Kuthumi - 7:7 Az öntudatosság mágikus kincse

Michelle Eloff (08.07.01) - Kuthumi: 7:7 Az öntudatosság mágikus kincse



Forrás: thelightwevaer

Fordította: Mácz Annamária

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/ee7s4q1abodu8tt/7_7+Az+%C3%B6n-tudatoss%C3%A1g+m%C3%A1gikus+kincse.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal és elhozzam nektek a bizalom, az illumináció, a gyöngédség és a derű áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ez a 7:7 kapu ünneplés az öntudatosság egy újabb szintjét nyitja meg tudatosságotok számára. A szint, amire most utalok kapcsolódik ahhoz a tudatossághoz, amelyet belső gyermekként ismertek. Ez a konkrét aspektusotok hatalmas erőt hordoz. Ez az a részetek, ami meghatározza tapasztalataitok nagy részét. Azért beszélek erről, mert a belső gyermek által irányított tapasztalatok gyakran [olyan] részeiteket alkotják, amelyek a leállított fejlődés állapotában vannak. Ez a sokk, trauma, az erőszak vagy más gyermekkori élmények eredménye. Ha egyszer a pillanat kikristályosodik a belső gyermek tudatosságában, akkor a tapasztalat azon szintje és annak kifejezése onnantól folyamatosan kiszínezi az összes kapcsolódó tapasztalatot, cselekedetet, hozzáállást és hiedelemrendszert. A traumához kapcsolódó asszociáció sokszor nagyon finom szinten jön létre, talán tudatosan észre sem veszitek, és az emberek általában legtöbbször nem ismerik fel, hogy a negatív reakcióik annak a traumának az eredményei és [az] a részük, amelyik reagál, nem az igazi énjük, hanem az én egyik sérült aspektusa, a belső gyermek, akinek a tudatossága megfagyott az időben. Ennek eredményeként a gyermek ezen aspektusának fejlődése, legyen az érzelmi, mentális vagy spirituális a leállított fejlődés állapotába kerül.

Ennek a 7:7 kapunak az energiái tehát eljuttatnak benneteket a Hetedik Univerzumba. Ekkor csatlakozik hozzátok Merlin nagyúr, és elkísér benneteket az úton, amely az öntudatosság mélyebb érzését adja nektek, amit [az] a tudatos döntés eredményez, hogy elismerjétek belső gyermeketek azon aspektusait, amelyek megfagytak az időben. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, semmi különöset nem kell tennetek. Ezalatt azt értem, hogy nem kell kényszerítenetek magatokat, hogy visszaemlékezzetek egy konkrét incidensre. Az elkövetkező tíz napban az incidensek felfedik magukat, az emlékek előjönnek, nektek csak annyit kell tennetek, hogy tudatában legyetek annak, ahogyan reagáltok, hogy melyek az azonnali gondolataitok, és attitűdjeitek bármely adódó szituációban, amelyekről ösztönösen úgy érzitek, hogy kapcsolódnak a megfagyott idővonalak egyikéhez. Az ebben az elengedési folyamatban rejlő erő óriási, ez ugyanis drága lelkek, segít nektek megnyitnotok az énetek tudatosságát egy mélyebb szinten. Az a szint, amelyre most utalok, ahhoz a képességetekhez kapcsolódik, hogy bízzatok és higgyetek a teremtőerőtökben, amivel létrehozhatjátok azt, amire gyakran csodaként utaltok.

