Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 4 és a Kvantum Tantra Alkímiája 5

Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 4 és a Kvantum Tantra Alkímiája 5

rios-de-arena.jpg

Forrás:lightweaver

Csatornázta: Michelle Eloff ©

Dubai, 2008. július 22

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/vo6y20pvvc6hjbx/kvantumtantra_alkimiaja_5.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_________________________________________________________________

Előző részek:

Loo-Lu Csillag Istennő, Kuthumi Nagyúr és Hórusz Nagyúr – Csillagkód aktiválás közvetítés – Az Arany Kundalini/Kígyó aktiválása 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/loo-lu-csillag-istenno-kuthumi-nagyur.html?m=0

Lady Guinevierre és Kuthumi: A kvantum tantra alkímiája - Első rész

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/lady-guinevierre-es-kuthumi-kvantum.html?m=0

Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 1 és a Kvantum Tantra Alkímiája 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/jezabel-dubai-szent-tuz-templom.html?m=0

Mária Magdolna: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 2 és a Kvantum Tantra Alkímiája 3
Guinevierre: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 3 és a Kvantum Tantra Alkímiája 4
https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/guinevierrev-dubai-szent-tuz-templom.html?m=0

Jezabel vagyok, a nők felszabadítója.

Üdvözöllek benneteket ezen a helyen a mai napon, hogy mindnyájatokat elhozzuk a fény szent magjának közepébe, amit mindnyájan megtestesítettek.

Jelenlétetek ebben a szent időben hatalmas jelentőségű. Valamennyiőtöknek átnyújtjuk Isteni aranylenyomatotok szent kapszuláját, és meg is tartunk benne titeket, és belehelyezzük ezt az energiát az isteni bőség folyékony aranyenergia rácsaiba és a felséges alkímiai tudatosság energiájába.

A jelenleg, a bolygón élő összes emberi lény megkapja azt a lehetőséget, hogy magához ölelje a szent tüzet; azt az energiát, ami bennetek létezik, ösztönző erőként szolgál benneteket, ami megidézi a jelenlétetekbe az energiát, amire szükségetek van, hogy minden egyes szükségletetek manifesztálódhasson. A manifesztációs folyamat nem lehet teljes, amíg ez a belső tűz halott, vagy nagyon halovány.

Azért választottuk Dubai-t ennek a különleges aktiválásnak a helyszínéül, hogy a Szent Tűz templomokat újra életre keltsük. Ezek a templomok beleszövődnek minden olyan ember energiarácsába, akik készek és hajlandóak magukhoz ölelni az erejüket/hatalmukat. Ez annak az időszak, amikor a Papnők Tudatossága visszatér a Földre, de ezzel együtt jár egy igen nagyon erős tűz fénye is és ez a fény sokkal magasabb célt szolgál, mint hogy az elveszett lelkeket az igazságuk fényébe vezesse, ez a fény az Alkímia Tudatosság egy roppant erőteljes új spirálját hozza létre és támogat minden egyént, hogy önmagukat, mint isteni alkimistát értsétek meg, mindnyájan az igazságban vagytok már. Az életetek megteremtése nagy megtiszteltetés, és amikor ráébredtek, hogy a teremtési folyamat önmagában is mekkora megbecsülésnek örvend, akkor elkezditek tisztelni azon képességeteket, hogy megválasztjátok a tapasztalataitok minőségét. A legelső tény, amelynek megértését mindenkinek kötelező teljesen magáévá tennie, az az, hogy a rögzült tudatosság világa régi paradigmás; a régi idővonal az, ami tovább már nem szolgálja az élet teremtési folyamatotok magasabb célját. Azért vagytok most jelen, és azért tapasztaljátok ezeket az energiákat, és hallgatjátok ezeket a szavakat, mert tudatos döntést hoztatok, hogy nem vetitek alá magatokat a megfélemlítés és az elnyomás szintjének. A tüzetek elfojtása többé már nem része a rácsotoknak, ami annyit tesz, hogy a karma többé már nem aktív ösztönző erő a szent lenyomatotokon belül. Egytől-egyig kiléptetek már ebből, és készen álltok, hogy magatokhoz öleljétek a mindenható isteni tüzetek szent energiájának új kifejeződéseit.

