Kuthumi nagyúr – Az igazságról

 Kuthumi nagyúr – az igazságról

Csatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika, Johannesburg, 2003. június 30

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese



Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket, és a melegség, a könnyedség, az igazság és az isteniség áldásait hozom el számotokra.

Nagy gyönyörűség és öröm a szívünknek, hogy együtt lehetünk veletek ma. Szilárdan őrzünk benneteket Krisztus szívében, biztonságban Isten kezében.

Szeretteim, miközben mindannyian a Lélek jelenlétében gyűltök össze ezen az eseményen, tiszteletben tartottátok igazságotokat, hogy eljöjjetek egy ilyen helyre, hogy összegyűljetek a hasonló szívűekkel, hasonló gondolkodásúakkal és rezgésűekkel, hogy tudatosan részt vehessetek olyan üzenetek és áldások átadásában, amelyek támogatást nyújtanak nektek, hogy folytassátok az igazságotok felismerését és még többet fedezzenek fel az igazságról.

Nos az "igazság" szava számos eltérő jelentéssel bír, és fontos, hogy ezek megértésre kerüljenek. A szeretethez hasonlóan az igazságot is félreértik. Az emberek azt feltételezik, hogy igaznak lenni annyit jelent, mint az igazság szavait beszélni/szólni, de ez nem az egyetlen oldala az Igazság energiájának. Az igazság legfontosabb aspektusa annak megértése, hogy mit jelent ez a számotokra egyénenként. Ahhoz, hogy teljesen érett lény legyél, tudnod kell, hogy ki vagy. Tudnod kell, miért vagy itt, és mindenekelőtt meg kell határoznod, hogy az saját életedet éled-e, vagy más életét éled-e. Ez a valaki lehet az édesanyád, az apád, a rokonod, mostoha szülőd. Ez akár egy példakép is lehet, amelyet meghatároztál önmagad számára, és amely valójában nem rezonál a lenyomatoddal.

Minden lelket, amely emberi formát ölt, a környezete tudatossága színezi ki. Mindegyikőtök olyan folyamatokat öltött magára, amelyek nem a tiétek. Olyan hit/hiedelemrendszereket, félelmeket és hozzáállásokat fogadottatok el és öltöttetek magatokra, amelyek nem teljesen a tiétek. Ezek olyan félelmek, amelyeket a társadalomból, a családtól, sőt a barátaitoktól vetettek fel. E hamis rendszerek közül sok a tapasztalatotok révén született meg, és annak megértése által, amit tapasztaltatok, gyakran más emberek fájdalmai is befolyásolják ezt. Tehát a legelső lépés annak megállapításához, hogy mi az igazságotok, először meg kell néznetek, hogy kinek a hit/hiedelemrendszerei alapján éltek. Ez eltarthat egy ideig, mert sokan nem is tudják, vagy nem ismerik el, hogy átvették más emberek hit/hiedelemrendszereit, hozzáállásait, viselkedéseit vagy nézőpontjait, és itt kezdődik a nagy utazás.

Az első lépés az, hogy megkérdezed magadtól - azt cselekszed és teszed, ami vagy, mert ezt választottad? Azért tesszük fel ezt a konkrét kérdést, mert millió olyan ember van a világotokban, akik olyan munkát/karriert végeznek, amiket utálnak, és kifejezetten ezt a szót használjuk, és ennek az az oka, hogy lényük fejlődése révén csecsemőből könyvelővé/orvossá ..stb. válnak, a szüleik vágyai és kívánságai színezték őket ezekké. Annyi gyermek végül valami olyasmit tanul, amiről a szülő úgy döntött, hogy karrierként folytassa. Ezen emberek közül sokan azt mondták - na jól van, ezt fogom tanulni, de ha megszereztem a diplomámat, követni fogom a saját igazságomat, a saját álmaimat. Elérik 60 éves kort, és továbbra is ugyanabban a pozícióba vannak, még mindig ugyan abba a karrierbe. Ezért az egyén nem tiszteli az igazságát, és ez súlyos legyengüléshez vezet, mert az illető végül egész életét hazugságban éli, és az a program, amelyet elfogadott és magára vet az, hogy meg kell tennie azt, amit a szülő mondott, amelyet akkor meghatározott számára, hogy azt az utat járja, és így átadják a gyerekeknek. És az úgynevezett "igazság" válik a napi rendjévé. Megteszitek, amit a szüleitek mondanak, függetlenül attól, hogy tetszik-e vagy sem. Tehát a társadalom olyan emberek generációját nevelt fel, akik féltek igazságuk elismerésétől és tiszteletétől.

