Nagyúr – A nevetésről



Csatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika; Johannesburg – 2005. április 4

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy elhozzam számotokra a fejlődés, a megértés, a leföldeltség és a további beavatás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.
Szeretett egy, amíg előkészítjük az energiát Maitreya Nagyúr jelenlétének, azért hogy előreléphessen, és hogy veletek lehessen (mobil csörgés, és hogy táncolhasson a dallamra,), elhozza nektek az összes örömét és humorát ma, ez egy jó kezdés (nevetés).

Szeretteim, miközben előkészítjük ezt az energiát, mindnyájatokat támogatni fogunk a megértés mélyebb szintjének bejövetelében, hogy milyen is pontosan a nevetés és az öröm művészete, a humor művészete, és a gondtalanság, könnyű szívűség szemszögéből látni az életet, ezek drámai változásokat hoznak az életetekben. Minden, amit tapasztaltok, azokat az észleléseitek, nézőpontotok és hozzáállásotok színezi ki, különösképpen a különböző helyzetekkel kapcsolatosakat. Azt, hogy hogyan kezel az egyén bármilyen bemutatott kihívást, az az, ahhoz való hozzáállásától függ. A választással, hogy átölelitek az örömteli életet, a választás, hogy meglátjátok az élet fényesebb oldalát, minden bizonnyal megkönnyíti az egyéni képességet, a terhelést könnyebbé teszi és támogatja az embert az egyéni képesség felhasználásában, hogy képes legyen reagálni rá, ahelyett, hogy negatívan hatna rá. A fény rácsait Maitreya Nagyúr teremtette meg, aki a Felemelkedési Programok Vezetője ezen a jelenlegi idővonalon, és a felemelkedési folyamatot újra működésbe hozzák mindannyiotokért. Egy fokig már aktívak vagytok. Ez összhangban van a fejlődésetek és felébredésetek személyes utazásával, és ez a háló most folytatni fogja a szilárd kiépülését, és a fejlődéssel összhangban halad és összhangban mozog a személyes csakrikus rendszeretek fejlődésével is, és további mértékben hozzájárul a személyes képességetekhez, hogy hozzáilleszkedjetek ahhoz, ami az utatokba jön, különösképpen az új tudatosságban, amivel a Szellem vezet benneteket. Tehát most visszalépek, és utat engedek Maitreya Nagyúrnak, hogy átadja az üzenetét. Áldásom legyen mindannyiotokkal. Adonai.

…….

Az Isteni Krisztusult Maitreya vagyok, a Krisztusi fény jelenlétének bemutatását szolgálom. Üdvözletem.

Az összejövetelünk itt ma a felébredés isteni céljáért és tervéért történt, egy mélyebb belső világosságért, ami kapcsolódik a Minden Ami Van céljához. A célhoz, amiért a Földre jöttetek, és a cél, amely mindenkit összekapcsol. A világ, amiben éltek a tapasztalatok aspektusainak százaiból és ezreiből tevődik össze, minden tapasztalat egy lehetőséget kínál fel a tanulásra, egy lehetőséget az univerzum felderítésére, amiről úgy döntöttél, hogy megtapasztalod egy integrált folyamat által. Az integrált folyamat, amire utalok minden utazáshoz kapcsolódik, amit valaha is megtettél, kapcsolódik minden világhoz, amiben éltetek, a tudatosság minden szintjéhez, aminek pontjában voltatok. A minden, ami ti vagytok kollektív energiája az, amely a Minden Ami Van egy része, ez most felkavarodik bennetek, hogy megmutassa nektek az igazság számos arcát, ami létezik.

