Kuthumi - Egyiptomi alkímia beavatás 1

Kuthumi: Egyiptomi alkímia beavatás 1

223181_365501460216168_1548823528_n.jpgKözvetítette: Michelle Eloff (08.04.07)

Forrás: lightweaver

Fordította:  Mácz Annamária

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.
____________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra az átalakulás, átláthatóság, autentikusság és igazság áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, az ünneplés örömteli időszaka ez. A Tudatosság alkímiájába tett utazás kezdete ez, valamint az Alkímia tudatosság megértésének integrálásáé. Mélyreható utazás ez az Arany Szívcsakrába, és az Arany Szívcsakrán keresztül, ami életre kelti a tudatosság kódjait mindannyiótokban, akik úgy döntöttetek, hogy belevágnak ebbe a szakrális utazásba, amely az Akasha fénykönyvtárak Egyiptomhoz kapcsolódó részéhez tartozik, és elvezet [benneteket] saját egyedi származásotokhoz.

Ez a konkrét utazás megvilágosítja az emberiséget azáltal, hogy ti úgy döntöttetek, hogy megtapasztaljátok a megvilágosodáshoz vezető, saját, egyéni utazásotokat. Itt az idő, mikor Merlin nagyúr és én, Kuthumi elhozzuk a beavatási kódok újabb szintjét mindannyiótoknak, ami új életet lehel a Bőség Csakrákba, amelyek a 7:7:7 ünnep idején kerültek lehorgonyzásra a Földön, 2007. július 7-én. [ 7:7:7 A kvantumfény, az univerzális mágia, csodák és manifesztáció galaktikus lehorgonyzása: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-777-kvantumfeny-az-univerzalis.html?m=0  ]

Minden egyes lépés, amit ti Fénymunkásokként tesztek saját utatokon az ön-meghatalmasítás, ön-tudatosság, ön-ismeret, és ön-szeretet felé, megerősíti a planetáris tudatosság energiatestét. Ez közelebb juttat benneteket a Föld Anya, az Anya Természet által kibocsátott rezgésekhez, és mindenhez, ami környezetetek természetes aspektusát alkotja.

Az energia integrálásának ezen időszaka, ami a felemelkedés második hullámára készít fel benneteket, kitaszít minden olyasmit a szervezetetekből, ami köztetek és a Föld Anya, illetve köztetek és a Kozmosz között az elkülönültség érzését keltette, vagy kelti. Ez a tisztítás-féleség egyben újra összekapcsolódás is, minden benned létező isteni aspektussal, valamint a rajtad kívül létező isteni aspektusokkal is. Nem érthetitek meg teljes mértékben isteni aktív természeteteket, más szóval, a DNS-eteket, amíg nem kapcsolódtok össze a bennetek létező egy-séggel, és mindennel önmagatok körül. Megkezdjük az erőteljes utazás első szakaszát a Tudatosság Alkímiájába, a tudatosságon belül létező alkímiába, magába az alkímia tudatosságba, ahol [meg]láthatjátok, hogy hogyan létezik az alkímia kollektív rácsként mindenben. Arra eszmélsz, hogy a nagyszerű Hatsepszut királynő jelenlétében állsz. Ez a gigantikus erejű lény azért jött el most hozzád, hogy különösen a szívcsakrádon és napfonatodon keresztül együtt munkálkodjon veled, segítsen jobban megérteni, hogy hogyan hasznosítod az erődet. A fény integrálása az általam említett két csakrába az a hely, ahol a bőség csakrák első garnitúrája aktiválódik.

Összesen 144 bőség csakra van. Az első 44-t a torok csakra kreatív központjának ereje őrzi. A maradék 100 pedig gerinccsigolyáidban van. Mindegyik csigolya hordoz egy kulcshoz hasonló kódot, ami megnyitja a benned lévő dimenziókat, amelyek összekapcsolódnak azokkal a dimenziókkal, amiket magadon kívülinek érzékelsz, és így egy új kommunikációs rendszer alakul ki az én és az összes benned lévő, és rajtad kívüli élet között. Amint újra kigyúlnak ezek a bőség csakrák, és a szenvedély 144 lángja harmonikusan lángol ezekben a pontokban, úgy fogjátok találni, hogy a legyengítő, bénító félelmeken való átlépési képességetek rendkívül erőteljessé válik. Kezditek megérteni, hogy a félelem önmagában is figyelem elterelés. Olyan illúzió, ami azért jött létre, hogy elvonja a figyelmeteket. Számos alkalommal beszéltem már az életetekben létező különböző elterelő mozzanatokról, amelyek valójában szeretteim, nem mások, mint a számos kísértés, amelyekkel szembe kell néznetek.

