Kuthumi - 12:21 Nyári/Tèli Napforduló Channelling és Energia Aktiválás

Michelle Eloff (07.12.09) - Kuthumi: 21:12 Nyár/Tèli Napforduló Channelling és Energia Aktiválás

 

Forrás: thelightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Michelle Eloff©-on keresztül csatornázva

Johannesburg – 2007. december 9.

A hanganyag letöltési linkje:
http://www.mediafire.com/download/55832qp1874byac/Kuthumi21_12_2007.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

[Megjegyzés: A nyári napforduló az északi féltekén június 21-én zajlik le (esetenként 22-én vagy 20-án), a déli féltekén pedig december 21-én (esetenként 22-én). A téli napforduló az északi féltekén december 21-én van (esetenként 22-én), a déli féltekén pedig június 21-én (esetenként 22-én vagy 20-án).]

OoooOoooO

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain jövök elhozzátok, hogy üdvözöljelek mindannyiótokat ez alkalommal, és elhozzam nektek a fényesség, a bizalom, a tisztaság és a hit áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy öröm és boldogság van a szívünkben, hogy mindannyiótokat átölelhetünk a fényben, a bölcsességben, az igazságban és az Atya/Anya Isten jelenlétének teljességében.

Szeretteim, a december 21-ei napforduló ünneplése valójában ugyanúgy előkészület valamire, mint integrálás. A 21:12 kapu az energia előkészítése, hogy mindenki az északi és déli féltekével egyidejűleg dolgozzon, de azért dolgozzon az ellentéten is, amit a féltekék képviselnek. Ez az előkészület lehetővé teszi a test számára, hogy megtapasztalja azt az utazást, melyet a lélek fényének segítségével választott, és így felkészüljön arra, amit az integrálódás követel az emberi éntől.

A tényleges napforduló december 22-én lesz, mégis a 21-ei nap a test felkészítésének nagyon fontos napja. Ezek az energiák nem korlátozódnak erre az általunk most adott két dátumra, mert az energia mindig jelen van, habár a most megadott dátumok különleges vibrációt hordoznak, ami hozzáadódik ahhoz, ami történik, mégis hasznos lesz számodra az energiájuk, függetlenül attól, hogy mikor történik.

Közületek azok, akik az északi féltekén élnek, a téli napfordulón fognak keresztülmenni, a déli féltekén élők pedig a nyári napfordulón, de más energiák is játékban vannak, olyanok, amelyeknek mindannyian tudatában kell, hogy legyetek. Sokan közületek bár a déli féltekén élnek, mégis a sötét éjszaka téli napfordulójának folyamatán mennek keresztül, mások közületek az északi féltekén élnek, mégis a déli félteke nyári napfordulója történik meg velük, az, ami az álomhoz és a mézeshetekhez (méz – hold) kapcsolódik. [angolul ’honeymoon’ a mézeshetek, a nászút; ennek összetevői a ’honey’ – méz, és a ’moon’ –hold; leginkább akkor érthetitek meg, hogy miről van szó, ha a mi Szent Iván napunkra gondoltok, és Shakespeare ’Szentivánéji álom’ című darabjára.] Ez időnként sokakban azt eredményezi, hogy összezavarodnak, hogy min is mennek keresztül. Az ok, ami miatt ez bekövetkezik, az, hogy közületek mindenki a DNS-ében tárolt energia legbelső magjában lévő energiákból alakul át és változik át. Ez nem korlátozódik a jelenlegi genetikai idővonalra, hanem rácsatlakozik mindenki egyedi idővonalára is, melyet jelenleg átélsz, ami azt jelenti – ha például ránézel a családfádra – hogy bár a déli féltekén élsz, az energiád többsége genetikailag északi féltekés alapokon nyugszik [tehát a felmenőid többsége az északi féltekéről származik], amilyen messzire visszamegy az energia. És ugyanez igaz lehet fordítva is, ha az északi féltekén élsz.

Így ne korlátozd magad [annak alapján] hogy jelenleg hol vagy földrajzilag. Nagyon fontos most a gyógyulás két típusa – ha hívhatom ezt így – és minden napforduló és napéjegyenlőség energiái nagyon fontosak, mert ezek az átmenetek az évszakok között. Ezek a Te átmeneteid is, melyeknek a tudatában kell lenned, azáltal, hogy tudatában vagy, hogy mit hoz ez számodra – és ezzel tovább tudsz lépni az igaz éned fényébe. Ez a különleges napforduló áldás, ami feltárja számodra igaz éned esszenciáját. Az igaz éned Te vagy, az a Te, aki nincs letiltva a külső világ rólad alkotott ítéletei által, az a Te, aki nincs letiltva semmi által sem, amit a társadalom rád vetít. Lényegében az igazán szabad szellem éli igazságban az életét, és a Te életed igazságban élése az igazságod megengedéséről szól, hogy az igaz éned élő legyen, az a részed legyen, amelyik kifejezi önmagát.

