Kuthumi - A szeretet ajándéka

 Kuthumi - A szeretet ajándéka


MICHELLE ELOFF© közvetítése

Johannesburg : 2004. Szeptember 13

Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

A hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/cr2y059vn1v15c1/A+szeretet+aj%C3%A1ndeka.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=0mMNIQLJhDw

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoooOoooO

Kuthumi vagyok, és a szeretet és bölcsesség sugarán jöttem el hozzátok, hogy elhozzam nektek azokat az áldásokat, amivel az életetek gazdagabb lesz. És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Ahogy már minden bizonnyal észrevettétek, a testetek nagyon jellegzetesen emlékeztetett benneteket, ahogy közeledtek az év végéhez. Fáradtak vagytok. A nyaralás, olyan messze van, nem egy olyan hosszú idő, de annak érzitek. 

Ahogy az energiátok alkalmazkodik a változásokhoz, amik történnek, a fáradtság és a stressz súlya lehúzza az energiátokat, és egy egzisztencia harcban találjátok magatokat, megrekedve, és sokan elfelejtitek, hogy az élet egy játék.

Naponta milyen gyakran koncentrálsz az élet örömére?

Milyen gyakran adtok hálát a nap folyamán, hogy a nap süt, vagy, hogy esik az eső, vagy, hogy madarak repülnek fent az égen?

Hányszor adsz hálát az ételért, ami táplálja a testedet, és hogy szeretet vesz körül az otthonodban?

Hányszor köszönöd meg, azt a tényt, hogy tudsz nevetni, és ráadásul sírni is tudsz?

De te nem ezt teszed, mert túl elfoglalt vagy, az életed fényénél sokkal inkább az életed súlyára fókuszálsz. Tudod gyakran könnyebb a negativitásra figyelni. Elsőbbséget adsz nekik, viszont, ha az energiádat az élet örömeire, ajándékaira koncentrálod, automatikusan elmozdítod az energiát, és eközben a fény terében támogatod magad, és ahogy ebben a térben tartod magad, az életed könnyebbnek tűnik.

Nem számít, mit tapasztalsz, egy pozitív hozzáállással jönni foga könnyebbség, mivel nem húzod le az energiaszinted, nem aprózod el, amit létre kell hoznod, hogy támogasson téged. Mi megosztottunk különböző vizualizációs technikát; egyikük különös volt: A megrendelés az univerzum konyhájának. Emlékszel erre? Azoknak, akik nem ismerik ezt, röviden elmagyarázom ezt a fogalmat. Mikor megérkezel egy étterembe, odakísérnek egy asztalhoz, mutatnak egy étlapot, és te eldöntöd, mit szeretnél enni, a desszertet, és az italt is kiválasztod. A pincér felveszi a rendelést, és átadja a konyhába a rendelést a séfnek, hogy elkészítsék neked.

Így van ez az életedben is, amikor hozol egy választást, elküldöd a világegyetembe, és a fény lényei veszik a rendelésedet, elküldik az Univerzum Konyhájába. Azonban te, ahelyett, hogy élveznéd ahol vagy, amíg az előkészítés zajlik, futkosol előre hátra, ki a konyhából be a konyhába, és zavarod a szakácsot.

Egy étteremben nem teszed ezt. Bízol benne, hogy a séf elkészíti neked, annak megfelelően, ahogyan kérted, ráadásul nem is gondolsz arra, hogy beavatkozzál. Úgyhogy minden alkalommal bízol abban, hogy rendben lesz, és hogy meg fogod azt kapni. Ahogyan a megrendeléskor döntesz, sült krumpli, húst szeretnél, vagy halat és azt milyen formában, ugyanilyen formában add le a megrendelésedet az Univerzum konyhájának.

