Guinevierre - Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 3 és a Kvantum Tantra Alkímiája 4

 Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 3 és a Kvantum Tantra Alkímiája 4

hindu_goddess_of_lightening_by_lithriel-d4a0gd8.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff©

Forrás: lightweaver

Dél-Afrika, Johannesburg, 2008. július 4

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Letöltési link: http://www.mediafire.com/download/wpvz82y4i99o37r/_kvantumtantra_4.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

____________________________________________________________________

Loo-Lu Csillag Istennő, Kuthumi Nagyúr és Hórusz Nagyúr – Csillagkód aktiválás közvetítés – Az Arany Kundalini/Kígyó aktiválása 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/loo-lu-csillag-istenno-kuthumi-nagyur.html?m=0

Lady Guinevierre és Kuthumi: A kvantum tantra alkímiája - Első rész

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/lady-guinevierre-es-kuthumi-kvantum.html?m=0

Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 1 és a Kvantum Tantra Alkímiája 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/jezabel-dubai-szent-tuz-templom.html?m=0

Mária Magdolna: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 2 és a Kvantum Tantra Alkímiája 3
_______________________________________________________________________

Guinevierre vagyok, Camelot Úrnője. Isten hozott benneteket!

Azért jöttem, hogy mindenkinek átnyújtsak egy újabb lehetőséget arra, hogy még újabb szinten ölelhessétek magatokhoz a Szent Tűz Templomok hatalmas fényét. Ezek a Szakrális Lángok olyan energiák, amelyek képesek áthatolni a sötétség dimenzióin, amelyek mátrixok sorozatát hozták létre a kollektívtudatosságon belül és aztán sikeresen elidegenítve tartották az embereket saját fényük szent erejétől. Ez most mind megváltozik. Viszont sok munkába fog kerülni, amíg biztosítani tudjuk, hogy mindaz, amit az összes ember cselekszik, felszívódjon a kollektív tudatosságba és a megfelelő irányba csatornázódjon.

Ebben a mostani aktiválásban, én Guinevierre, átadom nektek a Kvantum Tatra Alkímiájának 4. tanítását. Ez a beavatás felgyorsítja az energiát és előmozdítja a nők kollektív haragjának és dühének rendkívül mély szintű tisztítását. Létfontosságú, hogy ez megtisztuljon. Többször is meg kell ezt tennünk, mégis most van itt az ideje, hogy elkezdjük, mert az energiák most ugyan a végletekig illékonyak, de egyszersmind nyitottak is arra, hogy megkapják a változást, ami a rátok vár.

Az Istennő kollektív dühe a lényéből jövő fény elfojtásának a következménye. Az Istennő hatalmának a tagadása biztosította, hogy a szeretet ereje és a szeretetben lévő fény, amely a szexuális erőtök, teljesen elapadjon. Ennek az erőnek az elapasztása azok által történt, akik a rendszerek fölötti uralmat tűzték ki célul, biztosították az egész emberiség elerőtlenedését. Nem megyek bele további részletekbe, hiszen azokat már úgyis ismeritek.

A nők szent belső tüzének elnyomása, a nők többségét lekapcsolta saját belső fényéről. Olyan nőt, aki a szexuális ereje teljében van, azt sok szinten figyelembe kell venni. És ezzel nem egy képet szeretnék kivetíteni arról, hogy az ilyen nők agresszívak, éppen ellenkezőleg. Mivel az ilyen nő nagyon is jelen van a saját erejében, nem szükséges agresszívnek mutatkoznia annak érdekében, hogy elérje azt, amire szüksége van. A szexuálisan felszabadult nő, a fény és az erő/hatalom ötvözete, amelyben megszületik az erő, amelyet csak nagyon kevés ember kapott meg vagy volt annak tanúja.

Nagyon hosszú ideje hallgatjátok már, hogy ott van bennetek a fény, és amikor szeretitek magatokat, akkor a belső fény az, ami előragyog és változásokat hoz az életetekben. Pszichológiai programjaitok, mentális és érzelmi folyamataitok számos szintjén dolgoztatok már. Sok sérülésetekkel, sebhelyetekkel foglalkoztatok, szellemi szinten és testi szinten is rengeteg változás történt. A mostani fényutazásotok még mélyebbre visz önmagatok tudatosságába. A Szent Tűz templomokba visz el, amelyek a testetek csakráiban találhatóak.

