Kuthumi - 7:17 Az új látomás

Michelle Eloff (08.07.09) - Kuthumi: 17:7 Az új látomás

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Michelle Eloff© közvetítése által

Johannesburg – 2008. július 9.

Hanganyag itt található(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/qdheie55kmm2eps/Kuthumi+17_7+Az+%C3%BAj+l%C3%A1tom%C3%A1s.mp3

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

Kuthumi vagyok és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem, és hogy elhozzam számotokra határtalan lehetőségek, az igazság, a végtelen bölcsesség áldásait, és a szent csend ajándékát. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ez az ünneplés mélyebbre visz benneteket a hetedik univerzum birodalmaiba, ahol a kvantumvilág szent tervrajza/mintázata létezik. Ebben a világban tapasztaljátok meg az összes lehetőségek lehetőségeit. Ebben a környezetben az elmétek túlnyúlik a komfortzónátokká vált paramétereken. Új utak tárulnak fel előttetek, amelyeken fejleszthetitek önmagatokat, és mindegyik fejlődési területen további lehetőségek nyílnak a növekedésre.

Ahogy a dolgok felgyorsult ütemben kibontakoznak, számos szinten rengeteg lehetőség nyílik [meg] számotokra, hogy kilépjetek a létezés, a cselekvés és a gondolkodás régi paradigmájából. Ez időbe telik, noha nagyon sebes ütemben fejlődtök. Legtöbbetek élete drámai módon megváltozott, és még a kihívásaitok közepette is könnyebbé vált helyreállítanotok a harmóniát és az egyensúlyt.

Azok, akiknek kis nehézségei vannak ezen a területen, legyenek türelmesek; továbbra is törekedjetek arra, hogy eggyé váljatok az autentikus énetekkel, és engedjétek, hogy az Anya/Atya Isten isteni esszenciája dolgozzon rajtatok keresztül. És, ami a legfontosabb: soha ne add fel a reményt önmagaddal kapcsolatban: Te vagy az egyetlen dolog az életedben, aki állandóan veled van fizikailag, nem menekülhetsz önmagad elöl. Mégis sok ember próbálkozik ezzel nagyon keményen, és az alkoholba menekülnek, vagy a drogokba, elveszítik önmagukat kapcsolataikban és más emberek problémáiban, lekapcsolódnak a Lélekről, és mások ítélkezésében és kritikáiban tocsognak. Azonban mindig eljön az idő, amikor le kell ülnötök a Szent Csendbe, és önmagatokkal kell lennetek. Ez elöl nincs menekvés.

Önmagatok átölelése, a csend, önmagában is nagyon erőteljes gyógyító tapasztalat. Amikor víziótokat, figyelmeteket, fókuszotokat és koncentrációtokat önmagatok felé fordítjátok, akkor számos [olyan] kérdésre felfedezhetitek a választ, amelyeket korábban a külső világba vetítettetek ki. És abban a pillanatban a bepillantások hangsúlyossá válnak, talán átsöpör rajtatok egy epifánia, [vagyis a bibliai Vízkereszt tapasztalata – egyfajta „megvilágosodás”] amelynek hatására feltárul előttetek isteni, egyedi, csodálatos, szent kódotok. A szent kód olyan geometrikus energiatervezet, ami egyedül hozzátok tartozik. Egyedi, nincs még egy ilyen vibráció. Amikor ráhangolódtok erre a kódra, [akkor] új kapcsolatot hoztok létre önmagatokkal, nagyon fontos újfajta kapcsolat jön létre, különös tekintettel a bőség erőteljes energiáihoz vezető [azon] útra, mely [energiák] a tripla 8-as ünnepén érik el és ölelik át az emberiséget.