A 7:7 energia, a mágia energiája, a csodáké és a manifesztációé. Ez az a rezgés, amit Merlin nagyúr mindig magával hoz és átad nektek. Merlin nagyúr fényének éves ünnepe most sem más, és bőkezűen kínál számotokra még több mágiát, még több csodát és így még több manifesztációt. Ehhez még hozzájön [az] a lehetőség, hogy újabb szinten aktiváljátok a száznegyvennégy bőség csakrát, arról a szintről beszélek, ami azokban a részeitekben létezik, amelyek kilépnek a leállított fejlődés állapotából, és átlépnek az én még tudatosabb, öntudatos kifejezésébe. Ez felgyorsult belső érzelmi és spirituális érési folyamatot eredményez, egyúttal előidéz más [egyéb] pszichológiai változásokat is, különös tekintettel az attitűdjeitekkel, hiedelemrendszereitekkel kapcsolatban, és a csodák létrehozására, az élet varázslatának megtapasztalására és önmagatoknak a bőség felé történő megnyitására alkalmas erőtökkel kapcsolatos erőtökkel kapcsolatban. A bőség és az alkímia tudatosság egy[etlen] hatalmas erőben és isteni áramlatban vegyül össze, ez az áramlat a Hetedik Univerzumból jut el belétek, és ez az áramlat eljut a gerincetek két oldalán lévő kundalini csakrákba is. Ezeknek az energiáknak a kombinációja hihetetlenül erős mágneses kisugárzást hoz létre a lényetek belsejéből, és ez nem a sejtjeitekből, nem a DNS-etekből származik, hanem a bennetek lévő atomokból. Ez az atomi rezgés képes behatolni a sűrűség bármely szintjére, ami a leállított fejlődési állapot következtében van jelen. Ez nem azt jelenti, hogy nyugodtan hátra dőlhettek ezzel a gyógyulással kapcsolatban, hanem azt jelenti, hogy rendelkezésetekre áll olyan rendkívül erőteljes idővonal, a lehetőség olyan ablaka, ami lehetővé teszi számotokra, hogy felhasználjátok ezt a nagyon fontos mágneses emanációt[kibocsátást], hogy behatoljatok abba, ami eddig a pillanatig kitért előletek. Amint a rétegek kibontakoznak, és bepillantást nyertek, vagy inkább feltárul előttetek az, ami eddig szabotálta az életeteket, úgy találjátok majd, hogy érzitek az erőt, érzitek a belső erőt, és a hitet, hogy valóban társ-teremtők vagytok abban a térben, amelyet az életeteknek neveztek, és hogy hatalmatokban áll létrehozni a mágiát és az élet csodáit.

A száznegyvennégy bőség csakra száznegyvennégy beavatásból áll, amelyek a Fehér Tűz elemhez kapcsolódnak, ez a mai kulcsfontosságú napra eső aktiválás pedig szintén a Fehér Tűz szintjeit testesíti meg. Ez a láng és ennek esszenciája segít nektek áthatolni a fátylakon, amelyek megakadályoztak abban, hogy lásd a leállított fejlődés állapotát, amivel próbáltál megbirkózni, és amin keresztül megpróbáltad kifejezni önmagad. Ez a konkrét beavatás nem kimondottan a Fehér Tűz elemmel kapcsolatos, de a Fehér Tűz hatással van erre a rezgésre.

A Hetedik Univerzumba vezető 7:7 kapu egyúttal belső utazásra is visz benneteket. Ebben a belső utazásban lesz segítségetekre Merlin nagyúr. Támogatása olyan formában ölthet testet, hogy nagyobb igényetek támad arra, hogy megértsétek, [hogy] melyek a szükségleteitek, hogy megértsétek melyek a vágyaitok, hogy igazán elismerjétek, hogy mi tesz benneteket boldoggá, mi hoz örömöt az életetekbe, és ami a legfontosabb, egyfajta lökést ad, hogy nagyon mély, alapvető kérdéseket tegyetek fel önmagatoknak. Merlin egy szent rácsban tart majd benneteket, ez olyan folyékony kristályrács, ami az ametiszt és a citrin folyékony energiáiból áll, és ezek összekapcsolódnak a Grand Canyonban aktivált rezgésekkel.

A Grand Canyonban lévő energiaüregek összekapcsolódnak veletek a szívcsakrán és az ötvennégy kundalini csakrán keresztül, amelyek ott vannak a gerincetek mindkét oldalán. Ez az energia beszűrődik a gerinc idegeibe. Aztán bejut a gerincfolyadékba és elkezd szakrális geometriai mintákat formálni a gerincvelőtökben. Ez egyfajta energetikát hoz létre, ami támogatja és megerősíti a gerincet, ami cserében támogatja és megerősíti [azon] szándékodat, hogy a lehető legjobb életet éld. Ez a folyékony energia egy újabb szintű világosságot gyújt, ami segít neked mentálisan, érzelmileg, intellektuálisan és ösztönösen megragadni a nagyobb képet arról, miről szól utad, egészen eddig a pontig. Néha csupán néhány hiányzó darabkára van szükség ahhoz, hogy megértsd a nagyobb képet. Néha nem kell, hogy fizikailag lásd, vagy ismerd a kirakós összes darabját, elég [az,] ha két-három hiányzó darabot a helyére teszel, és ez teljessé teszi a képet, és ezzel be is szűrődik a nyugalom és a derű.

