Jezabel - Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 1 és a Kvantum Tantra Alkímiája 2

Michelle Eloff (08.07.02) - Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 1 és a Kvantum Tantra Alkímiája 2

the_goddess_naaz_by_alexanderexorcist-d5w42id.jpg

Forrás: thelightweaver

Fordította: Szigeti Antal

Michelle Eloffon (©) keresztül csatornázva
Dubai , 2008. július 2.

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/i42ndy5goyg7494/2.kvantumtantra-alkimiaja.mp3



______________________________________________________________________

Az előző részek itt látható: 

Loo-Lu Csillag Istennő, Kuthumi Nagyúr és Hórusz Nagyúr – Csillagkód aktiválás közvetítés – Az Arany Kundalini/Kígyó aktiválása 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/loo-lu-csillag-istenno-kuthumi-nagyur.html?m=0

Lady Guinevierre és Kuthumi: A kvantum tantra alkímiája - Első rész

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/lady-guinevierre-es-kuthumi-kvantum.html?m=0

______________________________________________________________________

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_____________________________________________________________________________

Én vagyok Jezabel, a Nők Felszabadítója, és azért jelentem meg ma előttetek, hogy elhozzam a fény azon tanításait és közvetítéseit, amelyek mind a férfiak, mind a nők lelkének felszabadítását jelentik. Isten hozott benneteket.

Bízom benne, hogy mindannyian úgy döntöttetek, hogy elkezditek ezt az utazást, mert erős vágy van belül bennetek, hogy megértsétek a tudatosságotok működését, beleértve ebbe azt is, hogy mi motiválja a tudatosságotokat tudatalatti és tudattalan szinten.

A világotok mostani állása szerint éppen a valaha történt legnagyobb változások kellős közepében vagytok. Ez az az időszak, amikor az emberiség tovább már nem hagyhatja figyelmen kívül az élet igazságát; az életet úgy, ahogy az illúziókon túl létezik. Bármiféle energia számára lehetetlen a végtelenségig az illúzióban maradni. Mindig van változás, és ezek a változások vonzzák hozzátok egyénenként mindazt, ami kollektív lehetőségként manifesztálódott az emberiség számára. Lehetőségek kapuinak százezrei várnak kinyílásra. Mialatt minden egyes kapu felismerésre kerül, és elfogadjátok a lehetőségek ablakait, így további lehetőségek adódnak, ez pedig azt jelenti, hogy a növekedés lehetőségei és potenciáljai végtelenek. Ünnepeljük a Szent Tűz Templomok visszahozását a Föld tudatosságába. Azért választottuk éppen Dubait, mert Dubai földjének szívében arany kristályok vannak, olyan kvarckristályok, melyek belsejében szilárd arany van. A kvarckristályban lévő szilárd arany felerősíti az Arany Tudatosság energiáját. Ez az oka annak, amiért ez [vagyis Dubai] ilyen erőteljes bőség portál. Szintén ez az a hely, ahol mi, az Egység Istennők, lefektetjük a Kvantum Tantra Alkímiája nagyerejű tanításainak alapzatait, hogy beintegrálhassa az emberiség.