A Kvantum Univerzum végtelen, nincs kezdete és nincs vége. Ebben a térben van mindaz ami létezik, és mindaz ami lehetséges. Mindaz létezik ott, amit akartok, amire vágytok, és amitől féltek. A mai kulcsfontosságú nap rezgésének aktiválása lehetővé teszi számotokra, hogy megkülönböztessétek a rezgéseket, amelyekre rácsatlakoztok a kvantumvilágban. Fontos előkészítő szakasza ez a tripla 8-as ünnepségnek. Ezt azért mondom el, mert a lehetőség számos ablakán keresztül érkező frekvenciák, és a szent napcsakra megmutatja majd nektek, hogy milyen könnyű megteremteni akár a pozitivitás és a jólét bőségét, akár a negativitás és a szegénység bőségét.

Mindazok az energiák, amelyeket beleszőttek a folyékony rácsokba, amelyek jelenleg a Földön keresztül és körülötte áramlanak, amelyeket azért teremtettek, hogy megváltoztassák a kollektív tudatosságot, hogy megemeljék rezgését, hogy [az] még folyékonyabb rácsokba merülhessen biztosítják azt, hogy azokat, akik előrehaladtak útjukon, nem kell, hogy lehúzzák a negatív paradigmák, a régi világ gondolkodásmódjának sűrűsége és nehézsége. Ez most a „zárkózz fel!” vagy „maradj, ahol vagy” tipikus esete. Illeszkedj be és haladj az áramlattal, vagy maradj a félelmedben és birkózz meg azzal, amit magadhoz vonzol. Sok év és a lehetőségek ablakainak ezrei nyíltak meg rendszeresen a kollektív tudatosság számára, hogy beléphessen a folyékony univerzumba, és a tripla 8-as aktiválás napján a lehetőség legnagyobb ablaka szélesre tárul, és a bőség-tudatosságot átölelő lehetőségek közül számos ekkor éri el a megtapasztalhatóság egy új intenzitási szintjét. És azok, akik közvetlenül visszautasították még a gondolatát is, hogy elgondolkodjanak másfajta valóság lehetőségén, [most] újabb ciklusban keresztülmennek félelmeik és negativitásuk mélységein, hogy aztán ismét elinduljon a hullám felfelé, és talán a következő alkalommal [ők is] megragadják a változtatás lehetőségét.

Egyetlen dolog van még szeretteim, minél több[ félelm]et rángattok ki, annál intenzívebb lesz a tisztulási folyamat, egyszerűen azért, mert azok, akik úgy döntenek, hogy továbbra is a negativitás paradigmájában maradnak, továbbra is hatással lesznek a kollektív tudatosság rácsaira, azokat pedig, akik a fény magasabb rezgéseit testesítik meg, automatikusan magához vonzza egy [olyan] mágneses szint, amely átalakítja ezt a negativitást. Mi most azt tesszük, hogy folyékony rácsokból létrehozunk egy teljesen eltérő támogatási hálózatot azok számára, akik felvállalták, azok számára, akik teljes felelősséget vállaltak az életükért, az utazásukért, a gyógyulásukért, hogy [ezáltal] biztosítsuk, hogy az energiátokat ne húzza le minden alkalommal a negatív energia kiáramlása, és habár mi ezt kiáramlásnak nevezzük, ez nem igazán kiáramlás, hanem lehúzás. Ez a támogatási rendszer, amelyet létrehozunk a számotokra, megteremti annak érzetét, amit akkor érzékeltek majd, amikor a világok különválnak. Ez az, amire úgy is szoktak utalni, hogy ’a világ, ahogy ti ismeritek, többé nem létezik’. Ahogy tehát a világok szétválása újabb szakaszába lép, úgy fogjátok találni, hogy amit ti megéltek és megtapasztaltok, az úgy tűnik, mintha egy teljesen más világban zajlana, mint azoknak az élete, akik úgy döntöttek, hogy úgymond maradnak. Habár továbbra is lesznek közöttetek interakciók, világok választanak majd el benneteket egymástól spirituálisan, érzelmileg, és néha intellektuálisan is. Ez mind rendben van. Azért mondom ezt, mert mi mozgatjuk az energiát, minden harminc napban felgyorsítjuk, így ahová most tartotok, létrehoz egy természetes, hogy is nevezzük(?), vákuumot, ami berántja ezt a negatív energiát ebbe a fényvákuumba, és mindenki, aki úgy dönt, hogy átmegy a változáson, megtalálja majd [az abba] az új világba vezető utat, amelyben ti [is] élni fogtok.

