Kuthumi-Agrippa Mester - 2:22 - A Pénz Mátrix Feltörése



Michelle Eloff (10.02.22) - Kuthumi - Agrippa Mester: 2:22 - A Pénz Mátrix Feltörése


Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika
2010.02.22

Hanganyag innen tölthető le Gárdi Mariann
hangjával: http://www.mediafire.com/download/60zr6z14n0swlcx/Penzmatrix.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió: https://www.youtube.com/watch?v=IQJWOFh3a68

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Kuthumi-Agrippa vagyok és a szeretet és bölcsesség szoláris sugarain érkezem, hogy üdvözöljelek most mindannyiótokat és elhozzam nektek a transzcendencia, a bőség, az igazság és a bizalom áldásait. Köszöntelek benneteket, szeretteim!

És nagy örömmel és gyönyörrel a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, hogy megünnepeljük a fények, a szívek, az elmék, a testek és a lelkek újbóli összekapcsolódását.

Drága szeretteim, az energiák sok szintje integrálódik jelenleg. Minden réteg egy fény nyelv, ami kommunikál azokkal a rendszerekkel, melyek energiával táplálnak benneteket és mennyei ösztönzést és vezetést közvetítenek. Utazásotok a Hitelesek Ösvényén számos igazságot hozott napvilágra [ön]magatokról. Azokat az igazságokat is megvilágította előttetek, melyek a világotok alap törvényeit képezik. Mennél többet értetek meg ezekből az alaptörvényekből vagy abból, hogy az alaptörvények, a kivételek, az alapszabályok nem egészen állnak összhangban a fény rendszereivel, annál egyszerűbb lesz kilépnetek ezekből a rendszerekből, és integrálnotok az élet áramlásával együtt fejlődő isteni mechanizmusokat.

Eljött az ideje, hogy valamennyien túllépjetek a csalódásotokon a jelenlegi világotokban. A világotok tele van az illúzió sok szintjével. Ezt a fájdalom és a bánat sok aspektusa hozta létre, ahogy azt már tudjátok, ezért közvetítésünk egyik feltett szándéka mindannyiótokkal szemben a mai estén az, hogy végrehajtsunk egy tisztítást a pénz kollektív mátrixában. Ez el fogja engedni a beágyazódott hamis hiedelmeket és viselkedést az energia ezen formájával kapcsolatban. Hogy miért is tesszük ezt? Mivel a félelem a pénz hiányától sokatokat a csalódás rendszereinek csapdáiban marasztal.

Az élet alapelvei sok-sok világot és dimenziót átfognak és valamennyien felismertek egy módszert, hogy az erőteljes új energiák miként hoznak létre alakzatokat és manifesztációt a társas viszonyok alapelveinek alkalmazásával. Ezek az alapelvek tárják fel előttetek az együttműködés fontosságát, és hogy ez hogyan hatalmasítja meg a fény rácsait és az emberiséget.

Minden alkalommal, amikor egyesítitek a fény, a szeretet és a szándék erőit, az energia meghaladja a képzelő képességeteket. Létrehoz egy rögzített rendszert a folyékony rácsban, ezért ez egy új fix rendszer, amelyet a természet, az élet és az univerzum alapelveinek és törvényeinek a megértésére használhattok, amelyik megerősíti azokat a folyadékokat, melyek a testeteken, a földön és az éteren át áramlanak. Ezek a folyadékok benne vannak a véretekben, és minden más testfolyadékban, amivel kapcsolatba léptek.

Ez persze most riasztó lehet egy kicsit, de fontos tudnotok, hogy a világon mindenütt, bárhová is mentek bármelyik nap, testileg érintkeztek más személyek DNS-ével, nemcsak egyével, hanem sok-sok ember DNS-ével. Most gondoljátok ezt el! Ha megérintetek a DNS-üket a testfolyadékaik miatt, amit a különféle szerkezeteken és a világotok más dolgain hagynak hátra, akkor hozzáfértek a DNS-ükben tárolt energiához és ahhoz, ahogy a legtöbb ember a világon értelmezi ez életet, amilyen érzései vannak a pénzről, a kapcsolatokról, alapelvekről és az együttműködésről. Ez mind telis-tele van félelemmel. Ez nem azt akarja jelenti, hogy most akkor ki kellene fejlesztenetek a mániás szorongásos kéz- vagy testmosási kényszer komoly esetét minden pillanatra – dehogy.