Amikor a testeteken belül beléptek a Szent Tűz templomaiban, a csakráitok megváltoztatják a rezgésüket és én Guinevierre, segítek kijavítani az energia hasadásait, repedéseit minden csakra környezetében, ami által az igaz Istennő nyers, soha nem tapasztalt ereje, harmonikus módon eltárolódhat a csakrákban. Amikor repedések mutatkoznak az energiamezőkben, a csakrák körül, akkor kimerültnek érezhetitek magatokat és ilyenkor a depresszió és a negativítás üti fel a fejét és sebezhetőnek érezhetitek magatokat a kollektív tudatosság irányába és mind attól a sűrűségtől, amely működteti.

Kezdjük most el behozni a belsejében arannyal teli Kvarckristály energiáit, amit magatokba gyűjtöttetek néhány napja és amelyeket Jezabel Istennő aktivált. És aztán képzeljétek el hozzá az acélkék elektromos fényt, amelyet Mária Magdolna adott át, a gerincetek mentén harmonikusan föl és alá folyni, és mint egy kettős végű kristály túlnyúlik a korona és a gyökércsakrátokon, áthatva a Mennyet és a Földet. Az igaz Istennő tudatossága egy fajta belső tudás arról, hogy az erőtök szexuális lényként egy létfontosságú kulcs az összes a bolygón élő férfi, nő és gyermek lelkének felszabadításához. Az Istennő az élet megszentelt kelyhe. Ő határozza meg, hogy az erő hogyan használható fel. Az ő engedélye szükséges fényének átadásához, aminek eredménye az energia erőteljes új rácsainak és az új életnek a megteremtése.

Képzeld most el magadat a nagyon lágy, rózsakvarc energiával körülvéve. Ez az energia lecsillapítja az energiameződet és gyöngéden elkezd belépni a testedbe, majd egyesül a testeden belüli és az azon kívüli csakrákkal. Most képzeld el önmagad egy nagyon gyengéd Rózsakvarc energiájával beburkolódni. Ez az energia megnyugtatja az energiameződ és óvatosan elkezd a testedbe mozogni és eggyé válik a tested csakráival kívül és belül is. Most képzeld el a Rózsakvarc energiát gyönyörű színjátszó Platina energiával megtöltődni és ez a Platina energia megnyitja az isteni nőies tudatosság platina portáljait, és egy igen harmonikus energia kezd kifolyni ezekből a portálokból, körbevéve a csakráidat és elkezd helyrehozni bármilyen repedést a csakrák körül lévő energiában. Amíg ez végbemegy, kérlek, hogy összpontosíts a Rózsakvarc és Platina energiákra, amelyek kiterjednek a testeden túlra, és belépnek az energia molekuláiba körülötted, és kiterjednek minden molekulába az egész bolygó körül és a bolygón belül található molekulákba is.

Most kezd el megszilárdítani azt a szándékot, hogy a Rózsakvarc és Platina energia kezdje el kitisztítani az Istennő kollektív dühét, ami a megszentelt szexuális lénye erejének az elnyomása révén jött létre. Képzeld el a minden irányban kiterjedő csodálatos hullámokat.

Képzeld el ezt az energiát behatolni a bolygón élő összes felnőtt nő testének sejtjeibe, elhozva a gyógyulás, a harmónia és a könnyedség érzését a szívükben, elméjükbe, a testükben és a lelkükben, és ez a fény lehet az előidézője a belső tudásnak, azok számára, akik készen állnak tudni.

És most terjeszd tovább ezt az energiát, hadd járja át a bolygón lévő összes felnőtt férfi testének sejtjeit és ez a fény elhozhatja az Istennő igaz erejének fénnyel teli megértését, elfogadását és elismerését, meglátva őt a valódi fényében, az igazi erejében és a valódi pozíciójában.

Most lásd a Rózsakvarc és a Platina energiákat, ahogyan átjárják a bolygó összes kamaszának testének a sejtjeit mindkét nemből, számukra is ugyanezt a változást nyújtva.

