Portia Úrnő – 7D Beavatás

 Portia Úrnő – 7D Beavatás



Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg – 2005. május 27

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

 

Kuthumi vagyok és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jöttem, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal és mindannyiotoknak elhozzam az érzelmi érettség áldásait, a megértés áldásait és a bölcsesség és ösztön áldásait. Üdvözlet szeretteim, és örömmel és élvezettel a szívünkben, összegyűlünk mindannyiotokkal ma, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, az energia- és fényhullám előkészítésekor, amelyet Portia Úrnő hoz el nektek, fel kell készítenünk a testeiteket a fényhullám integrálására.

Kérlek, helyezd a tested kényelmes ülő helyzetbe; hunyd le a szemed; egyenesítsd ki a gerinced. Válladat óvatosan hátrahúzva, mélyen lélegezz be, tartsd bent négyig számolva; lélegezz ki négyig számolva, majd tarts szünetet négyig számolva; lélegezz be a négyig számolva, tartsd bent a négyig számolva, és lélegezz ki a négyig számolva, majd tarts szünetet négyig számolva; lélegezz be a négyig számolva, tartsd bent négyig számolva, lélegezz ki négyig számolva, tartsd szünetet négyig számolva. Folytasd az ily módon való belélegzést még háromszor megismételve ezt.

Most, kedvesem, vizualizálj egy ragyogó narancssárga, sárga és vörös lángot felgyulladni a lábaidon. Lásd ezt a lángot megnövekedni erejében és erősségében minden lélegzettel, amit veszel. Használd a képzeletedet, hogy kiterjeszd ezt a fizikai tested köré. A láng képviseli a Főnix lángját, ahogyan előemelkedik a hamvaiból lángra gyújtva a csakrikus rendszert, behozva a fény egy új szintjét és ezáltal átégetve az illúzió fátylait.

Most hívd be a Fénnyel teli Mesteri Éned jelenlétét. Kérd meg ezt az aspektusodat, hogy tartson tökéletes és Isteni összhangban a Lelked Felsőbb Isteni Tervével és kérd, hogy önmagad ezen aspektusa segítse elő a gyógyulás, az eleresztés, a felszabadulás és az integráció folyamatát, ami Portia Úrnő beavatásának eredményeképpen fog megtörténni. Lazítsd el a tested a lángba most és nyisd meg az energiameződ Portia Úrnő üdvözlésére. Most távozom. Áldásaim szeretteim. Adonai.

 

OoOoOoO

 

Portia Úrnő vagyok! Isten hozott!

Nagy megtiszteltetés, hogy összegyűlünk a Krisztusi Tudat jelenlétében. Ennek a kreatív teremtő erőnek az integrálása elengedhetetlen ahhoz, hogy megértsük azt az erőt, amelyet ti, mint Istennel való társteremtők tartotok a kreatív képességeitek szerkezetén belül. A Szellem jelenlétébe való belemerülés egy áldás, ez szükséges ahhoz, hogy a testetek energiáit egyensúlyba és összhangba hozzátok a Jelenlét állapotával.

Fivéreim és nővéreim, üdvözöllek benneteket a Templomomban, Felsőbb Bölcsesség és Tudatosság Templomában, és integrálni fogjuk a sejt szintű tudatosság hetedik dimenziós aspektusait, amelyek gyengéden bevezetnek titeket a valódi éneteknek való levés állapotába és egy új módjába. A szegénységi tudatosság olyan állapot, amelyben a világotok megszokta a mindennap ebben való létezést. Nem ez az isteni jogotok, és ahhoz, hogy olyanok legyetek, mint a Főnix, és feltámadjatok a régi világ hamvaiból, meg kell értenetek azt a világot, amelyből kiemelkedtek, az a halál világa, a korlátozott lét világa, a világ, ahol lényegében semmi nem olyan, amilyen valójában kéne hogy legyen, esszenciájában; beleértve titeket is.

Minden, amit most képzeltek magatokról, mint létező, az nem igaz. Minden alkalommal, amikor magatokra néztek, minden alkalommal, amikor az életetekre néztek, egy illúziót látok. Tanúi vagytok egy tapasztalásnak, amit céllal hoztak létre, hogy megmutassák mik nem vagytok, mivel a cél az, hogy megmutassák, hogy hova kell mennetek. A hetedik dimenziós energiafrekvencia integrálása önmagában is tiszteletreméltó áldás és szent esemény.

Az, hogy hogyan tisztelitek utazásotokat, szintén nagyon fontos a szent utazásotok tiszteletben tartása érdekében kiegyenlítésbe hozva az öntudatosság érzetét abban, ahogyan az életeteket értékelitek és hogy mennyire látjátok késznek magatokat az élet játékában.

A szegénység tudatossága korlátozás állapotában tartotta az emberiséget. Ez az emberi tapasztalat első négy dimenziójában tartotta a tudatosságot, valamint az energia ilyen fajta tapasztalásban. A negyedik dimenziós tapasztalaton való túllépés gyakorlást igényel. Ez egy folyamat, amellyel kiképezhetitek lényeteket arra, hogy emlékezzetek az eredeti tervre, amelyből életetek isteni lenyomatát létrehoztátok. Ez a lenyomat belekódolódott a sejt szerkezetetekbe és az idő elérkezett számotokra, hogy behatoljatok ezen szerkezetbe és tudatosan azt válasszátok, hogy magatok mögött hagyjátok a korlátozásokat, hogy elvessétek a korlátozásokba vetett hitet és az élet korlátozott tapasztalataiba való hitet.

A 7. dimenzió törvényei szerint történő életnek kulcsfontosságú szempontjai vannak, és az egyik az, hogy megkérdőjelezzétek mindazt, amiben eddig hitetek életetekben. Megkérdőjelezve a szegénységet, megkérdezve miért ez a valóságotok, megkérdezve minden hiedelem rendszert, amit elfogadtál, amely általánosságba meghatározza az én és élet észlelésedet, a személyiségetek egy illúzió és valójában a személyiségetek a korlátozott élet tapasztalat része. A személyiség az általatok elfogadott hit/hiedelemrendszerek által létrehozott valami, amit elfogadtatok. Valójában minden, amiben hisztek, a külső világ programozta be. Nagyon keveset tudtok valódi énetek belső működéséről.

Először emlékeztetlek benneteket arra, hogy a sötét erők indították el az emberi tervet és manifesztálták a korlátozott tapasztalás mátrixát. Ez létrehozta a szegénység tudatosságot, a korlátozott tudatosságot, ami önmagában is szegénység tudatot testesíti meg. Ez a korlátozás megfosztott önmagatoktól és az önmagatok felfogásán túl létező világtól.

Másodszor meg kell határoznunk, a szegénység tudatosságotok aspektusait, amelyekkel könnyíteni akartok önmagatokon és ezzel a választással, egy olyan terv indul be, amely aktiválódik a sejtben felszabadulva, amely csapdába tartott titeket egy korlátozott és megfosztott létállapotba, tapasztalatba, kifejezésbe és tudatosságba. Ezért szánjon egy percet arra, hogy átgondolja az élet minden aspektusát, és azt, hogy hol van, és mely szempontból tapasztalja a legnagyobb korlátozottságot és a szegénység tudatosságot.

Jegyezzétek meg, annak érdekébe, hogy integráljátok a jólét tudatosság teljes sablonját, fel kell szabadítani ezeket, és elengedni a tudatosságotokból és a lényetekből mindent, ami a szegénység ezen állapotában tart titeket. A tudat nagyon fontos kulcs annak megismerésében, hogy mi korlátozza az élettapasztalatotokat. Megértve hogy fel kell szabadítanotok a tudással való meghatalmasodásotokat, tudva, hogy ennek mit kell magával hoznia és evégett manifesztálódva a lényetek, a jólétetek magjában/középpontjában. A jólét nem korlátozódik a pénzügyi jólétre. Pénzügyi szempontból gazdagnak lenni nem azt jelenti, hogy sikeresek vagytok az életetek minden területén. Nagyon kevés ember az, aki gazdag fizikailag, anyagilag és az élet minden más területén jólétben élőnek számít. Ebben a jelenlegi szakaszban az egyensúlyhiány szintje van jelen, ahol az egyik aspektus teljes, a másik aspektus pedig üres. A mai beavatás végigvezet azon a folyamaton, amely szükséges ahhoz, hogy egyenlő teljességet teremtsetek az életetek minden aspektusában.

