Öngyógyítás a Felsőbb Énnel

Öngyógyítás a Felsőbb Énnel



Michelle Eloff©-en keresztül

Johannesburg – 2003.03.04

Forrás: lightweaver

Fordította és a hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/t4qx9hpp919h53q/ongyogyitas+a+Felsobb+Ennel.mp3

vagy

Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=e5IcnILNgMo

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoooOoooO

Én Vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jöttem el hozzátok, és nagy örömmel gyűltünk itt ma össze veletek, hogy elhozzuk nektek a szeretet végtelen áldását.

Nyisd meg a szívedet, és hagyd, hogy az energia lehetővé tegye a gyógyulásodat. Ez alkalommal fókuszálj a koronacsakrád középpontjára, mert ez a csakra összekapcsolódik a Fehér fénnyel, és ezen a középponton át az energia keresztüláramlik rajtad. Aktivál, tisztít, töröl, elektromossággal tölt fel és még összecsatlakoztat ezen beavatáson keresztül, a gyökércsakrádon átjutva az Anyafölddel.
Engedd meg ennek a fehér fénynek, hogy törölje az összes feszültséget a fejeden belül.

Érezhetsz kis fájdalmat a fejed belsejében. Lazítsd el az állkapcsod.
Fújd ki az orrod, ha szükségét érzed. Üresíts ki minden belső képet, ami előbukkan a fejedben. Néhányatok érezhet belül fülcsengést, vagy csak éppen egyszerűen csak mély belső békét érez.
És most az összes Mestered, Szellemi Útmutatód mögéd áll. Érezd a jelenlétüket. Engedd meg magadnak, hogy felismerd őket. Mindegyikőtök egyedi, ezért mindenki egyéni módon fogja megtapasztalni. Ma, útmutatód segíteni fog neked kapcsolatba kerülni a Felsőbb Éneddel.
A következő tizenegy napon át, Felsőbb Éned, összes szinten dolgozni fog veled, és segítőiddel, legyen az fizikai gyógyítás, érzelmi, mentális vagy lelki gyógyítás. Valamennyi gyógyítás bevonzásra kerül a Felsőbb Éned és Mestered támogatásával. Mestered most kezeit a fejed fölé emeli és kezeiből kiáradó kék fényt irányít fejed belsejébe.
Ez az elektromos kék fény keresztülhalad korona középpontodban, le és vissza koponyádon keresztül a medulla oblongatádon [nyúltvelő], végül le a gerinceden, a gyökércsakrádig. Most engedd meg az elektromos kék fénynek, hogy táplálja gerinced mindegyik csigolyáját és akkor ez spirál alakban leáramlik testedben és tested körül az óramutató járásával ellenkező irányban.
Elkezd ez az energia forogni. Keresztüláramlik testeden és csatlakozik testednek azon belső részeivel, amelyeknek gyógyításra van szüksége.

