Kuthumi - (1:10) Utazás az öt testen keresztül

 Michelle Eloff (08.09.16) - Kuthumi: (1:10) Utazás az öt testen keresztül

awakening2.jpgForrás: thelightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/j6wgkupsu93r3hq/1_10+Utaz%C3%A1s+az+%C3%B6t+testen+kereszt%C3%BCl.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Michelle Eloff által csatornázva ©
Johannesburg, 2008. szeptember 16.

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az átalakulás, a gyógyulás, a megvilágosodás és a béke áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek ezen a napon, miközben mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk.

Szeretteim, ez [az aktiválás] (2008.) október 1-e különleges idővonalának aktiválása. Ez a különleges energiaörvény abból a célból nyílik meg, hogy előhúzza azokat az energiákat, amelyek mindegyikőtöknek segítséget jelentenek október és november hó folyamán, (ez előkészület is volt a Felemelkedés Második Hullámára, 2008. december 21-én). Ezek a vibrációk támogatják a sejtemlékezetben tárolt belső érzékelő-képességet, hogy az megnyíljon a tudatosság hatalmasabb birodalmára, így amikor 12. 21. után belépsz az új isteni terv folyékony rácsába, meglesz a belső kapacitásod, hogy megértsd azokat a vibrációkat és azon tudatosság új szintjeit, amelyek segítenek neked az élet érzékelésének kiterjedtebb állapotait kifejleszteni, csakúgy, mint az ön-érzékelését.

Az emberek sok éve háborúban állnak önmagukkal. Ez számos okból lett így, és a mai közvetítés célja, hogy segítsen nektek megérteni, hogyan reagál, vagy válaszol a test az összes végbemenő változásra. Mindenekelőtt a spirituális test, ami mostanra átalakult, és számos új kristály-frekvenciát tárol magában. Ezek a kristályfrekvenciák az új tudatosság erősítőiként szolgálnak – ha nevezhetjük ezt így – ezek annak befogadói és továbbítói. Amikor a kiterjedtebb ön-érzékelés állapotában vagy, [akkor] abban a helyzetben vagy, hogy képes vagy jobban megérteni, hogy mi következik az utadon, és szintén megvan a lehetőséged, hogy méltányold a számodra közvetített információt. Megvan a képességed, hogy befogadd azt az információt, ami közreműködik az átalakulás és az átváltozás egész tervében, amellyel meg leszel ajándékozva. A spirituális test mondhatni a komplex identitások [egész] skáláját tartalmazza, ezen identitások mindegyike a már uralt aspektusaidhoz kapcsolódik, azokhoz, amelyek energiát és információt fogadnak be, [majd] továbbítják magasabb aspektusaid segítségével, így a kiterjedtebb érzékelésed összes része egybegyűlt, és összhangban dolgozik, hogy biztosítsa, hogy az emberi én képes legyen felfogni ezen új időszak mérhetetlenségét, ezt az új korszakot, amelyben most az emberi lények önmagukon belül növekednek.

A mentális test egy csomó kristályvibrációt elnyelt. Ez azt eredményezte, hogy a régi paradigma programozásának eredményeként felépült idegpályák összeomlanak, és miután összeomlanak, valami újjal kell helyettesítődniük. Az összes általunk átadott tanítás, és sok minden mások munkájából [is arról szól] hogy bevonzattál, hogy része légy az új idegpályák felépítése folyamatának. Minél előrehaladottabb a tudatosság, annál nagyobb lehetőséged van rá, hogy megértsd a kiterjedtebb érzékelést. A tudatosság érzékenyebbé tesz téged, és érzékenységed nem rossz dolog, az érzékenység olyan rendszer benned, ami támogatja az emberi tapasztalást, abban az értelemben, hogy a létezés képes hozzákapcsolódni a harmadik dimenziós valóságod fizikai paradigmáján túl létezőhöz, amelyet észlelsz az általad megélt bármelyik idővonalon.

Ami most történik, az az, hogy a kollektív spirituális testnek szüksége van a kristály-energia ugyanolyan mennyiségének elnyelésére, így ez a kollektív tudatosság, amelyben találod magad, képes befogadni a világban és a világon túl lévő kiterjedtebb érzékelés által továbbított [impulzusokat], amelyeket Te a Föld bolygóként észlelsz. Amikor ez beszivárog a kollektív test mentáltestébe, akkor a kollektív test úgynevezett idegpályái szintén változhatnak.

