Kuthumi: 5:15 Az autentikus én zengő hangja

Michelle Eloff (08.05.06) - Kuthumi: 15:5 Az autentikus én zengő hangja


Forrás: lightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. május 6.

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/0lay01ddfb5edn1/15_5+Az+autentikus+%C3%A9n+zeng%C5%91+hangja.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a spontaneitás, az átláthatóság, az igazság és az önértékelés áldásait. Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, az ötödik hónap 15. napjának ünneplése mindannyiótok számára saját igazságotok újabb szintjét hozza el. Ezalatt azt értem, hogy újabb lehetőségetek nyílik életetek nagyobb céljának felfedezésére, és az életetek nagyobb célja mögötti rejlő cél felfedezésére.

Az emberek körülnéznek, és bármerre mennek, mindenütt fájdalmat és szenvedést találnak maguk körül. Halljuk az Univerzumhoz intézett kiáltásaitokat, hogy miért kell a gyermekeknek így szenvedniük? Miért kell az állatoknak és Föld Anyának így szenvednie? Miért ilyen ellenséges és dühös hely a világ? Szeretteink, mindennek az oka bennetek van. A válasz ezekre a kérdésekre szintén bennetek van. Most valószínűleg szépen felhúzzátok a szemöldökötöket, és a szemeteket forgatjátok azt gondolva, hogy ezt már mind hallottátok, de mit jelent ez tulajdonképpen, kérdezhetitek. Szeretteink, bizonyos mértékig mindannyian megtapasztaltátok már az elnyomás, az elfojtás, az elhallgattatás, az elzárás folyamatát. Nem számít mennyire csodálatos volt a gyermekkorotok, vagy éppen mennyire szörnyű, a lényeg az, hogy mindannyiótoknak volt eltompító tapasztalata. Átmentetek az elnyomás, elfojtás, elhallgattatás, elzárás folyamatán, és ekkor hallgattatták el az autentikus énetek hangját.

Autentikus éned a kulcs a szabadságodhoz a szabadságba vezető ciklus ezen pontján. Az autentikus éned az a részed, amelyik tökéletesen elégedett azzal, aki vagy. Autentikus éned az igazi Te vagy, nem pedig az, akiről azt gondolod, hogy Te vagy, és nem is az, akinek most hiszed magad. Egyikőtök sem öltötte még magára teljesen autentikus énjét. Persze elkezdtétek a folyamatot, mindazonáltal, még közel sem élitek teljesen az autentikus énetek életét. Ezt nem azért mondom, hogy elcsüggesszelek benneteket, [hanem] azért mondom, hogy tudatában legyetek, hogy ennek a folyamatnak melyik részén tartotok.

Mennyien tapasztaljátok még ma is az önszabotázs valamely formáját? Mennyien vonzotok magatokhoz [olyan] helyzeteket, amelyek zavarodottságot, szomorúságot és fájdalmat okoznak nektek? Hány olyan helyzet manifesztálódik, ami azt eredményezi, hogy megkérdőjelezitek azt, hogy mi lehet bennetek, ami ilyen tapasztalatokat vonz hozzátok, amikor a megvilágosodottság, tudatosság, éberség, igazság és szeretet lényének kellene lennetek. Szeretteim, ezek az általam említett tapasztalatok mind annak az eredményei, hogy autentikus én keresi a kiutat.

Áprilisban bemutattuk nektek azt a folyamatot, amivel kifejezhetitek mindazt, ami még nem került kifejezésre, a szükséget szenvedő én kifejezésének folyamatát, akiről eddig nem vettetek tudomást. Ez ennek a folyamatnak egy másik szintje. Most már ott tartotok, hogy képesek vagytok felismerni, hogy az elfojtás és elnyomás melletti döntésetek az önszabotázs megtapasztalása melletti döntés. Gyermekként ezt számos alkalommal megtapasztaltátok. Mindannyian megtapasztaltátok. Nincs egyetlen a hangomat hallgató, vagy a szavaimat olvasó lélek sem, aki ne tapasztalta volna ezt meg. Amikor azt mondták ne légy spontán, mikor megbüntettek saját világod felfedezéséért, amikor megszidtak igazságod hangoztatásáért, amikor kritizáltak és kötekedtek veletek bizonyos tetteitekért vagy szavaitokért, elzárkóztatok. És ez csak a kezdet, szeretteim. Számtalanszor hallottátok, hogy az autentikus énetek, az igazságotok elfogadhatatlan. Néha mindezt finoman hozták a tudomásotokra, máskor viszont szándékosan és nyíltan az arcotokba vágták. Ez aztán olyan érzések felébredését eredményezte bennetek, mint a szégyen, bűntudat, megalázottság, düh, frusztráció, és természetesen a félelem.

