Kuthumi - 6:6:6 Csillagkapu aktiválás

 Michelle Eloff (06.06.06) - Kuthumi: 6:6:6 Csillagkapu aktiválás

untitledbbbb.png

Forrás: thelightweaver

Fordította: Szigeti Antal

Michelle Eloffon keresztül csatornázva

2006. június 6-án, Johannesburg, Dél-Afrika

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: https://www.mediafire.com/file/hql7yqsymfeh2d4/Csillagkapu_%25C3%25A9s_%25C3%25BAj_morfogenetikus_mez%25C5%2591_megteremt%25C3%25A9se.mp3/file

vagy

Youtube-n hallgathatós verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=LGyttnHS8KI

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérjük, vedd tekintetbe, hogy ezen információ elolvasása hatást fog gyakorolni rád. Energetikailag össze fogsz kapcsolódni a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat fog végbemenni benned. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, bár hatása ugyanolyan erős. Ne túlzottan izgasd magad a channeling [vagyis a közvetítés] során a résztvevőknek adott idővonalak tekintetbe vételével. Hasonló [dolgokon] fogsz keresztülmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően. Az ülés összes Kérdéseit & Válaszait meghagytuk az átiratban, mivel úgy véljük, hogy olvasóink számára ezeknek is jelentős hozadékuk van.

______________________________________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a szeretet és bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindegyikőtöket üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a felszabadulás, a fény, az integráció és az egyszerűség áldásait. Üdvözlet, szeretteim.

És nagy örömmel és élvezettel a szívükben gyűltünk össze veletek ezen a napon, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Fivéreim és nővéreim, a mai egyike azon napoknak, melyeket be kell vésni a Föld történetének spirituális tábláiba. A mai a legfontosabb napok egyike a folyékony szeretet fényének leföldelésében, és a valaha is a fény közösségében együtt dolgozó független lelkek kollektív tudatossága által létrehozott legnagyobb morfogenetikus mező alapjainak felépítésében.

A 666 szám-kombináció mérhetetlen félelmet hív elő sok ember szívéből. A bolygótokon a kollektív tudatosság uralkodó tapasztalata egy nagyon erős félelemhullám. Ez a folyamat része a hatalom régi birodalmainak, mely megpróbálja fenntartani e helyen eredeti tervét. Akárhogy is, a romboló információk morfogenetikus mezejének kritikus tömege elkezd szétoszlani. Ez azt jelenti, hogy elegendő [számú] fénymunkás van, aki teljesen betölti szerepét, hogy széttörje ezt a morfogenetikus mezőt. Ez nem olyan folyamat, ami egy éjszaka alatt manifesztálódik. Néhány hétre, hónapra van szükség, hogy elmozduljunk ebbe az új állapotba. Ti mindannyian lehorgonyozzátok e morfogenetikus mező vezetékeit [vagy szálait]. Ez az energia ráfókuszálódik az egész világ fénymunkásaira, hiszen a Nagy Fehér Testvériség kiküldte üzenetét az aranykor hajnalát elhozó fénymunkásoknak, hogy fókuszáljanak a 666 fényére.

A hatos önmagában az öröm, az egység, a család vibrációjának száma. Ez a szeretet száma. Ez a szám az, ahol tapasztalható a nőies jelenlét, mely lehorgonyozza a Mennyei Szeretet összes aspektusát. A 6 vibrációja saját ellentétében az, ami a szétválás, az elkülönülés. Ez az, amire a múltban fókuszáltak, ami behozta a 666 megértésébe a negatív vibrációt. Nem vagytok a továbbiakban a 666 negatív vibrációjának befolyása alatt. Nem kell többet bevásárolnotok az elkülönülésből, a szétválásból, a boldogtalanságból, a szenvedésből és a szomorúságból. Ma az emberiség hatalommal való felruházásának napja van, a szabadság, a megszabadulás, és öröm sémáinak leföldelése révén, mind a tudatosság fizikai birodalmaiba, mind az érzelmi, mentális és spirituális birodalmakba. A kollektív tudatosság nagyon fontos beavatáson megy keresztül annak megtanulásával, hogyan használja a kvantumteret [vagy kvantummezőt] a manifesztálás kulcsaként.

Mind alkimisták vagytok. Az alkímia a közönséges fémek arannyá változtatásának tudománya. Ezért alkimistaként, közönséges minőségeiteket átváltoztatjátok arany tudatossággá. Ezt jelenti igazi alkimistának lenni. A félelem a létezés legsötétebb alapérzelmeinek egyike, és amikor valaki tisztán a közönséges tudatosságból működik, akkor tisztán a félelem motiválja. A félelem motivációja az, ami elkülönülten, szétválva tart téged felsőbb énedtől, és az Én felébredt aspektusaitól, melyek az élet minőségeit a jelenleg megszokotton túl tapasztalják.