Amit ma kijelentetek a Szellemnek, az első lépés a szegénység illúziójának összetöréséért és az első lépés a jólét igazi képének integrálásáért. Döntsétek el, hogy hol kezditek, azáltal, hogy megvizsgáljátok hogy hol befolyásol titeket leginkább a szegénység tudatosságotok.

Ezért kezdjük a nővéremmel, jobbra.

 

Portia Úrnő: Életed mely területét befolyásolja leginkább a szegénység tudatosságod?

 

Résztvevő 1: Azt mondanám a képességemben magam számára, hogy megteremtsem a munkámat.

 

Portia Úrnő: Ha a munkára gondolsz, mit érezel?

 

Résztvevő 1: Öröm…

 

Portia Úrnő: Nyilvánvalóan nem teljesen ez, mert ha teljes örömöddel örülnél, a munkával kapcsolatos jólétet manifesztálnál. Érez bele a munka szegénységi aspektusába, mit érzel?

 

Résztvevő 1: Úgy gondolom értéktelenség/méltatlanság érzése van ott.

 

Portia Úrnő: Ez egy jó kezdet. És hogy érzed a méltatlanságot/értéktelenséget?

 

Résztvevő 1: Számomra ez létrehoz egy okot/indítékot, ami érdemtelenné válás félelméből fakad, a félelemtől a nem biztonságos érzésig, a nem biztonságos érzéstől a dolgok áramlásának képességének megnyomorításáig ez egy ördögi kör. Lásd ezt a megértés eszközeként arra, hogy felszabadítson, megszabadítson ettől a hiedelemtől.

 

Portia Úrnő: Mire van szükséged ahhoz, hogy biztonságban érezhesd magad?

 

Résztvevő 1: Havonta több száz dollár a bankszámlámon(nevetés.) Tehát a hónap végén nem kell tartanom attól, hogy hogyan fizethetem ki az alapvető kiadásaimat.

 

Portia Úrnő: Hol (van) a hited?

 

Résztvevő 1: Hát ez van. Hiszek benne, és szépen elengedtem magam, és valami kiváltódik a személyes életem bármely részében, és az üzlet/munkám egy zuhanó repülést vesz. Úgy tűnik, hogy közvetlenül kapcsolódik a lelkiállapotomhoz minden nap minden percében.

 

Portia Úrnő: Milyen kiváltó esemény történik?

 

Résztvevő 1: Ez a biztonsági kiváltó tényező, a félelem attól, hogy nem biztonságos, nem támogatott.

 

Portia Úrnő: A biztonság érzetének megteremtése és a támogatásban való bízás során bíznod kell belső képességedben, hogy biztonságos teret teremthess magadnak, és ezt nem mindannyiótokra vonatkozik most. A félelem egy tér létrehozásának szükségessége. A védekezés a félelem érzésére adott reakció. Amikor félelmet érzel a védekezésed által lezárulsz, elzárkózol mindentől, oly módon, hogy elszigeteled magad, és a legtöbben ezt teszitek. Amikor elszigetelt vagy, biztonságban érzed magad, annak ellenére, hogy ez negatívan hat az életed más területeire. Pénzügyileg, kifejezetten. Annak megértésével, hogy védekezésed az energiád lezárása, önmagad bezárása és leállítása, elkezded meglátni a minta magját. Hogy megakadályozd a védekezést, meg kell magad nyugtatnod, hogy te vagy az az erő, amit keresel. Te vagy a támogatás, amit keresel. Te vagy a biztonságos mechanizmusod. Te vagy a biztonságos tered. Ez rajtad áll, hogy létrehozd. Azáltal, hogy bízol magadban, hogy fenn tudsz tartani egy biztonságos teret, és van hited a képességedben, hogy ezt tedd, használva a hited. A hit benned van. A kvantum energia ekkor a rendszereden keresztül működik és a külső valóságodban manifesztálódik, támogatva a vágyadat. Te válsz a támogatássá és megteremted ezt. Így működik az együttteremtés mechanizmusa, műalkotássá válsz, alkotóvá válsz önmagadban és a Szellemben, és együtt alkotsz, és ez a vágyott vég(kifejletet) fizikai formába hozza. A fizikai energia erejébe, amely kézzelfogható és működőképes. Látod, hová vezet ez?

 

Résztvevő 1: Más szavakkal, olyan mint például egy vetőmag ültetése, amely nem fog kinőni egy szekrényben, amikor bezárod, nincs hely a bejövő energiának, hogy valójában növekedjen.

 

Portia Úrnő: Okos nő vagy. (nevetés) Látod, igenis tudod ezt, mindnyájan tudjátok ezt, a megfelelő perspektívába kell helyeznetek, hogy alkalmazzátok azt, amit tudtok, a bölcsességet, amelyet ismertek. Látjátok? Most ti vagytok a magok, kiveszitek ezt a szekrényből, igaz?

 

Résztvevő 1: Igen…

 

Portia Úrnő: Használd ezt a vizualizációt minden nap, magadat magként látva, táplálva ezt a magot, azért, hogy ez legyökereddzen szilárdan, a tér, amelyben növekszik biztonságos, ezért válassz egy edényt, amelyben gyökerezhetsz, egy olyan edényt, amelyben kényelmesen érezheted magad nagyon hosszú ideig. Energetikailag ezt meg fogja teremteni. Látod?

 

Résztvevő 1: Igen.

 

Portia Úrnő: És milyen érzés?

 

Résztvevő 1: Sokkal több helyem van a jelenlegi edényemben. (nevetés)

 

Portia Úrnő: De ezt a teret/helyet kell létrehoznod, tehát az energiádnak egy nagyobbat, (igen) és ez biztonságos most számodra.

 

Résztvevő 1: Most rájöttem, hogy megpróbáltam ………… a testemet (ilyenné tenni). [egy testesebb hölgyről van szó]

 

Portia Úrnő: Nagyon okos nő. A felismerések felszabadítják az embert. Az önismeret elhozza a felismeréseket, amiket mindannyian kerestek. Ez az önismeret, ez a betekintés az, amely megnyitja mindazokat az edényeket/eszközöket, amelyekben a bölcsesség lakozik, minannyiotokban. Látod, hogy merre halad az energiád áramlása? Ez az önbizalom helyére visz téged. Érzed ezt? Ide vezet a beavatásod. Amit most megbeszéltünk veled, az a cselekvés menete, amelyet meg kell tenned, és az irány, amelybe ez az energia vinni fog. Ez világos?

 

Résztvevő 1: Igen, köszönöm!

 

Résztvevő 2: Szerintem az egyik legnagyobb dolog, ami visszatart, életem számos aspektusában a félelem. (nem hallható) Szeretnék megszabadulni minden félelemtől, hogy a nyugalom és a meditáció terét megteremthessem, ahol kreatív lehetek, és biztos vagyok benne, hogy a félelem blokkolja a kreativitásomat is.

 

Portia Úrnő: Hol szeretnéd kezdeni? Mely területekre szeretnél összpontosítani, amelyeket a félelem felfal?

 

Résztvevő 2: A túléléstől való félelem általában, valamint a támogatottság érzése. Azt hiszem, ez az a két terület, amelyre koncentrálni szeretnék.

