Mária Úrnő – 7D beavatás 3 és 11:22 kulcsdátum aktiválás

 Mária Úrnő – 7D beavatás 3 és 11:22 kulcsdátum aktiválás



Csatornázta: Michelle Eloff©
2005. szeptember 22.-én,

a Dél-Afrikai Johannesburgban

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra a béke, a magasabb bölcsesség, a szinkronicitás és az isteni szeretet áldásait.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Fény testvérei, a mai nap egy fontos nap a gyógyulás és feltétel nélküli szeretet alapzatai számára kiépülő új szerkezetek megteremtésére, amiket a Fény Nagyurai és Úrnői hoznak létre. Az energia ezen különleges lehorgonyzása mozgásba lendült abból a célból, hogy egy kollektív közvetítő fényt teremtsen annak érdekében, hogy előidézzen egy nagyon mély belső szintű mag gyógyulást a bolygótok gyermekei számára.

A létrehozandó alapzat olyan, amely továbbra is megtartja az arany tudatosság fényét, ezért folyamatosan fény kibocsátásokat és gyógyító szerkezeteket hoz létre, amelyek támogatják bolygótok minden új gyermekét; a már inkarnációban lévőket és az eljövendő gyermekeket is. Mária Úrnő aktívan dolgozik a Nagyobb Fény hierarchiájával, hogy erőteljes energiahullámot hozzon létre, hogy segítsen bolygótok gyermekeinek, mert ők a jövőtök; ők irányítják majd a világot úgymond, amikor az arany tudatosság teljes kifejeződésbe kerül. Ma mindannyian itt vagytok, és mindazok, akik olvasni fogják ezeket a szavakat, vagy hallgatni ezeket a szavakat a jövőben, felelősek vagytok azért, hogy megváltoztassátok a világot és olyan környezetté alakítsátok, amelyben a gyerekek boldogulhatnak. Ti vagytok a változás katalizátorai.

Ti vagytok a világotok gyermekeinek tudatos szülei, tudatos tanítói és tudatos őrzői/védelmezői. Mindannyian létfontosságú láncszemek vagyunk az élet új szerkezetének elindításában. Mária Úrnő be fog kódolni minannyiotokat ma ezen egyedi energiaráccsal. A napjaitok hátralévő részében dolgozni fog mindannyiotokkal a jelenlegi inkarnációtokban és folytatni fogja, hogy támogasson titeket a továbbiakban, és betanít titeket arra, hogy másokat is úgy vezessetek mint ahogyan önmagatokkal is teszitek, fenntartva az emberiség tudatosságának folytonos felemelését és véget vessen az ártatlanság, a szakralitás és a tisztaság megsértésének, megszentségtelenítésének.

Hadd üdvözöljük most Mária Úrnőt ebben a jelenlétben. Kezdj el lélegezni kényelmes és tiszta módon, húzd az energiát a testedbe, kilélegezve teljesen. Miközben ezt teszed, távozom most, és átadom a helyem Mária Úrnőnek. Áldásom legyen mindannyiotokkkal. Kuthumi vagyok, Adonai.


Mária Úrnő vagyok. Üdvözletem.
 

Valóban nagy megtiszteltetés, hogy mindannyiótokkal jelen lehetek ezen a napon. Jelenlétem itt van azért, hogy elősegítsem a fény egy hatalmas hálózatának lerögzítését az összes finom testetekbe. Mai lehorgonyzásunk a 11/22 néven ismert rezgés része. Ez a mester építész vibrációja, és ti az isteni gyógyítás és fény építészei vagytok, hogy segítsétek a bolygótok gyermekeit a teljes lényükbe és a teljes lehetőségükbe lépni. Világotok minden bolygó spirituális történetében valaha megtapasztalt legnagyobb változáson megy keresztül. A  szellem világában rejlő tudomány mechanizmusainak megértése elősegít a beavatottak számára egy mélyebb felébredést a szívükben, lelkükben és elméjükben megtapasztalva ezáltal a bolygó szintű fejlődést. A modern kori gyermekek és fiatal életkorban élő gyermekek rendkívüli traumát szenvednek el a rájuk vonatkozó elvárások és az elnyomás miatt, ami azzal jár, hogy be kell illeszkedniük egy olyan világba, amely nem támogatja a vibrációikat. Nagyon fontos azonban, hogy az ember megértse, vannak olyan területei a világotoknak, amelyek reagáltak az új gyermekek helyzetére és képére; azonban ebben a jelenlegi szakaszban ez nem elegendő.

Ezért én, Mária Úrnő, ilyen módon állok elő, hogy összehangoljam rezgéseimet azokkal, akik hajlandóak a gyermekek világosságát/fényét a világba vinni, hogy mindenki tisztelhesse nehéz helyzetüket és felismerhesse őket egy magasan fejlett rezgésű intelligens lényként. A Földön jelenleg inkarnálódott összes gyermek a felsőbb tudatosság különböző rezgéseit hordozza és tartja; ma itt többségetek indigó rezgést tart. A ma velünk lévő születendő lelkek elősegítik annak a három fényszálnak a lerögzítését, amelyre mindannyian megtanultok válaszolni, mert belső gyermeketek tudatossága integrálja ezeket a fényszálakat, hogy elősegítse érzelmi éréseteket és az igazi életkorotok elérését. Ezek a szálak 8. dimenziós kristály rezgésűek, tizenkettedik dimenziós delfin vibrációjúak, és 44 dimenziós arany vibrációsak. Cal nővér, a te energiameződben lévő gyermek a negyven negyedik dimenziós aranyszál kulcsát fogja tartani, és gyermeked születésének napján, ez az átjáró aktívvá válik. Ezért isteni céljának része az egész jelenlegi élete során a feltétel nélküli szeretet szerkezetének felépítése lesz, a szívcsakrán belüli struktúrák felépítése, amely fizikai szinten előkészíti a gyermekedet arra, hogy a negyven negyedik dimenziós aranyszál kódolt lenyomatát magával vigye az anyagi világba. Ez a bejövő lélek telepatikusan megtanítja, hogyan lehet napi szinten támogatni a lehorgonyzási folyamatot. Azt javaslom, kezdj el tudatos telepatikus kapcsolat kiépítését a bejövő lélekkel. Lauren nővér, a te gyermeked fogja tartani a kulcsot a 8. dimenziós kristály vibrációhoz. Ez azt jelenti, hogy az átláthatóság/áttekinthetőség gyógyító folyamatán megy keresztül. A bejövő lélek éppen a kristálytested sejtjeinek aktiválását indítja el abból a célból, hogy nyolcadik dimenziós kristályenergiát vigyél az emberiség számára a harmadik dimenziós anyagi tudatos megértésének felszínére, 4 fő szent helyet kell aktiválnotok. Amikor az aktiválások megtörténnek, a bejövő gyermek jelenléte felügyeli ennek a tervnek a megfelelő rögzítését és megalapozását. Életed egész ideje alatt, e lélek megszületésétől fogva állandóan emlékeztetni fognak arra, hogy átláthatónak/áttekinthetőnek kell lenned magad és ez a gyermek számára. A gyermek előtérbe hozza az igazságot. Reshim, a gyermeked, a 12. dimenziós delfin tudatosságot tartja.  Ez a bejövő lélek egy szíriai lény, aki aktiválja a tizenkettedik dimenziós delfinportált, amely életre kelti ezt a jelenleg inkarnálódott gyermekekben, akik megfeledkeztek arról, hogy kik is ők. Ez egy planetáris átjáró lesz, amely aktiválódik. A gyermek születése az aktiválási folyamat, ez felébreszt minden más átjárót, hogy válaszoljon majd erre, és ez megkönnyíti az új energia beáramlását, hogy kapcsolatba léphessen mindazokkal, akik készek és hajlandók integrálni. Mindannyian készek és hajlandóak integrálni a belső gyermek és serdülőkori tudatosság minden aspektusának gyógyításának fényét.

