Kuthumi-Agrippa Nagyúr - 12:12 - Az Univerzális Napforduló Ünnepe

Michelle Eloff (10.11.30) - Kuthumi-Agrippa Nagyúr: 12:12 - Az Univerzális Napforduló Ünnepe

 

Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika, 2010.11.30

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Kuthumi-Agrippa vagyok, a szeretet és bölcsesség sugarain érkezem, hogy üdvözöljelek most benneteket és elhozzam nektek a derű, az új élet, az öröm és az igazság áldásait.

Legyetek üdvözölve, szeretteim!

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk most össze valamennyiőtökkel, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ez az ünnepnap egy mélyebb szintű hívás felétek. Sokan követitek már a tanításainkat egy ideje és azt is gyakran hallhattátok tőlünk, hogy mélyebb szinten szólítunk benneteket, hogy mélyebb szinten tapasztaljátok meg a gyógyulást és néhányan csodálkozhatnak is rajta, hogy 'ugyan már Kuthumi-Agrippa, az isten szerelmére, milyen mélyre mehetünk még?' Sok áthatolni való szint létezik még kedveseim és Hiteles Lényekként ti magatok választottátok azt az ösvényt, hogy különleges Fénymunkásokként tevékenykedtek, felismertétek, hogy az ember soha nem hatolhat be ezekbe a mélységekbe tudatosan, ami alatt azt értjük, hogy nem tudjátok, mennyire mélyre hatolhattok, amíg be nem hatoltatok a tudattalan én birodalmaiba.

A 12:12 ünnepe sok lélek univerzális ünnepnapja, sok fény lény gyűlik össze, hogy megünnepelje az elmúlt esztendőt. Ezt az évet, amit már magatok mögött tudhattok, most integráljátok magatokba és minden olyan aspektusotok, amelyik átesett ezen a gyógyuláson, most felétek fordul, hogy felismerhessétek azt a fényt, ami közben beköszöntött.

És sok minden köszönt még be az előttünk álló tíz évben, ez az az időszak, ami alatt tüzetesen meg kell vizsgálnotok a lelketek és a szellemetek természetének magasabb vonatkozásait annak érdekében, hogy megérthessétek, hogy azzal, hogy az én mélységeibe teljesen behatoltok, attól remélhettek valódi öntudatosságot. Azért mondom ezt, mivel nem vagytok tudatában annak, hogy mi lehetséges és mire váltok képessé, ha egyszer bejárjátok ezeket a mélységeket. Az utóbbi öt évben arra képeztük ki a Fénymunkásokat, hogy öltsék magukra a fölényes ismeretek köpönyegét, ez a köpönyeg egy olyan öltözék, ami nem hogy elfátyoloz titeket, hanem védelmez, amit azért borítotok magatokra, hogy úgy ismerhessétek fel az élet folyamatát, mint egy utazás kibontakozását.

Az egyik ok, amiért sokan állítják magukról, hogy nem képesek látni a jövőt egyszerűen az, hogy az emberi elme és intellektus akadályozza azt a képességet, hogy túl lásson azon a konstrukción, amit az emberi gondolkodás hozott létre. Dimenziók özöne létezik azon túl, amit az emberi elme hozott létre, és mivel az emberi elme megrekedt egy olyan társadalmi berendezkedés szerkezetében, amit félrevezetett a rengeteg buta és mohó cselekedet, mostanáig nem volt rá lehetősége a társadalom többségének, hogy kiaknázza azt a bőséget, ami az emberi elme által konstruált birodalmon túl található.

A következő tíz évben sok változásnak lehettek tanúi a bolygótokon, mivel elérkezett a nagy felébredés ideje, a belső mélység felkavarodása arra szólít benneteket, hogy emelkedjetek fölül azon, ami akadályozott és megbénított a múltban. Most van az, amikor az áldozati tudatosságnak teljesen el kell tűnnie, hogy a győztes tudatosság elfoglalhassa a helyét. Itt most újból hozzá kell tennem, hogy végtelen mennyiségű információ jutott el hozzátok rajtunk keresztül, hogy segítsen kiemelkednetek a hétköznapokból és átalakítani a szenvedéseteket és a fájdalmatokat, a bánatotokat és a cinizmusotokat egy másfajta elképzeléssé, az élet egy másféle felfogásává.

