Kuthumi - 8:8:8 Oroszlán kapu és a Jólét 12 Krisztus Rácsának lehorgonyzása

 8:8:8 Oroszlán kapu és a Jólét 12 Krisztus Rácsának lehorgonyzása

Michelle Eloff© Johannesburg,

2006. augusztus. 08

Fordította és hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

 

 

images--2-.jpgA hanganyag az alábbi linken tölthető le:

http://www.mediafire.com/download/6u43ujydxrlav2m/888.mp3

 

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

                                              

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség sugarán érkezem, hogy üdvözöljelek benneteket, és elhozzam nektek a harmnia, a jólét, a kreativitás és az inspiráció áldásait. 

Üdvözlet szeretteim. Nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűltünk ma itt össze veletek, mialatt szilárdan Krisztus szívében tartunk benneteket és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim a Fény 888 Kapujának energiáját nagyon fontos a Minden Ami Van isteni fényében tartani, mivel 12 új Krisztus Rácsot hozunk a Földre, melyek a bolygó egészének érzelmi, mentális és spirituális testein keresztül lehorgonyozzák az Aranykor Tudatosságát.

Ezzel elkezdődik a kollektív planetáris beavatása Föld Anyának, és azoknak az összekapcsolása evvel, akik még mindig az alsó ego birodalmán belül időznek. A Krisztus Rácsok, 12 új Oroszlán Kapu portált nyitnak meg az egész bolygón. Ezeket a Fény Tagjai őrzik, és szükséges, hogy a Fény Tagjai kapcsolódjanak ezekhez a portálokhoz úgy, hogy sejtszinten integrálják az energiákat, amelyeket tovább fognak adni azoknak, akikkel kapcsolatba lépnek majd. Te, a 12 nagy csoport egyikének tagja vagy, megtartod az energiát a Rácsok lerögzítése és az Oroszlán Kapu portálok aktiválódása végett. Ez azt jelenti, hogy az isteni igazság hangja benned gyorsan felszínre kerül, így születik meg az Isteni Nőies, amit a Szoláris- és Kozmikus rezgések aktiválnak a Szolárcsakrában és a koronacsakrában mindenkinél, akik a fény ösvényén járnak. A Szolárcsakra a korona csakrán belül (található) ez a Megvilágosodás Napkorongja, amit eddig a 9. dimenzió magján belül tartottak, elhozza az emberiséget a megvilágosodás fényébe, megkönnyítve az integrációját mindennek, amit a szeretet motivál - feloldja, szétbontja és felolvasztja a félelem és a bujaság minden aspektusát, ami az énen belül található.

Az energiákkal elhozzuk ma azt a folyamatot, ami segít a szenvedélybetegségekkel/függőségekkel való foglalkozásban. A Szoláris Női Energia egy Tűz Energia, keresztülégeti az illúzió fátylait, amik a függőségminták csapdájában tartanak, mert ez az energiaspirál, inkább vízszintes dimenziós irányban visz be és ki, mint a függőleges spirális irányba. Gyakran olyan folyamatban, és olyan érzésben tart, mintha visszafelé mozognál nem előre. A vízszintes dimenziók a teremtésed számos párhuzamos és alternatív rendszereihez kapcsolódnak, és amikor adott kérdésekkel foglalkozol, akkor vízszintesen áramolnak az energiák. Ilyenkor elengedési folyamat játszódik le, tisztítod a jelenlegi saját, és alternatív vagy párhuzamos életeidet.