Sokan vannak az aktiválásokban résztvevők között, akik változásokkal szembesülnek. Talán félelmet, bűntudatot, bénultságot éreztek ezen kihívásokkal szemben. Most megkívánják, hogy bízzatok ebben a tűzben, és hogy becsüljétek a Felszabadulás Megszentelt Magjait, amelyeket én, Jezabel juttatok vissza valamennyiőtökhöz, mivel visszatértetek, hogy visszaköveteljétek a Felszabadulás ezen Magjait. Ezek újra bekódolódnak mind a hét csakrátok energiájába, amely hatással van a fizikai testetekre, és bekódolódnak a többi test csakráiba is. A Világ, az Új Világ, tárt karokkal vár benneteket, hívogat, hogy lépjetek be ebbe az új életbe, ami után a lényetek minden porcikája vágyakozik. Többé már nem csak egy kívánság, vagy egy kósza gondolat, az hogy új életet teremtsetek, ez egy mély vágyakozás az atomi struktúrátok legmélyéről, ami ezért kiált. Aktiválták bennetek, hogy érezzétek ezt a vágyat, ami aztán oda terelt benneteket, ahol most vagytok. A hozzátok hasonlók tartják fönn az arany energia és a tűzenergia ezen rendkívül erőteljes örvényeit[vortex], így azok, akikben még mindig túl sok félelem van, önmaguk végett meg fogják látni az új nap fényét és végül megkockáztatnak egy lépést az ismeretlenbe, hogy átöleljék a tüzüket, és aztán bemernek majd lépni az Új Világba.

A Földeteken senki sem képes 2011. november 11 óta 100%-os pontossággal megjósolni, hogy mi fog történni a világgal. Senki. Amit én mondhatok nektek az annyi, hogy mindenki rendelkezik azzal a képességgel, hogy megvalósítsa, megteremtse az álmai életét, és ez nem üres locsogás. Ez nem az, amit Kuthumi néha úgy nevez, hogy ”paradicsomi állapot”. Ez a valóság, és én most azért vagyok itt, hogy átadjam ennek a valóságnak a bizonyítékát, mivel ha ragaszkodtok ahhoz, hogy az elmétekkel a régi módszerekre, utakra összpontosítsatok, akkor az Új Világba magatokkal viszitek a régit, ahol hatalmas mértékben fel fog erősödni annak megtapasztalása, amire nem vágytok, és ekkor visszahúznak egy portálon és visszatértek a régi paradigmába. Fizikailag ez nem történhet meg veletek, de megtörténik a mentális, érzelmi, és spirituális energiátokkal, amelyeken annyit dolgoztatok, hogy megszülessenek bennetek.

244 új dimenzió aktiválódik az emberiség és a Föld Anya szívcsakráján belül, a következő 4 hónapban. Ezalatt, azok az emberek, akik hajlandóak a jövőbe tekinteni, ellentétben a folyton a múltba nézőkkel, újjászületésként fogják megtapasztalni ezeknek a dimenzióknak az aktiválását, teljesen új életvitelként. Azok közületek, akik megelégedettség egy szintjét tapasztalják, az életetekben most új dimenziókat fogtok tapasztalni, ami további megelégedettséget, örömöt és békét fog manifesztálni az életetekben. Mindnyájatokat szolgálatra hívtak és a ti felelősségetek önmagatokért és az eljövendő generációkért, hogy biztosítsátok azt, hogy a bőségtudatosság az arany frekvenciájában belül leföldelődjön a Föld Anya testének csakráiban, és a főbb portálok mindegyikében körben a világotokban a nagyobb városokon belül.