Amikor például bűntudatot éreztek, és elnyomjátok a bűntudat érzését, erre példaként szolgálhat például amikor gyermekként talán megpróbáltad felfedezni a tested, és rettenetesen leszidtak, amiért ezt tetted, és akkor nagyon szégyellted magad, szégyellted, amit tettél, és szégyellted a tested. Egy másik forgatókönyv szerint talán tested, ártatlanságod, szentségességedet megsértették, megszentségtelenítették és ilyen helyzetekben gyakran az történik, hogy a gyermek nem érti a pszichológia azon szintjét, amit egy felnőtt ember megért ezzel a folyamattal kapcsolatban. Egy csomó kifejezetlen és zavaró érzés rejlik az egyénben. Nos, ezeknek kifejezésre kell jutniuk valamely szakaszban. Mivel erre ráépülnek más tapasztalatok is, amikor úgy érezted, [hogy] megaláztak, szégyellted magad, bűnösnek érezted magad, visszautasítottnak, mocskosnak, csúnyának, vagy bármi másnak, ez szépen felépül benned és megtalálja annak módját, hogy kifejezésre jusson. Ez néha azt eredményezi, hogy az emberek a szokásostól eltérően viselkednek. Ez a szokásostól eltérő viselkedésforma gyakran nagy ítélkezést szül felettetek, vagy bárki más felett, aki így tesz. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy belül rosszak vagy gonoszak vagytok, mert lényegetek a szeretet. A most előttetek álló feladat, hogy foglalkozzatok az összes elfojtott, elnyomott érzelmetekkel és adjatok nekik hangot. Ha nem adtok hangot annak, ami tudatalatti vagy gyakran tudatos szinten bennetek van, a mágneses lenyomata kiküld egy üzenetet, és ez az üzenet olyan helyzeteket vonz hozzátok, ami azt eredményezi, hogy a talán a szokásostól eltérően viselkedtek, vagy olyasmit tapasztatok, amitől úgy érzitek, hogy elárultak benneteket.

Hol kezdjétek tehát? Azzal kezdjétek, hogy végigmentek életetek összes olyan időszakán, mikor valamiféle önszabotázst tapasztaltatok. Még a halogatás is egyfajta önszabotázs. Talán magadhoz vonzottál egy remek kapcsolatot, a partnered feltétlenül szeret téged, teljesen olyan, mint amilyennek szeretted volna, amilyenért imádkoztál, amilyenre vágytál, hogy aztán végül tegyél valamit, amitől megváltozik ez a felállás. Talán a féltékenység lerombolja a kapcsolatot, talán a hűtlenség rombolja le a kapcsolatot. Ezek az önszabotázs cselekedetei, mert ezzel a féltékenységgel nem foglalkoztál, így kivetíted a partnerre, aki minden tőle telhetőt megtett, hogy bebizonyítsa feltétel nélkül szeret téged, de mivel elárult részedet soha senki nem hallgatta meg, ezekkel az érzésekkel sosem foglalkoztál, továbbra is kivetíted, amíg el nem jutsz addig, hogy foglalkozz vele. Talán valamilyen szinten úgy hiszed, hogy nem érdemelsz meg egy hűséges, támogató, őszinte kapcsolatot, így aztán ilyenkor az történik, hogy gyorsan hűtlenné válsz, mielőtt partnered hűtlenné válhatna. Magatokhoz vonzotok egy lehetőséget, hogy tehessetek valami olyasmit, amit bebizonyítja számotokra, hogy rosszak vagytok, hogy nem érdemlitek azt, amiért olyan keményen dolgoztatok, hogy magatokhoz vonzhassátok. Ez csak néhány példa, szeretteim.