Ez azt jelenti, hogy a lélekcsoportod fő tagjaként, hordozod a terhet, hogy úgy mondjam az én minden ezen aspektusának (terhét), és érzed ennek a súlyát, -  néhány esetben a szó szoros értelmében, (annak) ami  tisztul. A mai aktiválás felgyorsítja a feldolgozás sebességét, és igen, lehet, hogy a horizontális résznek is tisztulnia kell! Ez történhet alvó, pihenő állapotban, mert ilyenkor sokkal jobban tudnak végbe menni ezek a folyamatok, ezért fontos, hogy figyelj a tested jelzéseire, és pihenj, amikor fáradt vagy. Sok függőség van. A 888 Oroszlán Kapu és az Isteni Nőies Szoláris Láng Fellobbanása/Lángolása kegyelemben megtisztítja a függőségeket. Néhány függőségnek lehet tudatában vagy, de sok függőségnek lehet nem. Ez lehet félelem, stressz és a szorongás. Lehet, hogy függő vagy a hiánytól és a veszteségtől való félelmeidtől. Szabotálhatod magad öngyűlölet, kritika, ítélet formájában. Lehet, hogy az mondod most magadban: "Mit evett reggelire Kuthumi, úgy beszél, mint aki hallucinál!" ( Nevetés ) Mert ha életedben bármilyen formában tapasztaltad a hiányt, a tested tudja ezt tudat alatt, ez az, amit sejtszinten tudsz, még akkor is fáj neked, ha gyarapszol, lehet, hogy nehéz lemondani róla, mert mire fogod cserélni azt? Mi lesz, ha az a jól ismert érzés eltűnik, hiszen megtanultál már, vele együtt élni.

A szorongás, a félelem, a betegségek, a bizonytalanság, és a sebek azt mutatják, hogy élsz. Úgy emlékeztetnek az életre, hogy a szorongások "folyamatosan zajlanak, " a félelem és a stressz "folyamatosan zajlik, " mert ez az, amit programoztál, ez a motiváló erő. Hányan tanították, hogy minden nap, amikor kinyitod a szemed, üdvözöld a napot, mert lehetőséget teremt megélni a Mennyországot a Földön? Hogy meg van hozzá az erőd, hogy az emberek életét pozitívvá változtasd, hogy megteremtsd a pozitív változást a világban? Hányan tanították ezt? Ez az amiért annyira fontos nekünk, hogy támogassunk téged, egy olyan új rendszer létrehozásában, ahonnan a motivációdat elő tudod hívni. Ez a motiváció a szeretet. Most nem arról a szeretetről beszélek, amit tanítottak neked, hogy az a szeretet. Hidd el, az igaz szeretet közel sem olyan, mint amit tanítottak róla.

Az igazi szeretet az az érzés, ami a szíved mélyén van, amikor igazán boldog vagy. Mikor a gyerekeidre nézel, ha vannak, és érzed annak az örömét és háláját, hogy szülő vagy. Amikor valakinek segítesz a szükségében, örömöt és a hálát érzel, mert tudtál adni, és feltétel nélküli szeretetet érzel, amikor belenézel valaki szemébe, és lelketek összekapcsolódik minden szinten, és úgy érzed, egy másik dimenzióba kerültél, és körülötted minden eltűnik, mert felismeritek egymást, felismered a szeretetet, ami létrejött, és megosztjátok egymással. A mély belső felismerés egymást motiválja, hogy abba az irányba menjetek együtt, és feltárjátok a szeretet további szintjeit. Az extázis amit azért érzel, mert TUDOD, hogy áldott vagy és élsz. Ez csak egy szemernyi példája a szeretet igazi lényegének. A kreatív szikra benned, amely begyújtja a koronacsakrád, megnyitja az átjárót, hogy a minden élet Forrásától megkapd azokat az isteni sugallatokat és a szeretet motivációit, amik érkeznek. A 12 új Krisztus Rács megtestesíti ezeket az energiákat, és összekapcsolódnak veled, ezeknek a rácsoknak egy részévé válsz. A Fény Nagy Testvérisége aktivál egy egyedülálló 888 Krisztusi Rácsot benned, ami összekapcsolódik a 12 Oroszlán Kapuval, más szavakkal 12 új Oroszlán Kapu portáljával.

