Kuthumi-Agrippa és Mária Magdolna – Ádám Naptára és 99 Csillag Kód Tábla

Kuthumi-Agrippa és Mária Magdolna – Ádám Naptára és 99 Csillag Kód Tábla

Michelle Eloff csatornásában 2011. március 5

Dél-Afrika, Johannesburg

Forrás: lightweaver

Fordította: Gárdi Mariann/Hatejer Emese



 

 

 

 

 

 

 

 

Ádám Naptára

Az Ádám Naptára(Adam’s Calendar) egy ősi kőkör, amit egy lezuhant pilóta fedezett fel 2003-ban, és úgy gondolják, hogy az eszköz segítségével nyomon követhető a csillagok mozgása, és a napállása. A megmaradt kövek elrendezése hasonlít az angliai Stonehenge-hez. Úgy gondolják a legrégebbi ember alkotta építmény, sokkal idősebb, mint a Gízai Nagy piramisok vagy az angliai Stonehenge. 75 000 és 200.000 év közé becsülik a korát. Az egyik teljesen működő képes, érintetlen megalikus kőnaptár a világon. Emellett rájöttek, hogy Dél-Afrika hegyei között az Ádám Naptárának közelében, még több ezer változatos kőkör található. 1891-ben egy angol felfedező, Theodore Bent, úgy 4000-re becsülte számukat. 1974-ben a becslések száma elérte a 20.000-et. És az Ádám Naptára a leghíresebb hely ezek közül.

................

Kuthumi-Agrippa vagyok a szeretet és bölcsesség sugarán át jöttem, hogy üdvözöljek mindenkit ez alkalommal, és hogy elhozzam nektek a változás, a megvilágosodás, az új irányok és a csoportos támogatás áldásait.

Üdvözlet, szeretteim. És nagy örömmel a szívünkben, gyűltünk össze veletek ezen a napon, és szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén.

Az összejövetelünk, ami a mai napon zajlik le ,összehangolódik az isteni rezonancia szakrális esszenciájával, ami az Anya/Atya Isten szívcsakráján át bocsátódik ki. Ezen földek Ősi Őrzői üdvözölnek titeket ezen a helyen, ünnepelni ezt az összejövetelt, mert most jött el az idő az ősi kódok felszabadítására e helyen, és azokon a helyeken is, amikkel összekapcsolódtok. November hónapban az aktiválás alapvető lényege, Föld Anya magasabb bölcsességének és a tudatosságának központi esszenciájában zajlik le, és ez szintén behatol a lelketek magasabb bölcsességébe és tudatosságába, és lélek csoportotokéba is, akik most találkoznak az adott idő alatt. Az ok, amiért összegyűltetek, az Mózes energiája, és Salamon király, és sok ősi király gyűlik össze nagyszámban most, hogy a magasabb bölcsesség ősi kulcsait megidézzék. Ezek a kulcsok bekódolásra kerültek a Csillagkód táblákba, amelyeket már megtapasztaltatok eredeti alakjukban, és ezek most átalakulnak, hogy támogassák a dinamikus változásokat az emberiség tudatosságában.

Van egy erőteljes fénypajzs, ami újraaktiválódik az összes szent hely körül, azok számára, akik a fény megtestesítői, hogy szabadon képesek legyenek integrálni a fény nyelveit. Nem egyedül csak a felnőttek, a gyerekek is integrálják ezeket az energiákat, mert ők is meg fogják tartani a kódokat, amelyeket fel kell szabadítani később az idővonalon az emberiség spirituális forradalmának és evolúciójának idővonalán.

A Föld Anya dinamikus tervrajza átalakul, és ti mind részei vagytok ennek. Nagy Sándor, aki belépett a folyékony szeretet arany esszenciájának birodalmaiba, evvel megnyitotta a szent kamrákat a 99 kulcsainak, amik a Sárkány királyok, Sárkány királynők és Sárkány mesterek Csillag birodalmain keresztül testesültek meg.

Minden megismertetett energiával előbbre jutunk. Metatron Nagyúr, Maitreya Nagyúr és Melchizédek Nagyúr belép ebbe a térbe most. Nagy Sándor fő energetikájával behívjuk Apollót és Zeuszt, Herkulest, Athénát és Aphroditét. Behozzuk ebbe a körbe St. Germaint Ötvenöt Kozmikus Lángjával. – A Mester Vezetőtök belép ebbe a térbe támogatva mindannyiotokat. A te kulcs Őrző mestered is belép erre a helyre, hogy mindenben támogasson téged.