Most a kibontakozó folyamat a megtisztítás egy folyamata - e hamis elképzelések, hamis felfogások, hamis hit/hiedelemrendszerek lebontása annak érdekében, hogy az eredeti igazság megjelenhessen. Sokatok érzi a felkavarodást a szívében. Úgy érezik, hogy nem akarnak többé könyvelők, orvosok, ügyvédek…stb. lenni, nem akarnak már sem eladók, sem titkárok, sem könyvelők, sem boltosok lenni. Úgy érzik, van még mit adni és van még mit kapni. Ez az igazság bennük, elkezd felkavarodni. És sokan közületek is ezt tapasztalják szintén.

Amint kiderül az igazság, a lelketek mágikusan elkezd felétek vonzani bizonyos tapasztalatokat, amelyek lehetővé teszik az adott út követését. Néha az ember fél, hogy ezt kövesse, de a lélek mégis előidézi ezeket a helyzeteket: talán az ember takarékoskodik, vagy a cég csődbe megy, és mindenkit elbocsátanak. Mi van akkor? Vagy a pozíciótokat most fiatalabbnak, innovatívabbnak kell betöltenie, és most 55 vagy 60 éves vagy, és munka nélkül találod magad. Ez katasztrófa? Nem, nem az - ez a lehetőség, hogy kapcsolatba lépj igazságoddal, és kiaknázd a benned rejlő bölcsesség gazdagságát. Ez a lehetőség, hogy megtaláld a kreatív oldalad. Nos ehhez nem kell 55 vagy 60 évesnek lenned. Most megteheted, hogy egyszerűen úgy döntesz, hogy követed az igazságodat. És ha nem tudod, hogy mit kövess, akkor el kell döntened, hogy felfedezed az igazságodat. Az igazság az, hogy a szenvedély az, ami táplál téged, ösztönöz téged, inspirál téged, és sok embert olyan helyzetbe löknek, hogy felébresszék rejtett/lappangó kreatív tehetségüket a túlélés érdekében. Az élet igazsága ez - az egyetlen dolog, ami garantált, az a változás.

Az élet egy másik igazsága az, hogy mindig kihívás elé állítanak valamivel. Azonban a képességetek, hogy hogyan kezelitek a körülményeitek igazságát, meghatározza, hogy mennyi ideig tartó és milyen intenzív kihívás lesz ez. Kihívások azért vannak jelen, hogy támogassanak titeket lélekként növekedni és fejlődni. Ha a kihívások megtapasztalásának ideje lejárt, később találkozunk a 12. dimenzióban, és megiszunk egy teát. Köszönöm.

Azonban még az én felemelkedett lény energiámnak is kihívásokkal kell szembenéznie. Vannak olyan világok a tapasztalat világaiban, amikre én is vágyom és törekszem. Semmi sem szűnik meg a teremtésben, és egyetlen tapasztalat sem ér véget. Mivel mindaz, amit megtapasztaltok, Isten teremtő erejének megnyilvánulása, és amíg ti tapasztaljátok ezt és növekszetek, ugyanígy van Isten is, mert Isten rajtatok keresztül tapasztalja meg önmagát, és ti megtapasztaljátok önmagatokat, amikor igazodtok Isten isteni tervéhez - ami egy a lelketek isteni tervével. Ezért soha semmi sem ér véget.