Aktiválják a szoláriscsakrát, más szavakkal a Szoláris Fellobbanást/Lángolást, amely folyamatosan aktívan tartja a koronacsakrád. Ez az ajtó a magasabb világokba, és megnyitja az energiádat a magasabb dimenzionális csakrák számara, amit megtestesítesz. A Tervrajzodban [blueprint, kéklenyomat] aktiválva lesz egy másik energia, ami összekapcsolódik az Isteni Szoláris Nőies manifesztációjával veled, és az isteni igazság hangjával, amelyre készen állsz, hogy kifejezd. Az Oroszlán Kapu energiája megköveteli a torokcsakra teljesen kiegyensúlyozott működését, mert ez is, egy dimenziós portál. A fizikai test mind a hét fő csakrája kapcsolódni fog az új Tizenkét Krisztusi Rácshoz. Ez átszűrődik az energiatesteidbe az összes többi csakrán keresztül, és aktiválódik planetáris szinten, hogy támogassa az igazság hangjának az isteni nőiességben való aktiválódását, a Szoláris Fellobbanásnak/Lángolásnak a planetáris beavatását, és elhozza az emberiség számára, és személyenként el kezdik megérteni annak fontosságát, hogy a szeretet legyen a motivációjuk, nem pedig a félelem alapú, alacsonyabb egóból származó motivációk. Ezt az energetikai munkát el kell végezni Anglia koronacsakráján is.

Kérjük, helyezkedj el kényelmesen, végy egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen, lazítsd el a tested és az elméd. Lélegzés közben érezd, ahogyan belélegzed a Szoláris Energiát. Érezd, hogy a tested egyre melegebbé válik, ahogy a Szoláris Energia aktivál minden sejtet a szervezetben. Az Univerzális Élet áramlik a vénáidon keresztül, aktiválódva az összes sejted a testeden belül.

Képzeld el magad egy Templom felé gyalogolni, amit körbevesz 12 arany oroszlán. Mindegyik oroszlán mögött egy tömör arany oroszlán szobor van. Ezek annak a tizenkét Krisztus Rácsnak az őrzői, amik készen állnak arra, hogy lehorgonyozódjanak a Földön most - a 12 Krisztus Rács az Oroszlán Kapu portáljai, amire te szerződtél, hogy az isteni és az emberi éneden belül lehorgonyozd, és az énen keresztül az igazság Isteni Nőies Hangját az énen és az emberiségen belül is. Amikor eléred a Templomot, kérj engedélyt a tizenkét oroszlántól, hogy engedjenek be. Amikor a kapuk kinyílnak és belépsz, megpillantod a Templom közepén a Fény Nagy Testvériségét, akik vártak már téged. 

Fény Nagy Testvériségének tagjai mellett egy-egy arany oroszlán és egy-egy fehér oroszlán áll, és mind feszülten néz rád. A Templomban el kezded érezni, ahogy a tested a Fény Nagy Testvériségének tagjai és a macskafélék királyságának lényei, vagyis a fehér oroszlánok, által jelenlévő energiáival megtelik. Lélegezd be ezt az energiát, és hagyd, hogy a tested megszokja ezeket a rezgéseket. Csukd be a szemed, ha úgy jobban érzed az energiát. Hagyd a tested reagálni, érezni. Képzeld el, ahogyan ezek az arany és fehér oroszlánok elkezdenek halkan dorombolni. Érezd a doromboló rezgés általi átható védelmet, a félelem és az összes alsó ego által létrehozott illúziók felett.

Most képzeld el, a dorombolás egyre mélyebbé válik és átalakul bömböléssé. Ezek a rezgések beszűrődnek mindenbe magad körül, másik szinten hatják át a védelmet, amik a félelem és az alsó ego - alapú illúziók védelmei, és belépnek igazi Mag Énedbe. Nyisd meg az összes csakrád, hogy megkaphasd ezt az energiát, mikor az oroszlánok elkezdenek teljes erővel bömbölni. Ez nem egy fülsiketítő hang, ez a hang, az illúziókat zúzza szét, amit a megélt félelmeid eredményeként hoztál létre. Lásd az energiát minden irányba kiáradni, a fénybe olvadni, mialatt az oroszlánok összetörik ezeket az illúziókat, és behatolnak Igazi Éned Magjába.

A bömbölés áthatja az összes tested, elérve az összes csakra középpontjába. Az bömbölés rezgésével a tervrajzod kódjának aktiválása elkezdődik, ami életre kelti benned az Isteni Igazság Hangját, és feltöri a burkot, hogy megtestesülhessen az Isteni Szoláris Nőies. Hagyjuk a képzeletre, hogy szemléltesse a maghéj feltörésének forgatókönyvét, de tudd, minden repedéssel tovább nyílik, és minden egyes darabja elhalványodik, ezután arany fény árad ki belőled. A bömbölés létrehoz egy energiahullámzást, ami rajtad keresztül halad - vízszintesen, függőlegesen és spirálisan is körülötted, bemegy a csakrákon elől és kijön a csakrák hátuljánál, amin keresztül a teljes csakrarendszeredet újrakalibrálja.