 

Portia Úrnő: Mindig fontos, hogy önmagatokat teremtőkként lássátok az életetekben, ezért, amint már mondtuk, váljatok azzá a támogatássá, amire vágytok. Támogasd erőfeszítéseidet, még akkor is, ha a helyzettel való szembesülés pillanatában félelmet érezel, támogasd magad azáltal, hogy megszólítod a félelmet abban a pillanatban. Sokszor az egyénnek nem támogatják önmagukat, amikor a félelem előjön a testükből, a védekezés a visszavonulásra, amint már elmagyaráztuk. Tegyél valami eltérőt, ahelyett, hogy visszavonulnál, megszólítva a helyzetet. Támogasd magad azzal, hogy hozzáférsz a félelem magjához, a tudatosság megnyilvánulásában el fogod érni a szükséges megértést a félelem megszólításának pillanatában, mert abban a pillanatban kapcsolatban lépsz a félelemmel, és amikor kapcsolatban lépsz a félelemmel és érzed/átérzed ezt, teljes létállapotában megszólíthatod ezt, ahelyett, hogy várnál vele néhány órát vagy napot, és a félelem emlékével kéne dolgoznod, nem pedig a valódi félelemmel. Látod ezt a képet?

 

Résztvevő 2: Igen.

 

Portia Úrnő: Ezért a mai beavatásod iránya egy energiarendszert fog manifesztálni számodra, ami a támogató rendszereddé fog válni, azért hogy szembe tudj nézni a félelmeddel abban a  pillanatban, amikor érzed ahelyett hogy visszavonulót fújnál.

 

Résztvevő 3: Portia Úrnő az életemnek számos olyan aspektusa van, amelyekkel nagyon jól érzem magam. Egy dolgot szeretnék csinálni, elégedett vagyok a kreativitásommal, de az öngyógyítás körül vannak problémák/kérdések, úgy tűnik, nem vagyok képes teljesen meggyógyítani magam, úgy gondolom, hogy ez talán a túlzott felelősség kérdésével párosul.

 

Portia Úrnő: Nagyon okos férfi vagy. (nevetés) Ha egy személy nem tudja meggyógyítani önmagát, annak ellenére, hogy a tudatos szándéka van a gyógyulás előidézése, az egyénnek gyakran van egy olyan szegénységi tudata, amely összefügg azzal a meggyőződéssel, hogy az én nem méltó az öngyógyítás megnyilvánulására. Bizonyos értelemben az ember a betegség egy szintjén tartja magát a teljes gyógyulás megnyilvánulásával kapcsolatos bűntudat feldolgozása érdekében. Ez furcsán hangozhat, de az emberekről köztudott, hogy sokkal furcsább dolgokat is tesznek (nevetés), ezért az utazásod megkezdésénél szólítsd meg bűntudatod, és foglalkozz azzal a hit/hiedelemrendszerrel, amelyet sajátodként vettél magadra az anyáddal való kapcsolatod alapján. Mi jut eszedbe leginkább az édesanyáddal való kapcsolatodról?

 

Résztvevő 3: Azt, hogy mindig úgy kellett viselkednem, ahogy ő akarta, hogy viselkedjek - az egészet kivetítette rám.

 

Portia Úrnő: És hogyan érzel most ezzel kapcsolatban?

 

Résztvevő 3: Mintha folyamatosan próbálnék áttörni és visszaszerezni.

 

Portia Úrnő: Talán próbáld meg nem ezt tenni, és inkább az igazi önmagad lenni, viselkedni bármilyen módon, amire igazán vágysz. Ezért nincsenek határok, nincsenek szabályok, teljes engedélyed van arra, hogy csak te legyél. Egy részetek még mindig az ön kondicionálásának megfelelően viselkedik, valahányszor megpróbálod visszaadni neki, az anyádnak, akkor visszaadod majd neki azzal, hogy minden pillanatban pontosan az leszel, ami lenni szeretnél. Időbe telik, mert a kondicionálás legtöbbször automatizált válasz, és ez mindenkire érvényes. De minél jobban tudatában vagy annak, hogy mit érzel minden pillanatban, annál jobban felkészült vagy arra, hogy a létezés belső állapotából reagálj, nem pedig a történelemből. Érted ezt?

 

Résztvevő 3: Nagyon is.

 

Portia Úrnő: Ezért a mai beavatásod, a belső gyermeked szórakoztatására irányít, és talán a belső gyermeked is szórakoztat, és megtanít téged az igazi viselkedésére valódi lényével kapcsolatban. Minden alkalommal, amikor megfosztod magad ettől az igazi léttől, amikor az édesanyád rád helyezet elvárásai végett szünetelteted az életre adott természetes válaszodat. Bízom benne, hogy ennek van értelme számodra.

 

Résztvevő 3: Igen

 

Portia Úrnő: Folytassuk.

 

Résztvevő 4: Portia Úrnő, a kötelékeim a múltban önfeláldozóak voltak, annak ellenére, hogy elhagytam bizonyos mennyiségű… és anyagi hiányt, mert nem vagyok biztos abban, hogy merre haladok a spirituális utamon. Ezért nem tudom, támogatnak-e engem.

 

Portia Úrnő: A múltban mindig támogattak?

 

Résztvevő 4: Az elmúlt 4 évben…

 

Portia Úrnő: Milyen támogatás állt rendelkezésére ez idő alatt?

 

Résztvevő 4: Pénzügyi.

 

Portia Úrnő: Ez minden?

 

Résztvevő 4: Igen.

 

Portia Úrnő: Milyen támogatás hiányzott a legjobban?

 

Résztvevő 4: Azt hiszem, mindig újszerű vagyok, aki voltam... nem hallható

 

Portia Úrnő: Először is meg kell adnod a támogatást önmagadnak. Ezt mindannyian sokszor hallani fogjátok. Kezd azzal, hogy megadod ezt magadnak. Írd le az érzelmi támogatás definícióját. Írja le a feltétel nélküli elfogadás, szeretet és támogatás meghatározását. A meghatározás leírásával jobban megérted, mire van szükséged és mit próbálsz létrehozni. Ha ilyen gyakran gondolkodsz arról: "Szeretnék érzelmi támogatást mostanság", de nem vagy biztos abban, hogy milyen érzelmi támogatásra van szükséged, akkor az üzenet nem világos, ezért a szándék nem egy adott energiavonalra összpontosul, így támogatást manifesztálsz az életed egyik területén, anyagi szempontból, most az történik, hogy támogatni kezded spirituális hitrendszereidet, és a spirituális felébredés útján haladsz. Mivel erre az aspektusra koncentrálsz, nem világos, hogy a támogatás egyéb útjai hol fognak megnyilvánulni. Írd le támogatás minden aspektusát, amire szükséged van, és lásd a szeretetet, a pénzt, a békét, nyugalmat és minden más energiát, amelyet energiának gondolsz. Sokféle formában nyilvánul meg. Az egyik egy kézzelfogható forma, amelyet pénznek nevezel, egy másik energiaforma, amelyet szeretetnek címkézel fel, fizikailag nem láthatod, de érzed. Ugyanaz, mint a gyűlölet, a harag, a boldogság, az öröm, ez fizikai megnyilvánulássá válik az ölelés, az ajándékok adása, megosztás gesztusain keresztül. Támogatást manifesztáltál az életed bizonyos területein. Hidd el, hogy ez életed minden területén egyszerre megnyilvánulhat. A szegénység, amelyet tapasztalsz, az a meggyőződés, hogy nem kaphatod meg a tortádat és nem eheted meg. De megkaphatod. És megkenheted kenyered mindkét oldalát (nevetés). Ez hit kérdése. Ezért, miután megértetted a szükségleteid meghatározását, helyez egyszerű célokat magad elé. Nagyon egyszerű, elérhetőnek érezhetőeket. Hová vezet most a szíved? Azt mondtad, hogy a spirituális utadat járod. Hová visz ez?

