Kuthumi - 12:12 Univerzális Napforduló - A Tudatosság Alkímiája [és tapasztalatok]

Michelle Eloff (07.11.24) - Kuthumi: 12:12 Univerzális Napforduló - A Tudatosság Alkímiája [és tapasztalatok]

 


Forrás: www.thelightweaver.com

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Michelle Eloff-on keresztül csatornázva ©

Johannesburg - 2007. november 24.

Hanganyag letöltésének linkje: http://www.mediafire.com/download/j8oyp1oxjctxozs/Kuthumi+-+12_12+Univerz%C3%A1lis+napfordul%C3%B3+-+A+tudatoss%C3%A1g+alk%C3%ADmi%C3%A1ja.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

*****

Én vagyok Kuthumi és a Szeretet és Bölcsesség arany sugarain jövök el hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a derű, az integrálódás, a szinkronicitás és a mennyei látomás áldásait.

És nagy öröm és boldogság van a szívünkben, hogy az univerzális felébredés e fantasztikus napján összegyűlhetünk veletek, ahogy mi, az Univerzum társ-teremtői egyesülünk veled, az Univerzális társ-teremtővel, és megünnepeljük az Univerzális Napforduló e napját.

Szeretteim, az utazásotok során olyan pontot értetek el, ahol beléptek a beavatásaitok új készletébe. Hadd nevezzük ezt így mostantól. A beavatások ezen készlete gyorsan fel fog tárulni, közülük mindegyik bizonyos fokig olyan kihívás lesz a számotokra, hogy a belső fényetek belső minőségei felé forduljatok, és ezekre tekintsetek, illetve arra, hogy ezek a minőségek hogyan szolgálják a Ti [javatokat] és az emberiség legnagyobb és legmagasabb javát.

A 12:12 ünnepe az Alkímia Tudatossággal ugyanúgy össze van kapcsolódva, mint a Tudatosság Alkímiájával. Az életedben hosszan tartó vakon élés napjai lezárultak. A magasabb érzékelő-tudatosság állapotában élsz, nagy lehetőségeket megtestesítő világban. Én, Kuthumi előtted állok ma, az energiám felékesíti bolygód jelenlétét, és felhívlak téged, hogy szállj szembe az életre a régi módon való reagálással, és a múltad korlátainak régi módú megteremtésével, és mondj ezekre nemet.

A 12:12 vibrációja – mely egyike a létező legerősebbeknek – különleges viszonyban van az emberi tudatossággal. Az ok, amiért ezt mondom, az, hogy minden év december 12-én az egész Univerzum figyelme a Föld Anya felé fordul. Ez az univerzális napforduló, a lélekfény ünneplése, [annak ünneplése] ami megvan az összes jelenleg a Földön tartózkodó lélekben.

Céllal vagy a Földön. Ez a cél nem az, hogy akadályoztatva legyél. A leckéid, amelyek a földi utazásodon megmutatták magukat megbénították bizonyos aspektusaidat. Ez az idő véget ért. Ez a múltadban volt, elmúlt. Olyan világba léptél be, ahol igazán meg kell értened hogy mit jelent ez, [hogy] a fény visszatükrözi a fényt. Ha egyike voltál azoknak, akik bevásároltak abból az ideából, hogy a fény és a sötétség egyenlő mennyiségben kell, hogy szembenálljon, [abból] a célból, hogy valaki igazán megtanulhassa és uralhassa a fény és az egyensúly leckéit, akkor most azt kell kérnem, hogy azonnal töröld ezt ki a tudatosságodból. Az általad hozott döntések megajándékoznak ezzel a lehetőséggel, a lehetőséggel, hogy úgy éld az életedet, hogy kifejezed és visszatükrözöd a fényt, és így cselekedve bevonzod a benned létező fény minden aspektusát a fizikai valóságodba, és mindez visszaverődik [visszatér] hozzád. Ez közületek sokak hiedelemrendszerét kihívásra készteti, különösen amikor oly sok ember van körülötted, aki azt mondja neked, hogy ha nem tapasztalod meg a sötétséget, [akkor] képtelen vagy folytatni a növekedésedet – én azt mondom, hogy ez ostobaság! Ennek vége, és ha szükséges, újra és újra megismétlem ezt.