Lélegezz be teljesen, majd teljesen ki, a tervrajzod szerint fogadod be a rezgéseket, ezt a kódot, ami az egyedi kódod. Az bömbölés enyhül, az oroszlánok újra dorombolásba kezdenek. Fókuszálj a korona és a torok csakráidra. Úgy érezheted, a torokcsakrádban lévő energiát, mint egy késztetést, hogy üvölts, mint egy oroszlán. Ez az energia felépíti az Igazságod Bömbölését. Az Igaz Isteni Lény hangjának érzése aktiválódik a torocsakrádban. Ha úgy érzed, hogy szükséged lenne arra, hogy kiordítsd magad bármikor ma, javasoljuk, hogy tedd meg. Ez lehetővé teszi az energia mozgását és megerősíti az összehangolódást az energetikai rendszerrel. Három fehér oroszlán feléd indul. Ketten a két oldaladhoz, egy a lábad elé ül. Gerince egy vonalba kerül a tiéddel. Hajolj előre, és helyezd a jobb tenyered a fejére. Kérj engedélyt, hogy megérinthesd az egész testeddel. Abban a pillanatban, ahogy az engedélyt megadja, tested teljes hosszával, borulj az Oroszlán hátára és Öleld át a nyakát. Az oroszlán most lekuporodik, és lehetővé teszi, hogy teljes súlyoddal ráfeküdj. Teljesen biztonságos ráfeküdnöd nem reagál negatívan ez a lény. Hajtsd a fejedet a testére, hallgasd meg a szívverését, miközben a doromboló hangja aktivál egy másik elengedési hullámot a testedben.

A dorombolás aktiválja a tizenkét fénykódot benned, és egyesíti a 12 Krisztus Rácsot végig a gerincoszlopodon. Érezd puha szőrét a bőrödön, és ahogy a meleg teste melegíti a testedet. A két fehér oroszlán az oldaladnál, feláll, és körüljárnak. Ők is felveszik a ritmusát a dorombolásának. Most három arany oroszlán is felétek jön. Mindegyik körbe jár téged és a három fehér oroszlánt összesen tizenkét alkalommal. Hat kört az óramutató járásával megegyező irányban és hatot az óramutató járásával ellentétes irányban tesznek, megalkotva így egy arany spirált, amely folyamatosan életerővel táplálja a tizenkét rácsot és a manifesztációt, jólétet és teremtést a személyes Krisztus Rácsoddal kapcsolatban. Ez hozzájárul a jóléted megteremtéséhez.

Lélegezz be, majd teljesen ki, miközben az energiaáramlás felgyorsul, egyre több fényhányadost betöltve a csakráidba. A Fény Nagy Testvérisége most megkérdezi, hogy felmerült-e valamilyen kérdésed az irányukba. Ha nincs kérdésed, akkor most kérheted a segítségüket valamilyen szenvedélybetegségből/függőségből való felszabaduláshoz, amelynek személyesen felügyelik a gyógyulását.

Ha befejezted a kommunikációt velük, emeld fel a tested a fehér oroszlánról, de maradj ülve rajta. Képzeld el megnyílni a gyökércsakrád, amibe a fehér oroszlánból kiáradó, hatalmas erejű energia robban be, felfut a gerinceden az agyadba, és kirobban a koronacsakrádon, feltöltődsz evvel a hatalmas fehér oroszlán energiával, amely megtestesíti az Isteni Szoláris Nőies Krisztus Rácsot. Az arany oroszlánok az Isteni Szoláris Férfiast képviselik. Az arany oroszlánok, akik létrehozták körülötted a spirált, hozzád bújnak és az orrukat a nyakadhoz érintik, az arcodhoz dörgölőznek, mutatva a szeretetüket irántad, a bizalmukat, a hálájukat, hogy együtt szolgálsz velük a tizenkét új Krisztus Rács teljes lehorgonyzásában. Most visszamennek a Fény Nagy Testvérisége elé. Szállj le róla, és tegyél hasonló módon, mint az oroszlánok. A fehér oroszlán is feláll, megfordul és telepatikusan hálát ad, hogy ma itt voltál. Ha van valami, amit szeretnél mondani neki, akkor tedd meg.