A bolygótok a drasztikus változás fájdalmaiban leledzik, ezt a változást már sok éve előre látták, és most első kézből tanúi vagytok ennek, amiről korábban már beszéltünk. Létfontosságú, hogy ne vásároljatok be ebből a változás eredményeként hamarosan felszínre jövő kollektív félelemből. A legtöbb emberi lény számára nagyon kényelmetlenek [ezek] a változások, mert az alsó egó, ahogy ti ismeritek, azt részesíti előnyben, ami már ismerős. Ez az ismerős tér az önelégültség tere, és az ismerősség nagyon gyakran a megvetést táplálja, és amikor valaki olyan térben van, ahol semmi sem változik, és úgy találja, hogy az élete újra és újra ugyanazon régi témák körül forog, [akkor] az illető belezuhan a neheztelés/harag állapotába – neheztel a felelősségre, életének jelenlegi folyamatára, és ez behúzza az energiáját a harc, a szenvedés, a lefojtottság régi paradigmájába. Az egyének számára normális, hogy így érezzenek, probléma akkor keletkezik, amikor valaki idejének többségében ebben az állapotban van. Így a mentáltest változásai azért vannak, hogy segítsenek neked túlmenni az úgynevezett többségen, és belépni az életedben a kisebbség létállapotába, és itt a neheztelés, az elfojtottság, a harc és a szenvedés érzéseire gondolok.

Azok az emberi lények, akik az alacsonyabb érzékelő-képesség [szintjén] vannak, amelyre gyakran hivatkoznak alacsonyabb tudatállapotként is, ezeket a változásokat kifejezetten nehéznek fogják találni. Azt fogod látni, hogy a szegénység még nagyobb problémává fog válni, mint amekkora volt. A feltételekhez kötött szeretet és az áldozati tudatosság meg fog jelenni, hogy felerősítse, ahelyett, hogy csökkentené. Ennek az az oka, hogy az embereknek muszáj eldönteniük, hogy mely életminőséget kívánják élni. Minden ember kiválasztotta a saját különleges élettervét az inkarnálódást megelőzően, és mindaz, amivel szembenéztél, hozzájárult ahhoz, aminek mesterévé váltál. Most folytatódik az ön-uralás folyamata, ám ez [már] másik szint, ez továbbfejleszti az ön-uralás azon [korábbi] szintjét.

Amikor valaki körbeforog, olyan, mint a saját farkát kergető kutya, de amikor belépsz abba az állapotba, amit spirál[is] tudatosságnak fogunk nevezni, [akkor] folytatod a felemelkedést az ön-uralás szintjein, és ez az, amiért azt kérjük mindegyikőtöktől, hogy ne vásároljatok be a kollektív félelem hálókból, mert ezek most felerősödnek a változások eredményeként. Már mindegyikőtök mérhetetlen változásokon ment keresztül az életében, és [továbbiakon] is fog keresztülmenni, mert ez a folyamat fel fog most gyorsulni, mindenki életének további területei kerülnek megvilágításra, és úgy fog tűnni, mintha [azok] rosszabbá válnának. Létfontosságú, hogy biztosítsd, hogy – ezen a módon kifejezve – a tered benne legyen a béke buborékjában, abban a térben, amelyik támogat téged. Annak kompromittálása ami támogatna téged, önmagad elárulása és megtagadása azok a minőségek, melyek rögzítve tartják a folyékony határokat, ami azt fogja eredményezni, hogy úgy érzed, mintha hátra mennél, visszafelé haladnál; [mintha] visszafejlődnél, de ennek ez esetben nem muszáj így lennie.