Szánj most rá egy pillanatot, és gondold meg, hogy igaz énedből mennyi válik tisztán nyilvánvalóvá azokban, akik éppen most körülötted élnek. Mennyire van jelen a valódi Te a testedben leföldelve, az életedet élve, kölcsönös kapcsolatban a szeretteiddel, a barátaiddal és az ismerőseiddel? Azt kérdezem tőled, hogy ki az, aki igazán éli az életedet? Ez új jelentést ad ahhoz a kérdéshez, hogy „ki vagyok én”? Bármikor, ha felteszed ezt a kérdést, az igaz éned próbálja megragadni a figyelmedet. Annak esszenciája, hogy igazából ki vagy, ki kell, hogy fejeződjön rajtad keresztül, így léphetsz be a [fejlődési] ciklusod következő szakaszába, annak ciklusába, hogy kifejezd ki vagy Te. Létezésed és igazságod megélésének ciklusába. Ez nem azt akarja jelenteni, hogy a ciklus a végéhez fog érni, és tovább nem fogod megélni az igazságodat, mindössze annyit jelent, hogy minden ciklus beteljesíti önmagát, Te beteljesíted önmagad egyik részét, és belépsz az igazságod következő szintjére.

Mindannyian készen álltok. Ha hallgatod ezt, vagy azok közületek, akik olvasni fogják e szavakat mind készen álltok, hogy belépjetek az igazságotok következő ciklusába, hogy visszanyerjétek autentikus énetek következő szintjét, ahogy gyakran hivatkozunk erre. Ezen isteni részed átölelésével megengeded magadnak, hogy olyan birodalmakat fedezz fel az életen belül, és különösen a saját életeden belül, amelyekkel még nem találkoztál, és a Ti ajándékotok szeretteim e napfordulótól az, hogy megértsétek az egó esszenciáját.

Figyeltük, hogyan billent ki az egyensúlyból az egó megértése, szó szerint az egyik végletből a másikba esve. Egyrészt azt kell megérteni, hogy az emberi tapasztalás nem valami rossz dolog, hogy az egód nem valami rossz dolog, nem olyan valami, amit el kell taszítani, [hanem olyan] valami, amit meg kell érteni, [olyan] valami, amit uralni kell. Ameddig csak megtestesülsz emberi testben, meg fogod testesíteni az egót. Még bármelyik mester a lélek-tudatosságában is még mindig tapasztalja az egót, mert az egónak különböző szintjei vannak. Az egó valójában sokszor motivál téged úgy, hogy nincs jelen az önelégültséged, ami rombolóbb lenne az egó jelenléténél.

Az emberek a reakcióikban [olyanná] váltak, hogy nagyon gyorsan rámutatnak mindenkiben az egóra, ami már önmagában is a másikban jelen lévő egó megítélése és eltaszítása. És ugyanígy ítélkezés a másik személy igazsága felett [ugyan]ebben a pillanatban. Az ítélkezés önmagában [is] „egó-motivált” cselekvés. Azt szeretném, ha megértenétek a helyet, ahonnan az egó jön. Az egó a nagyobb cél ön-szolgálásának egyik aspektusa, és amikor képes vagy átölelni az egó nagyobb célját, [akkor] összevegyülsz vele, dolgozol vele. Mindazonáltal az történt, hogy a legtöbb ember megpróbálta eltaszítani az egót – és amikor azt mondom, hogy a legtöbb ember, [akkor] túlnyomóan a spirituális ösvényen lévő emberekről beszélek, mert itt a legnagyobb az egó felismerésére irányuló tudatosság.

Így most mindegyikőtöknek más szemmel kell az egóra nézni, és öleljétek át nagyon fontos részetekként, nem úgy, mint egy olyan részeteket, amelyik meg fog fosztani benneteket bármi isteni vagy szent dologtól, hanem inkább lássátok úgy az egót, mint isteni és szent szövetségest, mert az egó legalább annyira az ellenőrzése alatt fog tartani téged, ahogy Te megtanultad az ellenőrzésed alatt tartani az egódat. Ennyit a harmonikus és kiegyensúlyozott kapcsolat megteremtéséről lényed e részével.