Dubai hordozza a 244 újonnan megszülető csakra központi mag energiáját. Ez sok ember számára nagy kihívást jelent majd - szeretet, vagy pénz? Ez persze nem jelenti azt, hogy aki a szeretetet választja, annak nem lesz pénze. Nem, mert amit mi, a Felszabadulás Magjain és a Szent Tűz Templomokon keresztül hozzunk létre az a szeretet mélyéből ered, amely összehozza a szeretetet és a pénzt. Ez a bőséget, jólétet és gazdaságot jelenti, amelyet úgy hoztak létre, hogy megtestesítse a folyékony szeretet szakrális esszenciáját és vibrációját, ezért ez a jólét támogatja a nagyobb egész javát és ez szilárd alapokon áll. Ez az energia senkit és semmit nem foszt meg, vagy nem foszt ki, függetlenül attól, hogy milyen fizikai formát ölt. Most jön a kihívás, mert sok ember, akik már most is tevékenyen árasztják a gazdagságot, bőséget erre a helyre, önmagukban szembesülnek a kihívásokkal és elkezdik megkérdőjelezni tevékenységük mozgatórugóit. Az integritás a teremtés lényege, és az integritás magja a szeretet. Ezáltal senki sem lehet az integritás lénye, amíg nem a szeretet motiválja. Ezért állíthatom bátran, hogy az integritás, másik szó a szeretetre. Mivel a szeretet, egyben megbecsülés, tisztelet, sőt pénz is.

A pénz, olyan energia fizikai megtestesülése, amelyet az emberi lények manapság energia cserére használnak. Van mélyebb dimenziója is az energiacserének, amit az emberiségnek magához kell ölelnie most és ez a tűz energiája, amivel az élet szenvedélye cserélődhet az emberi lények között – ilyen lehet a közös munka szenvedélye, a szerelmes szenvedély, a szenvedély, hogy szeressék egymást, az emberiség támogatásának szenvedélye, annak szenvedélye, hogy folyamatosan a Szakrális Istennő legszentségesebb és legmeghatalmasodottabb kifejeződésévé váljanak, azzá aki tökéletes harmóniában és kéz a kézben jár az Isteni Kiegészítőjével, a Szakrális Istennel. Kivétel nélkül, valamennyiőtökben létezik az Istennő és az Isten, nemetektől függetlenül. Nem különülnek el tőletek. Éppen most, ezekben a nem mindennapi időkben, csoportként megragadjátok a Főpapnő Tudatosságot, ami azt jelenti, hogy elkezditek megérteni a főpapnő fényét, a szakrális isteni fényét, ami a társteremtés tüzének ösztönzője. A férfiasság képtelen kifejezni, vagy megtapasztalni ennek magasabb lehetőségeit az Istennő nélkül. Ezért bennetek az Istennek és az Istennőnek szükségszerű az élet szakrális táncát együtt járnia; és az arany energia szent szövetét szőnie.

Most arra kérlek, hogy csukd be a szemedet, ha még nem tetted volna meg, és fordítsd a figyelmedet a szívcsakrádra.

Képzelj el átható folyékony arany energiát, ami ezüsttel, magentával, és egy rendkívüli színjátszó ibolyaszínnel telítettet. Ezeknek az energiáknak és színeknek a kombinációja behúzza a Felszabadulás Magjait, azokból a szent oszlopokból, amelyek a Felszabadulás Istennőinek Szent Tűz templomait alkotják. A Felszabadulás ezen Magjai képezik a Kvantum Tantra Alkímiájának ötödik tanítását, mely a tantra lényege a szeretet szent szövése. Most hívunk téged, hogy szőjed a szeretet fényét, lehetővé téve a végtelenség ezen megszentelt energiájának nagyon érzéki fénye számára, más szavakkal a 8-as szimbólum számára, hogy keresztül folyjon az energiádon, és kezdd el vizualizálni ezeket a színeket és energiákat a szívcsakrádban, és ez egyidejűleg mozog a szívedből a torkodba, és a szívedből a napcsakrádba megalkotva egy csodálatos formájú nyolcas energiát(8). Ez összekapcsolódik a napfonat erejének és a torokcsakra kreativitásának szent fényével. A torokcsakrád a kreativitásod egyik központja. Minden lélegzet, amelyet belélegezel, és minden lélegzet, amelyet kiengedsz, megerősíti a három csakra közötti kapcsolatot.

Mialatt ez történik, addig én, Jezabel belépek a 88. dimenzió energiájába, és itt történik meg az, hogy átveszem a Felszabadulás Magjait, és a Szent Tűz Templomok 12 rácsát, amelyek a következő 12 napban Dubaiban rögzülnek. Mindannyiotok koronacsakrájában bekódolódik most egy szent szimbólum. Egyenként, valamennyiőtök elé odaállok, és a koronacsakrátokba beillesztek egy ragyogó Kvarckristályt. Ez a kristály tartalmazza azokat a szent rezgéseket, amelyek a 12 templom energiáira hangolva tartanak benneteket, függetlenül attól, hogy éppen most hol vagytok a Földön. Ti vagytok szeretteim a Szent Tűz Templomok őrzői, akár férfi, akár női testben legyetek is. Amikor a Szent Tűz Templomokat eredetileg megalkották, akkor ti, androgün formában léteztetek. Képesek voltatok a szeretet ezen isteni, finom és nagyon szentséges szálait megszőni, ez olyan tiszta szeretetet, hogy semmi sem képes negativitással telve még a közelébe férkőzni sem ennek.

A következő hat hónapban, valamennyien egy egyedi frekvenciát fogtok kibocsátani, ami keresztül fog folyni a test mind a hét csakráján. 6 hónap múlva, pedig ez ki fog terjedni a 12 csakrára, majd további 3 hónap múlva, - a 9 hónap végeztével, - a test összes kisebb csakrájára, beleértve ebbe a 144 bőségcsakrát is, és ezek az alkímia és a bőségtudatosság egy másik dimenziójába aktiválódnak.

Minden egyes megtett lépésetekkel ezen isteni rácsoknak otthagyjátok a lenyomatát a Földön. Valamennyiőtök ezen rendkívüli geometrikus fénymező egy-egy szent darabkája. A célotok, hogy szeressétek az életeteket, önmagatokat és hogy magatokhoz öleljétek isteni jogotokat, hogy megtapasztaljátok a legkülönlegesebb életet, mert mindez létrehozza ezeket a vibrációkat.

Ezért most azt kérem, hogy nyisd meg a szívcsakrádat egymás felé, nyisd meg a szívcsakrádat, hogy befogadhasd a Föld Anyát, nyisd meg a szívcsakrádat, hogy befogadhasd a bolygó minden nőjének és minden leánygyermekének isteni fényét. Húzd be ezt az energiát a szívcsakrádba, és engedd meg az arany, az ezüst, és a platina energiáknak, hogy összevegyüljenek a magenta és ibolyaszínekkel azért, hogy keresztülmossák, átjárják a bolygó minden felnőtt nője és leánygyermeke, vagyis a nők rácsozatainak összes szintjét. Hangolódj rá a benned létező mélységes szeretetre. Ha nem érzed ezt, akkor gondolj egy olyan időszakra, amikor annyira szerettél valakit, hogy a tested majd fölrobbant az intenzitás erejétől, és ez az energia intenzitás az, amelyet kérem, hogy használj, mert most ki kell tisztítanunk az elnyomott nők kollektív dühének újabb szintjét.

Vegyél most nagyon mély lélegzetet, miközben nyolcig számolsz, tartsd bent hatig, és lélegezz ki nyolcig számolva.

Majd tarts szünetet négyig számolva, aztán lélegezz be hatig számolva, tartsd bent négyig, és a kilégzés hatig számolva történjen.

Tarts szünetet háromig számolva, majd mély belélegzés nyolcig, tartsd bent négyig, majd engedd ki nyolcig számolva.