Korábban már sokszor mondtam, hogy minden veletek kezdődik és [veletek] végződik a személyes élet-ösvénnyel kapcsolatosan. Amikor biztonságban és támogatva érzed magad, könnyebb az életed külső körülményeivel foglalkoznod, bár közületek azok, akik különlegesen érzékenyek annak kiterjedtebb érzékelése miatt, hogy mi jelenik meg a körülöttetek lévő világban, ők fogékonyabbak az alacsonyabb frekvenciájú tudatosság által kibocsátott kivetítésekre, mert ez a többségben lévő energia. Ezért nagyon fontos, hogy közületek mindenki szánjon időt az elvonulásra, és hosszasan adtam át közvetítéseket, amelyek az elvonulási időszakotokkal foglalkoznak. Szánjatok rá időt, hogy elcsendesedjetek, hogy a naplótokba írjatok, vagy kiüljetek a természetbe és kommunikáljatok a felsőbb énetekkel, Istennel, a [szellemi] vezetőitekkel, vagy bárkivel akihez érzésetek szerint leginkább kapcsolódtok. Ha ezt nem teszitek meg, úgy fogjátok érezni, mintha rátok omolna a világotok, és a nyomás túl naggyá válik.

Ez a különleges örvény nemcsak a kollektív testbe húz be energiát, [hanem] az önmagukra éber emberek csakráiba is behúzza az energiát, és felerősíti az ezen csakrákban hordozott tudatosságot. Ez azt jelenti, hogy 2008. október 1-én létrejött örvény oly módon hat a csakrákra, hogy most a csakráitok gyorsabban fognak forogni, és most minden csakra örvénye több energiát fog magába húzni, és [többet] a spirituális testek kristály-frekvenciáiból, és ezek én több tudatos és éber aspektusában tárolódnak. Mindez támogatja az új idegpályák létrejöttét. Használd a megkülönböztető-képességedet azzal kapcsolatban, hogy mibe merülsz bele, milyen társaságban, abban az értelemben, hogy milyen emberekkel töltesz sok időt, mit olvasol, mindazt, ami olyan befolyásoknak tesz ki téged, amelyek az idegpályákban tárolódnak, mert a benned ténylegesen jelen lévő energia sokkal fogékonyabb most a programozásra, mint bármikor korábban, valóban olyan a fogékonyságod, mint egy kisgyermeké életének első három évében, amikor olyan, mint a szivacs, mindent magába szív a környezetéből; a különbség az, hogy neked megvan az intelligenciád, hogy használd a megkülönböztető-képességedet.

Az intellektuális test szintén mérhetetlen változáson megy keresztül, és ebben az értelemben használhatod az intellektusodat, hogy támogasd azt, ami beültetésre kerül az új idegpályákba. A tudás hatalom, de milyen fajta tudásra teszel szert? A tudás mely minőségét szerzed meg, és ez mennyire gyökerezik az igazságban?

Létfontosságú [felismerni], hogy a létrejövő változások az intellektus gondozásának [és táplálásának] eredményei. Hogy miért létfontosságú ez? Mert manapság a társadalom nagyon nagy hangsúlyt helyez a tudásra, az intellektusra, de ezt alkalmazva vajon mi manifesztálódik? Ez az, ahol az ok és okozat törvénye nagyon fontos szerepet játszik, és az érzékelő-képességed segítségével olyan helyzetbe kerülsz, hogy tisztán megláthatod, hogy mi hasznosul abból, amit intellektuálisan integráltál, megemésztettél és bevittél magadba.

Az összes test közül az érzelmi tested az, amelyik a legnagyobb kihívásokkal telt időszakon fog keresztülmenni, egyszerűen azért, mert a kollektív érzelmi test még a fejlődés feltartóztatott állapotában van, és az összes olyan részed, amelyek a feltartóztatott fejlődés érzelmi állapotában voltak, most mind felgyorsított érési folyamatba fognak kezdeni, és a kollektív sebek gyógyítása része a szerepednek. Minden egyén, aki saját sebeivel végzett munkába kezd, hozzájárul a kollektív sebek gyógyításához. Az érzelmi test mondhatni „helyreállító sebészeti beavatkozáson” fog keresztülmenni, a személyes [szellemi] vezetőid és a gyógyító angyalaid egy hatvanhat napos időszakon át álomállapotban el fognak vinni, hogy végbemenjen ez a „rekonstrukciós sebészeti beavatkozás”. Az érzelmi tested minden olyan területe, amelyik a feltartóztatott fejlődés állapotában van, „célkeresztbe” kerül ebben a folyamatban, de ez nem egy-egy [olyan] speciális témán való „hárfázás” folyamata lesz, amelyik előtérbe fog kerülni, [hanem] meg fogod figyelni, megteszed, amit meg kell tenned, hogy behozd a meghatalmasodás állapotába, és [aztán] továbblépsz a következőre. Nincs arra tér, hogy tovább dagonyázz azokkal a [már meggyógyított] témákkal.