 

Résztvevő 4: A Föld Anya szolgálatába és az emberek tanításába…

 

Most tartsd ezt a látomást a képzeletedben. Képzeld el magad a Föld Anyát szolgálva. Oktatva az embereket, érezd az elégedettséget és az örömöt, valamint a kiteljesedést, azáltal hogy ezt teszed. Látod és érzed ezt? Képzeletedben mit csinálsz pontosan?

 

Résztvevő 4: Látom… a Föld Anya gyógyítását.

 

Portia Úrnő: Képzeletedben látod, hogy hogyan csinálod ezt? Megelevenedik valami? Írnod kell egy történetet egy nőről, aki azt választja, hogy egy spirituális utat jár. Útját úgy kezdte, hogy csak a vágy volt a szívében, hogy a Föld Anyát és Istent szolgálja. Utazása egy belső tudatossággal kezdődik, hogy szolgáljon. Ezzel a vágyával és belső tudatosságával ismeretlen területre megy. Életének ezen a pontján nem tudta látni a jövőbeni támogatását, de meg kellett tanulnia, hogyan bízzon abban, hogy képes együtt alkotni a Szellemmel, és az utazása azzal kezdődött, hogy… folytatasd a történetet. Nagyon meg fogsz lepődni, hogy hová visz ez, és mi bontakozik ki ebből és ez az, ahol is a belső gyermek kapcsolatba lép a céljával. Ez lesz a bestseller. (nevetés)

 

Résztvevő 5: Üdvözlet Portia Úrnő ... .. például, hogy éppen a minap volt péntek 13. (nevetés).

 

Portia Úrnő: De péntek 13 valójában nagyon jó nap! Ha így hiszed, ez így is van igaz?

 

Résztvevő 5: Szóval manifesztáltam?

 

Portia Úrnő: Valóban.

 

Résztvevő 5: De csak arra ébredtem, hogy péntek 13.-a van...

 

Portia Úrnő: A tudatalattid kivetítette, még mielőtt felébredtél volna arra, mi történt. A hiedelemrendszerek megtörése gyengéd folyamat. Nagyon fontos. Elkötelezettséget, összpontosítást és részvételt igényel. A hiedelemrendszer megváltoztatásában való részvétel kezdetben összetett, félelmetes és lehetetlennek tűnik. Az elkötelezettség arra, hogy valahol elkezdjük, valahol valamiben véget is ér. Említetted az öröm hiányát, mit gondolsz, mi akadályoz meg abban, hogy minden nap átéld az örömöt?

 

Résztvevő 5: Azt hiszem, sokkal fáradtabb vagyok, hogy meditáljak és kapcsolatot ápoljak a Lélekkel, ahogyan azt mondom, most lebőgtem ... túl sokat teszek meg másoknak is ..

 

Portia Úrnő elragadtatott válasza…. Nagyon okos nő vagy! (Nevetés) Ez a te cselekvési pontod. Túl sokat teszel meg mindenki másért! Kezdj el kiszállni ebből, határozd meg a határokat. Visszaadva. Már nem vagy egy teherhordó ló. Tedd a szamarat az istállóba, vagy inkább helyette enged ki legelészni, szabad tartásra. Ez a te terhed, amelyet magadra vettél, és csak te szabadíthatod meg magad ettől a súlyos tehertől, és ekkor megadod magadnak az öröm ajándékát. Magadnak kell meghatároznod önmagad számára, mi a fontosabb, az öröm vagy a felelősség, amelyet saját maga számára teremtettél. Kezdetben foglalkoznod kell a negatív reakcióiddal és a bűntudattal, melyeket érezni fogsz, amikor elkezded meghatározni a határokat és visszaadni az embereknek a felelősséget. Legyél felkészült. A megtérülése ennek a megvágyott öröm. Nem éri meg?

 

Résztvevő 5: Igen, ez az!

 

Portia Úrnő: A beavatásod tehát most új irányt vesz, hogy megvizsgáld az összes felelősségedet, és meghatározd, hogy melyik a tied és melyeket kell mások számára elvégezned. Látni fogod, hogy több mint elegendő időd van arra, hogy örömmel meditálj, és örömteli kapcsolatot teremts a Szellemmel és önmagaddal egyaránt. Nagy a vágyad a Lélekkel való kapcsolat iránt, ezért vedd ki mindenki más dolgait a teredből.

 

Résztvevő 6(férfi): Azt gondom, ha magasabbra teszem a mércét, akkor összeomlok…

 

Portia Úrnő: Mit csinálnak a madarak? (nevetés) ... alacsonyan repülnek, szárnyalnak a szélben, és néha alacsonyan kell repülniük, hogy elkaphassák a zsákmányukat, vagy megpihenhessenek, vagy fészket rakhassanak. ez csak a te meggyőződésed, hogy magasabbra repülők összeomlanak. Ez táplálja félelmed.

 

Résztvevő 6: Hogyan változtathatok ezen?

 

Portia Úrnő: Azzal, hogy bebizonyítod önmagadnak, hogy tévedtél, és szeretnéd tudni, hogyan tedd ezt igaz?

 

Résztvevő 6: Hogyan csináljam?

 

Portia Úrnő: Azáltal, hogy teljesen az ellenkezőjét teszed. Azzal, hogy valami eltérőt teszel. Azzal, hogy azt teszed, amit általában nem. Ne felejtsd el, mindent, aminek hiszed magad, hogy az vagy, nem vagy az. Minden dolog, amiben hiszel, és amely korlátozott tapasztalatként nyilvánul meg, az egy illúzió, mert azok, akik előttetek jöttek, meghatározzák, mi a kudarc és mi számít annak. Összpontosítással és odaadással teljesen eltávolíthatod a hibát az egyenletből. Ha minden dolgot tanulási grafikonnak látsz és soha sem kudarcnak tekintesz, a madarak magasan és alacsonyan is repülnek, a sas a nap felé szárnyal, de a földre kell jönnie, hogy csillapítsa szomját. A földre kerülés nem kudarc, hanem a túlélés szükségszerűsége. A szomjúság csillapítása nélkül a sasnak nem lesz elegendő energiája ahhoz, hogy ilyen magasra repüljön. Ezért az egyensúly a kulcsod. Egyensúlyoz ki minden dolgot. Kiegyensúlyozva a munkádba fektetett időt. Kiegyensúlyozva a játékba fektetett idődet. Dolgozva, amikor játszol, és játssz, amikor dolgozol. Kulcsod abban rejlik, hogy megérts a kudarcba vetett hitet. Repülhetsz olyan magasra, amennyire csak vágysz, de szomjad csillapításáért a földre kell jönnöd. Tartsd leföldelve magad, miközben magasan repülsz. Ne veszítsd el a kapcsolatod azzal az alapzattal, amelyre új életedet teremted. Mindig emlékezz arra az okra, amely elindított ezen az úton. Csináld ezt fegyelmezetten, hogy visszatükrözd ezt minden 7., 14. vagy 21. napban. A visszatükröződésed emlékeztet arra, hogy mi volt az eredeti célod. Ezután megkapod azt a világosságot, amire szükséged van, hogy emlékeztesd magad arra, mit szeretnél létrehozni, megteremteni. Az integritás, az igazság, az őszinteség és a türelem nagyon fontos kulcs minden vállalkozásban. Legyen az élet üzleti területe, vagy bármely más terület. A bukástól való félelem az a túléléstől való félelem. De azért születtél, hogy boldogulj, növekedj és gyarapodj, ne csak túlélj, és beavatásod a Szellem erejének megvalósítása útja mentén fog vezetni, és új látásmódot hoz létre a manifesztáció törvényeinek jobb megértésével. Világosan megmutatja a korlátozó hit/hiedelemrendszerek romboló erejét és a félelem pusztító erejét. Ha félelmet érezel, akkor elszakadsz Istentől. Ha félelmet érezel, akkor elszakad Felsőbb Énedtől. Minden alkalommal, amikor félelmet vagy korlátozottságot érezel, hívd az Anya/Atya Isten teljes jelenlétét, és a Felsőbb Énedét, hogy hangoljon össze téged az Anya/Atya Isten szeretetének isteni erejével és az Isteni Fény Tervrajzoddal. Érthető számodra?