Hazugság soha nem létezik. Egyedül igazság létezik. A tudatosság összes szintjének igazsága létezik. Az egyén, aki az igazságot hazugságként határozza meg a tudatosság szintjének megítélésében áll. Ha nincs ítélkezés, hazugság sem létezik. Az illúzió nagyon különböző/eltérő a hazugságtól. Az igazságnak sok nyelve van. Az igazságnak sok meghatározása van. Ez egy energia, amit sosem kell megvédeni, azért mert meg van a benne rejlő képesség, hogy mindig megmutassa az adott tudatossági szinthez kapcsolódó igazság arcát ezen tapasztalás igazsága felé gravitálva. Minden élő lény a saját igazságában él. Az igazság állandóan változik, azért mert az utazás is változik. A választás az, ami megadja neked a lehetőséget, hogy akármennyi igazságot megtapasztalj. Az öröm egy igazság, amennyire a szomorúság is. Azáltal, hogy azt választja az ember, hogy a tudatosság egy korlátozott szintjét tapasztalja meg, ezáltal állandósíthatja a bánat és szomorúság körül forgó tapasztalatokat. A saját emelkedett perspektívádból, a léleknek lenni érzéséből, a tapasztalás egy különböző dimenzióját választva, a többi lelket valami másnak észlelve, mint a tiétek. Az alsóbb egótok elítélése, hogy ők nem élik az igazságukat, ami talán visszatükröz egy olyan igazságot, amit elutasítotok/tagadtok. Az ítélet megnyilatkozása bizonyítja, hogy valamilyen tagadás létezik benned.

Mondták már nektek, hogy a példa által kell vezetnetek. Megteremtettétek a Kreativitás erejének egy képét, amit megnyilvánulásba hoztatok, egy erő/hatalom energiát, ami kifejeződik egy Isteni módon, a világok összes technológiáinak és nagyon kifinomult mechanizmusainak megtestesülését a jelenlegi Univerzumotokban és az összes többi univerzumban, amiben éltetek. Látva, hogy minden személy utazása egyedi, miközben kapcsolódtok mindennel magatokban és körülöttetek, megadjátok majd magatoknak a belső tisztaságot és mélyebb megértést, hogy amit egyszer a gondolati formáitok által megalkotatok/megteremtettetek, ezt egy másik lélek még mindig megéli, aki azt választotta, hogy megtapasztalja azt a dimenziót, amiből ti úgy döntöttetek, hogy továbbléptek, ő egy kicsit hosszabban ideig tartózkodik benne, mint ti. Néhány lélek talán azt választhatja, hogy benne marad ebben, ebben az életében, amit ti sűrűbb vibrációként érzékeltek. Ez nem azt jelenti, hogy megvan a hatalmatok ahhoz, hogy elítéljétek az utazásukat. Megvan a hatalmad ahhoz, hogy felismerd ezt, de ne döntsd hanyatt magad az ítéletnek. A cél, amiért átadom ezt az üzenetet az az, hogy megmutassam nektek, hogy hogyan foszt meg az ítélet titeket az örömteli létezéstől. Hogyan fektettek be értékes energiát a másik személyek utazásának akadályoztatásába, megfosztva önmagatokat attól, hogy teljes mértékben élvezzétek a teljes élettapasztalatot és a minőségi élettapasztalatot, amire a Felsőbb Énetek vágyik, hogy megtapasztaljátok. Beletoljátok a hiedelem rendszereteket másba a kérésük nélkül ezzel a másik ember Isteni Tere ellen inváziót intézve.

 Az igazságban levés létrehozza az egyetlen helyet, ahol lennetek kell. A példa által való vezetés biztosítani fog egy utat mások számára is, hogy követhessenek, amikor készen állnak rá. Amikor egy személy kész rá találni egy új útra, akkor meg fognak találni titeket vagy, az isteni beavatkozás révén, és a személy egyéni szándékán keresztül manifesztálódik ez, hogy megváltoztassák a körülményüket, és ezért bevonzanak titeket a terükbe. Ez az, amikor belemerültök az élettapasztalataitokkal kapcsolatos tapasztalatokba.

Minden lelket a bolygón tiszteletben tartani az egy létfontosságú folyamat az önbecsülés manifesztálásában is. Én, Maitreya Nagyúr, a Krisztusi Tudatosság Sugarának megnyilvánulása, elhozom mindannyiotoknak a lehetőséget ma, hogy tudatosan átöleljétek a Krisztusi Tudatosságotok újabb aspektusát. A Krisztusi fény a tudatosság formájában nyilvánul meg a tudatotokon belül. A Krisztusi Tudatosság megnyilvánítása az erő alakjában kerül kifejezésre rajtatok keresztül, a választás által, hogy az életetek irányítójává váltok, az energia, fény és hang, felelős megnyilvánítójaként. A teremtés önmagában véve is megnyitja az élettapasztalatok még több sugárútját. Az összehangolódás folyamata, amit jelenleg megteremtettetek magatok számára, azáltal, hogy azt választottátok, hogy a mai beavatásban részt vesztek, ez Isteni összehangolódásban működik a Krisztus energia 5. és 7. dimenziós vázaival. Ez a Krisztus energia táplálja a testeitek csakrikus rendszerét; ez összehangolja a tudatosságotokat az univerzális elmével, az Isten elméjével, amely az összes kvantum tudatosság egy része.

