Kuthumi Mester - Szabadság 1 Rész

Kuthumi Mester - Szabadság 1 Rész


 

Közvetítette: Michelle Eloff© 2004. Április 28

Johannesburg, Dél-Afrika

Forrás: thelightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje:http://www.mediafire.com/file/o0mx50rmawfyrt6/szabads%25C3%25A1g_1.mp3/file?fbclid=IwAR1xExaknSY99wwIY2533I4npa0IFh5eEL6gThIjpW5HkNb7TrnVPtwllIs

Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=GtdTLNcfOvM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0ArTEBLSWQbopwHZ8dZmiFsyiFz6WAKwR9D4V_XKMmLpYLIAaZ5znJ-tA

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok a Szeretet, a Fény és Bölcsesség sugarán érkeztem üdvözölni mindannyiótokat ezen a napon, hogy átadjam nektek a növekedés áldását, életetek minden szintjén.

Üdvözlet, szeretteim.

Május 5.-e egy örömünnep nap mindannyiótoknak, mert ez a nap a változásra alkalmas, ez az időszak, amikor a régi testet elengeded, és az összes régi paradigmát is magad mögött hagyod, megkezded az új életed új útjának, egy új ciklusát.

Ez egy új tudatra ébredés, egy új út tárul fel előtted, és üdvözölve jön feléd. Óriási kihívásokkal néztél szembe a múltadban. Voltak idők, amikor még nem voltál biztos benne, hogy végig tudsz-e menni a beavatások völgyében, vagy sem. De itt vagy. Meggyógyítottál sok mély sebet a múltból, sőt sok múltbeli életből, és most ez az alkalom életed lehetősége, hogy önmagad mesterévé válj.

Május 5.-e a felszabadulás napja. További szinteken megszabadulsz a múltad kényszereitől.

A mesterek szívük magjában tartanak téged, és mindent elhoznak, amit az új életedbe kell vinned. A felszabadulás energiájára fókuszálunk: a lelked szabadságáéra, miközben te megengeded a szellemednek, hogy fent szárnyaljon új szárnyaival az égen. Ezek a fényszárnyak most megnyílnak. Most, egyenesítsd ki a gerinced, hogy az energia keresztüláramolhasson; húzd hátra a vállakat, nyisd meg szívedet a fényre és a szeretetre, ami itt és most, az egész életedet magához öleli ebben a pillanatban. Hagyd, hogy a levegő könnyedén áramoljon, engedj el minden feszültséget. Engedd, hogy a tudatod, egy olyan helyre érjen, amely a szent tered, ami olyan szép, mint a mesék földje, vagy a csodaország, melyet valaha képzeletedben létrehoztál. Ez egy olyan hely, ahol mindaz lehetsz, aki vagy, és senki és semmi nem használhat ki energetikailag, semmilyen módon az utad során. Ez akkor itt most a te mennyországod, és te itt vagy.

Vizualizálj az égből leáramolni egy tápláló fehér-kék fényt, amely a koronacsakrád közepén belépve, keresztülhalad az összes energiaközpontodon, az egész testedben, feltölt minden atomot, minden sejtet, és molekulát evvel a fénnyel. És mivel ez a fény behatol a középpontod magjába, elhozza a lét könnyedségét, tisztaságot és megértést hoz. Lásd ezt kiterjedni a fizikai testeden túlra. Majd képzeld, hogy lassan egy hatalmas kristály formájába alakul át. Ez a kristály a fénynek egy temploma, megtart téged, s bár ennek a kristálynak a magjában vagy, ennek ellenére mozogni és lélegezni is tudsz. Semmi nem korlátoz téged.

Vizualizálj, most egy arany fényt, ami táplál téged a Föld magjából. A lábaidon keresztül jön fel, és csatlakozik tested összes energia központjához. Érezd az erőt és a melegséget, ahogy jön ez az energia, ami az élet ajándéka Gaia istennőtől.

Hagyd ezt az arany fényt, hogy eggyé váljon a kristállyal, amely átölel; ez egy arany köpeny, védelmet képez rajtad. Ez a kristály, amely körülvesz téged, segít az erődben maradnod, hogy szét tudd törni a múltad bilincseit. Ez a kristály elnyeli a béklyóban tartó energiák összes formáját.

Fókuszálj a múltadra most, - egy élményre emlékezve, ami előjön az emlékeidből. Hagyd, hogy felszívja a kristály ez a múltbeli élményt, eggyé váljon a fénnyel, ami feloldja és felszabadít ez alól téged. Csak figyeld meg, mit hozott elő az emlékezet, tudván, hogy most, mindent elengedhetsz szabadon.