 

Résztvevő 7: Portia Úrnő, nagy örömmel, lelkesedéssel és érzéssel indítok egy projektet, majd eljutok egy olyan pontig, ahol elvesztem a lelkesedésemet.

 

Portia Úrnő: Mitől félsz?

 

Résztvevő 7: Talán a kudarctól/hibázástól való félelemtől, hogy ha mégis megbuknék….

 

Portia Úrnő: Meg kell határoznod, hogy mi a kudarc. A kudarc/hiba definíciója meg fogja határozni számodra, hogy miért nem fejezel be egyetlen projektet sem. Emlékszel a gyermekkorodban felmerült elvárásokra?

 

Résztvevő 7: Igen!

 

Portia Úrnő: Mik voltak és honnan származtak ezek?

 

Résztvevő 7: Az apámtól származtak valójában, soha nem volt ott, kitöltöttem a hiányosságokat, hogy felhívjam magamra a figyelmet.

 

Portia Úrnő: És hogy csináltad ezt?

 

Résztvevő 7: Drámáztam, kicsit lázadtam, harcokat provokáltam.

 

Portia Úrnő: Most nem provokálsz harcot, ehelyett nem teljesíted projekteket. És mit érezel, amikor egy újabb befejezetlen projektet látsz?

 

Résztvevő 7: Nagyon csalódott vagyok, úgy érzem, hogy cserbenhagytam magam.

 

Portia Úrnő: Van valaki a múltadban, akiről azt hitted, vagy úgy érezted, hogy cserbenhagyott vagy csalódást okozott?

 

Résztvevő 7: Igen. A volt barátom.

.

Portia Úrnő: Mi történt?

 

Résztvevő 7: Hosszú kapcsolatunk volt - öngyilkos lett.

 

Portia Úrnő: És hogy érzed cserbenhagytad őt vagy csalódást okoztál neki?

 

Résztvevő 7: Abban az időben, amikor rám volt a legnagyobb szüksége, nem tudtam kezelni. Akkoriban nagyon önző voltam.

 

Portia Úrnő: Tehát most elhanyagolod magad azzal, hogy nem fejezed be a projekteket?

 

Résztvevő 7: Ennek van értelme.

 

Portia Úrnő: Nem vagy ott magad számára, amikor a támogatásodra lenne szükséged, hogy teljesíts egy projektet. Kibújsz ez alól. Először is tehát meg kell bocsátanod magadnak. Emlékeztetned kell magadra, hogy ő is megtervezte a saját életét. Az öngyilkosság volt a választása, és nem vagy hibás a választásáért. Minden egyes ember azt teszi, amit tesz, mert azt választja, akkor is, ha úgy gondolja, hogy nem tette. Az öngyilkosságához való ragaszkodásod egyfajta beszédmóddal a te “öngyilkosságodat” is eredményezte. Projekt öngyilkosságot követsz el, valahányszor nem fejezed azt be. A megbocsátás folyamata rendkívül felszabadító. Ez meg fogod tenni a jó világért. Fel fog szabadítani téged, ezért minél előbb hajtsd végre ezt a folyamatot. Ha nem érzed magad elég magabiztosnak ahhoz, hogy egyedül csináld ezt, akkor összeállhatsz valakivel, aki érzelmi támogatást nyújthat neked a folyamat befejezéséhez, és ebben a folyamatban minden érzésedet, bűntudatodat és magaddal kapcsolatos haragodat szóba foglalhatod a volt barátoddal kapcsolatosan. Kérd a megbocsátását, és kérj magadtól is megbocsátást. Valld be magadnak mindazt, amit érezel. Köpd ki az egészet, bánj meg mindent. Ettől a gyónási folyamattól könnyebbnek, tisztábbnak és szabadabbnak fogod érezni magad. Ha ezt befejezted, válasszd ki az egyik befejezetlen projektedet, és tekintsd át a befejezési állapotáig. Érthető?

 

Résztvevő 7: Igen.

 

Résztvevő 8: Kérdés a bűntudatról

 

Portia Úrnő: " Kitől jön ez?"

 

Résztvevő 8: Apámtól, hogy nem vagyok elég jó…

 

Portia Úrnő: És mi a definíciód arról, hogy nem vagy elég jó?

 

Résztvevő 8: Gondolom, ez ahhoz kapcsolódik, hogy nem kaptam feltételnélküli szeretetet.

 

Portia Úrnő: Nem adtad meg ezt, vagy nem kaptad meg ezt?

 

Résztvevő 8: Mindkettő, úgy érzem, nem kaptam meg ezt, mert talán nem adtam meg ezt

 

Portia Úrnő: Mi a definíciód a feltétel nélküli szeretetről?

 

Résztvevő 8: Hűséges vagyok önmagamhoz.

 

Portia Úrnő: És ez mit jelent?

 

Résztvevő 8: Nem tudom.

 

Portia Úrnő: Hűségesnek lenni önmagadhoz azt jelenti feltétel nélkül szereted önmagad. A másik feltétel nélküli szeretete azt jelenti, hogy elfogadjuk őket olyannak, amilyenek, de ez nem jelenti azt, hogy elnézed a viselkedésüket, ha ez negatívan hat rád. Látod magad? És a férjed viselkedése negatívan hat rád?

 

Résztvevő 8: Igen.

 

Portia Úrnő: Milyen módon?

 

Résztvevő 8: Érezteti velem ..?

 

Portia Úrnő: Mit csinál?

 

Résztvevő 8: ……. Szóban (bántalmaz).

 

Portia Úrnő: Milyen fajta dolgokat mond, csak mondjon egy példát.

 

Résztvevő 8: Nem tudod, miről beszélsz.

 

Portia Úrnő: És tudod?

 

Résztvevő 8: Tudom, hogy miről beszélek.

 

Portia Úrnő: Ezért állj meg az igazságodban, és szabj határt. Bízol magadban, tudod miről beszélsz, majd tartsd ez önmagadban, a központodba. Ezután visszavághatsz, vagy felajánlhatod neki a lehetőséget, hogy elhagyhatja a tered, vagy hogy te hagyod el a terét, majd tájékoztathatod őt arról is, hogy megbízol a tudásodban arról, amit megvitatok. Magyarázd el neki a visszatükröződést/tükröt mindenkiben, ezért azt hogy az életítéleteinket, függetlenül annak forrásától, és mások ítéleteit tükrözik vissza az egyén belső terébe. Ezért nagyon világosnak és meggyőzőnek kell lenned önmagadban, hogy bízni tudj meggyőződéseidben, akkor ezt magabiztossággal követheted. A kezdeti határok meghatározásának/felállításának folyamat nem biztos, hogy kényelmes, mert a verbális visszaélést/bántalmazást már nem fogadod majd el olyan könnyedén, és abban a pillanatban, amikor visszaadod vagy egyszerűen nem reagálsz rá, nagyon zavaró játszma lesz ez. Az egyetlen ember, akinek kedvére kell tenned, az önmagad vagy. Ezért tedd azt, ami kedvedre tesz. Mert ha elégedett vagy, akkor igazán kérhetsz. És ha vannak olyanok, akik nem elégedettek azzal, amit csinálsz, akkor tükrözniük kell ezt önmagukban, hogy elismerhessék őket, ami nem tetszik nekik, ami mások nemtetsző viselkedésének megfigyelésében nyilvánul meg. Ez érthető a megértésed szempontjából?

 

Résztvevő 8: Igen.

 

Résztvevő 9: Portia Úrnő, van egy bizalom irányelvem, és ugyanakkor a kontroll bősége van jelen.