Ezekkel az energiákkal, melyeket ma este megidézünk nektek, a védelem egy erős kúpját hozzuk létre mindannyiótok számára, blokkoljuk azokat a benyomásokat és lenyomatokat, melyek azoknak a testfolyadékoknak a DNS-ében találhatók, melyekkel nap mint nap érintkezésbe kerültök. Az fog történni, hogy ahol a ti DNS-etek hátramarad, ott ki fog küldeni egyfajta lökéshullámot azok testén keresztül, akik megérintik. Ez egy automatikus belső aktiválást okoz abban a belső vágyban, hogy felülemelkedjenek a hétköznapin, az illuzórikuson, és azokon a formákon, melyek ennek a hibás azonosításnak a csapdájában tartották az emberiséget.

Minden egyes hozzátok elérő fény-áramot felszív a testetek, beleszűrődik a csakráitokba, és minden élő organizmusba körülöttetek. Ennyire hatékony az energia. Minden információt és energiát tárol, aminek ki van téve. A világotok az impulzusok milliárdjainak van kitéve az élet minden egyes 60 másodpercében. Emberi szinten lehetetlen még csak megbecsülni is, hogy ez mit jelent, mégis azt mondom, hogy ebből nem származik félelem, hanem éberség, ami által tudatosabbak lehettek arról, ahogy ezek az energiák befolyásolnak benneteket, ahogy ezek az energiák hatással vannak a fázisaitokra.

Ezért amit gondoltok, amit éreztek, láttok, érintetek, ízleltek és mondotok, az befolyásol mindent tudatosan vagy tudattalanul. Ez az egyik legfontosabb oka annak, amiért úgy dolgozunk veletek, ahogy dolgozunk. Próbálunk segíteni abban, hogy nagyobb megértést nyerjetek az emberiségre hatást gyakorló energiák minden formájáról. Ez az egyik legfontosabb oka annak, amiért sürgetünk benneteket, hogy ismerjétek meg önmagatokat. Amikor ismeritek magatokat, akkor képesek vagytok felismerni a hamis lenyomatokat, és felülemelkedhettek rajtuk.

Ennek folyományaként a 2:22 aktiválás energiáin át az Univerzum Mester Építészei összegyűlnek most mindannyiótokkal, az ő kollektív energiájuk kialakít egy rendkívüli kristály rácsot körülöttetek, és mi addig terjesztjük ezt a rácsot, amíg valamennyiőtöket magába nem foglal.

Ez a folyékony rács minden egyes vonatkozásotokkal kommunikál, arra ösztönöz, sürget és késztet benneteket, hogy lépjetek át a szakadékon és merészkedjetek be az ismeretlen világokba. Drága lelkek, ezektől az ismeretlen világoktól nincs félni valótok! Csak amiatt ismeretlenek, mert korlátoztátok az önismereteteket, és ezáltal azt a tudásotokat, hogy ami az emberi világ három dimenziós határain túl helyezkedik el, az egy hatalmas lehetőség, egy óriási nagy világ tele sok más világgal, a hihetetlen lehetőségek temérdek kilátásával. Ezeken a világokon belül a kreatív (teremtő) energia még több hatalmas világa található. Ezek a kreatív energiák találkozni akarnak veletek, belefolynak a fő- és mellékcsakráitokba, az új hangok mesés szimfóniáját hozzák létre, a zenekar pedig könnyedén és elegánsan játssza ezt a szimfóniát, mert érti ennek a világnak az alapelveit.

Nos, drága szeretteim, arra kérünk mindannyiótokat, hogy gyűljetek össze mennél többen, vessétek el az alsó egótokat, hagyjátok magatok mögött a félelmeiteket, és nézzetek sorstársaitok szemébe és szívébe, akik a Hitelesek Ösvényét járva keresik, akárcsak ti, a szabadságot, óhajtják a szellem és a lélek felszabadulását, amivel harmónia érhető el, béke teremthető mindenki szívében és elméjében, aki csak él. Ezt nem tudjátok végrehajtani, ha azok közületek, akik ezt az ösvényt járják, egymással szembe haladnak.