Az előkészítés, folyamata során miért nem szórakozol, és élvezed az ajándékokat, amelyek ott vannak mindenhol körülötted? Tudd, hogy megtetted a választást, és erről gondoskodnak. Néha egy kicsit hosszabb, mint a fagyi rendelés forró csoki öntettel, de tudod, hogy el fog jönni. El kell hinni. A legjobb módja annak, hogy támogasd az életed, hogy felismered az ajándékokat, amit az élet kínál. A legjobb módja annak, hogy elősegítsd, hogy a legteljesebb életet élhesd.

Óvatosan húzd be a tudatodat a szent teredbe. Képzelj el egy Csodaországot, ahol mindaz tudsz lenni, ami vagy. Megjelenik egy aranyfény, átfolyik a koronacsakrádon, az összes energiaközpontodat megérinti, egyensúlyt és harmóniát hozva, miközben kibocsájtódik az összes stressz, a kétségek a harmonikus létben élésről, félelmek a tested végett, az egész szervezetedből, ízig-vérig, minden atomot és molekulát átjárva lényedben. Hagyd az egész testedben kiterjedni ezt a fényt. Lásd a körülötted lévő egész teret, élettel és fénnyel telinek. Vess egy pillantást magad köré ebbe a térben. Mit látsz?

Kapcsolódj a szépség összességéhez, ami a körülötted lévő virágokból árad.

Nézd meg a szirmaik bonyolult és lenyűgöző formáit. Észrevetted már, hogy erezetek vannak a szirmokban, amelyek szállítják az életerőt a belsejében?

Belenéztél már egy virág közepébe?

Látod azokat a geometriai formákat, amelyeket mutatnak?

Megnézted már egy virág szárát? Látod azokat a finom kis szőrszálakat rajta, hogy mennyire egyforma távolságra vannak egymástól és milyen egyforma hosszúak? Figyelted már hogyan nőnek ki a magból?

Észrevettél már egy szál növényt, ahogy a semmi közepén egy kopár terméketlen talajon nőtt ki? Ez óriási erőre és kitartásra vall. Ez az élet ajándéka.

Azt mutatja, hogy te is, mint ember, képes vagy megtenni ugyanazt. Ezek a teremtés olyan példái, amik iránymutatóak, megerősítések neked, hogy képes vagy.

Észrevetted már, hogyan szövi a madár a fészkét? Láttad milyen szorgalommal hoz minden egyes fűszálat, szalmát, gallyat, és szövi össze, hogy létrehozzon egy menedéket, egy otthont, hogy melegen tartsa, és felnevelhesse a fiókáit?

Ha a szent teredben látsz pázsitot, hajolj le, és lásd, ahogyan a fű nő. Ha strandon vagy, térdelj bele a homokba, és nézz meg jól minden egyes homokszemet, lásd a színeit, érezd az összességét.

Bárhol vagy, lásd meg azokat a kicsi rovarokat,, amik futnak a fűben vagy a homokon keresztül. Ezeknek a kicsi rovaroknak ez a világuk, és mindegyik bízik abban, hogy az a környezet, amelyben élnek, támogatni fogja az életüket. Bíznak benne, hogy létrehoznak egy otthont, és hogy lesz eledelük.

Nézd meg a sok ajándékot, ami jelen van az életben.

Ezek mind mutatják az erőt, hogy neked is van. Te is, képes vagy generálni minden dolgot, amire szükséged van az életedben - minden egyes dolgot, szerettem.

A növényvilág, az állatvilág, a rovarok, még az elementálok is, akiket nem tudsz fizikailag látni - minden bízik az életfolyamatban, hogy megkapja a támogatást.

El tudod képzelni, hogy egy virágnak idegösszeomlása lesz, mert nem tudja, mikor kap vizet, mikor esik legközelebb az eső?  Nem: - ő tudja, hogy az élet ciklusai támogatni fogják.

Most indulj el kicsit előrébb. Tekingess mindenfelé, ahogy haladsz az élet ajándékai között, és kapcsolódj össze az összes szépséggel. A hangokkal, színekkel, szagokkal, illatokkal, érzésekkel és engedd meg a szívednek, hogy megnyissa az elmédet és az kitisztuljon.