 

Portia Úrnő: Te személy szerint csak akkor bízol, amikor te irányítasz/kontrollálsz. Az irányítás vágya a gyermek belső igénye, hogy megnyilvánítson valamilyen biztonsági rendszert, hogy tudja, hogy minden a terve szerint halad. Ha ez a terve szerint halad, nincsenek meglepetések, ezért kiszolgáltatottsága nincs veszélyben, ezért nem kell megvédenie magát. Az irányítás nélküli bizalom egészen más tapasztalat, mert akkor kiszolgáltatottnak kell lennie, és bíznia kell abban, amit nem lát, nem érez vagy érint. Az élet rendszere a saját pályáján fut, nem az ő pályáján, de természetesen időbe telik, hogy felszabaduljon az irányítás mintája, felszabaduljon a belső igény, hogy mindenhez ragaszkodjon. Hogyan érzed magad, amikor megkérnek, hogy engedj el és bízzál?

 

Résztvevő 9: Hűha, azt biztos NEM! (Nevetés)

 

Portia Úrnő: Tehát látod, miért irányítasz/kontrollálsz.

 

Résztvevő 9: Biztonságom az irányításomban rejlik!

 

Portia Úrnő: Igen, nagyon okos nő vagy. Mi ez a biztonság pontosan?

 

Résztvevő 9: Nagyon ijesztő elengedni, nincs kimenetel, amikor irányítasz, egy bizonyos eredményre kényszeríted.

 

Portia Úrnő: Kényszeríted ezt igen, honnan tudod, hogy nincs eredmény/kimenetel, amikor átadod magad és egyszerűen hagyod, hogy a lelked átvegye az irányítást? Ez olyan, mintha valaki autót vezetne, aki nincs a kormány mögött. Hallottál már a Robotpilótáról? (nevetés) Mit jelent számodra az elengedés?

 

Résztvevő 9: Nos, az a kép, amelyet az elengedésről látok, alapvetően nem rendelkezik irányítással, és nagyon zavaró.

 

Portia Úrnő: Kinek adhatod át biztonságosan az irányítást?

 

Résztvevő 9: Ez az én problémám, nem bízom senkiben, hogy megtegye.

 

Portia Úrnő: És ez milyen érzés?

 

Résztvevő 9: Nem beszélek senkiről.

 

Portia Úrnő: Nem bízol Istenben? Nem bízol a Felsőbb Énedben? Nem bízol azokban a lényekben, akikkel napi szinten beszélgetsz, és akiknek ősz hajszálakat adtál?(Óriási nevetés)

 

Résztvevő 9: Bízom bennük, és de úgy érzem, hogy nem végeznek elég jó munkát, majd újra visszaveszem az egészet, amikor túl sok lesz, újra visszaadom. Ez az oda-vissza adogatás egész idő alatt.

 

Portia Úrnő: Lady Yo Yo-nak fogunk hívni. (Nevetés) Emlékszel, mikor árulták el először a bizalmadat?

 

Résztvevő 9: Próbálok a pontos eseményre gondolni, de ez apámhoz kapcsolódik.

 

Portia Úrnő: Milyen érzés az apádra gondolni?

 

Résztvevő 9: Nem bízom benne.

 

Portia Úrnő: Miért? Érezd ezt, ha vizuálisan nem emlékszel semmire, érezd ezt.

 

Résztvevő 9: Van egy bizonyos őszintétlenség. Mondja a dolgokat, de nem úgy érti.

 

Portia Úrnő: És milyen érzést vált ez ki belőled?

 

Résztvevő 9: Nagy bizonytalanságot.

 

Portia Úrnő: Most menjen bele a bizonytalanság érzésébe, érezed ezt a bizonytalanságot?

 

Résztvevő 9: Igen.

 

Portia Úrnő: És hogy érzed ezt most?

 

Résztvevő 9: Szomorú.

 

Portia Úrnő: És milyen érzés a szomorúság?

 

Résztvevő 9: Nem hallható…

 

Portia Úrnő: Tehát te irányítasz/kontrollálsz az adott életedben. Tehát most megvan a kulcs. A benned lévő hitrendszer az, hogy ha átadom magam, halott vagyok. Úgy hangzik, mint egy cowboyok és az indiánok western. (nevetés) Átadod magad, vagy meghalsz ... nem adod meg magad vagy meghalsz (hatalmas nevetés) A beavatásod abba az irányba visz, hogy újra felidézhesd magadnak a bizalomhoz kapcsolódó halott aspektusod. A bizalom, amelyet meg kell nyilvánítanod, az az, hogy átadod magad egy magasabb forrásnak. Az apa reprezentálása/megjelenítése Szellemben van, nem bízhatsz apádban a földön, ezért nem bízhatsz Mennyei Atyádban se. Dolgozz most ősz hajú barátaiddal. Azzal a szándékkal, hogy feltárd mindazokat a tapasztalatokat, amelyekre szükséged van a feltámadásod megkönnyítése érdekében, és apránként ad át nekik az irányítás uralmát. Kezdd valamivel, amiről tudod, hogy nem fog visszarántani. Ez világos a megértésed szempontjából?

 

Résztvevő 9: Igen.

 

Résztvevő 10: Portia Úrnő, a szegénység tudatosság(nem hallható)

 

Portia Úrnő: A nő általában biztonságot igényel. A férfiaknak általában szükségük van az ellátásra. Ez a vadász, a gyűjtögető tudatossága, az ami megmutatkozott genetikailag eónokkal ezelőtt. Egy nő egy gazdag férfit fog keresni, nem a pénze végett, hogy úgy mondjam, hanem inkább azért, mert biztonságot tud nyújtani. Mivel a férfiak és a nők rendelkeznek a belső férfias és nőies energiával, a benne lévő Isten-aspektus vágyakozik létrehozni, megadni azt a biztonságot, amelyet a belső női vagy Istennő-aspektus megkövetel. Mivel ez az egyensúly megnyilvánulásának ideje, a biztonság és az alkotás ezen területei nagyobb ellenőrzés alá kerülnek. Az első lépés a kreativitás kezelése. Vissza tudsz emlékezni, a kreativitásod kritizálására?

 

Résztvevő 10: Vissza tudok emlékezni…

 

Portia Úrnő: Mondj többet róla nekünk.

 

Résztvevő 10: Nem vagyok képes előrelépni, bántóvá váltam és visszahúzódóvá.

 

Portia Úrnő: Mit gondolsz, mi az erősséged? Kreatívan, miben vagy jó?

 

Résztvevő 10: Jól tudok énekelni, értek a belsőépítészethez…

 

Portia Úrnő: Elszigeteled magad a kreatív egyensúlyodtól, mert elvárod magadtól, hogy úgy teljesíts, ahogyan mások is teszik. Az igazságodon keresztül kell bemutatnod a kreatív erősségeidet, nem úgy, ahogyan azt látod, hogy mások bemutatják az övéiket, mert az nem a te igazságod, ha az lenne, könnyedén és kegyesen tetted volna meg. A tied más. Kapcsolatot kell létesítened ezzel az eltérő/különböző energiával. A kegyelem, amelyen keresztül teremtesz, manifesztálni fogja annak Isteni aláírását, amely által mások felismernek téged, és nem lépsz be egy csoportba vagy szervezetbe, hanem te mint a Szellem egy Isteni kifejeződése, aki alkotsz/teremtesz egy ítéletekkel és kritikákkal teli világban, egy olyan világban, amely tele van előzetes elképzelésekkel arról, hogy miről is szóljon az élet. Mindegyikük torz, mindegyikük különböző felfogásokon és megfigyeléseken alapul arról, hogy milyenek kéne lennie az életnek, milyenek kéne lennie a kreativitásnak, egyik sem az igazságra összpontosít, hanem inkább a kéne meg kellenékre, érted ezt így? Tehát az utazásod ezen beavatáson keresztül elősegíti a támogatásod folyamatát abban, hogy felfedezzed kreativitásod egyedi kifejeződését. Az éneklésed, a belső építésed és a dekorálásod, ahogyan ezt teszed. Nem úgy, ahogy mások teszik. Mert az nem a te igazi kifejeződésed, a mások vezető szerepének követése, nem erre alkottak/teremtettek, hogy ezt csináld. Tervezd meg a világod, ahogyan vágysz rá. Fedezd fel a belső tered, és nézd meg annak kialakítását. Vajon ódivatú-e, megalapoztál-e egy trendet, majd valami olyannal díszítetted, amit nem is kedvelsz. És díszítsd újra ízlésed szerint.