Ezután mind a három fehér oroszlán elfoglalja helyét a Fény Nagy Testvérisége mellett. Tudatosan lélegezz mélyen be, és teljesen ki. A Fény Nagy Testvérisége elismeri a választásodat, hogy ma itt vagy, és tiszteletben tartja a jövőre vonatkozó isteni szerződésedet lerögzítve a 12 Új Krisztus Rácsot, és így, a 12 Új Oroszlán portált is. Már van egy egyedi Krisztus Rács kódod, amelyet a következő tizenkét nap folyamán felfednek előtted. Ez az egyedi kód kapcsolódik az ajándékaidhoz, amivel bekódolódtál, amit magasabb gyógyító képességként, vagy a személyes tisztánlátásként és spirituális megerősödésként nyilvánulhat meg. Minden kétséget kizáróan érezni fogod, de ne add át a hatalmat az alsóbb egónak, hogy elemezze ezt. Adj hálát most a Fény Nagy Testvériségének, hogy beleegyezett, hogy segíti a gyógyulásod bármilyen szenvedélybetegségből/függőségből vagy bármilyen kérdésben, amit feltettél, és bízz a gyógyulásban és abban, hogy a válaszok jönni fognak.

Adj hálát az összes oroszlánnak, akik lehetővé tették az aktiválást. Az energiád a szent templomban marad a következő tizenkét órában, megkönnyítve a teljes rögzítését a tizenkét rácsnak. Ha ez megtörtént integrálni fogod a teljesen az összes energiát a testedbe és kiosztanak melléd egy különleges oroszlán őrzőt is. Az oroszlánok energiája támogat, véd és irányít majd téged, a Krisztus Rácshoz kapcsolódva. Ha bármikor visszaesel a régi szenvedélybetegségbe/függőségbe, vagy éppen a félelem motivál, ne feledd, az oroszlánod bömbölését, érezd, hogy az illúziókat összetöri az isteni igazság hangja. Meg van az erőd leküzdeni ezeket a szenvedélybetegségeket/függőségeket – ezeket az illuzórikus önszabotáló mintákat, amelyek által tehetetlennek, reménytelennek, hitetlennek és kiábrándultnak érzed magad. Ez az az idő, amikor meglátod, hogy milyen meghatalmasodott vagy. Hozd vissza a tudatod a fizikai testbe, hálát adva a tizenkét arany oroszlánnak, akik tartják az energiát a templomban, tudva, hogy továbbra is kapcsolódsz hozzájuk energetikailag a következő tizenkét órában. Végy egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen. Földeld le a tudatosságodat vissza testedbe, az energiád még mindig kapcsolódik a szent templomhoz, gyökereztesd le magad a Földön. Ha készen állsz, nyújtsd ki a lábad, forgasd meg a bokád, körözz a csuklóddal, a nyakaddal és a válladdal.

A tizenkét új Krisztus Rács nagyon különleges energiákból áll. Mindegyikük 6D energiával és a felett dolgozik. A Folyékony Szeretet energia által jött lére, amit nem is olyan régen hoztatok be magatokba. A 8D és 9D energiái azok a frekvenciák, amik fenntartják ezeket a rácsokat, amíg az új energiák (be) jönnek. Ez azt jelenti, hogy a teljes energetikai rendszered a 6D-s működéshez emelkedik, ezért megnehezíti az életed, ha továbbra is a 3. és 4. dimenziós paradigma tudatszintje motivál. Az 5. dimenzió számodra most egy olyan állomás, ahol időt szentelhetsz a pihenésnek. És ez ebben időben, egyfajta pihenő tér. Megnézed mi az, ami kárt okoz és elengeded, ami elveszi az energiádat. A Krisztus Rács energiái a jólétet, a bőséget, a manifesztációt, a csodákat, a nevetést, az örömöt, az egységet, a kommunikációt, a bizalmat, a tisztességet, a hitet és az istenit képviselik. Összekapcsolódik a DNS tizenkét szálának azon részeivel, amely egy részét képezi annak a projektnek ami lerögzíti Camelotot a Földön, ami az igazi Szentháromság lehorgonyzása lesz.