Aztán lásd ugyanezt az energiát a bolygó összes 12 éven aluli fiú és lánygyermekének a testének sejtjeibe belépni, ugyanezt a gyógyulást elhozva nekik is.

És most képzeld el ezt az energiát bemozogni a Föld Anya testébe, lecsendesítve, gyógyítva és nyugtatva a testének csakráit, feltöltve az összes üres helyet a szakrális tudatossággal, a megszentelt nőiesség isteni fényével és a Nőies Fehér Tűz elemmel.

Az Istennő kollektív haragjának a megtisztítása roppant fontos része a Kvantum Tatra Alkímiája negyedik tanításának. Ez egy utazás a férfiak és nők számára, mivelhogy amikor a férfiak képesek meglátni az Istennő igazi erejét, szerepét és céljait, akkor automatikusan felszabadulnak és emlékezni fognak az Istennő eredetének igazságára. Ennél a pontnál a férfiak a szívükben alázatot fognak éreznek, ami eljuttatja őket az Isteni Fenséges Istennő szent áldásaihoz. Amikor egy férfi képessé válik egy autentikus Istennő igaz erejének meglátására, akkor a legmerészebb elvárásait messze meghaladóan meghatalmasodik és feljogosulttá válik a fény által; a fényt (egy férfi) soha nem tudja elérni, ha a férfias egyedül járja az útját. Ez az oka, amiért annyi nőt erőszakolnak meg. Tudatalatti szinten persze ismerik az Istennő által birtokolt hatalmat, erőt és az erőszak által el akarják venni a fényét, mivel akarják ezt, de ezt a fényt csak istennő engedélyével kaphatja meg egy férfi, feltéve, ha tudja az istennő hogy ezt hogyan adja át. Amikor egy férfi megkísérli ellopni az Istennő erejét vagy fényét, akkor a férfi a saját energiamezeje körül sötét mátrixot teremt, ami a gondolatai és elméje foglyává teszi és sérüléseinek démonai zaklatni fogják őt felfordulást okozva az élete számos területén. És megkínzott lélek folytatni fogja az utazását az önpusztítás útja mentén, mindaddig, amíg a megszentelt gyógyulás ideje el nem érkezik.

Amikor az Istennő kicsapongó kollektív haragja 25%-ára csökken, sok férfi ráébred az Istennő igaz hatalmára és ekkor a hihetetlen mértékű elmozdulás és változás következik be a kollektív tudatosságba, az energia felhasználás felgyorsult változásait eredményezve és a nők érzéseinek változását életükkel és a társteremtés képességével kapcsolatban, az élet teremtésével, támogatásával, ápolásával és szeretetével kapcsolatban. Az elnyomott nő nem hordozza a fényt, azt amelyre eredetileg hivatott, ehelyett a harag ellene fordul és felemészti a testét és ennek eredménye a sok női betegség, beleértve ebbe a halálosokat is. Amint a nők ráébrednek, bensőséges, intim énjük hatalmára, sok ilyen betegséget teljes mértékben elengednek.

Szóval szeretteim itt az ideje, hogy a tekinteteteket az Istennőre, az asszonyokra, a nőiességre vessétek és a szívetek szemén keresztül lássátok őket, látva hogy ezek az isteni teremtmények azért vannak, hogy életet adjanak, hogy támogassák az életet, hogy táplálják az életet, nem pedig azért, hogy felemésszék, megtagadják és lerombolják. Sok amazon Istennőről maradtak fent képek a Föld történetéből. Ezek az asszonyok azt hivatottak bemutatni, hogy az istennői nyers ereje valójában végtelen, nagyon hatékony és nagyon erőteljes, és hogy az istennő képes az erejében helyt állni és megtenni azt amit meg kell tennie, ha szükséges, és hogy nincs olyan sötét erő, ami képes meggátolni Szakrális Istennő utazását.