Mielőtt pánikba esnél erre való tekintettel, tudd, hogy jelen van az általad kért támogatás, és lesznek olyan helyzetek, melyekben katalizátorként szolgálsz, amikor felhozod ezeket a témákat mások számára. Emlékezz rá, hogy ez nem a Te témád, és hogy ez az egyén támogatást kap abban, hogy arra a sebre fókuszáljon, amelyik a feltartóztatott fejlődés állapotában van. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a kollektív érzelmi test elmozduljon a tudatlanság állapotából a tudatosságba [a kiterjesztett érzékelésbe]. Október és november hónapja jelentős fókusz az érzékelő-képesség témakörére, és minden alkalommal, amikor úgy gondolod, hogy minél tudatosabbá váltál a világodban manifesztálódó énre, ez annál inkább kihívásban fog részesíteni, hogy kiterjeszd az érzékelő-képességedet, hogy megértsd [azt,] hogy valójában mit jelent ez az érzékelő-képesség. Így az intellektus és az elme valóban nagyon fontos szerepet játszik mostanában. Az elmúlt időkben voltak olyan spirituális tanítók, akik azt mondták, hogy nem kell megérteni az élet folyamatát, [csak] egyszerűen élni kell, benne lenni, tapasztalni, de a változás e különleges időszakában szükséges az intelligencia, ami megért, így az alsó egó képes túlhaladni a régi paradigmákat, és belépni a – hadd nevezzem így – az ismerősség másik állapotába; az egyetlen különbség az, hogy ez nem az ismerősség önelégült helyében fog gyökerezni, az egó el fog indulni a kiterjedtebb tudatosság spirálja mentén.

Amikor az emberi lények folytatják élettervük uralását, [akkor] az egó átalakul, a világotok avatárjai, a guruk és a felemelkedett Mesterek uralják a tervüket, és nektek is megvan ugyanez a lehetőségetek. Minden avatár, minden guru, minden Felemelkedett Mester ugyanazon a helyen kezdte, ahogy mindenki más is, így annak oka, amiért ennyire jelen vagyunk, az, hogy nekünk megvannak a készségeink, és megvan a „know how”-nk - magyarul tudjuk, hogyan kell ezt tenni - a bölcsességünk, és a tapasztalatunk, hogy képesek legyünk segíteni nektek átalakulásotok megteremtésében.

Az érzelmi testnek mérhetetlen kollektív sebe van – ez a tátongó seb a Közel-Kelet övezetében van a mostani időszakban, és megnöveli az energiáját, hogy a seb az alsó egóból származik, ami, amint már tudjátok az Amerikai Egyesült Államok. Ez nem jelenti azt, hogy kimondjuk, hogy minden amerikai polgár negatív, egyáltalán nem, [hanem] az országról beszélünk, és azokról, akik sokkal inkább hatalmi pozícióban vannak, mint a tényleges polgárok, mert sok polgára van az Amerikai Egyesült Államoknak, akik nagyon tudatosak és éberek önmagukra.

A betáplált energia formálja az Amerikai Egyesült Államokat, ami súlyosbítja a középponti sebet a Közel-Keleten, [mely seb] kezd most továbbszivárogni a bolygótok egyéb területeire, és azon területek egyike, ahol most felbukkant ez a vérmérgezés, konkrétan Oroszország. Ez célt is szolgál ez alkalommal, mert sok minden történt Oroszország kollektív rácsainak felszíne alatt, és mondhatni, hogy mindezek a nagyon csendes helyek most magukra fogják vonni a figyelmet, mert ha mint teljes testre tekintesz a Földanyára, akkor minden részének újra kell most élednie, és amelyik terület nem kapta meg azt a figyelmet, melyet megkíván, az elő fog most törni, vagy gyulladttá válik, hogy így megkapja a szükséges figyelmet. Pontosan ugyanez van az emberi testben is, ha van valamilyen probléma, és kezeletlenül marad, akkor olyan módon fog manifesztálódni, hogy magára vonja a figyelmedet.

