Kuthumi - Változtasd meg a drámádat

Kuthumi - Változtasd meg a drámádat



Csatornázta: Michelle Eloff
Johannesburg, Dél-Afrika, 2003 November 11.-én

Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/wozw36sb097an4a/V%C3%A1ltoztasd+meg++a+dr%C3%A1m%C3%A1dat.MP3

vagy

Youtube-n hallgatható verzió: https://www.youtube.com/watch?v=Pu8-stOz1yw

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_________________________________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, a szeretet végtelen áldásaival. Üdvözlet szeretteim.

Nagy örömmel üdvözöllek benneteket ez alkalommal, öröm megosztani veletek a szeretetünket, az örömünket, az együtt utazásotok láttán. Sokat tapasztaltatok az elmúlt hetekben. Sok kérdéssel, akadállyal kellett szembenéznetek egyre többször, és mivel ilyen ütemben felgyorsul az idő, egyre több feladattal néztek szembe, ami még több tanulsággal jár. Szeretnénk részt venni veletek a leckék áttekintésében most, hogy a leckék növekedni segítsenek, – hogy ne akadályozzanak titeket.

Mint tudjátok, mielőtt a Földi síkra inkarnálódtatok volna, különböző leckéket, és tapasztalatokat választottatok magatoknak. Olyan életutat, hogy segítsen a növekedésben és a hazatérésben. Nagyon sokat tanultatok már.
Ha visszatekintetek az elmúlt napjaitokra, korábbi éveitekre, azt gondolhatjátok: " Ezek rossz időszakok voltak, soha nem szeretném átélni újra azokat a pillanatokat."
De tudod mit? Már túlélted. Még mindig itt vagy. Ez nem mond neked semmit? Mindig az adott neked erőt, hogy bármi is történik szembenézzél vele.

Amikor egy megpróbáltató helyzetben találod magad, kérdezd meg magadtól: „Mit tehetek, hogy megváltoztassam ezt a helyzetet?” "Mit tehetek energetikailag, hogy a jelenlegi utamon békét hozzak létre? „Milyen tanulságot tudok levonni ebből a tapasztalatból?” Mert ilyenkor, nem egy negatív visszatartó energiának látod.

Életed minden napján van egy lecke. Nem számít mennyire kicsi vagy nagy. Minden nap tanultok valami újat. Engedjétek meg magatoknak megtanulni őket, és lépjetek tovább az utatokon.
Egy hatalmas vállveregetést adjatok magatoknak mindazért amit elértetek. Foglalkoztál, eddig néhány óriási akadállyal, nagy tanulságokkal, és a tapasztalatok által egy jobb emberré váltál.
Szerelmi életedben felismerted, nem csak a szerelem fontosságát – hanem magát a szeretetet is. Amikor szeretettel tekintesz a leckéidre, elkezded meglátni a bennük rejlő lehetőségeket is, nem csak a kudarcot. Sokan felteszitek ezt a kérdést:
"- Miért van az, hogy mások életére tudok tanácsot adni, de nem tudom rendezni a saját életemet?"
Ez azért, van mert kívülről nézel rá, így ez az amit szeretnénk, ha akkor is így tennéd, amikor a saját életed leckéivel foglalkozol.

Bármit is kelljen megvizsgálnod ez-idő tájt, tedd a szent helyeden. Engedd, hogy az egyetemes fény egy tojásformájú fehér fénnyel körülvegyen. Képzeld el, hogy egy ametiszt sugár beburkolja a körülötted lévő fehér fényt.
Mindig emlékezz erre, amikor ezt a meditációt választod, engedd meg az ametiszt sugárnak, hogy az egyetemes fényeddel összeolvadjon, mert védelmet ad amíg te kiterjeszted magad, és lehetővé teszi, hogy biztonságban érezd magad a megnyílt állapotban, hogy szabadon kiáramolhasson aminek megengeded, hogy menjen.

Képzeld magadat egy vízesésbe, ami az élet vize, egyetemes fény és szeretet. Állj bele ebbe a vízesésbe. Képzeld el, ahogy a víz energiáját beengeded a lábaidon keresztül, miközben átmos, tisztít téged, felfelé áramlik amíg a koronaközpontoddal eggyé nem válik. Most lásd magad előtt azt a szituációt, amivel neked ebben a jelenlegi pillanatban szembe kell nézned. Engedd meg ennek, hogy előtted lebegjen a vízen. Képzeld, hogy a szeretet és a fény energiája segít téged a helyzet fölé emelkedni, és szeretettel támogat és tart téged a jelenlegi szituáció tapasztalata fölött.