A vágy, hogy békét, harmóniát, egyensúlyt és nyugalmat nyilvánítson meg az egyén életébe, egy természetes folyamat; céltudatosan bekódolva a belső lényedbe, hogy biztosítsa minden léleknek végül a forráshoz való visszatérését. A forrás bennetek mindig mágnesesen manifesztálja és visszatükrözi az erőforrások minőségét kapcsolatba lépve ezzel, hogy táplálja az életerődet. Ha a csakra rendszer nem működik kiegyensúlyozott módon, az ember nem várhatja el, hogy az élet ereje teljes legyen.

A fény fiam, Kuthumi, a másik fény fiam, Jézus, és a harmadik fény fiam El Morya, kifejlesztettek számos egyéni rendszert a planetáris tudatosság felébresztéséért. Mindnyájan összehangoltátok a tudatosságotokat e rendszerek egyikével. Elkezditek meghatározni önmagatok számára, hogy ezen rendszerek melyike által motiválnak titeket. Az energia beruházás ebbe programba, a Fény ezen küldöttei alkották meg, ez rezonált egy belső minőséggel és a szükséges fejlődéssel bennetek, amely bevonzott titeket az ösvényeitekre, amiken haladtok. El Morya az Akarat és Erő első sugarának Chohánja. Gyakran utaltak rá rombolóként. Az egyik, aki beszivárog a rendszerekbe, amik fenntartják a tudatosság egy régi korának illúzióit, és ezen adeptusokon keresztül és a közelgő beavatottakon át, ahol régi, idejét múlt szerkezetek lerombolásra kerülnek, és új alapzatokat fektetnek le, és új szerkezetet alkotnak. El Morya elsősorban a kormányok vezetőin keresztül dolgozott és dolgozik, akik hajlandóak befogadni a tanításait, és az üzleti területek vezetőin keresztül. Sok vállalkozói tudatosságon keresztül dolgozott a múltban és most is, hogy megidézze a kreatív és szellemi intelligenciájú gondolkodás különböző részeit. Az intelligens és kreatív teremtő gondolatok a manifesztáció kulcsfontosságú eszközei. Ha a kreativitás nélkülözi az intelligenciát sehová  sem jutsz, tétlen vagy. Ha az intellektusból [értelem] vagy intelligenciából hiányzik a kreativitás, szintén tétlen vagy. Ezek egymást táplálják és ezért a tapasztalás egy világát teremtik meg. Az egyensúly időszaka már veletek van. Az Akarat és Erő sugara már teljesen aktiválódott, ezért El Morya, az Első Sugár Chohánja, bemutatja a világnak a lehetőséget, hogy visszanyerjék a képességüket, hogy használják az erejüket azáltal, hogy meglelik az akaratukat. Ez lehet valami olyan egyszerű is, mint az élni akarás, az akarat, hogy legyél, annak akarata, hogy megváltozz, hogy elfogadj, hogy elengedj valamit, vagy annak akarata, hogy integrálj, és minden, amit megtapasztalsz azt egy vágy motiválja, ismertebb nevén az akaratod. Amikor az egyén ráerőszakolja ezt másokra, akkor az egyén visszaélésszerűen viselkedik. Amikor egy személy akaratát leigázzák/letörik és akkor mások akaratát veszi fel, fogadja el, és létrehoz egy identitást, ami a társadalom vagy közösség teremtésén alapszik, valamint a környezeten, ami az eredeti szerkezetet megteremtette, amely önmagába foglalja a vágyat és akaratot, hogy leigázzon mindenkit a környezetében. Amikor az akarat megtörik, a kellő erő a teremtésre elveszik. Az első lépésetek a magasabb tudatosság kamrájába, amit én, Maitreya Nagyúr a fény fiaim támogatásával fejlesztettem ki, megköveteli, hogy meghatározzátok az akaratotokat, visszaszerezzétek az erőtöket és használjátok ezt. Amikor az akaratot és erőt nem használják ez egy stagnáló energiává válik. Ez az, amiért alkalmanként azt halljátok, ”ha nem használjátok, elvesztitek azt”. Ez elszunnyad.