Ebben a világban teremtitek meg a jólétet, a pozitivitást, és [azokat] a tapasztalatokat, amelyekről sokan azt gondolják, hogy fenségesek vagy nevetségesek. Jó példák lennének erre az emberek, akik kivételesen egészségesek, [vagy] akiknek a legvadabb álmaitokat meghaladó mennyiségű pénzük van, és egy, a többiektől elkülönült világban élnek, amit ők tapasztalnak, az életnek azon minősége, amelyben ők elmerülnek, és a tevékenységeik össze sem hasonlíthatóak azzal, amit ti napi szinten megéltek. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy nagyon boldogok lennének, de én úgy gondoltam, hogy demonstrációs célokra most őket hoznám fel.

Ti kiérdemeltétek ezt a jogot. Senki sem ítélkezik azok felett, akik úgy döntenek, hogy ott maradnak a régi paradigmában. Nincs semmi fenyegetés azok számára, akik lemaradnak, mi csak annyit teszünk, hogy információt adunk át, tényeket közlünk, és feltárjuk [azt] a forgatókönyvet, ami bizonyos döntések meghozatalának eredményeként bontakozik ki. Ünnepeljétek [azt] a döntést, amelyet [meg]hoztatok. Táncoljatok ennek az új isteni világnak szentséges dallamára, amelyet ti váltottatok valóra, a folyékony fény szent hullámára, ami beszél a bennetek lévő összes mágikus részetekhez, amit az ijedt részetek nem volt képes felismerni, mert a félelem sötétsége elvakította látásotokat, és elrejtette azon képességeteket, amellyel bíztok, és amellyel hisztek. A következő néhány hónapban ez a látásotok kitisztul [majd].

Azok az energiák, amelyeket most létrehozunk veletek, szertelen és imádott Merlin nagyurunk segítségével, biztosítják majd, hogy csakráitok energiája, a nagyobbaké és a kisebbeké [is] újrakalibrálódik, hogy készen álljon befogadni ezt rendkívül erős energiát, ami közeleg. Egyesek úgy érezhetik, hogy ez az energia ledönti őket a lábukról, beragadja őket egy erős életáramlatba és olyan irányba viszi őket, amelyről eddig nem is sejtették, hogy ott volt előttük. Ez ennek az energiának a természete szeretteim, és meglátjátok majd az elmúlt néhány hónap [időszakáról], amelyet nagy elégedettségben éltetek meg, hogy felkészítés volt erre az időszakra, [és] ami [akkor] stagnálásnak tűnt, ami felfüggesztésnek, mozdulatlanságnak tűnt, az [valójában] egy nagyon is aktív felkészítő időszak volt.

Most pedig itt az ideje, hogy felkössétek a gatyaszáratokat, és imádkozzatok, hogy képesek legyetek átölelni a csodás lehetőségeket, amelyek feltárulnak előttetek: a mágiát, a kincsek közt, amelyek azokban a részeitekben rejtőznek, amelyeket eddig vakságotok miatt nem láttatok. Ez az új látás/látomás lehetővé teszi belső gyermeketek tudatosságának belső mágiája számára, hogy meglássa az isteniséget, ami a szenvedélyben létezik, amikor izgalmas, kiteljesítő, kreatív és bőséges életet éltek. Ezeken a látomásokon keresztül azt is felismeritek, hogy milyen meghatalmasító, inspiráló, ösztönző erő rejlik [abban] a képességben, hogy szeressetek.