Most folytasd a légzést ellazulva, és a számodra a legkényelmesebb ritmusban, de érzékeld és lásd a lélegzeted folyékony energiaként az óramutató járásával megegyező irányba mozogni. Lélegezd be az alkímia tudatosság új örvényeinek megszentelt és isteni energiáit, a Kvantum Tantra Alkímia új szakrális örvényeit, amelyek a mostani különleges tanításban a Felszabadulás Magjaiként lépnek be. Ahogy az óra járásával megegyező irányban belélegezel, én, Jezabel elkezdem kiárasztani azokat az energiákat, amelyek a Felszabadulás Magjainak visszaszerzéséhez szükségesek, és amelyek az egyedi energia mintázatoddal vibrálnak. Üdvözöld ezt a testedben, nyisd meg az összes csakrádat, mert kiérdemelted az isteni jogot, hogy visszakapd ezeket.

Most, a jelenlétünkbe hat arany hímoroszlán jelenik meg, és őket hat fehér nőstény oroszlán kíséri, ők képviselik az arany és platina energiák szent örvényeit[vortex]. Ők szimbolizálják a Menny és Föld Tudatosságát; az isteni szent tűz alkímiáját. A fehér oroszlán nem erőtlenebb, mint az arany oroszlán, és az arany oroszlán nem erőteljesebbek, mint a fehér oroszlán, és mindkettő szükséges azért, hogy megtartsák ezeket a vibrációkat. Az oroszlánok jelenléte rendkívül fontos ezekben az időkben, mivel ők hordozzák az energia mintázatait, amelyek újra fogják kalibrálni a földi rácsozatokat, új energiákat eredményezve, hogy az embereket az igazságuk bömbölésére/üvöltésére motiválják. Az oroszlánok, a fehérek és az aranyak egyaránt, az igazság hangjai, az Isten hangjai és az Istennő hangjai, akik együtt járnak, egyenlőként meghatalmasodva, támogatva önmagukat és egymást feltétel nélkül elfogadva és kifejezve ezt. Ez az energia kezd átszivárogni a földi rácsozatokba, a Föld Anya éteri rácsaiba a folyékony rácsokon keresztül. Ez ki fog terjedni szeretteim, mintegy 3000 mérföld átmérőben. A következő 9 hónapban fog ez megtörténni, ami annyit tesz, hogy 9 hónapba telik el, amíg az energia a 3000 mérföldet megteszi, de amint minden egyes energiahullám elérte a célját, mielőtt a következőhöz indulna, és ezalatt megszületik a Főpapnő tudatosság. Egytől-egyig valamennyien meg fogjátok tapasztalni a fény és szeretet megszületését annak eredményeként, hogy behúzzátok a csakráitokba a Felszabadulás Magjait.

 

Folytasd a mély légzést, és lélegezz be az óramutató járásával ellenkező irányban behúzva az energiát. Ez behozza a csakráidba a Felszabadulás Magjainak következő szintjét, egyiket a nőies irányából, a másikat a férfias irányából. Miközben lélegezel, és ezt teszed, én, Jezabel behelyezem a szívcsakrád 244 portáljába a Szent Tűz Templomok szakrális kulcsszimbólumait, kifejezetten ezeknek az átjáróknak az aktiválásáért. Minden ilyen átjáróban van egy fehér láng. A hat jelenlévő fehér oroszlán létre hoz egy energetikai kapcsolatot veled és segíteni fognak a fehér tüzed teljes aktiválását fenntartani. Ezeknek a lángoknak a működése az aurád energiamintáit teljesen átalakítja, újrateremtve a testedet alkotó molekulák mágneses mezejét. Ez most bekövetkezik, mert a DNS-ed most már aktivált az öntudatosság és ezen nagyon erőteljes szeretet energia elfogadásának ezen új szintjén.

 

Ha úgy tetszik, akár szeretet-mágnesnek is hívhatjátok magatokat. Ez a mágneses energia behúzza majd számotokra azt, ami visszatükrözi a Kozmikus Szüleink nagy és isteni szeretetét. A ti választásotok az, hogy elfogadjátok-e ezt vagy sem, hogy megengeditek-e magatoknak az ekkora támogatást, az ekkora szeretet megtapasztalását, ami amúgy számtalan formában fog érkezik hozzátok. A kihívásotok, hogy fölismerjétek ezt, majd utána az a kihívásotok, hogy engedjétek be ezt magatokba.