E szent földek Ősi Őrzői engedélyedet kérik, hogy összehangolhassák az energiáidat az ősi bölcsességgel és nyelvvel, ami Föld Anya testén belül kristály rácsokban tárolódik.

Mihály Arkangyal, Ashtar parancsnok, Hilarion Nagyúr, Nada Úrnő, Istár és Inanna Istennő mindannyian összegyűlnek és az istenség köreit formálják, és felhatalmazásuk van a birodalmakban, amiken keresztülmentél, hogy befejezzék az átadott kezdeményezéseket, amelyeket megengedtél.

Belép Yeshua Mester, El Morya Nagyúr, Merlin Nagyúr, Guinevierre Úrnő, Jezabel és Mária Magdolna. A " Ősi Vének/Mesterek" is megérkeznek, tartani az energiaáramlást, és engedélyeddel összehangolják ezeket az energiákat a magasabb birodalmak tervrajzával.

Ezeket az energiákat most kiterjesztik Ádám Kalendáriumába, [és innen a Dél-Afrikába található többi kőkörbe is, majd kiterjed Stonehengehez is].

És a bölcsesség magasabb birodalmainak tervrajza, és az arany és platina lenyomata most aktiválódik, és mindannyian részei vagytok ennek a folyamatnak, ezért vegyél egy mély lélegzetet most, és ahogy kilélegzel, érzékelheted az elemeket körülöttetek - a szél, föld, tűz és víz elemét.

A változás szelei teremtik a lehetőségeket, amikre most van szükségetek.

A víz elem hozza el a tisztítást.

A tűz elem a cselekvő és meghajtó erő, amire szükség van.

A föld elem, földelő, más szóval leföldel téged.

Ezek az energiák most kiterjesztődtek a Mooi Folyóhoz, ami kapcsolódik a hatodik dimenziós folyékony szeretet portállal.

Koncentrálj a harmadikszemedre, érezd az energia lüktetését, ahogy Nagy Sándor a kör közepére áll, kezében egy csodálatosan elkészített arany és platina lemezzel. Amikor ezt a lemezt készítették, akkor Tizenkét szent drágakövet tettek bele, mindegyik drágakő igazodik az élet szent kerekéhez. Ezek a drágakövek igazodnak a felemelkedés tizenkét lépéséhez, az átalakulás tizenkét eszközéhez, az év tizenkét hónapjához, a tizenkét sors ösvényedhez, és Hádész világának 12 kamrájához, ezeken kell keresztül utaznod, és utána beengednek majd a tizenkét szent udvarba, ami a Mennyország részét képezi.

Nagy Sándor hozza a mindenható változást ez időben, a platina gyerekek születésénél őrt állva, akik közül kettő, az első férfi és nő már megszületett. A platina sugarak beérkező energiáinak ereje biztosítja, hogy mindnyájan harmonikusan összehangolódjatok a Szent Anya isteni intelligenciájával, és a Szent Atya isteni cselekvésével, ezért lazítsd el a testedet és engedd meg, az Ősi Mestereknek/Ősöknek, hogy megidézzék az energiát számodra, amire szükséged van az idő ezen a pillanatában, és biztosítsd ezt, annak érdekében, hogy a személyes gyógyításod megtörténhessen és összehangolnak téged a tudatosság ezen kulcsaival, a megvilágosodás kulcsaival, és a szent kódokkal, amelyek hozzájárulnak az emberiség emlékeztetéséhez, szem előtt tartva, hogy az idő rohan, és úgy tűnik, egyre gyorsabban. Ez azért van, mert az emberi én sok aspektusa nem igazodott ehhez és nem hangolódott össze azzal a sebességgel, amellyel az energia változása és mozgása halad, ezért az idő felgyorsulásának érzékelését, az erőteljes meghatalmasodás és a felgyorsult energia változás idézte elő. A forradalom és evolúció ideje ez számotokra.

Engedélyeddel a Szoláris arkangyalok egy arany citrin kristályt tesznek a harmadikszemedbe és a szívcsakrádba. Ezek a kristályok, Nagy Sándor, Apolló, Herkules és a Zeusz birtokában voltak. Ezek energiái hozzák elő a mindenható tudatosság váltást, amire az emberiségnek szüksége van ebben az időben, és ezen a ponton a fény férfias forrása most mozgásnak indult. Ez az energia a Föld Anya mélyéből kavarodik fel és az Ég Atya középpontjából érkezik. Lélegezd ezt a férfias erőt a testedbe, hogy természetes módon megtalálja a csakrákat, és megnyissa az utat előtted.