Mindannyian készek és hajlandóak vagytok integrálni a belső gyermeketek és serdülőkori énetek tudatosságának összes aspektusának gyógyításának a fényét. A múlt sebei nem korlátozódnak a belső gyermekre; némelyik mélyen a kamasz szívében gyökerezik. Az elkövetkező 6 hónapban mindannyian kapcsolatba léptek az említett lelkekkel és céljukkal. Javaslom, hogy szánjatok időt arra, hogy megérezzétek a kapcsolatotokat ezekkel a lelkekkel lényetekben, és váljatok jól tájékozódottá azzal az érzéssel, és legyetek átláthatóak/áttekinthetőek önmagatokkal.

Kössétek ki, hogy reagáljatok önmagatok pszichés aspektusaira, amelyek az igazság irányába terelnek. Szokjátok meg, hogy az arany tudatosságba éljetek, gondolkodjatok és reagáljatok. Szokjátok meg, hogy tiszteljétek a szíveteket, és az életetekkel az autentikus igazság alapzatára teremtsetek egy szerkezetet. Egy életet azzal töltöttetek, hogy rendbe kell hoznotok dolgokat magatokban, egy életet azzal töltöttetek, hogy vissza kell emlékeznetek, hogy gyógyulnotok kell, mert az eredeti alapzatotok széttöredezett. A jelenlegi idők ereje az, hogy minden új alap megtartja az arany tudatosság vibrációját, így biztosítja az erőteljes gyógyulás, a manifesztáció és a felébredés kvantum rezgését. Ha ez a 3 szál aktív bennetek, akkor jobban tudatosul bennetek a bennetek rejlő lappangó tudatosság, ami most előtérbe kerül, elősegítve az olyan szerkezetek felépítését, amelyek támogatnak titeket, és elvezetnek az emberekhez és helyekhez való összehangolódáshoz, hogy bemutassák azokat a fényprojekteket, amelyekért én, Mária Úrnő vagyok felelős.

Az egész legnagyobb érdeke, hogy mindannyian valóban megértsétek, milyen fontos az ismeretek eljuttatása az emberekhez, és az emberek ezzel való meghatalmasítása. Az élet minden területe jelenleg ellenőrzés alatt áll, és az élet minden területét újra kell tanítani és tanulni, valamint be kell mutatni az élet valódi szerkezetét és formáját, amelyből az élet létrejön, ezt mindenképpen be kell mutatni. Az út súlyos széttöredezést és elkülönülést eredményezett az élet eredeti tervrajzától, és attól, hogy miként kell az életet megteremteni és üdvözölni a világba. Nemcsak a bejövő lelkekről beszélek, hanem minden energiáról.

Mindannyian rendszeresen világra hoztok (bizonyos) energiát, de nem gyakran veszitek észre ezt. 9 havonta átestek a szülés ciklusán; az életetek minden hónapjába a várandóssághoz hasonló folyamaton mentek keresztül, amelyet egy lélek és a hamarosan születendő anya végez. Ti vagytok az élet hordozói. Nőies énetek fogan meg az energiával, férfias pedig az, amely aktívan veszi az energiát, és azminden gyermeket teljes erejébe és potenciáljába fog hoznit manifesztálja. A férfias és a nőies energia egyensúlya leföldelődik a világotok gyermekeiben, ahogy beszélünk; ti vagytok a tudat ezen hatásának lehorgonyzó csatornái, hogy a gyerekek most elkezdhessék tisztelni a belső istent és istennőt. Már sok gyermek feltételezi, hogy a férfiaknak is van egy szerepük, a nőknek is van egy szerepük, és ezek a szerepek felcserélhetőek. Létfontosságú, hogy ennek a tudatossági elkülönülésnek vége szakadjon mielőtt még hatalmasabbá növi ki magát. A gyermekeket oktatni kell az élet és a szellem tudományos aspektusainak tanítása által. A gyermekeknek meg kell érteniük, hogy a szellem az összes élet lényege, ezért a tudomány és a fény nem létezhet a másik nélkül. Mindannyian itt mélyebben meg fogjátok érteni, hogy ez mit jelent számotokra, és ráéreztek majd, hogy a megértés ezen hiánya hogyan nyilvánult meg az elkülönülésben és félreértésben.

Most arra van szükségünk, hogy a szívcsakrádra összpontosíts. (szünet) Képzeld el a szívcsakrádat, mint egy lüktető fénygömböt. (szünet) Képzeld el, hogy minden lélegzetvételnél belülről kitágulsz/kiterjedsz. (szünet) Terjeszd ki a fénygömböt, amíg az át nem öleli az egész bolygót. (szünet) Minden ilyen fénygömb, amely átöleli a Földet, védőréteget képez. Most koncentrálj a szívverésedre, és képzeld el, hogy a szívverésed rezonanciája kiszűri a hanghullámokat a bolygó magjába. (szünet) Az egyén szívverésének hangja nagyon megnyugtat egy születendő gyermeket, és amikor egy anya a melléhez fogja az újszülött gyermekét, a gyermek nyugodt lesz, mert felismeri a szívverését. A Föld Anya szívverése az, ami nyugalmat és békét hoz világának gyermekeihez. Az ő világának gyermekei vagytok. Arra szólítanak, hogy egy erőteljes gyógyító hanghullámmal öleld át bolygó gyermekeit, mindannyian tegyétek ezt egyenként. Képzeld el, hogy a Föld Anya szívének megnyugtató dobbanása minden földi ember testébe beszűrődik, békét hoz és harmóniát idéz elő. (szünet) Képzeld el, hogy ez a hangrezgés áthatol a bolygó minden felnőttjének legmélyebb és legerősebb védelmén. (szünet) Képzeld el, hogy behatol minden belső gyermek elméjének legmélyebb, legsötétebb zugaiban a Földeteken. (Szünet) Képzeld el, hogy az Univerzális Anya szívének gyengéd dobbanása enyhíti a bolygó minden belső gyermekének félelmeit és traumáit. (szünet) Képzeld el, hogy a bolygó összes belső gyermeke pozitívan és félelem nélkül reagál a biztonság és a szeretet ezen nagyon ismerős hangzására. (szünet) Képzeld el, hogy a hanghullámok kristály inkubátort hoznak létre bolygó minden belső gyermeke körül; ez az inkubátor gyógyító kapszulaként működik minden belső gyermek számára, akik jelenleg mélyen a feltartóztatott fejlődés állapotában vannak a trauma, az elhagyatottság, az elszigeteltség, a bántalmazás, az erőszak és minden más negatív tapasztalat miatt. (szünet) Képzelj el egy nagyon lágy és gyengéd kék fényt, amely behatol a világ minden belső gyermekének sejtjeibe. (szünet) Hagyd, hogy ez a nagyon erőteljes hanghullám kiszűrődjön, hogy megérintse a bolygó minden emberi gyermekét. (szünet) Képzeld el, hogy az Univerzális Anya szívverésének ugyanaz a békés és szelíd hangja megérinti a bolygótok minden gyermekét. (szünet) Képzeld el, ahogy ez a vibráció behatol a legmélyebb félelmeikbe, és áthalad a legerősebb védelmeiken. (szünet) Képzeld el, hogy a világ gyermekei Anya/Atya Isten felé fordulnak, és megtalálják a békét, a szeretetet és a tiszteletet, amit megérdemelnek. (szünet) Képzeld el ezt a hanghullámot, amely minden gyermek elméjének legmélyebb, legsötétebb zugaiba most behatol. (szünet) Képzeld el, hogy Atya/Anya Isten fénye fényesen ragyog a szívükben, az elméjükben és a lelkükben, és megáldja őket az új reménnyel, hittel és önmagukba vetett bizalommal, valamint újonnan felfedezett bizalommal a világban, ezt a biztonságos helyet, amiben létezhetnek. (szünet)