Ezen tanítások legelső sávja azon a helyen lett legyökereztetve, amelyet Fokvárosként ismertek Dél-Afrikában. Ez a hely éppen a lágysága miatt lett kiválasztva; a nőiség [a női energiák] gyengédsége miatt. Most viszont Dubai nagyon erős férfi energiát hordoz, sokkal erősebbet, mint a dél-afrikai Johannesburg, ugyanakkor ezeknek az erőteljes férfias energiáknak nagyobb lehetőségük van átölelni a nőiest, és ez az, amiért annyira létfontosságú, hogy az energiák összeszövődjenek éppen e hely folyékony rácsaivá. A Szent Tűz Templomok a szakrális szexualitás erejének templomai. A gyökércsakrád az élet alapzata. Az élet alapzata egyike életed legfontosabb területeinek, hogy ráfókuszálhass arra, amikor úgy döntöttél, hogy valami mást teremtesz; hogy valami újat teremtesz. Az összes eddig végbement aktiválás, a most végbe menők, és amelyek végbe fognak menni, felépítik az energiamezőidet, megteremtve a mágneses energia erőteljes rácsait, amelyek egyre mélyebben és mélyebben bevonják tudatosságodat a kvantum valóságok végtelen birodalmaiba. Ezen azt a lehetőséget értjük, hogy olyan tapasztalatokat teremts, amelyek teljesen eltérnek az általad a múltadban teremtettektől, egyénileg és kollektíven egyaránt. Bolygótok, a Föld Anya, élő, lélegző entitás. Ő [vagyis a Föld] pontosan ugyanazokon a változásokon megy keresztül, amelyeken Te is, mert ő is szabad akarattal, tudatossággal rendelkező lény. Amikor kiválaszt egy tapasztalást, az rád ugyanazon a módon hat, mint ahogy a tested sejtjei változnak, amikor tudatos döntést hozol, hogy megváltoztass valamit az életedben. Én, Jezabel mellettetek állok, külön-külön mindegyikőtökkel dolgozva, hogy lefektessük ezt a pompás, finom megszentelt szövetet a testetek gyökércsakrájában, hogy így a Nőies Fehér Tűz Elem megfelelően integrálódhasson.

A nőies erő a képesség a megfoganásra, a táplálásra és az életre szülésre. Így ez az első aktiválás létfontosságú olyan értelemben, hogy megértsétek, miért annyira szükségszerű a gyökércsakrán ilyen módon végzett munka. Ez az első lépés az ilyen helyek, mint például Dubai, egyensúlyba hozásában, ahol nagyon alacsony fokú egyensúly van. A különbség Dubaival kapcsolatban, hogy anyagi értelemben véve itt az erő hatalmas mennyisége van jelen, így a bőség és nagy szegénység is. Egyik oldalról visszaélés van a megszentelt szexuális energiákkal, más részről itt van ezen erő igazi megszenteltségének megértésére irányuló mély vágy. Tehát jelen vannak a dualitások szélsőségei. Egyensúlyt hozunk erre a különleges helyre, hiszen nagyon könnyű minden irányba áramoltatni az energiákat, és létrehozni a nagy változást.

Ezen energiák megtartására megteremtettük az energia középső vonalát, amely a mennyből a Föld magjába halad, és éppen most Dubai a legcentrálisabb pontja ennek a munkának. Egyenként közületek mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy az előrehaladott beavatások e csodás időszakában velünk dolgoznak mindazoknak az energiái igazodni fognak ehhez a helyhez. Itt fogjuk lehorgonyozni az Arany Kundalinit. Ezen a helyen fogjátok megérezni az arany kígyó erejének megnövekedését, hogy az találkozzon az autentikus énetek fényével. Sokan közületek már ismerik az arany kígyót. Sokan közületek már ismerik saját szexualitásuk erejét; a szexuális lényként létezés erejét, de biztosítalak téged, hogy az énnel való intim kapcsolat utazása lesz a leghatalmasabb felszabadító utazás, amelyet Te és az egész bolygó valaha is tapasztalt, annál az egyszerű oknál fogva, hogy a testtel, az elmével, a lélekkel és szellemmel, a szívvel és mindennel való legnagyobb visszaélések mind ennek részei.

A második Fehér Tűz Beavatással Kuthumi fivérünk hosszú tanítást adott át; mélységes tanítás ez a szexuális erőtökről, és a Kvantum Tantra alkímiája második tanításának e különleges közvetítésében arra kérünk most, hogy told félre az összes programozásodat az intimitást, a szexet és a saját szexualitásodat illetően. Azokat az energiákat hozzuk el, amelyek hidat fognak teremteni, amelyek át fognak menni azokba a rácsokba, melyeket már éterikusan elhelyeztünk Vietnam számára, és ezek nagyon fontosak hatalmas Fénymunkások, mert ezek a már előhozott energiák nagyon különleges célból kombinálódnak, azzal a nagy tervvel, ami támogatni fogja Vietnam energiáit, és amelyik a gyermeki tudatosság szabaddá tevéséről szól, beleértve ebbe a saját belső gyermekedet. Mostantól el fog jönni hozzád annak mélyebb felismerése, hogy mennyire erőteljes a szexuális energia, és hogy a magaddal való intim kapcsolat azt jelenti, hogy mélyebb módokon megismered önmagadat.