Amikor egymás ellen hadakoztok, amikor pletykáltok egymásról, amikor negatív dolgokat állítotok a veletek egyazon ösvényt járókról, akkor leromboljátok a rácsot. Lerázzátok magatokról a hozzátok kapcsolódó hullámot és a rács többi részét. Azok, akik erejük teljében állnak, megbecsülik ennek a társas viszonynak a szentségét, ti erősítitek a hozzátok elérő fényt.

Néhányotok még emlékezhet arra a kíméletlenségre, amit hozzávetőleg két éve tanúsítottam erről beszélve.[Az anyag címe, amit Kuthumi említ: Bevezetés a Szent Igazságtanácsba] Annak a lendületnek és erőnek, amivel átadtam azt az üzenetet, igen fontos oka volt, mivel abban a világban sajnos, amelyet a Fénymunkások is elfoglalnak és amelyben tevékenykednek, az alsó egó sok szintje van jelen, és sok negatív energia. Ezt nem lehet, és nem kell többé eltűrni, és ezért mondjuk azt, hogy nincs több vesztegetni való idő. Nem ülhetünk tovább ölbe tett kézzel, és nézegethetjük [azt], hogy melyik fél éri el a legmagasabb pontszámot. Válasszatok most és vállaljátok fel hatalmatokat!

A felemelkedési kapuk megnyílásával, az embereknek dönteniük kell! Most vagy soha! És elsődlegesen azokról beszélünk, akik ingadoznak, akik ölbe tett kézzel ülve várnak valakire, aki meglódítja őket, ezért most tessék, itt az a löket! A mai napig felépült erőteljes fény rácsokon keresztül beérkezett energiák, a társ-teremtés hatékony rendszerei összekötöttek benneteket a szíveteken át, a szándékaitokon keresztül, a szereteteteken és a fényeteken át, de nemcsak a Földanyával, hanem egymással is, mivel azok, akik számotokra a világot jelentik és azok, akikkel még soha nem is találkoztatok, azok is mind képesek ezt érzékelni a lényetek esszenciáján át.

Ezek az energiák tartalmazzák az új isteni és fizikai bőség mindenható új Smaragd Lángját és smaragd vibrációit is. Ezek a frekvenciák a világ minden dimenziójához szólnak. Kiterjesztettük ezeket az energiákat Oroszországra is, aminek alkalmából egy hatalmas Arany Láng horgonyzódott le a (2010) hetedik hó hetedikéjén (7:7). És amikor kiterjesztettük az energiákat Törökországra is, akkor egy hihetetlenül szép Platina és Igazgyöngy Láng horgonyozódott le 2010 tizedik hó tizedikéjén (10:10).

Ezt a három lángot, ezeket az új lángokat a Minden Létező mindenható Elohimja hozta létre. St. Germain maga adta hozzá ehhez a végső érintéseket, azokat az energiákat, melyek ezeket az átható vibrációkat őrzik, és át fogja nyújtani azoknak, akik arra lettek kijelölve, hogy hordozzák ezeket. A Smaragd Láng a fény, a szeretet és a kreativitás apró hálózatai millióinak a millióit testesíti meg.

Miközben a mindenható és erőteljes Mester Alkimisták jelenlétében álltok most, azt kérjük tőletek, hogy nyissátok meg a szíveteket, az elméteket, a lelketeket és a szellemeteket és fogadjátok a szolgálatra hívó hangot, fogadjátok be a társas viszony alapelveinek fényét és terjesszétek ki az energiátokat és a hajlandóságotokat, ha nektek is ez a szándékotok, és egyesítsétek egyetlen hatalmas testté, amely megtestesíti ezeket a hihetetlenül erős új energiákat!

Én, Kuthumi-Agrippa, a Szoláris Arkangyalok Királya, most mindannyiótokkal ismertetem, és ezt még a csatornám sem tudja, ez még neki is meglepetés, hogy én, különösen Kuthumi-Agrippa energia formámban, a Szoláris Arkangyalok Királyaként ezt a csatornát választottam egyedüli emberként, akin keresztül csatornázni fogok a jövőben. Kuthumi energiája, ahogy azt mások ismerik, továbbra is csatornázható lesz több más eltérő rendszeren át, de ez a rács, ez a jellegzetesség kifejezetten csakis neki, Michelle-nek lesz fenntartva, mert így tudjuk a szeretet hatékony erőinek fényét eljuttatni kivétel nélkül mindannyiótokhoz.