Ezeknek az igazságoknak a megértése az, ami támogat vagy elgyöngít titeket. Nos hozzá kell tennünk ehhez, hogy az igazsággal együtt meg kell értenetek a megtévesztést, a csalást, az árulást, a hazugságokat is - bárhogy is nevezzük ezt. Amikor egy személy tudatosan vagy tudatlanul úgy dönt, hogy a sötétség motiválja, ami egyszerűen tudatlanság vagy a tudás hiánya, gyakran megtévesztést tapasztal. Valójában mindannyian megtévesztésetek valamilyen formáját tapasztaljátok, mert a tapasztalatotok bizonyos mértékig illúzió, és ahogy átalakítjátok az életeteket, az az illúzió, amelyre eredetileg azt gondoltátok, hogy a biztonságotok volt, és ami eddig az igazságotok volt, az széttöri, majd továbbléptek igazságotok következő szintjére.

Utazásotok következő szintje annak tudomásul vétele, hogy az igazságotok mindig változik - a tietek és másoké is - és az igazságotok nem feltétlenül rezonál együtt egy másik ember igazságával. Erre is nagyon fontos emlékeznetek. Ha valaki megtapasztalta a sötétséget és a csalást, akkor értékelheti a hatalmat és az igazság szükségességét. Bárki közületek ebben a teremben, akinek valaha hazudtak vagy megtévesztettek, érezni fogja a szívében a haragot, amikor megtudja, hogy valaki megtévesztette, becsapta és félrevezette. Van egy vágyatok és természetes szükségletetek az igazság megtapasztalására, de a félelem beindítja a megtévesztés folyamatát. A félelem megakadályozza az embert abban, hogy megtapasztalja a szeretetet/szerelmet, mert talán korábban már elárulták, és ez az árulás olyan mély sebet hagyott, hogy nem lépnek túl azon a félelmen, és ezért az igaz szeretet/szerelem nem tárható fel az illető előtt, mert továbbra is csapdába van esve az árulás illúziójában. Az a személy, aki fél túllépni a hit/hiedelemrendszerén, tagadásban él, félelemben él; ezért nem tapasztalhatják meg a rendelkezésükre álló bölcsesség és tudás gazdagságát, ezért sötétségben élnek. És az igazság felfogása korlátozott, és az is korlátozott, amit másokkal megosztanak. Ezért kérnek titeket e világ és a mi világunk, és más világok mestereinek és sok megvilágosult lelkének tanításai arra, hogy legyen nyitott az elmétek, nyissátok meg a szíveteket. Túllépve a jelenlegi tapasztalatotok korlátozásán, mert minden az örökös és folytonos teremtés állapotában van. Sokan félnek magától az igazságtól, mert úgy gondolják, hogy az igazság következményei túl intenzívek ahhoz, hogy dolgozzanak rajta, mert nem hisznek önmagukban abban, hogy elég erősek ahhoz, hogy ezt az igazságot keresztül vihessék. Mindannyian képesek vagytok a legnagyobb igazságot egy másik ember szívéhez elvinni. El kell hinnetek.

Volt egy történet, amelyet ez a csatorna nemrégiben olvasott el, és szeretnénk megosztani veletek. Néhány béka története - kis békáké, akiknek nagyon magas toronyba kellett felmászniuk - tegyük ezt igazán nagyra és mondjuk az Eiffel-toronyra. Igen, képzeljétek el, hogy az apró kis békáknak fel kell mászniuk az Eiffel-toronyra, és az emberek tömegesen jöttek nézni, ahogy ezek az apró kis békák felmásznak erre a toronyra, és mindenki azt kiabálta - lehetetlen -, hogy ezek a kis békák nem tudnak felmászni az Eiffel-toronyra; egy örökkévalóság alatt sem lesz lehetséges. De a kis békák belekezdtek és az összes erejükkel megpróbáltak felmászni és még több ember gyűlt össze, kiabálva és azt kántálva, hogy ez lehetetlen. És a békák egy része leesett, de néhány béka tovább folytatta, és ahogy a tömeg táplálta ezt az energiát, amely lehetetlen volt, egyre több béka hullott le. De volt egy kis béka, amely folyamatosan ment, és bár a sok százezres tömeg gyűlt össze és ugyanazt kiabálta, ez a kis béka egészen a csúcsig ment. Elérte az Eiffel-torony tetejére. Amikor odaért, mindenki meg akarta tudni a többi békától, hogy szerintük hogyan csinálta. És egy béka, aki ennek a békának a barátja volt, előkerült és azt mondta - süket. Tehát mindannyian süketek vagytok az emberek kivetítéseire és félelmük szavaira, mert ez a félelem lehet az igazságuk, de természetesen (ez az igazság) nem a tiétek. Minden egyes ember minden élményt másképp él át; ezért nem élheti az életét egy másik ember igazsága szerint. Vannak hasonló célok és elképzelések, de soha nem létezik egyazon igazság két ember között - mert egyedülálló lények vagytok. Ez mind érthető számotokra?