A kvantum fizika azt tanítja, hogy a kísérletet végző (személy) hatással van a kísérlet kimenetelére. Nevezzük ezt a kísérletet az életeteknek, amit most szemléljetek egy másik nézőpontból, ami arra biztosít lehetőséget, hogy olyan dolgokat csináljatok, melyekről azt hittétek a múltban, hogy képtelenek vagytok rá, most arra kérünk titeket, hogy gyökeresen új alapokat fektessetek le, ez ugyanis most egy fordulópont az igazság mintáinak újjáépítéséhez, ami az ősi időkben arra vezette az emberiséget, hogy tiszteljék az igazságot és a hitelesség ösvényét. Ez háttérbe szorult az idők folyamán, amikor is az Illuminátusok Mátrixának képviselői rányomták bélyegüket a világra. Ti vagytok azok, akik ezen változtatnak. Már korábban is említettem, hogy nem várhattok tovább azokra, akik azért jönnek majd a világra, hogy megváltoztassák, hiszen ekkor éppen önmagatok felébredésére vártok – mert ti vagytok azok. Megismétlem TI vagytok azok, akik azért vannak a Földön, hogy mássá tegyék.

Mi a Felemelkedett Mesterek jártunk azon az ösvényen, amin ti, bemerészkedtünk olyan világokba, melyek az emberi elme építményein túl találhatóak, láttuk, éreztük, megízleltük és megtapasztaltuk ezeket a világokat és most benneteket szolgálunk, támogatunk és vezetünk, hogy hasznosítsátok a magasabb intelligenciának ugyanezt a szintjét. Ehhez csak az szükséges a részetekről, hogy egészséges adag bizalommal legyetek azon képességetek iránt, hogy gyökeresen új alapokat tudtok lefektetni.

Az Illuminátusok Mátrixának szétzúzása teljes lendületben van, ezeket a változásokat első kézből tapasztalhatjátok meg, de most azt kérem, hogy maradjatok csendben és terjesszétek ki az elméteket olyan birodalmakba, melyekhez eddig nem volt szerencsétek, amiért is nehéznek tűnhet elképzelnetek, hogy milyen messzire nyúljatok ki az elmétekkel, pedig csak annyit kell tennetek, hogy kifejezitek azt a szándékotokat, hogy az elmétek lépjen túl ezeken a gátakon és hogy adjátok át magatokat az élet Isteni Teremtői magasabb intelligenciájának és azokénak, akik a fény olyan kódjait testesítik meg, melyek vezetnek titeket az ösvényeteken.

Az ösvényetek egy olyan lenyomat, amit akkor hoztatok létre, amikor úgy döntöttetek, hogy visszatértek a Földre. Abban a pillanatban, amikor az első lélegzeteteket vettétek, ez a lenyomat belevésődött a Földanya Akasha Feljegyzéseibe, ezáltal a végzetetek megpecsételődött a Földanyához fűződő viszonyotok értelmében. A sorsotok is megpecsételődött ugyanebben a pillanatban és most szeretném, ha megnyitnátok a szíveteket és engednétek ezeket a kódokat, melyek életben tartják a lenyomatotokat, újból összekapcsolódni a szív csakrátokkal és elképzelnétek finom fény szálak millióit életre kelni a szívetekben, engednétek ezeket az energiákat kiterjedni a fölötte és alatta található csakrákon keresztül, hogy részévé váljanak a fény egy szent hálózatának magatokon belül.

Én, Kuthumi-Agrippa, a Szoláris Arkangyalok Királya hozzátok lépek és átadok nektek egy kulcsot a magasabb dimenziókhoz, az Arany Tudatosság világaihoz. Az Arany Tudatosság világai, melyeket jómagam és Szoláris Arkangyali ligám/szövetségem őriz, biztosítják, hogy minden olyan szándék, amit az Arany Tudatosság birodalmaiba terjesztetek ki, meghallgatásra kerüljön, tüzetes vizsgálatban részesüljön és teljesüljön a lelketek és a sorsotok isteni természetének legmagasabb akaratával összhangban.

Én, Kuthumi-Agrippa elétek állok és megidézem az Arany Templomok szent korongját, amit az engedélyetekkel a szívetekbe helyezek, de csak akkor tudom ezt megtenni, ha hajlandóak vagytok belépni az emberi elme paradigmáján túli világokba és bemerészkedni ezekbe az ismeretlen világokba, felfedezni új területeket, feltárni énetek olyan aspektusait, melyeket eddig még nem tapasztaltatok meg. Nos, ha a válaszotok 'igen', akkor átnyújtom nektek ezt a korongot, beillesztem a csakrátokba, ahol összekapcsolódik a lenyomatotok szent kódjaival, ennél fogva a sorsotokkal is.

Ez a korong a szakrális energia vibráló hangjait testesíti meg. Ezek a hangok olyan kulcs információk, melyek feltárják az ajtókat a rejtett bölcsesség birodalmai és az általatok megtestesített fény kódok felé. Ez saját isteni időzítésetekkel összhangban történik meg, de valamennyiőtökkel, akik igent mondtatok, összegyűlünk egyszerre, hogy üdvözöljük a lelketeket az Arany Templomok központi templomában, ahol fogadhatjátok a fény szent közléseit, a szinkronicitás szakrális jelzéseit, melyek szabaddá teszik a lelketeket, hogy egyesülhessetek a Szellem szent természetével, amitől egy egészen új perspektívából/nézőpontból kiindulva teltek el élettel.

Elétek állok, hogy felkínáljam nektek a Menny szent mannáját, az élet végtelen táplálékát, ami táplálja a lelketeket, táplálja a szellemeteket és amikor átadom nektek ezeket az energiákat, akkor a Szoláris Arkangyalok körétek gyűlnek, az isteni kifejeződés ösvényeit hozzák létre, melyek felgyorsítják eredetetek igazsága kibontakozásának az utazását, ami a mélyen a keresztcsonti/szex csakrátokban található bölcsesség forrásaihoz kapcsolódik. A bölcsességnek ezek a forrásai kapcsolódnak a kreativitásotok áramlásához és ez az egyik ok, amiért néhányan közületek kihívásokkal szembesültök jelenleg az életetek bizonyos területein, elsődlegesen pénzügyileg, ugyanis arra éreztek késztetést, hogy aknázzátok ki kreatív forrásaitokat, hozzátok létre azokat a koncepciókat, amelyek felszabadítanak titeket és másokat is. Ez a kreatív energia lehet, hogy nem tűnik valami nagynak a szemetekben, de ne hagyjátok, hogy ez lóvá tegyen benneteket, hogy felhagyjatok valamivel csak azért, mert nem tűnik grandiózusnak, ugyanis igazából a támogatás szikla szilárd hatalmává válik, nemcsak a ti életetekben, hanem másokéban is.

Miközben én, Kuthumi-Agrippa az Arany Sugár fényében állok, arra kérlek benneteket, hogy lépjetek be velem ebbe a sugárba, hogy megmutathassam, hogy a felszabadulás sugarai miképpen visznek el egy utazásra benneteket olyan világokba, ahová már nagyon sok éve vágyakoztok eljutni. Én vagyok minden tanítók tanítója és készen állok a világra segíteni azokat a szent munkákat, melyeket kész vagytok integrálni és megemészteni. Ennek eredményeként a csatornám és azok a kulcs személyek, akik szorosan együttműködnek vele vagy hajlandóságot éreznek erre, átesnek egy erőteljes beavatáson, ami a tizenkettes szám rezgésein keresztül hat a maga négyszerességében, a nyolcas számon keresztül a maga négyszerességében, a négyes számon és az egyes számon keresztül a maga négyszerességében. Ezek az energiák szétzúzzák az érdemtelen energia birodalmait, az áldozati tudatosság, a szegénység tudatosság, a feltételekhez kötött szeretet és az ítélkezés megnyilvánulásait, melyek akadályozták a feléjük tartó energia áramlását, ezzel a felétek tartó energia áramlását is.

Arra használom fel ezt az alkalmat, hogy valamennyiőtök előtt feltárjam, hogy elérkezett a ti időtök, hogy hasznotok legyen abból, amit a Fénymunkásokon keresztül idéztem elő, (a csatornámon keresztül és azokon a kulcs tagokon keresztül), akik az élet szent jelképeit alkotják körülötte. Mondtam már korábban és most megismétlem, hogy Kuthumi-Agrippa-ként egyedül rajta keresztül közvetítem az így előidézett tanításokat. Ne keverjétek össze Kuthumi energiáját ezzel az új fény erővel, amit megtestesítek – Kuthumi-Agrippa-ként! Létfontosságú, hogy ez az információ megtelepedjen a tudatos elmétekben. Oka van annak, hogy csakis egy valakin keresztül tevékenykedem jelenleg, az energia így koncentrálható a Fény már aktivált szent Gubói áramlásán keresztül. Az energiának ez a száznegyvennégy átjárója létrehozza azokat az ösvényeket, melyeken eljuttok az Arany Tudatosságba, ezen az ösvényen beavatást is kaptok különleges energiákba, melyekkel másokat segíthettek.

