Kuthumi-Agrippa – Az elnyomott és hatalomtól megfosztott nemzetek gyógyítása



 

Kuthumi-Agrippa – Az elnyomott és hatalomtól megfosztott nemzetek gyógyítása

 

Csatonázta: Michelle Eloff
Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. augusztus 27-én(közreadta 2013. május 4-én)

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Marianna hangjával):http://www.mediafire.com/download/dxr5x7111rsb3ef/Az+elnyomott+%C3%A9s+hatalomt%C3%B3l+megfosztott+nemzetek+gy%C3%B3gy%C3%ADt%C3%A1sa.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_______________________________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi-Agrippa és a szeretet és a bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiotokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam számotokra a gyógyulás, az integráció, a bizalom és a hajlandóság áldásait.

És a szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiotokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Drágáim elhoztuk nektek a kiemelkedés ajándékát, az áldások közül az egyiket, amivel megtanuljátok újra fogalmazni az élet folyamatát, és ahogyan kiemelkedtek a múlt gubójából amelyben megtartottak, és megtanuljátok  hogyan adjátok át magatokat az Új Élet Ígéretének sok folyamatánál, amelyek megmutatnak nektek egy új utat; egy új ösvényt, közelebb hozva titeket a belső hatalmatokhoz, a belső erőtökhöz és más szavakkal az Autentikus Énetekhez.

A gyógyulás útja valami, amelyet nem lehet sajátos útként azonosítani vagy definiálni, mint egy adott dolgot, (mivel) sok szintje van a gyógyulás folyamatának és semmi nem gyógyítható egyszerre, különösen, ha a seb és a trauma mélyen fut.

A fény az, ami elhozza a gyógyulást és sokszor, amikor valaki  az elnyomás kérdéseivel foglalkozik, amelyek szenvedéshez és fájdalomhoz vezettek, az ember az esemény/ek sok szintjét temeti el mélyen a tudatalattijában és a tudatos memória nem tartalmazza annak az eseménynek az összes aspektusát.

Ha az embernek emlékeznie kellene a trauma egészének minden másodpercére megalkotva az eseményt/eseményeket, ez komoly kárt okozna a személynek pszichológiailag, a lelkében, a fény testeiben, valójában ez létrehozna egy rövidzárlatot amiatt a sokk miatt, amihez ez vezetne.

Ugyanez vonatkozik az élet összes aspektusára, ez az amiért az emberiségnek szintén lehetetlen, hogy egy pillanat alatt teljesen megvilágosodott legyen. A másik ok, amiért az ember nem tudja megélni egy emberi testben az Isteni teljességet (egyszerre/egyidejűleg), mivel az emberi test nem bírná el a fény ezen szintjét, és ez elégetne téged.

Így minden egyes lépés, amit a gyógyulás felé teszel közelebb visz ahhoz, hogy megtapasztalhasd a teljesség végeredményét, ezért olyan életbe vágóan fontos, hogy megértsétek a gyógyulás útja ilyen, egy utazás, egy lépés egy időben, egyszerre egy seb, egy aspektus. Habár ez az egy aspektus átfog szűrődni az életed sok területére, meg kell értenetek, hogy ez olyan, mint egy hagyma héjainak lehámozása. Mikor ezt csinálod a szemed könnyezik, éget, de ez nem tart örökké, amíg el nem éred a magot és ekkor nem marad semmi, amit le kéne hámozni.

Ugyanez vonatkozik arra, hogy meggyógyítsátok a világotok hatalomtól megfosztott , elnyomott nemzeteit és önmagatok hatalomtól megfosztott, elnyomott aspektusait, amelyek üzemanyagként látják el a hatalomtól megfosztottság és elnyomottság külső rácsait.

Már beszéltünk erről hosszasan, hogy a belső világ teremti a külső világot, ez egymásnak a tükröződése - mikrokozmosz és a makrokozmosz ... stb., ezért az elnyomott és a hatalomtól megfosztott aspektusaitok visszatükröződnek az elnyomott nemzeteknél a világotokban, és az elnyomottság megtapasztalása a világotok nemzetein belül visszatükrözi ezt a hatalomtól való megfosztottságot önmagatok belső aspektusaiban is.

Minél több az elnyomottság és hatalomtól való megfosztottság egy emberben belül, annál több az elnyomottság, a hatalomtól való megfosztottság a külső világban is, mert egy hatalomtól megfosztott egyén nem tudja megtenni a szükséges intézkedéseket/cselekedeteket, amit megkívánt, elhozva meghatalmasodottságot önmagán belül és ezáltal a külső világban is.

Ez az oka annak, miért annyira fontos, mindig lényegesen fontos, hogy a gyógyítást saját magaddal kezd, mivel ilyenkor egyre több ember válik meghatalmasodottá, arra hogy kisugározzon egy könnyebb fejlődést, ami a meghatalmasodás sugara a külső környezetben. A meghatalmasodott egyének képesek áthatolni a külső környezeten, ahol a külső környezett elnyomottságai, hatalomtól való megfosztottságai léteznek és hozzá tudnak fogni ahhoz, hogy konstruktívan[építő, teremtő jellegű módon] és tudatosan létrehozzák a szükséges a változásokat, azt eredményezve, hogy a nemzetek meghatalmasodottá váljanak.