Kezdd el látni a játékot amit előtted eljátszanak.
Lásd magadat színészként az életed drámájában és úgy nézd, mintha egy filmet néznél. Most kívülről nézel bele a szituációba. Értelmezd ezt a drámát – mit tudsz másképpen tenni változtatni: egy másik helyszínt, más cselekményt?
Hol gondolod, hogy megváltoztathatod a forgatókönyvet?
Kezdd rendezni a drámádat; távolítsd el azokat a szereplőket akikről azt érzed nem jól játszottak ezekben az epizódokban.
Ha azt érzed, te nem játszottad helyesen a szerepet, mint ahogy játszanod kellett volna, játszd el úgy ahogy gondolod, hogy kellett volna. Ez az esélyed, hogy a Broadwayin legyél, írd át a forgatókönyvet, bármilyen helyszínt, szerepet választhatsz. Nyerhetsz egy Oscart!!

Emlékezz, hogy szabad vagy, hogy megváltoztathatsz bármilyen színhelyet, amilyet választasz.
Szabad vagy, megválasztani bármelyik színészt vagy színésznőt, és abban is, hogy megváltoztathatod a díszletet. Menj vissza többször, nézd meg még egyszer, és minden alkalommal változtathatsz valamit. Folytasd ezt az eljárást, amíg elérted azt a pontot ahol elégedett vagy a drámáddal, – ahol a játékod mindegyik epizódjával, mindegyik színhelyével, és elégedett vagy mindegyik tetteddel. Minden alkalommal amikor szembenézel egy tapasztalattal vagy egy leckével, emlékezz erre a technikára, mivel ez kivesz téged abból az energiából és képessé tesz téged arra, hogy világosabban láss, mint az esemény előtt.

Megkérdezheted a színészeket, hogy mit éreznek ebben a szerepükben – miért játszanak el ilyen speciális részeket a drámádban. Kérdezd meg magadat, hogy miért vagy abban a speciális szerepben. Meg fogsz hökkenteni azokon a válaszokon, amiket megkapsz. Ahogy változtatod a drámát, engedd meg az átírt részeknek, hogy egyetemes fehér fényben tartsák és arany és ametiszt fénnyel pecsételődjenek le. Lásd ezt, a fehér, ametiszt és aranyfényt egy gömbben. Minden alkalommal amikor megváltoztatsz bármilyen részt, még egyszer tartsd azt a fehérben, ametisztben és aranyfényben.

Mindazt, amit megváltoztattál a drámádban – engedd bele a vízbe, hogy tisztuljon és tisztítódjon, és engedd mindazt, amit már nem a saját részednek érzel. Minden alkalommal egy speciális céllal, eljárással, vagy tapasztalattal dolgozol az életedben, állandóan nagyon finom energiákat mozdítasz el. Folyamatosan oldhatod azon blokkjaidat amik már nem a te részeid. Fontos rendszeresen megengedni magadnak, hogy elbocsájtsd mindezeket. Lehet nem mindig vagy tudatában mi az, de jelentsd ki szavakkal: Most kibocsátom, elengedem mindazt, ami már nem az életem része, megtisztítom lényem, a szeretet és fény egyetemes életvizében.

Ahogy múlik az idő, érezni fogod lényed könnyedségét, egyre többet fogsz elengedni abból, ami már nem te vagy, és egyre több leszel abból, aki igazán te vagy, és amikor azzá válsz, aki igazán te vagy :) Nincs nehézség, nem cipelsz terheket.
Legyél a saját igazgatód, a producered, az író, és humorosan tedd ezt. Nem kell annyira komolynak lenned. Időnként nagy jelzéseket kaptok majd tőlünk, ami azt jelenti: „Kivilágítást!” azért mert ami az élet – az a fényről szól. Amikor kivilágítasz, ne csak egy mosollyal az arcodon tedd, érezd is fényesnek magadat.

Áldunk téged sok fénnyel és szeretettel, és támogatunk téged erővel és bátorsággal, hogy befejeződhessen a gyógyulási folyamatod. Kérünk, hogy bízz a folyamatban és tudd, hogy mindig támogatunk téged, mindig isteni védelemben és vezetésben részesültök. Bízz a láthatatlan karokban, amik tartanak téged és emlékezz arra, hogy mi csak egy gondolatra vagyunk távol tőled.

Béke legyen veletek. Kuthumi vagyok és szeretetben megáldalak és üdvözöllek benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...