A félelem garantálja az elkülönültség létezését. Ez az a frekvencia, amelyik csapdában, bezárva tart téged a Föld tudatosságának asztrális síkján. A félelemből való kimozdulásod a jegy a szabadságba. És igen, elsődlegesen ez a minimum a lelked felszabadításában. Nem a félelem természetes ösztönéről beszélek, amelyik megóvja a fizikai biztonságodat. Azokról a kollektív illúziókról beszélek, melyek táplálják az elmét csapdába ejtő illúziókat, és azokat az érzelmeket a fizikai körülmények között, melyek nem táplálják senki lelkét, testét, elméjét és szívét. A félelem állapotában élés elhasználja az életerődet, minden tested minden fiziológiai rendszerének tönkremenetelét eredményezve. Az olyan rendszerekben van jelen a betegség, ahol pang az energia, vagy amelyekben a negatív energia túlteng. Nagyon tisztán megérthető ez a pangó víznél. A pangó vízben bilharzia [vagyis egyiptomi métely] tenyészik, és ugyanezt teszi számos más mérgező életforma is. Mindannyiótok méregtelenítési folyamata során tapasztaltátok az utóbbi években, az összes toxin [vagyis méreg] eltávozásának folyamatát az elmétekből, a szívetekből, a testetekből és a lényetekből. Bárhol van jelen méreg, ez maga körül minden másra is szét fogja szórni mérgét. A félelem lett az emberiség legnagyobb legyengítője.

Vegyünk egy gyereket, és mondj neki valamit a mumusról vagy a szörnyekről. Beszélj neki félelmen alapuló fogalmakról és figyeld hogyan változik a gyerek arca. Lásd, ahogy felbukkan a szemében a pánik, és megmerevedik. Vagy elszalad és elbújik a sarokban. Mindannyian tapasztaltátok ezt. Megmutatták nektek a mumust. Megtanultatok félni a szörnyektől, melyeket szánt szándékkal teremtettek meg, olyan rendszer segítségével, mely tudatosan a kollektív tudatosság elerőtlenítésére irányult, hogy fenntartsa [létrehozóinak] hatalmának [meglévő] szintjeit. Ma van [az a nap] amikor becsukódik az ajtó a múlt erői előtt. Meg lettek fosztva minden erejüktől, meg lettek fosztva az általuk a múltban arra használt mechanizmusoktól, hogy folyamatosan fenntartsák az emberiség félelemmel való beetetésének tombolását. Ez a cél előtti utolsó kör kezdete. Fivéreim és nővéreim, most van itt az idő, melynek tanúi lesztek, [itt az idő] hogy kollektíve lebontsuk világotok azon rendszereit, melyek nagy hatalommal bírtak, melyek most hamuvá fognak foszlani, amikor az ördögi gaztetteik napvilágra fognak kerülni. És az igazság e létrejötte amikor az emberiség főnixként kiemelkedhet hamvaiból, visszanyerve a fény igaz hatalmát.

A tűz elemnek újra fel kell lobbannia, és az élet szenvedélyének fényesen kell lángolnia. A tűz elem a napfonat. Ez a csakra az, amelyik kormányozza képességedet, hogy cselekedj, hogy akaratodat használd, és hogy döntést hozz. Mivel az elerőtlenítés világában éltél, napfonatod kisebb lett és megbénult. A bolygó napfonat pontjai közül [vagyis a planetáris hármas csakrák közül] jelenleg sok a háború fájdalmait éli. Az egók közötti csata a csúcsán van, és ennek eredményeként sokan fognak elbukni. Ez nem olyan tisztulás, amitől félni kell. Lásd úgy, mint kollektív méregtelenítést, a régi elengedését vagy lebontását, mert itt van veletek az új. Ez nem valami olyan, amit még igyekezni kell megteremteni. Ez már teljesen manifesztálódott bolygótok éterikus mezőiben. Mindössze annyit kell most tennetek, hogy tudatosan és magnetikusan eléritek ezt [az éteri szintet], és tudatosan be kívánjátok hozni a fizikai valóságba, és szilárdan lehorgonyozzátok. Itt az ideje, hogy megteremtsétek saját részeteket a mennyből a Földön. A 666 vibrációja új, a mennybe vezető lépcsőt aktivál, ahogy mi szeretjük hívni ezt. Ez az új mennyekbe vezető lépcső olyan új felemelkedési spirál, ami Afrika anya szívében van lehorgonyozva. Az energia hat nappal ezelőtt lehorgonyzódott a Kilimandzsárón, és innen kiterjed a világ többi részére. Az elmúlt három évben sok előkészület zajlott, hogy felkészítse az emberiséget e megszentelt felemelkedési spirál lehorgonyzására. A felemelkedés spirálja tökéletes összhangban rezeg a 666 oktávjaival, olyan vibrációt bocsátva ki, ami megnyitja a folyékony szeretet dimenzióit a kollektív tudatosság számára a teljes felébredés ideje alatt.

Ezt az aktiválást a Nagy Fehér Testvériség hagyta jóvá, mint lehetőséget az emberiség számára, hogy belépjen a felgyorsult gyógyító egybeolvadásba a folyékony szeretet erejével. A szándék hatalmának megértése valószínűleg a legfontosabb dolog, aminek megértésébe időt és energiát kell fektetned. Magnetikus vagy. Energiameződ magnetikus, ezért mindaz, amit az energiameződben tartasz, magához hasonlót fog vonzani magnetikusan, ami megfelel a „hasonló hasonlót vonz” [elvének].