Messzire jutottál a személyes belső utazásod során, megnyitottad magad, hogy megkapd ezeket. Adj hálát és ünnepeld ezt a napot, mert vagy, és a személyes képességed az igazságot ordító oroszlánéhoz hasonlatossá vált. Feladtad a báránybőrben élést. Már nem csak a nyáj egyik tagja vagy. Vezető vagy, ezért példát mutatsz/és példán keresztül vezetsz. Élj egy meghatalmasodott életet, élj őszintén. Határozd meg a magad igazságát. Mivel az a legfontosabb, amit te annak tartasz, de vedd figyelembe, hogy két ember élhet ugyanabban a valóságban, de az igazságuk lehet nagyon más is. Ne ítéld el a többiek igazságát, így meg tanulják ők is tisztelni az igazságodat. A tudatosság egy új hulláma kapcsolódik hozzád. Ez pedig már az Univerzum mélységeibe vezet, a Galaxisban. Energiát hozunk mindegyikőtöknek, amelyek majd szétrobbantják a régi gondolkodásmódot. Ne mondd azt, hogy nem akartad! Készen álltál befogadni ezeket az igazságokat, hogy mélyebbre láss. Igaz, időnként ez azt eredményezheti, hogy elkülönültnek érezheted magad jobban, mint valaha, egyszerűen azért, mert abban a világban élsz, ami úgy tűnik, hogy idegen, mert látni fogod benne az illúziót.

Szeretteim, ti a fény egy közössége vagytok. Támogassátok egymást. Ti, mint az elme, a szív és a tudatosság olyan vagytok. Nem vagytok különállóak. Azt mondjuk, hogy egyetlen ember sem egy különálló sziget önmagában. Tudatában vagyunk annak is, hogy azok, akik a Föld Anyával dolgoznak jelenleg "elszigetelt tudatossággal " is munkálkodnak. Ez az elkülönülés tudatosság transzmutációjának egy része, ami elhozza a felismerést, hogy a felszínen úgy tűnik számotokra, hogy a víz alatt még elkülönül/a víz alattit dolgok még elkülönülnek, amihez kapcsolódtok, ezért a romboló érzelmeitek alatt, még mindig egyek vagytok. Értitek?

Az elkülönültség megszűnése tudatosítja azt a felismerést, hogy az Igazi Isteni Hang az egység hangja, szavakba öntve több nyelven, mindenkin keresztül szól, nagyon eltérő árnyalatokkal, és különböző szintűek lehetnek. Bepillantást nyersz a pontos meghatározásáról, hogy mi az élet lényege. Tehát, ha annyira különálló idegennek érzed magad, kezdd el felfedezni a testvéreidet, akik ugyanazon az úton mennek, mint te. Tartsd magad egység tudatban velük. A teremtés egy része vagy, az egyetemes szeretet hangja. Emelkedj felül az elmarasztalás, az ítélkezés, az elutasítás, és a kritika félelmei fölé, ha úgy döntesz, hogy az egység, az elfogadás, és isteni szeretet állapotába lépsz.

Ha összetűzésbe kerülsz mással, találd meg a módját, hogy a szeretet hangjával gyógyítva old fel a konfliktust. Fontos, hogy tudd, feloldásra van szükség, ha azon kapod magad, hogy állandóan egy helyzetről vagy más személyről gondolkodsz. Tedd a hamis büszkeséged zsebre, és válaszd a szeretet motivációit. Az egység tudat megnyilvánításával, gyógyíthatóak a különbségek és a hiányosságok. Amennyiben a szerződésed véget ért valakivel, vagy a helyzet már változik, akkor, nagyon ritkán fogsz arra gondolni, és a nagyon alacsony energia befektetésre van már szükség ezután. A múlt héten beszéltem egy nagyon fontos témáról, amit elevenítsünk fel újra. Nagyon fontos, hogy mindenki tartsa ezt szem előtt.