Az igazság további megértése érdekében meg kell értenünk, hogy az igazság mit tesz értetek. Először is békét hoz a szívetekbe, elmétekbe, testetekbe és szellemetekbe. A derű rezgését kezdi sugározni, és még a kihívásokkal szemben is ez a béke és nyugalom még mindig egy veletek, mert eljutok odáig, hogy megértsétek, hogy az igazság, amire szükségetek van az mindig megnyilvánul, annak isteni időzítésében és isteni idejében - és ez egy másik igazság, amelyet az embernek tudnia kell. Mindannyian elindítottatok egy konkrét tervet ezen inkarnáció előtt, és ez az inkarnáció egy sajátos igazságot tartalmaz, amelyet a lelketeken kívül senki sem változtathat meg. Ezt az isteni célotoknak vagy tervrajzotoknak nevezzük. Ez az egyedi isteni igazságotok.

Amikor megértitek, mi ez az igazság, úgy találjátok, hogy egyfajta áramlás kezd megnyilvánulni, és ez az áramlás még több igazságra tanít önmagatokról. Bizonyos erősségeket kezdtek felfedezni, amelyekkel még nem voltatok tisztában, talán még olyan tehetségeket is, amelyekről nem tudtok. Elkezdtek igazságokat megismerni más emberekről, mert nem tudattalan állapotban éltek. Az igazságotok ismerete elvisz titeket egy olyan tudatállapotba, hogy aktívan gyakoroljátok ezt az életetekben. A tagadás egy tudatlan létezés; ezért az igazságod megismerése annyit jelent, hogy tudatosan részt veszel az élet játékában. Emlékeztek, hogy van ez a játék - "felelsz vagy mersz" [truth or dare], igaz? Az igazság lehetővé teszi, hogy pontosan tudjátok, merre tartotok - még akkor is, ha nem mindig tudjátok, hogyan, legalább tudjátok, hogy olyan irányba haladtok, amelyik nektek megfelelő. Amikor úgy érzitek, hogy valaminek igaza van a szívetekben, és tiszteletben tartjátok ezt az érzést, és eszerint jártok el, akkor elismeritek lelketek igazságát, és igazodtok ehhez. Valahányszor ezt teszitek, az igazságotok alapján cselekszetek. Tehát talán jó alkalom lenne arra, hogy visszagondoljatok egy pillanatra, amikor ezt megtettétek, és hagytátok, hogy ez emlékeztessen az igazságotok tiszteletére. Ha igazak vagytok egy másik személlyel, akkor megengeditek nekik, hogy reagáljanak az élet ciklusainak nevezett természetes folyamatra - amely lehetővé teszi, hogy ti is válaszoljatok erre. Például, ha olyan kapcsolatban éltek, amely valójában nem csodálatos, akkor végre leülhetnétek és brutálisan őszinték lehetnétek magatokkal szemben, és ekkor rájönnétek, hogy a kapcsolatban tartó okok nem a legnagyobb akaratotoknak felelnek meg: talán a támogatás hiányának félelme vagy az egyedülléttől való félelem tart titeket a kapcsolatban. Azzal, hogy nem tartjátok tiszteletben ezt az igazságot, nemcsak önmagatokat, hanem a másik embert is korlátozátok. Mert mindketten egyszerűen egy olyan élményben és tapasztalatban léteztek, amely elkülönít titeket lelketek jelenlététől. Az elkülönít alatt azt értjük, hogy kezditek elveszíteni a kapcsolatot a lelketek erőteljes jelenlétével, és hány ember mondta, hogy úgy érzi, hogy elveszett, nem tudja, ki ő és hova tart, és meg kell találnia önmagát. Ez azért van mert elvesztették a kapcsolatukat az igazságukkal. Amikor őszinték vagytok magatokkal és elég bátrak vagytok ahhoz, hogy tiszteletben tartsátok ezt az igazságot, és ezt az igazságot átadjátok a párotoknak is, ekkor az élet egyik legnagyobb ajándékát adjátok magatoknak és neki is. Mert lehetőséget adtok magatoknak és párotoknak, hogy megtaláljátok az igazságaitokat. Ez a rövid távú kényelmetlenség és az igazság felfedésétől való félelem sokkal jobb, mint az illúzióban élés hosszú távú kényelmetlenségének és fájdalmának életetek végéig való megtapasztalása, vagy akár egy újabb napig is való megélése.