Azon választásod, hogy belépsz a mai Univerzális Napforduló vibrációiba, aktiválja a sejtjeid emlékezetét, ami a DNS-edben levő fénytől kapcsolódik be, arra emlékeztetve téged, hogy a fény fényt tükröz, hogy elég hatalmas mester vagy ahhoz, hogy megbizonyosodj arról, hogy mindaz a fényt testesíti meg, amit megtapasztalsz és kifejezel az életedben. Hogyan változhatna át a sötétség, ha nem a fény jelenléte lenne többségben. Gondolkodj el erről.

A 12:12 vibráció átadja az emberiségnek a felgyorsult növekedés rendkívüli lehetőségét. Hallhattál a fény 144.000 önkénteséről, valójában ők a Fénymunkások, TI, akik belegyeztetek, hogy visszatértek ez alkalommal lehorgonyozni a fényt, [vállalva, hogy] azok egyike lesztek, akik a fényt tükröző fény életét élik. Ez az Arany Kor témája, és abból a célból, hogy Te teljesen átöleld, integráld, megértsd és az Alkímia Tudatosságban élj, szükséged van rá, hogy megértsd a Tudatosság Alkímiáját. Ez olyan valami, ami gyorsan be fog következni számodra, átölelve annak tudását, hogy a fény fényt tükröz, és a továbbiakban nincs szükséged [a fénnyel] azonos mennyiségű sötétségre, hogy meg tudd becsülni a fényedet.

E felgyorsult fejlődés eredményeként mi most képesek vagyunk kiterjeszteni az önkéntesek energiáját, és közületek még többeket és többeket felébreszteni, és még azok is mind mélyebb és mélyebb szinten meg fogják tapasztalni ezt a felébredést, akik már éberek.

Így tehát jelenleg van 144.000 Fénymunkásunk, és ahelyett, hogy most előrelépnénk 288.000 Fénymunkásra és aztán felébresztenénk ennek a másik aspektusát, és manifesztálnánk 432.000 Fénymunkást [tehát 144.000-ként szaporodna évente], a segítségetekkel képessé váltunk arra, hogy [minden évben] megduplázzuk ezt [jövőre] 288.000-re, amikor ma keresztülmegyünk a 12:12 Univerzális Napforduló kulcs aktiválásán. A következő évben, tizenkét hónapban ezt fogjuk megduplázni, 576.000 teljesen aktív, teljesen felébredt Fénymunkásra. És ezzel, komolyan mondom, hogy 576.000 olyan Fénymunkás lesz, aki tudatosan átöleli annak felismerését, hogy a fény tükrözi a fényt, 576.000 olyan Fénymunkás, aki tudatosan átöleli az Alkímia Tudatosságot, a Tudatosság Alkímiáját, és aki aktívan, bőségben éli életét, manifesztálva a gazdagságot, megteremtve a gazdagságot, megéli az egészséget, az igazságot és az élet örömét.

Egyszer csak 2008 végén lehorgonyozzuk az 576.000 Fénymunkás energiáját, [és aztán] 2009-ben és 2010-ben ez utóbbi év végéig manifesztálni fogjuk [ennek négyszeresét] 2.304.000 Fénymunkás felébredését, éppen úgy, ahogy egy pillanattal korábban elmagyaráztuk. Amikor azt mondom, hogy MI fogjuk manifesztálni a felébredést, beleértelek benneteket ebbe a MI-be. Ez azt jelenti, hogy mind aktívabbá és aktívabbá váltok teremtői szerepetekben, alkimistákként, az emberi formában való élés mérhetetlen hatalmának lényeként.