Életbevágóan fontos, hogy leüljetek magatokkal és foglalkozzatok ezekkel a részeitekkel. Alapvető fontosságú, hogy képesek legyetek tisztázni, hogy mi [az, ami] bennetek rejlik, amiről nem gondoskodtatok, amik keresik a megnyilvánulás lehetőségét, amik az önszabotázs tapasztalatához vezetnek. Ez a folyamat sokkal könnyebb, mint gondolnátok. Nagyon mély, és nagyon intenzív folyamat, de nagyon megéri az erőfeszítést. Minden önszabotáló cselekedet, amit felismertek, erőt ad nektek, hogy tudatos döntést hozhassatok ennek a cselekedetnek a megváltoztatására.

Hadd mondjak még egy példát. Van egy kapcsolatban élő párunk, mondjuk az egyik fél extrém módon basáskodó, aki nem hagyja, hogy a másik bármiképp rugalmas módon élhesse az életét. Az áldozati fél ebben a hatalmi játszmában végül így vagy úgy kitör majd, és kitörése például lehet az, hogy alkoholistává válik. Az alkohol és kábítószer függőség az áldozat próbálkozása a helyzet kezelésére. A basáskodó partner nem tudja mit kezdjen társa függőségével, és úgy érzi, hogy az élete kezd kicsúszni a kezei közül, és hogy minden kezd szétesni körülöttük. Így tehát az a fél, aki próbál mindent ellenőrzése alá vonni, végül elveszít mindent, és a másik fél, aki nem mondja el miket gondol, az úgynevezett áldozat, szintén elveszít mindent.

Itt fontos igazán a kommunikáció. A kommunikáció olyasmi, amit az emberiség nagy részének újra meg kell tanulnia. Közvetlen kommunikáció nem túl gyakran jön létre, és akkor is tele van ellenségességgel, vádaskodással, ítélkezéssel és kritizálással, vagy teli van illúziókkal, megtévesztéssel, és manipulációval. Egyenes, őszinte, közvetlen kommunikációra van szükség, ezért kezdjétek ezt az énetekkel, kezdjétek önmagatokkal. Úgy fogjátok találni, minél őszintébbek, egyenesebbek vagytok önmagatokkal, annál könnyebben megértitek, hogy minek van szüksége a figyelmetekre önmagatokban. Azt is kezditek majd észrevenni, hogy egyre kevesebb olyan szituáció lesz az életetekben, amelyeket korábban szabotáló szituációként magatokhoz vonzottatok. Kevesebb árulást, kevesebb megtévesztést, kevesebb akadályt vonzotok magatokhoz, az erő új érzete tölt el benneteket belső tudásotokkal kapcsolatban azon a területen, hogy melyek a szükségleteitek. Nem menekülhettek el azon részetek elöl, amelyiknek a leginkább szüksége van rátok.

Autentikus énetekre gyakran utalnak árnyékként, azon részetekként, amit mindenáron el kell rejtenetek, a részetekként, amit meg kell fékezni, amit féken kell tartani, amelyet minden áron el kell nyomni. Szeretteink, vesztes csatában harcoltok, ha azt hiszitek, hogy ezt kell tennetek. Arra van szükségetek, hogy táncoljatok az árnyékotokkal, hogy romantikázzatok az árnyékotokkal, [hogy] ne utasítsátok el. Ez utóbbit szükségességét az alsó egótok sugalmazza nektek, mert félrevezették. Felsőbb Énetek az énetek erőteljes része, és elég jól képes intézni és vezetni az életeteket, ám amikor lekapcsolódtok az autentikusságotokról, az alsó egó átveszi a hatalmat, és ő kezdi irányítani az életeteket. Alsó egótok nem rossz, alsó egótoknak szüksége van megfelelő gondoskodásra és ápolásra, hogy kezelhető legyen, hogy valódi céljának megfelelően használhassátok.