Újra azt kérem, hogy összpontosítsd energiáidat a szívcsakrádra, hogy hangolódj rá arra a szeretetre, amelyhez már korábban kértem, hogy kapcsolódj. És most elkezdjük aktiválni a szexcsakrádban, harmadikszem csakrádban, és a koronacsakrádban a 12 Szent Tűz Templom alapzati energiáinak következő szintjét.

A szexcsakrád, a nőiesség csakrája, a nőies teremtő energia, ami a tudatalattihoz kapcsolódik. A harmadikszem szintén a tudatalattihoz kapcsolódik. Tehát a harmadikszem a férfias, a szexcsakra a nőies. A koronacsakrád az a fény, amely a Világegyetemhez rögzít. A gyökércsakrád pedig a Földhöz rögzít.

És most ráhangolunk téged a rácsoknak azokra a vibrációira, amelyek az úgynevezett jövőben rejlenek. Tegyed ezt úgy, hogy üdvözöld a jövőbeni énedet, aki már végigcsinálta ezt. Aki már megvalósította a tervet, és húzd be azt az aspektusodat az energiameződbe, ahol elkezdhetjük újrakalibrálni a tudatalattidból kiáramló energia mintázatokat, ami vagy gátolja, vagy ösztönzi képességedet, hogy teremts a nőies csakrán keresztül, és a képességedet, hogy teremts a harmadikszem, vagyis a férfias csakrán keresztül. A harmadikszem csakrátok határozza meg azokat az életmintázatokat, amelyeket - önmagukat megismétlődőnek találtok, és ha ezek gátló, vagy korlátozó mintázatok, akkor most már készen álltok bevégezni és örökre elengedni ezeket.

Minden olyan energia, amit ma behoztunk, annak 18 órát fog igénybe venni, hogy teljes legyen. A következő 18 órában integrálni fogjátok az összes energiát. Egyszerűen csak engedjétek ezt meg. Az égvilágon semmit sem kell tennetek fizikailag, érzelmileg, vagy mentálisan. Ezek az energiák pontosan tudják, hogy mit kell tenniük.

Most pedig, engedd a szívedet még jobban kitárulni és szeretném, ha kapcsolódnál a vággyal, hogy megtapasztald az élet szeretetét annak összes vetületében, és terjeszd ki ezt a világba.

A kiterjesztés, amit egy másik szép fény rácsozatból küldtök ki, ez a szándék egy szent megszövése, és most szeretteim, amit mi most csinálunk a Kvantum Tantra Alkímiájának egy gyakorlata, energiáké, amelyek azért gyűlnek össze, hogy megtestesítsék a szeretet szándékait. Ezek egybefonódnak, és felkínálnak egy ajándékot a Föld Anya és az emberiség számára, akár elfogadják, akár nem, ez nem probléma. Ti megkapjátok, és megosztjátok ezt, és ez egy másik fontos gyakorlat a Kvantum Tantra Alkímiájában, mivel azáltal, adva kaptok is, ez fenntartja az élet szakrális áramlatát, a végtelenség szimbóluma a csakráitok között mozog, köztetek és az élet között, köztetek és az emberiség között, köztetek és a tudatosság között és minden más között, ami megtestesíti az életet. Ez egybeszövi mind a tizenkét Szent Tűz Templom összes energiáit, és isteni szövetet teremt a DNS-etek tizenkét szálán belül.