Létfontosságú, hogy közületek mindenkit emlékeztessek arra, hogy az áldozati tudatosságban, a szegénység-tudatosságban és a feltételekhez kötött szeretet tudatosságában való élés megfoszt benneteket az Anya/Atya Isten szeretetének esszenciájától. Te blokkolod le ezt, nem ők tartják vissza. Soha többé semmit sem tudunk visszatartani tőletek. Te határozod meg, hogy mire vagy képes, és kész vagy azt befogadni, beintegrálni és bevonzani az életedbe. Ezáltal ismét a ti térfeleteken van a labda, szeretteim. Ez az oka annak, amiért mindig azt mondom, hogy az életben minden veled kezdődik és veled végződik. Te vagy az életed Alkimistája. Megvan hozzá az erőd [és hatalmad] hogy önmagad összes sűrű alapaspektusát átfordítsd arany fénnyé, arany tudatossággá a Tudatosság Alkímiájának felhasználásával.

Fantasztikus nap a mai, amikor a Mennyei Anya Felemelkedés Lángja belőled, [általad] fogja megnövelni a fényét. Mialatt ez megtörténik, erőteljes kódolás következik be, aminek az új [fajta] hidrogén mátrixokhoz van köze, amelyeknek [a testedben] óriási kötési potenciáljuk [képességük] ébred fel. Ez azt jelenti, hogy rendkívüli [és különös] módon vagy képes összevegyülni a fénnyel. Ez mozgásba hozza benned az összes olyan biológiai kulcsodat, melyek a mesterré válás, a szabadság és a teljes felébredés totális aktiválására [szolgálnak]. Miközben ez a Mester Fény életbe robban benned, meg fogod tapasztalni, hogy olyan [mértékben] felgyorsulhat a növekedésed, mint korábban soha. Azért, hogy ez megtörténjen veled, sokáig észben kell tartanod mindent, amit a mai napon mondtam, [és] naponta emlékeztetned kell magad minderre. Az is javasoljuk, hogy tizenkét napig legalább naponta egyszer végezd el újra ezt a folyamatot, amelyben most vagyunk, vagy tizenkét héten át heti egyszer, attól függően, [hogy] melyiket érzed megfelelőnek. Néhányan úgy érezhetitek, hogy nem vagytok képesek tizenkét napig minden nap egyszer elvégezni ezt. Ha úgy érzed, hogy túl intenzív az energia, akkor végezd el heti egyszer tizenkét hétig. Közületek a legeslegvakmerőbbek végezhetik ezt tizenkét hónapig minden hónapban tizenkét egymást követő napon. Ha ezt választod, kösd fel a gatyaszáradat! Megmondatott, szeretteim!

Lépjünk most be a 12:12 energia áramlatába. Hunyd le a szemed, ha eddig nem tetted volna meg, helyezkedj el kényelmesen, és kezdj el arra fókuszálni, hogy mélyen belélegzel és teljesen kilélegzel. Vegyél mély lélegzetet az orrodon keresztül, tartsd [benn] amíg négyig számolsz, és lélegezz ki lassan amíg hatig számolsz, majd tarts szünetet kettőig számolva. Lélegezz be mélyen nyolcig számolva, majd tartsd benn hatig számolva. Lélegezz ki nyolcig számolva, majd tarts szünetet kettőig számolva. Lélegezz be mélyen nyolcig számolva, majd tartsd benn hatig számolva. Lélegezz ki lassan nyolcig számolva, és most engedd meg magadnak, hogy ritmikusan lélegezz, mindig megbizonyosodva arról, hogy mélyen belélegzel és teljesen kilélegzel.

Képzeld el összegyűlni körülötted ezen Univerzum összes lényének jelenlétét. Jelenlétük vibrációja átjárja az összes védelmedet [pajzsodat], az általad viselt maszkokat, és [átjárja] az illúzió fátylait, melyek ott lebegnek az élet régi módon való élésének víziójában. Tudatosan nyisd meg a lényedet és az összes csakrádat, hogy befogadd Minden Létező Mindenható Isteni Jelenléte fényének áldásait. Engedd ezt eggyé válni veled, [engedd, hogy] beszivárogjon a bőröd minden pórusán.