Azt akarom, hogy szánjatok rá némi időt és próbáljatok meg néhány [olyan] dolgot felidézni, amiről gyerekkorotokban azt mondták, hogy ne csináljátok. Talán egyfajta mód ez, ahogy viselkedtél, talán nem engedték, hogy sírj, talán nem engedték, hogy kifejezd a szükségleteid, talán hallgatnod kellett bizonyos dolgokról, amik a családodban zajlottak. Talán nem engedték, hogy zajongj, és játssz, és mindig jó kislánynak vagy jó kisfiúnak kellett lenned. Gondolkozzatok el rajta! Vajon ez nem a gyermek autentikus énjét elnyomó folyamat? Melyik részedet zártad hát el? Ez egy nagyon fontos kulcs, mert itt kezdesz majd rátalálni a hangodra, arra a szabadságra, amit május hónapja kínál neked. Ez az energia addig marad veled, amíg csak szükséged van arra, hogy hasznosítsd.

Hilarion nagyúr egyike a Manifesztáció legnagyobb mestereinek. Őt Istar istennő kíséri majd. Jelenlétük gondoskodó, biztonságos energiát teremt majd, amiben kiadhatjátok mindazt, amit eddig visszatartottatok a világtól, mindent, amit nem mondtatok ki, amit nem tettetek meg, és amik nem voltatok. Figyelmet kell szentelnetek az árnyékotoknak, pont annyira szüksége van szeretetekre és törődésetekre, mint a fénybeli éneteknek. Amikor néhány hónapja beszéltem a fényt visszatükröző fényről, azt mondtam, hogy abban a helyzetben lesztek, hogy magatokhoz vonzhatjátok az összes, másokból visszatükröződő fényaspektusotokat, de néhány alkalommal azt is említettem, hogy veletek kezdődik és végződik minden, ezért ki kell nyernetek az árnyékotokban rejlő ajándékokat, a fényt, ami mindig is fény volt, amiről ezt hitették el veletek, hogy sötét, fel kell hoznotok a felszínre mindent, amiről azt mondták neked, hogy rossz benned, mindent, amiről elhitették veled, hogy rossz, elfogadhatatlan, helytelen és talán barbár benned, el kell ismerned. Össze kell gyűjtened éned e szétforgácsolódott aspektusait, és foglalkoznod kell velük, megadni nekik a figyelmet, amit megérdemelnek. Add meg magadnak [azt] a figyelmet, amit megérdemelsz, mert nem volt rossz ez a részed, ez a vad, energiával telt részed, aki kétéves kori önmagadként ereje teljében állt és hangot adott igazságának. Az is fényed része. Ez is erőd része. Ez is akaratod része, és vissza kell oda térned érte, és vissza kell követelned. Az a képességetek, hogy meglássátok azt, amire mások vakokká váltak nem valami rossz, hanem egy ajándék, egy tehetség, menjetek vissza érte, és hozzátok vissza! Az a részetek, akik imádott teljes hangerővel énekelni, az a részetek, aki ártatlanul felfedezte testét, ártatlanul felfedezte környezetét, megérdemel egy lehetőséget arra, hogy felfedezhesse azt, amit nem értett, ami ahhoz a szükséglethez vezetett, hogy fel kellett deríteni és így fel kellett fedezni. Ezért hát menjetek oda belülre vissza, és követeljétek vissza azt a részeteket és derítsétek és fedezzétek fel!

