Kuthumi - Üdvözlet Nap fia

Üdvözlet Nap fia

Kuthumi mester üzenete

MICHELLE ELOFF© közvetítésében

Johannesburg 2004. június 6

Fordította és hanganyagot: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/ugt59g6pzdlj4jt/febr+17+Napfia.mp3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=M_N2FgG9cyA

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

_________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség sugarain jövök hozzátok ebben az időben, a teljes igazság fényében köszöntelek mindnyájatokat.

Üdvözlet szeretteim. Nagy öröm, hogy összegyűlünk itt veletek ma, megosztani a szeretet áldását.

A nevetés fontos, és amikor nevetsz, azonnal az összes energia központod kiegyenlítődik, és az energia akadálymentesen tud áramlani, és erőteljes endorfinokat engedsz be a szervezetbe.

A mai a hatodik univerzumból érkezett rezgés, lehetőséget biztosít, hogy lelketeket egyesítsétek a hiteles énetekkel, és megtapasztaljátok annak örömét, hogy sok új szempontból láthattok rá magatokra, és ez felajánlja nektek az újjászületést, ahogy keresztülmentek a leválasztódás folyamatain, leválasztva magatokat, arról, ami már nem támogatja az utatokat.

Különféle energiákkal fogunk dolgozni veletek, és elhatároztuk, hogy megtartunk benneteket a Nap Atya energetikájában.

Minden alkalommal, amikor mosolyogsz, nevetsz, minden alkalommal, amikor a belső gyermekeddel kommunikálsz, elismered a belső bölcsességedet, és integrálod a lelkedet a fizikai testedbe: a Napot üdvözlöd. Engeded felemelkedni/felkelni magadban a napot. 

Nap Atya; a napsugarak; - Ra Nagyúr; az arany út férfias energiája, és ilyenkor megnyitod magad arra, hogy megkapd a gyógyulást az Arany Sugártól. Az Arany Sugár, gyógyító energiái, megérintik és támogatják a női aspektusodat is (az Istennő Ént), hogy egyesítsd női aspektusaidat (a Férfi Isten Énnel) hogy elismerd a bölcsesség kútját, ami benned van.

Kérdezd meg magadtól - "Valóban tudom, mi van a lelkem mélyében? " Amikor magadon kívül keresed és mástól várod a választ, hadd kérdezzem meg tőled:  - Kerested már először magadban, úgy istenigazából?  

Ne feledd, nem azt mondjuk, hogy ne avass a bizalmadba másokat, vagy ne kérj megerősítést vagy tanácsot, de ne add át a hatalmat, azért mert félsz mélyre menni magadban, elismerni a bölcsességet, ami benned van, amit összegyűjtöttél különböző utakon - nemcsak ezen a földi síkon, hanem az egész univerzumban. Mindig emlékezz, hogy a fizikai testet, te a mozgás járműveként használod ebben az életben. Ez egy burok, nem egy börtön.

Hívd most egybe az összes részed, egy szent térbe, az összes sebezhetőségeddel együtt, és tudd, hogy senki és semmi nincs aki/ami le tudja rombolni ezt a teret és behatolni, hogy kihasználja a kiszolgáltatottságodat.

Miközben behúzod az egyetemes fehér fényt a koronaközpontodon keresztül, vezesd át az összes energia központodon. Engedd meg, hogy szétáradjon a testedben, erőt adjon a csakráidnak, sejtjeidnek, molekuláidnak, és minden atomnak a szerveidben, létrehozva egy védőpajzsot fehér fényből magad köré, majd a gyökércsakrádon keresztül, horgonyozd le magad a Föld Anyához.

Most egy ametiszt sugarat húzz be a koronádon, mozgasd azt a testeden keresztül és engedd meg, hogy a gyökércsakrádból kilépve, kiterjedve kapcsolódjon az anyaföldhöz, és ekkor az egyetemes fehér fénnyel eggyé válik. Sétálj a szeretet, fény és élet egyetemes vízeséséhez, ez az a hely, ahol meg tudod tisztítani a lelkedet, a szellemedet, egész lényedet, ami vágyja már a gyógyulást. 