Ha mindenki belül még mindig egy fajta elnyomottság/hatalomtól való megfosztottság állapotában van; a zavarodottság és csalódás állapotába, akkor honnan fog jönni a meghatalmasodás folyamata?

Honnan fognak jönni a tanítok, vezetők, és a gyógyítók?

Ti mindez vagytok; ez egy másik ok, amiért a Lélek azért kiált mindnyájatokhoz, hogy gyertek ki a szobácskáitokból; hogy kigyertek a rejtekhelyetekről. Nem rejtőzködhettek tovább, a bujkálás nem tesz senkinek semmi jót. Mi a haszna, hogy meghatalmasítjátok önmagatokat, gyógyítjátok magatokat és eközben házon belül maradtok(egy csigaházba tartózkodtok), elrejtve, azt aki vagy, nem mondod el senkinek, amit csinálsz, amiben hiszel, amit megtapasztaltál? Egyeseket, olyanokat mint ti, arra képeztek ki, hogy kilépjetek a világba és szolgáljatok a bölcsességen keresztül, amit a saját gyógyulási folyamatotok során szereztetek.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindnyájatoknak ki kéne állni az utca sarkára szónokolni, és beszélni mindenkihez. A célotok elláthat egyéneket szemtől szembeni alapon, és ezzel segítve őket ebbe a stílusban, vagy talán együttműködve a barátaiddal, a családoddal, a közösségi/társadalmi hálózattal; alapvetően megtapasztalva a beteljesedés útját az által, ahogy az kifejezi az utazásod ajándékait. Másokat a vállalati világba hívtak, a kereskedelembe, az üzletbe, hogy az Illuminátus fertőzött Mátrixának egy része legyen, és szétterjessze a fényt. Ezt érjük az alatt, hogy nem tudtok elbújni.

Ez az oka, amiért a csatornánkat arra kértük, hogy utazzon minél gyakrabban, menjen szakrális helyekre sokatokkal, annak érdekében, hogy aktiváljátok az energia örvényeket, ami magába foglalja az energiát, amely el fogja hozni a hatalmas változásokat, amelynek mindannyian egy részei vagytok. Ezért amikor a Föld Anya energiája megnyílik, hogy kiengedje a potenciáljait és ez a potenciális energia táplálja a meghatalmasodást egy pontról és (ezáltal) a tudatosság létrehoz egy dinamikát, és egy nagyon erőteljes elmozdulást a kollektív tudatosságon belül, de az ember egyszerűen nem tud megnyomni egy gombot és kinyitni egy ajtót, ha az ember nem tudja, hogy mi van a mögött az ajtó mögött. Nem tudod kiengedni a vadállatot, ha nem tudod, hogy mi is a vadállat és a vadállat ebben az esetben a fájdalmad/szenvedésed.

Tehát amit tennünk kell, hogy támogassunk titeket, megtartsunk titeket és finoman végig vezessünk a gyógyulási folyamataitokon, habár sokatok vitatni fogja ezt a tényt. A gyógyulási folyamataitok úgy tűnhetnek, hogy felgyorsultak és intenzívek és azok is, de azt mondjuk nektek, hogy mi finoman segítünk nektek, képzeljétek el, hogy az milyen volna, ha egyszerre kiengednénk mindent, egyszerre felfedve mindent nektek. Talán most már meg tudjátok érteni, amiért ezt részletekben kell megtenni, azért mert ezt nem tudnátok egyszerre kezelni, nem azért mert nem vagytok képesek rá, mint egy lélek, hanem azért, mert egyszerűen túl sok, az energia túl megsemmisítő és az energia azon erőivel foglalkoztok, amit nem értetek. Már sokkal többet vesztek fel annál, amit a múltban vetettek fel.

A világotoknak szembe kell néznie az ébredés új szintjeivel, amelyeket azelőtt soha nem irányítottak a világotok felé. 

Az emberiség kollektív tudatosságát szétválasztja, felboncolt módon, de ez egy nagyon szükséges folyamat annak érdekében, hogy felfedje az emberiség megfertőzött aspektusait; a társadalom fertőzött részeit, akik folyamatosan táplálják a fertőzést szándékosan az elnyomott és hatalomtól megfosztott egyéneknél, emiatt a hatalomtól megfosztott és elnyomott nemzeteknél is. Tehát az az energia, amit kiterjesztünk mindnyájatoknak egy energia, amely hívogat titeket, hogy gyertek, siessetek, gyógyuljatok, ébredjetek fel és foglaljátok el a helyeteket, hogy megálljatok a fényben, hogy kiálljatok a fényért, és ez a másik oka, amiért bátorítottunk titeket ezzel az erővel, hogy belépjetek a fellendülés/jólét tudatosságába, hogy belépjetek a győzelem tudatosságába, azért mert ez a vezetés, ez az energia, lehetővé teszi nektek, hogy megtegyétek azt, amit meg kell tennetek.