Az ember felnőttek hajlamosak megfeledkezni arról, hogy a gyermekek nem rendelkeznek olyan mennyiségű földi tapasztalattal, mint ők, és ezért türelmetlenekké válnak a fiatalabbakkal. Egy kétéves még csak két esztendőt töltött a Földön, és nem rendelkezik olyan tapasztalatokkal, mint egy harminc éves, vagy egy ötven éves. Ezért aztán a harmincasok és az ötvenesek felelőssége, hogy türelmesek legyenek a fiatalokkal, akik felfedezik a földi világot, és akiknek ki kell találniuk, és vissza kell emlékezniük arra, hogy hogyan működnek a dolgok a földi világban. Most nem az egészséges határok felállításáról beszélek, és a gyermekek megóvásáról, arról a mindennapi, finom, öntudatlan visszaélésekről és bántásokról, amiket a tudatlan lelkek okoznak, mivel jobbat nem tudnak tenni, lévén őket is így nevelték. Most tehát rajtatok múlik, rajtatok, akik már tudják, miről van szó, hogy létrehozzátok a változást, hogy tájékoztassatok másokat arról, amiről mi tájékoztattunk benneteket, és kezdjétek magatokon alkalmazni. Ha szülő vagy nagyszülő vagy, akkor kezdd [el] alkalmazni a saját gyerekeiden és unokáidon. Megvan a hatalmad, hogy valódi változást hozz létre az életedben, a gyermekeid életében és unokáid életében. Ha neked nincsenek gyermekeid, akkor oszd meg ezt az információt a barátaiddal, a családoddal, és a kollégáiddal, akiknek van gyermekük. Ez az egész a józan észre épül, szeretteim. Semmi légből kapott nincs ebben, semmi new age-s, ez tudomány, pszichológia, és józan ész kérdése, mert ha megállsz egy pillanatra és elgondolkozol rajta, akkor rájössz, hogy nagyon is van értelme. Elfojtott társadalomban éltek. Haraggal, félelemmel, nyugtalansággal és stresszel teli világban éltek, miért? Mert senki nem tudja, hogy ki is ő valójában, mert az autentikus ént elhallgattatták az árnyékban, és az árnyékról nem vesztek tudomást. Sosem menekülhettek az árnyékotoktól, nem számít milyen keményen próbálkoztok, úgyhogy a legjobb, ha elkezdtek vele romantikázni, táncolni, ha eggyé váltok vele, és belenéztek igaz énetek fényébe, a fénybe, ami mindig is ott volt, és amiről félrevezetően azt hitették el veled, hogy sötét, gonosz, rossz és csúf.

Ez egy nagyon fontos gyakorlat mindannyiótok számára, és felkészítés a fény számos más szintjére, változást és felelősséget vonzotok magatokhoz. Ha igazán szabadok akartok lenni, szeretteink, akkor tudnotok kell, hogy kik vagytok. Tudnotok kell [azt is, hogy] kik nem vagytok, akkor is, ha úgy gondoljátok, hogy nem tudjátok, hogy kik nem vagytok. Amikor megpróbáltok valaki más lenni, mint a szívetek mélyén éreztek, hogy milyenek akartok lenni, akkor azok vagytok, amik nem vagytok. Amikor azt mondjátok, „nem”, pedig „igent” akartok mondani, vagy fordítva, akkor azok vagytok, akik nem vagytok. Minden alkalommal, mikor hazudtok önmagatoknak, vagy másoknak, akkor hazugságban éltek, és abban, hogy rabok vagytok, nincs semmi szabadság. Szabadítsátok ki magatokat azzal, hogy megengeditek magatoknak, hogy megtestesítsétek az igazságot, akik ti vagytok. Számos alkalommal hallottátok, vagy olvastátok már, hogy az igazság szabaddá tesz. Nagyon kevesen értették meg, hogy mit jelentenek ezek a szavak. Engedd meg az igazságnak, aki vagy, hogy kiszabadítson téged az illuzórikus világ mátrixából, ahol elhitették veled, hogy mindennek kell lenned, csak éppen annak nem, aki valójában vagy.

Legyetek ti a változás, szeretteim, és így változtatjátok meg a világotokat, így kezditek el a folyamatot, és így járultok hozzá a fájdalom és szenvedés folyamatának lezárásához. A folyamat már elszabadult, mint ahogy minden a világotokban, ti ezt tudjátok is, és lehetőségetek van előidézni a változásokat. Adjatok hát hangot összes sötét és ronda aspektusotoknak, szánjatok rá időt, hogy teret engedjetek nekik, hogy meghallhassák őket. Óriási ajándékot adtok önmagatoknak ezzel. Rendezzétek úgy időtöket és tereteket, hogy kifejezhessétek ezen részeiteket. Ha olyas valaki vagy, aki szeret teljes tüdőből énekelni, de azt mondták neked, hogy a hangod nagyon kellemetlen és soha, de soha ne énekelj többé, akkor rendezd úgy időd és tered, hogy teli tüdőből énekelhess, ahol senki sem hallja, és így senkit sem sértesz meg. Mindig van mód, hogy megadd árnyékodnak a figyelmet és a szeretetet, amit megérdemel.