Most, ezen a ponton el kell kezdenem az energiamunkát mindegyikőtökkel, ez elő fogja készíteni a testeteket arra, hogy befogadja az aranyat a Dubai szívének belsejéből származó kvarckristályokból. Ez az energia kommunikációs csatornákat hoz létre az Arany Tudatosság, illetve a gyökércsakrád, a keresztcsonti [vagyis szex-]csakrád, a harmadik szemed és a koronacsakrád között. Ezekkel a csakrákkal ebből az új perspektívából kommunikálva hidakat teremtesz magadban – hidat a gyökércsakrád és a koronacsakrád között. Hidat a keresztcsonti/szex/ és a harmadik szem csakrád között, ugyanúgy, ahogy hidat teremtesz a gyökér- és a keresztcsonti/szex/, és a harmadik szem és a korona csakráid között. A Föld Anya magja hidat teremt az ő szívéből a Te gyökércsakrádhoz, az ő szívéből a keresztcsonti/szex/, a harmadik szem és a korona csakrádhoz. A Kozmosz magja pontosan ugyanezt teszi, hidat teremt a korona, a harmadik szem, a keresztcsonti/szex/ és a gyökércsakrádhoz. Ezek a hidak szakrális vibrációkat hordoznak magukban. Minden vibráció egy-egy nyelv. Ezek a vibrációk automatikusan lefordításra kerülnek a tested sejtjeiben lévő DNS kódjai által. Abban a pillanatban, ahogy a DNS-ed felismeri ezt a nyelvet, mozgásba lendül. Ez a mozgás olyan cselekvés, mint a kormány elfordítása, és ahogy ez a kormány fordul, az életed automatikusan hatalmas változáson megy keresztül. Az energia ezen mozgása belépés az Arany Korszakba, és nagyon gyorsan magába fogja inni a Mindenható Isteni Nőies Platina sugarát. Az most a legfontosabb, hogy az emberiség egésze megismeri az Istennő igazi nyers erejét. A férfi Isten nyers erejéről már mindenhol tanúbizonyságot tettek, sokakat kitettek az ezen erővel való visszaélésnek. Az most a különbség, hogy bevonzzuk az Istennő nyers erejét, hogy bejöjjön és jelen legyen a három dimenziós világ birodalmaiban, de az ereje automatikusan bevonzza a nyers férfias energia fényét, hogy az is megnyíljon, és ez az, amikor az Istennő energia körbe van véve a férfias Isten energiával, a kettő összevegyül, megteremtve a nagyon erőteljes energia rendkívüli, megszentelt szövetét. Az összevegyült és egymásba fonódott Isten és Istennő energiák úgy néznek ki, mint a DNS dupla spirálja, vagy úgy néznek ki mint a kaduceusz [vagyis Hermész szárnyas botja a két lentről felfelé tekeredő kígyóval], ami mindig azt jelentette, hogy az összefonódás olyan, mint a harmónia, az egyensúly, az igazság összeszövődése.

Az egyensúly fenntartása megköveteli tőled az igazság megértését, a Te igazságodét és a kiterjedtebb világokét. Amikor egy bizonyos fokig megérted a végtelen világ működését, ez segít megértened a lelked működését. A szellemed élettel telít téged, a lelked befolyásol, és sok olyan aspektusod van, amelyik kormányozza életed ösvényét. Senki sem képes működtetni semmilyen kifinomult és előrehaladott technológiájú készüléket anélkül, hogy tudná, hogy mit tesz, és ugyanez vonatkozik az emberi testre, az elmére, a szellemre, a szívre, és a manifesztált lélekre, amelyet emberi lényként látsz. A tudatosság különböző szintjei várnak. Ez a tudatosabbak, megvilágosultak, megvilágosodottak felelőssége, akik tevékenyen űzik a teljes és tökéletes ön-uralás utazását, hogy birtokolják azt, amit uralnak, hogy biztosítsák azokat, akik még oly elszántan keresik az igazságot. Ez a Ti kötelességetek, a Ti felelősségetek, és ez a célotok: megélni az igazságotokat; autentikusnak lenni. Amikor a lelkek úgy döntenek, hogy feláldozzák az igazságukat, és feladják az identitásukat, akkor az autentikus én betolódik az árnyékba. Amikor az autentikus én az árnyékban rejtőzik, folyamatosan próbálkozni fog a figyelmed magához vonzásával, mert természetszerűen nem az a dolgod, hogy a hamis világ identitásából élj. Be van építve a megszentelt, isteni szövetedbe az isteni ősmintázatodba, az arany lenyomatodba, és a lényed belsejének összes egyéb sémájába, hogy keresd az igazságot, hogy kifejezd a tökéletes, isteni, feltétel nélküli szeretetet. Ez benned a hazavezető eszköz, és ez az eszköz fogja biztosítani, hogy elérkezz akár a pokolba vagy mély vízbe, el fogod érni a küldetésedet, valóra fogod váltani a tökéletes megvilágosodást, és mindazt, amiért életről-életre inkarnálódtál. A lélek számára nincs megállás az Egy-hez való visszatérésben, nincs megállás, legfeljebb késlekedés.