Elhozzuk az energiát számotokra, de ha nem vagytok hajlandóak befogadni semmit se tehetünk.

Tehát kéritek a betekintést, kéritek az átláthatóságot, a gyógyulást, a támogatást, és mi leszállítjuk, de mivel önmagatok elnyomott, hatalomtól megfosztott aspektusai, sok alkalommal nem fogadják el, amit mi leszállítunk, annak következtében mert féltek, az önmagatok és mások feletti ítéletetek, a bénító és akadályozó hiedelemrendszereitek, viselkedésetek és magatartásotok miatt, és mindből a legelgyöngítőbb, képtelenek vagytok elhinni, hogy megérdemlitek és ennek a hiányossága a fő kérdés, ez a hatalomtól megfosztott és elnyomott aspektus, amivel dolgozunk, mindanyiótokkal és a világgal.

A világotok; a világotok nemzetei, elsősorban a szegénységben és az áldozati tudatosságban élnek. Vessetek egy pillantást magatok köré, hány ember munkanélküli a világotokban, hánynak kell szociális juttatásokon élnie? Hány kormány hozza fel mentségül szegénységet, azért mert azt érzik, az országuk állampolgárai szárazra szívják őket a szociális juttatások tekintetében. Hány kormány pazarolja el az erőforrásait/a készleteit a kapzsiság és a tudatlanság miatt, és az emberek hány milliója hal éhen a Földön, azért mert nincsenek a megfelelő struktúrák a helyükön, hogy képesek legyenek biztosítani a rendszert, amelynek összhangba kell működnie a fény Kozmikus Törvényeivel?

Ez a működési zavar mindig ott lesz, ha az emberek, köztük ti, még mindig ragaszkodtok a szegénységben és áldozati tudatosságban maradáshoz és kitartotok megmaradva a tudatosságotok elnyomott aspektusaihoz kötődve, továbbra is kitartóan abban bízva, hogy nem érdemeltek meg jobbat, mint ami már az életetekben jelen van, és lehet, hogy azt mondjátok: „de Kuthumi-Agrippa azt kértem, hogy a félelmeim gyógyuljanak meg, a jólétért kértem”, igen kértétek, de mi van bennetek? Meghoztad a választást, de milyen lépéseket teszel, hogy bizonyítsd magadnak, hogy a választásod megváltoztatja az életed?

Amikor egy lehetőség kopogtat az ajtódon, megragadod ezt vagy próbálod csak simán megindokolni magadnak, amiért ez helytelen lehet, miért nem csinálod ezt, miért nem tudsz ez lenni vagy miért nem tudod ezt megtenni.

Úgy tűnik, hogy az emberi természet automatikusan vonzódik a negatívhoz és először kikeresi az összes indítékot, amiért ez nem történhet meg, mielőtt elfogadná az okokat, amiért ez megtörténhet. Tehát sokatok hív minket, azért mert utazni akartok a csatornánkkal, el szeretnétek kísérni minket szent helyekre vagy egyéb dolgokért fohászkodtok hozzánk, és hogy megtegyétek a dolgot/dolgokat, kéritek a pénzügyi bevételeket, hogy jöjjenek. Olyan sokan akartok több pénzügyi bevételt és kértek bármilyen lehetőséget is, hogy ez megtörténjen, és amikor eljön (az a pillanat), hogy igazán higgy önmagadban, (abban) amit megérdemelsz, akkor konfliktusba kerül azzal, amit kértél.

Szóval, nézd meg mit hiszel, nézd meg mit mondasz magadnak, más szavakkal mi az igazságod és nézd meg mit csinálsz, mit teszel igazán az életedben, hogy előidézd a változást azokra a választásokra való tekintetekkel, amiket meghoztál.

Most megkérlek téged nézd meg az igazságodat – feltéve, hogy manifesztálod az igazságodat. Az igazságod lehet igazán nagyon jó valami, ami szabotál téged, azért mert ha ott egy mély hit húzódik, hogy nem érdemelsz meg valamit legyen az pénz, szerelem, egy kapcsolat, bármi is legyen ez; ha ez az amiben hiszel, akkor ez az ami az igazságod is, mivel azt hiszed erről, hogy igaz; tehát ez egy elnyomott igazság.

Így a gyógyulás ezen folyamata néhány nagyon mély önvizsgálaton és önmagad néhány nagyon bátor megfigyelésén fog végig vinni és brutálisan őszintén.