Mindegyikőtök meg van áldva ezzel a fénnyel, és a Rózsakvarc és a Platina energiák beszivárognak a bolygótokba. Most pedig segítünk teljesen lehorgonyozni a Szakrális Megszentelt Istennő igazi nyers erejének tudását. A következő 12 órában 7 kapu fog aktiválódni a csakráitokon belül, biztosítva a hozzáféréseteket a Felszabadulás Hét Szent Ösvényéhez a Szent Tűz templomokon keresztül. Ez teljesíti be a hídépítés folyamatát a Grand Canyoni és a Vietnám aktiválások között. Ezek az energiák nem veszítenek erejükből, ha egyszer már teljessé váltak ezek a fő aktiválások. Sok szintje van, még az éppen most folyó aktiválásoknak is és még folytatódik is gyarapodásuk a következő 24 évben(2008-tól számított 24 év). Amint ezek a szintek mind integrálódnak, egyre több fényt hoznak be, és ez a fény már mindig a részetek lesz, függetlenül attól, hogy éppen hol vagytok, és mit csináltok.

A Szent Tűz 7 Ösvénye hatékony teremtő ösztönzést indít el bennetek. Ez az inspiráció egy új formájában fog megnyilvánulni, és előidézi az életetek célját érintő új irányelveket, ez alatt a mostani életcéljaitokat értem. Sokan változtattok majd irányt, fontos döntéseket és döntő elhatározásokat hoztok az életetekben a következő 12 hét folyamán. Ezek a változások a mostani idővonalaitokra nézve a sorsotok leginkább meghatalmasító ösvényére helyeznek benneteket. Ez a fény mindvégig veletek marad és bíznotok kell ebben.

A Rózsakvarc és a Platina energiák most átszűrődnek az összes párhuzamos és alternatív valóságba, az Én minden aspektusa számára megadva a lehetőséget a változásra, az Én összes lehetséges múlt és jövőbeli aspektusának egyaránt. Amikor minden szint átitatódik, akkor a világ megváltozik külsőleg és belsőleg is. Ünnepeljétek ezt kedvező időszakot az emberiség meghatalmasodását, ami a meghatalmasodottabb én személyes választásán keresztül lehetséges. Válasszátok Szent Tüzetek fényét és legyen meg bátorságotok elismerni az Istennő hatalmát/erejét, és elismerni őt a szerepéért és céljáért. Minél gyorsabban elfogadjátok ennek igazságát, annál gyorsabban változik majd meg minden a külső világotokban.

A következő 24 hónapban gyors változások következnek be, a nőiesség tudatossággal összefüggésben és az Istennő elismerésével kapcsolatosan azokban az országokban, ahol eddig háttérbe szorult és elnyomottá vált az Istennő. Ezekre a változásokra van szükség leginkább manapság. Ahogy felébredtek és kezdtek emlékezni, ezek az energiák fizikailag is megfordulnak és erősödni kezdenek, és ti főszerepet játszotok ennek megvalósításában. Nemcsak önmagatokat szabadítjátok fel istennőként, de lehetővé teszitek a bolygón az összes további istennőnek is, hogy felszabaduljon, hogy az valódi lényege saját igaz fényében legyen látható. Ez szüli meg a legmakulátlanabb szeretetet, mert ha egy férfi arra a nőre tekint, akit szeret és Istennőként látja az igazi, őszinte nyers erejében, akkor a lehetőségek dimenziói a legvadabb elvárásokon túli teremtőerő értelmében nyilvánulnak meg és az összes megszentelt szerelem, amelyekről valaha írtak az idő eonjain át, megadja ennek lehetőségét.

Valamikor korábban már említettük, hogy a végzetes és gyötrelmes kínokban végződő romantikus tapasztalatok, mint amilyen Rómeó és Júlia, Guinevierre és Lancelot, Mária Magdolna és Yeshua és még hosszasan sorolhatnánk tovább, mind meg fognak változni és a szívfacsaró elkülönülések helyett, a fény egyesülni fog és amint az Istennőt méltányolják és elfoglalja a neki kijáró helyet akkor „a boldogan éltek, amíg meg nem haltak” már garantált. A „boldogan éltek, míg meg nem haltak” nem azt jelenti, hogy a lélekként nem fogjátok folytatni a fejlődéseteket, egyszerűen egy pont fordított minta lehetőségei adódnak a tanulásra és a fejlődésre. Egyszerűen a lehetőségek egy tejesen eltérő paradigmája lesz azért, hogy tanuljatok ezek a kapcsolatok által, rajtuk keresztül és bennük. Olyan lehetőségeket fog nyújtani számotokra, amelyhez foghatót eddig a pontig nem tapasztalhattatok. Olyan fejlődési lehetőségeket, amelyek teljesen eltérő utazást biztosítanak a tanulás és a gyógyítás eddig ismeretlen és különböző dimenzióiban.