A legfontosabb dolgok egyike, amit az emberek, mint ti magatok is, készek megérteni és igazán beintegrálni a tudatosságukba és az észlelőképességükbe, és ténylegesen elkezdenek megélni, az, hogy embernek lenni szent és szakrális tapasztalat, hogy fizikai testben jelen lenni isteni és szakrális tapasztalat. Létfontosságú, hogy ez a megértés be legyen integrálódva a létezésbe, és ez az, ami az előkészítő energia minderre, megnyitja a lényedet, előkészít arra, hogy teljesen beintegráld az emberi énedben való jelenlét fontosságának megértését, átöleled az egód esszenciáját, ami igaz éned részeit testesíti meg, így igazságos lehetsz magadhoz, így az igazságodban élhetsz.

Ahhoz, hogy szeresd önmagadat, hajlandónak és képesnek kell lenned szeretni önmagadat; szeretni a fizikai testedet, szeretni a személyiségedet, szeretni az egyediségedet, úgy szeretni magadat, ahogy másokat szeretsz. Gondolj valakire, akit nagyon szeretsz, nézd meg, hogy mi az, amit szeretsz ebben ez emberben, vannak-e bizonyos dolgok, amit tesz, amit mond, ahogy létezik és ahogy kifejezi magát – amit szeretsz és ami jelen van benne. Ez az egyedi ebben az emberben. Ez az, ami vonz téged ebben az emberben. Ez az, amit szeretsz benne, és ezekre a minőségekre van szükséged, hogy önmagadat szeresd – az egyediséged, a bemondásaid, az összes egyéni sajátosságod, az összes apró dolog, ami valóban azzá tesz, aki vagy, anélkül, hogy megpróbálnád cenzúrázni ezt, szabotálni vagy elnyomni. Képtelen vagy folytatni az elnyomás, az elfojtás, a pangás és a tompaság napjait, és nem fogod folytatni, mert az egód most az átalakulás nagyon erőteljes ciklusán megy keresztül, ami hihetetlen átváltozást fog eredményezni, [hihetetlen változás] megy végbe.

Most az energia, ami annak eredményeként fog jönni, amire felkészültél, [és] ami be fog szivárogni a testedbe december 22-én, vagy bármikor máskor, amikor úgy döntesz, hogy ismét ezzel az energiával dolgozol, [ez az energia] ki fogja nyitni a szemedet arra, hogy mit fog most csinálni veled az egó, és mit fog tenni érted. Ez azon álom átölelésének ideje, amelyik a nyári napforduló idején létezik, a mézeshetek ˙(méz – hold) ünneplése, és annak is az ideje, amikor be fogsz lépni a sötét éjszakába – mondhatni, hogy elengedj és szabaddá válj. Így észak és dél egyesül, a tél és a nyár átöleli egymást, és nincs elkülönültség. Az esszenciában soha nincs elkülönültség, csak az elkülönültség illúziója, a különbözőség érzékelése, és ez az, ami arra vezeti az embereket, hogy elkülönüljenek másoktól, önmaguktól és az élettől, mert elégtelennek és tökéletlennek észlelik önmagukat vagy másokat, és nem felelnek meg annak a számos nevetséges szabályrendszernek, amelyeket [mind] ember alkotott.

Így azt szeretném, hogy minden nap csak két percre ülj [le] nagyon elcsendesedve, és ez alatt a két perc alatt azt szeretném, hogy öleld át az egódat és szeresd, köszönj meg neki mindent, amire ráirányította a figyelmedet. Az egód jelenléte nélkül nem tanulhattad volna meg a leckéidet, melyeket megtanultál. Az egód e módon való átölelésével Fénymunkásként uralod a legbonyolultabb dolgok egyikét, a spirituális kereső értelmében mindig uralnod kell/uralni fogod [az egódat] az emberi, fizikai, spirituális tapasztalat megélésével kapcsolatosan.

Azt szeretném, ha most megéreznéd, hogy a testedben hol érződik valamiféle szorongás, talán feszültség, bármiféle kényelmetlenség, különösen amikor azt mondom, hogy az egód jó.
Hol érzel a testedben kényelmetlenséget vagy bármit ezzel a dologgal kapcsolatban, amikor azt mondom, hogy az egód fontos része a fizikai síkon [történő] utazásodnak?
E két terület a testedben lehet különböző [helyen], vagy ugyanazon a helyen, azt jelezve neked, hogy hol tárolódik a testedben az egó téves felfogása és eltorzult érzékelése, és azt szeretném, hogy fókuszáld most a figyelmedet erre a két helyre, vagy ha ugyanazon a helyen vannak, akkor fókuszálj csak arra a helyre.
Most azt szeretném, hogy a két karoddal vedd körül ezt a helyet a testedben, [és] képzeld el magadat, amint megöleled, mintha megölelnél egy olyan embert, akit szeretsz.