A második követelmény, hogy teljesen lépjetek be a rácsba, amit megteremtetettek az, hogy átölelitek a jelenlegi igazságotokat, ami az Isteni Szeretethez és Bölcsességhez kapcsolódik. Mindnyájan megtestesítitek a bölcsességet. Mindnyájan kifejezitek a szeretetet. Hogyan határozzátok meg a Szeretetet, és hogyan határozzátok meg a Bölcsességet? Hogyan fogsz hozzá a bölcsesség megszerzéséhez és hogyan használod a bölcsességedet? A bölcsességedet használod fel arra, hogy legyőzd/leigázd mások akaratát? Arra használod a bölcsességed, hogy a szeretet erejét/hatalmát kisugározd és ezáltal, irányítsd az életed, és ezáltal,  megmutatva az erő igazi manifesztációjának módját, amit az egyén az Isteni Akarata által használ fel?  Új lépést fogtok tenni az új irányba, felelősséget fogtok vállalni az életért, amit megteremtettetek, azt fogjátok választani, hogy megmásszátok a mennybe vezető spirált, igaz? Akkor lesz ez, ha akarjátok ezt. Ha magatokhoz ölelitek majd az akaratot, hogy megtegyétek ezt. Az akarat nélkül nem fog működni. Tedd fel magadnak a kérdést: ” Akarom ezt?”- valójában ez megidézi azt a kódolást az egyénen belül, hogy feleljen arra a képességére, hogy felhasználja az egyéni akaratát és változásokat okozzon. Amikor az ember azt mondja”Nem tudom vagy nem fogom”, elkezdhetitek meglátni, hogy hol létezik az akarat erejének hiánya. A megfigyelésnek soha sem kell ítéletet tartalmaznia. Ennek ki kell fejeznie az együttérzést; ezért a megfigyelést ilyenkor a szeretet és bölcsesség motiválja. Elismerve egy személy tehetetlenségét a cselekvésre az adott pillanatban ez alázatot jelent ezen lélek iránt, ez a lélek tudatosságát a felfogás/érzékelés egy pontjába helyezi, az empátia egy pontjában, ami visszatükrözi a megfigyelő múltbéli tapasztalatát vagy, ha nem tapasztalta meg azt a lehetőséget, hogy az akarat és erő hiányának tanúja volt. Amikor az ember hajlandó változásokat hozni, minden bizonnyal meg fog változni és a kívánt bölcsesség és szeretet szükségszerűen létrehozza a változásokat, amik természetesen fognak megnyilvánulni. Ez a kvantum energia új törvénye. Kuthumi az Isteni Szeretet és Bölcsesség Második Sugarának Chohánja. Ez többé már nem sárga sugár, hanem most már a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugara. Az Isteni Akarat és Erő Első Sugara, mivel ezek már 5. dimenziósak, többé már nem piros/vörös sugár, hanem az első sugár most már Rubin Sugárként tapasztalhatjátok meg(szintén kapcsolódik ehhez a kék sugár is). A harmadik lépésben mindnyájatoknak szükséges, hogy a rácsok teljes integrációját megtegyétek, azokét amit megteremtettetek, és hogy befogadjátok az életetekbe a Krisztusi Jelenlétet. Más szóval egyszerűen ismerjétek el a Krisztust, akik vagytok, a jelenlétét bennetek. Krisztus által támogatottak vagytok, és az Összes Van-ban [All the Is].

Az illúzió mesterei azok, akik a fény megértésének mélyebb szintjeit segítettek megismerni, azon fényét, amit magatokban hordoztok, és ez az a hely, ahol igazából át tudjátok ölelni a spiritualitás valódi ösvényének Isteni Jogát.

A spiritualitás valódi ösvénye, az ami készségesen feljogosít téged, hogy szeretettel kövesd és további bölcsességet nyerj belőle. Itt Jézus Mester (vagy más néven Yeshua) vezet titeket, a 6. Sugár Chohánja, aki jelenleg kilép ebből a szerepéből, amelyen Mária Magdolna továbbra is vibrálni fog. Ez az, ahol Jézus Mester az Aktív Spirituális Intelligencia 7. dimenziós 3. Sugarának Chohánjává válik.