 

Résztvevő 11: Portia Úrnő, nem hallható

 

Portia Úrnő: Hogy érzed magad a sarokban ülve?

 

Résztvevő 11: Rosszul.

 

Portia Úrnő: Ez az igazság?

 

Résztvevő 11: Talán.

 

Portia Úrnő: Tehát nem hallod magad. Nem hallod, mi a valódi igényed. És azt mi a fontos számodra, igaz? Mik a valódi igényeid/szükségleteid?

 

Résztvevő 11: Nem hallható

 

Portia Úrnő: De ez az igazság?

 

Résztvevő 11: Talán nem.

 

Portia Úrnő: Ezt a valóságot hoztad létre, és a fiad játszik ... Az általad létrehozott energiával. Ezért mindig bizonyítja, hogy igazad van, azzal, hogy megbizonyosodik arról, hogy nincs elég időd önmagad ápolására, kihasználva a bűntudatodat és azt a felfogást, hogy az ő igényei fontosabbak, mint a tied. Most, ha nem gondoskodsz megfelelően önmagadról, nem tudod megfelelően ápolni/gondozni őt. És ezt ő is tudja. Sokkal intelligensebb, mint amennyire hiszed. Hol van az időd? Kérdezlek, hol van?

 

Résztvevő 11: Ez valami, amit létrehozok, amikor igenis több pénzügyi bevételt teremtek, akkor úgy érzem, hogy nagyon kellene, mert szükség van rá, de a végén önszabotálom magam, és megbizonyosodom arról, hogy ne dolgozzak annyira.

 

Portia Úrnő: Ez nem jó ötlet. Nagyon intelligens, mégis zavart nő vagy. (nevetés) Figyelj jól. Mennyit időt szentelsz a fiadnak és a munkának, vidáman és jó kedvel téve ezt?

 

Résztvevő 11: Semmenyit.

 

Portia Úrnő: Próbáljunk meg más perspektívát kialakítani. Ha azt mondod magadnak, hogy elkezdem heti egy órával, és ezt az időt teljesen önmagam táplálására/gondozására/ápolására szánom. Menjél el egy manikűrre vagy pedikűrre, vagy ha egy profi ember teszi rendbe a hajat, van mester fodrászod? Csinálj valamit, ami egy öntápláló/öngondoskodó cselekvést tükröz. Kezdetben bűntudatod lesz, de ki kell terjesztened ezt, amíg ez napi cselekedetté nem válik. Tehát minden nap meg kell lennie az öntápláló/öngondoskodó idődnek. Ezután elnyered fiad tiszteletét, és megtanítod neki az öngondozás értékét. Meg fogod tanítani őt arra, hogy hogyan tartsa tiszteletben mások szükségletét arra, hogy ápolják/gondozzák/táplálják magukat, és ő tiszteletben fogja tartani ezt a határt, tisztelni fogja az időt. De jelenleg kijátszik téged a saját játékodban, mert ezt teszik a gyerekek.

 

Résztvevő 12: Portia Úrnő, munkahelyi problémák/kérdések és szerelmi kapcsolat bevonzása az életembe.

 

Portia Úrnő: Mi a meghatározásod a szórakozásra? Élvezed azt, amit csinálsz? És mikor nem élvezted már, amit csinálsz?

 

Résztvevő 12: Nem emlékszem, mikor nem élveztem már.

 

Portia Úrnő: Érezd, amikor először érezted az élvezet hiányát, érezd most is ezt. Néha ez a viselkedés valójában az önbüntetés egy belső megnyilvánulása. Ezért olyan keményen hajtod magad a munkában, hogy nincs időd szórakozni. Hogyan értékelné d a családodban, mennyi idő volt a szórakozásra, mennyi idő volt a munkára? Mennyire értékeltétek ezt a családodban, mennyi idő volt a szórakozásra, mennyi idő volt a munkára?

 

Résztvevő 12: Mindig azt mondták az embernek keményen kell dolgoznia, nem jut idő a szórakozásra.

 

Portia Úrnő: Annak érdekében, hogy minden egyensúlyban legyen, az embernek egyensúlyi állapotban kell kerülnie, mert a jelenlegi állapotod mágnesesen állandósítja a veszteség és hiány képét. Belső keserűséged, haragod és neheztelésed van amiatt, hogy ilyen keményen kell dolgoznod, erősíti korlátozott tapasztalataidat. A lenyomat, bevésődés és a sablon megváltoztatásához lassan be kell vezetned a kiegyensúlyozottabb létezési módot. Mint ahogyan most elmagyaráztuk nektek, nővérem, kezd csak egy órával, és ebben az egy órában összpontosíts és teljesen szenteld magad az öngondoskodásnak vagy a kényeztetésnek. Kezdetben bűnösnek érzed majd magad a sejt szintű lenyomat miatt, mivel hiszel abban, hogy nem érdemled meg a szórakozást. A túléléshez meg kell tenned az osztályrészedet, de te ennél többet teszel, létrehoztad a túlélés energiasablonját, és amíg továbbra is a jelenlegi módodon dolgozol, addig nem fog megváltozni ez. A gyarapodás sablonjának megteremtéséhez meg kell változtatnod a viselkedésedet és a hozzáállásodat. Meg fogsz lepődni azon, amikor látod, hogy hogyan áramlik az energia, amikor megváltoztatod ezt a sablont, amikor megváltoztatod a hozzáállásod. Ez vállalkozásod és időd teljes átrendezését eredményezi. Ez nagyon jó... új fontossági sorrend felállítása a számodra. Kezd ezt egy órányi időtartammal, addig amíg képes leszel kiterjeszteni annak idejét, hogy belemerülj önmagad táplálásába/gondoskodásába és szórakozz minden nap. Te vagy az egyetlen, aki meg tudja ezt változtatni, ezért a beavatásod végigvezet az úton, és fel fogja erősíteni azt, ami a túlélési tudatosság csapdájában tartott téged, hogy új fontossági sorendet állíts fel és újra megtanulj szórakozni. Érthető?

 

Résztvevő 12: Igen.

 

Portia Úrnő: Most képzeld el önmagad kilépni a jelenlegi munkahelyedről. Képzeld el, hogy nem kell többet odamenned. Képzeld el, hogy nem kell megtenned azt, amit eddig tettél ... ... milyen érzések jönnek fel benned?

 

Résztvevő 12: Szabadság.

 

Résztvevő 13: Értéktelenek érzem magam.

 

Portia Úrnő: A méltatlanság/értéktelenség érzésed abból ered, ahogyan a férfiak viselkedéseit/hozzáállásait észlelted az életedben. A növekedés lehetőségei, amelyek e férfiak viselkedése révén adódtak/jöttek az életedben, az, hogy újradefiniáld a hatalom megértését, és felismerd a választás mélységét, hogy lásd, a választás nem korlátozódik igenre vagy nemre. Te tükrözted vissza mindegyikre, visszatükrözted a fiadra, visszatükrözted az unokádra. A méltatlanság/értéktelenség érzése visszatükrözheti bennük ugyanazt az érzést, és hogyan fogod megnyugtatni őket szereteteddel.

 

Résztvevő 13: Nem tudom, blokkot érzek.

 

Portia Úrnő: Hol érzed a blokkot?

 

Résztvevő 13: A szívemben.

 

Portia Úrnő: Érzed, hol kezdődött a blokk?

 

Résztvevő 13: A fiammal… igen.

 

Portia Úrnő: Hangot adott neki a véleményével?