Ez az az idő, amikor új útra indulsz, miközben elbúcsúzol a régitől, ami már nem szolgál téged, és most már szabadon élheted át az új élményeket. Mozogj óvatosan át ezeken az emlékeken. Ha úgy találod, hogy egy speciális érzékenységű energia megakadt benned, engedd meg a kristály fényének, hogy újra átmozogjon rajtad, miközben finoman, kiveszi belőled ezt az emléket, így az eggyé válik a fénnyel.

Képzelj el egy ajtót előtted. Ez a kapu az új életedre nyílik. Ez a felszabadulás ajtaja. Ennek az átjárónak mindkét oldalán ajándékok vannak, amit a lelked helyezett el oda. Az idők kezdete óta ott vannak ezek az ajándékok, hogyha eljutsz ide, akkor, készen állsz, magadhoz venni ezeket a fényeszközöket, hogy alkoss és élj ebben az új korszakodban.

Tehát, ha készen állsz, vedd fel az első ajándékot, nyisd meg a szívedet, hogy megértsd hogyan fog ez az eszköz segíteni téged. Tekints le a bokádra, és láthatod, hogy a múlt béklyói meglazultak.

És ahogy átlépsz ezen a kapun, mindezt magad mögött hagyod. Az új paradicsomba léptél. Tedd meg a lépést az új helyre, és nézz körül, figyeld meg, milyen. Ismét, egyenesedj ki, húzd hátra a válladat, lélegezz ennek az új térnek a levegőjében és érezd ennek az új fénynek az erejét, nyisd meg az összes érzékeidet, hogy érezd ezt az erőt, ami körülvesz és beburkol.

Légy tudatában a fény szárnyaknak, nyisd szét és terjeszd ki őket. Nem nehezek, könnyűek, ezek fényszárnyak, amik vinni fognak. Milyen érzés a múlttól megszabadultnak lenni? Meg tudod engedni magadnak, hogy most szabadon fuss, hogy megengedd a szabadság energiáját a testeden, elméden, és a szíveden keresztüláramlani?

Ezen a napon megünnepled a lelked felszabadulásának első születésnapját. Ez az az idő, amit még soha nem tapasztaltál. Börtönben élted az egész életed, miközben korlátozott a börtöncella és ez most az első alkalom, hogy látod a másik oldalon az életet, amit csak el tudsz képzelni? Hagyd a lelked kiszabadulni. Nyisd meg a szíved és örvendezz. Engedd, hogy minden sejt, minden atom és molekula a szervezetedben reagáljon, és elfogadja a szeretetet, ami itt van számodra.

Most vedd fel a másik ajándékot/eszközt, amelyet a lelked hagyott ott számodra. Engedd, hogy a fény rezgései teljesen beburkoljanak téged. Vedd az eszközt magadhoz. Légy vidám, spontán, mert meg van a jogod, hogy szabadon tedd ezeket.

Most menj egy kicsit tovább erről a helyről, ahol meglátod magadat egy szikla tetején. Lenézve látni fogod, mi terül el előtted. Ez az új ország, amely vár. Az élet új kincsei - itt minden lehetőség téged vár. Van egy nagyon biztonságos út, amely elvezet ehhez a királysághoz. Azon a ponton állsz most, ahol csatlakozni tudsz, és magadba szívhatod, ami előtted áll. Hagyd, hogy az új kaland izgalma felfokozza az érzékelő képességedet. Engedd meg előérzetként, hogy az összes új energia, az új fény, és az új emberek, átáramoljanak rajtad keresztül. Képzeld el ezt az új életet, energiaként, ami körbefon téged, és társíts hozzá egy színt. Hagyd, hogy beborítson - hogy rajtad keresztül haladjon- megérintve minden atomot, abban minden molekulát, egész lényedet, aki te vagy. Képzeld el a tested, ahogy átrezeg rajtad ez az energia, egyre könnyebbé válik, teljesen felszabadult és szabaddá vált, hogy elindulhasson abba az irányba, ami az igazságot mutatja meg. Most már viseled a lelked szárnyait: használd őket. Legyél mindaz, ami lehetsz. Álmodd az álmaid - mert amit álmodni tudsz magadról, azzá is tudsz válni. Lásd, ahogy az élet veled munkálkodik, és lásd egy olyan természetes áramlásként, ami elvisz hazáig.

Méltányold saját fényed erejét, és hogy a szívedben minden egyes válasz ott van, minden kérdésre, amit valaha feltettél, vagy ezután is fel fogsz tenni.

Tedd lehetővé, hogy megmutasd magadnak, hogy teljesen alkalmas vagy mindannak lenni, amiről valaha is álmodtál, és többre is. Engedd a fényednek, hogy sugározzon, hogy megérintse mindazoknak a szívét, akikkel kapcsolatban vagy, öleld át őket szeretettel és fénnyel, nem számít, hogy reagálnak rá, vagy sem. Mert most már szabad vagy. Soha többé nem kell, hogy a régi félelmek, hitek/hiedelmek korlátai korlátozzanak téged. Halld ezt, és emlékezz erre mindig, mert ez az az igazság, ami tartani, és támogatni fog téged.

Most fordulj jobbra. Ezen a helyen megtalálod azt az utat, ami az új királysághoz vezet téged. És amikor készen állsz, akkor tedd meg az első lépést. Ez egy olyan arany út, amely minden egyes lépésedet támogatja, amit megteszel. Nem számít, milyen hosszú ez az út, tudd, hogy támogatni fog. Mindent, amire szükséged van, felfedezel az útmentén, és ha eléred ezt az új királyságot, a kapu üdvözölve megnyílik az új életedre.

Ne hagyd, hogy bármi vagy bárki megállítson, ha tudod, hogy a szíved igazságát követed. És így üdvözöljük mindnyájatokat, az Isten országában. Átölelünk téged az Éden kertjében, ahol minden, amire szükséged van elérhető. Az Éden kertje a szívedben van. Te vagy az Isten királysága. Veled örülünk, és kísérünk téged. Talán, most képzeletben csatlakozni tudsz új barátokhoz, akik evvel az energiával cselekszenek, ismernek téged, és tudják, hogy ráléptél erre az aranyútra. Veled sétálnak ezen az úton. Talán az állati, a dévikus, az angyali, vagy az ásványi királyság tagjai. Légy erre nyitott.

Lépj kapcsolatba minden nap, saját fényeddel és minden élet fényével. Ismerd el az Anya/Atya Isten teremtő fényének jelenlétét minden életben.

Adj hálát Gaia istennőnek, hogy életed minden pillanatában megtart téged. Adj hálát azért, hogy amire szükséged van, felkínálja neked. És persze – adj hált magadnak, amiért vetted a bátorságot és a belső erőt, hogy rálépj arra az útra, ami rád vár, és befejezd, amit most elengedtél.

Hozd vissza a tudatodat oda ahol most vagy óvatosan. Tartsd az energiát, amellyel kapcsolódtál, és ahogy tudatosan csatlakoztál ehhez a valósághoz, lásd most ebben a tudatos állapotban, a kristályt - amelyben a múltad van - szétoszlani.

Ez az az ajándék, a Föld Anyától ebben az időben. Ő átveszi, és átalakítja. Most ismét tudatosan, lásd az átalakulás szimbólumát azon a helyen előtted megjelenni. Ismét tudatosan, ezen a helyen, ahol az energia átalakult, lásd az átalakulás szimbólumát megjelenni előtted. Köszönd meg ezt az ajándékot, helyezd a szívedbe, és mindig emlékezz arra, amit már elsajátítottál.

Kezd el figyelni a légzésedet. Lélegezz mélyeket, és minden belégzésnél, húzz be aranysárga fényt és told végig az összes energia központodon. Ismételd meg még egyszer, és a tested szilárdan kösd össze (földeld le) a Föld Anyával tudatodat teljesen visszahozva a valóságba. Üdvözlünk téged. Ünnepeld az új életet. Tartsd az új fényt, és menj előre, és legyél, minden, ami vagy.

Megáldunk most benneteket ezen a napon sok szeretettel és a fénnyel, feltöltünk téged az isteni erővel és bátorsággal, hogy átölelhesd ezt az új utat, és mindvégig rajta maradhass.

Nyisd ki a szemed és a szíved, és arra az igazságra kiterjedő figyelmedet, amiket az embertársaid közül mindegyik megtestesít. Tiszteld ezeket.

Bízz a sok láthatatlan karban, amik tartanak téged, és azokban a szívekben, akik szeretnek téged, és ne feledd, hogy soha nem vagy egyedül, hiszen mindannyian egyek vagyunk. És ez így van, ezen a napon, én, Kuthumi, mindannyiótoknak egy szimbólumod adok, amit helyezzetek a szívetekbe. Ez a lelketek szimbóluma, a jel ami, mindig emlékeztet benneteket, hogy mit tettetek, hogy elérjétek ezt a pontot.

Béke és örök öröm legyen veletek. Kuthumi vagyok, és szeretettel üdvözöllek benneteket. Adonai.

Kuthumi - Szabadság 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/kuthumi-szabadsag-2.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...