Kuthumi - 3:31 - Nyolcadik Tűz Kapu Aktiválás

 Michelle Eloff (09.03.24) - Kuthumi: 3:31 - Nyolcadik Tűz Kapu Aktiválás

6721866cfd02dd0fc42ee85fc3ca745f.jpgForrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika

2009.03.24

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/83m5f23836m6p8k/Kuthumi+-+31_3+Nyolcadik+T%C5%B1z+Kapu+aktiv%C3%A1l%C3%A1s.mp3

 

Előző rész:

Guinevierre: Egyiptom 2009 - Tűz Kapu 7 - 2009. február 3

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/guinevierre-egyiptom-2009-tuz-kapu-7.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Az előző rész: 

Guinevierre - Egyiptom 2009 - Tűz Kapu 7

https://www.szívtánc.hu/2022/11/guinevierre-egyiptom-2009-tuz-kapu-7.html?m=0

_______________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra az intuíció, a béke, a nyugodtság áldásait és az egyediség áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És a szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Drága szeretteim, rengeteg változás van kialakulóban ebben a pillanatban is, és ez tagadhatatlanul, sok szinten átalakulást idéz elő. A Tűz Kapuk egészen új szinten nyitottak utat a Hitelesek előtt és ezek az új dimenziók, melyekben megtanultok élni és keresztülmenni rajtuk, számos új lehetőséget nyújtanak nektek új rendszerek beintegrálására az életetekbe, mely új rendszereknek mind a négy alsóbb testet integrálniuk kell és sok ember úgy találja, hogy a fizikai testük szorosan hozzásimul ezen új energia-rezgésekhez.

Amikor a Földanya teste körüli, és testén belüli elektromágneses mező átmegy ezeken a változásokon, akkor ezáltal minden más is érintve lesz. A napéjegyenlőség, amit most éltünk meg, igen ingatag energiákkal volt teli, melyekre gyakran úgy utalunk, mint rejtett átjárókra vagy eddig figyelmen kívül hagyott portálokra, s melyek bizonyos mértékű rombolást idéztek elő. A sötét energia ezen bizonyos átjárói olyan lényekhez kapcsolódnak, melyek rendkívül alacsony frekvencián rezegnek, nagyon fejletlenek érzelmi szinten, és most valamennyiük számára lehetőség nyílik arra, hogy felülemelkedjenek ezen a paradigmán, mi azonban nem kockáztathatjuk meg, hogy az ezen energiákkal dolgozó emberek még több tűz energiának legyenek kitéve a labilitás jelenléte miatt, ez olaj lenne a tűzre az alacsony szintű lények esetében, és pontosan ez az, amit szeretnénk elkerülni.

Az energiák mostanra kezdenek el lecsendesedni. Vénusz istennő, aki jelenleg az alvilágban tartózkodik, segíteni fog valamennyiőtöknek, hogy saját magatok alvilágába leereszkedhessetek, az énetek legsötétebb bugyraiba, és hogy megragadhassátok azt, ami elidegenített benneteket a Kozmikus Fény Sugarától, ami a Szíriuszon át érkezik, s ami által integrálhatjátok a Bőség és Boldogulás Piramisának energiáit, amelyekkel már dolgoztunk, és amiről mindannyian megtanultátok, hogy hogyan egyesítsétek az energia rendszeretekkel.

Ennek a Nyolcadik Tűz Kapunak az energiái nagyon fontosak, s azért mondom ezt, mivel meg fogunk kérni benneteket arra, hogy változtassátok meg a gondolkodásotok dinamikáját, mert ez összefüggésben van a jelenleg végbemenő változásokkal, és illeszkedik azokhoz a változásokhoz, melyek az elektromágneses mezőben állnak be.

Évekkel ezelőtt már dolgoztatok azzal, hogy bevonzzatok dolgokat az életetekbe, és ahogy azt a legtöbben tudjátok, amikor a dolgok rosszabbra fordulnak, akkor azonnal azt kérditek magatoktól: 'mit tettem, amivel az életembe vonzottam ezeket?' Most itt az ideje, hogy más nézőpontból közelítsük meg ezt a kérdést, ez pedig a beavatás következő fázisa az erőtök visszaszerzésének folyamatában, és az életetekért [való] felelősség vállalásában. Most olyan dolgokkal fogtok szembesülni, amelyek annak ellenére kerültek hozzátok, hogy bevonzottátok volna azokat.