Lépj be a vízbe, és állj a vízesés alá. Nézz bele a vízbe, és engedd, hogy a vízcseppek átmossák az egész tested, láss egy szivárványszínekben pompázó fényt előtted megjelenni, ahogy a víz zuhog le előtted, ez emlékeztet téged a szépségedre, arra, aki te vagy, mert a belső szépségedet tükrözi.

Most emeld fel a kezed a Nap Atya felé, és engedd megnyílni a szíved. Ahogy elfogadod a nap sugarait, örömet érzel, és hangosan felnevetsz.

Engedd, hogy a sugarak feltöltsék a szívedet. Érezd egész testedet átmelegedni.

Engedd meg a nap sugarainak, hogy megtöltse a szívedet. Érezd, hogy a tested elkezd melegedni, érezd a kényelmet és az erőt, amit a Nap Atya ad neked, feltölt, energetizál, üdvözli a bölcsességed, és a befogadó lelked, és hogy lehetővé tetted  magadnak a vidámságot ezalatt a folyamat alatt .

Nézz bele a napba, tudd, hogy ez a fény nem fog megvakítani téged, mivel ez a fényerő saját fényed visszatükröződése, az erő, a melegség, ami benned van és tudd, hogy ez egy végtelen lehetőség, a Nap Atyából meríthetsz, mert ez isteni jogon a tiéd. Rengeteg energiát tudsz általa felhasználni.

Érezd Nap Atya – Ra Nagyúr sugarait -, ahogy életre kelti összes szervedet. Az idegrendszered elfogadja ezt, az új életet és örül ennek a tapasztalatnak. Bőröd elkezd bizseregni, ahogy az életenergia keresztüláramlik rajtad. Szíved megtelik életszeretettel, örvendezik, mert érzed az életet, a nap energiáján keresztül érzed az apa energiát, aki mindazzal táplál téged, amire szükséged van. Tartsd az érzést, érezd a tested, amint bizsergéssel válaszol erre az energiára. Tartsd, és hidd, hogy ez igazából történik.

Most fókuszálj újra a vízesésre, ahogy előtted lezuhog. És ahogy látod az anyaföld meg fogja mutatni a belső bölcsességed, hogy a belső tisztaságod, amire most szükséged van, mert evvel segít téged, emlékezni arra, aki vagy és tisztán látni, mi van valójában a lelked mélyén. Ez a vízió nem a félelem, illúzió, megtévesztés, fájdalom, vagy szenvedés képeiről szól. A szeretet legtisztább fajtáját, fényét, boldogságát és szabadságát mutatják neked. Engedd meg magadnak, hogy lásd, és örülj ennek a jövőképnek, és engedd meg, hogy beépüljön a szívedbe.  Engedd, beivódni az örömet és ragyogást, amit Nap Atya áraszt beléd.