Maitreya Nagyúr most megkérdezi, készen állsz-e és hajlandó vagy-e megtenni a lépéseket az életedben, hogy továbbra is Fénymunkás légy, és hogy a szakrális tudatosság fényét sződd, hogy megtestesítsd Autentikus Éned igazságát, hogy a sötét énednek szeretetet, gondoskodást és a fényt adjál. Figyelmet és tudást igényel ő tőled, hogy a gyengeségek fölé emelkedjen, hogy megvesse a lábát a fényben, és ezáltal, lehetővé téve számodra, hogy felszívd a fény magasabb minőségeit.

St. Germain kiterjeszti Ötvenöt Lángját számodra, ezek a lángok lángra lobbantanak egy mélyebb belső tudást azzal kapcsolatban, hogy mit kell tenned ebben az életedben most, hogy hogyan léphetsz előre magabiztosan és félelem nélkül, és hogy egy vagy az összes fénnyel, és ha árnyék követ is, akkor ez segít majd szabaddá tenni attól.

Apolló és Nagy Sándor eléd állnak, kezükben szent olajokkal. Tömjén az egyik, ylang ylang a másik. Apolló a koronádat keni meg velük, Nagy Sándor a harmadikszemedet. A szent olajok megáldják és tisztítják a csakrákat, és felszabadítva a felhalmozódott energiákat.

A szent olajok és az Ötvenöt Láng összevegyül és megadja gyógyulás tapasztalatának lehetőségét, amely áthatol a hamis hiedelemrendszereken, amelyek elidegenítettek titeket saját részeitektől, amelyek csapdába estek az “Árnyékok Földjén”, önmagatok autentikus részei, amik kilépési pontot keresnek, amik a fényt keresik, a szeretetedet, a támogatásodat és az elismerésedet keresik. Ezek a sebesült részek, azok, amelyek elutasítottál. Üdvözöld őket ezen a helyen, ahol a gyógyulásuk megtörténhet.

E szent föld Vénjei/Ősei megnyitják a portálokat a fény és sötétség mélyebb megértésének világaiba, a Menny és Föld egyesülésébe, a polaritás és dualitás isteni kettősségébe, mert szent lecke jön át, a mindenható tanításai és energiája a 11:11 (november 11) aktivációs napján. November hónap során az emberiség átöleli, a dualitást, a polaritást, férfiast és nőiest, és ezen keresztül képes integrálni a Hármas Isten és Istennő energiáit saját magán belül (apa, anya és a gyermek). A tudatosság e három szintje lehetővé teszi, hogy megkezdhesd annak az isteni és mélyen felszabadító kalandját, hogy feltárod lelked és tudatosságod mélyebb birodalmait miközben megnyitod magadat, hogy kialakíts egy mélyebb kapcsolatot a Planetáris Szellemekkel, melyek ezen végigvezetnek.

A Vének/Ősök üdvözlik a Fénymunkásokat, mint például téged, mivel jöttél, mert kész vagy erre, jöttél, mert hajlandó vagy erre, és ezek azok az energiák, amik megnyitják az utat a jövőbe, kikövezik az utat azoknak, akik újrakapcsolódnak az ősi hagyományokkal, elsősorban a Kozmosz és a Föld spirituális természetével és megértve azt a nyelvet, ahogyan az elemek és a teremtés összes birodalma együtt működnek. Ezt nem szabad elfelejtenetek, mivel ez hozza el a belső érzékelés visszatérését.

Melchizedek Nagyúr most aktivál egy geometrikus mandalát szívetekben, ez egy szent portál, az egyedi tervrajzod egyéni dimenziójába vezet. Ez fel fogja tárni számodra a válaszokat, amiket keresel, és megvilágítja azt neked. Biztosítani fogja, hogy az intuíciód erőteljesebbé váljon, azonban az a feladatod, hogy figyelj erre és hallgass ezekre az intuíciókra.

Ahogy folytatjuk az építését ezeknek az energiáknak, lehorgonyozzuk az ÁDÁM Naptárával, egyesítve az isteni energiákkal, és folytathatod az előkészületet november hónapra.