Életedben bármikor megváltoztatod a vágyaidat, Te és csak Te vagy, aki változtathat. Hiszen ebben a pillanatban magnetikusan megváltoztatod a frekvenciákat és közvetlenül elindítod az ennek megfelelő magnetikus vonzás folyamatát. Nincs arra mód Isten zöld – és kék! – Földjén, hogy saját teredben önmagad megváltoztatása nélkül megváltoztass valamit. Ezért ne pocsékold az idődet azzal, hogy megpróbálod a férjedet vagy a feleségedet megváltoztatni, vagy apádat vagy anyádat, vagy a családod fekete bárányát. Nézz bele a tükörbe, és ez az, ahol megkezded a változást. Garantálom neked, hogy ennek gyakorlása elhozza a változást vágyaidban.

Most hát, fivéreim és nővéreim, az információ e darabkája alapján Ti vagytok az információ azon új sémája lehorgonyzásának katalizátorai, ami a 666 csillagkapu minden meglévő fényaspektusán alapszik. Az általatok ma előhozott energia olyan energia, amit magatokkal fogtok vinni lelketek létezésének végéig. Tehát túlmegy a jelenlegi életeteken. Elismerünk, mint a földi életet megtapasztaló lelkek kolóniája felszabadításának kulcsát. És bárhol mész túl földi tapasztalatodon, e benyomásod el lesz ismerve, és olyan helyzetben leszel, hogy szabaddá tedd a lelkedet, bármit is választ [lelked] a továbblépésre.

Itt egy kis [energetikai] lenyomat! E kis lenyomat: először magadat tedd szabaddá!

És ismét megígérem neked, örök garanciát adok neked – sosem megy pocsékba a befektetett energia – önmagad felszabadítása körülötted [is] mindent szabaddá fog tenni. Azt mondom ma neked, hogy minden amire szívedből és lelkedből vágysz, a tiéd lehet. Nem az egódról beszélek, a szívedről és lelkedről beszélek – a tiéd lehet. És nem kell nekem eladnod a lelkedet, hogy megkapd! A tiéd lehet, elvégezve a változtatást a vágyaidban másokra vonatkozóan, magadra vonatkozóan. Ez garantálja a szabadságodat. És ez az a nap, amikor a tömegtudatosság megkapja azt az azonos lehetőséget, hogy felszabadítsák magukat [egyénenként a tömegek].

Szeretteim, a segítségetekkel és engedélyetekkel megkértük a Nagy Fehér Testvériséget, hogy fektesse le a valaha létrehozott legnagyobb morfogenetikus mező alapzatait az új világban, hogy ellensúlyozza a félelem energiáit, melyek bénultságban tartással fenyegetik az emberiséget.

Mielőtt ezt megtennénk, hadd magyarázzam meg röviden, mi a morfogenetikus mező, azok számára, akiknek ez nem ismerős. A morfogenetikus mező egy olyan információ-rendszer – mint az ősmintázat/tervrajz [blueprint]. Információt tartalmaz, nem energiát. A morfogenetikus mező által tartalmazott információ soha nem veszíti el az intenzitását. Ez az, ami olyan hasznos eszközzé teszi azok számára, akik tudatosan elerőtlenítik a közösségeket és az egyedi létezőket. A morfogenetikus mező a fizikai formából teremtődik. Vagyis amit belehelyezel, amit beleprogramozol a morfogenetikus mezőbe magad körül, az az alap, vagy az információ ősmintázata/tervrajza [blueprint], ami követ téged [egész] életeden keresztül, együttműködve az általad megtapasztalt akár építő, akár romboló mintázatokkal.

Amikor valami negatívra fókuszálsz, megteremted azt. Ennek oka, hogy megteremtetted az információt megtestesítő morfogenetikus mezőt - melyen hárfázol [eredetiben: you harp on] - és mivel ez sosem veszít intenzitásából, elképesztően tartós, és követ téged, bármerre jársz. És ha Te folytonosan egész idő alatt ugyanarra a félelemre fókuszálsz, a morfogenetikus mező olyanná válik, mint a tépőzár, és hozzád ragad, az energiameződhöz, életed minden aspektusához, felemésztve életerődet.

Amikor valakinek tudatos információja van, ahogy most neked, elnyered hatalmadat, és megvan a képességed, hogy olyan ősmintázatot/tervrajzot teremts, amely nagyon erőteljes információt testesít meg, de csak olyan minőséget, ami megerősíti a forrást, információt vonva ki belőle.

Így, ha az a szándékod, hogy részt veszel e morfogenetikus mező alapzatának megteremtésében, kérem kövesd azt, amit most átadok. Ha viszont nem ez a kívánságod, vagy az akaratod, egyszerűen csak ülj a csendességben, és kommunikálj a [szellemi] vezetőiddel.