Sok ember, akik a fény útját járják spirituálisan nagyon fejlettek, de pszichológiailag még óvodás szinten vannak. Ez több szinten jelentett nagy problémát. Mert ezek a pszichológiailag éretlen emberek, azon fáradoznak, hogy létrehozzák a politika területén a ragyogó "új kort", a világban, még akkor is, ha politikailag „visszarendezik” a világot.

A Fény Nagy Testvérisége és más rendszerek a Fény Tanácsának Mesterei, meghúztak egy nagyon határozott határt. Többé az ilyen viselkedést nem tolerálható a Fénymunkások körében.

Fénymunkások a vezetők az Arany Tudatosság új világában. Ha bármelyik Fénymunkás ragaszkodik, hogy egó játékokat játsszon, Mesterek nevében manipulálva, mondván, hogy Mesterek adtak információt, ami nem igaz, az információval, amit kapott manipulál másokat, vagy fájdalmat okoz nekik valamilyen módon, esetleg az információk megvezetésével akar pénz kicsikarni másokból vagy visszaél a képességeivel és így tovább, annak szörnyű következményei lesznek. Nem ijesztgetésként mondom. Én azért mondom ezt, hogy tájékoztassalak titeket, hol is tartunk. Fénymunkások átestek és befejeztek számos beavatást, ezért a pszichológiai éretlenség nem tolerálható, azoknál, akik megállapodtak abban, hogy a kozmikus úton járnak. Ez önmagában is egy beavatás - felemeled magad, kiterjeszted magad, átlátod önmagad gyengeségeit és át dolgozod rajtuk magad, az irigységen, a bizonytalanságon és a félelmen, azon hogy nem vagy elég jó, és hogy van valaki, aki jobb, mint te.

Ismétlem, az ilyen viselkedést Fénymunkások körében nem tolerálható. A politizálás, amit a fénymunkások körében látunk, rosszabb, mint amit a vállalati világban látunk, és még a kormányaitok politikusainál is rosszabb, hidd el, komoly lépéseket kell tenni, és ez az, ami megtörtént. A Fénymunkás egy nagyon fontos szerepet választott. Itt az ideje, hogy felnőjön hozzá. Beszéltünk arról, hogy a Fénymunkásoknak felelősséget kell vállalnia. Ez azt jelenti, hogy minden szinten. Pszichológiailag éretlen viselkedés vissza tudja és fogja húzni a lelki fejlődést. Az új törvények egyikét a Fény rendszerei annak érdekében hozták létre, hogy biztosítsák, a Fénymunkások komolyan vegyék a szolgálatuk szerepének felelősségét, különösen, amikor ez az egó működéséből fakad, vagyis a negatív egó-alapú félelmek és illúziók kivetítéseiből származó rágalmazásokról, pletykálkodásokról és pszichés támadásokról van szó. Ez már nem játék az óvodában, most már a " nagy halakkal " úsztok, hogy úgy mondjam. Ha nem akarod, hogy kifogjanak egy hálóval, legyőzve téged, ezért legyél óvatos és éber! Ezzel felvértezed a saját bizonytalanságaidat, amik még előfordulnak benned.

A Fény Nagy Testvérisége és a fény rendszerek különböző Tanácsainak mesterei ebben az univerzumban elmondták, hogy minden Fénymunkás, aki úgy dönt, hogy részt vesz az alsó vibrációs tevékenységek dinamikáiban, azt fogja tapasztalni, hogy bármilyen projekteken is dolgozik, nem lesz gyümölcsöző. Mi a Mesterek visszavonjuk a támogatását a projekteknek. Nem fogjuk visszavonni a szeretetünket, a védelmet és az útmutatást, de nem fogunk semmilyen körülmények között energiát fektetni olyan projektbe ami, magában foglal bármilyen alacsonyabb egó alapú energiákat.