Tizenkét olyan új tudatossági szint lesz, ami meg fogja szülni önmagát, szeretteim. Egy kis idő múlva, megtapasztaljátok, hogy ebből három, az élet fizikai tapasztalatain keresztül érkezik, három, az érzelmi tapasztalatokon kerül, másik három a mentális testen keresztül, a maradék három a spirituális testen keresztül. Meg se próbáljátok meghatározni, hogy mindez hogyan történik, egyszerűen csak fogadjátok el a megtörténtét. Még egyszer, semmit sem kell tenned azon kívül, hogy átadod magadat és engeded ezt megtörténni. Ez alatt a Szent Tűz Templomok tizenkét energiája elkezdi arany és platina fénnyel átszőni a szívcsakrádat, szent csoporttá egyesítve benneteket; szent őrzőkké, és az integritás eredeti kódját aktiválják, és ugye emlékeztek rá, az integritás a másik szó a szeretetre. És ennél a pontnál, a hat arany oroszlán megnyitja harmadiszem csakráját, és elkezd energiát táplálni a testedbe és ez az energia a napfonatodon és a szexcsakrádon keresztül a szeretet hullámait bocsátja ki, ami átmossa az egész világot, az egész életedet és a tudatosságod összes szintjét.

A Föld Anya megnyitja feléd a szeretetét, belélegezz, és elkezd energiát behúzni a koronacsakrádból, a gerinceden keresztül a gyökércsakrádon át a saját testébe. Visszahúz téged a testedbe, vissza az életbe és megígéri, hogy szilárdan megtart téged. Megígéri, hogy támogat téged. A testedbe leföldelve kell maradnod, ha manifesztálni és materializálni akarsz bármit is a fizikai világodban.

Semmit sem leszel képesek a fizikai valóságban manifesztálni, ha a testeden kívül vagy és az intimitás tüzének csakrái, a gyökér- és a szexcsakra, ami a földhöz rögzít. Ébredeznek a csakráid, az élet szenvedélye elkezd most izzani, miközben veled dolgozunk. Engedd, hogy vezessen, engedd, hogy megmutassa és emlékeztessen téged, hogy hogyan használd ezt. Bízz a testedben, bízz a tüzedben, a kreativitásodban, bízz a szeretetedben, és így cselekedve átnyújtod a világnak a bizalom ajándékát és ez arany újraegyesülést teremt a szívek között, az elmék, a testek, a szellemek és az emberiség szándékai között.

Most megvan annak a lehetősége, hogy valami nagyon fontosat válassz, amit készen állsz megjeleníteni/manifesztálni az életedben és kivetíteni ezt a szándékot az általunk alkotott energia közepébe. Néhány pillanatig foglalkozz ezzel.

A hím, és a nőstényoroszlánok egyesített energiája a szándékodnak megfelelő táncba kezd. Arany és platina energiájának szövete a szándékodat a tisztaság dimenziójának kapszulájába zárja. Biztosítsd a leföldeltségedet a Földhöz kapcsolódva és rögzítve, a szeretethez és az élet szenvedélyéhez rögzítve és ahhoz kapcsolódva, amit kértél, hogy megnyilvánuljon a következő 6-8 hétben, bízz az erődben, hogy így is lesz. A következő 6-8 hétben látni fogod magadat feltörni, és az új életet látni fogod gyökeret ereszteni.

Ez lehet, hogy nem teljes állapotában nyilvánul majd meg, de a szándékaid szerinti elvárások elkezdenek megmutatkozni a következő 6-8 hét közepére. Remélem, ez elegendő motiváció arra, hogy leföldelt maradj a fizikai testedben, hogy kapcsolatban maradj a benned égő tűzzel és szenvedéllyel. Ez az a szenvedélyes energia, ami folytatja azoknak az erőteljes hullámoknak a táplálását, amelyek kitisztítják az elnyomott nők dühét, ami által a Főpapnő Tudatosságának isteni puhasága, lágysága, teljesen lerögzülhet és visszatérhet a Föld Anyához, egyesítve a férfiast és a nőiest, és a szakrális tánc a kettős-spirálban teljesen aktiválódik, és ezek az energiák körbetáncolják a gerincedet, és behatolnak a lényedbe.

Szerettem, húzd most vissza az energiádat a fizikai testedbe, de ne úgy lásd az energiát, mint ami kimerült, hanem inkább ami a teljes erejében és a Föld mélyéből tart meg téged. Lásd olyannak, mint egy fa gyökereit kiterjedve a Föld Anya mélyébe és minden felé ágazni, az ágai pedig, a Kozmoszba nyúlnak erősen, biztonságosan és támogatottan. Ez az az ajándék, amellyel mindenkinek kedveskedünk.