2008. november 11-én szerte a világon számos portált aktiváltunk, azokra a területekre fókuszálva, amelyeknek a legnagyobb figyelemre van szükségük, [és] ez elkezdte a bolygótok szivárgó sebeinek tisztítási folyamatát. A Közel-Keletnek és Oroszországnak, csakúgy mint az Amerikai Egyesült Államoknak lesz szükségük kezdetben a legtöbb tisztításra, de legyetek tudatában, hogy ami a test egyik területére hat, az hat az összes többi területre [is].

Most Dél-Afrikára kívánok fókuszálni, a bolygótok gyökércsakrájára. Az emberiség tudatosságának alapzata ugyanis jelenleg oly sok változáson megy keresztül, hogy a gyökércsakra elkerülhetetlenül el fog kezdeni megrepedezni, [crack] és ahol hajszálvékony repedések voltak, ott ki fog törni, [burst] megnyílik, így ami nyomás alatt volt, az most kiterjedhet. Így a gyökércsakra tudatosságát hordozó számos ország politikai nyugtalansága szükségszerű. Lássátok úgy mindazt, ami feltör ebben a fázisban, vagy mindazt, ami szétrepedezik és megnyílik, tönkremegy, széthullik, mint a folyamat nagyon szükségszerű velejáróját. Semmiféle építményben sem tudsz élni, ha az alapzat, vagy a szerkezet valamelyik része gyenge, és nagyon sok ilyen struktúra van és éppen most a világotok alapzatai azok, amelyek gyengék, igazából nincsenek legyökerezve. Ez szeretteim, mindent elmond a változások időszakáról, az úgynevezett Armageddon ledönti mindezeket a hamis építményeket. Tizenhárom hasadás van a Földanya testén a víz alatt, amelyek kezdenek kiterjedni, egy csomó aktivitás, és a Tűz Gyűrűje el fog kezdeni sokkal több fizikai aktivitást mutatni a saját változásában, ami elhozza nekünk a fizikai test változásait.

Mindenekelőtt a fizikai testetek mostani fiziológiája fogja folytatni a változást. Ez a változás sok szintjén ment keresztül, ami miatt sok ember tapasztalt olyan egészségügyi problémákat, amelyeket képtelenség volt megfelelően diagnosztizálni a saját orvosaik számára, de még a homeopatáknak és a természetgyógyászoknak is nehézségeik voltak a válaszok megtalálásában vagy a diagnózisban. A körülöttetek lévő világ energetikai lenyomata eltérő, így valóban semmi nincs a múltban, amire valaki visszamehet, vagy hivatkozhat rá, abból a célból, hogy képes legyen megérteni, hogy mi megy végbe a fizikai testben éppen most, és azok közületek, akik nagyon érzékenyek az energiára, úgy találhatják, hogy a fizikai test reagál. Időnként lázadó módon reagál, és mindent el akar taszítani, más alkalmakkor meg olyan, mintha túl sokká válna, és befelé fordulva reagál, szélsőségesen kifáradva, és csendre van szüksége, sok pihenésre, sok gondoskodásra és táplálásra, és bizonyos esetekben sokan közületek úgy találhatjátok, hogy talán egészségtelennek tekintett anyagokhoz vonzódtok, vagy olyasmihez ami nem jó a testeteknek. Néhányan közületek talán még az alkoholhoz is vonzódnak, néhányan úgy találhatjátok, hogy más dolgokat kell tennetek, abból a célból, hogy leföldeljétek magatokat a testetekben. Észrevettük, hogy számosan közületek vonzódnak a tetemes mennyiségű cukorhoz – a cukor leföldelő energia, és mivel a hasnyálmirigyre és a lépre óriási hatással vannak ezek az energetikai változások, [e szervek] vonzódnak a cukorhoz, hogy az megpróbálja kiegyensúlyozni az energiákat. Ez az érzelmi test reakciója is mindezekre a hatalmas változásokra, ugyanis amikor keserűséget lát, automatikusan édességet akar bevinni.