Teljes mértékben magatokévá tettétek azt az ideát, hogy dolgokat vonzotok az életetekbe, most, hogy már uraljátok ezt a vonatkozást, már ismeritek azt az érzést, hogy milyen ebben a paradigmában élni, ezen hozzáállással és hiedelemmel élni. Most pedig egyre közvetlenebbé és mélyebbé válik ez a tapasztalás, és egyre inkább áthatja az ént, amikor azt szemlélitek, hogy Ti mihez vonzódtok.

Attól olyan erőteljes ez, kedveseim, hogy az összes felelősséget magatokra veszitek, ami segít újraértelmezni azt, amihez vonzódtok. Létezik egy dinamika, ami köztetek és a teljes környezetetek között, valamint a bennetek eltárolt sablonok között árad, ami rezgéseket bocsát ki, s abban a pillanatban, amikor egy személy vagy egy helyzet jelenlétében találjátok magatokat, ezernyi rendszer fog kommunikálni veletek, aminek akár még a tudatában sem lesztek, ami alapulhat tudatos és tudatalatti mintázatokon is, és a múlt programozására alapozva vonzódni fogtok bizonyos dolgokhoz.

Amikor pedig felismeritek, hogy vonzódtok valamihez, megkérdezhetitek, hogy 'jó nekem az, ha ehhez vonzódom?', vagy esetleg valami olyan lenne, ami potenciálisan romboló, elgyöngítő vagy bénító hatású? Vagy akadályoz valamiben? Ezek fontos kérdések.

A Nyolcadik Tűz Kapun át vezet az az út, ami átvezet benneteket a fizikai test energia kapuinak erőteljes meghaladásán a rajta és az összes Tűz Kapun túl elterülő világba és ami ezután következik, az egyre mélyebbre visz benneteket az én aspektusaiba. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk jobban összekapcsolódni a tudatossággal és megtanulni elérni a tudattalant és tudatosítani azt és ennek teljesítéséhez ez lenne az egyik mód – szembesülni azokkal a dolgokkal, amelyekhez vonzódtatok és ellentétesek azzal, amit szerettetek volna bevonzani. Remélek értitek a különbséget. Nagyon jó!

Ez az energia most azt fogja előidézni, hogy megnyitja a teljes csakra rendszert a fizikai testetekben a Nyolcadik Tűz Csakra és a Nyolcadik Tűz Kapu előtt. Alchemaya istennő atyjával, Syra nagyúrral a Szíriuszról, a nővérével, Karushkával, aki a magasabb tudatosság fénysugarain közlekedik, most elétek állnak.

Ezért most szeretném, ha elképzelnétek magatokat a Boldogulás és Bőség Arany Piramisának közepébe állni. Ez a piramis végtelen bölcsességet tartalmaz, a fény, a színek rendkívül erőteljes energiáit és rezgéseit és olyan hangokat, melyek mindegyike a test sejtjeinek DNS-ével kommunikál. Elértétek azt a pontot, ahol teljesen más szinten és teljesen másként vagytok képesek tárolni az energiát, ezt az energiát tárolva megerősítitek belső mag éneteket, megerősítitek azt a képességeteket, hogy megértsétek az élet-folyamatotokat és az életre adott válaszaitokat. Ez most, kedveseim, az ahhoz illeszkedő tökéletes idő, amikor megtanulhatjátok, hogy hogyan vigyétek át az energiátokat az önkifejezés más dimenziójába és kezditek könnyebben és tisztábban meglátni a sors és a végzet közötti különbséget.

Megértve a vonzalmatokat mindennel szemben az életben, úgy ki fogtok teljesedni, mint egy különleges virág, új illat ébred és az én mélyebb megértése, s ez szilárdan rögzít benneteket a kollektív lélekben. Amikor megtestesítitek ezeket az energiákat, úgy fogjátok találni, hogy a különböző helyzetekben adódó áttekintő képességetek kézzelfoghatóan megerősödik. Ez pedig felszámol számos olyan helyzetet, aminek megtapasztalásába bele kellett kerülnötök, hogy egy idő után elnyerjetek [annak] megértését, hogy miért is kerültetek abba a helyzetbe, miért sérültetek meg benne az úgynevezett negatív tapasztalatok megélése miatt. Szeretteim, ti most már a Tizenkettedik Dimenzió tudatosságában tevékenykedtek. Elmondtuk már korábban is nektek, hogy túljutottatok az 5 évvel későbbi életetek paradigmáján és úgy döntöttetek, hogy a 'nagy halakkal' úsztok tovább, hogy úgy mondjam, ami azt jelenti, hogy tökéletesen elsajátítottátok a vonzalmaitok uralását.