Sok ember tanult meg nagyon erőteljes leckéket és szerzett hatalmas mennyiségű bölcsességet a Keresztény út révén. Ez valójában a Halak Korszak legsötétebb és legnagyobb kihívása volt. A sötétség kihívásai egyszerűen a tudatlanság állandósítása és manifesztációja révén történt. A lélek tudatlansága arról, hogy az erő az övé. A Halak korszak elnyomó/hatalomtól megfosztó utazásának vége. Ti mindannyian az Arany Tudatosság meghatalmasító korában álltok. Az Arany Tudatosság a Szeretet és Bölcsesség Második Sugarán keresztül jött létre. Ez válik az alapzattá, amelyen a jövő Fényküldöttei abba a helyzetbe kerülnek majd, hogy hasznosíthatják az Isteni Akarat és Erő Rubin Sugarát, hogy megteremtsék az aktív spirituális intelligencia szerkezeteit, amelyek az 5. és a fölött kialakult dimenziók nőies platina tudatosságává válnak, hogy az Arany Tudatosság oldala mellé álljon. Ezekben a sugarakban való állás a kvantum tudatosság terébe hoz benneteket.  Ez az a tér, ahol legelső alkalommal ismeritek fel az igazságot a teremtés tekintetében, azon képességeteket, hogy társteremtők vagytok a Szellemmel. Az energia ott fog megnövekedni, ahová a fókuszt helyezik.

Az egyén automatikusan meg fog teremteni egy formát, ami kifejezi a tudatosságot, ami létrehozta ezt, mivel ti a Minden Ami Van nagy teremtőjének képzeletéből teremtődtetek. Eljön az a pont, ahol fel kell ismernetek, hogy főszerepet játszotok abban, hogy hogyan tapasztaljátok meg az életeteket. Nem csak játékos vagy, hanem teremtő is. Te írod a forgatókönyvet, te osztod ki a szerepeket a szereplőknek, te választod ki a kellékeket. A jelenetek megteremtése növeli a játékot vagy drámát, attól függően melyikre helyezitek a hangsúlyt. Ezen tény belső felismerése pillanatában ez az, ami az egyént az alázatosság egy másik állapotába hozza. Elfogadva, hogy az embernek megvan az ereje, hogy teremtsen a sok kulcsfontosságú lépés közül az egyik, ami abba az irányba viszi, hogy megvalósítsa a teljes megvilágosodást és önuralmat. Nem fogjátok megtapasztalni az önuralmat addig, amíg teljesen el nem fogadjátok az erőtöket, hogy teremtsetek, valamint azt a tényt, hogy ti teremtettétek az örömöt és szenvedést, amit eddig a napig megtapasztaltatok.

Az egyén tudatának egyesítése az univerzális elmével egy nagyon felelősségteljes folyamat, mivel ez még mélyebbre visz a képességetekben, hogy tudatosan társteremtsetek, evégett, ha az energiátok romboló és korlátozott gondolatokba mélyed el, akkor ez azt jelenti, hogy tudatosan egyensúlytalanságot és pusztítást teremtetek az életetekben. Ez felelőtlenség. A tudatosság útját választani azt jelenti, hogy légy tudatos. A tudatosság útjának való önátadás az újfajta tapasztalás világait tárja fel. A nevetés a gyógyulás/gyógyítás egyik legerőteljesebb eszköze. A nevetés átjárja a védelem legerőteljesebb falait is. Minden személyt, akit a nevetésbe burkolódzik, az vendégül látja az elgyöngítő energiákat, amik a félelem és aggódás végett manifesztálódnak. Az a képesség, hogy magadon nevess az önuralás felé vezető út. A humor megváltoztatja egy szituáció vibrációját. Vannak bizonyos helyzetek, amelyekbe kezdetben nehéz behozni a humort, különösképpen egy halálesetben. A jelenlegi emberi irányok szerint a halálhoz kapcsolódva ezt, úgy vélik ez tiszteletlenség… ebben az esetben, azt javasoljuk, az egyének életének fényesebb oldalára összpontosítsatok. A tény, hogy egyszerűen átkeltek/átmentek egy másik birodalomba kezdetben nehéz kiegyensúlyozni, de azáltal hogy elismeritek a fényoldalukat, azokra a humoros dolgokra való emlékezés által, amit megtettek, ez az eleresztés és gyász folyamatát sokkal könnyebbé teszi. A humor beindítja az agy kreatív oldalát. Ez endorfint szabadít fel, amely természetes antibiotikum. Az endorfin erősíti az immunrendszert. A neuronok kisülése a jobb agyféltekében megy végbe, ez stimulálja [serkenti] más hormonok felszabadítását is, amelyek a felgyorsított gyógyulás megtapasztalásáért felelősek, legyen az fizikai, érzelmi vagy mentális. Ez nagyban meghatározza azt, amire az egyénnek szüksége van. Azért, hogy teljesen megértsétek a humor erejét, töltsetek el egy napot azzal, hogy lássátok ezt úgy, mint az energia egy rajzfilm hálózatát. Minden ember, akivel az nap kapcsolatba lépsz társítsd egy rajzfilm karakterrel az adott személyt, ha ilyen rajzfilm figura nem létezik, akkor alkoss egy sajátot. Ha kell alkoss egy ilyen rajzfilm karaktert, amit ezen emberek egyike képviselne, milyen jellemvonásokkal bírna? Hogyan rajzolnád le őket, hogyan elevenítenéd/animálnád meg őket? És ezután tedd ugyanezt magaddal is. Talán ez az, ahol el kell kezdened. Abban a pillanatban, ahogy társítod önmagad egy rajzfilm figurával, nehéz lesz a dolgokat túl komolyan venni. Talán, rajzfilm figuraként, mindig felrobbantja vagy megégeti magát, tekintet nélkül arra, hogy milyen óvintézkedéseket tesz, általában elfelejt fel, le, maga alá, vagy maga mellé nézni. Mindig van valami, ami nem látható. Vajon ez nem az életet tükrözi? Tegyetek magatoknak egy szívességet, nézetek meg egy rajzfilmet, bármilyet, amit választotok, legyetek spontának a kiválasztásban. Nagyon jól fogtok szórakozni, ha meglátjátok, hogy hogyan tükrözi ez vissza az életeteket. Tegyetek hasonlóan más rajzfilm karakterekkel is, akik a családotok tagjait, vagy a társadalmi csoportotokat tükrözik. Ez segíteni fog humorral való a képzettársítás folyamatában.