 

Résztvevő 13: Nem, elhatárolódom.

 

Portia Úrnő: Tehát elkülöníted magad?

 

Résztvevő 13: Igen.

 

Portia Úrnő: Azt javaslom, hogy ülj le, és kezd azzal, hogy leírod, mit szeretnél mondani a fiadnak, válaszul a kijelentésére, és ha a jövőben úgy érzed, hogy erről négyszemközt kell beszélned vele, akkor legyen, most ki kell fejezned, amit belül éreztél. A távolságtartás önmagad sérült aspektusának nem adott lehetőséget arra, hogy kifejezd az érzéseid, inkább lenyelted őket. Tisztítsd ki őket belső lényedből. A távolság nem tesz jót neked. Blokkolod a szívedet. Ha megszabadulsz a nehezteléstől, haragtól, akkor az energia kellően felszabadul ahhoz, hogy újjáépítsd annak érzését, hogy képes vagy elfogadni a szeretetet és szeretni is. Tedd ugyanezt az unokáddal. Érezd, hol van a blokk az unokáddal, és tedd ugyanezt. Ezért a mai beavatásod arra az útra visz, hogy meggyógyítsd a kapcsolatod azokkal, akikkel kapcsolatban úgy érzékelted, hogy kevesebbnek látnak, (mint ami vagy), meg kell találnod a hangodat, hogy kifejezd a fájdalmat, ahelyett, hogy megpróbálnád belsőleg megemészteni azt, ahol nincs kifejezési forrása. Ennek megnyilvánulása a blokk a szívedben.

 

Résztvevő 14: Portia Úrnő a szegénységem abban nyilvánul meg, hogy nem hiszek magamban és a most megszerzett tudásban, nincsenek ötleteim a kreativitással kapcsolatban. Szeretek festeni, de soha nem csinálom, nem hiszem, hogy elég jó lennék a festészetben. Hiányoznak az ötletek, a kreatív ötletek.

 

Portia Úrnő: Honnan ered az a meggyőződésed, hogy nem vagy elég jó?

 

Résztvevő 14: Azt hiszem a szüleimtől…

 

Portia Úrnő: Emlékeztetheted magad arra, hogy az életedben, minden személy az élet összességére reagál, az az ő saját dolga, és nem másé. Ezért a véleményük valójában semmit sem jelenthet, de neked mégis jelent. Ez az emberi érzelmi aspektus. Minden negatív vélemény az ember véleményének a dolga, nem ez a helyzet igazsága. Minden negatív vélemény a személy magánügye, nem a helyzet igazsága. Az emberek általában túl nagy hangsúlyt fektetnek mások véleményére. Elvárások, megjegyzések és elfogadás, és amikor nem jön minden várt dolog a terítékére, elutasítja önmagát. Kezd meggyógyítási folyamatod azzal, hogy emlékezteted magad erre a tényre. A festészetedbe és a teniszezésedben az emberek megismétlik az általad tett megjegyzést. Megismételhetik különböző szavakkal, az érzés ugyanaz. Mások véleménye nem fontos, az a fontos, hogy mit érzel azzal kapcsolatba, amit csinálsz. Amikor cselekedeteid ártanak másnak, ha elismered azt a tényt, hogy cselekedeteiddel és szavaiddal másoknak akarsz megfelelni/tetszeni, akkor mások véleménye számít. De ebben az esetben, amikor éppen te alkotsz valamit, vagy játszol vagy szórakozol, és negatív vélemények vetülnek ki az irányodba, képzeld el, hogy veszed a teniszütődet és kiütőd a pályáról. Ez nem egy olyan játék, amelyet játszani szeretnél, vagy az? Miért teniszezel?

 

Résztvevő 14: Szeretem a testmozgást és imádom a kihívásokat.

 

Portia Úrnő: Akkor csak ez számít. Más véleménye arról, hogy hogyan teniszezel, nem fontos. Nincs jelentősége annak, hogy mi a véleményük a játékodról. Azért játszod, mert szereted ezt. Ez a fontos. Fess, mert szereted, énekelj és táncolj, mert szereted. Éld az életet, mert szereted, és nem pazarolsz annyi energiát azon aggódva, hogy mindenki mit gondol a játékodról. A játékok élvezhetőek. A versengés az, ami összekeverte a programot. Nincs senki, akivel versenyezned kellene. Itt vagy, hogy jól érezd magad, és azt csináld, amit szeretsz. Amikor elkezded érezni a szeretetet és az öntudatosságot, ami vagy, a spontaneitás dimenziója integrálódik, és újra feléleszted kreativitásodat. Kezd azzal, hogy szeretsz, nevetsz és játszod a játékod, mert imádod, vedd elő az ecseteidet és a festékeidet, és fess, mert tudsz és mert élvezed ezt. Érted?

 

Résztvevő 14: Igen. Köszönöm.

 

Szerettet beavatottjaim az utazás a jólét tudatosságba elkezdődött számotokra hetedik dimenziós szinten. Időnként úgy tűnhet, mintha vesztes csatát vívnátok. De az életetek eddig a pontig küzdelem volt, és küzdöttetek azért, hogy életben maradjatok. Olyan keményen küzdöttetek azért, hogy mások elvárásai szerint éljetek, hogy fenntartsátok a hiedelemrendszereket és a feltételeket, hogy a szabályok szerint éljetek. De kinek a szabályai szerint éltek? Minden rendszernek vannak törvényei. A világegyetem törvényei szerint éltek, vagy egy olyan társadalom szabályai szerint éltek, amely hit/hiedelemrendszereit sok régi világ feltétel/körülmény rendszerei szerint építette fel? A mély alvás számos állapotából ébredtettek fel. Ez még egy másik állapot. Olyan, amely betekintést nyújt a múltatokba és arra, amit igazságként fogadtatok el, ami valójában nem az. Ne féljetek elengedni azokat a hiedelemrendszereket, amelyekről kiderül, hogy nem igazak rátok. Engedjétek el a történelmetekből fakadó attitűdöket és reakciókat. És tudjátok, hogy biztonságban lehetek ebben az új világban, amelyet magatoknak teremtetek, abban az új világban, amelyet a jövőtök számára teremtetek. Áttöritek azokat a feltételeket, amelyek életben tartották a félelem mátrixait. Másfajta táplálkozási, érzelmi, lelki és mentális rendszert állítotok fel. Ez az új táplálkozási rendszer táplálja a fizikai testeteket, és minden, ami mellettetek van, életre kel. A testetek már a sejt szintű felszabadulás állapotában van. Néhányan fejfájást, hőhullámokat tapasztalhatok, időnként hányinger hullámai moshatják át a testeteket. Ez az érzelmi méregtelenítési folyamat eredménye, a sejt szintű felszabadulás eredményeként történik. Fontos, hogy ezt szem előtt tartsátok, mert ez óriási segítséget nyújt az új sablon létrehozásában; a hetedik dimenziós fényminta, amelyre a jövőtöket teremtitek.

Az Isteni jogotok, hogy megtapasztaljátok a jólétet. El kell döntenetek, mit jelent számotokra a jólét és az életetek melyik területei igényelnek további jólétet. Hallottátok, hogy a közvetítésen résztvevőket mélyebb megértésbe vittem arról, hogy honnan ered ez. (Ti akik olvassátok vagy hallgatjátok ezeket a szavakat, ti is próbáljatok meg ráhangolódni arra, hogy az életetek melyik területe igényel további jólétet.) Gyakoroljátok ezt magatokon. Gyakoroljátok ezt másokkal, legyetek tanítók és prédikátor, és alkalmazzátok azt, amit prédikálnak nektek. Tanítók vagytok, az új világ felszabadítói vagytok. Új(fajta) evolúciót hoztok, ami majd manifesztálni fogja a forradalmat. Újra kifejlesztitek a teljes fénytesteteket.

Portia Úrnő vagyok, távozom. Namaste.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...