A Béke Palotája vár, és a folyékony szeretet dimenziója veled van. Pár pillanatig, engedd meg ezeknek az energiáknak, hogy elrendeződjenek a testedben. Szellemi részed már kiterjesztette magát Ádám Naptárába, várva rád, ahol a teljes mai aktiválás befejeződik. Köszönjük, hogy összegyűltetek velünk. Az ősi föld lényei hálával hajolnak meg előtted és egy szent követ ajándékoznak neked. Végy egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen, húzd vissza a tudatodat a fizikai testedbe. Hagyd testednek, hogy érezze az energiákat, amiket ezen aktiválás lényei terjesztettek ki, akik jelen vannak, jelen lesznek a következő aktiválásnál is.

Menj el békességgel, abban bízva, hogy mindent megkaptál, amit kértél. Megkaptad az aktiválás első szintjét. Mindig az igazság vezessen.

Kuthumi-Agrippa vagyok, Adonai.

 

Közvetítés Ádám Naptárának helyszínéről

nov102013bl5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket ezen szakrális hely isteni jelenlétében. Üdvözletem.

Az evolúció/fejlődés számos ciklusán áthaladtatok, és most az idő elérkezett az Ősi Mesterek számára, hogy újrakapcsolódjanak a lelkekkel, akik beleegyeztek, hogy pillérek legyenek és lerögzítői legyenek az Anya/Atya Isten szakrális nyelvezetének, amely a Kozmosz Sztelláris[ Csillag] Sugarain át bocsátódik ki, és újra lángra lobbantja az isteni kódolásokat a Föld Anya testén belül, és azokat a megszentelt kódolásokat is, amik az ilyen szakrális helyeken tárolódtak az idő eónjain át.

Ez egy olyan hely, ahol lerögzítjük a Megszentelt Anya, a szakrális nőiesség nőies energiáit és isteni intelligenciáját, képessé téve azokat, amik a jövőbeli teremtéseket testesítik meg, megtartják a táplálás/gondoskodás energiájának erejében, amit az Isteni Kozmikus Anya terjeszt ki mindenkihez, akik a védelmét és táplálását keresik. Ezek a kódolások a világotok gyermekeihez tartoznak. Az idő elérkezett a magok számára, hogy felébredjenek ezen gyermekek őrzőinek szívében, és a gyermekek önmaguk újrakapcsolódjanak ezekkel a kulcsokkal, amelyek megnyitják az ajtókat az isteni kozmikus energiák, szakrális kódok belső birodalmára, amik megtestesítik a fény nyelvét.

A 99 Csillagkód Tábla Időzárjai kikristályosodnak esszenciájukban. Ezek a kódok először 20 éve voltak aktiválva ezen a helyen. Ez az energia újra felszínre kerül ebben a kritikus időben, azért mert ennek vibrációja készen áll a befogadásra. Evégett lett sok fénymunkás szólítva a világ minden részéről, hogy kapcsolódjanak ehhez a helyhez, most itt a világotok egy egységes dualitássá egyesülhet és eggyé válik a nőies és a férfias isteni kifejeződése, és ez ki fog terjedni a világ többi részére is. A jövőben sokan azt fogják választani, hogy egyesítsék a fényüket önmaguk felsőbb aspektusaival, az isteni házasság megértésének folyamatán keresztül, a megszentelt házasság természetét és az önmagukba lévő dualitás számos aspektusának egyesülését is, és azokat, amiket a külső világ tükrözött vissza. Annak oka, amiért én, Mária Magdolna, most itt vagyok és átadom ezt az üzenetet, az azért van, mert a szentséges nőiesnek épp olyan elfogadottá kell válnia, amint ahogyan a szentséges férfiast elfogadják. Habár mindkettő visszaélt, nem szabad ezt összetéveszteni a nőies és férfias földi meghatározásával és megértésével, ennek a bennetek lévő férfias és nőies belső megértéséből kell jönnie.

Nagyon fontos ünnepre készülünk, ahol az isteni férfias és isteni nőies, a Háromszoros Isten és a Háromszoros Istennő egyesíteni fogják a fényüket. Erre sor kerül a mennyei aktiválás egy csodálatos folyamatán keresztül egyesítve ezt a földi aktiválással. Ez lendületbe hozza az energiákat, amelyek a Mennyből a Földre áramlanak és a Földről a Mennybe, a kifejeződés és kisugárzás egy teljesen új szintjén.