Próbáljátok meg elképzelni vagy érezni vagy érzékelni azt az erőt, hogy teljesen annak tudásában vagytok jelen, amikor minden vonzódásotok az életben olyan erőt képez, amelyet már uraltok, olyan lehetőséget, hogy magatokra teljesen más módon nézhettek. Elakad a lélegzetem az izgalomtól, amikor ezt megosztom veletek, mivel ti ebből még semmit nem láttok! Ez a legfontosabb beavatás, amit a Hitelesek Ösvényén járva kaptok.

Szeretném, ha most elképzelnétek Alchemaya istennőt mögétek állni, ahogy a jobb kezét a derék hajlatotokra helyezi. A nővére, Karushka, elétek áll és bal tenyerét a szív csakrátokra teszi.

Csak érezzétek az energia áradását a testetekbe, amikor Syra nagyúr aktiválja a Fény Központi Sugarának energiáit és ezek a fénysugarak a Nyolcadik Tűz Csakrán át áradnak be a koronátokba és végigjárják a testeteket átitatva minden sejtet, feltöltve azokat új energiával, újjáélesztve, újrakalibrálva és helyreállítva a mag-erőtöket.

A Fény ezen Központi Sugara most a gerincoszlopotok köré szövődik.

Ennek a fénysugárnak a közepén és a gerincetek körül található a pránavezeték. Ezek az energiák összeolvadnak és egy hihetetlen új rezgés születik bennetek és a következő tizenkét nap folyamán a testetek újrarendeződik, hogy képes legyen befogadni ezeket az energiákat. Ezalatt a tizenkét nap alatt legyetek fölöttébb tudatosak arról, hogy mit vonzotok magatokhoz, tudatosuljon a folyamat, hogy megérthessétek ennek a dinamikának a működését, és [azt,] ahogy az energiák változnak. Más lények lesztek ahhoz képest, akik pár hete voltatok, olyan módon integráljátok ezeket a Tűz energiákat, ami azelőtt soha nem történt meg, egyszerűen azért, mert a Tűz Kapu energiák beleszövődnek az emberi test csakráiba, felszívódnak az emberi test atomjaiba, és beleszövődnek a Földanya testének megszentelt energiáiba, és ez egyesíti a Mennyet a Földdel és az élet összes királyságát egy teljesen új szinten – a Földanyán és a Mennyekben honos élet királyságait.

Vegyetek egy mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen!

Tudatosuljon bennetek egy szép színes spirális alakzat a testetek körül, és [az] ahogy ez táncra kel körülöttetek, fény-üzeneteket ad át a belső és környező energiamezőiteknek.

A következő tizenkét napra a Bőség és Boldogulás Piramisában tartunk benneteket és a Szíriusz Központi Fénysugara tovább szűrődik a testetekbe, ez további szinteket tisztít meg az éberségetekben és a tudatosságotokban előkészítve az utat arra, hogy átdolgozzátok a tudatalattit és információt vonjatok ki belőle, illetve hogy tudatosítsátok azt.

Lélegezzetek be mélyen, légezzetek ki teljesen és lazítsatok!

Szeretném, ha most elképzelnétek egy hatalmas Tűz Kaput megjelenni előttetek. Ez a Tűz Kapu a piramison belül található, a piramis az átjáró azokon a dimenziókból, amelyekben most vagytok, azokba, amelyek a Tűz Kapu túloldalán találhatók.

Karushka istennő most félreáll. Alchemaya hátralép és észrevehetitek egyik vezetőtöket, amint rátok néz a Tűz Kapu másik oldaláról, és ez a lény integet, hogy menjetek közelebb. De még ne lépjetek át, csak várjatok!

A Tűz Kapu lángjainak energiája olyan nyelvet szólaltat meg, ami az összes többi Tűz Csakrához szól a testeteken belül, és amikor ezek az energiák felkavarodnak, akkor egy új dimenzió kel életre. Ebben a percben megváltoztatjátok a dinamikát – az energia-jellemzőitek megváltoznak.

Szeretném, ha vennétek egy mély lélegzetet és kilélegeznétek a szátokon keresztül.

A következő belélegzéssel szívjátok be a Tűz Kapu lángjait és toljátok le a gyökércsakrába, és lélegezzetek ki a gerincen át és a szájon keresztül!

Még egyszer!