Csukd le a szemed, helyezd mindkét talpadat szilárdan a földre. Lélegezz be mélyen az orrodon keresztül, a szádon keresztül kilélegezve, engedd, hogy ellazuljon a tested. Folytasd ezt [egy ideig]. Egyenesítsd ki a gerincedet, húzd hátrább a válladat, és lazítsd el az összes izmot a testedben. Lazítsd el az állkapcsodat, lazítsd el a hasizmaidat, és csak légy a testedben. Arra lesz szükségünk, hogy mindannyian egy-egy nagyon pozitív emlékre fókuszáljatok, vagy egyszerűen gondoljatok valamire, ami fényességet, örömöt és boldogságot hoz a szívetekbe.

Próbálj visszaemlékezni és idézz fel több olyan esetet, amikor összehangoltnak érezted magad, békével és életörömmel feltöltöttnek, amikor szerettél minden embert, akire ráesett a tekinteted, és a világ oly csodálatos hely volt. Érezd, ahogy ezen érzések emlékei felkavarják a szívcsakrádat, érezd a kavargást a hasadban, addig, míg ez betölti az egész fizikai testedet. (szünet)

Azt szeretném, hogy most imaginálj egy ősmintázatot/tervrajzot. Információval fogod most bekódolni ezt. Az összes információ fel lesz töltve a fényesség, öröm és pozitivitás érzéseivel, melyekre most csatlakoztál rá. Kezdd el ezen ősmintázat/tervrajz beprogramozását néhány legkedveltebb és legpozitívabb emlékeddel. És ezt bármilyen, az imaginációd révén adódó kreatív módon megteheted. (szünet)

Most kezdd el beprogramozni az ősmintázatodba/tervrajzodba az összes olyan szót, amely pozitív, fénylő és boldog érzéseket vált ki belőled. (szünet)

Most kezdd el beprogramozni azokat a képeket, melyek előhívják az öröm, boldogság és fényesség ugyanezen érzéseit. (szünet)

Most koncentrációdat fókuszáld a közvetlen családodra, hozzád közelálló emberekre, akikkel pozitív, öröm- és szeretetteljes tapasztalataid vannak. Mindezeket programozd be az ősmintázatodba/tervrajzodba. (szünet)

Vidd most koncentrációdat a szomszédaidra, talán a munkahelyi kollégáidra. Lásd mindannyiukat örömöt, boldogságot és szabadságot megélni, és programozd be ezt az ősmintázatodba/tervrajzodba. (szünet)

Terjeszd ezt ki idegenekre is, akiket időnként látni szoktál, de sosem beszéltél velük, és aztán terjeszd túl ezt, a közösségre, a területre, ahol élsz. (szünet)

Vidd ezt tovább, hogy felölelje az egész országot, melyben élsz. Aztán terjeszd ki ez a látomást a kontinensre, melyen élsz. Aztán terjeszd ki a világ többi részére. (szünet)

Vond vissza koncentrációdat az ősmintázatodra/tervrajzodra. Jegyezd meg az összes információt, amit beprogramoztál, és ha szeretnél még valamit hozzáadni, tedd most meg. (szünet)

Engedd, hogy érzéseid és érzelmeid inspiráljanak, hogy mit adj hozzá morfogenetikus meződhöz, hiszen ez felerősíti érzelmeidet és érzéseidet, melyek az ősmintázatodban/tervrajzodba lévő információ által fenntartott intenzitásban gyökereznek. (szünet)

Most imagináld, hogy az általad teremtett ősmintázat/tervrajz összekapcsolódik az összes, e csoportban létrehozott ősmintázattal/tervrajzzal. (szünet) Vizualizáld az ősmintázatodat/tervrajzodat, amelyik most össze van kapcsolódva az összes ősmintázattal/tervrajzzal ebben a teremben, össze van kapcsolódva a bolygó összes olyan fénymunkása által teremtett ősmintázattal/tervrajzzal, akik a 666 vibráció fényaspektusára fókuszálnak. (szünet)

Fivéreim és nővéreim, ez most teljesen aktiválta a folyékony szeretet 666 kapuját, és véglegesen lehorgonyozta a földhöz is, úgy, ahogy az a mennyben van. A megszentelt felemelkedés-spirál megtestesíti a 666 energiáját, melynek alapzata a Kilimandzsárón le van horgonyozva, és szintén teljesen aktívvá válásának befejező fázisában van. A magatok számára általatok teremtett morfogenetikus mező fényszerkezete ugyanekkorra készül el teljesen. És ez az alapzat a bolygószintű morfogenetikus mező számára, aminek helyettesítenie kell az eredeti mátrixot, melyet azok teremtettek, akik az emberiség irányítását választották. És ez a csere végbe fog menni. Lélegezz be mélyen, és amikor kilélegzel, imagináld, hogy az általad teremtett ősmintázat/tervrajz elhelyezkedik energiameződben és Föld Anya kollektív testében. Imagináld, hogy kiterjednek a gyökerek az általad teremtett ősmintázat/tervrajz magjából. Lásd, ahogy ezek a gyökerek átjárják a Föld Anya testét, annak közepe felé haladva. Lásd ezeket a gyökereket megszilárdulni a Föld testének magjában.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és miközben kilélegzel, szánj rá néhány pillanatot, hogy méltányold, mit teremtettél. Tudj róla, hogy amit tettél, az nagyon valóságos, és pozitív módon fogsz vele összetalálkozni az életedben, mert ilyen az információ, amit beleprogramoztál. Vegyél ismét mély lélegzetet, és amikor kilélegzel, húzd vissza tudatosságodat a fizikai testedbe, arra a helyre és időre koncentrálva, melyben jelenleg vagy.