Bármikor, amikor az életedet nagyon komolynak találod vagy egyre jobban belemerülsz az életed hétköznapi feladataiba, a felelősségek/kötelezettségek súlya rád nehezedik, és nehéz meglátnod bármilyen pozitív változást is, töltsd el 2-3 órát rajzfilm nézéssel, vagy bármilyen más vígjátékkal, hogy spontán előhívd ezt. Ez az, ahol a média ereje előkerül. Elkezdheted ezt egy eszközként használni. Ez volt az eredeti szerepe a tündérmesék lejátszásának. Minden tündérmese, amit valaha is írtak, amelyeket ismertek, visszatükrözik, jelképezik és képviselik az élet utazását. A nevetés az életben rögtön megnöveli az energia vibrációtokat. Összehangolja a csakráitokat, elereszti a legyöngítő érzéseket, amit megteremtettetek az életről körülöttetek. Ez automatikusan fogja a felnőtt, serdülő és a belső gyermeketek lényét és egyként egyesíti őket. Ez egy nagyon értékes eszköz, a belső gyermek gyógyulásának lehetővé tételére azért, hogy eltávolítsa a belső gyermeket a fejlődés visszamaradt állapotából. Hányszor volt olyan, hogy felidéztetek a múltból egy történetet, amely másokhoz kapcsolódott és torkotok szakadtából nevettetek? Általában utólag képes meglátni az ember( egy helyzetben) a humort. A következő alkalommal, amikor dühöngsz magadban mert konfliktusba kerültél valakivel, akkor lásd a helyzetet úgy, mint ami nem fog sehová sem menni, képzeld el magad kitágult orrlyukakkal, ahogyan füst árad a füledből, az arcod olyan vörösnek, mint egy cékla belsejét, felfúvódva magad, mint egy gömbhalat, várva arra, hogy felrobbanjál, majd ha felrobbantál, képzeld el ahogy összeszeded magad újra! (nevetés) Tehát az úgy nevezett riválisodat képzeld el egy fájó fejű medveként vagy egy bikaként, aki fújtatva vár arra, hogy nekirontson a piros rongynak, kitágult orrlyukakkal, dúl-fúlva, és füst jön ki minden nyílásából. Nagyon nehéz bent maradni az alsóbb egó viselkedésének állapotába ilyen képzelettel. Egyetértetek? (igen) Amikor látod másokkal is a konfliktust, játssz le magadban egy hasonló jelenetet.