Ez az aktiválás megnyitja az ajtókat a valaha volt legbehatóbb és legerőteljesebb energiák némelyike előtt. Ez alkalomból előhívjuk Kvantum Istennőt, megidézzük az Új Világ Istennőit, az[okat az] Isteneket, akik kísérik őket, tőletek pedig azt kérjük, hogy emelkedjetek fel, ébredjetek fel és vezessetek, mivel valamennyien vezetők vagytok – szeressétek egymást!

A nem túl távoli jövőben a Kvantum Istennő fényét is meg fogjuk nyilvánítani. Ezt szintén egy fizikai nő alakja őrzi. Az ő fénye immáron öt éve épül és a nem túl távoli jövőben ti is meg fogtok ismerkedni az energiájával. Ő egy fizikai testi lény. Amikor ez a mostani energia elér hozzá, akkor bízunk benne, hogy megérzi a vibrációját és azt kérjük mindannyiótoktól, hogy terjesszétek ki a szereteteteket, a fényeteket ehhez a nővéretekhez az ösvényeteken, hogy minden akadály eltűnhessen, hogy a Kvantum Istennő őhozzá is elérhessen és ezzel manifesztálódhasson a Háromszoros Istennő és a Háromszoros Isten jelenléte, a Kvantum Istennő és a Kvantum Isten, szilárdan legyökerezhessen mind a hét fő- és a mellékcsakráitokban!

Ez a mennyei fény, szeretteim, felerősödése annak az eredeti ösvénynek, amin az Istenek és az Istennők jártak. Valamennyien Istenek és Istennők vagytok, papok és papnők, bármi is rezonál bennetek ezek közül, de most azért szólítottuk elő ezt a felséges szertartást, hogy biztosítsuk ezeknek a legtisztább szíveknek a hajlandóságát a rácsok támogatásához, hogy közreműködjenek a mennyei fény és szeretet erőteljes alakjaiként és erőiként.

Most, hogy eljuttattuk hozzátok ezt az információt, azt kérjük tőletek, hogy nyissátok meg a belső világotokat a meghatalmasító lüktetések fogadása előtt és szólítjuk a Háromszoros Istennő nővért, aki az ő védelmezőjeként áll itt, szeretett nővérünk, neked kell megnyitnod a hatalom átjáróit a saját testeden belül!

Ti hölgyek mind, akik hallgattok minket, ti istennők, nyissátok meg a szex csakrátokat, mert a Háromszoros Istennő most elkezdi beleönteni az élet szent vizeit a szex csakrátokba! Minden jelenleg minket hallgató férfi, ti istenek, nyissátok meg a gyökér csakrátokat, hogy fogadhassátok a Földanyától érkező erős pulzálást!

Istennők, nyissátok meg a harmadik szemeteket, Istenek, nyissátok meg a korona csakrátokat, lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen, miközben mi elkezdünk olyan energiát juttatni hozzátok, amilyenhez még nem volt szerencsétek ezelőtt, ezek az energiák most lebontják a régi világ pénz mátrixát, azt a mátrixot, ami hozzáláncolta az embereket a hamis hiedelmeikhez, és a félelemhez ettől az energiától.

Lélegezzetek be mélyen, fújjátok ki teljesen, és most szeretném, ha mindenki folyamatosan feltétel nélküli szeretetet bocsátana ki mindenki más felé, és ezzel táplálná a társas viszonyok alapelveinek erős folyékony kristály rácsait! Szeretnénk, ha egyesítenétek a szíveteket, ha összekapaszkodnátok, egyesítenétek az elméteket, és megnyitnátok a szellemeteket, hogy befogadhassátok egymást!