A folyékony kristályenergia e rácsában Merlin nagyúr biztosítja, hogy feltedd magadnak a kérdést, [hogy] vajon tényleg a legjobb életed éled-e. E hónap folyamán, július [időszaka] alatt, lehetőségeket teremt számodra, hogy tudatosan tisztába kerülj az igazsággal, ami erre a kérdésre a választ adja, és ha egyetlen pillanatig is hezitálsz, akkor a válasz „nem”. Ezután a következő kérdés az, hogy mit fogsz ezzel kapcsolatban tenni? Ha nem a legjobb életedet éled, akkor mit fogsz tenni? Miért hiszed, hogy bármivel is kevesebbet érdemelsz, annál, hogy a legjobb életedet éld? Mindenkinek van sorsa, végzete, ami befolyásolja az életét, karma, szerződések, identitásokhoz való ragaszkodások, és így tovább, és így tovább, de emlékeztetnem kell benneteket arra, hogy úgy döntöttetek, hogy a folyékony tudatosságban akartok élni. Kiléptetek a régi, szilárd univerzum mátrixából és úgy döntöttek a lét mestereivé váltok a folyékony univerzumban, ezért a múltbeli életetek tárgyi eszközei feloldódtak. Egykor eszközökként tekintettek rájuk, de valójában mindig is kötelezettségek voltak. Hol soroltátok tévesen a kötelezettségeket az eszközök közé? Milyen hiedelemrendszert vagy mottót tettetek magatokévá a [régi] életben, ami valójában elgyöngít benneteket, ahelyett meghatalmasítana? Van egy, amit gyakran hallunk tőletek, ez pedig a „bűnösnek nincs nyugta”. Miért gondoljátok [azt] hogy bűnösök, hogy gonoszak vagytok? Miért gondoljátok [azt], hogy nem pihenhettek? A következő kérdés talán az lehetne, hogy mitől félsz annyira, mit fogsz meglátni önmagadban, ami azt eredményezi, hogy annyira elfoglalod magad, hogy ne jusson időd a pihenésre? E kérdések mindegyike mágikus kulcsot rejt [magában] az új élethez, amelyet tökéletesen képesek vagytok megteremteni.

Merlin nagyúr és én, Kuthumi mellettetek állunk, veletek tartunk, támogatunk, segítünk benneteket az út minden egyes lépésénél, miközben teljesen létrehozzátok új folyékony Föld-rácsokat. Az [az] öntudatossági szint, amelyet magatokévá tesztek, ennek a kulcsdátumon zajló aktiválásnak az eredményeképpen felfedi számotokra a belső gyermek tudatosságában rejlő kincseket. Ezek a kincsek most meg vannak fagyva az időben, blokkolja őket a leállított fejlődés állapota, de már nem kell többé így maradniuk. Figyeljetek rám Fénymunkások, ez a ti jegyetek kifelé a pokolból, hogy úgy mondjam, itt a lehetőség, hogy megteremtsétek mindazt, amiről álmodtatok, és minden változás egyetlen lépéssel kezdődik. A Merlin által prezentált kérdésekre adott válaszokban van [az] a kulcs, ami segít nektek megtenni ezt az első lépést.

Ezzel az aktiválással kapcsolatban az lesz a legnagyobb kihívásotok, hogy biztosítsátok [azt], hogy nem beszélitek le magatokat a változások előidézéséről azzal, hogy mindenféle mentségekkel és kifogásokkal álltok elő, hogy miért is kell pontosan ott maradnotok, ahol most vagytok. Mindig, kivétel nélkül mindig, van kiút, csak elég erős kell legyen bennetek a vágy, a szándék és a belső meggyőződés, hogy túljussatok rajta, hogy lássátok és megengedjétek magatoknak, mert valójában egyedül ti magatok tartjátok vissza magatokat, a kifogásaitok, a mentségeitek, a „mi lesz ha” [kezdetű] mondásaitok [révén], ezek [olyan] önszabotáló mechanizmusok, amelyek továbbra is fogva tartanak benneteket a múltbeli életetek szilárd rácsában, a régi világ mátrixában. Az új világban nincsenek kifogások, mert minden folyékony, és amikor a Hetedik Univerzumon keresztül a kvantumenergia folyékony mezőivel dolgoztok, akkor mindig van megoldás, kivétel nélkül [mindig], ismétlem, mindig van megoldás, minden alkalommal minden egyes helyzetre, dilemmára vagy problémára, legyen az kicsi vagy nagy. Az egész ott van a fejetekben drágáim, [az] a mechanizmus, ami megváltoztatja azt, amit tapasztaltok.

Talán nem tudjátok otthagyni rögtön reggel a szánalmas munkátokat, talán arra sem lesztek képesek, hogy hazatérjetek és megéljétek az álmaitokat az elkövetkezendő órákban, mi megértjük a világotok gyakorlatiasságát és realisztikus módon szemléljük. Mindazonáltal annak semmi akadálya, hogy elkezdjétek egy [olyan] tervvel, hogy mindezt valóra váltjátok. Mi a stratégiátok? Mi az első dolog, amit megteszel azért, hogy az álmodat valóra váltsd, hogy varázslatot hozz az életedbe, hogy a csodák, amelyekről álmodtál testet ölthessenek?

Szeretteim, a következő tizenkét órában én, Kuthumi és Merlin nagyúr újrakalibráljuk a csakrarendszereteket. Ezt összesen hétszázhetvenhétszer végezzük el. Ez azt jelenti, hogy a testedben zajló eltolódások felgyorsulnak és minden egyes általunk rögzített újrakalibrálással a tudatosság olyan magját adjuk át neked, amit a Hetedik Univerzumból vonunk ki, közvetlenül az autentikus énedből. Amint ez a hétszázhetvenhét mag eltárolódik a gerincedben, úgy találod majd a következő hét hónap során, hogy ezek közül a magok közül sok gyökeret ereszt, és a következő tizennégy hónapban az életed mágiája manifesztálódik majd, és sok álmod. Mesélsz majd az embereknek a csodákról, amelyek veled történtek. Neked csak annyit kell tenned, hogy szorgalmas leszel az önmagad felé tett elkötelezettséged terén, és a legjobb életet váltod valóra azzal, hogy olyan döntéseket hozol, amelyek megnyitják ezen élet számára az utat, hogy valósággá váljon. Abban a pillanatban, amikor azon kapod magad, hogy kifogással állsz elő, írd le és húzd át, és tedd fel ugyanazt a kérdést ismét magadnak. Írj le minden egyes kifogást, „mi lesz ha”-t, és mentséget, ami csak felbukkan és megakadályoz téged a változtatásban, és minden egyes alkalommal, amikor leírod, azonnal töröld [is] ki, egészen addig, amíg minden egyes kifogást, minden egyes mentséget és „mi lesz ha”-t ki nem zársz, és akkor vizsgáld meg, hogy mi maradt. Általában csak egyetlen dolog marad, mivel a legfélelmetesebb dolgok közül a legrémisztőbb cselekedni, megtenni azt az egy lépést, ami az álmot valóra váltja. Nézzetek szembe vele szeretteim, mert ha nem lenne bennetek semmilyen szintű félelem, akkor nem lennének kifogásaitok, de ha az álmotok tényleg olyan fontos számotokra, akkor érezni fogjátok a félelmet, de csináljátok csak tovább. Ha tényleg komolyan gondoljátok, hogy a legjobb életeteket akarjátok élni, akkor megbizonyosodtok róla, hogy semmi kevesebbel nem éritek be, mint hogy a legjobb életet éljétek, amit csak meg tudtok teremteni minden egyes pillanatban, amelyben találjátok magatokat.

Legjobb életed nem feltétlenül azt jelenti, hogy kövér bankszámlád van, végtelen számú nullával az egyenleged végén. Legjobb életed talán az, ahol minden reggel gyönyörteljes örömmel, békével, inspirációval és kreativitással telt szívvel ébredsz. A bőségnek számos arca van. A pénz csak egy kis része ennek. Légy hát óvatos, és ne fűzz nagy reményeket ahhoz, hogy az álmaid elérése előtt milliomossá kell válnod. Gondold át az álmod minden egyes aspektusát, az érzéseket, a tapasztalatokat, az inspirációt, az összes benyomást, mert ezek teljesen sajátjaid kell [hogy] legyenek, aztán pedig dolgozz rajta, hogy mindezt elérd. Nincs azzal semmi gond, ha apró lépésekkel kezded, mert ha megint megvizsgálod, látod majd [azt, hogy] óriásit ugrottál, és ez a legfontosabb szeretteim, és ott találjátok majd meg a sok varázslatos kincset, amiről éreztétek, hogy létezik, de nem tudtátok, hogy hol találjátok. Belső gyermeked mutatja majd az utat, add át magad [neki], ne harcolj ezzel a részeddel, mert ez a részed mutatja majd meg, hogy hol vannak a megfagyott idővonalak, ám neked felnőttként ébernek kell lenned, öntudatosnak, tudatában kell lenned önmagadnak a cselekedeteiddel, reakcióiddal, gondolataiddal, attitűdjeiddel, perspektíváiddal és véleményeiddel kapcsolatban, az alapján a pillanat alapján, amellyel éppen szembesülsz.

Mialatt itt ülünk veletek a 7:7 kapu szent fényében, mindannyian megfürödtök az ametiszt és citrin energia csodálatos zuhanyában. Ezek az energiák feltöltik az energiameződet. Amint ez a két energia együtt áramlik, szakrális geometriai jeled újabb szinten lobban fel, hangja visszhangzik az univerzumban, és megérinti a szívét és lelkét annak, ami van, annak, ami volt, és annak, ami lesz, mert mindez Te vagy, egyik részed, isteni kifejeződésed, és amikor kifejezed legistenibb énedet, akkor minden ami van, ami volt és ami lesz ugyanezt az isteniséget fejezi ki, mert minden mindennel összekapcsolódik.

A hetedik tizenhetedikjének (2008. július 17.) kulcsaktiválásához vezető, elkövetkező tíz napban zajló változások részeként azok, akik akarják, behúzzák a Föld Rácsokban jelenleg áramló, erőteljes energiákat, amelyek ahhoz kapcsolódnak, amit Grand Canyon aktiválásokként ismertek. Ezek az aktiválások mély gyógyulást eredményeznek a négy alsó testben, nevezetesen a fizikai, az érzelmi, a mentális, és a spirituális testben. Az ezekből a fényüregekből kiáradó energiák segítik a belső gyermek tudatosságot. Ez elhozza számotokra annak tudását, hogy hogyan lehet a szent tüzet ápolni vagy elfojtani, és ha a belső gyermeket elnyomjátok, akkor a bennetek lévő szent lángnak nehézséget okoz, hogy erős maradjon, és ekkor az élet iránti szenvedélyetek elfogy. Amikor a láng kialszik, a lélek meghal.

Szeretteim, miközben veletek dolgozunk egyéni és kollektív szinten, örvendezünk, amint a folyékony rácsok fénye növekszik, egyre mélyebbre hatolva az emberiség elméjének sötétségébe, az emberiség szívébe, és valójában az emberiség minden kisebb és nagyobb csakrájába. Amint ezek a rácsok keresztüláramlanak a tudatosság összes szintjén, az új életnek lehetősége nyílik arra, hogy megszülessen, és ti az újjászületés lehetőségét választottátok, az új élet megtapasztalását, és [azt,] hogy ezeket az energiákat tovább viszitek. Ti önmagatokban, és ezalatt azt értem, hogy személyes kapacitásotokban, folyékony mechanizmusként léteztek, amelyet a folyékony rácsok energetizálnak, a folyékony tudatosság mágneses mezőit sugározzátok ki, ami keresztüláramlik a folyékony univerzumon, ami a hatodik dimenzióból és a Folyékony Szeretet Hatodik Univerzumából származik. Így változtatjátok meg a világotokat, együtt áramlotok harmonikusan, bízva önmagatokban, szembenézve az ismeretlentől való félelemmel, szorgalmasak és fegyelmezettek vagytok a magatoknak tett ígéretek terén, és biztosítjátok, hogy mindent, ami hatalmatokban áll megtesztek azért, hogy ez legyen a valaha élt legjobb életetek. És Merlin nagyúr nem hagy nyugtot nektek, ha önelégültté, vagy lustává váltok, vagy ha nem vesztek tudomást változtatási képességetekről, de továbbra is panaszkodtok a sajnálatos körülményeitekről, [de] tőle nem számíthattok sajnálkozásra.

Köszönöm szeretteim, hogy összegyűltetek ma velünk ezen a szent napon, és köszönet az elkötelezettségetekért, a szeretetekért, tiszta szándékaitokért és természetesen feltétel nélküli részvételetekért a folyamatban, és a Lélek feltétel nélküli szeretetéért. Mindaz, amit a szívetek és a lelketek kíván, jöjjön el hozzátok könnyedén és kegyelemmel, tökéletes, harmonikus és csodálatos módon, és legyen a manifesztáció [is] ezáltal könnyed, kegyelemmel teljes, tökéletes, harmonikus és csodálatos módon. És áramoljanak tovább a kegyelem, a könnyedség, a harmónia, a tökéletesség és a csoda energiái az életetekben, és erősítsék meg [azt] a gyönyörűséget, az örömöt, a boldogságot, a kreativitást és az inspirációt, amelyet létrehoztatok, és továbbra is létrehoztok magatoknak. Legistenibb énetek fénye mutassa [meg] nektek a szabadságba vezető utat, átvezetve benneteket a múlt sötét völgyein, át a bőség és kreativitás korlátlan és végtelen forrásának buja mezőire, és [ez] legyen az a hely, ahol békére találtok, és válasszátok ezt a helyet új otthonotoknak.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...