A tizenkét oroszlán, - a hat hím és a hat nőstény - veled marad az energiameződben a Tizenkét Szent Tűz Templom lehorgonyzásának teljes időszaka alatt. Minden energia, amelyet megteremtettünk, szintén veled marad ugyanebben az időszakban, csak egy dolog van, amit tőled kérünk azon kívül, hogy földeld le magad, ez pedig az, hogy ünnepeld az életet. Ünnepeld azt a tényt, hogy az élet megélését választod, mivel ezzel örömet okozol nekünk és ezáltal jó munkát is végezel.

Most pedig, arra kérlek, hogy a tenyeredet fordítsd felfelé, és feltartott kézzel fogadd be a szeretet ajándékait vezetőidtől, hogy megkapd ezek az ajándékokat a Minden Ami Van isteni jelenlététől; a szenvedélyt, örömöt, békét, integritást és harmóniát, és üdvözöld ösztönző minőségeidként és az egész hátralévő életedben kitartó témákként, amelyek óvnak, inspirálnak, és ápolnak téged. Van egy olyan portál, amelyet nyitva hagyunk a szívcsakrádban, ami a hat hím és a hat nőstényoroszlán őrizete alatt fog állni. Ez az átjáró azért marad nyitva, hogy végigvigye a folyamatot, ami a következő napokban folytatódik, és amit Mária Magdolna és Guinevierre úrnő fog veletek végigvinni.

Szeretném kifejezni a nagyrabecsülésemet az igazságotokért, és megköszönni, hogy autentikus sablon szerinti világot és életet választottatok. Valamennyiőtöknek köszönjük, hogy meghallottátok a szolgálatra hívó hangot és, hogy engeditek magatokat adni és kapni, áldani, és áldva lenni. Én vagyok Jezabel, a nők felszabadítója, és köszönöm az időtöket. Köszönöm a szereteteteket, és köszönöm a jelenléteteket.

Kísérjen béke az utatokon. Viszontlátásra!

Én vagyok Kuthumi, és ennél a pontnál kapcsolódom be szeretteim, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ezen rendkívül fontos esemény alkalmából, amikor átrendeződnek az emberiség energiái. Azzal, hogy ezek az energiák átjönnek, a fénymunkások isteni sugallatain és szándékain keresztül, nem csak önmagatoknak, de az emberiség többi résztvevőjének számára is átveszitek ezeket az ajándékokat.

Az én jelenlétem, csak rövid látogatás ebben a közvetítésben, ezért csak annyit kérek, hogy mozgassátok át a testeteket, hogy befogadhassátok a Jezabel által átnyújtott energiákat. A következő tizennyolc óra egységberendeződési folyamata nagyon fontos és úgy találhatjátok, hogy testetek esetleg kényelmetlenül érzi magát, vagy elmerevedik, ha nem mozog. Ezért, amint befejeztem a közvetítést, legalább 10-15 percig mozgassátok a testeteket. Az energiák, fizikailag érintik a testeteket, a testetek izmai változásokon esnek át a következő órákban. Az izmok a támogatást jelképezik, és az az energia, amelyet Jezabel átadott, nagyon erőteljesen támogató energiák. Ezért nyíljatok meg számukra, üdvözöljétek, és mozgassátok azokat.

Béke legyen veletek szeretteim! És legyetek tisztában azzal, hogy állandóan veletek vagyunk, és én is szeretném megköszönni valamennyiőtöknek, amit tesztek, amit tettetek, és minden egyéb erőfeszítést, amit a lehető legjobb életért megtesztek.

Kuthumi vagyok a Szeretet és Bölcsesség aranysugarának Chohanja, és üdvözöllek, és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai

Soron következő anyag:

Mária Magdolna – Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 5 és a Kvantum Tantra Alkímiája 6

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-dubai-szent-tuz-templom_19.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...