Ezzel szintén dolgozni fogsz abban az értelemben, hogy nagyon fegyelmezettnek kell lenned magaddal, a meggyőződésben kell tartanod magad, azért mert ez is olyan mint te, azok akik hallják a szavaimat most, és azoknak, akik hallják ezeket a szavakat egy későbbi időpontban, hogy mindannyian el legyetek indítva ez alkalommal azért, hogy meglássátok, mi az igazságotok; mi nyomott el és mi fosztott meg a hatalomtól, hogy így meghatalmasíthasd magad, és hozzájárulj, hogy megalkosd a meghatalmasodottságot a külső világon belül, ahogy már mondtuk. Ha a kormányokat folyamatosan szétszórt és diszfunkcionális emberek szervezik, ott soha nem lesz egy meghatalmasodott intézmény/szervezet sem a világotokon belül és a világotok elnyomott, hatalomtól megfosztott nemzetei tovább fogják folytatni a szenvedést ennek eredményeként.

Fénymunkások már túl önelégültek lettek, és nincs több hely az önelégültségre, nincs több vesztegetni való idő, nincs hová rejtőzni. Szóval lépjetek fel a színre most, megnézve ezeket az elnyomott, hatalomtól megfosztott részeiteket, amik elfogadták a hiányt, a fájdalmat és a szenvedést, ahogy sokat az életetekben és nem csak az elfogadást, ami osztályrésze az életeteknek, de úgy hittétek, hogy azért mert ez az osztályrészetek ez soha nem változtatható meg. Tehát talán most itt az ideje számotokra, hogy elfogadjátok, amit elfogadtatok, mint igazságot a múltban, elfogadtátok, hogy nem voltatok érdemesek a szeretetre, pénzre, barátokra, jó egészségre, bármi amit adott esetben lehet, de nem kell, hogy ez továbbra is az igazságotok maradjon örökre. Ez az a pont, ahol megfordíthatod; ez az az időpont/alkalom, amikor hívnak titeket, hogy lépjetek színre és lépjetek a világba.

Szintén sok Fénymunkás kérdezi: „mit tehetek, hogy szolgáljak?” „Mikor változik meg a világ és válik egy jobb helyé?” „Mikor, miért és újra mikor és miért?” „Mikor és miért?” Ezt a Miértet és ezt a Mikortot - kérdeztétek, valahányszor jobban megnyíltatok, de a mikortok és a miértek már nem helytállóak/lényegesek, azok a múltban vannak, a most az a most, azért mert szükség van rátok. Mikor? Most. Miért? Azért mert rátok most van szükség.
Ez az az alkalom, hogy ragyogj, ez az az időpont, hogy a hatalmadba lépj. Sokan közületek fantáziálnak arról, hogy erőteljes Fénymunkások legyetek, aki kilép a világba és pozitív változást hoz a világba. Álljatok le a fantáziálgatással és keljetek fel és haladjatok ezzel. Hányszor gyárt néhányotok kifogásokat azzal kapcsolatban, amiért nem tudtok felkelni, és haladni ezzel? A kifogásokat, hogy nem tudsz eleget, nem tudod, hogy hol kezdjed, nem tudod, hogy kicsoda megy még, hova menj, nincsenek erőforrásaid, nincs időd. Állj le a kifogások gyártásával, használd, ami rendelkezésedre áll most és cselekedj.

Ha nem tudod elhagyni az otthonod, azért mert nincs járműved vagy talán az egészséged nem teszi lehetővé, hogy járj-kelj mégis szeretnél segíteni a világnak, használd a modern technológiát, írjál az élet történetedről, írjál a dolgokról, amik egy kis különbséget fognak hozni más emberek életében. Tedd magad elérhetővé, hogy talán egyéneknek tanácsot adj. Termesz organikus zöldségeket, és ad el őket, ha van erre egy hely, hogy elkezd, egy mag mennyibe kerül számodra? És nincs szükséged nagy kertre, hogy megtedd ezt. Talán kezdheted gyógynövények termesztésével is.

Nagyon alapvető ötleteket adtunk, ahogy a folyamatot el lehet kezdeni és bár ez nagyon egyszerű és nem arról szól, hogy hozzájárulj a kormányzatban bekövetkező változásokhoz, vagy hogy megváltoztasd a világot, de például már vannak, akik megpróbálnak embereket oktatni, hogy milyen módon legyenek önfenntartók. Ezzel nem áll a szándékomban azt mondani, hogy azért mert vannak már emberek, akik ezt csinálják neked nem szabad.

Emberek rációja próbálja, meghatalmasítani az elnyomottság és a hatalomtól megfosztottság percét, viszonylag csekély az emberek száma, akiknek segítségre van szükségük, meghatalmasodást követelnek, és ezek nem éppenséggel az éhező nemzetek, elhanyagolt vagy elhagyott gyermekek, elhanyagolt vagy elhagyott nyugdíjasok.
Ez azt is igényli, hogy belemerülj a világotok főbb szektoraiba, ahol nagy pénzeket csinálnak, és néhányatokat hívják, hogy menjetek vissza a vállalati világba, hogy csatlakozhassatok a kereskedelemhez, hogy vegyetek részt a tudományban, az orvostudományban, az oktatásban, az összes ilyen területen; és talán néhányatoknak szükséges, hogy felül vizsgáljátok, mi az amire a Szellem szólít, hogy megtedd, mert ez lehet, hogy visszavisz téged az élet úgynevezett áramába. De miért? Mit lehet tenni ebben a környezetben? Hogyan tudod terjeszteni a fényt? Milyen különböző (dolgot) tudsz tenni abban a környezetben? A fénymunkásoknak abba kell hagyniuk a hagyományos élettől való elrejtőzést, mert ott van a fényre szükség.