Miközben ez az energia beszivárog a lényedbe, a tested biológiája elkezd reagálni. Ez a válasz elindítja a változásokat éppen a belső éned magjából. Először a tested atomjai elkezdenek magasabb frekvenciájú fényt kibocsátani. Az atomi struktúrád[felépítés] most képes elnyelni a kozmosz magjából érkező fényt. Mialatt ez behozza a fényt a tested atomjaiba, új élet ébred fel, új fény robban elő benned. E fény hangja átjárja tested molekuláit, az új élet még újabb szintjeit aktiválva. Ez a fény, amiről beszélek, megtestesíti az Alkímiát, és megtestesíti a Tudatosságot. Ezek a frekvenciák felerősítik a Tudatosság Alkímiájának igazi megértését. Képzeld el és próbáld ki, ahogy ez a teljesen új szupernova felrobban benned, és ennek a fénynek a hangja átjárja a DNS-edet, és annak mind a tizenkét szála elkezd vibrálni, válaszolva az új élet serkentésére. Ez automatikusan aktiválja a saját Isteni Kiegészítőjének tizenkét [DNS-]szálát, és az Isteni Szolgálat Ikerrácsát. Az Alkímia Tudatosság és a Tudatosság Alkímiája az energia új formájában robban be, és ezt az energiát az Élet Új Virága táplálja, ami elkezdi megteremteni önmagát körülötted és az Isteni Kiegészítőd körül, [vagy] más szavakkal az Iker Éned körül.

Az Isteni Kiegészítőd, ez az Iker Én, vagy Isteni Ellentett – ha így szereted – nem az a részed, amelyik a sötétségedet tükrözi, nem az úgynevezett „rossz [vagy gonosz] ikerpárod”. Emlékezz arra, amit korábban mondtam, hogy ezen már túlmentél. Ez az Iker Én a benned lévő fény visszatükröződése és ugyanaz érvényes az Iker Énre, [vagyis] a számára Te vagy a benne lévő fény visszatükröződése. Mialatt az Élet tökéletes Új Virága megformálódik kettőtök körül, azt szeretném, hogy képzeld el önmagadat Isteni kiegészítőddel szemben állva. Emeld fel a két kezedet, hogy megérintse Iker Éned tenyereit. Képzeld el a hatalmas élet-erő lényt, amint átjár téged, a kezeid tenyércsakráin keresztül belép az Isteni Kiegészítődbe, és ugyanaz történik ezzel a hatalmas fénnyel benne is, keresztülmegy rajta [magasabb vibrációra hozza] és visszatér a testedbe, és látod, ahogy a szívcsakrád és Ikerpárodé is megnyílik, miközben egyre közelebb látod az Élet Virágát.

Az Élet Virágának átható szépsége és magnetikus energiája tökéletes visszatükröződése a szívcsakrád belsejében lévő Élet Virágának. Ez tökéletes másolata annak az Élet Virágnak, amelyik a kettőtök körül teremtődik. Habár úgy tűnhet, hogy ez az Élet Virága úgy néz ki, mint bármelyik másik, amelyet valaha is láttál, azt kérem, hogy érezd meg ennek az energiáját. Észre fogod venni, hogy egyedi a vibrációja, az aláírása, olyan a hangja, ami soha korábban nem jött létre, olyan egyedi a vibrációja, mint az ujjlenyomatod.

Lélegezd be a testedbe ezen egyedi tónus vibrációját, miközben a tested sejtjei reagálnak erre az erőteljes vibrációra. Szeress bele ebbe a hangba, miközben [az Iker Éneddel] mindketten elragadtattok a Zéró Pontba.