Úgy találjuk most, hogy az összes teremtés a felgyorsulás állapotában van, az új élet előrelátásának izgatott állapotában, ez az új élet már megfogant és készül megszületni. Ez az előérzet felépíti a számodra már ismerős az elkövetkező évekhez vezető idővonalat.

Most van itt az ideje, hogy becsukd a szemedet. Koncentrálj a testedre. Koncentrálj arra, ahogy dobog a szíved a mellkasodban. Arra emlékeztet ez, hogy élsz; emlékeztet rá, hogy a tested megteszi mindazt, amit tennie kell, anélkül, hogy arra tudatosan fókuszálnál, és szándékolnád azt, amit természetesen megtesz. Ugyanez a helyzet azzal a belső vágyaddal, hogy urald az ént, hogy megéld a megszentelt, mélységes, mennyei feltétel nélküli szeretetet, és eggyé válj vele.

Azt akarom, hogy képzelj most el egy gyönyörű, hatalmas kvarckristályt egy szilárd arany[röggel] a közepében. Nézz bele ebbe a kristályba, és az összes belőle közvetítődő energia elkezd kommunikálni a tested atomjaival. Mialatt zajlik ez a kommunikáció, a tested erőfeszítés nélkül reagál, és a teljes energiameződ hálatelten és könnyedén újrarendezi magát, így az összes aspektusod kommunikál a kvarccal és az arannyal. Észreveszed, hogy a kvarc belsejében lévő arany mintha folyékonnyá válna. Rendkívüli, szivárványszerű fény sugárzik át az aranyon, és aztán észreveszed, hogy ez a szivárványos fény az arany belsejéből jön, a Platina sugár fényéből. És az e rácskristály belsejében lévő összevegyült Arany és Platina Sugár segítségével az igazságod fénye könnyedén felszínre tör, így a tudatos elméd könnyedén és hálatelten hozzáférhet ahhoz.

Egy lény van ebben a kristályban; a kristály lénye. Engedd meg ennek a lénynek, hogy feltárja magát, oly módon, amelyik számodra a legkényelmesebb. Ez a lény hozzád lép, és körülvesz téged energiájával, teste közelében tart, feltölt téged melegséggel, szeretettel, és elkezded megérezni a téged feltöltő belső békét és biztonságot. A derű e különleges helyén képzeld el, hogy a gyökércsakrád kinyílik, mint egy csodálatos virág. Eközben minden egyes szirom kitárul, megnyílik a szeretet fényének befogadására, a Nap sugaraira, melyek a világosság sugarai, a tested még jobban ellazul, és e csodálatos virág közepében egy vörös rubin van. Ez a rubin hordozza a folyékony vörös Sugár energiáját. Ennek vibrációja kiterjed a gerincoszlopodba, és ez az energia gyengéden elkezd a gerinceden fel- és leáramlani. A rubin fénye kezd kicsit megváltozni, észreveszed, hogy a vérvörösbe nyomokban magenta keveredik. A magenta frekvencia a feltétel nélküli szeretet kódjait testesíti meg.

A feltétel nélküli szeretet megszentelt kódjai egyesülnek most a szenvedély megszentelt kódjaival. Összevegyülnek ezek a kódok, hogy olyan nyelvet hozzanak létre, melyre a tested válaszolni fog. Ez elkezdi megteremteni a saját útját a gerincedbe is. Felfelé mozog, és belép most az agysejtjeidbe, és a teljes idegi hálózatodba. A magenta és a rubinvörös ezen két energiájának megvan az ereje, hogy lebontsa az elmúlt inkarnációk és azon utazások személyes tapasztalatainak összes hibás programozását, és ezen inkarnáció programozásai, és ezek a színek az idejétmúlt idegi hálózat összeomlását eredményezik. A most összeomló idegi hálózatok az egyedüliek, melyek életben tartották a régi programokat. A következő huszonnégy óra során tökéletesen új folyékony szövet manifesztálódik, elsősorban az agyad energiamezejében, és ez létrehozza az általunk éppen teremtett első szakrális híd energiáját. Ez a híd a gyökércsakrádat köti össze a koronacsakráddal. A tested minden kódja válaszol, behozza az emlékezés új szintjét; a Tantra erejére való emlékezést. A Tantra a szent tűz szakrális fényének megszentelt erejének a felhasználási művészete. A szent tűz tárolódik az összes csakrádban, bár minden csakra eltérő dimenziókhoz kapcsolódik. A gyökércsakrád a Föld, a harmadik dimenzió, és a Földön annak módja, ahogy használod a szent tűz szakrális fényét, a szex és az intimitás cselekedetein keresztül vezet. Kész vagy elkezdeni megízlelni a szent tűzben rejlő erőt. Nagyon személyes, nagyon intim utazás lesz. Mindannyian közületek egyedi módon, mégis számotokra tökéletesen fogjátok ezt megtapasztalni. Ebből az a legfontosabb dolog, hogy gyógyulás megy végbe, és amikor a gyökércsakra megtalálja a harmóniát és az egyensúlyt, akkor végbemegy a kollektív gyógyulás.

Lélegezz be mélyen, fókuszálj a légzésedre a gyökércsakrádban, és amikor kilélegzel told le az energiát a Föld Anya testébe. Érezd a Föld energiáját, kapcsolódj a lényének magjához, és lélegezd be felhúzva energiáját a gyökércsakrádba, és Ő [vagyis a Föld] a támogatás gyönyörű hídját hozza létre a saját szívéből a gyökércsakrád szívébe.

Vegyél most még egy mély levegőt, továbbra felhúzva ezt az energiát a koronacsakrádba. Aztán lélegezd ki [a fejtetődön keresztül] a Kozmosz középpontjába. Lélegezz be behúzva az energiát a Kozmosz középpontjából a koronádba, és ekkor létrejön a híd a Kozmosz és a koronaközpontod között. Képzelj most el egy csövet a gyökércsakrádból, ami felvezet egészen a szívcsakrádba, ugyanazzal az arany és platina energiával töltve, ami a kristály középpontjában van. Ez a tantrikus cső. Ez a tantrikus cső csak a folyékony szeretet Hatodik Dimenziós Átjáróján keresztül érhető el, más szavakkal az ereje csak ezen át érhető el. Mindannyian közületek, akik úgy döntöttek, hogy átölelik a beavatások e sorozatát, át fognak menni a Dubaiban lévő portálon, amikor befejeztük mind a hat beavatást.

Az e kapun való átlépésed a régi identitás lehántását fogja eredményezni, a régi bőr levedlését, így előkészít a fontos változásra, a korábban, a kapu átlépését megelőzően élt életed magad mögött hagyására. A Hatodik Dimenziós tudatosság másik szintjébe fogsz belépni, a különbség az, hogy mostmár teljes hozzáférésed van a Hatodik Univerzumhoz is. Amikor a Hatodik Dimenzió és a Hatodik Univerzum együtt dolgozik, felerősödik a folyékony szeretet, megnövekszik ereje és potenciálja. Ez azt jelenti, hogy felerősödik a képességed a feltétel nélküli szeretetre. Szintén felerősödik a képességed, hogy nagyon mély, feltétel nélküli és nagyon erőteljes természetű szeretetet vonzz magadhoz. Intim találkozásaid és a szeretett családtagjaiddal való találkozásaid szintén fel fognak erősödni, és úgy fogod érezni, hogy mélységük nagyobb lesz, mint amit valaha is tapasztaltál.