Tehát bízzatok meg magatokban, meglátva, hogy mennyire fontos számotokra, ránézni önmagatok elnyomott, hatalomtól megfosztott aspektusaira, a részeitekre, amiket elnyomtatok önmagatokban az által, hogy megítéltétek a helyzeteteket és önmagatokat, kritizáltátok a helyzeteket és önmagatokat, szabotáltátok a helyzeteket és önmagatokat az igazság hibás identitásának eredményeként. Lehet, hogy azt hiszed, hogy az igazságodnak meghatalmasodottá kell válnia, hogy pénzügyileg gazdaggá válj, hogy gazdag legyél az egészségedben, hogy barátaid és kapcsolatod legyen és csodálatos életed, amit megérdemelsz. Ez lehet az igazságod kifejezve az értelmed által, ami ezt várja, de mi az igazság a felszín alatt? Mi az igazság mélyen a szívedben? Az ötletek, a hiedelmek, a magatartás és hozzáállások, amelyeket a traumák és a múltad sebei táplálnak, ezek a pillanatok az időben, ahol meg voltál fosztva a hatalmadtól más személyek cselekedetein keresztül, a szavaikon keresztül, a saját cselekedeteiden és szavaidon keresztül.

Tehát lehet, hogy ezt kérded: „Hát akkor Kuthumi-Agrippa mit csináljak most? ” Ez visszanyúlik (az időben) egy nagyon egyszerű dologba, amelyet legtöbben a legnehezebbnek találhattok megtenni és gyakran mérgesek lesztek, mikor azt mondjuk, a szó a megbocsátás.

A gondolkodás okoz, bizonyosan ingerültséget: „Nem egyszer már megbocsátottam! „vagy „ Nem akarok megbocsátani, az az ember nem érdemli meg a bocsánatomat!” vagy lehet, hogy ezt gondolják „Túl sok szégyent érzek, hogy megbocsássak magamnak”. Már megint egy újabb rohadt kifogás azzal kapcsolatban, miért nem tudsz tovább lépni ezzel kapcsolatban! Ezek azok a fajta dolgok, amikre utaltunk szeretteim. Úgyhogy ébernek kell lenned magaddal, leállítva magad abban a pillanatban, amikor egy ürüggyel állsz elő, hogy miért nem történhet meg, mert minden alkalommal, amikor azt mondod magadnak, hogy nem, ilyenkor megfosztod magadat valami nagyobbtól, de azt mondod nem, azért mert ez egy múltbéli tapasztalaton alapul. Nem tudhatod, hogy mi tartogat a jövőd; nem tudsz dönteni ebben a pillanatban, amikor egy lehetőséget adnak potenciálisan, ami tartalmazza a potenciált, ami leszállít neked valami különbözőt a jövőben, amikor nem tudod, hogy mi rejlik a jövőben. Minden meghozott döntésed a múlton alapul.

Tehát mi történne, ha a most pillanata alapján hoznál egy döntést, élvezve ezt a pillanatot, mivel a jövőd az ami egy teljesen más potenciált tartogat, egy teljesen különböző témát és a most pillanatában adnál magadnak egy teljesen új kezdetet az életedben azzal, hogy azt választod, hogy nem azt választod, amit a múltban választottál, nem úgy cselekszel, mint a múltban, de egy különböző választást hozol és máshogy cselekszel? Milyen különbséget hozna ezt az életedben? Milyen különbséget hozna ez a világotokba, amikor igent mondasz az életre?

Mária Magdolna leszállított egy nagyon erőteljes közvetítést az Energia Törvényéről. Ha nem vettetek részt a közvetítésen javasoljuk, hogy keressétek fel ezt azért, hogy jobb megértést nyerjetek, hogy milyen erőteljes az energia és ahogy az energia eljátszik az életetekben és a testetekben, így megérthetitek a különbséget a mozgási [kinetikus] energia és a potenciális energia között, akkor annak, amiről beszélünk, több értelme lesz nektek. Akkor megértitek, amit a testetek akar a potenciális energiával és hogy miért manifesztálódik pozitív vagy negatív tapasztalatban. De legyetek türelmesek, mint már mondtam ez nem fog megváltozni egyik napról a másikra; szigorúnak kell lennetek és fegyelmezettnek magatokkal. Ha szükséges dolgozzatok a Fegyelem Törvényével annak érdekében, hogy megértsétek, amiről beszélünk. Dolgozzatok a Gyógyulás Törvényével, az Elhanyagol Gyermekkel annak érdekében, hogy megértsétek egy további szinten mindnyájan, hogy a gyermek felemelkedjen és kiszabaduljon a világba.