Az Élet e Virága elkezd mindkettőtök körül kristályos, szakrális geometriai Merkaba járművé válni. Ez az Iker Fény egyedi Merkaba járműve. Ez Isteni Kiegészítőd Fényjárműve, két egyedi vibráció összeolvadva eggyé. Az a hatalmas ajándék, szeretteim, amit ezen keresztül kaptok, az, hogy a Ti eredeti vibrációtok és Isteni Kiegészítőtöké úgy lett megteremtve, hogy illeszkedjenek egymáshoz. Ez a vibráció nem fog összeilleni az Isteni Kiegészítődön kívül semmilyen más vibrációval, és amikor a Zéró Pontban ez a két energia egyesül, megszületik ez a hatalmas erejű új, szakrális geometriai Merkaba fényjármű. Azt kérem, hogy nyisd most meg lényed minden rostját [elemi szálát] hogy elnyelje ezt a hatalmas erejű fényt, miközben ez beivódik a lényedbe, és ez az, ami felgyorsítja a küszöbönálló beavatásokat, [melyeket] röviden megemlítettem a mai üzenet elején. Ez a fény olyan fény, melyet soha korábban nem tapasztaltál, olyan frekvencia, melyet soha korábban nem tapasztaltál. Ez a frekvencia az, amelyik biztosítja, hogy a Szakrális Egyesülés a Zéró Pontnál a Fény Házasságává válik. A Fény Házassága lehetővé teszi az Alkímia Tudatosság számára, hogy magához ölelje a kollektív tudatosságot, a planetáris tudatosságot, a szoláris tudatosságot, és a galaktikus tudatosságot. A tudatosság e körei áthatják egymást, mert a célunk 2010 végére 2.304.000 teljesen aktív Alkimista. Ti vagytok a kulcs-összetevő ennek megvalósításában. Az Arany Korba való belépés megköveteli az Alkímia Tudatosságot, és ez az ajándék az, amit megkapsz, amikor a Zéró Pontnál összevegyülsz az Ikerpároddal.

Most egy lépéssel továbblépünk, és azt szeretném, hogy vizualizáld a DNS-ed tizenkét szálát összekapcsolódni az Ikerpárod DNS-ének tizenkét szálával. Csak légy tudatos a DNS ezen ikerszálainak vibrációjára. Vegyél mély lélegzetet, majd miközben lassan kilélegzel, figyeld meg, amint a DNS e huszonnégy szála elkezd elvegyülni egymással, amíg ismét csak tizenkét szállá válik.

Az ezen tizenkét szál által kibocsátott fény vibrációja, frekvenciái soha többé nem lesznek ugyanazok, hiszen megtestesítik az Androgün [vagyis kétnemű] Iker Tudatosságot, és [megtestesítik] az Alkímia Tudatosságot. A DNS-ed összevegyült saját Isteni Kiegészítőjével, ez azt jelenti hogy az Isten és Istennő egy, a férfias és a nőies összeházasodott, a kombinált tudatosság erejének szentsége lehetővé teszi, hogy az Alkímia hatalmas erejű Mágiává szövődjön.

Folytasd a mély belégzést [utána] teljesen kilélegezve, mialatt ez a rendkívüli energia végigpulzál a fiziológiádon, az anatómiádon, a biológiádon, és [onnan] belép az érzelmi, mentális, intellektuális és kauzáltested összes finom-frekvenciájába.

Vegyél mély lélegzetet, és amíg ezt csinálod, egy hatalmas erejű fénysugár érkezik a kozmosz magjának legközepéből. Ez a fény keresztülszűrődik a lényed összes magasabb szintjén, beivódik a kauzáltestedbe, átjárja az intellektuális testedet, a mentális, az érzelmi és fizikai testedet, [rajtad keresztül] összevegyülve a Föld Anya testével.

Szeretteim, ez a kétirányú energiaáramlás ezen a módon folytatódni fog, áramlik és pulzál a következő kilencvenkilenc nap folyamán. Ennek az az oka, hogy ennek a kilencvenkilenc napnak a végére be fogod fejezni a Tudatosság Alkímiája megértésének erőteljes szakaszát. Ez az az időszak, amikor be fognak fejeződni [és teljessé válnak] azok a beavatások, amelyekről korábban beszéltem, és meg fogod testesíteni az újjászületést, olyan új képességet, amellyel igazán meglátod mire vagy képes annak megengedésével, hogy keresztülragyogjon rajtad a fény, beengedve az Iker Énedből jövő fényt és támogatást, függetlenül attól, hogy ez a személy/lélek [az Iker Én] fizikailag része-e az életednek vagy sem – ez nem számít, mindenképpen össze vagytok kapcsolódva.