Annak oka, amiért átadom ezt az információt, az, hogy így [ezek birtokában] nem lesztek olyan kemények önmagatokhoz. Látjuk, hogy sokan közületek bevásároltak a bűntudatból, mert azt hiszitek, hogy nem olyan a testetek, mint amilyennek lennie kellene, nincs olyan egészségi állapotban, mint kellene, nincs olyan formában, mint kellene, nem olyan erős, vagy energikus, mint kellene, de az energiák, melyeket most kell beintegrálni, sokkal erősebbek, mint korábban bármikor. Mindemellett ez nem ad nektek engedélyt arra, hogy lemondjatok bármilyen felelősségről, hogy a testeteket egészségesen és leföldelve tartsátok, de legyetek felé együttérzőek és empatikusak, [hiszen] ebben az idősszakban nagyon fontos az „emberi” én.

Mindezek az agy idegpályáin végbemenő változásokkal együtt a test [belső elválasztású] mirigyeire is hatást gyakorolnak. A mellékvesék stressz alatt vannak, úgy tűnhet, mintha az immunrendszer hibásan viselkedne. Azt javasoljuk, hogy növeljétek meg a C-vitamin beviteleteket legalább napi 2000 mg-ra, azok közületek, akiknek egészségi problémáik vannak – ha orvossal együtt dolgoztok ezen – kérdezzétek meg, hogy összhangban van-e ez az általatok szedett gyógyszerekkel. Létfontosságú, hogy Omega 3 zsírsavakat is vigyetek be. Biztosítsátok, hogy megfelelően tápláljátok a testeteket a szükséges tápanyagokkal, hogy azok támogassák, hogy a máj, és így az enzimek májban egyensúlyban legyenek. Árasszátok el a testeteket sok-sok vízzel; ez támogatja a veséket. Ebben az időszakban ugyancsak jelentős a vesék terhelése, ezek a tested, az életed sokk-elnyelői, és mindezen mérhetetlen energia és az óriási változások eredményeként olyan sokkok [jönnek létre], melyek keresztülmennek a rendszereden. Tehát a napi legalább két liter víz segíteni fog a veséidnek helytállni, azt javasoljuk, hogy talán tegyél a vízbe egy kis citromot, ha szereted, szintén adhatsz hozzá egy teáskanál mézet, vagy egy darab fahéjat esetleg valamennyi vanília-gyökeret, ha szereted.

A másik dolog, ami támogathat téged a „bodywork” [azaz: testmunka; az összes testtel foglalkozó masszázs-, érintéses és energiatechnika gyűjtőneve] bár ha a fizikai tested nagyon érzékeny az érintésre és talán törékenynek érzed, akkor a legjobb, ha inkább nem érintik a testedet. Ha a tested el tudja viselni a masszázst, akkor minden eszközzel folytassátok. Ennél a pontnál azt szeretném javasolni, hogy használj kristályokat a fizikai tested új energiákat beintegráló képességének támogatására. A kristályok kapcsolódnak a Földhöz és a Mennyhez, és kiegyensúlyozzák az energiát az energiameződben. Ha azt szeretnéd, választhatsz minden nap különböző kristályokat, vagy választhatsz egyetlen különleges kristályt, amely támogatni fog a változás ezen időszaka során, kifejezetten a következő hat hónap alatt.

A tested izmai szintén változnak, ez az, ami támogatja a csontrendszert. Mialatt az izmok változáson mennek keresztül, merevséget fogsz érezni a testedben. Ennél a pontnál azt szeretnénk javasolni, hogy viseld gondját a tested ízületeinek, mert ahogy az izmok változnak, az ízületek sérülékennyé válhatnak. Némi plusz kalcium, ha még nem szedsz kalciumot, szintén fontos, és a változás ezen időszakára azt javasoljuk, hogy vegyél be éjszakára kalciumot, mielőtt lefekszel aludni, és az első dolog reggel az legyen, hogy lehetőleg folyékony formájú C-vitamint vegyél be üres gyomorra, hogy a tested magába tudja szívni.