Az arany tantrikus cső átjárja a szívcsakrád dimenzióit, és a szíved táplálja fénnyel az alatta és a felette lévő csakrákat is. Így további hidak is teremtődnek, melyek a fény szent szivárványai lesznek, kiterjedve a szívből az alatta és a felette lévő csakrákba.

Minden általad vett lélegzet lehetőség a szeretetre, az Istennő nyers erejének megtapasztalására, lehetőség a fizikai és intuitív látásra, az autentikus én tiszta állapotában lévő férfiak és nők isteni erejének fizikai, intellektuális és spirituális megtapasztalására. A következő néhány hét során nagy kihívás elé fognak kerülni a hiedelemrendszereid a szex, a szexualitás, a hatalom, a pénz, és általában a bőség kapcsán. Néhányan közületek egy-egy speciális területre koncentrálhatnak, de ez az az időszak, amikor az egyensúly a központi téma; ennek érdekében ezek a hibás hozzáállások összetörnek, nemcsak a saját életetekben, hanem az emberiség egésze számára, hogy akik készek rá, átölelhessék ezt az erőt.

Ebben a szakaszban nincs arra szükségünk, hogy a Föld bolygó összes embere teljesen felébredt legyen. Mindössze arra van szükségünk, hogy akik felébredtek, azok túllépjenek saját kényelmi zónájuk határain; hogy széttörjék azokat a mintázatokat, amelyek jelenleg az önelégültség és az önteltség érzetet adják nekik. Tudjatok róla, hogy ez most a felgyorsult felemelkedés időszaka; a mennybe vezető lépcső a felébredés spirális örvénye mentén vezet. Időnként lefelé fogtok menni az örvényben. Annak oka, amiért ez jelentkezni fog, mint retrográd folyamat, hogy újraértékelheted, újra megfontolhatod, vagy újra áttekintheted, hogy mit végeztél, ha volt bármilyen vesztes végkimeneteled, csomagold össze, és aztán végezz hatalmas ugrást a személyes utazásod következő dimenziójába. Egy pillanatra se gondold, hogy visszafejlődtél. Amikor retrográd állapotban vagy, akkor is előre haladsz, sohasem fejlődsz vissza, tartsd ezt észben.

A kristály lénye veled fog maradni, a következő huszonnégy órában biztosítja, hogy a végbemenő kommunikáció befejeződjön. Tökéletesen kell, hogy befejeződjön a[z energia]továbbítás és ez biztosítani fogja a szakrális híd első szintjét, és biztosítani fogja a Szent Tűz Templomok pompás kezdeti alapjait. Ez biztosítani fogja, hogy integrálod a Kvantum Tantra Alkímiájában rejlő erő első szintjeit, más szavakkal, hogy használod mester tudatosságodat, hogy átváltoztasd az összes közönséges hiedelemrendszert Arany Tudatossággá, és ebben az esetben ezek a gyökereiddel kapcsolatos közönséges hiedelmeid, a szexualitással, intimitással, a szex-szel és a hatalommal kapcsolatosak, hiszen ez az ember materiális világának bázisa. Amikor ezt felfogod saját hitelességében, akkor a világod nagyon erőteljessé fog válni. Amikor azt mondom, hogy a „világod”, akkor az egyénként élt világodra hivatkozom, arra a világra, amelyet magadnak teremtettél, csakúgy mint arra, amelyre befolyást gyakorolsz, úgymint a családod, a barátaid, a szomszédaid, és ez az energia a „fodrozódási hatás” révén továbbhullámzik az emberiség többi részére. Amíg közületek mindenki mindent elkövet a legjobb élet megteremtésére, addig nyugodtak lehettek, bízva abban, hogy a világ folytatni fogja a jobbá válást. Meg fogjátok teremteni azt a környezetet, amelyben meghatalmasodott emberként élhettek, és a cselekedeteiteken keresztül fogtok ugyanerre tanítani másokat is.