Az isteni férfias és nőies egyesülése révén a Háromszoros Isten és Háromszoros Istennő feltárul mindenkinek, akik hajlandóak megnyitni a szíveiket, kitárni a szemüket és a fülüket az erőre, amely a szeretet igazi természetében lakozik, mivel a szeretet az, ami lehetővé teszi az igazi fejlődést, hogy kibontakozzon, megidézve az erőt, hogy megtapasztalja a forradalmakat, amelyek a fény dinamikus vezetőit arra ösztönzik, hogy az erejükbe álljanak, hogy az igazságukba álljanak és ragyogtassák a fényt.

Ma szintén előkészítitek az utat az Illúzió Mátrixának sok rétegének és szintjének szétszedése számára, más szavakkal az illúzió mátrixa, a régi mátrix, amire Illuminátus Mátrixként is utalunk, még tovább morzsolódik. Ne féljetek ezektől a változásoktól, ne féljetek attól a folyamattól, ami kibontakozik, egyre több kormány lesz felelősségre vonva, a hamis világ egyre több vezetője lesz kihívás elé állítva és felelősségre vonva, és fogják őket térdre kényszeríteni.

Amikor a csatornázónk visszatért Oroszországból, mondtuk, hogy az erő vissza fog térni az emberekhez, ennek vagytok tanúi most, de tanúi vagytok annak is, hogy az emberek nem értik az erő természetét, nem értik a felelősséget, amely a valódi szabadsággal jön, ezért az energiák, amiket ma lerögzítünk, azok ösztönözni és kihívás elé fognak állítani mindenkit, hogy megértsék a felszabadulás valódi természetét a szabadság igazi természetét, hogy lemondjanak a magasabb aspektusaik magasabb részeinek kontrollálásáról – az énjük azon részeiről, amelyek felvilágosultak, amelyet ismerik az igazságot.

Ez a megszentelt hely újrahangolódik az igazi erő, szabadság és szeretet mindenható örvényeinek isteni kozmikus rezonanciájával. Ez megmutatja nektek, hogy hogyan járjátok az utat, mint a fény egyik vezetője, anélkül, hogy elveszítenétek önmagatokat. A folyamat, hogy emlékeztek arra, akik vagytok , mindig is kihívást jelent azért, mert megkívánják tőletek, hogy hullajtsátok el önmagatok azon részeit, amelyek az illúzióban élés mátrixában tartottak benneteket. Az összes hamis hiedelem rendszeretek, önmagatok ezen részeinek mindegyike csapdába esett egy illúzióban, amely az illúzió mátrixát táplálta, ezért a megvilágosodás tervrajza egyre inkább megerősödik azáltal, hogy mindannyian megvilágosulttá váltok azzal kapcsolatban, hogy bízzatok önmagatokban, és egyesüljetek a valódi énetek összességével.

A Nagy Kozmikus Tanács Isteni Mesterei összegyűlnek körülöttetek, az energiájuk magához ölel benneteket és beburkolnak titeket a szakrális rezonanciába, amely aktiválja ezen kódolásokat. Ezen megszentelt rezonancia kiterjed e szakrális vidékeken át, és ezen területen át az egész világra.

Ez a hely kifejezi a mérhetetlen fényt, és az egyik legszentségesebb és ez a világotok szakrális vidékeinek ősi része. Az energiát, ami ezekben a sziklákban van, arra használta számos ősi kultúra és más dimenziók lényei, hogy bekódolták ezeket a Föld Anya érdekében azért, hogy megvédjék őt.

Aktiváltuk az energiát ennél a pontnál, mivel mindannyiotok befogadta a gyógyulást és az energiákat, amelyek segítenek támogatni titeket majd ráhangolódni arra, amellyel össze kell hangolódnotok, ez folytatja azt, hogy felkészítsen titeket a felemelkedési hullámokra.

Most csak engedjétek meg magatoknak, hogy felszívjátok ezeket az energiákat, egyesítve ezen szakrális helyek/vidékek bölcsességét, hogy megengedjétek az Ősöknek/Ősi Mestereknek, hogy vezessenek titeket, hogy emlékeztessenek arra, hogy kik is vagytok és hogy miért jöttetek ide, hogy megtegyétek.