Ezen időszak alatt ne nagyon törd magad szigorú diétával, ha ez a testedet a félelem állapotába helyezi. Mindössze annyit kell tenned, hogy biztosítsd, hogy egészséges, tápláló, életadó élelmet egyél, és hogy mindannyian fókuszáljatok most ugyanúgy a minimum napi két liter folyadékra, melyből kizárjuk a koffein tartalmú italokat, mert a koffein dehidrálja [vagyis kiszárítja] a testedet.

Ugyanúgy a bőr is fog változni, mert a bőr a határ a belső világ és a külső világ között. Kezeld tehát a bőrödet szeretettel, sokan találhatnak kiütéseket a bőrükön. Ezen kiütések oka az, hogy a tested mérgeket szabadít ki magából. Ha hirtelen úgy találod, hogy pattanások jelennek meg a bőrödön, mindez a most történő változások eredménye.

Tekints most a Földanya testére, összekapcsolva ezt a saját testedben folyó változásokkal, és viszont, és ez nagyon jó fogalmat fog neked adni arról, hogy a tested melyik része kapcsolódik éppen most a legjobban a Földanya testéhez. Mivel ez a nagyon erőteljes új energia megváltoztatja a mindegyik csakrád örvényének forgási sebességét, légy felkészülve ezekre a változásokra. Ezek a változások támogatást jelentenek neked, nem elerőtlenítenek, de kezdetben van úgymond egy akklimatizálódási időszak.

Sok ember fog még jobban és jobban vonzódni a bolygó szakrális helyeihez. Ennek az az oka, hogy a szakrális helyek energiái felerősödnek, sok közülük teljesen új kódolást fogad be, és sok ősi, alvó hely újraéled. Köves hát az ösztöneidet, és ha lehetőséged van rá, légy jelen fizikailag azon a helyen, amelyhez vonzódsz, aztán folytasd az utazásodat.

A következő tizennyolc hónap folyamán sokan közületek össze fognak kapcsolódni az elköltözés szükségletével. Ez szintén fontos időszak, ezzel kapcsolatban kövesd az ösztöneidet, és biztosíthatlak, hogyha egyenes útra [az eredetiben: sugárútra] van szükséged ahhoz, hogy ráfókuszálj, és végigmenj rajta, akkor minden támogatni fog téged, hogy végbevidd ezt a költözést.

A változások a fizikai testedben azt fogják eredményezni, hogy erősebbnek és földeltebbnek érzed magad. Ez fontos azon hatalmas energiák miatt, amelyek december 21. idejétől érkezhetnek a bolygótokra [és a bolygótokba]. A tested anatómiájának és fiziológiájának ellenálló-képességre van szüksége ezen energiákkal szemben. Fényesebbé fogsz válni, magasabb frekvencián rezgővé, ami azt jelenti, hogy minden megváltozik, ezért ami spirituálisan, mentálisan, intellektuálisan és érzelmileg történik, az összeütközésbe fog kerülni a fizikai testeddel ugyanúgy, mint a fizikai életeddel.

A sarkalatos pont szeretteim, hogy ne vásároljatok be a félelemből, ez a ti időszakotok, hogy olyan hitetek legyen, mint korábban soha, és bízzatok a képességetekben, hogy átvészelitek a vihart, ha mondhatjuk így. Az életetek vizei nem szükségképpen lesznek olyan viharosak, mint másoké, ezért ne vegyétek magatokra az ő folyamatukat, ha uraljátok életetek olyan aspektusait, amelyeket mások még nem, akkor ne érezzétek hibásnak magatokat, ha olyan időszakotok lesz, amikor simán vitorláztok, és ők a [hajótokon] lógnak, [számukra] kedves életük [megmentésére], mert megszaggatták őket a viharok – hiszen ez az ő ösvényük, adjátok meg nekik ezt az ajándékot, és hadd legyen olyan az időjárásuk, amilyenre szükségük van. Te a saját világodra fókuszálsz, és arra, hogy amit magadnak választottál, az hogyan hat a saját életedre.