Lásd a virágok mosolyát, a fák erejét, a víz táncát, halld a madarak énekét.

Most tárd ki a karodat, és nyújtsd őket az ég felé. Hagyd egy kicsit így.

És ugorj egyet, szökkenj! Ez mosolyt csal az arcodra. Továbbra is lásd az összes ajándékot, az életörömöt körülötted, és kezdj el futni, majd egyre gyorsabban, gyorsabban és gyorsabban, mi közben érzed, ahogy a szél fújja a haját, és a mosoly az arcodon most már nevetéssé alakult. Engedd meg magadnak, hogyha üvölteni vagy sikítani akarsz örömödben, hogy meg tedd, ha ez az, amit választasz. Hagyd, hogy a nevetés, mélyről törjön elő a hasad magjából.

Hangolódj rá a szabad szellemed életére, az örömteli tapasztalásaira, ezekre az ajándékokra, hogy: hogy képes vagy futni, érezni a szél erejét, ahogy fújja a hajad, és a bőrödön érzed, és hogy érezd az erőt az izmaidban, ahogy előre visz téged, halld a hangod, ami legbelsődből jött elő - és minden élet reagál erre a hangra. Fuss, ameddig csak akarsz. Ha víz van, ugorj bele. Légy olyan, mint egy gyerek.

Legyél tisztában szíved dobbanásával, lélegzeted mélységét érezd egész testedben, és érezd a testedet élettelinek.

Milyen gyakran csinálod ezt fizikailag, így felnőtten? Játszol, mint régen, amikor játszottál a szavakkal, a hangokkal, vagy csak egyszerűen: szoktál hülyéskedni?

Mikor tetted ezt utoljára? Rendkívül gyógyító megengedni ezeknek az érzéseknek előjönni, hogy csak legyenek. Azok, akik nem találják ezt elfogadhatónak, hogy szaladgáljanak, mint egy holdkóros, akkor üljenek otthon, nevetéssel eltöltve az időt, élvezve az ajándékokat az élettől. Ez segít kapcsolódni az élet humoros oldalához.

Hogyan lehet változtatni a hozzáállásodon, hogy egyre könnyebb legyen?

Olyan sok területe az életnek, amit nem ismertek fel, mert földre szegezett tekintettel járkáltok.

Figyeld a környezetedet. Lásd meg, amit az élet felajánl neked.  

Az élet több mint a számlák kifizetése. Az élet több mint aggódni, azon, ami valójában, lehet, hogy soha sem történik meg. Minden alkalommal, amikor aggódsz egy konkrét dologgal kapcsolatban, kérdezd meg magadtól: Mi a legrosszabb, ami történhet?

Mi arra a garancia, hogy ez fog megtörténni? És abban a térben, tudatosan összpontosíts minden ajándékra, amivel csak kapcsolódni tudsz. És így, lesz egy változás a tudatszintedben, ami támogat.

Tehát milyen ajándékot adnál magadnak ma - hogy emlékeztessen az élet ajándékaira, hogy van még sok minden más az életben, mint amit észrevettél, és most megengeded magadnak az észlelését? Helyezd ezt az ajándékot a szívedbe, és tudatosítsd azt.

Légy hű magadhoz. Bízz abban, amit a szíved mond. Hagyd az érzéseidet áradni. Ha átadod magad ennek a folyamatnak, támogatni fogja az életedet. Ne feledd, az élet egy ciklus, és ez is egy játék. Ne tölts túl sok időt arra összpontosítva, hogy mi történt tegnap, és minek kell történnie holnap, hagyd ki ezt, a legjobb történés a mai. El lehet képzelni az életet, mint egy tortát, aminek a csoki töltelék a legjobb a közepén. Le akarsz erről csúszni?