És most itt az ideje, hogy kapcsolatot létesítsünk a társteremtői erőddel, és együtt kezdjük el építeni azt a rácsot, amely minden gyermeket a teljes erejébe és potenciáljába fog hozni. Kezd azzal, hogy elképzelsz egy olyan erőteljes energiát, amellyel el lehet pusztítani a negatívitás és korlátozottság minden egyes vibrációját. (szünet) Használd a társteremtői erődet, hogy elképzelj egy ilyen hatalmas energiahálózatot, amely tudatos szinten, tudatalatti és tudattalan szinten minden negatív erőt és erőszakot szét tud szedni, ami az összes dimenzióban létezik, azokat amelyek türelmetlenséget okoznak minden gyermek szívében és elméjében. (szünet) Képzeld el ezt a fényhálózatot, amely megtartja a hatalmat, hogy megvédjen minden gyermeket a világ tudatlanságától. (Szünet) A társteremtői erőd használatával kódold be ezt a rácsot az energiával, amely lebontja a felnőtt világ tudatlanságát. (szünet) Képzeld el ezt a rácsot, amely a gyermekek összes csakrájához kapcsolódik, és mindegyikük számára feltárja az élet valódi igazságát. (szünet)

Most bekódoljuk ezt a rácsot a fény multi-dimenziós rétegeivel, amelyek azonnali védőpajzsokat hoznak létre minden olyan gyermek számára, aki ki van téve világotok embereinek a gyógyulatlan vagy a tudatlan belső gyermekének negatív reakciói számára. Nyisd meg szívcsakrádat az Anya/Atya Isten univerzális szívcsakrája előtt; (szünet) kérd az energia erőteljes hullámát, hogy hatoljon be a testedbe, és hagyd, hogy ez az energia átfolyjon rajtad, és lerögzítse magát az általunk létrehozott rács minden szálában. (szünet) Amint ez az energia áthalad a rács minden szálán, vetítsd ki ezt a bolygó összes gyermekének irányába. (szünet) Látni fogod, hogy milliárdnyi energiaszál jelenik meg a rács körül. Ezek az energiaszálak összekapcsolódnak a gyerekekkel, és hasonlítanak az ezüstzsinórhoz, amely a lelket a Szellemhez kapcsolja. Ezek az energia vibráció egyedi szálai, amelyeket minden lélek tartalmaz magában. (szünet) Mind aktiválódik, ahogy beszélünk. Az indigó rezgés minden rétege teljesen aktívvá válik. Az univerzum minden lelke által megtestesített minden kristályfrekvencia és fénysugár minden vibrációja teljesen aktívvá válik. Ez a mester sablon világotok gyermekeihez és világotok jövőjéhez, ez biztosítani fogja, hogy az eljövendő és a Földön élő gyermekek minden szükséglet kielégítésre kerüljön. Minden gyermek isteni jogának a tisztelet állapotába kell kerülnie, és ti ennek részesei vagytok. Most arra kérlek téged, hogy járulj hozzá valamivel a bolygótok gyermekeinek és azon gyermekeknek is, akik majd jönni fognak, valamint világotok jövőjéhez a saját személyes szándékod által (beletáplálva ezt) ebbe a rácsba. Adok egy kis időt ennek elvégzéséhez. (szünet)

Kérlek kezd most. (szünet) Ha készen vagy, képzeld el, hogy a rácsba kódolt adatokat az Univerzális Anya szívverésének hanghullámai lezárták, és úgy állítják be ezt, hogy összhangban legyen és tiszteletben tartsa minden földi lélek, gyermek és felnőtt legmagasabb (isteni) akaratát. (szünet) A fény csoportja, mindannyian személyes gyógyuláson mentek keresztül, ami a fizikai születésetekkel kapcsolatos ebben az életben. A születési trauma gyakran életre szóló nyomot hagy. Amikor egy gyermek a világra jön, ez traumatikus élmény, mert elhagyja az anyaméh biztonságát, és belép egy érzékelt ellenségesség világába, amely egy hideg környezet, és amelynek nincs olyan rezgése, mint az anyaméhnek; azonban vannak lelkek, akik inkább az anyaméhen kívül vannak, mint abban. Ez olyan súlyos terhességi traumák esetén fordul elő, amikor a gyermeket az anyja nem kívánta és elutasította. Az ilyen esetekben a gyógyítás más rezgése szükséges ahhoz, hogy békét hozzon a testnek, az elmének és a léleknek; azonban abban az általános esetben, amikor egy lelket elfogadnak, szeretnek és akarnak, még mindig van trauma, és ez az, amivel ma mindenkinek segíteni akarunk.

Sérüléseitek gyógyítása az energia útját nyitja meg előttetek, ami fel fogja oldani a tudatlan energiateremtést, amely önszabotázsban vagy az életben való előrehaladástól való félelemben nyilvánul meg. Azoknak közületek, akiknek nehézségeik vannak a projektek elkezdésében vagy a projektek lezárásában, a legtöbbet profitálnak ebből a gyógyulásból. Előfordulhat, hogy nehezen tudtok elszakadni egy régi hit/hiedelemrendszertől, vagy önmagatokkal kapcsolatosan vagy az élet észlelésétől úgy általában. A hozzáállások és hiedelmek gyakran az örökkévaló romboló mintázat teremtési állapotában tartják az embert. Ez a harmadikszemcsakrátokban tárolódik, ezért a gyógyulásotokat kifejezetten a harmadikszemeteken keresztül fogjátok megtapasztalni. Az életminták megteremtése, legyenek azok építő jellegűek vagy rombolóak, a harmadikszemeteken keresztül vibrálnak. A harmadikszem és a szexcsakra együtt dolgozik, ezért ne lepődjetek meg, ha a szexcsakrátok méregtelenítésen vagy változáson megy keresztül az előttünk álló hetekben. Ez a gyógyulás nagyon fontos az olyanok számára, mint ti, a lehorgonyzott energia miatt. Az olyan tanítóknak, mint nektek, az energia szabad áramlására van szükségük ahhoz, hogy elmozduljanak az elméjükben, a szívükben, a lelkükben és a fizikai énükben, hogy minden szinten és minden testben, támogató képességet teremtsenek. Ez biztosítani fogja a megfelelő táplálékot, hogy elmétek, testetek és lelketek tökéletes összhangban és harmóniában maradjon.

