Kuthumi – 1440 Felemelkedett Mester sivatagi gyűlése

 Kuthumi – 1440 Felemelkedett Mester sivatagi gyűlése

6ed3c0055b6cdf16da0918787376fffa.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff

2006. április 13 , Dél-Afrika; Johannesburg

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/file/setcu3n9s0xbo3g/1440+Mester+sivatagi+gyulese.mp3

(Megjegyzés: az anyagot húsvét időszakában adták le, és különböző részeknél láthatok is erre utalásokat)

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a szeretet és bölcsesség sugarain át érkezem hozzátok, hogy mindegyikőtöket üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az új kezdetek, az új élet áldásait, és elhozzam számotokra a kegyelem és harmónia áldásait.

Üdvözlet szeretteim!

És nagy öröm és élvezet van a szívünkben, hogy ezen a napon mindegyikőtökkel találkozhatunk, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Üdvözlünk ezen az összejövetelen ma, és szeretnénk elismerni a rengeteg ember és a Fény Létezőinek jelenlétét, akik nem tudnak itt lenni fizikailag, de itt vannak lélekben. A Fény Mesterei akik összegyűltek veletek ma elhozva nektek az ajándékot ide, és azoknak akik meg fogják hallgatni vagy el fogják olvasni ezeket a szavakat, egy későbbi időpontban, ez minden idők legnagyobb átalakulása. Ez átalakulás, mind személyes szinten, mint pedig egy planetáris szinten.

A portál, ami elkezdett megnyílni, utat csinál az összes régi paradigmának, hogy keresztülmehessen rajta a Felemelkedés egy hulláma; ami egy fajta tömeges kivonulása a (régi berögzült)  tudatosságnak, és a lelkeknek, ha ez a választásuk. Ez a portál a mai dátumig az egyik legnagyobb méretű, hogy úgy mondjam, amit aktiváltunk a tömeges kivonulásáért, és evégett előkészületeket is tettünk, hogy örökre megváltozzon az életetek. A következő 10 hét létfontosságú, hogy a spirituális jövőtök szempontjából, és azért, hogy a jövőben minden eljöjjön, hogy megtapasztaljátok az életetekben. A következő 12 hétben az energia le fog ülepedni és le fog tisztulni a szívedben, az elmédben és a lelkedben, abba az irányba, amibe mozdulsz, ha még nem mozogsz benne.

Az átalakulás a legnagyobb ajándék, amit emberiségének adományoztak, mivel ez felkínálja a lehetőséget az emberiségnek, hogy folyamatosan növekedjen az Isteni tudatosság birodalmán belül; ahol az életben minden nézőpont az isteni nézőpont kifejezése és megtapasztalása. A Föld Anya most egy kulcsfontosságú fordulópontnál van az evolúciójában. Ez azt jelenti, hogy az életetek egy gyorsított ütemben bontakozik ki, sokkal jobban, mint ahogy a múltban tapasztaltátok. Képzeljetek el feltekeredni egy gumiszalagot, megfogva az egyik végét és eleresztve a másik végét, a gyorsaság, amivel ez lecsavarodik, pont olyan, mint amivel a DNS kibogozza magát/szálakra bontja magát és elereszti a hívást az éterbe a magasabb világok új tudatosságáért, és mindezeket a Földön is le kell horgonyozni, azért hogy a menny és föld eggyé váljon. Ti vagytok a horgonyok. Ez valójában az újjászületés és halál egy mélyreható időszaka, az idő amikor is szembe kell néznetek azzal, mi igaz és mi nem az. Erőltesd meg magad, hogy megnézd mik a vágyaid, elvárásaid, és kívánságaid, és hogy mi motiválja őket. Szintén nézd meg az alapot, amire az életedet építetted, és azt hogy ez az alap, ami jelenleg áll, képes-e elviselni a beavatásokat és az idő jövőbeli tesztjeit. Tudom, hogy ez néhányotoknak egy nagyon fájdalmas időszak, de biztosítalak titeket, hogy ha egyszer a fájdalom enyhült, amit hátrahagytatok az életetek egyik legértékesebb kincsévé válik. Rendkívül fontos, hogy ne harcoljatok a folyamat ellen; ez azon alkalmak közül az egyik, ahol az egyetlen út, hogy keresztüljussatok ezen a hatalmas átalakuláson sértetlenül, az, ha átadjátok magatokat neki, megengedve, hogy egyszerűen behatoljon az energia és hagyjátok, hogy elvigye, ahová ezt kell. Ez egy planetáris lecke, szeretteim, ahol az egész emberiségnek be kell hatolni az alsó világokba és megengedve a Anya/Atya Isten csodálatos szeretetének, hogy elvigyen titeket a sorsotokba/végzetetekbe.