Talán még tovább is léphettek és túlláthattok az animáción, és láthattok két belső gyermeket, akik igazán konfliktusban állnak egymással. Talán lehet kettő a kedvenc gyerekkori rajzfilm karakteretekből, mondjuk Mézga Aladár és Pumukli, vagy Liza Simpson és Bart Simpson...stb. Ez az egyén tudatosságát a létezés egy teljesen más állapotába viszi és kiterjeszti a helyzetet. Még a gyásznál is, az ember hozzáadhat egy kis humort. Az elárulás szintén egy megfelelő tapasztalat lehet, amit az animált humorban lehet használni. Kérlek, helyezd az árulót a fehér fény egy védőpajzsába és akkor kezdődhet a rajzfilm megelevenítése, mindennel, amit akarsz. Ez lehetőséget ad a belső gyermeknek a mérge kitöltésére. Az egyedüli ok, amiért felnőttek ily módon cselekszenek az azért van, mert a belső gyermeknek nem biztosítottak kellő teret a mérge kitöltésére, ezért nem fejlődtek ki a szükséges készségei, hogy pozitív építő, teremtő[konstruktív] jelleggel foglalkozzon a konfliktussal,  és nyertes-nyertes megoldásokat teremtsen meg. Szeretet fénymunkásaim, ti a Krisztus összes megnyilvánulásai vagytok. A Krisztus eljövetele valójában az, hogy a Krisztus bennetek egy tudatos állapotba lép be. Ez csakugyan manifesztálni fogja egy létező megnyilvánulását, akit Krisztusként fognak ismerni, azonban, ezen létező elismerése, minden személyt képviselni fog. Fel fogjátok ismerni a Krisztust mindenben, és eljön az idő, amikor azok, akik túlléptek a korlátozás világán, és használják a kvantum energiát, és a kvantum tudatosságban élnek látni fogják a Krisztus összes aspektusát a létezés magasabb létállapotaiban. Jézus, az egyik Krisztus. Ez volt az egyik hiba a fordításokban, ahol is Jézus Krisztusnak hívták. Ti mind Krisztusok vagytok, ezért hívhatunk titeket pl. Krisztus Emesének, Krisztus Katának, Krisztus (helyez ide a neved) azért, mert ez az amik és akik vagytok. Hogy hogyan nyilvánítjátok meg a Krisztusi Éneteket, az rajtatok áll.

Most mennem kell, azonban béke legyen veletek és élvezzétek a tudást, hogy én, Maitreya Nagyúr, a Krisztus jelenlét, veletek vagyok, bennetek vagyok, és mindenhol körülöttetek vagyok. Mindössze annyit kell tennetek, hogy felismeritek ezt és mindig jelen vagyok. Ragyogj, engedd át magad a fénynek, hogy fény legyél a világban, amit létrehozol. Áldásom és búcsúzom.

Kuthumi vagyok és visszatértem rövid időre, szeretteim, szintén emlékeztetnélek rá titeket, hogy véssétek eszetekbe azt, amit Maitreya Nagyúr átadott ma nektek, ez minden bizonnyal a beavatásotok része, amit megtapasztaltatok. Maitreya Nagyúr a közvetítésében kifejezte egy ponton, hogy mindnyájan megtanultátok a leckéket azon keresztül, amiket én, Kuthumi, amit Jézus Nagyúr, és amit El Morya Nagyúr hoztunk el a bolygótoknak és hogy a ti felelősségetek, hogy meghatározzátok, hogy pontosan hol is tartotok ebben a folyamatban. Ezért, ez emlékeztető céljából van, hogy segítsen nektek megérteni egy mélyebb szintet, amiért megtapasztaltatok bizonyos, talán, romboló tapasztalatokat, amik szomorúsághoz, fájdalomhoz, szenvedéshez, korlátozáshoz és bánathoz vezettek, azért mert ezen keresztül felülkerekedtek azon, ami gyötört titeket, hogy manifesztáljátok a gyógyító eszközöket, amik segíteni fognak másokat is, hogy túllépjenek azon, amit megteremtettek. Ez valóban öröm és megtiszteltetés volt, hogy megfigyelhettük az energiát, amit Maitreya Nagyúr mutatott be nektek a mai napon.

És nagy örömmel segítek nektek a Fény és humor animált hálózatának összes megteremtésében, tehát legyetek éberek, legyetek tudatosak, legyetek vidámak.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...