Most belép Michael arkangyal és felséges kék sugarával, amit közben megidéz, felerősíti ezeket az energiákat. St. Germain szétküldi a vadonatúj smaragdzöld láng sugár lüktetéseit mindannyiótok felé, felkészülésképpen az április 4-én bekövetkező dolgokra[Az említett anyag a ”4:4 A Smaragd Sugár Ünnepe”]. Lélegezzétek be ezt a fényt, terjesszétek ki a sorstársaitok felé ebben a hálózatban, ebben a közösségben, ebben a Fénymunkás családban! Megőrizzük az energiát ezen a csoporton belül, hozzáépítünk, leküldjük belső énetek legmélyére, lebontunk vele minden ragaszkodást a régi paradigmás pénz mátrixhoz.

Amikor érzitek ezeket az energiákat körbejárni a testetekben, képzeljétek el a testetek sejtjeit megnyílni, a DNS-eteket és benne az atomokat elengedni az idejétmúlt érzékelést, viselkedést, a félelmeket és hiedelmeket a pénzzel és a társas viszonyokkal kapcsolatban!

[Azt] szeretném, ha most elképzelnétek, hogy az Atya/Anya Isten mindenható jelenléte leereszkedik hozzátok, feltölt titeket a fényével, rendkívüli látomásával, nyissátok meg az elméteket, adjátok át magatokat, engedjetek ki!

Szeretném, ha most egy pillanatig belegondolnátok, hogy miért vergődtök egy olyan mátrix csapdájában, amelyik szűkös pénzügyeket, a szeretet hiányát és az egészséges társas kapcsolatok hiányát eredményezi (a kapcsolatok minden formájában)! Ezek legtöbbje a programozásotok miatt van így. A félelmeitek és az akadályoztatottságotok nagy részét programozás raktározta el bennetek. Az ismétlődő programozás segítségével hitették el veletek, hogy megfeneklettetek egy szituációban, legyen az pénzügyi kihívás, vagy a társas kapcsolatokat illető, viszont legfőképpen a csapdába esett beállítottságotok mondatja veletek azt, hogy nem tehettek semmit, vagy hogy nem lehettek a valódi énetekké.

Minden alkalommal, amikor azt mondjátok magatoknak, hogy nem megy, újból megerősítitek a régi módit, olajat öntötök a régi paradigma mátrixának tüzére. A saját elmétek tart börtönben titeket, ezért ahhoz, hogy megtisztítsuk az összetákolt pénz mátrixot, ki kell tisztítanotok a belső és önmagatokkal szemben fennálló félelmeteket, és mivel a mag-csoport jelenleg is dédelgeti ezt az energiát, azt kérjük, hogy legyetek szívesek erőt venni magatokon, és megfigyelni az elméteket, és minden alkalommal, amikor azt mondjátok magatoknak, hogy nem megy, akkor kérdezzétek meg, hogy 'miért'?! Mi mondatja ezt velem?

Talán az a tény, hogy hiányt szenvedtek pénzben vagy hogy keresitek a szeretetet vagy nincs meg a megfelelő jártasságotok vagy szükséges eszközötök valamihez, de ez nem jelenti azt, hogy ennek örökké így kell maradnia! Ezek az új energiák nem foghatók semmihez, amit az emberiség valaha is átélt, ezért ahogy azt korábban is mondtuk, egyáltalán nincs viszonyítási pont az alsó egótok számára és ez további félelmet teremt, mivel nincs mivel összehasonlítania és semmihez sem foghatók ezek az új erőteljes energiák.

Most vegyetek újabb mély lélegzetet és amikor kilélegeztek, engedjetek el minden tudatalatti szükségletet magatokból, amihez az alsó egó mint félelemhez ragaszkodik, pusztán amiatt, hogy ismerősnek azonosítja ezeket!

Vegyetek újabb mély lélegzetet, és miközben lazítotok, létrehozunk egy pompás energia spirált, ami most beletekeredik a korona csakrátokba, végighalad az összes csakrátokon lefelé a gerincben, kilép a gyökér csakránál a Földanya felé. Ezek az energiák hozzák el az elengedés univerzális kódjait, új rendszert teremtenek, ami lenyomatot hagy a testetek atomjaiban. Ezek az atomok lüktetést bocsátanak ki, ami kommunikál a testetek molekuláival, kommunikál a DNS-sel és a sejtekkel, és minden élettel körülöttetek.