Az illúzió mátrixa, más szavakkal az Illuminátus Mátrix nem fog lerombolódni/lebontódni a szükséges mértékben, mivel kitolja a fény energiáját, ha továbbra is folytatjátok az önelégültséget/önteltséget, és nem csak egyénekről, az összes Fénymunkásról beszélünk, mint olyanról, globálisan. [megjegyzés: Tehát magunkból kitolódik a fény energia , ha önelégültek vagyunk mert az önelégültség ugye az az illúzió mátrixának egy része, amikor kimegyünk az emberek közé.] Ez óriási mennyiségű bátorságot igényel, hogy felálljatok azok előtt, akik elnyomják és megfosztják a hatalmuktól személyeket és nemzeteket, és most van itt az idő, hogy tegyetek valami jelentőset, most van itt az idő, hogy felálljatok önmagatok ezen elnyomott és hatalomtól megfosztott aspektusaiért, önmagatok hatalomtól megfosztott, elnyomott részeiért, és tápláljátok a bátorságotokkal, tudomásul véve és elfogadva, hogy valóban valami mást választotok és hogy az igazságotok összehangolódjon ezekkel a választásokkal.

Ekképpen a vizsgálat/elemzés folyamata nagyon fontos ebben az időszakban rákérdezni a motivációidra, rákérdezve a cselekedeteidre és a gondolataidra és meg kell állítanod magad egy milliszekundumra, ha szükséges. Tehát minden alkalommal, amikor azon veszed észre magad, hogy automatikusan lebeszéled magad valamiről, amely fontos, állj meg és vizsgáld meg ezt a gondolat/gondolkodási folyamatot, írd ezt le. Ha készen állsz munkát befektetni, hogy gondoskodj a fegyelem helyre igazításának folyamatáról; egy napi szertartáson, ahol megfigyelheted magad, kiterjesztve a tudatosságodat, biztosítalak téged, hogy a meghatalmasodás folyamata majd megnyitja számodra az ajtókat, amiket most még csak el sem tudsz képzelni. Ez az amikor elkezded megtapasztalni a valódi hatalomba vetett hitet, az igazi hatalom megbízni önmagadba, azért mert meg fogod érteni, hogy amivel kapcsolatot létesítesz az valójában az igazságod, ez nem valami, amely zavartságot és kiábrándultságot okoz benned, ez valami, amiről tudod, hogy az igazságod összhangba van a jólét és győzelem tudatossággal.

Ezért azt kérem most, hogy nyisd meg a szíved, nyisd meg az energiádat és fogadd be a fény erőteljes gyógyító sugarait; a szeretet és bölcsesség hangja, amely beszél önmagad megsebzett és traumatizált aspektusaihoz; ezek olyan részeid, amelyek mélyen az öntudatlanságban hevernek. Ezek azok a részeid, amik befolyásolják az igazságodat; ezek azok a részeid, amik szabotálják a képességedet, hogy megtedd a helyes lépést, hogy manifesztáld a választásaidat, hogy manifesztáld a valóságot, amire vágysz.

Folyamatosan manifesztálva a valóságodat, amit hiszel, hogy megérdemelsz, de ezzel próbálj és menj mélyebbre, lásd magad egy teljesen meghatalmasodott felnőttként meghívva önmagad összes részét, amiket elnyomtál. Lásd magad, hogy minden egy meghatalmasodott őrangyal, csodatevő, megbízható anya vagy apa, megmentő, az, aki előjön minden válasszal, amire szükséged van, a védelemmel, amit megkívánsz, hogy a szenvedésed távozzon, lásd magad, mint most, látva ezt a részed, ahogy átöleli önmagad megsebzett és elnyomott aspektusait, hívd őket, hogy jöjjenek közelebb, hogy kijöjjenek az árnyékból és bejöjjenek a fénybe.

Most képzeld el, hogy a szoláris energia erőteljes sugarai előjönnek az Atya Isten Szívéből, leragyogva ezekre az elnyomott, hatalomtól megfosztott és megsebesült aspektusaidra. Te, ez a mindenható meghatalmasodott fenséges lény, beszélsz ezen részeidhez, és elmondod nekik, hogy a változás ideje igazán eljött, ez most van, ez az a pillanat, amire ők vártak és ez az a pillanat az időben, ahol egy mélyebb szintű gyógyításra kerülhet sor, meghatározva az aspektusok szabadságát és néhány közülük teljes szabadságba lesz helyezve, azért mert néhány, ilyen elnyomott, hatalomtól megfosztott és sebesült részeidnek ez a gyógyítás utolsó fázisa, amit megkövetelnek annak érdekében, hogy felszabadultak legyenek. Így néhány közülük haza fog menni, ami izgalmas, csodálatos és másokért akik maradhatnak, tudniuk kell, hogy a gyógyulás ezen szintje megadja nekik a lehetőséget, hogy egy lépéssel közelebb kerülnek ahhoz, hogy teljesen felszabadultak legyenek, ezért ez szintén oka a nagyszerű ünnepségnek.