Ünnepeljétek a fény hívását, ünnepeljétek az Istennő igazságának és nyers erejének lehorgonyzását, ünnepeljétek a megszentelt szexuális energia Szent Tűz templomainak visszatérését; az intim Énetek szent utazását, amely elvisz benneteket a mélyre ható felismerés, megvalósítás és a tökéletes önszeretet birodalmaiba.

Engedjétek most megpihenni energiáitokat, lélegezzetek be mélyen, fújjátok ki teljesen, húzzátok vissza tudatosságotokat a fizikai testetekbe, leföldelve magatokat az itt és mostban. Figyeljétek meg, ahogy a szívcsakrátok élénk fényben ragyog. Ez a fény készít fel benneteket a következő három aktiválásra, amelyek fizikailag Dubai területén történnek majd meg. Ezeknek az energiáknak intenzitása 4-szeres lesz, szóval fontos, hogy felkészültek legyetek. A felkészülés módja pedig az, hogy az igazság fényében legyetek, legyetek autentikusak és adjátok át magatokat a változásnak, amelynek amúgy is már a vajúdását élitek. Minden tapasztalat egy-egy vezérfonal, egy-egy üzenet számotokra, ami megmutatja a hol és miként. Az elfogadás a lelketek, a szívetek, az elmétek, a szellemetek és erőtők lényege. 

Én Guinevierre, Camelot úrnője segítelek benneteket ebben a gyógyulási folyamatban és kapcsolatban maradok veletek a gyógyító utazásotok idejére, biztosítva, hogy az összes energetikai repedés begyógyuljon, és hogy megértsétek, hogy mit jelent a fény meghatalmasodott lényének lenni. Amint a 6. dimenzió és a 6. univerzum energiái egyesülnek veletek, a szívetek sok szintjének és rétegének megnyílását fogjátok érezni és tapasztalni, és ennél a pontnál a koronacsakra automatikusan elkezdi elnyelni az Arany Szívcsakra arany frekvenciáit, és ez az energia messzire és mélyre hatol megérintve azok szívét, akik hajlandóak elfogadni a szeretetet, kinyitni szívüket az új élet előtt, az új fény előtt és az énen belüli szeretet fényének felfedezése előtt.

Köszönöm a segítségeteket, a részvételeteket és a hozzájárulásotokat, hogy fényünk erejét egyesítve gyógyulást idézhettünk elő, amelyre a Föld Anyának és az emberiségnek manapság nagy szüksége van. Hadd emlékeztesselek benneteket, hogy az Istennő kollektív haragjának a meggyógyítása az eddigi legnagyobb elmozdulást és változást eredményezi a bolygón, amelynek a mai napig tanúi lehettetek. Olyan világosságot indítva útjára, amelynek az életetekben még most, de ezt megelőzően sem lehettetek tanúi. Az Istennő visszatérése a fény visszatérése. Az Aranykor visszatérése magával hozza az Arany Kundalini, az Arany Tudatosság, az Arany Templom tanításainak visszatérését, és a Szent Tűzzel, a szenvedély eredeti lángjai visszatérnek, amelyek az életet táplálják és visszahozzák az istennőnek nevezett megszentelt lény által hordozott teremtést.

Mindannyian megtapasztalhatjátok az Istennő fénye általi áldásokat és az erőtőkbe és hatalmatokba léphetek kegyelemben, harmóniában és könnyedén.

Én vagyok Guinevierre, Camelot úrnője, a Szívek Királynője.

Isten veletek!

A soron következő részre itt mehetek tovább:

Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 4 és a Kvantum Tantra Alkímiája 5 - 2008. július 22(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/jezabel-dubai-szent-tuz-templom_19.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...