Ezek az általunk létrehozott energiák kialakítanak egy új fény testet körülöttetek, ez a fény test megvéd benneteket az alsó egó félelmétől és amikor az alsó egó válaszol, ez a test lehetővé teszi, hogy hasznosítsátok a magasabb öntudatosság azon dimenzióját, ami által elengedhetitek ezt a szükségtelen félelmet, bármilyen negatív félelmet vagy érzelmet, amiről most már tudjátok, hogy egyszerűen csak a régi mátrix egyik része, simán csak az alsó egó egyik viszonyítási pontja.

Nos, drága szeretteim, miközben itt állunk az erőteljes új fény világában, a Kegyelem és Béke Elohimja csatlakozik hozzánk. Az Univerzum mindenható Mester Építészei megnyitják az energiájukat a fogadásotokra és üdvözlésetekre, és ha a ti kívánságotok is ez, és ha ti is úgy akarjátok, akkor lépjetek át a szakadékon, hogy beléphessetek a számotokra teljesen ismeretlenbe, és ha hajlandóak vagytok velünk maradni, akkor teremtsünk egy új folyékony energiát a pénzre vonatkozóan, a társas viszonyok alapelveire vonatkozóan, és az energiák szólítják mindazokat, akik ráébrednek erre a szolgálatra, [hogy] most jöjjenek velünk, lépjenek a fénybe, kövessék az energiát, amit most a Mester Építészek kiterjesztenek feléjük!

Amikor beléptek ebbe a fénybe, akkor energia kúpok lépnek a csakráitokba elölről és hátulról. Ezeket a Háromszoros Isten és Háromszoros Istennő vetíti ki rátok. Belép a Kvantum Istennő és a Kvantum Isten energiája. A Kvantum Istennő megérinti a harmadik szemeteket, a Kvantum Isten a szex csakrátokat, aktiválják a Mennyek átjáróit annak a méltóságteljes elfogadásával, hogy ami van, az van, és tudva azt, hogy ami a jövőben lesz, az különbözni fog attól, mint ami most van, mivel annak a felismerésnek a fényében tartózkodtok, hogy minden félelem és minden korlátozottság, amelyet magatokra vettetek, azt a valójában önként vállaltátok magatokra. Még ha a külső világotok is vetíti ki rátok, ti döntöttetek úgy, hogy tartjátok magatokat ehhez, ti választottátok azt, hogy eltűritek a hamis törvényeket és szabályokat.

Most pedig engedélyt kaptok arra, hogy ezt elengedjétek. Engedélyt kaptok arra, hogy belépjetek egy tökéletesen új frekvenciába, és hogy tudatosan úgy döntsetek, hogy többé nem tűritek el a nevetséges, ámító rendszereket, melyek röghöz kötve tartottak benneteket, melyek a becsapásotokkal hitették el veletek, hogy vannak bizonyos dolgok, melyeket nem tapasztalhattok meg, amit nem szabad megtennetek, és nem lehet az életetek része.

Azáltal, hogy még jobban felerősítjük az energiákat, az Elohim csatlakozik hozzátok, én, Kuthumi-Agrippa, a Szoláris Arkangyalok Királya most mozgósítom a Szoláris Arkangyalok Ligáját/Szövetségét, hogy álljanak körétek, miközben még tovább erősítjük az energiákat. Lélegezzetek be e testetekbe, fújjátok ki teljesen, miközben elindítjuk ezt az isteni lüktetést, hogy hassa át az összes csakrátokat. Amikor áthatotta az összes csakrát, megnyitja ezeket a dimenzió átjárókat és szeretnénk, ha most elengednétek minden áldott személyt, aki az eszetekbe jut, és akit úgy azonosítotok, mint aki kivetítője volt saját magatok azon hamis ragaszkodásainak, ami törvénnyé vált az életetekben – és engedjétek el, hadd menjen!

Én, Kuthumi-Agrippa most villámló arany energia hullámokat küldök a testetekbe. Ezek a villámló hullámok teljesen átjárják az atomokat a magjukig, eloldanak titeket a régi világ kollektív pénz mátrixához fűződő negatív ragaszkodástól, ami most elhamvad és elenged benneteket. Minden olyan negatív kötődés, ami a régi világ társas viszonyainak, az együttműködésnek, a kapcsolatoknak, az egyesülésnek, a kommunikációnak az alapelveihez rögzített benneteket, azt engedjétek el, hadd menjen! Mivel egységben az erő, minél nagyobb számban hívunk benneteket. Ez a ti szolgálatra hívó hangotok, hogy gyertek elő, képviseljétek ezeket az új energiákat, szabadítsátok meg mindentől, ami régi, hozzátok be és manifesztáljátok a saját fizikai valóságotokban!