Az összehangolódás, amiről beszélünk, az összehangolódás az arany tudatosság isteni sablonjával. Az energiák nagyon őrültesek és ingadozóak a jelenlegi időkben, a sok változás és eltolódás miatt. A fotonöv energiájának középpontjában vagytok, és a hatás felgyorsított elszakadást eredményez a régi paradigmától, és új paradigmatudatba léptek. A 2006-os közvetítések a 8. dimenziós energiákról szólnak. Ez az az időszak, hogy megtanuljátok felhasználni a szeretet 6. dimenziós energiáit és üdvözölitek a fény Krisztusi Éneteket a fizikai életetekben. Ez egy nagyon új fogalom az emberiség számára. A fénymunkások ezt tudatosabban, de strukturáltabban élik meg, mint azok, akik nincsenek tudatában a jelenleg zajló változásoknak.

Bolygótok egóközpontja, amely az Amerikai Egyesült Államok, megmutatja a világnak, mennyire fontosak az érzelmi változások. Látjátok, hogy a Föld Anya hogyan éli át személyes érzelmi méregtelenítését, és ahogy a könnyek áradása előjön, hogy ő elmossa a világ "bűneit". Ő az élet istennője, megtestesíti az életet, táplálja az életet, és ahogy sír a világért, a világ többi része sír vele. Mindannyian könnyek folyóit sírtátok, amelyek méregtelenítették saját testeteket; tartsátok őt felszabadulása idején, úgy ahogy mindig is tartott titeket. Sír a világ gyermekei miatt, akiket elutasítottak, meggyaláztak és megaláztak. Sír az örömében is, mert tudja, hogy a forduló pont elérkezett számára, és elegendő lélek válaszol annak biztosítására, hogy ez a fordulat állandó legyen. Örül a világ leendő anyáinak, mert ti jelenleg azokat az embereket nevelitek, akik a világot tökéletes egyensúlyi állapotba hozzák. Ő tisztel titeket, akárcsak az összes teremtés Urai és Úrnői, mivel ti vagytok az új élet lerögzítői. Azok, akik már anyák, nagymamák, nagynénik és a fény gyermekek szüleinek barátai, megtiszteltetés, hogy részesei lehettek e csodálatos lelkek életének. Tanúi vagytok annak a folyamatnak, ahogyan a magasan fejlett tudatosság felemelkedett mesterei megtapasztalják az emberi életet. Itt az alkalom, hogy kölcsönhatásba lépjetek a hatalmas fényű lényekkel, tanuljatok tőlük és növekedjen velük. Megmutatjátok a világnak, hogyan kell felismerni és tisztelni egy mestert. A kihívás ebben az, hogy ne engedjünk a Mester hatalmának, mert a Mester próbára fogja tenni a fizikai élet törvényeinek tiszteletben tartására való képességeteket, ezért a határok létfontosságúak, de szükségleteik tiszteletben tartása ugyanolyan fontos. Az emberiség e témákra való nevelése fogja életre kelteni a jelenleg szunnyadó Felemelkedett Mestereket. Felismeritek egymást, és a másik oldalon lévő összes barátotok új módon tud majd kommunikálni veletek, és ezzel az arany tudatosság teljes felébredésébe hozza a világotokat.

Az anyákat újra meg kell hatalmasítani/fel kell jogosítani; újra kell kapcsolódniuk azon erejükkel, hogy kommunikáljanak a születendő gyermekükkel, és létre kell hozniuk egy olyan kommunikációs rendszert, amely mind az anyát, mind a gyermekét a fejlődés harmonikus útján vezeti, hogy születéskor az anya és a gyermek, valamint az apa lélek tökéletes összhangban legyen (a gyermek lelkének) isteni tervének lehorgonyzásával. Elengedhetetlen, hogy az anyák és apák újra kapcsolatba lépjenek a természetes születés eredeti energiájával, és visszanyerjék belső bátorságukat és erejüket, hogy ne diktáljanak nekik az észlelt magasabb értelmi tudás külső erői. Ha belenézünk a császármetszéses születések feljegyzésébe, az energetikailag rosszul működő gyermekek generációjához vezet. Amikor egy gyermek választható (időpontos) császárral születik, nem pedig sürgősségi császárral, a léleknek nem volt elég ideje, hogy integrálja tervrajzát, mert a magzatvíz idő előtt megrepedt, az energia elveszik, és bizonyos esetekben sok évbe telik, mire rájön, hogy a létfontosságú energia hiányzik, ami a tudatossághoz kel. Sok felnőtt csak most fedezi fel, hogy az egyik ok, amiért nem tudták rendbe hozni az életüket, az az, hogy a magzatburok idő előtt megrepedt, és a teljes tervrajzuk nem rögzült le.

Az új világ édesanyáinak és édesapáinak megvan az isteni joga, hogy olyan születést válasszanak, amely támogat titeket és a bejövő gyermekeket. Ha a bejövő lélek legmagasabb akarata a császáros születés megtapasztalása, akkor ezt választja. A választható császármetszés nem megoldás. Teljesen megértjük, hogy sok nő választja a választható császármetszést, mert fél a természetes szüléstől. Az anyák abban a helyzetben vannak, hogy átneveljék a nőgyógyász közösséget a természetes és hiteles születés tekintetében.

Az anyáknak és apáknak vissza kell szerezniük hatalmukat az orvosoktól, és újra életre kell kelteniük az eredeti fénytervet. A szülés környezete is fontos. Nagyon fontos az anya születéskori jólétének állapota. Az anyák reagálnak a testükre a vajúdás ideje alatt, és meg kell engedni neki, hogy megtegye, amire a testének szüksége van, hogy enyhítse a szülés fájdalmait. Ha egy leendő anyát támogatnak a szükségleteiben, a szülés fájdalma nagymértékben csökken. Szülésének időtartama rendkívül lerövidül. Minél nyugodtabb és harmonikusabb a környezet, annál gyorsabb a szülés és annál kevésbé intenzív a szülési fájdalma. Minden érzékszervet meg kell nyugtatni, ezért az aromaterápia, a szín, az íz és az érintés annyira fontos a születés szent időszakában.
Miközben a személyes gyógyításotok tovább folytatja a kibontakozását egy mélyebb kapcsolatot fogtok manifesztálni azzal kapcsolatban, amit most megosztottam veletek. Ezekhez az információkhoz hozzá fogtok adni személyes betekintést és az eredeti születési tervetek emlékét minden lélek számára. Ezenkívül manifesztálni fogjátok az éteri látóképességeteket, hogy meglássátok az összes gyermekben bekódolt lenyomatot, hogy felismerjétek őket vibrációjukról, legyenek ők kristály, delfin, arany gyermekek, csillag, smaragd, zafír, gyöngy gyermekek… stb - a lista végtelen. A gyermekek sugaraiban nincs káprázat vagy elkülönülés, hiszen egyik sugár sem több vagy kevesebb, mint a másik. Minden sugár egyszerűen más energia lenyomatot rejt magában, megkönnyítve a bolygóra való rögzítés és a bolygó gyógyításának egyedülálló folyamatát. Különféle tudást hoznak magukkal; új szellemi és tudományos technológiát hoznak el. Ők felelősek azért, hogy az arany tudatosságot és az aranyvilágot eljuttassák a jövőbe.