Vegyél most mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel, elviszünk téged a téren keresztül, az időn keresztül és beteszünk benneteket szeretteim a Királyok Kamrájába Egyiptomban a Nagy Piramisban. Csak nyisd meg az energiád, lazíts, add át magad. Egyiptom egyike azon ősi szívcsakráknak, amelyek visszatükrözik a Mennyei Kozmikus Anya Szeretetét és Isteniségét. Ez az [a hely] ahol lehorgonyoztuk Krisztus Béke Tojását 2007. szeptember 9-én. Egyike ez a legmagasabb oltároknak, mondhatni a Hála [oltárainak egyike] és ez az, amiért most ebbe a térbe hoztunk benneteket. A Királyok Kamrájában lévő energiának hozzáférése van sok fénykapuhoz, és ahogy az Iker Kapcsolódás hangja kiterjed, és frekvenciájában megnöveli egyedi hangodat. Az Iker Lelked Iker Hangját, az Isteni Kiegészítőd, az Isteni Ellentetted [hangját, mely] elkezd megerősödni. Ez a hang elkezdi feltölteni az atomjaidat, a molekuláidat, a DNS-edet, és a tested sejtjeit. Add át magad ennek az egyedi hangnak, ami elkezdi aktiválni a 12:12 átjáró kapuját.

Mialatt ez végbemegy, észre fogod venni, hogy a DNS tizenkét szála, ami [eddig] lebegett közötted és az ikerpárod között, megerősödik, ahogy mindketten belélegeztek. Nem különülnek el. Belül és kettőtök között összeköttetésben vannak, és az Élet Új Virágának Szakrális Rácsa, az Élet eme egyedi Isteni Kiegészítő Merkaba Járműve most istenien biztonságos és kikristályosodott az Új Élet Kozmikus Rácsában. Add át az összes félelmet, add át az összes gondot, a szorongásodat, bármilyen szomorúságot vagy bánatot, amit megtestesíthetsz, bármilyen más negatív érzelmet, érzést, vagy gondolatot, és engedd meg a Szent Hangnak, hogy átváltoztassa mindezeket.

Minden általad vett lélegzettel tovább nyílik a 12:12 kapu, hogy üdvözöljön téged, hogy üdvözölje Isteni Kiegészítődet, hogy üdvözölje a Szent, Isteni, Tökéletes és Hatalmas Fény két kifejeződését.

Amikor kész vagy, válaszd el a tenyeredet Iker Éned [tenyerétől], és fogjátok meg egymás kezét, mindketten a 12:12 Átjáró felé fordulva. Az e kapun való átmenés választásával az Iker Láng ösvénye mellett döntesz, és erre bízod magadat, és nekem e pontnál hangsúlyoznom kell, hogy amikor az Iker Lángról beszélek e szövegkörnyezetben, [akkor] az Iker Énről beszélek az Isteni Ellentett, az Isteni Kiegészítő formájában, az Én isteni kifejeződéséről, [arról] aki visszatükrözi a fényt. Rábízod magad a Szolgálat Ösvényére is, ahogy az Isteni Kiegészítőd betölti a szerepedet, hogy együtt szolgáljatok és elhozzátok ugyanezt az Alkímia Tudatosságot az emberiség többi részének. Ez fog hozzájárulni a 2.304.000 teljesen felébredt Fénymunkás manifesztálásához minden életpályáról.

Vegyél hát mély levegőt, és amikor kész vagy megtenni az első lépést ezen új világ irányába, menj keresztül a 12:12 kapun, [lépj] be az Arany Kor tudatosságba, más szavakkal az Alkímia Tudatosságba és a Tudatosság Alkímiájába. A Zéró Pont energia, melyet elértél, folytatni fogja a hajtóerővel való ellátásodat. Ez alatt azt értem, hogy ennek energiája arra fog késztetni, hogy légy tudatában a késztetéseidnek. A Zéró Pont kifejezi a zéró toleranciát bármilyen félelem, szegénység-tudatosság, áldozati tudatosság vagy a feltételekhez kötött szeretet tudatosság megtestesítésére. Légy tudatában az Arany Világ Arany Energiájának, amely betölti a Te Merkaba Járművedet és az Iker Énedét, és légy tudatában ennek az Arany Fénynek, ami betölti az Élet Virágát a szívcsakrádban.