Én, Kuthumi-Agrippa most mögétek állok, elkerítem ezeket az energiákat egy erőteljes rendszerbe, amit most a gerinc vezetéketekben aktiválok, keresztül küldöm a központi idegrendszeren, ez megszólaltatja a világ magasabb rendjének nyelvét, nyitottá tesz titeket a Tízszeres Univerzum felé, ahol minden energia folyékony energiája székel. A Tízszeresen Folyékony Univerzum őrzi a jövőtök kulcsait, minden szükségletetek kulcsait, mindannak a kulcsait, ami megszabadít benneteket, a szellem szabadságát, fizikai testetek szabadságát, hogy kívánságotok szerint mozoghassatok, és hogy szabadon szerethessetek, szabadon adhassatok, szabadon fogadhassatok, és tetszésetek szerint hitelesek legyetek.

Vegyetek mély lélegzetet, tartsátok benn hatig számolva, majd fújjátok ki, és lazítsatok!

Most szeretnénk, ha megragadnátok mindezt a sok erőteljes energiát, amit összegyűjtöttünk ezen a mai csoporton belül, és azokon akik olvassák vagy hallgatják a szavainkat, és [azt] szeretnénk, ha kiküldenétek ezt az energiát a világ többi részének, hogy zúzza szét a régi paradigma kollektív pénz mátrixát! Ezzel a cselekedettel megszabadulunk azok szorításától, akik uralják a világot a kapzsiságon, a félelmen és a tudatlanságon keresztül. Most terjesszétek ki ezt az energiát a társas viszonyok, a társas kapcsolatok minden formája régi paradigmás mátrixának az eltörlésére! És azokat a kötelékeket is kapcsoljátok le, melyeken keresztül a tudatlan elmék és pénzsóvár szívek elvettek mindent azoktól, akikkel elhitették, hogy szegények elméjükben, testükben és a fizikai valóságukban!

Vegyetek mély lélegzetet, és amikor kilélegeztek, toljátok ezt az energiát még tovább [lefelé]! Lássátok belecsepegni a Földanya testébe, feltöltődni a testének minden atomját ugyanezzel az energiával!

Nos, drága lelkek, ennek a rendkívül hatékony energiának, amelyet létrehoztunk, amelyet ti elfogadtatok, továbbítania kell a maga spirális fényét a következő 17 percben, mely idő alatt legjobb lenne, ha csendben tudnátok maradni, vagy valamilyen békés környezetben lehetnétek, hogy befejezhessük a folyamatot ezen idő alatt! Nincs más dolgotok, csak lazítani és tudni, hogy a beérkező energiák mind [annyira] újak, amilyet a világ még nem látott eddig. Az teszi egyedivé, hogy válaszoltok a szolgálatra hívó hangra, hogy elfogadjátok ezt a hatalmas ajándékot és áldást.

Miközben ebben az erőteljes energia rácsban maradtok, [azt] szeretnénk, ha köszönetet mondanátok mindazoknak, akik tanúi voltak az énetek eme tiszta, erős része mesés feltámadásának, és minden hatalmas fényetek egybeolvadásának, és hogy új alapokat fektettetek le, melyeken teremteni fogtok Univerzumotok Mester Építészeivel karöltve.

És ezzel, drága szeretteim, ez már hivatalos, új rács jött létre, a folyékony szeretet, a folyékony fény, a folyékony szándék új rácsa, a kreativitás mindent átfogóan erőteljes forrása, amit semmi nem állíthat meg. Az egyesülésetek ezzé az erőteljes mag csoporttá fogja ezt biztosítani, és ahogy a csoportotok növekszik, ahogy a kapcsolatotok a sorstársaitokkal, akik a fény útját járják erősödik, azzal ez az energia is erősödik, és le fog rombolni minden hamis rendszert, ami kapzsin uralkodik a világon és manipulálja, és látni fogjátok a bukását.