Nos, van-e kérdés bármelyikőtöktől?

 

Kérdező(1): Mária Úrnő, Dél-Afrikában - különösen a Fokföldön és más országokban is - az elmúlt hetekben olyan sok gyermeket raboltak el, akiket brutálisan bántalmaztak, sőt meg is öltek. Miért történik ez, és miért összpontosul ez most folyamatosan?

Mária Úrnő: Azt mondtam, hogy a világ jelenleg nagyon ingatag és őrületes állapotban van. Minden, ami a bolygótok gyermekeivel történik, egyszerűen tükrözi minden felnőtt belső létállapotát; ezért azt is, hogy a felnőtt világ hogyan bánik belső gyermekével, hogyan bánnak a bolygó gyermekeivel. Ezért ez a tükröződés fizikai megnyilvánulása a bolygó belső gyermekein belül. Ezek a gyermekek, noha nem az erőszakos halálesetet választották, katalizátorként hatottak a világ szó szerinti cselekvésére, annak biztosítására, hogy a jogalkotás proaktívabbá váljon védelmükben, és olyan törvényeket alkossanak, amelyek tiszteletben tartják minden jogukat.

Kérdező(2): Mária Úrnő, az energia fotonövéről beszéltél. Kérlek, elmagyaráznád, mi ez?

Mária Úrnő: A foton öv az energia részecskéi, amelyek fényből állnak. A fény áthatol a sötétségen. A fotonöv közepén lenni azt jelenti, hogy a sötétség minden aspektusát egyénileg és kollektíven is napvilágra hozzák. Ezért úgy tűnik, mintha a világ megőrült volna; pedig csak annyi történt, hogy mindazt, ami a múltban sötét volt, most a fény elénk tárja, és ezzel elősegíti a létfontosságú változást, amely szükséges ahhoz, hogy a világot a harmónia és a béke állapotába hozzuk. A fotonöv energiája lebontja az energia sűrű rezgéseit is, amelyek megakadályozták az embereket abban, hogy kapcsolatba lépjenek az intelligenciával, amely életre kelt nyomokat a természetes energia felhasználásával és más, hasonló jellegű felhasználásokkal kapcsolatban, amelyek hozzájárulnak a Föld Anya testének egészségéhez és jólétéhez. Ez világosan látszik az olajárak körüli jelenlegi gazdasági katasztrófában. Most derül fény a bio-dízel néven ismert anyag használatára. Annyira tiszta, hogy emberi fogyasztásra alkalmas. Megihatod, és a járművedbe is helyezheted, és mindketten tiszta energiával futnátok. Van kibocsátás a biodízelnél is; azonban a kibocsátás tiszta, ami azt jelenti, hogy a fák és a növények képesek elnyelni és újrahasznosítani anélkül, hogy negatív hatást gyakorolnának rájuk. Ez csak egy példa. Sok más is van. Most az üzemanyag ellátásért felelős nagyvállalatok megpróbálják birtokolni ezt a terméket; de a fény biztosítja, hogy egyetlen bujaság tudatosságon alapuló rendszer sem lesz képes birtokolni semmiféle energiát, amely természetes és egészséges rendszer a Föld számára. A korrupció minden rendszere lelepleződik, és nagyon közel került ahhoz az időhöz, amikor a világ nagy szervezetei leesnek jelenlegi trónjukról, ami gazdasági katasztrófát eredményez. A gazdasági katasztrófa azonban azt fogja jelenteni, hogy a bolygó polgárai felszabadulnak, hogy hasznosítsák azt a szabad energiát, amelyet mindig is a földi embereknek szántak. Bízom benne, hogy ez a válasz elég?

Kérdező(2): Szeretném megkérdezni, hogy honnan származik a biodízel.

Mária Úrnő: Ez egy növényi olaj. Ez egy nagyon egyszerű folyamat - az ételek főzéséhez használt olajat többször tisztítják és ebből állítják elő a bio-dízelt. A konyhában is elkészítheted. Csak egy szűrőkre van szükséged ahhoz, hogy ezt megtehesd.

Kérdező(2): A jelenlegi járművek használhatják-e a biodízelt, vagy át kell alakítani őket?

Mária Úrnő: Nem. Bármely jelenleg dízel meghajtású jármű képes biodízel üzemanyagot használni.

Kérdező(2): De nem finomítatlan, mint a benzin és ilyesmi?

Mária Úrnő: Nem. Dízelmotorokhoz.

Kérdező(2): Milyen növények, Mária Úrnő?

Mária Úrnő: Napraforgókat, és olyan algát termesztenek, amelyek valójában elegendő olajjal tudnak majd ellátni ahhoz, hogy létrehozzanak egy világot ellátó biodízelt. A probléma a múltban az volt, nem volt elegendő erőforrás a világ ellátásához. Túl nagy lenne a kereslet; azonban az algák képesek lesznek kielégíteni ezeket az igényeket. Ez az információ fizikailag rendelkezésre áll, és alaposabban kutatható, ha úgy tetszik.

Kérdező(2): Az internet?

Mária Úrnő: Azt hiszem, így nevezitek, igen. (kuncogás!)

Kérdező(2): Ez az, amit Dél-Afrikában csinálnak?

Mária Úrnő: Igen, ez az.

Kérdező(3): Van egy kisfiam, hogyan támogassam őt?

Mária Úrnő: A gyermeknevelés mechanikája valójában nagyon egyszerű. Az első lépés az őszinteség. A határok létfontosságúak, hiszen a határok rendszerén belül a gyermek biztonságban érzi magát a felfedezésben. Nyíltan kommunikálj a fiaddal. A kor valójában nem számít. Amikor kommunikálsz vele, verbálisan és energetikailag kommunikálj, és nyisd meg a szíved, a torokcsakrád és a harmadikszem csakrádat, hogy vele is energetikailag kommunikálj. Ez hitet ad neki abban, hogy érezhesse, ami belül zajlik, és világosan közölje, hogy minden érzelmi, mentális, fizikai és spirituális szükséglete kielégítve nyilvánuljon meg. Érted?

Kérdező(3): Igen, köszönöm.

Kérdező(4): Mária Úrnő, Gaia Úrnőről - a világ minden tájáról bányásszák nemesfémjeiért. Hogyan állíthatjuk vissza az energiát számára - mondjuk, hogy valami ilyesmi programot kell csinálnunk, vannak a tudósaink, és vannak emberek, akik fénymunkások a spirituális oldalról, hogyan egyesíthetjük a tudományt és a szellemet és jutassuk el a tudósok tudatába és az emberekébe általában, hogy hogyan kell meggyógyítanunk a Föld Anyát, vagy mit tegyünk vissza belé?

Mária Úrnő: Őszintén szólva ez nem az én szakterületem. Az én szakterületem a bolygó gyermekei. Ha azonban gondoskodtok arról, hogy a gyermekeket megfelelő módon oktassák, az igazság teljes tudatosságát eljuttassák hozzájuk, akkor az biztosítani fogja, hogy a jövőben ez a leigázás/kiszipolyozás ne folytatódjon a jelenlegi tudatlan módon. Ez nem azt jelenti, hogy a bányászat teljesen le fog állni; mindazonáltal a bányászatot tudatosabban fogják végezni, és amit a Földtől elvesznek, azt tisztelettel és becsülettel fogják végezni.