Fivéreim és nővéreim, köszönetet kívánunk mondani nektek, a segítségetekért és együttműködésetekért az új séma megteremtésében. A morfogenetikus mező, a mátrix – bárhogy is kívánjátok hívni – a stimuláció energiájának forrásává fog válni, inspirációvá és fénnyé a kollektív tudatosság számára. Ez az információ az, mely minden egyedi lelket arra fog inspirálni, hogy megtalálja saját igazi Énjét, hogy kapcsolatba kerüljön a kvantumbirodalmakban létező igazsággal. A csillagkapu mostani kinyílása az emberiségtől eddig visszatartott igazság feltárulását eredményezi, azt fogja eredményezni - amiről korábban már beszéltem - hogy mindaz, ami a sötétséget megtestesíti, most hamuvá porlad. És ebből a hamuból főnixként felemelkedik az igazság fénye, a szabadság lángja.

Mindannyiótokban megvan a főnix lenyomata [vagyis emléknyoma] a napfonatotokban, ami fel fog támadni, a szabadság lángját hordozva az összes felsőbb csakrátokban, utat törve alsóbb csakráitokon keresztül, planetáris léptékben a kundalini teljes felébredését eredményezve. Lady Gaia kundalinije kavarog, mohón várja e tüzes energia teljes aktiválódását. A tűznek kell átégetnie az illúziót. A romboló düh, az egó tüze fogja okozni azok bukását, akik szándékosan elgyengítik az emberiséget. A szenvedély tüze fogja felszabadítani a lelkeket, hogy teljesen felöltsék teremtő hatalmukat, és hatalmukat elnyert egyedekként felépítsék a fény városait. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a városok fizikailag szét fognak porladni, és nektek fizikailag újra kell építenetek mindent. A tudatosságról beszélek, ami be fog szivárogni mindazokra a helyekre, ahol most laktok, és a Ti megszilárdult dzsungeleitek a fény városaivá válnak. Az uralkodó energia – amennyire meg tudom nevezni – nem a félelem, hanem a szeretet lesz. A szeretetnek – csiszolt ékkőhöz hasonlóan – milliónyi fazettája van. Minden szeglet egy életlecke. Most tanuljátok az igazságot a szeretetről. Amit eddig szeretetként megtapasztaltatok, nem több, mint egy csepp az óceánból. Bízzatok benne, hogy a lelketek, a felsőbb énetek, és összes felsőbb aspektusotok tartja most az irányt igaz, hiteles ösvényetek mentén, így az igazság ösvénye a Ti ösvényetek. Ismételten hangsúlyozom, hogy megváltoztatod, amit meg kell változtatnod magadban, így az, amit kívánsz a szív és a lélek szintjén jön el hozzád.

Szeretteim, azt kívánjuk mindannyiótoknak megmagyarázni, hogy ahová az energia ma vezetett benneteket, ez azt eredményezi, hogy bolygó gyermekei közül sokan nagy mennyiségű dühöt, bánatot, szomorúságot fognak tapasztalni. Azon gyerekek többsége, akik jelenleg testben vannak az afrikai kontinensen, részben Kanadában és Amerikában, Ázsia területein, csakúgy, mint egész Európában, ők voltak azon lelkek közül a legelsők, akik megtapasztalták felsőbb énjük energiájának különállását. Sok gyereknél ez azt eredményezte, hogy nem küzdenek a jelenlegi energiákkal, a szüleik számára szokatlanul viselkedve. Ez el fog kezdeni könnyebbé válni, a 666 energia lehorgonyzásának eredményeként. Mostantól a lélek szintjén ugyanúgy, mint tudatos szinten ők beintegrálják annak tudását, hogy eljött a változás ideje, garantálva lelkük jövőjének biztonságát.

Mindannyiótokat megáldunk bátorsággal, bizalommal és az önmagatokba vetett hittel, hogy lelketek erejével változatlanul teremtsétek a morfogenetikus ősmintázatotokat/tervrajzotokat. Ez nem azt jelenti, hogy többé soha nem lesz rossz napotok - sajnos kiábrándítalak benneteket! (nevetés) Akárhogy is legyen, ez azt jelenti, hogy amit most kitakarítasz, azzal soha többet, soha nem fogsz szembekerülni. Kitörlődik a DNS-edből, ezért véglegesen, teljesen eltűnt a jövőbeli generációk genetikai lenyomataiból. Így, igen, nagyon erős ez most, de ti mindannyian szeretteim befejezitek az apák bűnei továbbadásának mintázatát a következő generációk felé, és azokét, akik ő előttük jöttek. Így örvendezzetek, szeretteim, hiszen szabaddá teszitek az összes jövendő generációt, mivel rátok lett bízva, hogy most véget vessetek a fájdalomnak és a szenvedésnek. Megígérem nektek, hogy le fogjátok aratni a termést a nem túl távoli jövőben. A kinyilatkoztatások és bepillantások [minden]napi tapasztalatotok részévé fognak válni, ellentétben azzal, hogy állandóan aggasztó, kellemetlen gondolatok kísértenének, és félelemmel telt elvárások [dolgaitok kimenetelére vonatkozóan]. Ez már valóban idejétmúlt.