Az egód nem az ellenséged, és tested e része, ahol ez a torzulás tárolódik, kész elengedni magából az energiát. [Egód félreértelmezése] ahhoz vezetett, hogy oly módon érzel, létezel és viselkedsz, hogy ez elkülönültséget teremt, az egó eltaszításának eredményeként. Azt szeretném, hogy lélegezz szeretetet ebbe a részedbe, és azt szeretném, ha bensőségessé válna [kapcsolatod] az egóddal, hogy úgy lásd az egódat, mint olyan aspektusodat, amelyik egész idő alatt igazságod fontos részét hordozta. Nagyon fontos minőségei vannak az egódnak, amelyeket vissza kell szerezned, amelyeket teljesen át kell ölelned és el kell fogadnod, mivel így léphetsz előre.

Szeretteim, az egótok eltaszítása, az egó feletti ítélkezés sokszor eredményezte bennetek a hiány, a szegénység, a feltételekhez kötött szeretet és az áldozati tudatosság megtapasztalását. Önmagad elkülönítése egód ajándékaitól elválasztott téged életed sok értékes minőségétől. Az egód aspektusaiként olyan részeidre hivatkozunk, amelyek arra irányítanak és késztetnek téged, hogy sikeres légy, függetlenül attól, hogy mi számodra a siker meghatározása. Az egód, az a részed, amellyel most össze kell barátkoznod, olyan részed, amelyik fellobbantja a tüzet és a szenvedélyt benned, az a részed, amelyik azt akarja, hogy nyúlj ki a világ felé, és tegyél hozzá valamit, az a részed, amelyikben megvan a szikra és a mersz [a „spiritusz”] megtenni bármit, amit meg kell tenned, hogy megbizonyosodj arról, hogy rendelkezésedre állnak az eszközök, hogy behozd az életedbe leghatalmasabb álmaidat.

Hányszor volt az, hogy ránéztél magadra vagy valakire akit ismersz, és sikeres embernek láttad és elítélted? Most, arra van szükséged, hogy brutálisan őszinte légy magadhoz. Hányszor vádoltad őket elméd és szíved csendjében azzal, hogy egoisták, pénzéhesek, kapzsik és kéjvágyók? Miért van az, hogy a siker, a teljesítmény, valaminek az elérése vagy a kényelem manifesztálása egoizmusként jelenik meg [számodra] és ennek eredményeként elutasításra kerül, mert nem felel meg a társadalmi normák meghatározásainak arról, hogy mi a jó, [mert nem olyan, mint] ahogy a spirituális és szent emberek élnek, [mint az a] kód [szabályrendszer] ami szerint és ahogyan élnek?

Az áldozat nem valami olyan, ami nemesebbé tesz, az áldozat bennehagy téged a szenvedésben, elkülönülve és elszigetelve. Ezért ez a létfontosságú energia-aktiválás, ami keresztülhoz téged a 21:12 kapu energiáin, elhozza az emberiségnek a lehetőséget, hogy átölelje az egót az én egészséges érzetével, [önérzettel, öntudattal,] érintetlen önszeretettel, önértékeléssel, önfegyelemmel, és az én olyan érzetével, mely oly erős, oly egészséges, hogy az egyén képes felhasználni a kvantummező vibrációit és frekvenciáit oly mértékig, ami manifesztálja a jelentkező szükségleteidet, és amikor átöleled az egódat oly módon, hogy le vagy földelve a testedbe. Az egód leföldel téged a testedbe, így minél jobban elkülönülsz tőle [vagyis az egódtól], és [minél jobban] eltaszítod, annál kevésbé földeltté válsz, és Te tudod, hogy minél kevésbé földelt vagy, annál nehezebb manifesztálnod a jelentkező szükségleteidet a fizikai valóságodban tekintet nélkül arra, hogy milyenek a hiedelemrendszereid.

Mondogathatod magadnak, amíg az arcod elkékül, hogy kész vagy manifesztálni a bőséget, ha eltaszítod az egót, ítélkezel és eltaszítod bárki más egóját, akkor nem vagy leföldelve a saját [teremtő] hatalmadban, hogy felhasználhasd az egó hatalmát, és teljes manifesztációjában behozd ezt az új vibrációt.

Vegyél hát mély lélegzetet most, a szádon keresztül kilélegezve, miközben elengedsz [mindent] és elmerülsz a fizikaiságodban. Lélegezd be az energiát azokba a részeidbe, amelyeket átölelve tartottál, és most azt szeretném, hogy teremtsd meg tested e részét emberi formában, és nézz rá úgy, mintha ember lenne, és lásd ezt az embert az érzéseivel, reményeivel, kívánságaival, álmaival, félelmeivel és bizonytalanságaival valaki olyannak, mint Te vagy, és ismerd el ezt az embert, mint a részedet, mint a kiterjesztésedet, [aki] megéli azt, amit belevetítesz.

Ez azt jelenti, hogy mindaz, amit igaznak hiszel az egóról, az hasznavehetetlen e formájában. Minél jobban nézed ezt a részedet, annál jobban összekapcsolódsz az erejével és a képességével, hogy előrehajtsa az igazságodat. Azt szeretném, hogy kérdezd meg az egódtól, mi a legnagyobb erőssége éppen most. Azt szeretném, hogy mondd meg az egódnak, hogy készen állsz és hajlandó vagy átölelni ezt az erősséget, és megengeded, hogy kifejeződjön, mint igaz éned része, mert az, [vagyis valóban az igaz éned része,] és amikor szükséged van rá, hogy becsületes legyél magadhoz, és válaszolj arra, hogy mitől félsz, mi fog történni, ha átöleled ezt a részedet, az egódat, ha megengeded, hogy rajtad keresztül kifejeződjön ez az erősség – mit gondolsz, mi fog történni? Talán attól tartasz, hogy el fognak taszítani az emberek, hogy megítélnek vagy kritizálnak téged.

Gondolj most erre – valamiképpen az emberek megítélnek, kritizálnak vagy eltaszítanak téged, még akkor is, amikor elkülönülsz egód e részétől, még akkor is, ha nem fejezed ki ezt az erőt és hatalmat, még akkor is tapasztalod az elutasítást, a kritizálást és az ítélkezést, így tehát mi lesz a különbség? Nagyon nagy különbség lesz, szeretteim, az a különbség, hogy ki fogod fejezni az igazságod egyik részét. Bárki más esetében nem volna különbség, mert ők ugyanúgy fogják folytatni, hogy ítélkezzenek feletted és kritizáljanak, de a számodra nagyon nagy különbség lesz, mert át fogod ölelni erőd egyik aspektusát, ami e formájában egónak bélyegezve el volt rejtve, mellyel kapcsolatban abba a hiedelembe ugrattak be, hogy milyen rossz ez a részed, miközben ez mindig az igazságod egyik része volt, és erőd egyik része, az a részed, ami kulcs a Te szabadságodhoz.

Szánj hát rá egy kicsit több időt, hogy egód e részével leülj, és talán az általam kért két perc alatt minden nap, amit az egódra fordítasz, szórakoztasd e részedet, beszélj hozzá, és kérdezd meg, hogyan szolgál téged, hogyan tudtok szövetségesekként ketten együtt dolgozni, hogy álmaitokat megvalósítsátok. Lásd az egódat úgy, mint a horgonyodat a fizikai valóságba, és emlékezz rá, hogy megváltoztattuk az egóhoz való hozzáállást. Az egód a szövetségesed, nem azért van, hogy szabotáljon téged, vagy hogy bármit is megtagadjon tőled, [csak] a te félelmed, hogy ezt teszi.

Vegyél másik mély lélegzetet, és miközben kilélegzel, engedd meg a testednek, hogy ellazuljon, és átadja magát ennek a teljesen új koncepciónak/elgondolásnak azzal kapcsolatban, hogy igazából mi is az egód [tulajdonképpen].

Azt szeretném, hogy megérezd az igaz(i) részeidet, más szavakkal a valódi önmagadat, azt, akit nem mutatsz meg a világ többi részének, túllépve a maszkokon, a lepleken és a dobozokon, melyek bekorlátoztak téged, továbblépve ki a világba, hogy [e részeid] megmutassák magukat, és hogy közülük mindegyik a Te részed, az igazság. Csak engedd a részeidnek, hogy folytassák színre lépésüket, és miközben mindegyik előlép, ott állnak egymás mellett, és figyelik a többieket maguk közül.

Néhányan közületek úgy találhatják, ahogy figyelik egymást e részeik, hogy felismernek valamilyen minőséget vagy viselkedést, amit ezek a részek megtestesítenek, amit elutasítottak a hozzá közelálló emberek, és időnként ugyanúgy [akár] idegenek is elutasítottak. Csak figyeld őket, mert ezek azok a részeid, amelyeket nem engedtél ki.

December 21-e és december 22-e között keresztül fogsz menni egy felgyorsult felkészítési és integrálási folyamaton – mindazon részeid integrálásán, amelyeket előre léptettél az árnyékból a fénybe, az erő fényébe, amit megtestesítesz, és mindezek a részeid, melyek ahhoz a többi részhez kapcsolódnak, amit egónak nevezel. És Ti mindannyian csatlakozni fogtok ezekhez az erőkhöz, és kölcsönösen kiemelitek és felerősítitek egymás erősségeit, és együtt dolgoztok felhasználva ezeket az erősségeket, hogy megtegyétek életetek következő lépését, hogy olyan helyzetbe hozzátok magatokat, melyben bele tudtok nézni a saját szemetekbe. És látjátok a saját éneteket, és közelről érzitek az énetekre irányuló szeretetetek erejét, a megértésetek erejét, [látjátok] hogy milyen fontos az igazságotok, hogy milyen meghatalmasító az igazságotok, amit képtelenség tovább elrejteni a világ elöl, mert a világ elöl való elrejtése megtagadja a világot, az erősségeid és hatalmad áldásait és ajándékait, és azt, amit Te vagy képes adni a világnak, tenni a világért és a világgal, annak eredményeként, amit megtestesítesz.

Add hát meg magadnak az igazságod ajándékát, és minden nap tégy erőfeszítést, hogy az igazsággal teljesen élj, hogy engedd keresztülragyogni az igazságodat, függetlenül attól, hogy mások mit fognak gondolni, tenni, vagy mondani. Egód ezen aspektusa egy fényminőség, emiatt ez nem fog másoknak előre megfontolt, rossz szándékú módon ártani, vagy bármilyen szándékkal megfosztani vagy megtagadni bárkitől bármit. Ez a Te időd, hogy kifejleszd az egódba vetett bizalmadat. Teljesen új kapcsolat születik, teljesen új erő lép színre, miközben az árnyék és a fény egyesíti erőit, és hatalmas új erő születik, olyan, ami szabaddá tesz téged, ami felszabadít téged, hogy érezd e belső erő esszenciáját, ami olyan motiváló erő, ami álmaid és szükségleteid saját valóságodban való manifesztálásának irányába vezet téged.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és amikor kilélegzel mondj köszönetet az egódnak. Vegyél másik mély lélegzetet, és kilégzéskor mondj köszönetet az összes részednek amelyik előlépett, az összes részednek, amelyik kész felragyogni, üdvözölni a világot és megosztani fényét a világ többi részével. Tartsd az eszedben, hogy ez a Te időd, hogy kifejleszd az önmagadhoz és az egódhoz való viszonyulás teljesen új módját. Nincs helye az ítélkezésnek, sem magad felett, sem bárki más felett. A mesterré váláshoz uralnod kell azt a részedet, amelyik [ha mégsem uralod] a választással lerombolja az ént, és lerombol másokat.

Kész vagy tudatosan felfogni az egó technikai aspektusait a lelkedhez és a szellemedhez való kapcsolatában kifejezve, és [megérteni] az egó különböző szintjeit és erejét, és ez az [a mód], ahogyan át fogod ölelni a Tudatosság Alkímiáját és használod az Alkímia Tudatosságot is, hiszen ez annak a bölcsessége, aki tudja, hogy milyen kincs rejlik az egóban.

Szeretteim, azt javaslom, hogy néhány percig maradjatok csendben, csak összekapcsolódva ezzel a részetekkel, melyet egótokként ismertek, amitől féltetek, amitől megtanultatok megbokrosodni [mint a lovak], és aminek segítségével jobban megismeritek magatokat. Amíg ezt teszitek, mi átölelünk benneteket mindazzal a fénnyel, ami belül bennetek rejlik, mindazzal, ami megtestesíti és visszatükrözi az igazságotokat. Bízunk benne, hogy az én békéje és szeretete mindig jelen lesz, vezérelve és motiválva benneteket. Tudd, hogy mindig jelen vagyunk, figyelünk rád, együtt megyünk veled, kalauzolunk téged, szeretünk téged és szolgálunk melletted.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának csohánja, üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...