Soltec nagyúr áll a középpontjában ennek a csoportnak ma este, és felajánlotta támogatását mindnyájatoknak, hogy segít kapcsolódni az élet ajándékaihoz, és segít felismerni, hogy ez mennyire egy játék. A Szeretet tudományán keresztül támogat, ha elfogadod ezt a segítséget. Egy kék gyémántot ad át mindenkinek, a mi az ő szeretetének szimbóluma. Amikor szükséged van a segítségére, szólítsd a nevét, vizualizáld a kék gyémántot, a bizalom érzésével, hogy segít neked. Amit elvár tőled, a sok nevetés, móka, kacagás és játék. Szükséged van a kiegyensúlyozottságra. Itt az idő, hogy az élet könnyebb oldalára összpontosíts.

Adj hálát most a szent helynek, hogy megtartott. Köszönd meg az élet ajándékait, amit megismertél, és amit megmutattak. Mondj köszönetet magadnak, hogy ebben a térben; vetted a belső erőt és bátorságot, hogy elismerd ezeket az igazságokat. Mondj köszönetet Soltec nagyúr ajánlatáért, hogy szeret, és segít ebben az időben.

Óvatosan húzd vissza a tudatodat a fizikai testedbe. Vedd észre, hogy a levegőben megjelenik egy rubinvörös fény, a korona csakrád közepén, átáramlik az összes csakrádon, végig le a lábadon, ki a talpaidon, leföldelve magad szilárdan a földön. Hagyd ezt a fényt, és az energiát kiterjedni, hogy támogassa az életedet. Érezd az energiád visszatérni a fizikai testedbe.

Készen állsz a szórakozásra és a játékra?

Ahogy közeledik az év vége, lehetőséged van arra, hogy kiadd a sok energiát, amin már túljutottál idén. Itt az ideje, hogy elengedj mindent, ami már nem támogat ebben az új térben. Ahogy közeledsz a ciklus végéhez, ne feledd, hogy szabadon csatlakozhatsz az új fényhez, ami az újjászületéshez kapcsolódik, ami épp a szemed előtt zajlik, és a szívedben, mert ha eltávolodsz a jelenlegi önmagadtól, lehetetlen, hogy élvezd a jelen pillanatot. Úgyhogy azok a transzformációs átjárók, amiken most átutazol, az élet sok lehetőségét hozzák, és az itt lévő kulcsok közül, az egyik az, hogy felismered, hogy az élet igazából egy játék.

Megismétlem tehát: - ha beragadsz annak komolyságába, amit a múltban tapasztaltál, vagy az aggódásába annak, ami még ráadásul meg sem történt, akkor elfelejted az élet örömét; elveszíted a kapcsolatot, avval, ami épp a szemed előtt, és a szívedben történik, elfelejted az élet örömét, és a jelen pillanat élvezetét.

Mindnyájatokat  megáldunk az isteni belső erővel és bátorsággal, hogy továbbra is uralni tudjátok ezt a nagy utazást. Megáldunk a rálátással és az egyértelműség felismerésével, hogy mennyire igaz, hogy ez valóban egy játék; annak igazságának felismerésével, hogy a szívedben vannak a válaszok ebben a játékban.

Ne felejtsd el: a megoldás a szívedben - legyen az kötés, vagy olyan megoldás, amely old.  

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek szívükben és a szeretetükben tartanak benneteket. Méltányold  az öröm és a szeretet ajándékait, amik már a fizikai valóságban vannak, ismerd fel, ami már előtted van, és ne adj túl sok energiát annak, hogy arról panaszkodsz, ami nincs.

Én, Kuthumi, mindannyiótoknak egy arany diót adok, ami a szívem magjában tart benneteket.

Ne feledjétek, hogy csak egy gondolatra vagyok tőletek. Béke és örök vidámság legyen veletek.

Kuthumi vagyok, és üdvözöllek benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...