Azért viszlek át benneteket ezen a beavatáson, hogy feltárjam előttetek a tehetségetek, az értelmetek és a bájatok magasabb oktávjait, azt a lehetőséget, hogy más nézőpontból lássátok a testeteket és azért, hogy meghaladjátok a szegénység és áldozati tudatosságot, a feltételekhez kötött szeretetet, mert látnotok kell magatokat a magasabb rend birodalmaiból, a végtelen Szellem birodalmaiból, mert ez fog segíteni abban, hogy felszabaduljatok.

Amikor az ön-tudatosság állapotában tartózkodtok és jelen esetben most az ön-tudatosságra úgy utalunk, mint amikor az energiátokat visszahúzzátok, akkor folyamatosan azt erősítitek meg, hogy tehetetlenek vagytok, hogy nem vagytok elég képzettek. Ezek azok az energiák, melyeket folyamatosan megerősítve valóságossá tesztek. Az előttetek álló nehézség most abban áll, hogy úgy kell látnotok magatokat, mint a Mindenható Én Vagyok Jelenlét részét és ennek semmi köze az alsó egótok erősítéséhez vagy olyan álláspont képviseléséhez, amiben fenn hordjátok az orrotokat és másoknál nagyobbnak látjátok magatokat, mert ekkor eltévedtetek. Ez most olyan fordulópontja a fénynek, ahol mindannyiótokat egy arénába szólítunk egy különleges közösségként, hogy építsétek fel ezeket az energiákat, melyeket azért lesztek képesek mozgósítani, hogy lefektethessétek azokat a gyökeresen új alapokat, melyekről már szóltunk.

Azért hallgatjátok, figyelitek most a szavaimat vagy talán olvassátok a jövőben, mert ez a sorsotok. Eljött az idő az életetekben, amikor a fordulópont rátok talál és most verbális[szóbeli] megerősítést kaptok arról, hogy pont ott vagytok, ahol lennetek kell, hogy magasabb énetek létrehozott egy szinkronisztikus lehetőséget, amivel igyekszik rávenni titeket, hogy lépjetek tovább.

A Felemelkedés Átjárói sokkal gyorsabb iramban tárulnak fel, ezek a kapuk azok a fordulópontok, amelyekben a beavatások teljesülnek, ezek a beavatások pedig az ön-uralás folyamatai. Soha ne feledjétek, hogy a beavatások mini felemelkedések önmagukban és minden alkalommal, amikor uralmatok alá hajtjátok saját utazásotok egyik aspektusát, akkor felemelkedtek! Hogy a beavatás a pecsét a szíveteken, hogy teljesítettétek a gyógyulás egyik utazását, ami feljogosít arra, hogy belépjetek az összetartozás egy újabb birodalmába.

Lássátok be most, hogy elfogadtátok saját gyógyulásotok egy újabb szintjét, hogy mélyebbre hatolhassatok az énbe! Fejezzétek ki a szándékotokat Őrangyalotokkal együtt, hogy az előttetek álló napokban, hetekben és hónapokban vezetéshez jussatok, amitől megláthatjátok az igazságot, felismerhetitek saját hitelességeteket és eggyé válhattok vele!

Az Arkangyalok Szoláris Ligája/Szövetsége annak a szent megerősítésnek a mennyei jelenlétét képviseli, amit megerősítésként mondtam nektek arról, hogy most oda tartotok, ahová mindig is szerettetek volna eljutni. Ez most egy barátságos emlékeztető, egy gyengéd nógatás ennek az igazságnak az iránya felé. Megkaptátok a hívást, most induljatok!

Amikor a régi világ fátylai lehullanak, több minden nyilvánul meg azzal összefüggésben, hogy az élet változásai mire összpontosuljanak, és amikor a tudatosságotok belső megtestesülésein dolgoztok, akkor ennek hatására az élet külső megtestesüléseinek is muszáj változnia. Az élet társadalmi hálózatának valamennyi vonatkozása változik, minden felépítmény elem, amelyik szándékosan gátolja az emberiség azon képességét, hogy felül tudjon emelkedni az elerőtlenítő mintákon, el fog bukni, ezek a hajók zátonyra futnak, a világ változik, a Földanya vajúdik. Ti vagytok a bábái, az őrangyalai, a katalizátorok, a előőrs, az új élet ígérete új hajnalának horgonyai, ez mind ti vagytok és különböző időkben különböző szerepeket játszotok, de a legfontosabb az, hogy emeljétek fel a fejeteket és cselekedjetek, hogy ne féljetek az előttetek elterülő úttól, hogy bízzatok benne, hogy az adott helyzetben a megfelelő helyen vagytok és mindehhez csak annyit kell tennetek, hogy nekiláttok és bíztok az isten időzítésben, bíztok az élet szinkronicitásában.

Metatron arkangyal, Melchizedek nagyúr és St Germain lép most be ebbe a térbe, fejlett geometriai mintákat hoznak magukkal, melyekkel feloldják annak a negatív energiának az áramlását, ami megpróbálta megakadályozni azt a nagyobb áramlást, amit mi idéztünk meg a Fénymunkásokon keresztül, azokon a tanításokon keresztül, melyeket én, Kuthumi-Agrippa adtam át, Mária Magdolna, Guinevierre úrnő, Jezabel istennő és St Germain segítségével.

Ezeknek a geometriai mintáknak az erőteljes sugarai fényt bocsátanak ki. Ezek a minták tartalmaznak egy hangot, ami beszél a bennetek ébredező isteni természethez, letisztítja a pályát, az utat, hogy az energia pozitívan és bőségesen áramolhasson, bőven pozitívan mutassa meg, hogy a helyes utat járjátok, hogy hozzákapcsoljon minden olyan lélekhez, akihez sorszerűen kapcsolódnotok kell ahhoz, hogy biztosítsátok a fény fantasztikus rácsait, melyek újjászületnek, hogy biztosítsa helyzeteteket a változás katalizátoraiként, az új élet ígéretének horgonyaként.

A félelem nem az igazságotokat közvetíti. A félelem nem szabadítja fel és engedi el azt, ami a múltban meghatározta az életeteket, különösen nem, ha úgy érzitek, hogy ezek a meghatározások már nem rezonálnak azzal, ahol most tartotok, mert azzal, hogy elengeditek magatoktól azt, ami már nem ti vagytok, átalakultok, azt a bátorságot képviselitek, hogy elengeditek azt, ami valaha igaz volt és most elfogadjátok ugyanannak egy magasabb aspektusát, egy emelkedett tudatosságot, ami vezet titeket, ami az igazságotok felé kormányoz benneteket.

Most adjatok hálát mindenkinek, aki ma jelen volt veletek! Köszönjétek meg a folyamatos támogatást, amit kapni fogtok és lazítsatok annak tudatában, hogy ezek a változások okkal történnek és a sorsotokat képviselik és azt a fényt, amit most éreztek, a szeretetet, ami felétek árad, és ha ez rezonál veletek, akkor szívjátok magatokba és engedjétek el a múltat, a szellemetek szabadságának pedig hagyjátok, hogy felemelje a nézőpontotokat, kiemelje az életre vonatkozó felfogásotokat és elképzeléseteket a hétköznapokból, a korlátozó társadalmi törvényeken és más úgynevezett etikai struktúrákon túlra, melyek hamis identitások rendszeréhez kötöttek titeket. Öleljétek magatokhoz gyarapodó képességetek minden jellemzőjét és kérjétek, hogy ez minden nap nyilvánuljon meg előttetek tökéletes, harmonikus és varázslatos módon!

Az általam megidézett energiák folyamatosan begubóznak benneteket december 21-jéig bezárólag. Amennyiben ezeket az energiákat az előbbi idővonalon halljátok vagy olvassátok, akkor ugyanilyen időtartam fog rátok is vonatkozni, hogy begyűjthessétek ezeket az energiákat, hogy megszabadulhassatok és nem szükséges hozzá más, mint nyitott elme, készséges szív, bátor lélek és az a belső tudás, hogy a helyes úton jártok.

Én, Kuthumi-Agrippa kiterjesztem felétek a bölcsességemet és a szeretetemet, védelem és támogatás gyanánt, és azt kérem, hogy továbbra is bízzatok benne, hogy minden rendben van és úgy is marad a világotokban! Itt vagyunk, örökké jelen vagyunk, mellettetek állunk minden lépéseteknél az úton. Most pedig induljatok neki saját utatoknak, segítsetek abban, hogy segíthessünk nektek, azzal, hogy ezt megengeditek!

Vegyetek egy mély lélegzetet, fújjátok ki teljesen, miközben engeditek a testeteket ellazulni, és hogy befogadja ezt a fény infúziót, ami továbbra is érkezik felétek, hatvan perces időtartamokban minden három órában. Ezek gyógyítások, vagyis legyetek türelmesek, ha nem kitartóak! Veletek ünnepelünk, együtt járjuk az utat és a kezeteket fogva fegyverkezünk fel a fény világával. Itt az idő, tegyük mássá a világot! Tudnotok kell róla, hogy másnak születtetek, mert az olyan mások, mint ti, képesek a valódi változásra és a szavamat adom, hogy veletek maradok.

Kuthumi-Agrippa vagyok, a Szoláris Arkangyalok Királya és örökké jelen vagyok. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...