Tehát gyere, jöjj a fénybe, nézd, nincs félni valód, ez te vagy magad előtt állva. Te; nem egy szörny, ez nem olyasvalami, ami el fog pusztítani téged, ez a teljesen meghatalmasodott gyógyító, az a te, aki egész és teljes, az a részed, aki soha nem bántana, azért mert ott nem maradt hátra fájdalom, nincs vágy benne, hogy fájdalmat okozzon, ezen a részeden belül nincs meg az a hiedelem/hit, hogy megérdemled, hogy szenvedést érezz vagy okozz. Önmagad megsebzett részei; önmagad elnyomott, hatalomtól megfosztott részei mélyen a szemedbe néznek és megláthatod az igazságot, megláthatod, hogy valójában ez egy tapasztalat, amiben lehetséges hinned, hogy megérdemled ezt egyenlőt és pozitívat, ellenben mind azzal, amelyek a fájdalmadat és szenvedésedet okozták.

Ahogy a nap ezen sugarai behatolnak önmagad mélyen megsebzett, elnyomott és hatalomtól megfosztott aspektusainak magjába, kiterjesztik a gyógyítás sugarait a világotok elnyomott nemzeteibe is és az összes emberhez, akik elhiszik, azt amit magadról hittél negatívan; az összes hatalomtól megfosztott viselkedést, hozzáállást, gondolatot és igazságot, amelyeket ők is megtestesítenek; az Atya Isten szoláris energiájának ezen gyógyító sugarai kiterjednek hozzájuk.

Érezd a melegséget önmagadon belül, ahogy kiterjed a világba az összes emberhez, akik azokat a nemzeteket alkotják, amiket elnyomottak és hatalmuktól megfosztottak, az összes emberhez, akik elhiszik, hogy nincs meg a képességük arra, ami átbillentené az életüket. A világotok összes szomorú, haragos, depressziós és összezavarodott emberéhez, akiket elnyomottságuk a pokol kapuihoz vezetett és másokat a pokol gödreibe, ahol fájdalmuk és szenvedésük, amiket életükben megélnek olyanhoz vezet, mint a halál, a depresszió, a megfosztottság. Vetítsd az Atya Isten szeretetének szoláris sugarait az összes ilyen részbe (engedd, hogy a gyökerekig hatoljon)

Most érezd a saját szeretetedet magad iránt, a szeretetedet az emberiség iránt, a szeretetedet a Lélek iránt, és az élet minden aspektusa iránt, kiterjesztve az elnyomottság és hatalomtól való megfosztottság mátrixaiba, amelyek elnyomták és megfosztották hatalmuktól a világotok nemzeteit, mint és terjeszd ki ezt a fényt és szeretetet az összes ilyen egyénre, csoportokra és szervezetekre, akiket tudatosan elnyomtak és megfosztottak a hatalmuktól az egyének és a nemzetek, saját belső sötétségük miatt.

A szoláris sugarak, amik az Atya Isten Szívéből érkeznek szolgálva az átalakulását ezeknek a sötét energiáknak a fénybe, reménybe és inspirációba. Engedd meg ezeknek az energiáknak, hogy visszafolyjanak beléd így minél többet adsz, annál többet kapsz és ez az energia egy egyenlő cseréjévé válik átalakítva a sötétséget a fénybe, a fájdalmat és a bánatot az örömbe és békébe. Engedd meg annak az energiaminőségnek, amit választottál, hogy elrendeződjön veled most. Minden alkalommal, amikor úgy találod, hogy elnyomod magad, nyisd meg a szíved és fogadd be a szoláris sugarakat az Atya Isten Szívéből és engedd meg, hogy a negativitás átalakuljon könnyedségbe; a tudásba, hogy van erőd, hogy megalkosd a pozitív azonost és ellentétest.

Most képzeld el ezt a szoláris sugarat behatolni a Föld Anya testébe, behatolva az ugyanilyen sebeibe és az elnyomottság, hatalomtól való megfosztottság traumáiba, amelyek elraktároztak benne. Magára veszi az emberiség fájdalmát és szenvedését. Most kiterjeszti a gyógyulást magának átalakítva a szenvedését és fájdalmát a fénybe, kreatív energiába, azért hogy a teste termőföldje újra (meg)termékenyen, a testének vizei gyógyultak, megtisztultak tudjanak lenni, a testének minden része befogadja és megkapja a gyógyulást azért, hogy mindnyájan megtisztuljatok és gyógyuljatok a saját érzelmi rendellenességeitekben, a saját érzelmi elnyomottságok, hatalomtól való megfosztottságotok sok szintjén (ennek eredményeként) a Földetek mérgező vizei megtisztulttá válnak.