Könyörgök mindannyiótoknak, hogy szenteljetek rá némi időt és gondolkodjatok el a szavaimon. Azt mondom nektek:

Szabadok vagytok! Szabadok Vagytok! Szabadok vagytok!

Mindaz, ami kényelmetlenséget, fájdalmat vagy szenvedést okoz, nem kell hogy tovább veletek legyen, vagy nem kell, hogy életetek része legyen. A 666 csillagkapu tükröt tart eléd, és a Neptunusz, az illúzió bolygójának segítségével, a Plútó, a Merkúr, és az Uránusz segítségével meg fogja mutatni neked, mit utasítasz el. Legtöbbeteknek már megmutatták ezt, de csak abban az esetben, ha úgy döntöttetek, hogy nem láttok meg [valamit]. Bármitől félsz, hogy megtedd, vagy hogy ne tedd meg, ez reflektorfényben fog eléd jönni, mert szabad vagy, szabad vagy a földön megvalósult mennyei részed megtapasztalásában.

Jegyezd meg a kifogásaidat, melyeket minden alkalommal mondasz magadnak, amikor nem teszel meg valami olyat, amiről a szíved mélyén tudod, hogy meg kellene tenned. Minden kifogás az egó felbukkanása, hogy meggyőzzön téged arról, hogy maradj a kényelmi zónádban. És ez szeretteim a régi morfogenetikus ősmintázat/tervrajz információját vonzza. Most van itt az ideje, hogy megcsapold a bátorság benned lévő bőséges tárházát. Sokkal értékesebb lesz annak jutalma, hogy a bátorságodat használod - és széttöröd az összes régi mechanizmust, melyek azt eredményezik, hogy csapdában érzed magad, hogy gyűlölöd az életet - mintha a veszteségtől rettegnél. Tartsd eszedben, hogy soha semmi olyat nem veszíthetsz el, ami isteni jogon a tiéd – soha semmit! Ez energetikailag lehetetlen. És ha átmenetileg eltűnik a teredből, vissza fog térni hozzád. Ez az, amiért azt sugalljuk, hogy ha szeretsz valamit, engedd el. Ha visszatér hozzád, akkor mindig is a tiéd volt, ha nem, sosem volt a tiéd. Ez magában is a leválás, [a ragaszkodás-mentesség] csodálatos leckéje. Az egó saját kényelmi zónájához ragaszkodik, legyen ez személy, munka, otthon, hozzáállás, hiedelemrendszer, szokás. Amikor leválsz erről, az egyetlen dolog, ami számít, az öröm és szeretet megtapasztalása az élet minden pillanatában. És aztán mindaz, amire szükséged van, automatikusan megvan, mert nem harcolsz a folyamatban, hanem vele áramlasz.

Engedjétek hát el félelmeiteket és aggodalmaitokat, engedjétek el a szokásaitokat, a függőségeiteket emberektől, helyektől, anyagoktól és energiáktól, és [ugyanúgy] biztosítalak benneteket, ahogy megteszi ezt az összes univerzális fénylény, hogy utána mindaz, amire valóban szükséged van, szó szerint az öledbe fog hullani. Ez a törvény. Világos ez? Nagyon jó.

Szeretteim, mielőtt befejezzük ezt a közvetítést, ismét azt kérem, hogy emlékezzetek a 666 számkombinációban rejlő fény erejére. Minden alkalommal, amikor ennek fényes oldalára fókuszálsz, megerősíted az információt az általunk teremtett új planetáris morfogenetikus mező alapzatában. Megerősíted a testedben az életerőt is.

Tudjátok-e, hogy a numerológusok miért nem voltak képesek megtalálni a 666 számot a világ sok olyan, általuk tanulmányozott vezetőjében, akiket anti-Krisztusnak bélyegeztek? Azért, mert a 666 nem az ördög száma! Gondolhatjátok, hogy mit kapnának, ha az lenne!

A három hatos (666) a szabadság számkombinációja. Ez a bejárat a 9-dik dimenzióba. Mennyi 6×3? Tizennyolc. Mennyi 1+8? 9=spirituális világosság? A régi befejezése az új ígéretével – a 9-dik dimenziós feltétel nélküli szeretet.