Kérdező(5): Mária Úrnő, azt mondtad, hogy a kihívásom a gyermekemmel az átláthatóság lesz. Kérlek, segítsél megérteni ezt?

Mária Úrnő: Az átláthatóság olyan, mint brutálisan őszinte lenni önmagadhoz. Nagyon gyakran az ember érezni fogja magában, hogy élete egy aspektusa nincs összhangban a terv többi részével. Ez számos módon nyilvánulhat meg: példa lehet az önkritika. Ha tagadod a motivációdat az önkritika mögött, akkor kerülőd az átláthatóságot. Az átláthatóság magában foglalja a társ-szülőségi folyamatot is, ezért rendelkezned kell saját magad iránti bánásmóddal is, és fel kell fedezned az önkritikához vezető motivációt, és ezért fel kell tárnod az okokat. Ez választ ad a kérdésedre?

Kérdező(5): Van értelme, köszönöm.

Kérdező(6): Mária Úrnő, nagyon hálás lennék, ha tanácsot adnál nekem, hogyan segíthetném elő unokám felnőtté válását, és hogyan segíthetek a lányomnak abban, hogy szülőként helyesen cselekedjen gyermeke irányába?

Mária Úrnő: Kérlek, add meg az unokád életkorát.

Kérdező(6): Kilenc és fél hónapos.

Mária Úrnő: Amint már említettem, nagyon fontos kulcs az őszinteség és a határok. Ezzel következetesség is jár. Az egyik probléma, amelyet a tudatos szülőknél észrevettünk, különösen azért, mert ez egy új fogalom, és sok szülő tisztában van gyermeke "különlegességével", az az, hogy fél egy szinten attól, hogy megfegyelmezze a gyermekeit. Minden gyermek gyermek lesz, függetlenül magasabb rendű természetétől, annak ellenére, hogy magasan fejlett rendszerből áll, mégis kötöttek a földi törvényekhez, ugyanolyanokhoz, mint te, és minden más rendszer törvényeit be kell tartaniuk, függetlenül attól, hogy mi annak a természete.

A rugalmasság létfontosságú; ezért elengedhetetlen, hogy őszintén beszélj az érzéseidről, és világosan elmagyarázd a gyermeknek a cselekvés és a döntés hátterét. A gyermekeket be kell vonni az életüket befolyásoló döntésekbe. Amikor az új gyerekekkel kapcsolatos fegyelemről van szó, semmi esetre sem szabad erőszakot alkalmazni. Ez összetöri kristályburokjukat, amely összeköttetésben tartja őket a magasabb világgal, és a fizikai erőszak használata csak azt mutatja meg nekik, hogy a világ, amelynek részei, ellenséges, és ezt a viselkedést kell alkalmaznia ahhoz, hogy megkapja, amit akar, és ez brutális viselkedésben nyilvánul meg néhány ilyen gyermek részéről. Elengedhetetlen, hogy az ilyen gyermekek minden szülője, nagyszülője, tanára vagy barátja példát mutasson, mert minden szinten mindent látnak. A fegyelemnek meg kell felelnie az életkornak és a gyermek cselekedeteit illetően. A kiabálást is a helyén kell tartani - néhány lélek rendkívül érzékeny, és rosszul reagál a kiabálásra és a sikoltozásra. Szétzúzza az energiamezőjük egyes aspektusait, és lyukakat hagy az aurájukban, amelyek entitások rájuk kapcsolódását eredményezik. Az érzelmi nevelés mellett a szülő felelőssége, hogy megtanítsa gyermekeinek az egészséges táplálkozási szokásokat annak biztosítására, hogy megszokják testük egészséges és fitt állapotát. A gyerekeket már egészen kiskoruktól meg kell ismertetni a természettel. Tanítani kell őket az élet minden királyságáról, és arról, hogy a Szellem a részük. Amikor a gyerekek elmondják, amit gondolnak, a felnőttnek tiszteletben kell tartania és becsülnie kell, még akkor is, ha nem látják önmagukba ezt. Amikor egy gyermek biztonságban érzi magát és tisztelik a szülei, a tinédzser korba belépő változásokon sokkal könnyebben keresztül tud menni, mert a gyermek ebben a szakaszban már egészséges alapokat teremt, amelyeken felnőhet és megtapasztalhatja serdülőkorát, ezért nem lesz szüksége arra, hogy lázadjon az élet rendszere ellen, és átmenete könnyű lesz, és a szülőknek is könnyű lesz ez. A gyermekeket mindig támogatni kell az önmeghatalmasítás megnyilvánulásában. Korának megfelelő szintnek is kell lennie. A gyermekek ösztönzése arra, hogy felfedezzék önmagukat, barátaikat, elméjüket, fantáziájukat, kreatív képességeiket és problémamegoldó készségeiket. Érted?

Kérdező(6):Igen, köszönöm.

Mária Úrnő: Van-e bármilyen terület, amit nem érintettünk?

Kérdező(6): Nagyon segítőkészek voltatok. Közvetlen aggodalmam az, hogy úgy érzem, kapcsolatba kell lépnem vele, és úgy gondolom, hogy ő telepátiát használ. Látom, amikor a kutyák a közelben vannak; kommunikál velük, és csalódottság érződik. Időnként azt gondolom, hogy talán még nem áll készen minderre, és nem tudja, hogyan kell kezelni, és szeretnék segíteni neki, de nem vagyok biztos benne, hogyan lehet kapcsolatba lépni vele és az édesanyjával, nagyon csalódott vagyok evégett. Én sem tudok neki segíteni; nem vagyok egészen biztos abban, hogy mi a legjobb módja a gyermek megközelítésének, így akkor tudnám, hogyan segítsek az anyjának.

Mária Úrnő: Beszélj a gyermekkel. Az a tény, hogy kilenc és fél hónapos, még nem jelenti azt, hogy nem fog megérteni téged. Mondjad el neki szóban, hogy tisztában van vele, hogy telepatikusan kommunikál, és valóban vágysz rá és szeretnél segíteni neki. Kérd meg, hogy telepatikus kommunikációval kezdjen el segíteni megérteni szükségleteit. Javaslom, hogy készíts naplót az unokáddal folytatott kommunikációdról, és arról, hogy milyen eredményeket tapasztalsz, amikor válaszol arra, amit úgy érzel, hogy felénk vetíti. Kezdetben talán ez néha eltalálod néha nem; kitartással és türelemmel azonban felfedezheted vele a felismerés mintáját, és ez véget vet mindenki csalódottságának.

Kérdező(6): Köszönöm.
Kérdező(7): Mária Úrnő, két barátom gyermekeivel kapcsolatba lenne kérdésem, az egyik barátom gyermeke Retinolt szed, és csak azt szeretném tudni, hogy jó alkalom-e ez arra, hogy leszoktassák a gyógyszerről, és mit kell még tennem, hogy segítsen neki az adott gyógyszer mellékhatásaiban, és a lányát Chelsea-nek hívják; és a másik barátnőm lánya úgy tűnik, hogy egy olyan fázison megy keresztül, amikor jó párszor dührohamot kap - és sokat sikoltozik, kiabál, és nyilvánvaló ok nélkül csak sír, és ez is nagymértékben frusztrálja őt, és őt Robynnak hívják. Van valami tanácsod nekik?