Így hát szeretteim, minden hónap továbbvezet december 21-éhez, ami sok lehetőséggel van feltöltve az én érzékelésének kiterjesztésére, és még sok alkalommal fogunk beszélni az én érzékeléséről [és az ön-tudatosságról]. Október minden napja és november minden napja új vibrációt fog hordozni, és ebben a különleges időszakban Maitreya nagyúr és Quan Yin úrnő segédkezik nekem. Maitreya nagyúr behozza a Felsőbb Tudatosság Fehér Fényét; a magasabb érékelési állapotok fényét, és Quan Yin úrnő azzal a hatalmas tűzzel érkezik, amelyet mi a Ti Sárkány Fényeteknek fogunk nevezni, ami az arra irányuló szenvedély, akarat és inspiráció, hogy előre haladjatok, ez az a láng, amelyik a gyökér- és a napfonat csakrátokban tárolódik, amelyik eléri a szívcsakrátokat.

Figyeljétek a világotokban azokat a helyeket, amelyek beleesnek [rezonanciába kerülnek?] a gyökér- a napfonat és a szívcsakrába, hiszen a tűz, melyet Quan Yin úrnő hoz el, biztosítani fogja, hogy ezen lángok révén elenyésszenek az illúzió fátylai, és a koronacsakra és a harmadik szem csakra területeit meg fogja érinteni a Felsőbb Tudatosság Fehér Fénye. Ez nem akarja azt jelenteni, hogy ezeken a területeken hirtelen mindenki teljesen megvilágosodik, emlékezz rá, hogy mit tesz a Fehér Tűz Elem, és hogy mit hoz el.

Minden jogod megvan hozzá, hogy nyugalmat tapasztalj akkor, amikor mások felbomlást éreznek és tapasztalnak – ne engedd, hogy ez megőrjítsen téged, ezen azt értem, hogy ne érzed annak szükségét, hogy a felbomlás állapotában légy, csak azért mert körülötted mindenki szét van esve. Nagyon keményen dolgoztál, hogy elérd ezt a pontot, ne áruld ezt el azzal, hogy bevásárolsz abból az ostoba ideából, hogy szenvedned kell mindenki mással együtt. Ez az az időszak, amikor a legjobbnak kell lenned, hiszen ez a Te időd a vezetésre, a kalauzolásra, a megfigyelésre és a cselekvésre, bármelyikre van is éppen szükség.

Engedd tehát meg ezen energiák csendességének hogy lehetővé tegye a változásokat a testedben, hogy összhangban együtt dolgozzon az összes aspektusoddal, és mindezek a részeid együttműködnek veled, tanúskodni fognak azokról a változásokról, amelyeket meg kell valósítanod, és közülük sok fog kegyelemben manifesztálódni tökéletes és csodálatos módokon.

Szeretteim, azt kérem, hogy használjátok ezt az információt, amelyet ma átadtam nektek, üljetek le vele, és tekintsetek önmagatokra, legyetek tudatában annak, hogy mely különböző részeitek igényelik a figyelmeteket éppen most. Sokan úgy találhatjátok, hogy a fizikai testeteknek nincs most szüksége semmilyen különleges figyelmetekre, de talán az érzelmi testnek igen, vagy a mentális, vagy az intellektuális testnek [szüksége van rá]. Ez nem jelenti azt, hogy minden testetek egésze figyelemre szorul, légy tudatában annak, hogy [pontosan] mi ez, és dolgozz azzal.

Én, Kuthumi együtt ünneplem veletek ezt az időszakot. A [közös] ünneplésünk oka, hogy jól rajta vagytok azon az úton, hogy megtapasztaljátok azt a haladást, melyet mostanra elértetek, bár tudjuk, hogy éppen most nem látszik úgy, hogy bármi is lenne, de időnként a dolgok rosszabbra fordulnak, mielőtt leegyszerűsödnének, mert ami eddig a felszín alatt volt, most [hirtelen] a felszínre kerül, így ez magára vonja a figyelmeteket, mondhatni szüksége van valamiféle „gyógyszerre”, ezt igényli.

Veletek leszek a gyógyulás hatvanhat napja alatt, biztosítani fogom hogy az energiamezőtökben maradjon egy olyan fénykorong, amelyik információt közvetít az én szívcsakrámból, és reagálni fogok, amikor szükségetek lesz rá. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek tartanak benneteket, és tudjatok róla, hogy egyetlen pillanat sincs, amikor egyedül lennétek, és tudjátok azt, hogy az út, amelyen vagytok, a felszabadulás utazása, táruljon fel mindez, ahogyan kell, és ennek mindig így kell lennie.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...