Mialatt ez történik, hozd vissza figyelmedet a koronacsakrád középpontjára és érezd Mesterednek vagy Tanítódnak a jelenlétét. Megjelenhet képben, vagy hallhatod ennek a Mesternek, vagy Tanítónak a nevét, és ez a neve annak, aki veled és a Felsőbb éneddel dolgozni fog az elkövetkező tizenegy napban.
Így bárhol van szükséged segítségre vagy útmutatásra meg fogod ezt a támogatást kapni. Ez a név ismerős neked - könnyedén fogsz emlékezni rá.
Azt szükséges megértened, hogy ez nem fantázianév vagy olyan, amit nehéz kimondani. Most ismételd ezt nevet magadban négyszer szívedből. Azután fókuszálj belső szemedre, és lásd előtted állni a Felsőbb Énedet, aki igazából Te vagy.
Lásd a szépségét, érezd a szeretetét. Szemébe tekintve látod a feltétlen szeretetet, az együttérzést, a békét, és az örömöt. Ez az, aki te vagy. Most ülj le Felsőbb Éned elé, fogd meg a kezeit és tartsd őket erősen. Felsőbb Éned, most beszél hozzád és útmutatást ad arról milyen támogatásra van most szükséged tőle, jelen pillanatban.
Az lehet egy szó vagy lehet, hogy egy jel formájában érkezik el hozzád. Lehet esetleg egy mondat. Légy nyitott az üzenetére, mert az támogatni fog téged. Nyisd meg szíved és engedd, hogy az energia beléd áramoljon Felsőbb Énedből. Engedd meg szíved középpontjából és Felsőbb Énedből egymáséiba folyamatosan áramolni az energiát. Lásd, ahogyan az energia mozog előre-hátra simán és folyamatosan.
Most hozd a fókuszod az elektromos kék fényre, amely dolgozik a testeden és meg fogod látni, hol, mit kellett ez alkalommal gyógyítani belül a testedben. A tested emlékszik melyik szinteden történt ez, és egy vörös pont alakjában mutatja meg ezt neked.
Érzékelni fogod, vajon ez fizikai vagy érzelmi, mentális, vagy ez egy lelki gyógyítást igényel. Engedd meg Felsőbb Énednek, hogy feltétlen szeretet áramoltasson ebbe a területbe.
Mestered arra a pontra helyezi a kezét és bármelyik szinten jött is létre a fájdalom ez alól most felszabadulsz. Mestered most feltölt általános fehér fénnyel. Minden nap, vizuálisan hívd be ezt a Fehér fényt és igényeld a gyógyítást, engedd Felsőbb Énednek, hogy tápláljon téged szeretettel. Minden nap lépj kapcsolatba Felsőbb Éneddel és Mestereddel vagy Útmutatóddal, vagy bárkivel a szellemvilágból, akiről azt érzed, hogy támogat téged. Soha nem vagy egyedül.
Nincs arra ok többé,  hogy fájdalmat érezz a testedben.
Fontos, hogy el hidd a segítőid létezését. Fogod érezni az energiát önmagadon belül, és tudnod kell, hogy ez nem képzelődés. Ez nagyon is valódi. Azért mert te nem tudsz még fizikailag látni minket, vagy nincs kézzelfogható bizonyítékod létezésünk felől, nem jelenti azt, hogy mi nem létezünk.
Neked az a valódi, amit meg tudsz érinteni, tudsz látni, de az gyakran illúzió. Rájössz majd az igazságra, hogy a legtöbb dolog, ami valódi neked - a szék ahol ülsz, - és az ágy ahol fekszel stb - harmadik dimenziós illúzió. Ember alkotta, és mert ember alkotta elfogadod valóságodnak.
De most azt mondom neked, itt az ideje ezen túlmenően látnod, és kezdj el szíveddel látni, belső szemeddel, mi az igaz körülötted és ebben mi segítünk neked.

Amikor harmadik dimenziós valóságod felett kezdesz el látni, igaz szeretetet látsz majd, és  látni fogod a tisztaságát is ennek a szeretetnek. Ezért vagyunk itt, hogy ezt felajánljuk neked.

Engedd meg magadnak, hogy gyógyulj.
Engedd meg magadnak, hogy szeress. Nem létezik szeretet fájdalomban.
Az fájdalom kialakít egy betegséget, kényelmetlenséget. Szavaitokkal élve egy negatív energiát testeteken belül, és ez csak a szeretettel gyógyítható.

Ez a kék fény veled marad a következő tizenegy napban, dolgozik testeden keresztül, helyreállítja a kiegyensúlyozatlanságodat. Most Mestered szeme Felsőbb Énedre tekint, szeretettelien biztosít támogatásáról, és átölel. Egész testedet betölti fehér fénnyel, és Felsőbb Éneddel egy fehér fényből álló gömbbe helyez.
A fehér fény keresztüláramlik testeden, kiegyensúlyozza mindegyik csakrádat és energiarendszered.

Engedd meg testednek, hogy érezze a teljes harmonikus kiegyenlítődést, hogy aktiválja energiád egyensúlyát. Legyetek szelídek magatokkal. Tarts magad szeretetben, mint ahogy mi is ott tartunk téged.
Minden nap, amikor a tükörbe nézel, tekints magadra szeretettel, ne lásd a tökéletlenséget. Fókuszálj a belső szépségedre és másokéra is. És akkor nem hat rád a kiegyensúlyozatlanság vagy a negativitás.
Így elkezded magad olyannak látni, amilyennek szeretnéd, hogy legyél.
És mások olyannak fognak látni amilyennek magad látod.

Emlékezz - fizikai tested nem tartós.

Benned a lélek a tartós. A lélek az fény, azt ragyogja, aki vagy, és ezt meg kell mutatnod a világnak.

Megáldunk most szeretettel.

Áldunk az erővel és bátorsággal. Tudd, hogy védett és vezetett vagy és tudd, hogy nagyon szeretünk téged. Bízz a sok láthatatlan karban, akik tartanak téged, amikor küzdelemnek nézel elé, és lásd, hogy csak egy lépés választ el tőlünk, Tudd, hogy csak egy gondolattal vagyunk nálad távolabb. Béke legyen veletek.

Én vagyok Kuthumi, üdvözöllek és szeretettel megáldalak.

ADONAI.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...