Látjátok majd, hogy a szeretet, és a szeretet adása valójában a legnagyobb ajándék, amit adhattok magatoknak. Ha kinyitjátok a szíveteket, és egyszerűen szeretetet adtok, anélkül, hogy elvárnátok, hogy visszakapjátok [azt], [akkor] automatikusan fenntart benneteket ez az erőteljes frekvencia, ami szintén a feltétel nélküli szeretet egy másik szintje: úgy adni, hogy nem vár cserébe vissza szeretetet az ember. Az a szeretet, amit másoknak, a Föld Anyának, a természetnek, vagy akárminek adtok, megteremti a viszonzás automatikus energiáját, olyan automatikus, remek, végtelen energiacserét, ami 8-as formájában áramlik köztetek és minden élet között belül és kívül.

Ezzel az energiával születtetek meg, ezalatt azt értem, hogy tudtátok, hogy ez így van. A szüleiteknek a szerződésük szerint feltétel nélkül kéne szeretnie benneteket, hogy megőrizzétek, és életben tartsátok [ezt] a képességet, hogy úgy adjatok szeretetet, hogy semmit sem vártok érte cserébe. Ámde a kihívások, a sűrűség, a negativitás, az ellenségesség, és a megvonás miatt, ami a világotokban [létezik], amelybe [bele]születtetek, sok felnőtt álomba zuhant és elfelejtette a szerződéseit. Most mi biztosítjuk, hogy az energia teljesen lehorgonyzásra kerüljön, így mindenki megtapasztalhatja a kozmikus és szoláris szeretet meghatalmasító, végtelen, támogató erejét.

Amikor ezeket az energiákat lehorgonyozzuk, a szeretet hónapjában, egy különleges kapu nyílik ki az emberiség egésze számára. Ezalatt az idő alatt konkrétan Nada úrnő fogja átölelni az emberiség tudatosságát, és a feltétel nélküli szeretet felgyorsított utazásán és leckéjén viszi át az emberiség tudatosságát. Erről azonban még át fogunk adni több információt a nem túl távoli jövőben. Most szeretteim, arra kérlek titeket, hogy szánjatok rá némi időt és fordítsátok befelé a figyelmeteket, hogy igazán megérezhessétek [azt], hogy milyen érzés tudatában lenni önmagatoknak úgy, hogy tudatosan elismered [azt], hogy te vagy az egyetlen személy, aki létezésed minden egyes nanoszekundumában veled van.

Hogyan fogjátok ezt elérni, a harmonikus kapcsolatot, az önmagatokkal való együttélés isteni, kifejező és bőséges tapasztalatát? Hol terjesztitek ki energiáitokat a külső világba, elvonva magatokat így saját szükségleteitektől? Már korábban is feltettük ezeket a kérdéseket, de most már a tudatosság más szintjén vagytok, ami azt jelenti, hogy ezeknek a kérdéseknek [már] más aspektusaira fogtok rácsatlakozni, és ezek fontos kérdések, úgyhogy újra fel fogjuk tenni ezeket.

Az ezen kapuval folytatott munka során a következő fontos tennivaló, hogy üljetek a szent csendben, és kezdjétek kinyitni a szívcsakrátokat, és a szexcsakrátokat is, valamint a gyökércsakrátokat. Hangolódjatok rá a gyökér- és a szexcsakrában létező tűzre és kreativitásra, és ugyanúgy [arra] a kreativitásra és tűzre, ami a szívetekben létezik, és kérdezzétek meg magatoktól, hogy milyen lehetőség van előttetek éppen most? Lehetőségetek van-e új módon kapcsolatba lépni [ön]magatokkal? Lehetőségetek van-e arra, hogy megfontoljatok egy más életmódot, egészségügyi értelemben? Lehetőséged van-e hogy aktívan megfontold, hogy újabb területekre kalandozz a karrieredben, esetleg a lakóhelyed tekintetében? Mindezek hozzátok tartoznak szeretteim, azokért a pillanatokért, amikor elmerültetek egy ötletben és annak lehetőségeiben, [és így] új ötletek születnek. Emlékezzetek rá, hogy azzal, hogy beléptek a hetedik univerzumba, megszűnnek a határok a lehetőségekkel kapcsolatban. Az egyetlen dolog, ami megakadályozhat benneteket, a kifogások, amelyeket azért ötöltök ki, hogy megmagyarázzátok valami miért nem lehetséges. Honnan tudjátok, hogy nem lehet, ha nem csináljátok? Nem tapasztaltátok a végeredményt, nem értetek célba, ezért aztán lehetetlen levonni a következtetést olyasmire alapozva, amit még nem tapasztaltatok meg, és ez drága lelkek a ti kihívásotok ebben az aktiválásban. Hogy egyszerűen fogalmazzak, a kihívás abban rejlik, hogy húzzatok el végre a saját utatokból, és hozzátok létre a változtatásokat, amelyekre most rögtön szükségetek van az életetekben.

Ne próbáljátok meg most megjósolni bárminek is a kimenetelét. Ezzel ugyanis nem csak a saját lehetőségeiteket korlátozzátok, hanem olyan módokon rögzítitek magatokat, ahogy nem lenne szükséges. A hetes számmal érkező lecke a bizalomról szól. Ez a belső gyermek utazása, aki újra létrehozza a bizalmat az életben, képes bízni egy felnőttben, szabadon, félelem nélkül, feltételek nélkül és visszafogottság nélkül szeretni, képes belépni az ismeretlenbe, és képes érezni a félelmet, de tovább csinálja akkor is. Nincs jogotok meghatározni vagy megjósolni, hogyan kéne az univerzumnak vagy vezetőiteknek viselkednie. Elfojtjátok a bizalmatokat azzal, hogy attól féltek, hogy ha léptek egyet, akkor már nem leltek támogatásra. Ez, drága lelkek, sértés az univerzumnak, és az univerzum azon képességének, hogy biztosítson számotokra mindent, hogy mindent tudjon, és hogy képes legyen bármit megtenni. Ehelyett ti úgy állítjátok be az univerzumot, hogy azzal lásson el benneteket, amire számítotok tőle, és aztán van hozzá képetek, hogy azzal vádoljátok az univerzumot, hogy nem támogat benneteket. Mi most Univerzum szót használjuk, de mondhatnánk azt is, hogy Isten, angyalok, mesterek, a vezetőitek, vagy bárki más, akit szidalmaztok, amikor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt ti elvárjátok. Az isteni bizalom a kulcs. Tegyetek egyszerre egy lépést, kövessétek az áramlatot, fedezzétek fel az összes utat, kutassátok fel az összes lehetőséget, és engedjétek meg, hogy a sorsotok elérjen benneteket, hogy kézen fogjon benneteket és mutassa nektek az utat.

Amikor kételkedtek, amikor féltek, amikor ellenálltok, akkor ti csapjátok rá az ajtót a sorsotokra, ti húzzátok erősebbre a csomókat, ti szorítjátok ökölbe a kezeteket ahelyett, hogy kinyújtanátok és megérintenétek azt, ami felétek nyúl. Minden, amire szükségetek van, már ott van előttetek. Az Univerzum a cselekvést támogatja, és vár cselekvésetekre. Passzív módon is aktívak lehettek, ahogy szentséges csendetek állapotában is megtapasztalhatjátok annak a múltbeli félelem programnak az elengedését, és aktívan kifejezhetitek a szándékotokat, hogy megtegyétek a következő lépést, majd tegyétek is meg. Mindig foglaljátok bele a négy alsó test energiáját, mert amikor úgy döntötök, hogy a gyógyulást választjátok, vagy változást akartok létrehozni, valami újat, valami mást akartok létrehozni, [akkor] annak meg kell testesítenie a lélek, az elme, a szív és a fizikai test energiáit. Használjátok hát az elméteket, hogy teremtsetek, hogy imagináljatok, hogy vizualizáljatok, és használjátok a spirituális energiát, ami elviszi szándékaitokat, céljaitokat, álmaitokat, és vízióitokat az Univerzumba, [és] amelyet a szívetekben lévő érzés fűt és inspirál. És [használjátok azokat] az érzelmeket, amelyeket az elégedettség, a béke, az öröm, a harmónia és a szeretet eredményeképp éreztek majd, és aztán fizikailag is megtesztek majd mindent, hogy mindezt megteremtsétek.

A fő stabilizáló energia mindebben pedig a bizalom, vagy a hit, amelyik a kettő közül igazabbul cseng a számotokra. A bizalom azért ekkora kihívás most számotokra szeretteim, mert a régi szilárd [vagy rögzített] világban olyan sokszor tapasztaltátok az árulást. Most, a folyékony univerzumban más valóság tárul elétek. Próbáljátok meg egy újszülött csecsemőn keresztül látni, egy másik világból érkező újszülöttön keresztül, aki a fizikai világba érkezik, és hozzá kell szoknia ahhoz, ami ebben az új világban van. Újszülött csecsemőként születtetek meg egy másik világba. A különbség az, hogy [Ti] még mindig teljesen emlékeztek [arra] a világra, amelyet már magatok mögött hagytatok, [és ugyanolyan] ellenséges világra, és ugyanarra a bánásmódra számítotok ott [is], ahol most vagytok. Nem, ne várjatok el semmit, csak engedjétek, hogy legyen. Éljetek a pillanatban és engedjétek meg az erőteljes, csodálatos és mágikus energiáknak, amelyek ott vannak bennetek, amelyek az idők kezdetétől léteznek bennetek, hogy manifesztálódjanak a teljes hitre és az önmagatokba, az Istenbe, Istennőbe, Lélekbe, az Univerzumba, az angyalokba, a segítőitekbe és bárki másba vetett bizalomra való képességeteken keresztül. És ami a legfontosabb, ahogy említettem, tartsatok ki, sose adjátok fel, mert sosem tudhatjátok, hogy mennyire vagytok közel a célotok eléréséhez.

Szeretteim, veletek örvendezünk ismét, ünnepeljük ezt a lehetőséget, hogy értékes változásokat hozhattok létre az életetekben, hosszú távú, tartós változásokat [teremthettek] az életetekben. Reméljük, hogy sikerült bepillantást nyernetek a[zon] lehetőségeitekbe, hogy más életet élhessetek. Idő kell hozzá, eddig is időigényes folyamat volt, habár most, hogy az energiák felgyorsulnak, biztosíthatlak benneteket, hogy sokkal hamarabb látjátok majd bekövetkezni a változásokat. Sokkal gyorsabban tapasztaljátok majd meg a változásokat, és mielőtt észrevennétek, máris egy teljesen új világban éltek majd. Hadd emlékeztesselek benneteket arra, hogy annak nagy része, amit a régi paradigmával kapcsolatban tapasztaltatok, tíz évvel ér fel, és néhányan ezt egy hét alatt tudják le, másoknak pedig ez a tíz év egy hónap alatt pörög le. Ezért aztán nevetséges bármilyen korlátozással, elvárással, vagy félelemalapú „mi lesz ha”-val élnetek arra vonatkozólag, hogy mi fog történni, mert halványlila ibolyátok sincs arról, hogy mi áll előttetek. És ezt szeretettel és egy hatalmas vigyorral az arcomon mondom.

Ne utasítsátok vissza az ajándékokat, mielőtt még esélyetek nyílna egyáltalán megnézni, hogy mit is kaptatok. Nem vagytok ti bolondok. Nem vagytok gyávák sem. Félelem nélküli, szent vezetői vagytok ti a fénynek, az új világ alkimistái, akik most nagykorúvá válnak.

Az arany és platina energiák fénye tartson benneteket középpontotokban! Öltsön testet az élet mágiája és az élet csodái a szemetek előtt és a szívetekben, minden nap. És inspiráljon benneteket annak tudása, hogy mennyire mélyen szeretünk benneteket, [és] arra, hogy mélyen és fenntartások nélkül szeressetek! És legyen mindig minden rendben a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany sugarának chohanja, és szeretettel üdvözöllek és megáldlak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...