A szellem legyengül, ha egy személy megtagadja igazságát. Néha jön a lelketek és tarkótokra koppint, vagy seggbe rúg, és azt gondoljátok magatokban - meg kell változtatnom az életemet -, de néhány hét múlva visszatértek a normális kerékvágásba, nincs több idő erre. Ez mindannyiótok számára világos? Az igazság arról szól, hogy Istent tisztelitek magatokban, és Istent tisztelitek minden más emberben is. Az igazság nélkül nem lehet bizalom, és ez a következő lecke, amikor újra találkozunk. Ezért arra kérjük azokat a jelenlévőket, akik szeretnének dolgozni az általunk elhozott tanításokkal, szánjatok időt arra most, hogy azt láthassuk bennetek újra, hogy valóban megvizsgáljátok az életeteket, megvizsgáljátok a hit/hiedelemrendszereiteket és kérdezzék meg magatoktól - valóban hiszek-e ebbe? Kérdezzétek meg magatoktól - valóban szerettek-e piros ruhát viselni, vagy valaki más kivetítése volt ez? Nagyon fontosak az olyan egyszerű dolgok, mint a ruházat - a hajviselet, a cipőkötés, az étkezés előtti asztalterítés. Valóban ily módon akarod tennie ezeket vagy azért csinálod így a dolgokat, mert ily módon vagy beprogramozva? Az életed átalakításához tudnod kell, mit kell átalakítanod, és tudnod kell, mi az igazságod. És még akkor is ha nem tudod mi az igazság, az igazság az, hogy valamit szükséges megváltoztatni és azáltal, hogy meghatározod a szándékodat, hogy megváltozzon ez, már mozgásba is lendítetted az eszközt felfedezve ezt az igazságot.  A félelmeitek, a fóbiáitok olyan romboló és pusztító mintázatok, amelyek az életetekben manifesztálódtak – de vajon miért? Mi történik, ha belekezdtek ebbe? A hit/hiedelemrendszeretek a pénzről, a szexualitásotokról, arról, amire vágytok: mindezek a környezetetek által lett kiszínezve. Fel kell fedeznetek mi az igazságotok. Ez érthető számotokra?

Most szeretnénk teret engedni a kérdéseknek, ha vannak ilyenek.

Kérdező(1): Úgy gondolom, hogy megértjük, hogy ezen a Földön az a célunk, hogy elérjük legmagasabb igazságunkat, és a legfelsőbb igazság a tökéletes szeretet. Most, utalva arra, amit a kapcsolatokról mondtál ... annak érdekében, hogy tiszteletben tartsuk a legmagasabb igazságot és a tökéletes szeretetet, és mégis tudjuk, hogy ez nem helyes, valami nincs rendben ebben a kapcsolatban, mégis tiszteletben tartjuk a tökéletes szeretet igazságát, valamint a másik ember elfogadásának és megértésének igazságát. De melyik utat kell az egyénnek választania? Megszakítani egy kapcsolatot, mert nem igaz számunkra/hozzánk vagy tiszteletben tartani a tökéletes szeretetet, amely a legmagasabb …igazság.

Kuthumi: Nos, akkor hadd tegyünk fel egy kérdést mi is. Ha olyan kapcsolatban voltál, amely nem táplálta a lelkedet, azt gondolod, hogy felajánlhatod annak a személynek a lehetőségét, hogy fejlődj és felemelkedj a tökéletes élet megtalálásáig?