Tedd kezeidet a szívedre, és ahogy rajtuk keresztül ezeket az energiákat behúzod a szívedbe, ismerd el, hogy ezekkel a férfias energiákkal vagy teljes egész lény. Ez nem csak egy aspektusod ez te vagy, magadban hordod és tartod a férfias energiát, a nőiest is, és ezt el kell fogadnod. Ha a férfias energiát használod, nem szabad agresszív és erőszakos módon, hanem, úgy, mint egy szerető apa, aki támogat abban, amit tenned kell. Ez neked a belsődből ad támogatást a külső fizikaihoz. A saját férfias energia rajzolatod ez, hogy megtartsd a szerkezetet, hogy merj befelé menni és meg tudni mi van a lelked mélyén, - a belső bölcsesség ez, amely szelíd útmutatást ad neked, gyengéd segítséget és megmutatja azt a szeretetet, ami a bölcsességgel és a tudással érkezik. Sokan közületek már kemény tapasztalatokat szereztetek ebben az életben saját apátokkal, vagy mások apáival kapcsolatban, de tudom, hogy ez az egész most változik, hogy most abban a helyzetben vagytok, hogy a saját apátokká váltok, és ez mind része annak a folyamatnak, amivel elismeritek az összes részeteket, akik vagytok, támaszkodva saját erőforrásotokra, amihez - Nap Atya biztosít támogatást, a mestereken, vezetőkön, angyalokon és arkangyalokon keresztül, és minden dicsőséges lény és energia, minden nap, és minden pillanatban segítik az életeteket. Arra emlékeztetnek, hogy meg tudod csinálni ezt a saját energiáddal, nem kell kimenned az utcára a saját tisztaságodat kívül keresgélned, valamint, hogy felhatalmaztad magad, hogy saját fényeden keresztül leled meg. Ne feledd, hogy ez nem ugyanaz az energia, ami a múltadban volt, te valami teljesen újat tanulsz, de úgy, hogy hozzáférsz lelked Ősi bölcsességéhez, hogy megtudd a teljes igazságot.
Kérted ezeket az emlékeket, hogy felébredhess, támogatást és gyógyulást kértél és segítséget, hogy megtudd, ez hol van, hogy merre menj, hogy te mi vagy, mivé válj, és aki vagy, miért pont itt vagy. És mi adunk neked eszközöket, amelyek segítik ezt az utat, és a tudásra való törekvésedet. Ez a belső bölcsességre való belső törekvés, hogy a lelked csatlakozzon az örök forráshoz, ahol a tudás rejlik, mely az összes bölcsességet és a minden tudást tartalmazza, és ez benned van, mert mindannyian egyek vagyunk; mindannyian a forrása vagyunk mindennek.

Ismerd el férfiasságod; az apát benned, a fiatal fiúgyermeket benned. Szeresd őt, tartsd őt, ápold őt és adj neki lehetőséget, hogy az ő igazságáról beszéljen félelem, megszidás vagy elutasítás nélkül, és hagyd, hogy a belső gyermek (fiú része) biztonságban érezze magát, amikor kommunikál a lelkeddel. Nézz ennek a gyermeknek a szemébe, és nézd meg az ártatlanságát és lásd a bölcsességét.

Tudd, hogy mikor megszülettél ezen a Földön, tudtad a te igazságodat, és tudd, hogy biztonságos számodra, hogy visszamenj az időben, és előhívd ezt az energiát, és bölcsességet nyerj a belső kutadból, amely a lelked központi pontja, amely a világegyetem magja és a minden egy szíve a minden egy forrása, és ha elismered mindezt magadban, akkor elismered az Atyát, aki minden teremtője. Áldd meg ezt a gyermeket, nyugtasd meg, hogy állandóan vele leszel, és soha nem kell félnie attól, hogy leválasztódik a lelkedről.

Mielőtt visszahúzod magad a fizikai testedbe, emlékezz, hogy Ra Nagyúrral/Nap Atyával kapcsolatban maradsz, folyamatos energiaforrást biztosít neked, örökké meríthetsz és bármikor belőle, hogy megtartsd magadban az Atya arany energiáját. Kezdd visszahúzni az energiádat a testedbe. Észleld a fizikai valóságodban a körülötted lévő hangokat. Lélegezz tudatosan. Érezd, hogy a testedben vagy. Tudatosan hívj energiát a korona csakrád közepén keresztül, és hagyd, hogy összekapcsolódjon a gyökér csakráddal, szilárdan megtartva téged a Földön.

Megáldunk mindenkit sok szeretettel és fénnyel, feltöltünk isteni erővel és bátorsággal, hogy a gyógyulási folyamatotok befejeződhessen.

Beburkolunk a Nap Atya, Ra Nagyúr arany fénysugarával, melegben tartunk és a férfias energia biztonságában, hogy segítsünk az igazságotokban járni.

Bízzatok a láthatatlan karokban, melyek szilárdan az utatokon, és az igazságotokban tartanak benneteket, és tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül.

Béke legyen veletek most, és mindörökké.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura, szeretettel üdvözöllek benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...