A sorsotok/végzetetek az a valami, amit lerögzítettetek a lélek egy szintjén. Ez valami olyasmi, amit otthagytál magadnak egy jutalomként az elsajátított leckékért; a ciklus befejeződött. Sokszor az út a célig tele van szenvedéssel és fájdalommal, csak azért, mert nem értitek, vagy nagyon gyakran felismeritek az utazás nem mindenek a vége; a sors/végzet a jutalmad, az út a beavatás. Az egyén nem tudja addig igazán értékelni a sors/végzetét, amíg nem integrálta teljesen az ajándékokat, amik az út ösvénye mentén fekszenek. Mindannyian az erőtökbe kerültök ilyen vagy olyan módon, és ez nem egy olyan hatalom, hogy féljetek tőle, inkább egy olyan erő, ami átölel, azért mert ez az az erő, ami meghatározza, hogy az élet ciklusod többi része hogyan fog kibontakozni és azt, ahogyan kezelni fogod az energiákat és a helyzeteket, amik előtted fekszenek. A Fény 1440 Mester a gyűlése a bolygótok sivatagaiban azért történik, hogy feltárja az emberiségnek a bőséget és a feltétel nélküli szeretetet. Felejtsétek el a pénzt egy pillanatra, és ismerjétek el a bőséget a fény összes formájában, az öröm, az élvezet, a nevetés, a szórakozás és a bölcsesség minden formájában. Lássátok ezt az energiát kézzel foghatóvá válni, amit az embernek meg kell tapasztalnia, ezeket a minőségeket az életében, annak érdekében, hogy boldoguljon és gyarapodjon.

A túlélés gyakran magához vonzza a fájdalmat és a szenvedést, (ha) a fő hangsúly csupán a túlélés. Ellentétben azzal amikor gyarapszol és boldogulsz, akkor magadhoz vonzod az összes többi pozitív, bőségben gazdag energiát.

Kezdjük el a mai átvitelünk energiáit.

Engedd meg most, hogy hozzákapcsoljunk téged energetikailag a Fény 1440 Mesteréhez. Lazíts és engedd el a testedet és elmédet. Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül és a kilélegezés a szádon át történjen, és engedd meg a testednek és az elmédnek, hogy még jobban ellazuljon. A Fény ezen Mesterei mind az Anya/Atya Isten isteni aspektusai; mindegyike ezeknek a hatalmas bölcsességű drága lényeknek, megtartja a teljesen uralt, egész és teljes éned az igazság és szeretet egy vibrációjában.

A vibrációk, amiket ezek a Mesterek elhoznak számodra, azok amik biztosítják a következő 12 hétben, hogy visszaszerzed a tisztaságot, amit keresel; vissza fogod szerezni az isteni jogod egy szintjét, hogy bőséges életet élj a fény minden árnyalatán belül. Rengeteg időt sötétségben és szenvedésben éltél le; az viszont rajtad áll, hogy mikor vetsz ennek véget. Ha kényelmesen érzed magad ezzel (kapcsolatban), akkor nyisd meg a szíved, hogy megkapd a vidámság és örvendezés áldásait a Fény 1440 Mesterétől, akik lerögzítik az energiájukat, ahogy megbeszéltük.

Képzeld el a vidámság és örvendezés energiáját átáramlani a csakráidon a szíved felett és alatt, elhozva az egyensúlyt, az újjáéledést [revitalizáció] és az összehangolódást. Engedd meg ennek az energiának, hogy megnyissa a tested sejtjeit, azért hogy tudjál emlékezni, arra, hogy milyen mélyen szeretnek, elfogadnak és elismernek. Ti vagytok a horgonyok, hogy megtartsátok a szeretet és fény minden árnyalatát, amit a Fény 1440 Mestere elhoz a bolygótoknak ezen időszak alatt. Mindenkikötők képviseli a pillanatnyi ”halál” aspektusának egy folyamatát, amin bolygótok emberei átmennek, és a szerepedet, mint egy emberi lény belépve teljesen a gyógyító erődbe, amivel megajándékoztak. A fő feladatod, hogy ne lépj le, ne lépj vissza vagy akadályozd meg a hatalmad beteljesedésének integrációját és kibontakozását, az összes isteni tervnek megfelelően, amik kifejezik a fényt és a szeretetet.

Már megbizonyosodhattál a szellem hatalmáról, az igazság erejéről  és ahogyan az illúzió megbukik, azért hogy az igazság kiemelkedjen. Az igazság felfedezése az, amit Jézus igazán akart Júdással, ez önmagában a bizonyíték, hogy az igazság mindig felszínre jön; nincs ember aki elnyomhatja a másikat vagy megfoszthatja őt az egyetemes igazságoktól véglegesen. Végül a fény mindig keresztülragyog. A leleplezésünk most az, hogy Júdás igazából nem árulta el Jézust, és (helyén valóbb azt állítani) hogy Jézus kérte meg, hogy árulja el őt, és ez része (volt) a tömeges kivonulás kapujának, hogy felnyíljon. Ez volt a bevezetése az energiának, amit lerögzítünk ezen a napon.

A Hold Anya, telihold energiája keresztülmossa az érzelmi testeteket ekkor, és sokan közületek talán túl érzékenynek érezheti magát, ahogy a Hold Anya tisztítja a szíveteket és lelketeket. Az Ég Atya elhozza a nap melegét, hogy felszárítsa a könnyeiteket, és elhozza nektek a melegséget és megnyugtatást, hogy merre van az igazi irány számotokra.

Lélegezz be mélyen, és ahogyan kilélegzel, felkérjük a régi paradigma összes mágneses energiáját, ami továbbra is befolyásolhatja az életedet bármilyen módon, és képzelj el egy átjárót felnyílni a szíved középpontjában és a régi paradigma energiáit ezen az átjárón keresztül kiszívják a szívcsakrádból. Nagyon óvatosan a Fény 1440 Mestere kihúzza ezt a régi paradigmás tudatosságot ezen a átjárón keresztül, és ugyanakkor elhozzák számodra a belső erőt és bátorságot, ami szükséges, hogy átess az életed legnagyszerűbb beavatásán.

A személyes beavatásotokkal együtt a planetáris beavatáson is keresztül mentek. Mindannyian kapcsolódtok egy adott területhez a bolygón; bármilyen földrajzi helyen is éltek az összehangolódik a jelenlegi beavatással, amelyen keresztülmentek, emiatt a Föld Anyával fejlődtök, az Arany Felemelkedés beavatásán vele együtt mentek át, és minden, amin ő és ti átmentek, ettől a naptól fogva, egyidejűleg a felébredés és a gyógyulás folyamata. Mindannyian egyénenként megtestesítetek egy kincset; egy életet-adó kincset [a life-giving treasure]. Most keresztül fogtok menni egy találkozási folyamaton emberekkel vagy egy személlyel, vagy kapcsolódtok egy helyhez vagy alkalomhoz, ahol ez az ajándék egyenrangúan kifejeződik. Találkozni ezzel a veled azonos ajándékkal a jeled, hogy keresztülhaladtál a beavatásod felemelkedési hullámainak a végső szakaszán. Ez az jeleni, szeretteim, hogy fel lesz gyorsítva 5 év az időben, és teljesítetek 5 évnyi intenzív szellemi munkát a következő néhány hónapban. Ez csak azért és akkor lehetséges, mert készen álltok rá, és mozgásba hoztátok a labdát, hogy úgy mondjam, ezért ez létrejött.

Voltak emberek, akik előttetek elutaztak, akik aktiváltak bizonyos helyeket földrajzilag, biztosítva, hogy a Föld Anya testének fizikai portáljai aktiváltak maradjanak a régi paradigma tömeges kivonulási időtartalma alatt. Néhányotok földrajzi helyekre fog menni miután a tömeges kivonulás befejeződik és lepecsételnek a portálok közül néhányat amely csak ideiglenesen aktiválódik azért, hogy felszívja a régi paradigmát; néhány a portálok közül, azonban aktív marad véglegesen. Tehát azok közületek, akik Namíbiában utaztak az elmúlt 18 hónapban, a helyére rögzítettétek a szükséges energiákat, ami helyet fog foglalni a következő 3 hét során igazodni fog Nada Úrnő Isteni tervével, a kristály királysággal és persze, a bolygótokkal, mint egésszel. Azok, akik kifejezetten Namíbiába utaznak, bármikor a jövőben, feldolgozzátok ezt az intenzív energiát, aminek részesei vagytok; ti vagytok azok, akik keresztülmentek az érzelmeitek, az elmétek, az intellektusotok, a félelmeitek, a fizikai testetek és bármi más intenzív méregtelenítésén összehangolódva a célotokkal. 

A többiek biztosítják, hogy a fény és szeretet minden árnyalata aktiválva maradjon tisztán és lerögzítetten. Amikor egy csoport az úgy nevezett szent helyekre vagy ”forró pontokra” megy, ahogyan mi szeretjük hívni ezeket, a résztvevők ilyenkor nagyon közbe- és beleszólnak az energiában. Sokszor ők ”engedik ki” a (saját) fizikai testükből( ezeket az energiákat), és ez függ azoktól is, akik a hely külső horgonyai, hogy megtartsák az energiát; ezért titeket majd szintén elvisznek a Fény testetekben Namíbia helyszínére. Úgy fogjátok érezni, hogy változások történnek önmagatokon belül, amelyek kapcsolódnak az autentikus erőtökbe való belépés végső szakaszához, az életetek bármilyen területén, a lelketek eljön, hogy bemutassa ezt.

A feltámadás helyet foglal, a jólét és bőség igazi sablonja feltámad az egész bolygótok számára. Szintén újjáélesztünk egy nagyon szentséges energiát ami kapcsolódik az afrikai bennszülött emberekhez, akiket Busmanként ismertek. Ők voltak a szent törzsek közül az egyik legelsők, akik a Földön laktak; ők, maguk, nagyon fontos szent tudást testesítenek meg, ami hozzá fog járulni az eredeti bölcsesség és a Föld tervének kibontakozásához. Az újjáéledés folyamata megkönnyíti ezeknek a szent kultúráknak, hogy kiemelkedjenek az igazság autentikus gyémántján keresztül, azért hogy az eredetüket elismerjék és tiszteljék (az emberek). Mivel minden szent törzs újra egyesül a szent eredetével, így mindnyájan kapcsolódnak a törzshöz, ezért, a generációk, amik az eredeti törzsből származnak, újra-meghatalmasodottá válnak az eredeti autentikus magjukkal, amely így az egyik (része annak a folyamatnak), amely elkezdi meghatalmasítani a nemzeteket, és végül az egész világot. Minden kultúra szent, és minden kultúrát tiszteletben és megbecsülésben kell tartani, mert minden kultúrán belül a bölcsességnek és igazságnak van egy kincse. Elítélve valaki másnak a hitét és az ösvényét, hogy eggyé váljon Istennel, ez bemocskolja a hazavezető ösvények szentségét.  Minden egyes kultúrának vannak olyan területei, amik legyengítő magatartásokat, viselkedéseket és félelemmel teli hittételeket testesítenek meg, ezek fel lesznek oldva, és semmivé fognak foszlani, mert azok, akik kapcsolatban vannak az igazsággal, és a portállal, ami jelenleg aktív,  természetesen felül írják majd a régi paradigma energiáját és ez támogatja a tömeges kivonulást, a régi paradigma tudatosságából, ami a félelmet, korlátozást, balsorsot és a homályt hirdeti, ezek mind véget fognak érni. 

2006 április 25-éig, a Fény 1440 Mestere lehorgonyozza ezt, ami behívja a Buddhikus Oszlopokat a bolygótok összes sivatagába. Azonban van 4 fő oszlop is, amik az új alapok megteremtéséért lesznek felelősek a bolygótok új világáért. Az első a Namib-sivatagban, a második a Szaharában, a harmadik a Góbi sivatagban, a negyedik Ausztrália sivatagjaiban - mindennek a legnagyobb sivataga, ami létezik Ausztrálián belül.

Ez a 4 Buddhikus Oszlop kifejezi a Pránát, a bölcsességet és a legtisztább autentikus energiát, amit eddig elképzelni sem tudtatok. A Buddhikus Oszlopok kulcsok, amelyek megnyitják az összes Átjárót, azokhoz a helyekhez, amelyek egyszer a Felemelkedett Mesterek Misztérium Iskolái voltak. Ez az információ most megjelent azoknak, akik összehangolódnak a  Buddhikus Oszlopok sablonjával és hozzáférést fognak kapni az ősi Misztérium Iskolák tanításaihoz és felszentelődnek ezeknek a tanításoknak a hírnökeiként. Nem kell a társadalomban kiemelkedő helyet elfoglalnod, hogy hordozd és tovább add ezeket a tanításokat; élj ezek szerint, hogy ezzel megtanítsd ezt másoknak is. Ne korlátozd le az érzékelésed, (azon agyalva) hogy hogyan tudnád ezt végrehajtani.

A kvantum világ egy korlátlan világ, és az a legjobb, ha minél többet emlékezteted magad erre, mivel most megvan erőd, nem úgy, mint az ezt megelőző időkben, hogy manifesztáld, amire fókuszálsz, mindaddig, amíg ez összhangban van a Föld Anya és a lelked magasabb tervével. Ha valamit egy irányba kényszerítesz, azért mert félsz, hogy elveszíted, csalódást okoz vagy nem sikerül, akkor meg fogod látni, hogy ez nem fog a javadra működni. Ilyenkor torlaszok, küzdelmek jönnek létre, és amikor látod, hogy az ajtó bezárul, ne próbáld meg betörni, mert egyedül csak azt éred el, hogy az arcodba csapódik újra; lépj tovább!

Itt az idő, hogy továbblépj! A félelmed meg fog bénítani téged, szóval válaszd a szeretetet és haladj előre, akkor is ha kezdetben ez egy fájdalmas mozdulat. Abban a pillanatban, hogy megszokod a mozgást a fájdalom enyhül, a mozdulat egy finom, természetes mozgássá válik.  

Kuthumi Nagyúr, megtudod magyarázni a kapcsolatot a Busman bölcsességhez és történelméhez?

A  Busmanok bölcsessége és történelme elveszett, sok kultúrában. Az igazi eredetük nincs jelen a történelemben, ez az, amely egy ilyen problémát hozott létre. A történelem ábrázolása elsősorban arról szól, hogy hogyan fosztották ki a szent helyeiket, hogy a fehér ember jött és elfoglalta a földjeiket, ez az amit a fehér ember tett az Őshonos Amerikai Indiánokkal, a Bennszülöttekkel, és sok más szent kultúrával is. Így most a Busmanok a katalizátorok és újraindítják az ősi igazságokat, amelyet éltek, hasonlóan az Őshonos Amerikai Indiánokhoz és az őslakos emberekhez. Ez az együttműködés a természettel, ez ami létfontosságú.

Mindezekben a kultúrákban elsajátították, hogy harmóniában éljenek a Föld Anyával. A Nyugati civilizáció teljesen megsemmisítette ezt, és barbárként vagy az emberek egy fejletlen csoportjaként címkézte fel őket, akik nem képesek intellektuálisan fejlődni és kényszerítették őket, egyszerűen, mint a szeméttel úgy bántak velük. Most az úgy nevezett műveletlen vidékeken terem a gyümölcs; az emberek felfedezték, hogy ezeken a műveletlen vidékeken mennyi kincs hever elrejtve, és ez, az ismeretük a csillagokról, valamint asztrológiáról, a kapcsolatuk az állatokkal a környezetükben és a természet növényi tudatosságával. Ez bizonyíték a nyugati világnak, hogy mennyire visszafejlődtek, még akkor is, ha technológiailag egy óriási mértékű mesterséges haladás történt is meg.

”Emlékezz vissza a Földre” ez a kulcs az embereknek, nem csak arról van szó, hogy földeld le magad újra a testedben, hanem azt is, hogy meglásd, az élet valami, ami azt jelenti, élsz; egy olyan színtér, amelyben megvan a lehetőség, hogy megtapasztald a mérhetetlen örömöt, de ez az érintkezés folyamata is a Földdel, és építsd újra ezt a kapcsolatot, dolgozz együttműködésben a Földdel, inkább, mint, hogy elkülönülj két világgá, egy szétválasztott tudatosságot eredményezve, egy elkülönülést Menny és Föld között, test és Lélek között. Ez nyilvánvaló az én aspektusaiban, ahol az egyik nem érzékeli a kapcsolódást önmaga más aspektusaival, tehát a Busmanok segédkeznek az eredeti szent eredet újraegyesülésében az énen belül; újrakapcsolódva a csillagokhoz.

Mindnyájatokat hívnak a feltámadás birodalmaiba, ahol Jézus Mester és Mária Magdolna várakoznak rátok. Megvilágítják az isteni jelenlétet a hatalmas változás ezen idejére és a planetáris beavatás kibontakozására. A régi tudatosság kapcsolódása, aki Mária Magdolna volt, és Jézus Mester szerepe, ami a végéhez közeledik, és az összes szentírás összes tanítása a létezésben, amik hozzájárultak az igazság egy eltúlzott változatához, vagy az igazság egy illuzórikus verziójához, ezek mind szertefoszlanak. Szóval erősítsétek meg magatokat az új tanításokra, amik előtérbe kerülnek.

Jézus Mester és Mária Magdolna megtapasztalja a végső váltást, ahol Mária Magdolna átveszi a 6. Sugarat és Jézus Mester válik a Folyékony Szeretet 6. dimenziós Sugarának hivatalos Chohánjává. Ez a két rezgés, ami elviszi az emberiséget szellemileg a jövőbe, elhozza a megértés egy teljesen új szintjét a világ vallásainak, azért, hogy a vallás kontra spiritualitás nem egy háború, amit egymás ellen viseltek, inkább egy egymásra hatás, Isten kreatív megtestesülésének egy eltérő kifejezése, amelyik kifejezésre juttatja az Anya/Atya Isten egy nagyobb testének kifejeződését megtapasztalva.

Ne közösítsétek ki magatoknak (az Anya/Atya Istent), azzal hogy kit szeretnek jobban. Dolgozzatok magatokon, azért, hogy megerősödjetek, tehát álljatok meg anélkül, hogy ítélet vagy elfogultság lenne a szívetekben, így ez keresztül fog vinni ezen az időszakon. Ez a beavatás feltámasztja az eredeti ősi igazságokat, amelyeket új felfedezésekként láthattok meg, amely egyszerűen az eredeti terv az emberiség számára. Ez tehát a Lélek igazi felszabadulása. 

Hadat üzenni egymásnak, azért mert az hiszitek, hogy ti Istenetek jobb, mint a másik Isten vagy hogy a te életutad jobb mint a másik élet útja, ”ez tánc az ördöggel”, tisztán és egyszerűen.

Háború soha nem harcolt az Isten nevében  Soha. Mikor hadat üzentek, azért van mert ellentétben álltok saját magatokkal, és felismertétek a konfliktust a másikban, ami hasonlított a bennetek lévőre,  és megegyeztettek, hogy harcoljanak egymással ezen (az Isten kérdésen). DE!  Istennek semmi köze hozzá!

Itt az idő, hogy az emberiség útnak eresze ezt, és nem azért mert ezt mondták. Ez egy belső felismeréssé válik majd, kérdezz belülről, figyelembe véve ezt, és ez által ”rábukkanva az igazságra”. Ez az igazság elő fogja hívni a vágyat, hogy több kérdésre válaszoljon, és a kérdések azok, amik automatikusan elvezetnek majd az eredetetek igazsághoz és minden eredetéhez, ami körülöttetek létezik. Az egyetlen út, hogy az energia igazán megközelíthető legyen az, ha eléggé a hatalmatokba léptek, megbízva a kapcsolatotokban a Lélekkel, megbízva az önmagatokkal való kapcsolatban, amely biztosítja az új struktúrát az új világ, képes magát lerögzíteni a 4 Buddhikus Oszlopon belül, amiről már beszéltünk és létrehozza az új világot, mint azt megírták.

Minden sivatag tartalmaz magában egy ajándékot. A Namib-sivatagnak a jólét az ajándéka; az Arany Tudatosság magva rejlik benne. Utazzatok erre a helyre visszafoglalva az Arany Magot, a belső gyermek ártatlanságát és tisztaságát, visszakövetelve az Arany Gyermeketeket. Egyszerűen megadva magatokat a természet megtapasztalásának, és megengedve a sivatag pompájának, hogy beszéljen hozzátok. Megfigyelve a természetet és hogy hogyan kommunikál veletek. Legyetek tudatában a környezeteteknek, és ahogy minden kommunikál veletek a környezeten keresztül.

Tehát, most, a közvetítés végére értünk, azonban az energiák, amiket aktiváltunk még mindig nagyon aktívak számotokra. Ismerjétek fel ezt az időszakot; annak ellenére, hogy ez egy mélyreható ”halál”, és ez egy csodálatos újjászületés is. Ünnepeljétek örömmel a szívetekben, és ahogy keresztülhaladtok ezen az időszakon elbúcsúzva a régitől, félelem nélkül átölelve az újat, mert megérdemlitek.

Az Isten/Istennő fénye ragyoghatja be előtettek az utat, minden egyes megtett lépés bizalommal teli lehet, az igazságotok irányába haladva, és minden mindig jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és a Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...