Mikor gondozod, gyógyítod és átöleled a gyökércsakrádat; a föld elemedet, a hitrendszereidet, amelyek ezen az elemen belül tárolódnak; a Föld Anya teste a föld helyre tudja hozni a gazdagságát és a teljességét. A tested egyre jobban egésszé válik, egészségesebbé válsz az elmédben, a szívedben és a lelkedben. Egészségesebbé válsz a testedben, egészségesebbé válik a Föld Anya és az élet többi részében; és ez az milyen erős vagy. Ez az amiért olyan értékes az öngyógyításod folyamata a világ többi részének, ez az amiért az erőfeszítéseid olyan fontosak és amiért erőfeszítéseket teszel, az hogy mélyebbre ásol önmagadba soha nem lesz észrevétlen, soha nem haszontalan, vagy rendeltetés nélkül, soha nem értéktelen, ez soha nem olyan, ami nem éri meg. Minden kísérlet és az összes siker meghatalmasít téged, ezért a világodat, így az Anya Földet és az élet összes birodalmát.

Tehát ahhoz, hogy meggyógyítsd a világodat, meggyógyítsd a bolygódat, megmentsd magad és gyógyítsd magad, vedd amit tudsz és oszd meg. Fogd, amit tanulni fogsz a jövőben és hasznosítsd ezt. Szabadítsd ki ezen a ponton bármilyen módon is inspirált és tedd ezt, oszd meg ezt; legyél a fény a világnak. Függetlenül attól, hogy azt jelenti, hogy meghatalmasítasz egy személyt vagy megfordítasz egy egész globális szervezettet, az a fontos, hogy a gyógyulás bekövetkezik, és hogy az Illuminátusok Mátrixát kicseréljük a felvilágosodás rácsával és mindnyájan egy része vagytok ennek, tehát vedd tudomásul, fogadd el ezt, öleld át és engedd meg magadnak, hogy ez legyél.

Veled leszünk minden lépésnél az úton. Ez egy fontos időszak az egész emberiség számára és ti vagytok a kulcsok, hogy kinyíljanak a mennyország kapui, vagy, hogy kinyíljanak a pokol kapui, ha az önelégültségben és a félelmeitektől, a dühtől és a fájdalomtól való függőségben tartózkodtok továbbra is. A gyógyulásod és átalakulásod által átöleled a tudást is, hogy te vagy a hatalom is, ami megtartja a fényt és egy kulcs, hogy kinyisd a mennyek kapuit valamint a kulcs, amely bezárja a kapukat a pokolba.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek védelmeznek benneteket és a láthatatlan szívekben, melyek szeretnek titeket, tudva, hogy nincs egy pillanat sem, amikor egyedül járnátok, mert mindnyájan egyek vagyunk és veletek vagyunk minden módon mindig. Kuthumi-Agrippa vagyok, a Szoláris Arkangyalok Királya és örökké jelen vagyok. Adonai.

Kiegészítés a csatornázótól:

Azt javaslom, kezd nagyon alap szinten, ez lehet a gondolkodási folyamat és annak megfigyelése, amit kiejtesz a szádon. Pl. Kuthumi-Agrippa azt mondja, hogy hány alkalommal mondjuk azt: „Fáradt vagyok, rosszul érzem magam és a soron következő dolgok” vagy egészen negatív módon indítjuk el, hogy érzékeljük ezeket a dolgokat és ha folyamatosan azt mondod: „Rosszul vagyok, fárad vagyok az a, b és c” ezután, amit ez manifesztálsz ez a rosszullét érzése és fáradtság érzése. Azt is mondja, vissza kell utalnunk a csatornázásban elhangzó példára. A megfigyelés folyamata megnézni a válaszaidat és cselekedeteidet, ahogy a dolgok megtörténnek egyik pillanatról a másikra, ahogyan bizonygatod vagy megerősíted a félelmeidet, hogy hogyan beszéled le magad a dolgokról, ami valójában jó neked. Ha szeretnél megoldást és tanácsot kapnál és ráadásul amikor adnak neked egy ilyen megoldást, mi módon átfordítod ezt át, hogy ez már ne legyen egy megoldás és megmaradsz valamiféle áldozati tudatosságban vagy a szegénység tudatosság elgondolásában, azon mész keresztül. Tehát tudatába kell lenned a gondolataidnak és szavaidnak; mit gondolsz, mit mondasz. Folyamatosan megerősíted és újraerősíted az életed negatív aspektusait vagy pozitív aspektusait? Ez az, ami a megfigyelés folyamata, elemzésé/vizsgálaté, amiért megtudod, hogy, honnan származik ez a viselkedés, magatartás, hozzáállás, honnan ered ez a hitrendszer? És ha nem tudsz azonnal a mélyére ásni ennek, akkor folytasd ezzel a munkát, írj róla, de abban a pillanatban állj meg, és kérdezd meg magadtól: „Hát miért nem működik, miért ne lehetne más? ”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...