Ez az információ fontos. Oszd meg a Fénymunkásokkal. Fontos, hogy ez, ha azt szeretnéd, hogy a háborúknak vége legyen a világotokban. A Fénymunkásoknak teljesen "el kell jönni a buliba", más szóval vagy csatlakozniuk teljesen, vagy egyáltalán nem csatlakozniuk. Nincs kerítésen ülés, tervezgetés, hogy majd.

Az életed útját a gyógyításnak szenteled, vagy sem. Az elkülönülés tudatosság miatt az isteni igazság hangja hiányzott, és ez az oka annak, hogy a világ, háborúban áll. Minden energia, amit kibocsátottatok és az imák, azért, hogy véget érjen az erőszak meghallgattatott, amelynek eredményeként erre a nagyon szigorú intézkedésre került az Univerzum Nagy Mesterei által. Ez az egyetlen módja, most, hogy felül tudjunk kerekedni ezen az energián egy gyorsított ütemben. Tehát, ha szilárd határok vannak érvényben, akkor könnyebb lesz dolgozni az energiákkal. Úgy véljük, ez az úgynevezett zéró tolerancia, értitek? Így, szeretteim, ti magatoknak ébernek, kifinomultnak és józan ítélőképességűnek kell lennetek. Ha tanúja vagy az ilyen viselkedésnek, vond ki magad belőle. Beszél az igazságodról! Mondd el ezeknek az embereknek, amit ma átadtunk számotokra, és lép ki belőle. Nincs szükséged rá, hogy részt vegyél bármilyen lehúzó negatív energiákban. Rendkívül fontos, hogy tartsd magad pozitív energiában, pozitív emberekkel, pozitív gondolatokkal, tettekkel és szavakkal.

Szerettem, remélem, hogy érted! És ez nem szidás, ez egyszerűen egy információ, ami életbevágóan fontos számotokra most. Ti vagytok a hangunk, a szemünk és a kezünk a fizikai testetekben a Földön. Használhatod a hatalmad gyógyításra és teremtésre, vagy megsebzésre és pusztításra.

Most megadjuk a helyét a 12 Krisztus Rácsnak, tudni fogod, mit kell össze kapcsolni, és ha egy adott területen jársz amit felsorolunk, akkor tudni fogod.

Az első Krisztus Rács Johannesburgban található.

A második az a terület, ahol a busmanok sétáltak Karoo-ban.

A harmadik pedig a Drakensberg(Afrika).

A negyedik Jeruzsálemben van.

Az ötödik Törökország.

A hatodik Ciprus.

A hetedik Spanyolország.

A nyolcadik Glastonbury Anglia.

A kilencedik Fekete-erdő Németország.

A tizedik Montreal Kanada.

A tizenegyedik Moszkva Oroszország.

És a 12. Taj Mahal Indiában.

A kollektív rács a tizenharmadik, az egység tudatosság megtestesítője a bolygón a Sínai-Hegy összekapcsolása a Kilimandzsáróval, a férfias és nőies rezgéseket tartják.

Ez majd kapcsolódik Tábla Heggyel(Fokváros, Afrika), amelyhez az Arany Gyermek Tudatosság projekt kapcsolódik. Így ezek a Tizenkét Krisztus Rács és az új Oroszlán Kapu portálok. Szeretett Testvéreim köszönöm a jelenléteteket itt ma, hogy lerögzítettétek ezeket a nagyon erős, nagyon értékes energiákat, amik a változás irányába visznek. Bátor lelkek vagytok, akik úgy döntöttek, hogy felébresztik tudatosan a sorsuk célját, és az energiák ehhez, továbbra is segítséget és támogatást adnak.

Megáldunk fénnyel és a szeretettel, tízszeresére növelve az áldásunkat számodra, az elkötelezettségedért és odaadásodért az ébredésedért, a bátorságért, hogy szembenézz a függőségeiddel, a belső démonokkal, sebekkel, a fájdalommal és a szenvedéssel és leküzdöd a negatív konstrukciókat a tudatodban.

A Szellem szeretet áradatot ont le rád és lehetőségeket kapsz, hogy felszabadítsd magad mindentől, ami megkötve tart valamihez, ami már nem szolgálja az utad. Ezért továbbra is bízz, higgy magadban, és a sok láthatatlan karban, hogy megtartanak, kényelmet hoznak.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése