Mária Úrnő – 7D beavatás 1

 Mária Úrnő – 7D beavatás 1


Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2005, Március 9

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

 

Letölthető hanganyag Gárdi Mariannától: http://www.mediafire.com/file/83kkk9kmxb8bfnw/M%25C3%25A1ria_%25C3%259Arn%25C5%2591_7_D.mp3/file

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek titeket ez alkalommal és elhozzam számotokra az intuíció, a fogékonyság, a befogadóképesség, a gondoskodás és a társszülőség áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretett testvéreim, ahogyan összegyűlünk veletek a Krisztusi Tudatosság energiájába ebben az időben, ez az, amin mindannyiotokkal együtt dolgozunk az energia hálózatainak felállításában a tudatosság, fény, hang, igazság és tudás új vibrációjú rácsainak manifesztálása végett a bolygótok gyermekei számára - azokért, akik jelenleg inkarnálódnak és azokért is, akik már megszülettek. Mária Úrnő megszólít mindannyiótokat ezen folyamat tekintetében és segíteni fog titeket az energiátok mozgatásában, és a belső gyermek összes színű tudatosságának ezen dimenzióba való beléptetésében. Mikor befejezte Mária, vissza fogok térni. Adonai mostanra.

Mária Úrnő vagyok, a Szeretet Anyja. Üdvözletem.

Összegyűltünk abból a célból, hogy az emberiség tudatosságát felemeljük a fény jelenlegi hányadosának megértésének világába, ahol mindannyian integrálhatjátok a világias/földi tudatosság szintjeit. A világias/földi tudatosság jelenleg nagyon mély változáson megy át. Ez a változás szükséges ahhoz, hogy az összes gyermek fénye el legyen ismerve. Enélkül az elismerés nélkül, az egyén nem képes igazán megérteni azt, hogy a tudatosság megváltoztatása szükséges ennek megértésének helyes irányába, és ezáltal a világ sokkal befogadóbbá válik az oktatási programmal, a gondoskodással és a tudatos szülőséggel kapcsolatban.

Jelenleg azt tapasztaljátok, hogy a világ belekezdett egy sötét ciklusba. A generációtok és azok, akik jönnek, és azok, akik előtettek jöttek, előkészítették az utat ezeknek a nagy Fény Mestereknek (az új gyermekeknek), hogy a létezésbe hozzák az új Arany Kort és annak tudatosságát. A fény gyermekei gyorsabban manifesztálódnak, azért hogy a világotok könnyebben tudja meg tenni az átmenetét a magasabb vibrációjú világokba. Sok megszülető gyerek jön úgy be, hogy a tudatosságuk tökéletes összhangban van a magasabb szintekkel. A dimenziós rácsuk még mindig tökéletes összhangban van a magasabb világokkal és nem kell teljesen elveszíteniük a tudatosságukat az alsóbb világokba, amely azt jelenti, hogy a szüleiknek, a gondozóiknak, és a nevelőiknek kell felemelkedniük a tudatosság spirálján, hogy tökéletesen megértsék azt, hogy mire van szükségük nekik azért, hogy a kiegyensúlyozott tudatosság állapotába és a fény kiegyensúlyozott kifejeződésébe hozzák a világot. A múltatok programjai és kondíciói, amelyeknek eredményei vagytok; örömmel mondhatjuk, hogy már drámaian megváltozott. Azonban, ez nem változott meg eléggé, amennyire kellene, és ez az amiért én Mária, hívom az olyan egyéneket, mint ti, hogy dolgozzatok a Szellemmel és építsétek ki a fény programjait, azért, hogy oktassátok/tanítsátok a felnőtteket és a gyerekeket egyformán, hogy a bölcsesség megértésének teljes fényébe lépjenek, ami követelmény azért, hogy a tudatosság magasabb szintjeit fenntartsák.

A gyerekeket nem tekintik a fény és a kifejeződés tudatos intelligens lényeinek. A legtöbb ember úgy látja őket, mint intelligens formák, akikkel egyszer képesek lesznek verbálisan és fizikailag kölcsönhatásba kerülni leginkább a szüleikkel vagy másokkal, akik sok időt töltenek velük. Minél több ember érti meg a fény hatalmát a fogamzás pillanatától, annál inkább képesek lesznek támogatni a tudatosság különböző szintjeinek integrálását a bejövő lélek számára. A beérkező lelkek az energia és lehetőség számos szintjét hozzák magukkal azok számára, akik felkészültek a jövetelükre a külső világban.

A pillanat, amikor a gyermek megszületik a fizikai világban, akkor ő bele tölti a fizikai világba a fényt a szellemi világból. Abban a pillanatban, amikor egy gyermek megfogan az anya méhén belül, ez elkezdi bekódolni az anya testét a fény új kódjaival. Ez a fény szintén azt jelenti, hogy belehelyeződik az aktivációs folyamatba, amit mielőtt leszületett megtervezett, hogy az anya fény behozatalának idejébe fog lépni, mikor megfogan a lélekkel. Ez gyakran eredményez kiegyensúlyozatlanságot az anya testében, kémiailag és hormonálisan. Ez reggeli rosszullétként/terhességi hányingerként nyilvánul meg.

Azonban, ha az anyák megtanulják azt, hogy hogyan hangolják összes az energiájukat egy sokkal tudatosabb módon a beérkező lélekkel, úgy fogjátok találni, hogy ezen új energia hatásai a testükben képes összehangolódni egy sokkal kényelmesebb módon, így kevesebb mellékhatásokhoz vezetve, mint amilyen egy kis émelygés a testében. Ez a kiegészítő fény beolvad a testébe, ami szintén felnagyítja az (anya) személyes kérdéseit/ problémáit a várandósság ideje alatt.

Sok nő tapasztal az érzelmei terén magas illékonyságot a várandósság alatt, ez azért van, mert ez a kiegészítő fény előtérbe hozza, amit az anya talán egy fokig tagadott. Vagy, ez megmutatja az eltérő, különböző dimenzióit, amiket kötelessége megszólítani és teljesíteni azt megelőzően, hogy a gyerek fizikailag manifesztálódna (megszületne) a fizikai világban. A gyerekeket is megtöltik a fénnyel egy célért, azért mert ők hozzák be a fényt. A fejlődésüket várandóssági szakaszban befolyásolja az anya tudatállapota, és az apáé is ha jelen van. Mivel a gyerekek mindkét szülő genetikai anyagából fejlődnek ki, a két szülő vibrációja szerint, meg fog nyilvánítani a szüleihez hasonló kérdéseket/problémákat. Ezért az első lépés a trauma vagy visszaélés, sokk, szenvedés vagy bármilyen más elgyöngítő érzelem genetikai lenyomat megtisztítása, ezt a méhben kell elkezdeni.

A nők, akik úgy döntenek, hogy megszülnek egy bejövő lelket azt fogják észrevenni, hogy az alatt az idő alatt, amikor is a még meg nem született gyermeket hordozzák, őket is vissza viszik az időben, hogy megszólítsák a személyes terhességi folyamatukat, amikor ők voltak a méhbe. Azért mert az energia számos szintje játszódik le, ez idő alatt az érzelmei végett túlterheltnek érezheti magát és ez gyakran változékony viselkedésben nyilvánul meg. A legtöbb nő végén kifejezi az extrém érzelmeit valamilyen módon, vagy depresszió érzésében, vagy sírásban és másnál agresszió és harag által fejeződik ki ez az illékonyság.

Amikor az anya elutasítja a bejövő lelket, ezáltal elutasítja a saját magában lévő fényt is. A legtöbb nő, akik az elméjükben nem állnak készen a bejövő lélekre, valójában nem állnak készen arra, hogy foglalkozzanak a lelkük és a bejövő lélek szerződésének következő szintjével. Minden gyermek fogantatása összhangban van mindkét ember isteni tervével, akik a fogantatás megtörténéséért felelősek. Még ha ez mesterséges megtermékenyítés eljárásával történik is és az anya azt választja, hogy nem tölti el az életét a donorral, az energia még mindig kapcsolódik (az apához) és ez változást okoz a sperma donorban is, hogy úgy mondjam. Ezért nincs egyetlen gyermek sem, aki véletlenül fogan meg. Ez mindig céllal történik. Az anya vagy apa lehet, hogy ilyen különleges új kiegészítést választott a családba, és egyre több ember képes felismerni, hogy ez a kiegészítés új ajándékokat hoz magával, valamint a tudást és lehetőséget, hogy integrálják önmaguk magasabb aspektusait, a család tudatosságának dimenzióit hozzáadva egységként, sokkal kényelmesebben fogják magukat érezni az ennek való átadásban. Az oktatási programok része, amiket be kell mutatnunk ezeknek szükséges lefednie a jövendőbeli szülőbe/szülőkbe a bizalom és hit kiépítését. Az egyik oka annak, amiért néhány anya elveteti a meg nem született gyermekét, az azért van, mert félnek és képtelennek hiszik magukat arra, hogy biztosítsák a gyermek anyagi szükségleteit. Amikor az ember összehangolódik a Szellemmel és leföldelődött a saját önértékelésében, önbecsülésében és önbizalmában, könnyű lesz manifesztálnia mindent, amire szüksége van, hogy kényelemben, tápláltan és melegségben tartsa magát és a gyermekeit. Az elme az, ami leválasztja őt a szellemmel való kapcsolatáról és összes elérhető bőségről, amiből szívesen és könnyen tudna merítkezni.

Számos más kérdés/probléma is van, amit meg kell szólítani, különösen abban az esetben, ahol a szülők rettegnek a beérkező lélekkel járó felelősségtől/kötelezettségektől. Azt javasoljuk, hogy ezt a fajta programot a lehető leghamarabb kezdjék meg, hogy felkészítsék a szülőket egy új gyermekkel járó felelősségre/kötelezettségre. Tanácsadás, iránymutatás, útmutatás és támogatás az anyának és az apának is szükséges, miközben egy energia szinttel dolgoznak, hogy összehangolják az összes finom testeiket és csakrikus rendszereiket a beérkező lélekével. Ki fognak építeni egy kapcsolatot ezen a módon és több megelégedettséget fognak érezni a felelősséggel/kötelezettséggel kapcsolatosan, amit megkívánnak tőlük. Amikor a szülők képesek elfogadni, hogy a bejövő lélek egy intelligens lény és egyszerűen kezdetben csak az új teste korlátozott, és támogatást igényel, hogy megszokja a fizikai testet, akkor majd nem lesz olyan ijesztő ez a folyamat.

Látjátok, bárki, aki felkészül arra, ami az útjába jön, sokkal kényelmesebben érzi magát, hogy képes legyen kezelni a helyzeteket. Én, Mária Úrnő, Guinevierre Úrnő, Kuthumi Nagyúr, Nada Úrnő és St. Germain közreműködésével, szólítom a fénymunkásokat, hogy alapítsák meg ezeket a programokat az összes beérkező lélek végett. Ezek a programok nem korlátozódnak a terhes nőkre, hanem meg kell teremteni a nők számára is, akik újdonsült anyukák, vagy akik még nem képesek leföldelődni a szerepükben anyaként, és nehézkesnek találják megtalálni a közös nyelvet a gyermekeikkel. Ahogy egyre több nő és férfi jön össze és osztják meg a tapasztalataikat, megbeszélik a kihívásaikat és frusztrációikat, annál több békét fognak érezni, mert rájönnek, hogy nem elszigeteltek a tapasztalataikban és ez elkezdi kiküszöbölni a bűntudat, hibáztatás, félelem, harag és/vagy elutasítás romboló érzelmeit. Nagyon kevés apa és anya van a világon, akik nem éreznek valamilyen szintű bűntudatot a gyermekeik felé, amit tettem vagy nem tettem végett.

Azt javasoljuk a szülőknek, akiknek hasonló korú gyermekeik vannak, hogy jöjjenek össze. Mivel ezen új gyermekek nem korlátozódnak a jelenlegi időkben bejövő lelkekre. Több támogatásra van szükségük és meg kell adni a megfelelő struktúrát ezeknek a nagyszerű lényeknek, hogy megfelelően leföldelődjenek és megnyilvánuljanak, mint a struktúrák, amik támogatják majd őket az igazságukban. Ezeket a sablonokat a 2005-ös években hoztuk el ezeknek a gyerekeknek és továbbra is meg kell és meg fogjuk erősíteni ezeket. És kérünk benneteket, a fény testületének tagjait, hogy fontoljátok meg, hogy hogyan tudtok segíteni ezen programok fejlesztésében. Ez nagyon fontos, mert az ilyen információ közreműködés vagy egy ilyen program vagy ötlet kifejlesztése e programok fejlesztéséért, a beavatásotok része. A világotok gyermekeinek szükségük van a kölcsönhatásra. Szükségük van erre a támogatásra, egészen mostanáig a legtöbb gyermek úgy érezte, hogy idegenekkel teli világba került, meg kell találniuk az útjukat a sötétségből a fénybe. És ti vagytok azok, akik eredetileg így éreztetek. A személyes utazásotokon keresztül képesek vagytok felmérni egy új utat a fény gyermekeinek. Következésképpen visszatükrözni ezt az élet utatokon. Tekintsünk az ajándékokra, amit a szüleitektől vagy gondozóitoktól kaptatok.

Mit mutattak nektek, hogy úgy határoztatok, hogy nem akarjátok ezt megismételni és átadni a gyermekeiteknek?

Mit szeretnétek másképpen csinálni?

Min nem változtatnátok?

Mindezen kulcsok e programoknak a megnyilvánulásai. Lehet, hogy nincs meg minden válasz a kérdésekre, de a szándék is elegendő arra, hogy megnyisd az információ csatornáit, előhozva a válaszokat. Ha te személyesen nem tudsz létrehozni egy ilyen csoportot, akkor értékelni fogjuk az átadott információk, szavak terjesztésének szándékát is, történjen az akár a gyerekeidnek, barátaidnak vagy másoknak is, akik befogadóak ezen információkra, vagy ha valami eszetekbe ötlik, akkor tegyétek azt. Ha csoportosan csináljátok majd, akkor ezek a csoportok egy közös jellemzővé fognak válni a közösségekben, és a szülők és gyermekek rendszeres összejövetelét alkotva, hogy megvitassák és megosszák azt, ami kibontakozott az életükben. Ez a támogatási rendszer létrehozza az arany tudatosság hálózatát, a szükséges támogatást az összes felnőtt belső gyermekének, hogy teljesen kilépjen a visszamaradt fejlődés állapotából és belépjen az érzelmi intelligenciába.

A bolygótok gyermekeinek gyógyulása létfontosságú. Ez az egyik terület, amiért Nada Úrnő a felelős. A másik ok, amiért én és ő hasonló követelményekről beszélünk időnként. Mert ő táplálja/gondozza a bolygót a gyermekekért, én, Mária Úrnő pedig segítem a gyermekeket táplálttá/gondozottá válni, ezáltal ők is viszont tudják gondozni/táplálni a Föld Anyát is. Egy táplált/gondozott világ az egy kiegyensúlyozott elégedett világ. Tehát, nektek, fénymunkásokként, segíteni fogunk megszólítani mindent, ami táplálatlanul/gondozás nélkül maradt bennetek. Én, Mária Úrnő elviszem a belső gyermeketeket a fény egy utazására a fény összes dimenzióján keresztül, hogy visszatükrözze az életidőtökre azt, ami hatással van rá a leginkább és a belső gyermek összes aspektusát összehozza, azokkal amik / táplálatlanok maradtak azért, hogy teljesíthesse a tápláló/gondozó eljárást. Az elkövetkező 7 hétben testvéreim, látni fogjátok, hogy milyen fontos az, hogy tápláljátok/gondozzátok a testeteket, hogy tápláljátok/gondozzátok az elméteket, és hogy tápláljátok/gondozzátok az érzelmeiteket. A bolygó női, a fény táplálói/gondozói. Ti tanítjátok meg a gyermekeiteknek, hogy hogyan legyenek tudatos és kiegyensúlyozott táplálói/gondozói mindennek a világotokban. Megtanítjátok a gyermekeiteknek, hogy hogyan használják fel és bízzanak az intuíciójukban. A cselekedeteitek által tanítjátok a gyermekeiteket, és ha azt figyelik meg, hogy te elhanyagolod az önmagad táplálásának/gondozásának folyamatát, akkor nem fogják látni, hogy milyen fontos feladat ez önmaguk számára is. Ha állandó tanúi annak, hogy visszautasítjátok az intuíciótokat, megtagadjátok önmagatokat, amire szükségetek van az egyensúly fenntartásához az életetekben, akkor nem tudják megállapítani, hogy milyen fontos cselekedet is ez, és vissza fogják utasítani ezt az aspektust önmagukban. Ezért, mindig magaddal kezdd, és így a fény be fog szivárogni az újabb generációkba is, amíg végül a magasabb tudatosság egy áradásává növi ki magát. A nők általában torz felfogásról rendelkeznek önmagukkal kapcsolatban beleértve a fizikai testüket. A nők valójában sokkal jobban elszakadtak maguktól, mint a férfiak.

Az az egyik oka, amiért az Istennő energiának egy ilyen felgyorsított sebességben fel kell emelnie önmagát azért van, hogy újrakapcsolódjanak a nők a belső istennői erejükkel. Korszakokon át a nőket elítélték, elnyomták. Bebörtönözték és agyonverték, lemészárolták az erejükért, a képességükért, hogy képesek életet adni, történjen az az alkímián vagy egy emberi lény életre hozása által. A nők teste magában hordozza a tudatlanság inváziójának traumáját. Itt az ideje meghaladni ezt azért, hogy ennek a traumának a lenyomata ne határozza meg a lányaitok, az unokáitok, és a déd és ükunokáitok jövőjét. Tehát, hogy döntötök? Elkötelezitek magatokat a jövő megváltoztatására a nőkért?

Ez nem egy feminista beszéd. Ez egy üzenet, amit átadtak, hogy felébresszék az istennőt a teljes erejében, azért, hogy a lányaitok és az ő lányaik meghatalmasodjanak a belső nőies lángjuk fénye által. A program, amit javaslunk segíteni fog nekik és nektek újrakapcsolni a kommunikáció mechanizmusait a bolygótok istennőijével, a Hold, a csillagok, elemek istennőjével és az élet más birodalmaival is, amelyek megosztják veletek a teret. Ez felébreszti az érzékeiteket egy még magasabb szintre. Ez aktiválja az agyatok szunnyadó aspektusait, és az erőtök egy magasabb szintjére hoz titeket nőként. Amikor egy nő biztos az erejében, kiegyensúlyozott módon kapcsolódik a fényéhez, békében van a fizikai testében; béke honol az elméjében, és kiegyensúlyozott az érzelmeiben, akkor gondoskodni és táplálni tud. Tehát, azért hogy a jövő gyermekei változtassanak a hagyományokon, bátornak kell lennetek és gyakorolnotok kell, ami talán szokatlannak tekinthető, mivel minden, amit az eddigi pontig tetettek, káoszt, szétszakadást és elkülönülést okozott. Igen, ez egy céllal történt, de az idők megváltoztak, és a változás ideje nyilvánult meg. Most itt az ideje, hogy felismerjétek változások idejének jeleit.

Már sok változás történt az oktatásban, a gondozásban, valamint a gyermekek megszülésében, de ennél sokkal több kell, ezért kérünk sok embert, hogy tudatosan lépjenek be a fényükbe, hogy elősegítsék ezt velünk. Ahogyan átölelitek önmagatok táplálásának, az önértékeléseteknek az életmódját, ez reflektorfénybe fog kerülni. Amit magatokról hisztek nőkként, az fog előtérbe kerülni. Rajtatok fog múlni, hogy felismerjétek az erőtőket, hogy átöleljétek és elismerjétek az erőtöket. Hogy elképzeljétek magatokat egy egyenlő világban, egyenlőnek a férfiakkal, nem férfiként, egy nő legyen teljes mértékben az erejében, és egyenlőségben a férfias énjével. Ez megtanítja a gyermekeknek, hogy ugyanezt tegyék. A nők, akik elutasítják az testüket, elutasítják az életüket is. Megszállottan a fizikai test formájára összpontosítani állandósítja az istennő, az anya, a szűz, és a bölcs én között az elkülönültséget. Mivel minden, ami ebben a pillanatban vagytok, annak van egy története, amit elmond nektek. Arra kértünk tükrözzétek ezt vissza az életetekben. Hagyjátok, hogy ez a tükröződés egy történetté váljon mások számára. Döntsétek el, hogyan szeretnétek megváltoztatni ezt a történetet, és hogyan szeretnétek látni, érzékelni a világot körülöttetek, és mit szeretnétek másképp tenni azért, hogy egyensúlyba hozzátok a világot és jobban támogassátok a világotok gyermekeit.

Ez az utazás nem kiváltképp csak a jövő leány gyermekeire fókuszál. Az anyák fiaira is, mivel nagyon fontos szerepet játszik az is, hogy az anyák megtanítsák a fiaiknak, hogy hogyan kezeljék az istennőt. Ti tanítjátok meg a fiaitoknak, hogy hogyan becsüljék, tiszteljék az istennőt. Tanítsátok meg a fiaitoknak, hogy hogyan tiszteljék egy nő intuícióját, hogyan bízzanak meg ebben és támaszkodjanak erre önmagukon belül is, valamint a nőkre külsőleg. Amiképpen megfigyelik azt, hogy milyen bánásmódot adtok magatoknak, az fogja meghatározni, hogyan fognak ők is bánni női nemű egyedekkel az életükben, amit megengedtek nekik azt fogják elvárni a többi nőtől is, hogy megengedjék nekik. Ez az, amiért olyannyira létfontosságú, hogy meghatározzátok a határaitokat. Milyen fajta férfivá akarod, hogy a fiad váljon? Milyen féle nővé akarod, hogy a lányod váljon? Lehet, hogy nem lesztek képesek megváltoztatni a világot kifejezetten a gyermekeitekkel, de biztosan elegendő különbséget tudtok biztosítani, hogy az unokáitok már egy különböző életet éljenek. 

A változás egy cselekedettel és egy személlyel kezdődik. És ti vagytok az egyik ilyen személy, aki cselekvés színterére lép és valami eltérőt tesz. Az embernek nem kell gazdagnak és híresnek lennie, hogy ezt megvalósítsa. Mindenre, amire szükségetek van ez a látomás és a szenvedély a szívetekben, hogy ez valósággá váljon. A szenvedély bevonz nektek mindent, amire szükségetek van, hogy azt manifesztáljátok. Ahogyan építitek az új fényt a testetekbe, és ahogyan egyre tudatosabbá váltok arról, hogy milyen üzeneteket közvetítetek/küldtök a gyermekeiteknek tudatosan és tudatalatt, annál jobban tudatába fogtok kerülni annak, amit tesztek és amit nem tesztek meg önmagatokért. Sokkal tudatosabbá fogtok válni az emberek reakcióval kapcsolatban, és azzal kapcsolatban, ahogyan veletek bánnak.

Az igazság az egyik legnagyszerűbb tanító az életben. Tagadhatjátok egy helyzet igazságát, ameddig csak akarjátok. Végül ez lesz a legjobb nektek. Ezért legyetek igazmondóak magatokkal, mert ekkor a gyermekeitekkel is igazmondóak lesztek. Ha egy személy nem rendelkezik saját gyermekekkel, ugyanezeket az elveket kell alkalmazni más emberek gyermekeire is. Sok ember, számos ilyen ember, akinek nincs saját gyermeke, mint akinek van, hajlamos távolságot tartani a gyerekektől, azért mert nincsenek hozzászokva a fényükhöz és energiájukhoz. De ha egy ember szemkontaktusba kerül egy gyermekkel és megtapasztalja a fényt ebben a gyermekben, ez lángra lobbantja a fényt a belső gyermekében is. Néhány alkalommal minden gyermeknek szüksége van egy kedves mosolyra egy idegentől, hogy emlékeztesse arra őt, hogy a világ egy biztosságos hely. Mindenki annyira elfoglalt azzal, hogy az életen aggódjon, hogy sokan nem veszik észre a drágakövek körülöttük lévő jelenlétét a gyermekek szívében, mosolyában és szemeiben.

Másik fontos tényező, amit érinteni akarunk, a szülés folyamata önmagában. Az ember nem mindig tudja megjósolni, hogy egy szülés hogyan fog lezajlani, mert két tényező is szerepet játszik. Az egyik tényező a lélek választása, valamint az anya érzelmei és tudatállapota, azonban igenis úgy gondoljuk, hogy a szükséges előkészületeket meg kell tenni a szülőkkel a várandósság első 8 hetétől a születésig és akkor sokkal kevésbé lesz traumatikus minden érintett számára. Ez egy hüvelyi vagy császármetszéses szülés legyen. Amikor a nő egyre inkább meghatalmasodottabbá válik az erejében és a fényébe, akkor érintkezésbe lesznek a bejövő lélek szükségleteivel és kívánságaival. Az anya evégett átadhatja magát a folyamatnak és ösztönösen tudja manifesztálni azt az időpontot, amikor a gyermek meg akar születni. Ezért eléggé meghatalmasodott/feljogosított lesz a fényében, hogy határokat szabjon meg az orvosokkal, akik ragaszkodnak a császármetszés (vagy szülés) időpontjához, hogy illeszkedjen a saját szórakozási menetrendjükhöz. Ez létfontosságú nővéreim. Mivel túl sok nő került bele egy ilyen ütemtervbe és ily módon szült. Ez szintén támogatni fogja az anyát, aki intuitívan megérzi, hogy melyik nőgyógyász lenne a legjobb vibrációjú arra, hogy üdvözölje a bejövő lelket a világba.

Sok nő választja a császármetszést, mert retteg a vaginális (hüvelyi) szülés fájdalmától. Ezért a megfelelő oktatás ebben a tekintetben létfontosságú. Több milliárd nő hozott létre gyermeket, amit a női test volt hivatott előállítani. Az egyetlen, amikor egy lélek egy ilyen speciális folyamatot választ az adott folyamatban, mint a császármetszés, akkor ezt ezen a módon kell megtenni ,( mert  a lélek ilyenkor ezt választotta). Mivel oly sok anyát befolyásolnak az orvosaik és a társaik, ezért hatalmas mennyiségű munkát kell végezni azért, hogy ezek a gyerekek újra egyensúlyba kerüljenek és összhangban legyenek, és ez többek között az egyik oka annak, amit ADD és ADHD-nek diagnosztizáltak. Azért mert a gyerek energiája nem tartotta be a szülés tervének iránykitűzését ez zűrzavart okozott energetikailag a huzalozási mechanizmusukba; és ilyenkor a meridiánok nem áramlanak megfelelően.

Ez fizikai betegségként vagy kórként nyilvánul meg a testben azért, mert az energia nem tud szabadon áramolni a meridián rendszerek között. Néhány ezek közül a gyermekek közül, beleértve az anyjuknak, problémáik vannak a nyirokrendszereivel és az endokrin rendszerükkel a császármetszéshez (vagy vaginális szüléshez) használt epidurális vagy gerinci érzéstelenítés végett, amely összekuszálja a gyerek kódolásait. Tehát nővéreim rajtatok keresztül és más gyerek terapeutákon át elkezdjük átadni nektek a mechanizmusokat és módozatokat, amikre szükség van, hogy megfejtsétek ezeknek a gyermekeknek a rendszereit. Támogassátok őket kreatív munka által,  felhasználva a vizualizációt, különböző technikákat alkalmazva, hogy például használják a hangjukat az éneklésre, táncoljanak, és nagyon fontos, hogy kölcsönhatásba kerüljenek az állati királysággal, hogy biztosítsák az energia áramlását a meridiánjaikon, az endokrin rendszerükön és nyirokrendszerükön keresztül, hogy egyensúlyba hozzák azokat. Ez az anyákon vagy apákon fog múlni, vagy mindkettőjükön, valamint a szakmabelieken, hogy teljesen kapcsolatban legyenek az intuíciójukkal, hogy képesek legyenek meghatározni, ha a munka megfelelő volt a gyerek számára. Általában rá fogtok nézni a gyerekekre, akik császármetszésen keresztül jöttek a világra és szintén fel fogjátok tenni az anyának a kérdést, hogy miért zajlott le a császármetszés.

Sok nő érez bűntudatot az eljárásmódjukkal kapcsolatosan és érzi, hogy másképp kellett volna ezt megtenniük, de nem tudtak felülkerekedni a fájdalomtól való félelmükön. Néhány anya, aki természetes szülést szeretett volna, de komplikációk adódtak és császármetszést kellett végrehajtani rajtuk, támogatni kell őket azért, mert a frusztrációjuk és bűnösség/vétkesség érzetük végett lehet, hogy mérgező energiákat engedtek szabadjára a gyerekükbe, az érzelmi szinten kiváltképpen. A kristályok segítenek újraföldelni és összehangolni a gyerekek energiáját a földi síkotok harmadik dimenzióját a magasabb dimenziókkal, azonban, amikor egy gyermek rendre leáll vagy összerándul ilyen módon, akkor nehezen lép ki az alacsonyabb birodalmakból és szükséges lesz további kezelés vagy terápia az állati királysággal.

Az összes állat gyógyító, de ezeknek a gyerekeknek kiváltképp javasoljuk a lovakkal, kutyafélékkel, macskafélékkel, delfinekkel, elefántokkal és oroszlánokkal való együttműködést. Egy másik gyógyító stratégia, amely jelenleg nyilvánul meg a gyerekek számára, akik traumatizálva voltak az, hogy traumatizált állatokkal dolgozzanak. Ez biztosítja, hogy jótékony hatású legyen, mivel az energia társítása sokkal mélyebbre hatol be. De az eljárás végén valójában az eredmény számít, az összes előnyős kölcsönhatás/együttműködés, amivel egymásra lesznek.

A szülési környezet szintén nagyon fontos. Könnyebb az anyának, hogy maghatározza a környezetet, ha nem császármetszéssel szül. Néhány anya a vízben szülést választja; más anyák egyszerűen csak a légtérben való szülést. Azt javasoljuk, hogy a zene minden esetben használható a szülésnél, még ha ez császármetszéses szülés lesz is.

Ajánljuk a kristály birodalom jelenlétét, amely kikristályosítja az energia integrációját a magasabb birodalmakból a lélekbe így ezáltal a gyerek könnyebbnek érezheti a leföldelődést a fizikai testében. Kölcsönhatás egy állattal az első 7 napban a szülés után megkönnyíti a megfelelő leföldelődést és az érzelmi test kivirágzását. A természet létfontosságú a gyermeknek a születés első három napjától, egész életük folyamán. Azonban, annál is inkább az első hét napjuktól az életük első hét évéig. A gyerekek azért felfedezik fel a természetet, hogy jobban megértésék önmagukat. Képesek látni és megérinteni az energiát, képesek megízlelni ezt és kommunikálni különböző energia jelenlétekkel a természetben.

Néhány gyerek azonban lehet, hogy nem rezonál az állati királysággal. Ha ez az eset áll fenn, akkor azt javasoljuk a szülőknek, hogy használjatok zenét vagy inkább kristályokat vagy növényeket, amelyek sokkal könnyebben elősegíthetik a folyamatot. Szintén fontos, hogy a szülés idejében a szülő aktívan részt vegyen a köldökzsinór elvágásának folyamatában, és megérintse és megfogja az újszülöttet és ez inkább a szülőknek kell megtenni, mint az orvosi személyzetnek, hacsak nem természetesen egy sürgősségi esetről van szó.

Ideális esetben a placentát, amin keresztül a gyerek táplálkozott, a szülök kezébe adhatják és ők elhelyezhetik ezt a földben, ezzel jelképezve a gyermek lelkének üdvözlését a földön, ez is egy energia leföldelés szintén, és az ember választhatja azt, hogy elás egy kristályt is ezzel. A kristály egy energia kapcsolatot szimbolizál a lélek, a kristály királyság és a föld között, vagy egy virág vagy egy fa jelképezheti az energiát a gyermek számára, amit ellehet ültetni felette.

Ezek ősi szertartások, amiket végeztünk, amire sötét korokként utalunk, az ilyen tevékenységek gyakran keverték az anyát bajba. De nővéreim vissza kell térnetek a gyökerekig, azért hogy átirányítsátok magatokat, és azért hogy a gyermekek megfelelően földeltek legyenek a testükben. Ez az egyensúlytalanságok felszabadításának sok más folyamatát fogja elősegíteni, amelyek a koncentrációs szintjeiken nyilvánultak meg.

Én, Mária Úrnő, most kérem mindannyiotokat, hogy válasszatok egy kristályt, növényt, egy gyógynövényt, ha úgy tetszik egy zöldséget vagy gyümölcsöt, amiről úgy vélitek, hogy az igazi lélek identitásotokat képviseli, és helyezzétek ezt az anya föld testébe, és miközben ezt a folyamatot végzitek, hívjátok a fény összes angyalát, akik jelen voltak a születésed alatt, belevéve ebbe a vezetőidet és segítőidet is. Szólítsd az anyádat és apádat egy lélek szinten, nem számít ha azok inkarnálodottak (megtestesültek) vagy sem, és kérd, hogy a születési ünneplésed legyen elvégezve azért, hogy összhangba hozza az energia összes rendszerét, amelynek célja, hogy a középpontodban legyél és összehangolódj azokkal, amelyekkel a mai napig még mindig nem kerültél összhangba. amikor elföldeled a kristályod, vagy növényed, vagy bármi mást, amit választottál, határozd meg a szándékod, hogy ez egyesüljön a földdel képviselve a Föld Anya támogatását, hogy tápláljon, gondozzon téged, táplálja a szellemed, és elősegítse az elengedés, felszabadulás, gyógyulás, beavatás és változás bármilyen folyamatát, ami lezajlik a földi élet időd alatt. Ha növényt választasz, ismerd el azt, ahogyan a növényt táplálod, gondozod, ha növényt választottál, ez az ahogyan a saját lelkedet is táplálod, gondozod. Hogyan táplálod/gondozod magad? Ha egy kristály az, amit választasz, ismerd fel, hogy a fény most a kristályban a föld által elnyelésre kerül, és ez vissza fogja tükrözni ahogyan a te energiád és a Föld Anya energiája együtt dolgozik vagy konfliktus helyzetben nem veszed helyénvalón ezt magadra.

Ez elvezet minket a következő témánkhoz, a tápláláshoz/gondozáshoz. Ez alapvető fontosságú a terhes nőknek, valamint a gyerekeknek is, akik bejönnek a bolygótokra és azoknak is, akik már jelen vannak. Már tisztában vagytok a vegyi anyag gyerekekre gyakorolt hatásával és az oktatás tekintetében ez kulcsfontosságú. Bátorítsátok a gyermekeiteket arra, hogy egészséges ételeket válasszanak. Nem árt meg a gyermeknek, ha néha édességeket kap. A fennmaradó időben segítsd a gyermekeidet abban, hogy egészséges kapcsolatot építsenek ki az étellel. Az egészséges ételek egészséges testet teremtenek meg és támogatják az egészséges elme és egészséges érzelmek fenntartását. Számos szinten táplálja a testet. Tanítsátok meg a gyermekeiteknek, hogy hogyan tiszteljék/becsüljék a testüket ily módon és soha ne kényszerítsetek rá egy gyereket, hogy megegyen valamit, amit nem akar. Ez beprogramozza a gyerekbe, hogy egyszerűen bármit bekanalazzon a testébe maga körül, függetlenül attól, hogy a teste akarja azt vagy sem.

Sok új gyerek, akik bejönnek a fizikai testükbe elutasítják az állati fehérjét. Ha a család a szervezetébe állati fehérjét juttat be, akkor tiszteletben kell tartaniuk, hogy a gyerek nem igényeli ugyanezt az étrendjében. Ha ez fordítva van, hogy a család nem táplálkozik állati fehérjével, de a gyereknek szüksége van az állati fehérjére, akkor ott is tiszteletben kell ezt tartani a család részéről. Néhány gyermek jobban vonzódhat a gyümölcsökhöz, mások talán jobban vonzódnak a zöldségekhez. Ahogyan az anya és az apa meg tanulja tiszteletben tartani a testük igényeit/szükségleteit, sokkal könnyebbé fog válni számukra, hogy tiszteletben tartsák a gyermekeik igényeit/szükségleteit is. Általában a szülők visszautasítják a gyermekeik testének egyéni táplálkozási szükségleteit/igényeit, azért, mert az ember központi étkezés az egész család étkezési szokásaiból formálódik meg. Ha egy gyermek teste nem rezonál egy bizonyos ételben lévő nyomelemmel és ráerőltetik, hogy egye meg azt, akkor ez zavart okoz a mechanizmusokon belül, amik a vitaminok és ásványok szállításáért/továbbításáért felelősek az egész testben. A testnek ilyenkor védekező mechanizmusokat szükséges létrehoznia az idegen anyaggal szemben, ami azt okozza, hogy a test valójában kiegyensúlyozatlanná válik, a kiegyensúlyozottság helyett. Amikor a család képes elfogadni, hogy minden egyes tagja egyedi az egyéni szükségleteivel/igényeivel, akkor a család sokkal kiegyensúlyozottabbá válik. Lehetséges a család számára együtt dolgozni, mindegyik személy kiválasztja a saját táplálkozási kívánalmait és összedolgoznak családként az ételük elkészítésében. Ez függ a gyerekek korától is. Ez elősegítheti a családi egység újbóli egyesülését azért, hogy egy mélyebb szinten kerüljenek kölcsönhatásba.

A méreganyagok számos modern gyors ételben mérgezők egynél több szinten is. Az anyagok, mint például az aszpartám (E 951) és a MSG (Monosodium glutamate vagy E621), amelyekről úgy gondoljuk, hogy Kuthumi már beszélt, ezek leállítják az agyalapi mirigy és a tobozmirigy képességét arra, hogy a kellő energiát képes legyen bevonni, és hogy a középpontjukban tartsa és a magasabb világokkal összehangoltan tartsa a gyermekeket. [Megj.: Nem mellesleg a tobozmirigyen keresztül áramlik be a testbe a legtöbb fény, szóval, ha ez nem működik, a gyerek, a felnőtt lekapcsolódik a saját fényéről, és a fény világairól.] Ez ugyanolyan hatással van a fénymunkásokra is, akik afelé munkálkodnak, hogy teljesen aktívvá váljanak, mint egy beavatott. Nővéreim fontos, hogy elolvassátok a termékek címkéit, ha lehetséges. Ha nem értitek meg a címkén leírtakat, akkor ne vegyétek azt meg és ne nyeljétek le azt.

Nem lehetséges minden szülőnek, hogy a csirkék szabadon futkározzanak a kertben vagy netalántán egy tehén, hogy tejet biztosítson, azonban igenis hisszük, hogy lehetséges a legtöbb családnak, létrehozni egy kertet, amiben zöldségeket növesztenek. Ha ez nem lehetséges, akkor legalább cserepes növényeket, gyógynövények és bizonyos zöldségek vagy gyümölcsök megfelelőek lehetnek. Ez az eljárás szintén kiépíti a gyerek kapcsolatát a természettel és a földdel. Miközben a gyerek látja az elültetett növények növekedését, ez kiépíti a hitüket a képességükben, hogy társteremtők azért, mert biztosítani tudják ezt maguk számára és ez elmozdít bármilyen genetikailag kódolt tudatosságot, ami a túléléshez kapcsolódik, hogy egy biztonságos hellyel legyen ellátva, és bízzon abban, hogy minden szükséglete kielégül.

Ez a ti utazásotok nővéreim az elkövetkező 7 hétben. Ez az ösvényetek a 7. dimenzióba. Ahogyan a tudatosság különböző sugarainak mindegyike és az új gyermekek energiájának sugarai a létezésbe bejönnek, és ahogyan sokkal tudatosabbá és érzékenyebbé váltok az energiára magatokban és körülöttetek, meg fogjátok érteni a különböző szinteket, amiket megosztok veletek ma. Kölcsönhatásba fogok lépni mindannyiotokkal a közös ciklusunk alatt. Megmutatom, majd azt, amit visszautasítotok a testetekben, és meg fogom mutatni, azt, amit önmagatokkal kapcsolatban utasítottatok el. Segítek majd magatokhoz ölelni ezt, meggyógyítani ezt, és békébe kerülni ezzel, és segíteni fogok nektek megtanulni azt, hogy hogyan tápláljátok/gondozzátok a testeteket. Bűntudat nélkül. Cserébe azt kérem, hogy járjatok elől a példával mások számára és tegyetek hasonlóképpen. Tápláljátok a fény fivéreket és nővéreket az igazsággal. Tápláljátok a bolygótok gyermekeit az igazsággal. Gondozzátok őket szeretettel, és legyetek a fényvilágítótornyai a sötét úton. Legyen szó bármilyen módról, ahogyan inspirálnak, hogy segítsetek változást hozni a bolygótok gyermekeinek. Nem kell ehhez a feladathoz, iskolai tanárnak, szülőnek vagy nagyszülőnek lennetek, hogy ezt tegyétek. Nem számít, hogy milyen státuszod van. A cselekedet, amit megteszel és az e mögött lévő motiváció a fontos.

Szeretnénk javasolni ebben az időben, és ez Kuthumi Mestertől jön, hogy néhányan, akik késztetést éreztek rá, akár rész vehettek, kezdeményezési programokban, ahol az árvák, elhagyatott vagy bántalmazott gyermekek… megkaphatják a gyógyulást, gondoskodást, táplálást és szeretetet, amikre szükségük van ahhoz, hogy az energiáikat újra összhangba hozzák. Átadunk egy különleges kívánságot, hogy mindannyian jöjjetek össze néha és csoportként határozzatok meg egy napot, háromszor vagy négyszer egy évben, ahol is az élet minden területéről a gyógyítók, orvosok, terapeuták, ápolók, homeopaták...stb, összejönnek ezekkel a különleges gyerekekkel, és ingyenesen adják a szolgáltatásukat ezeknek a gyermekeknek, beszélve nekik az erejükről, a táplálkozásukról, és a gyógyításukról.

Szintén képviselitek a fény egy új testének a koncepcióját. Ez a platina magzat egy koncepciója, amely Afrikából terjed ki a világ többi részére is – különösképpen Namíbiában. Ez a fény helyeinek egyike, amin keresztül Nada Úrnő munkálkodik.

Ennek a támogatásnak a rendszere, sok új vibrációt igényel, hogy támogassa/segítse az új gyermekek néhány fajának a bejövetelét. Az új élet beáramlik a világba. És ezt ezen magzat segíti elő. Ennek megszületése a fény további beáramlását hozza majd magával és egy új érzelmi test szerkezetét a bolygó számára. Nővéreim, tartsátok a fényben magatokat. Tápláljátok és szeressétek magatokat. Alkalmazzátok az eszközöket, amelyekről beszéltem magatokért, az életetekért és a gyermekeitekért. Osszátok meg ezt másokkal is, akik nyitottak ennek befogadására, és ha olyan helyzetben vagy, ahol változást eszközölhetsz, akkor csinál meg!

Mária Úrnő vagyok, most mennem kell. Búcsúzom!

....

Kuthumi vagyok és visszatértem ez alkalommal, hogy elhozzam nektek a támogatás áldásait. Nővéreim, a folyamat, amin Mária Úrnő vitt végig benneteket, a gerincoszlopotokat is az összehangolás egy új helyzetébe hozta a platina magzattal, amiről beszélt. Ez a Platina Magzat tükrözi az új érzelmi testet, aminek megnyilvánításával már dolgoztatok önmagatokért. Ez az érzelmi test az egyik, ami automatikusan fel fog épülni az 5., 6. és 7. dimenzionális energia egyesülésén keresztül. Ez a 8. dimenziós érzelmi testetek, amely az érzelmi intelligencia teljes állapotába hoz benneteket, kombinálódva a spirituális intelligenciával. Ez felemeli az alsóbb egó tudatosságát a magasabb világokba, és ily módon elkülöníti az alsóbb tudatosság által motivált uralkodó félelmet és túlélést.

A 7 hét, amiről Mária Úrnő beszélt fontos lesz mindannyiotok számára és a családtagjaitok számára, különösképpen a gyermekeiteknek, ha vannak. Észre fogjátok venni, hogy a gyerekek változáson fognak keresztülmenni a fizikai testükön belül és a szüleik poggyászaiból sokat leraknak az ajtó elé. Látjátok, eljött az idő összes ezen változásért, amelyek lezajlanak, ahol ezek a lelkek most elereszthetik a szüleik rájuk helyezett kötelezettségeit/felelősségeit, ez kihívás lehet időnként, különösképpen, amikor a szülők kivetítik a problémáikat a gyermekekre és a gyerekek egyenesen visszaadják ezt. Ez nem egy arrogáns vagy szemtelen viselkedés; egyszerűen az Isteni joguk, hogy odaadják nektek, ami jogosan a tiétek. Legyetek ráérzőek a gyermekeitek érzelmi szükségleteire. Legyetek ráérzőek a jogukra, hogy egyénekként állnak és legyetek tisztában azzal, amit kivetítetek. Ez sokkal könnyebbé teszi a folyamatot számotokra és számunkra is.

És ez így van szeretteim, folytatjuk a támogatásotokat és megtartunk titeket a fényben és megáldunk mindannyiotokat mindennel, amire szükségetek van, hogy biztosítsátok, hogy az összes testetek manifesztálja az isteniségét kegyelemben és tökéletes és csodálatos módokon. Én, Kuthumi folytatom a támogatásotokat és elősegítem az energia beáradását és az energia eleresztését a 7 hetes eljárás alatt Mária Úrnővel.

Nyugodtan hívjad az energiámat bármikor és tudd, hogy megbízhatsz a sok láthatatlan karban, amik megtartanak, hordoznak és kényelembe helyeznek téged és tudd, hogy bízhatsz benne, hogy veled vagyunk mindig minden módon, mivel egyek vagyunk és soha nem vagy egyedül.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Nagyura és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...