Mária Úrnő: Hány éves Robyn?

Kérdező(7): Még kettő, de hároméves lesz.

Mária Úrnő: A barátod hallott a "szörnyű kettesről"?! (Nevetés). Vagy a dackorszakról?

Kérdező(7): Szerintem nem!

Mária Úrnő: Nos, első kézből volt tapasztalata. Kezdjük a Chelsea-vel. Hány éves?

Kérdező(7): 6 éves.

Mária Úrnő: Ritalint vagy Retinolt szed?

Kérdező(7): Istenem, nem vagyok benne biztos. ADD-hez való. Ritalin.

Mária Úrnő: Aggódtunk, hogy Retinol-e, mert ehhez egy kicsit fiatal! A Ritalin negatív hatással van minden felhasználójára. Tudod-e, hogy Chelsea részt vesz-e valamilyen kreatív tevékenységben jelenleg?

Kérdező(7): Rajzol egy kicsit, és édesanyja nemrég elkezdett vele testmunkát[bodywork] végezni.

És milyen fizikai tevékenységekben vesz részt?

Kérdező(7): Sokban - furcsa módon szereti a focit, és sok fizikai aktivitást az iskolában - csak játszik a többi gyerekkel. Rengeteg energiája van.

Mária Úrnő: Létfontosságú, hogy a fizikai aktivitás megmaradjon, ha le akarják szoktatni a Ritalinról. Édesanyjának nagyon szigorúnak kell lennie a lánya étkezési szokásait illetően, és minimalizálnia kell a feldolgozott és finomított cukrok és szénhidrátok bevitelét. A természetes cukor, például a fruktóz és a méz megfelelő a testének. Hozzá kell szoknia az egészséges táplálkozáshoz és az élő táplálék beviteléhez. Ez kiegyensúlyozza a test hormonális rendszerét. A nők hat éves kortól hajlamosabbak a hormonális zavarokra.

A fiú gyermekekkel összehasonlítva a lány gyermekek már hatéves korukban tapasztalják a pubertás hatásait, ezért fontos, hogy a testükbe helyezett étel természetes és teljes legyen. A finomított cukrok nagyon negatív hatással vannak a női test hormonális rendszerére. Ez túlzott progeszteron- vagy ösztrogéntermeléshez vezethet, ami korai fejlődéshez vezet, különösen akkor, ha túlzott ösztrogénszint van a gyermekben. Némelyik anya láthatja, hogy gyermekének a mellei 6 éves korában elkezdenek kifejlődni. Úgy tűnik, hogy a Chelsea számára előnyös lesz a DNS-öblítés is, amelyet úgy vélem, Kuthumi Nagyúr már átadott néhányatoknak, és a testmunka folytatása nagy hasznot fog jelenteni számára. Az a tevékenység, amelyet Felsőbb Énje mutat, az a mozaikozás. Segíteni fog abban, hogy töredezett tudatát visszahozza az összehangolódás egyik rezgésébe, és támogatja a testi növekedését. Érted?

Kérdező(7): Igen, köszönöm szépen.

Mária Úrnő: Robyn egyszerűen a szörnyű kettes szakaszában van. Ez az az időszak, amikor a gyermek meghatározza akaratát, és szó szerint akaratharc folyik az anya, az apa és a gyermek között. Létfontosságú, hogy barátod tiszteletben tartsa lánya szükségleteit; azonban következetes és szilárd határokat húzzon fel vele (szemben). Ha a gyermek megüti, vagy rúgja vagy harapja, fontos, hogy nagyon határozott határokat határozzon meg vele kapcsolatban; azonban nem pofozza meg; mint már kifejtettem, ennek más módja is van. A másik dolog, amit megtehet, az az, amikor a gyereknek dührohama van, hogy egyszerűen elmondja Robynnak, hogy szereti őt, és megérti, hogy csalódottnak és dühösnek érzi magát, és hogy teljes joga van kifejezni csalódottságát, és ott fog maradni vele. A barátodnak meg kell tanulnia kikapcsolni és csak lenni, nem pedig személyesnek venni ezt az egészet. Ez a nagy kihívás, mert a kétéves akarat harcol a szülő belső kétéves gyermekével, aki ugyanazon akaratharcot élte át, és az elmúlt generációkban a kétéves fizikai test legtöbbször a második legjobb lett. Fontos, hogy barátod adjon Robyn-nak Elsősegély Cseppet[Rescue Remedy], és vigye el egy homeopatához, hogy meghatározza az energia típusát, és ő képes lesz orvosolni azt. A kamilla nagyon jó a dührohamokra és megnyugtatja az energiát. A kamilla és az Elsősegély Csepp kombinációjának sokat kell tennie az energiájáért. A homeopata képes lesz megállapítani, hogy Pulsatilla típusú vagy szépia típusú gyermek, stb* gyermek-e. És meg tudja adni a megfelelő gyógymódot. Ez világos?

Kérdező(7): Igen, köszönöm szépen Mária Úrnő.

Kérdező(8): Mária Úrnő, ha ez összhangban van Reshna legmagasabb akaratával, amiről korábban beszéltünk, kétségbeesetten próbál gyermeket szülni, de sajnos már két vetélése is volt - ha tudod, tartsd őt a gondolataidban. És ha szabad egy személyes kérdést feltennem magamról - említetted, hogy sokan vagyunk itt jelenleg indigó gyerekek. Én is közéjük tartozom? Milyen sugáron rezegek? Ki az én személyes fizikai mestereim, ki az, aki fizikai megtestesülésemben/inkarnációmba vezet engem? És még egy kérés - úgy gondolom, hogy születésnapomon, amely a következő hetekben, november 9 -én lesz, rengeteg ciklust fogok befejezni és átalakítani életem során, egy különleges születésnapi ünnepséget tervezek erre az időpontra, amikor fogantam, majd üdvözlöm az életem új ciklusát; ha tudnál adni néhány útmutatást, hogyan tovább?

Mária Úrnő: Szeretnéd megtudni, hogyan tovább a ciklus befejezésével?

Kérdező(8): Igen, mert nem hiszem, hogy a szüleim valaha is üdvözöltek volna engem, amikor megfogantam, vagy bármilyen szertartást tartottak volna ezalatt a terhesség alatt, és csak tiszteletben kívánom ezt tartani, és megünnepelni, és bármilyen seb is van ott - hisz ez már meggyógyul - de csak most, hogy megünnepeljük az egész folyamatot, és üdvözöljük az új ciklust, amely idén 9.-én kezdődik.

Mária Úrnő: A szertartást olyan módon kell folytatnod, amely segít úgy érzi, hogy szükség van rád, mert ez olyan személyes folyamat. Rajtad múlik, hogy leírod-e, és olyan módon hozod létre, amely segít abban, hogy úgy érezd, hogy szívesen üdvözöltek és ünnepeltek.

Egy pillanatot kérek - Kuthumi mester jelez nekem a többi kérdéseddel kapcsolatban, és megmondták már neked, ki a fizikai mestervezetőd.

Kérdező(8): Ez az égi vezetőm volt? Ugyanaz a személy, ugyanaz a mester - égi vezetőm?

Mária Úrnő: Nyilvánvaló, hogy ezt az információt a kezdetektől megkaptad. Van valami emléked?

Kérdező(8): Nincs. Sananada Nagyúr az?