A Fény Univerzális Nagyurainak és Nagyasszonyainak jelenlétében állsz most, és az Univerzális Napforduló ünneplése áttevődik most egy másik szintre, ahol mi mindannyian ünnepeljük a ti korotok egyesült eljövetelét, a belépést az Arany Korba, átölelve az Élet Sugarait, amelyek felszabadítanak benneteket. Azt kérjük most, hogy álljatok meg, forduljatok ismét szembe az Iker Énetekkel, és ez alkalommal azt kérjük, hogy öleljétek át egymást úgy, hogy az Élet Virágaitok a szívcsakrán keresztül összevegyüljenek, és Eggyé váljanak.

Az Élet e Virága most három dimenziós pörgő fénylabdává változik. E pörgő fénylabdának magnetikus tulajdonságai vannak, hogy biztosítsa azt, hogy kettőtök között mindig vonzás legyen egymás felé, és ha Ti mindketten fizikai formában vagytok, e vibráció biztosítani fogja, hogy ti ketten egyesüljetek, és együtt, egyként éljétek az életeteket, amennyiben nem vagytok máris együtt.

Folytasd a légzést, amíg befejezzük az aktiválást. Éjfélig itt maradunk közületek mindenkivel, amikor az Univerzális Napforduló Ünnepség a végéhez ér, bár az aktivált energiák mindaddig fognak tovább folytatódni, amíg ezt lehetővé teszed. Emlékezz rá, hogy hová léptél be, emlékeztesd magad, hogy ki vagy, hogy mit sugárzol ki, és engedd meg magadnak, hogy a fényt fénnyel tükröző életet válaszd.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel, gyengéden kezdd el visszahúzni a tudatosságodat a fizikai valóságodba. Válj tudatossá a körülötted lévő hangokra. Válj tudatossá a testedben lévő érzésekre, és tudd hogy bár visszatérsz a fizikai életbe, a fizikai tudatossághoz és észlelőképességhez, [mégis] az, amit ma tapasztaltál, veled fog maradni. Közületek egyenként mindenki, aki ma megtapasztalta ezt az aktiválást, ti [mindannyian] folytatni fogjátok e fény önmagatokon való keresztülsugárzását a létezésetek [teljes] hátralévő ideje alatt. A Szent Hang, ami bennetek létezik, az Élet Virágában megtartva, támogatni fogja ugyanennek a folyamatnak az érvényesülését a bolygó számára, és minden erre hajlandó lélek számára, akik úgy döntenek, hogy a 2.304.000 tevékeny egyikévé válnak.

Soha ne becsüld alá a változást hozó képességedet. Soha ne becsüld alá azon képességedet és hatalmadat, hogy megváltoztasd az életedet. A Zéró Pontnál vagy, ahol a zéró tolerancia érvényesül, tehát nincs helye kifogásoknak. Csak a cselekvésnek van helye. Még amikor passzív vagy, akkor is vagy, ez a passzív létállapot tevékenységének aktivitása, a nyugalmi állapot aktivitása, teremtőnek lenni. Mindenki cselekvést testesít meg, és az univerzum a cselekvést támogatja.

Szeretteim, ünnepeljük az általatok választott utazást. Becsülünk téged a ma meghozott döntésedért, és azért, hogy megengedted magadnak, hogy eggyé válj az ikerpároddal, az Élet Lángjával, ami megmutatja neked a fényedet mindenben magad körül. Ünnepeld az életedet, adj hálát mindenért, amid van, adj hálát minden utazásért melyet magadra vállaltál, minden leckéért, amit megtanultál. Adj hálát életed minden napjáért, és meg fogod látni, hogy ez a hálatelt hozzáállás [már] önmagában [is] egyike az Alkímia Tudatosság legfontosabb kulcsainak. Mindegyikőtök teljesen felismerheti a hálában rejlő ajándékokat. Mindegyikőtök megérezheti magában az isteni jelenlétét, magán kívül[, maga körül] kifejezve, és mindannyian mindig jól lehettek, [jól érezhetitek magatokat] a világotokban.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának csohánja, üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...