Az isteni házasság, amiről beszéltünk meg fogja testesíteni az eleresztés/felszabadulás sok szintjét az emberiség számára, ez fel fogja szabadítani az egyéni lelkek összes csapdába esett aspektusait, akik belegabalyodtak a félrevezetett szerelem hálójába. Az egyesülés valódi természetének visszatérése az, ami helyettesíteni fogja ezt. Tehát ünnepeljetek, legyetek békében, mert sokan várják már ezt, az előkészületeket meg kell tenni, de mindannyian képesek vagytok ezt megtenni.

Köszönjük a jelenléteteket, a részvételeteket, a türelmeteket és a kitartásotokat. A Béke Palotája beburkol benneteket a csodálatos magenta és arany szárnyaival, és addig ebben tart titeket, amíg az idő el nem érkezik, hogy belépjetek a felismerés és megvilágosodás dimenziójába.

Mária Magdolna vagyok, a szeretetem veletek van és veletek ünneplünk. Au revoir.

0oooo0oooo0

Kuthumi-Agrippa vagyok és visszatértem, hogy emlékeztesselek titeket a fényetek erejére és annak okára, amiért ezen szent területre terjesztitek energiátokat ezen alakalommal.

Mint jól tudjátok a szent helyek nem csak erőteljes pozitív energiát testesítenek meg, mivel sok beteges és sötét ember gyakran megy egy ilyen szent helyre azért, hogy lepecsételjék a rácsokat, hogy a fény ne kerülhessen felszabadításra/eleresztésre. Ez alkalommal azért vagytok jelen, hogy segítsetek elereszteni a sötétséget, ami csapdába esett ezen a területen. A fényoszlopai, amelyek ebben a földben vannak, megtestesítik ezen szakrális kódokat, amelyek most felkavarodnak, és újjáélednek.

Ez létfontosságú, mivel Afrika a kollektív tudatosság aspektusainak egyik legfontosabbika, mivel ősi bölcsességet testesít meg, (de emellett rengeteg sötétséget, visszaélést, erőszakot is, amik kihatással vannak globális szinten is, főleg most hogy egy csomó afrikai ember özönlött be Európába is és a világ más területeire is, akik hordozzák ezeket a sebeket, idejét múlt kódolásokat a DNS-ükben, és sokszor sajnos a mérhetetlen sötétséget és tudatlanságot, és például ezekkel a tisztítással ők is tisztulnak).

Afrika Anya Szakrális Nőies isteni intelligenciája a bolygón és megtestesít a legszentebb, legerőteljesebb szent kulcsok és kódok közül sokat a bolygótokon. Az élet eredeti kódolásai az Afrikai kontinensen rögzültek le, és ezek a helyek tartalmazzák ezeket. [Megjegyzés: Ezért is kell minél többünknek elősegíteni a benső istennő és a külső istennő [Gaia] felszabadítását, gyógyítását, elfogadását… stb mivel addig ezek a kódolások nem működhetnek teljes kapacitásukban/mértékben, csak egy részben]

Készüljetek fel számos változásra. Tudva, hogy ezek a változások pozitív természetűek, megengedve magatoknak az élet áramlatába való bizalmat és vonuljatok vissza a természetbe, amilyen gyakran csak tudtok.

Úgy fogjátok találni, hogy ti, akik nyüzsgő városokban éltek, egyre nehezebbé és nehezebbé fog válni számotokra ellenállni ezen őrületes energiák intenzitásának, a negatív energia sebessége erősen hatással lesz rátok, a természet egy olyan hely, ahol újjáélesztheted az energiádat. A nagyváros, mint egy hatalmas vámpír kiszívja az energiátokat, a félelem örvényei a nagy városokon belül egyre intenzívebbé válnak és ez az intenzitás kimerítheti az érzékenyebb Fénymunkásokat, olyanokat, mint ti is vagytok.

Minél érzékenyebb vagy, annál jobban hajlamosabb vagy arra, hogy kikerülj a középpontodból a negatív energia végett, minél jobban érzékeled a magasabb vibrációkra, annál inkább érzékenyebbé válsz a negatív vibrációkra is.

Tehát kedveseim, tartsátok ezt szem előtt, tudva, hogy ez a felkészülés egy fontos időszaka. Ismét megerősítjük, hogy még várnotok kell, a változás nagy időszakaira, és meg fogtok lepődni, hogy hol fogjátok magatokat találni.

Kuthumi-Agrippa vagyok, a Szoláris Arkangyalok Királya, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja. Szeretetem és áldásom legyen veletek. Adonai.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...