Hozzákapcsoljuk most az Androgün Tudatosság arany és platina örvényeit a bal és a jobb agyféltekédhez. Ezek automatikusan be fognak áramlani a testedbe, a tudatosságodba, és elkezdenek most létrehozni bármilyen szükséges módosítást, hogy biztosítsák, hogy az energiád tökéletes isteni harmóniában legyen a benned lévő Szent Tűz megszentelt folyékony rácsainak szakrális szövetével, és a fény igazi Istennőinek és Isteneinek Szent Tűz Templomaival.

Köszönöm az idődet, az elkötelezettségedet, a szolgálatra irányuló hajlandóságodat. Ez a hatalmas változás időszaka. Gyakran hallod, hogy milyen hatalmasak a változások. Mi meg tudjuk látni a most bekövetkező változások kiterjedését, ami túlmegy azon, amit Ti emberi lényként képesek vagytok érzékelni vagy felfogni. Látjuk a most végbemenő változások eredményeit százötven évre a jövőtökben. Ilyen messzire már kiterjednek a változások. Ti, Fénymunkásokként már sikeresen megváltoztattátok a bolygótok jövőjét, és az, amit a régi paradigma prófétái írtak, már megváltozott a tevékenységetek eredményeképpen. Ez az oka az ünneplésnek. Sikeresen visszafordítottátok egy második Atlantisz vagy Lemúria megtapasztalását, és ez ok a nagy ünneplésre. Ünnepeld az életedet. Ünnepeld az erődet, és ünnepeld azt a tényt, hogy tudatosabbá váltál arra, hogy mennyire hatalmas vagy. Ünnepeld az a tényt, hogy tudatosabbá váltál arra a tényre, hogy félelemmel telt emberek visszaéltek az erőiddel, hogy önelégültségben tartsanak téged, hogy így biztosítsák, hogy hozzájuk hasonló légy. Igazi erőd megcsapolása elhozza neked életed legnagyobb ajándékát, és mindannyiótok felé az a legmélyebb vágyunk, hogy tapasztaljátok meg életetek legnagyobb ajándékait, életetek leghatalmasabb szeretetét. Így legyen!

Lélegezz most be mélyen, és amikor kilélegzel, válj ismét tudatossá a fizikai testedre. Érezd meg, érezd a szívverésedet, érezd a karodat és a lábadat, mozgasd meg azokat, és bizonyosodj meg róla, hogy megfelelően földelt vagy a testedben.

Az energia sok finom szintjét aktiváltuk. Mindez addig fog működni, amíg folytatod a mindennapi rutinodat. Mi mindannyian arra kérünk, hogy légy gyengéd magadhoz, ne ítéld el, ne kritizáld, ne kicsinyeld le magadat. Ne érezz bűntudatot, szégyenkezést, hibáztatást vagy haragot önmagad, illetve az éned felé. Engedd meg magadnak, hogy egyszerűen csak létezz. Gyakorold azt, hogy megfigyelő legyél, mint ahogy megfigyelnél valakit talán a fűszeresnél, ahogy végzi a bevásárlást. Nem vagy érzelmileg érintett abban, hogy mit vásárol, egyszerűen megfigyeled, hogy mit tesz, és tedd ugyanezt magadra vonatkozóan a saját tetteid és tapasztalataid hamis identitásaival, azáltal, hogy megengeded, hogy átalakuljanak.

Szent tüzed fénye lángoljon fényesen, és a Kvantum Tantra Alkímiája mutassa meg neked azon fény isteni és gyönyörű szakrális szövetét, ami ennek a szeretetnek a hatalmán keresztül érkezik. Az énnel kapcsolatos intimitásod csorduljon túl a fizikai világodon, összevegyülve másokéval, hogy az intimitás gyönyörű, megszentelt egyesülésévé váljon. Profitáljatok mindannyian egymás hatalmának fényébe és szeretetébe merülve, és együtt dolgozva, hogy megerősítsétek a fényt, hogy tápláljátok a szenvedély tüzét, hogy leromboljátok a régit és megteremtsétek az újat. Mindig áldottak lesztek, töltse el béke a szíveteket.

Én vagyok Jezabel, a Nők Felszabadítója, a lélek felszabadítója. Köszönet az időtökért.

A soron következő részre itt mehetek tovább:

Mária Magdolna: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 2 és a Kvantum Tantra Alkímiája 3 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-dubai-szent-tuz-templom.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...