Az elkövetkező években, pontosabban mostantól a világotok sok gazdasági rendszere omlik majd össze, különösen azok a nagy társaságok, melyek hogy úgy mondjam, világuralomra jogosították fel magukat. Egyetlen férfi vagy nő sem uralhatja többé alsó egójával a világot. Csakis az egyesülésen és a visszatérésen keresztül a magasabb egó belső érzéséhez lehetséges, hogy egy emberi lény hozzáférhessen azokhoz a világokhoz, melyek valódi hatalmat testesítenek meg, melyek varázslatos rendszereket hoznak létre, melyek megreformálják a világot, és így történik meg, drága szeretteim, hogy a fény városai feltámadnak.

Jelöljétek úgy ezt a mai napot a spirituális kalendáriumotokban, mint amikor a rácsok létrejöttek ahhoz, hogy a fény városai újjáéledhessenek, mert ti ennek részesei voltatok, osszátok meg ezt a fényt, osszátok meg ezt a szeretetet mindenki mással, akit ismertek! Bátorítsátok azokat, akikről úgy érzitek, hogy kapcsolódnak ehhez az energiához, és akik nyitottak erre az energiára, hogy csatlakozzanak a fény folyékony erőihez és hogy megreformálják a világot mint olyat, megreformálják a belső világot, és soha ne feledjétek, hogy mennyire szeretünk benneteket, milyen szilárdan állunk ki mellettetek, és hogy amit éreztek, gondoltok vagy tesztek, az egy nanoszekundumnyi ideig is észrevétlen marad. Nincs ítélkezés, csak megfigyelés és válasz a hívásotokra, a szándékaitokra, a kérdéseitekre és arra, ha segítséget, védelmet és vezetést kértek.

Tudjátok, kedveseim, hogy elvégeztetett, hogy ezek az energiák most lehorgonyozódtak a Földön, ahogyan a Mennyben is. Ti vagytok a Föld angyalai, a földi világ istennői és istenei, emberi alakba inkarnálódva, hogy betölthessétek rendkívül egyedi szerepeteket a jelenlegi újbóli egyesülésben egymással, hogy ezzel manifesztáljátok ezt a nagy tervet, és ez a nagy terv nyitott bármely emberi lény előtt, akit a tiszta lélek, a tiszta szándék motivál, és akinek a vágya az egyesülés a fény és szeretet erejével, az együttműködés a sorstársaival a Hitelesek Ösvényén, és [az a vágya,] hogy más alapokon építse fel az új világot.

Április 4-én lehasítottunk egy szintet a sötét erők erődítményéből, amire már hét éve készülődünk és minden év április 4.-éjén megerősítjük ezt az energiát. Ti valamennyien részei voltatok ennek.

Addig is mindenki kösse fel a gatyaszárat, ez lesz életetek nagy vágtája és bízunk benne, hogy élvezni fogjátok, mivel természetesen ti magatok választottátok a rendkívüli kalandok ösvényét.

Most vegyetek mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen! Adjatok hálát magatoknak, amiért tiszteletben tartjátok a szolgálatra hívó hangot, hogy jelen vagytok ebben a pillanatban is, magatokhoz ölelitek azt az erőteljes fényt, aki vagytok, a szeretet mindenható megtestesülését, ami vagytok és osszátok ezt meg, terjesszétek azáltal, hogy példát mutattok! Legyetek azok, aki vagytok, és ha nem tudjátok, kik vagytok, tegyetek lépéseket önmagatok megismerésére! Majd csak rájöttök, hogy tulajdonképpen mindaz, ami vagytok, [ön]magatokon belül van!

Tudjátok, hogy soha nincs olyan pillanat, hogy egyedül kelljen járnotok! Veletek vagyunk midig, mindenképpen. Hozzon nektek minden békét, harmóniát, egészséget és boldogságot, találkozzatok lényetek magjával, és legyen mindig és minden rendben a világotokban!

Kuthumi-Agrippa vagyok, a Szoláris Arkangyalok Királya, átölellek benneteket a szárnyammal, közel tartalak a szívemhez, és örökre biztosítom számotokra ezt a biztonságot, támogatást és védelmet. Teljesüljön minden kívánságotok! Legyetek békével, Fénymunkások, drága kincseim, a jutalmatok nálatok található!

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...