Ennek a közvetítésnek a végén tehát arra ösztökéllek benneteket, hogy maradjatok ebben az általunk teremtett energiában 15-20 percig, induljatok el befelé, a gyermekkorotokba, és kezdjétek el feljegyezni azokat a dolgokat, amelyekre úgy emlékszel, hogy megtiltották neked. Vannak meglehetősen gyakori, mindennapos dolgok, amiket egy gyereknek nem szabad látnia vagy hallania. Írjátok le ezeket mind! Megmutatják majd, hogy hová kell fordítanotok a figyelmeteket, és foglalkozzatok velük egyenként, ha szükséges, és adjatok hangot mindegyiknek. Tegyétek ezt minden nap! Annyit kell tennetek, hogy minden nap 10 percet szántok arra, hogy hangot adjatok ennek a részeteknek, és biztosíthatlak benneteket, hogy rendszeres gyakorlással óriási változásokat vesztek majd észre magatokon, és az életetekben, és a fény majd fényt tükröz vissza bennetek és a külső világotokban. Ne kapcsoljátok magatokat semmihez és senkihez. Legyetek jelen önmagatokban! El kell fogadnotok önmagatokat! Amikor hozzákapcsoljátok magatokat valamihez vagy valakihez, akkor önértékeléseteket arra a valamire vagy valakire alapozzátok, és ha az illető nem ismer el benneteket, vagy azt a bizonyos dolgot elveszik tőletek, akkor azt személyes sértésnek veszitek, letörtök és valamilyen módon szabotálni kezditek önmagatokat.

Szabadnak lenni azt jelenti, hogy teljesen az énben vagytok, elfogulatlanul, de jelen vagytok az életben, részt vesztek az életben. Mindannyiótok legyen áldott azzal az örömmel, ami abból fakad, amit ma megosztottunk veletek. Találja meg mindegyikőtök az autentikus én zengő hangját; azt a részeteket, amelyik valós, amelyik érzi, hogy él, ami fellobbantja az életszenvedélyt bennetek. Ha egy olyan szakmában dolgozol, amit nem szeretsz, és azért vágtál bele, mert azt mondták, hogy ezt kell tenned, kezdjétek el felfedezni, hogy mi az, amit igazán kezdeni szeretnétek az életetekkel. Senki sem elveszett ügy. Senki sem túl öreg. Senki. Mindannyiótoknak hatalmában áll végrehajtani ezt a nagyon erőteljes, nagyon fontos változást és én, Kuthumi, arra ösztökéllek benneteket, hogy figyeljetek az igaz énetekre. Az autentikus én hatalmának semmibevétele csak további nyomorúsághoz, további csalódottsághoz és kiábrándultsághoz vezet. Igen, talán most úgy tűnik gigantikus a feladat, de minden utazás az első lépéssel kezdődik, ezért aztán kezdjétek el! Átadtam az eszközöket, a lépés sora rajtatok van, induljatok hát!

Én, Kuthumi szintén jelen leszek Hilarion nagyúrral és Istar istennővel, hogy segítségetekre legyek. Bízzatok benne, hogy minden rendben lesz. Bízzatok benne, hogy minden rendben van, hogy a jó úton jártok, [ahhoz] hogy teljesen kiszabadítsátok magatokat az illúzió világából, amelyikről elhitették veletek, hogy az igazság élete volt; az osztályrészetek, hogy úgy mondjam. Bízzatok a számos láthatatlan karban, miközben ezt teszitek, és legyetek tudatában, hogy mi hallunk minden szót, minden gondolatot. Legyetek tudatában, hogy az Atya/Anya Isten örökké jelen van és [hogy] végtelen, [hogy] irányt mutat, lelkesít és megóv benneteket.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...