Kérdező(1): Igen, mert hiszem, hogy minden ember tökéletesen működik, és talán ez egy szakasz, amelyen a kapcsolat átmegy ... nem ez a legfelsőbb igazság?

Kuthumi: De hány ember büszkélkedik ezzel az igazsággal? Hány olyan ember él párkapcsolatban, akik egymás mellett élnek, és nem is kommunikálnak egymással? Ez nem támogatja az igazság legmagasabb szintjeinek megnyilvánulási folyamatát. A mi nézőpontunk a következő: ha kapcsolatban állsz egy emberrel, és úgy érzed, hogy annyit adtál, amennyit csak tudsz adni, és a szíved és a lelked már nincs a kapcsolatban, akkor ezt tudatnod kell a másik emberrel. Ha ekkor ezek a felek hajlandóak együttműködni a kapcsolat új szintre emelésében, ez támogató, de ha ezek a felek nem látják, hogy a kapcsolat bárhová is tartana, akkor nem támogatják egymást a felemelkedésben és a tökéletes szeretet felé való törekvésben, mert ilyenkor pusztítják és ölik egymást. Tehát inkább ismerjék el, hogy nem támogatják egymás útját, és tartsák tiszteletben ezt és ismerjék el, hogy eljött a vég, és inkább váljanak el barátságosan, tisztelve egymás igazságát, és teret engedve egymásnak, hogy kapcsolatba léphessenek a szeretet következő szintjével - legyen az másik személlyel annak érdekében, hogy tovább emelkedjenek a spirálon a tökéletes szeretetig. Mivel a párkapcsolatokban a karmát is átdolgozzák, és az ébredés és a megvilágosodás ezen korában sok lélek úgy döntött, hogy számos karmikus kapcsolaton dolgozza át magát, mert ez a felgyorsult növekedés ideje - ezért van a válások magas aránya, értitek?

Ezért fontos, hogy a partnerek kommunikáljanak és őszinték legyenek egymással, és sok esetben a partnerek - kommunikáció útján - meg tudják oldani a kérdést/problémát és a kapcsolatot egy újabb szintre emelhetik. De ha nincs ott semmi, akkor nincs értelme ütlegelni egy döglött lovat, és meghosszabbítani a fájdalmat és a kínzást. Ennek másik része, hogy tisztában legyenek azokkal a gyerekekkel is, akik ebben a kapcsolatban vannak, mert a gyerekek a környezetük megfigyelése által tanulnak, a gyerekek a kapcsolatokról úgy tanulnak, hogy látják mi zajlik az otthonukban, szüleik által. És mivel nem látnak kommunikációt és csak ellenségeskedést látnak a szülők között, a szülők ilyenkor, megmutatják nekik a kapcsolatok nagyon hiányos, valótlan aspektusát. Ez a diszfunkció[Rendellenes működés vagy működési zavar] azután a társadalomban bekövetkező további diszfunkcióban nyilvánul meg, amikor felnőtté válnak. Ez világos? Van még valami, amit szeretnél megvitatni ebben az ügyben?

Kérdező(1): Ha egy magasabb tudatból való valaki rájön, hogy ... talán egy karmának vagy esetleg valamiféle genetikai diszfunkciónak… a célja teljesedik be… el kell fogadnia az illetőt azzal a céllal, hogy elérje a magasabb ... jövőt ...

Kuthumi: Ha ezt az ember valóban a szíve mélyén érzi a saját igazságának, akkor igen, mindenképpen ezt kell követnie. Ezért mondjuk el, hogy egy személynek tudnia kell, mi az igazsága, és ha nem érzi helyesnek, ha elhagyja a partnerét, akkor nem javasoljuk ezt neki, hogy ilyenkor az illetőnek muszáj ezt megtennie. De oda kell figyelni arra, hogy ez a lelketek vagy egótok hangja-e. Azt mondjuk, ha tagadásban élsz, nem tiszteled az igazságodat. Megérted ezt? Ez megválaszolja a kérdésedet?

Kérdező(2): Kuthumi, szeretnék feltenni egy személyes jellegű kérdést. Szeretném tudni, hogy üzleti vállalkozásba kellene-e lépnem valakivel, akivel jelenleg kapcsolatban vagyok?

Kuthumi: Mi az igazság a szívedben?

Kérdező(2): Ebben nem vagyok egészen biztos ...

Kuthumi: Talán ezt kell felfedezned. Kedvesem, engem nem úgy ismernek, mint az ok nélküli Mester Tanítót. Szeretném, ha megtennéd azt, hogy egy kis időt arra szánsz, hogy csendben leülj, és leírj mindent, amit a szívedben érezel. Helyezd a kezed - a bal kezed - a szíved fölé, és képzeld el, hogy az összes tudatosságod a szívközpontodra összpontosul, és írd le azt, ami a szívedből jön. Ezután fogd a kezed, helyezd a napfonatodra, és összpontosítsd a tudatosságodat a napfonatodra, és írd le azt, ami a napfonatodból jön. Az érzelmet, a félelmet, az illúziót és a torzulást általában a napfonatod vetíti ki, mert ez az érzelmek székhelye. A szív az érzések székhelye, és markáns különbség van az érzelem és az érzés között. Amikor leírtad mindkettőt ezzel a konkrét kérdéssel kapcsolatban, amelyet magadtól kérdeztél, akkor nagyon tisztán láthatod majd, mi okozza a konfliktusokat vagy a torzulásokat, vagy mi homályosítja el azt a képességedet, hogy tudd, mi az igazság ezzel az üzleti vállalkozással kapcsolatban. Arra kérünk, hogy először próbáld ki ezt, és ha három nap elteltével sem történik semmi, akkor újra felteheted nekem a kérdést. Ez világos? Nagyon szívesen.

Kérdező(3): Kérdés nem hallható.

Kuthumi: Kedvesem, az igazság az, hogy soha ne hagyd abba a megbocsátást. Azonban az egyénnek határokat kell felállítania. Tehát ha egyszer megbocsátasz és bizonyos határokat felállítasz. Megint megbocsátasz, és ezt a határt nem tisztelték. És akkor harmadszor is megbocsátasz, és az a személy, aki megszegi a szabályokat, elveszíti minden tiszteletét a határaiddal szemben. Tehát azt mondanánk, kedvesem, hogy csak egyszer enged meg a határ túllépését, és akkor más megoldást, más utat kell találnod. Érted a különbséget?

Tehát azt javaslom neked, hogy határozd meg, milyen határokat kell megvalósítani ahhoz, hogy tiszteletben tartsd önmagad, olyan mértékben, hogy ne engedd meg a személyeknek, hogy tiszteletlenek legyenek ezzel szemben vagy átlépjék ezt.

Azzal, hogy hűséges vagy önmagadhoz és tiszteletben tartod ezeket a határokat, megtanítod azt a személyt, aki folyamatosan megszegi ezt a szabályt - arra tanítod őket, hogyan kell önmagukat tisztelni. Mert ha van olyan ember, aki folyamatosan átlépi a határokat, vagy figyelmen kívül hagyja az emberek tisztelet iránti igényét, akkor ezt azért teszi, mert nem tiszteli önmagát - nem tudja, hogy hogyan kell csinálni, tehát itt vagy tanító számukra, érted? Az embernek néha kegyetlennek kell lennie ahhoz, hogy kedves legyen, és innen ered a mondás. Szabj határokat. Ragaszkodj ahhoz, hogy ezt a határt tiszteletben tartsd, és továbbra is szeresd ezeket a személyeket, megbocsátva nekik, amit csináltak, amit tettek - de ragaszkodsz hozzá, hogy tiszteletben tartsák, amit akarsz. Ez világos? Ez támogat téged? Van még valami ezzel kapcsolatban? Kedvesem, ez a bizonyos folyamat nagyon fontos, mert gyermekkorodba nyúlik vissza, ahol igazságodat nem tisztelték, nem fogadták el, vagy nem engedték, hogy kifejezd a környezetedben, sem otthon, sem az iskolai környezetben. És az egyik leckéd ebben az időben a határok felállítása és meghatározása, az önszeretet megalapozottabb érzésének kialakítása érdekében, de te is megtanítod másoknak, hogyan tegyék ugyanezt, ez érthető? Szívesen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...