A vezetőtök most kinyújtja felétek a karját, ti pedig vesztek egy utolsó mély lélegzetet és amikor kilélegeztek, lépjetek át a Tűz Kapun és fogjátok meg a vezetőtök kezét! Ez a vezető üdvözöl benneteket ebben az új világotokban, abban a világban, ahol megtanuljátok, hogy hogyan működtessétek más nézőpontból az energia újabb dinamikáit.

Ez a lény segíteni fog elsajátítani ezt az aspektust. Dolgozzatok vele nap mint nap! Egyszerűen csak hívjátok be a saját teretekbe minden nap, kérjétek, hogy vezessen, támogasson és védelmezzen! Ha összezavarodtok, kérjétek a segítségét, hogy tisztasághoz és megértéshez juthassatok és mindezt meg fogjátok kapni. Néhányan talán kételkedtek abban, hogy információt fogtok kapni tőle, de legalább adjatok neki egy esélyt!

Vezetőtök most fog egy arany gömböt és belehelyezi a szív csakrátokba. Ez az arany gömb tartalmazza a Nyolcadik Tűz Kapu és Tűz Csakra energia rezgéseit, a gömbben tárolt energia segít megnövelni a ti energia szinteteket, hogy foglalkozhassatok ezekkel a dinamikákkal és integrálhassátok a tudatosság és éberség új dimenzióit, amit most fogtok megtapasztalni.

Mondjatok köszönetet Syra nagyúrnak. Alchemaya és Karushka istennőnek! Ők veletek maradnak a következő tizenkét napban.

Adjatok hálát a vezetőtöknek és magatoknak a döntésetekért, hogy ezt az utat választottátok!

Vegyetek egy mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen, hozzátok vissza tudatosságotokat a fizikai testetekbe, tudva, hogy az energiátok összeköttetésben marad a piramissal.

Vegyetek még egy mély levegőt, amikor leföldelitek magatokat szilárdan a testetekben a Földanyához kapcsolódva figyelmesen és tudatosan az anyagi környezetre, a fizikai testetekre és mindarra, ami az életetek része. És lazítsatok!

Most pedig szeretteim, sok finom dimenzió adódik, melyekben valamennyiőtökkel dolgozni fogunk, ezek a finom világok egyre nyilvánvalóbbakká válnak az idő múltával, ezért fontos, hogy tudatosak és éberek legyetek az érzéseitek felől, a gondolati folyamataitokról, az ötleteitekről, a reakcióitokról, a válaszaitokról, a félelmeitekről és az indítékaitokról.

Ha egyszer már integráltátok a Nyolcadik Tűz Kapu minden szintjét, akkor kezditek megérteni, hogy miért olyan fontos ez a beavatás. Nagyon nehéz szavakba öntenem, hogy ez mit ad nektek, hogy mit adtok magatoknak és milyen meghatalmasító megtapasztalni az életet abból a nézőpontból, ahová vonzódtok. Ez az életetek sok területét meg fogja változtatni, mivel felismeritek, hogy mihez vonzódtok, és úgy döntötök, hogy ezt megváltoztatjátok, mert sokkal egyszerűbb lekapcsolódni és megszabadulni az érzelmi drámáktól és az energia kötelékeitől, melyek gúzsba kötöttek, és tudatos döntéseket hoztok arról, hogy valami mást vonzotok magatokhoz, és ez önműködően meg fog történni, mert a frekvencia megváltozik.

Tehát, szeretteim, ez az utazás, ez az új dinamika, az én ezen új dimenziója valóban hihetetlen ajándék, amit föl kell fedezni, és bízunk benne, hogy kivétel nélkül valamennyien éltek vele, felfedezitek [azt] az erőt, amelyet energiátok, erőtök részeként nyertetek el, és minden figyelmetekkel vágytok rá. El fogtok ámulni, hogy mit lesztek képesek elérni ennek segítségével.

Kedveseim, továbbra is bízzatok a sok láthatatlan karban, melyek óvnak benneteket, tudjátok, hogy minden lépéseteket velünk együtt teszitek meg, hogy szeretünk, vezetünk és védelmezünk titeket. A minden létező fénye legyen veletek, és váljon igazzá a számotokra, és legyen mindig minden rendben a világotokban!

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Soron következő Tűz Kapu:

Michelle Eloff (09.04.03) - Kuthumi: 4:4 Kilencedik Tűz Kapu Aktiválás

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-44-kilencedik-tuz-kapu-aktivalas.html?m=0 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...