Ez az, amit a 666 hozott, és ezután az emberiség miért nem tudja tapasztalni ennek erejét? Mert agymosást kaptak, féljenek a 666-tól, lévén ez az úgynevezett ördög. Emlékezzetek arra, amit a mumusról és a szörnyekről mondtam – „azért készültek, hogy féljetek tőlük”. A manipulátorok mondták: „El fognak tőle szaladni, és alázatosan hajlongnak a sarkon. A mi munkánk számukra elvégeztetett, soha nem kell félnünk az erőnk elvesztésétől.” Vettétek az adást?

Tehát a 666 a barátod, Ez a szabadság vibrációja, a 9-dik dimenziós feltétel nélküli szereteté. Itt az idő, ma, a spirituális világosság hajnalodása, melyhez hasonlót a világotok még nem tapasztalt. És ha úgy gondolod, hogy az emberek az utóbbi három évben gyorsan felébredtek, figyeld e folyamatot a mai naptól kezdődően. Ez a felemelkedés hulláma, ami tisztítja az utat számukra. A víz tisztít. Vízre szükséged van, hogy az támogassa tested méregtelenítési folyamatát. A könnyeid is a méregtelenítés egyik formája. A változás e hulláma segítségével eljön a lecke uralása – együtt menni az élet áramlatával. Ami ennél [is] jobb, növekedni az élet áramlatával! Tested teljes vízháztartása azon alapszik, hogy együtt áradsz-e az élettel, vagy sem. Így az összes víz, ami a múlt év során jelen volt a Földön, annyi volt, amennyire a Földanyának szüksége volt, hogy méregtelenítse a testét. Ne félj a víztől – áradj együtt vele. Ne félj a 666-tól – játssz vele!

Táncolva és nevetve járd utadat a 666 csillagkapun keresztül a folyékony szeretet birodalmaiba, keresztül a mágia, a csodák és a manifesztáció dimenzióján, némi időt töltve a játszadozással a bőség nyolcadik dimenziójában, letáborozva megpihenni a 9-dik dimenziós feltétel nélküli szeretetben.

Közületek sokan meg fogják tapasztalni azt a békét, ami a körülötted lévők felé irányuló feltétel nélküli szeretet érzéséből származik. A mások felé irányuló feltétel nélküli szeretet legyökerezése a szívedben sokszor [éppen] az, ami meg fogja nyitni az utat, hogy megtaláld a szabadságot – hogy magad mögött hagy őket, ha ez a lelked választása, és új irányba indulj, vagy hogy együtt menjetek.

Így aztán szeretteim, a spirituális történelem e napját bevégeztük, mindannyiótokat megáldunk bőséges örömmel, egységgel, megáldunk benneteket a nevetés és szabadság energiájával, és mindazzal, amire szükséged van, hogy a fény ősmintázatához igazodva tartsd magad.

Bízz a sok láthatatlan karban, mely megtart és hordoz téged a változás e csodálatos időszakában. Tudd, hogy soha nem mész egyedül, hiszen mindannyian egyek vagyunk, és mindig, mindenféle módon veled vagyunk.

Az Anya/Atya Isten fénye fényesen keresztülragyoghat a szíveden, megtisztítva az ösvényt előtted. Tudd, hogy minden rendben van a világodban, és egész idő alatt védelemben és vezetésben részesülsz.

Én vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja, és búcsúzom tőletek, és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.


 

Szeretteim, van-e valamilyen kérdés, amiben segíthetnék most nektek?

Kérdés: Kuthumi Mester, pillanatnyilag [nyakig] ülök a numerológiában, és zavarban vagyok az „Y” elhelyezésével kapcsolatban, hogy ez magánhangzónak, vagy mássalhangzónak számít. Tudnál-e nekem erről információt adni?

Lord Kuthumi: Jelenleg az „Y” magánhangzónak számít, mint nőies [jellegű] energia. Érted?

Kérdés: Tehát magánhangzónak tekintendő?

Lord Kuthumi: Igen. Szívesen.

Kérdés: Lord Kuthumi, egyik barátom (Gillian Omani) helyett van kérdésem, aki Londonban ébred a felgyorsult fényben. És szeretném helyette megkérdezni, hogy kik az ő spirituális szülei [’Spirit Father and Mother’ – az eredetinek szó szerint megfelelő „szellem apa” és „szellem anya” magyarul félreérthető. A korábbi channelingek egyikében hosszabban foglalkozott ezzel Kuthumi Mester, és azóta nagyon sokan ezt kérdezik], és van-e üzenetük a számára, különösen abban a tekintetben, hogy a jelenlegi állapotban költözzön-e New Yorkba.

Lord Kuthumi: Hogyne. A spirituális apja Lord Merlin, a spirituális anyja Lady Pallas Athena. Nővérem, nem a mi tisztünk megmondani sem azt azt hogy elköltözzön New Yorkba, sem azt hogy maradjon. Akárhogy [is legyen], azt tanácsoljuk neki, hogy keresse a belső lényét, és határozza meg, hogy pontosan mi fogja számára a legnagyobb boldogságot eredményezni, ami a szabadság érzetével fogja táplálni a lelkét. Bízunk benne, hogy ezt megtéve sokat fel fog fedezni a félelmeiről és a vágyairól. Ez a tevékenység az, ami fel fogja őt készíteni a jövőre, és segít neki a jövőt illető döntéseinek meghozatalában. Világos ez? (Igen, köszönöm.) Nagyon szívesen. Áldás és béke legyen veletek.

Kérdés: Lord Kuthumi, a korábbi channelingekben megemlítetted a morfogenetikus mező felfedezőjét [vagy bevezetőjét – eredetiben ’founder’]? Ki ez a felfedező?

Lord Kuthumi: Ez valójában Dr. Rupert Sheldrake.

Van-e valamelyikőtöknek kérdése a mai energiák tekintetében, és hogy mi az, ami ma feltárult?

Kérdés: Lord Kuthumi szeretettel üdvözöllek tégedet [régies szóhasználattal az eredetiben]. A kérdéseim a felfedezés folyamatához kapcsolódnak, amire már készen állok, hogy milyen mértékig tudom kiterjeszteni a felemelkedés megteremtésének határait mások számára – és respektálva azt, hogy ez az ő utazásuk – a világossághoz vezető végső folyamatomhoz, ami magába foglalja az atomi fázisú eltolódást?

Lord Kuthumi: Fivérem, ez a felemelkedési folyamat számos szintjére hatást gyakorolhat. Ami most a legfontosabb, hogy bármilyen mag-csoporttal is dolgozol együtt, legyen a csoport teljesen tudatos, és támogató az energia felhasználására, hogy elhozza a további világosságot [illumination]. Nem túl régen, valójában néhány héttel ezelőtt, megnyílt a 9-dik dimenzió a kollektív tudatosságra, elhozva a spirituális világosság energiáját. Ez sok régi út lezárulását eredményezte, az új élet és új kezdetek ígéretével. Az új ígéretének nagy része, a régi magunk mögött hagyásának eredménye, amiről beszéltél, és a spirituális világosság eredményezi az egyéni hatalom elnyerésének érzetét, hogy maguk mögött hagyják a régit, és magukhoz öleljék az új ígéretét. Érted ezt? (Köszönöm. Teljesen.) Áldás és béke legyen veled. Valamilyen további kérdés?

Kérdés: Üdvözlet Lord Kuthumi, van-e most üzeneted Gilla és Warren számára?

Lord Kuthumi: Igen, bizonyára van. A fiuk, Troy, nagyon, nagyon fontos időt választott, hogy lehorgonyozza fizikai testét ebben a korai szakaszban. Huszonöt hét az ideje, amikor a lélek lehorgonyozza az új vibrációkat a formálódó magzatban, aki kapcsolódik 13 [szellemi] vezetőjéhez, spirituális szüleihez és földi családjához. Az erő sémáját fejleszti ki a családja számára. A bátorság tanítását hozza a családjának, és mindig az erő ikonját fogja képviselni, az életre irányuló szándékot és akaratot a szüleiért. Kérlek, add át szeretetünket a szüleinek. Lady Mary [Mária] és Lady Nada folyamatosan a kis Troy mellett vannak. Habár fizikai teste még oly kicsi, ereje valójában egy hatalmas angyalé. Az összes vezetője és spirituális szülei jelen vannak. Lady Mary a spirituális anyja és Lord Metatron a spirituális apja. Hinniük kell Troy képességében, hogy keresztülhozza ezt [a fátylon, a megszületésen] és egész idő alatt tisztelniük kell a döntéseit, illetve amit megteremtett magának, hogy ebben az életben megtapasztalja, tiszteletben tartva ezen élet folyamán, és ami természetesen mindenkire vonatkozik a Földön.

Azt javasoljuk, hogy Troy szülei naponta kommunikáljanak a spirituális szüleivel, bármilyen vezetést vagy javaslatot kérve Troy energetikai szükségleteire való tekintettel, ami fizikailag segíteni fogja a kis emberi testét. Létfontosságú, hogy telepatikusan kommunikáljanak Troy-jal, hiszen ez teszi számukra lehetővé, hogy információt fogadjanak be tőle, a jelenlegi szükségleteit illetően. Ha ez lehetséges, Troy kéri, hogy egy-egy ametiszt és kvarckristályt helyezzenek az inkubátorába, vagy nagyon közel az inkubátorhoz, lehetőleg inkább bele. Mondd az anyjának, hogy legyen kreatív.

A korona csakra a kvarckristály vibrációt fogja tartani, és az ametiszt a gyökércsakra vibrációt, és az energiaáramlás a gyökér és korona között nagyon fontos rész, az arany kor összes információját hordozó morfogenetikus mezők megteremtésében. Ez az energia kis lesz most egyensúlyozva Anglia és Dél-Afrika között. E folyamat életfontosságú a szilárd gerincoszlop felépítésében, illetve a bátorságéban, mellyel kapcsolódik a világ többi részéhez. Más szavakkal: autentikus élet. Érted? (igen, köszönöm.)
Áldás és béke legyen veletek és a fiaddal, hogy jöjjön, Troy-jal és szüleivel, és neked is Douglas a gyerek apjának. Nem fogunk elhagyni benneteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...