Mária Úrnő: Nyilvánvalóan nem. Ez Babaji. Folytassuk.

Kérdező(9): Kilenc évvel ezelőtt, vagy nyolc évvel ezelőtt pszichózisom volt. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez azért volt-e, mert rossz irányba indultam, és ha most a jó irányba megyek, hogy segítsek másoknak gyógyulni.

Mária Úrnő: Ez egy olyan mechanizmus volt, amelyet a lelked használt az irányváltás biztosítására, igen, és a jelenlegi terved összhangban van lelked legmagasabb akaratával.

Kérdező(10): Mária Úrnő, nekem még nincs gyerekem. Mindig is féltem a szüléstől, ezért kérem talán, hogy segíts nekem, ha eljön az ideje, és van az az érzésem - már egy ideje ez van -, hogy valami munkát kell végeznem a gyermekekkel, de még nem vagyok biztos abban, hogy mi ez, és hová kell mennem, vagy hol kellene kezdenem, szóval ha esetleg tudnál tanácsot adni ezen a területen?

Mária Úrnő: Nővér, biztosíthatom számodra azt azzal, amit ma tettünk, világosabb lesz, különösen, ha visszatérsz Egyiptomból. Vannak személyes energiák, amelyeket be kell fejezni Egyiptomban, és utad többi része ezután nyitottá válik.

Kérdező(10): Köszönöm.

Kérdező(11): Mária Úrnő, említetted, hogy amikor a szülők vagy a felnőttek kiabálnak a gyerekekkel, az összetöri néhányuknak a kristályburok auráját, és ez lyukakat hagy az entitások számára. Hogyan gyógyíthatjuk meg energiával azokat a gyerekeket, akikkel ez történt, és hogyan távolíthatjuk el ezeket az entitásokat?

Mária Úrnő: Ennek számos módja van; van reiki, van vibrációs gyógyítás kifejezetten hang felhasználásával, vortex(örvény) energia, test összehangolás kristályokkal, színterápia, akár távgyógyítás is. Valójában a jelenleg aktív módszerek többsége segít gyógyítani őket.

Kérdező(11): Van-e erre mód globális szinten, mert hatalmas feladat lesz elérni minden gyermeket, akivel ez történt?

Mária Úrnő: Lesz, igen; ezt a lélek legmagasabb akaratának megfelelően kell tenni, és ehhez engedélyt kell kapnotok, hogy megtegyétek.

Kérhetünk engedélyt, és nemzeti szinten, országról országra tehetjük?

Kérdező(11): Csak ha engedélyt kaptok, akkor igen.

Kérdező(12): Mária Úrnő, lenne egy kérdésem. Az a szándékom, hogy természetes szülésem legyen. Tudok-e valamit tenni a testem, az érzelmi lényem és az elmém állapotának javítása érdekében, hogy ezt a lehető legnagyobb mértékben elősegítsem.

Mária Úrnő: Nővér, a hipnoterápia nagyon jó erre, az elme megnyugtatására. A jógagyakorlatok szelíden kinyithatják a medence területét, felkészülve a szülési időre. Ha nem tudsz jógázni, akkor nagyon egyszerű a nyújtó gyakorlatok is elegendőek. A légzés is elengedhetetlen ehhez. Úgy tűnik, hogy az energiameződ jól reagál a víz elemére, ahogyan azt a testedbe vetítjük azt most, ezért használd a víz elem támogatását, hogy segíts enyhíteni a fizikai terhelésed, ha túl nagy lesz. Fontos a gyermekkel való napi kapcsolat, és útmutatást kapsz, hogy mit kell még tenned annak érdekében, hogy a szülés környezete nyugodt és befogadó legyen, mindkettőtök számára. Ez világos?

Kérdező(12): Igen, köszönöm.

Kérdező(13): Mária Úrnő, császármetszéssel született babák, hogyan gyógyítanád meg őket?

Mária Úrnő: Néha egy bejövő lélek nem akarja, hogy a koponyalemezeket megbolygassák, és ezért a császármetszést választja. Ez általában akkor fordul elő, amikor sürgősségi császármetszést végeznek. Az idő nagy részében a császármetszéssel született gyermekeket gyermekgyógyászati energiákkal lehet támogatni, a gerincük kiegyenesedése érdekében. A gyermek gerince kiegyenesedik, amikor lejön a szülő csatornán; sok császármetszésű csecsemő elviselhetetlen fájdalmat tapasztaltak, mivel az idegek becsípődnek a rosszul kiegyenesedő gerinc végett és a tájékozatlan szülő azt gondolja, hogy császármetszéssel született babájuk hasgörcsös/bélgörcsös. A császármetszéssel született csecsemőknek tervrajz aktiváló energiára van szükségük; támogatni kell őket abban, hogy a tervrajzuk esszenciáját testükbe földeljék. A császármetszéssel született csecsemőknek létfontosságú a gerinc torna/gerinccel való foglalkozás. Nagyon-nagyon gyengéd és nem közvetlenül a gerincre, csak a gerinc oldalán/mentén. A csípő környékének megmunkálása, az alsó hát, valamint a szex és az gyökércsakra terület segítenek leföldelni őket. Ez világos?

Igen, köszönöm.

Nagyon jól. Testvéreim, eljött az idő, hogy lepecsételjük az energiát, amit ma létrehoztunk. A nap hátralévő részében továbbra is tartani fogjátok a 11/22 vibrációkat. Ha bármi mással szeretnétek hozzájárulni a rácshoz, bármi mással kapcsolatban, amelyhez segítségre vagy gyógyításra van szükségetek, kérjük, határozzátok meg a szándékotokat a mai nap vége előtt. Mária Úrnő vagyok, és minden jót kívánok. Viszontlátásra.
 

*Gyermek típusok a homeopátiában:

Calcium carbonicum típusú gyermek

http://www.mkhoa.hu/homeopatia-szakembereknek/gyogyitas-homeopatiaval/esettanulmanyok/gyermekalkatok-a-homeopatiaban-2-resz-calcium-carbonicum

Phosphorus

http://www.mkhoa.hu/homeopatia-szakembereknek/gyogyitas-homeopatiaval/esettanulmanyok/gyermekalkatok-a-homeopatiaban-3-resz-phosphorus

Silicea

http://www.mkhoa.hu/homeopatia-szakembereknek/gyogyitas-homeopatiaval/esettanulmanyok/gyermekalkatok-a-homeopatiaban-4-resz-silicea

Lycopodium

http://www.mkhoa.hu/homeopatia-szakembereknek/gyogyitas-homeopatiaval/esettanulmanyok/gyermekalkatok-a-homeopatiaban-5-resz-lycopodiumű

Pulsatilla

http://www.mkhoa.hu/homeopatia-szakembereknek/gyogyitas-homeopatiaval/esettanulmanyok/gyermekalkatok-a-homeopatiaban-6-resz-pulsatilla

Sulfur

http://www.mkhoa.hu/homeopatia-szakembereknek/gyogyitas-homeopatiaval/esettanulmanyok/gyermekalkatok-a-homeopatiaban-7-resz-sulfur

Staphysagria

http://www.mkhoa.hu/homeopatia-szakembereknek/gyogyitas-homeopatiaval/esettanulmanyok/gyermekalkatok-a-homeopatiaban-8-resz-staphysagria

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...