A kísértések elterelnek benneteket, minden elterel, ami elmozdít benneteket az igazságotokból. Mindaz, ami kilök benneteket a középpontotokból, az egyensúlyotokból, harmóniátokból, békétekből, örömötökből - az elterelés, az alsó egótok kísértése. Énetek félelemmel telt aspektusai, amelyeket a kiábrándulás régi paradigmájának mátrixa irányít, ezek térítenek el titeket. Ezek az aspektusok keresik annak lehetőségét, hogy megfosszanak benneteket hatalmatoktól. Okkal nevezem a kiábrándulás mátrixának, mert ez a célja, mondhatni rezgésének funkciója, képzeljetek hát el ebből a régi paradigmás mátrixból kifelé pulzáló energiaszálakat, amelyek a gyökércsakrátokon keresztül hatolnak belétek. Ennek az az oka, hogy ez az életben maradásotok központja, az a központ, amelyik összeköt benneteket a Földdel, amelyik összeköt benneteket a családdal, ez a központ az, amellyel összekapcsolódtok, hogy otthon tudjátok magatokat érezni, hogy úgy érezzétek, kapcsolódtok és kapcsolatban álltok a szeretettel, fizikai formában, mint például egy család, egy közösség, egy törzs és így tovább. Amikor ez a rezgés, vagy ezek az energiaszálak beivódnak gyökércsakrátokba, az gyakran kiábrándultságot szül, és a hitetek megtörik, feltámadnak a félelmek, és a hitetlenség, a diszharmónia, a kapcsolat hiánya, az erőtlenség, és a kiábrándultság tölti el a lényeteket, és ekkor tapasztaljátok meg a kétséget, a hitehagyottságot, a bizalmatlanságot, a félelem markában vagytok, és ez teljesen elvon benneteket attól, ami az eredeti célotok, és attól, ami a célotok lesz.

Függetlenül attól, hogy mi a saját utatok, az összes Fénymunkás kollektív célja a bolygótokon az, hogy elérjétek azt az igazságot, ami teljesen kiszakít benneteket a félelem mátrixából. A félelem, ahogy ti ismeritek, a hiánytól és a veszteségtől való félelem egy hazugság, egy illúzió, és Hatsepszut királyné most a bizalom és hit új hullámát hozza el mindannyiótok számára. Balján Merlin nagyúr áll, én, Kuthumi pedig a jobbján állok, szívcsakrátokba és a napfonatotokba irányítjuk ezt az energiát. Az energiát a torokban összpontosítjuk, ahol aktiválódik az első kilenc bőség csakra, ez felkavarja benned annak belső tudását, hogy mindig végtelenül támogatunk, szeretünk és vezetünk titeket, és soha, egyetlen szükségletetek sem marad kielégítetlen, ha 100 százalékig arra összpontosítotok, hogy az igazságotokban maradjatok, a középpontotokban, és ha arra a célra összpontosítotok, hogy teljesen meghatalmasodottan középpontotokban maradjatok. Stabilizáló energiátok magja az, amit középpontotoknak nevezünk, a bátorság pálcája, és hogy segítsünk vizualizálni, a szemléltetés kedvéért mondjuk azt, hogy ez a gerincetek, a gerincetek ez az erőteljes rúd, ez a középpontotok gerince, a bátorság pálcája, ez a ti fényrudatok.

Arra kérlek most benneteket, hogy egy pillanatra hunyjátok le a szemeteket, ha még nem tettétek meg, és vigyétek a figyelmeteket a gerincetekre, és képzeljétek el azt erősnek, fénnyel teltnek, minden egyes csigolyátok rezonál egyedi lélekhangotok szent jelével, egyedi DNS frekvenciátokkal. Minden alkalommal, amikor úgy érzitek, hogy feladjátok, amikor kétségeitek, félelmeitek támadnak, azonnal vigyétek a figyelmeteket a gerincetekre, képzeljétek el lángoló fényrúdként, egy kőkemény támogatást nyújtó botként, egyenesítsétek ki a testeteket, egyenesítsétek ki a gerinceteket, és lélegezzetek egyenesen bele, kérjétek a Végtelen Forrást, hogy töltse fényét a gerincetekbe, és akkor és ott erősítsétek meg, hogy igazságotok bennetek létezik, és egyetlen külső forrásnak sincs hatalma kimozdítani benneteket abból a középpontból.

A szabadsághoz milliónyi út vezet. Az igazságnak annyi ösvénye van, ahány emberi lény él a bolygótokon, azon egyszerű okból, hogy minden egyes lélek a saját egyedi igazságát testesíti meg. Az egymással rezonáló rezgések teremtik meg a különféle kollektív képeket, amelyektől úgy tűnik, hogy bizonyos emberek ugyanazt az igazságot követik, ám a közösségen belül minden egyes lélek egyéni perspektívával bír erről az igazságról, egy-egy egyedi nézőponttal, és minél inkább felismered azt, hogy mi is a te igazságod, annál könnyebben vonzod majd magadhoz azokat, akik igazán együtt rezonálnak a te autentikus igazságoddal, és a benned létező tudás teszi ezt lehetővé.

Érezd hát ismét ezt az erőt a gerincedben. Most képzeld el, amint szívcsakrád elülső és hátsó részébe erőteljes energia szivárog, és képzeld el, amint szívcsakrád kiterjed, miközben ez az erő feltölti. Ugyanez kezd megtörténni a napfonatodban és torokcsakrádban is. Amint ezek az energiák kiterjednek fényükben, erejükben, tudatosságukban, és szenvedélyben, én, Kuthumi, Hatsepszut királynő és Merlin nagyúr aktiváljuk az első kilenc bőség csakrát a torok és a szívcsakrádban, valamint napfonatodban, és lehorgonyozzuk ezeket a szimbólumokat Hatsepszut királynő szent templomában.

Nyisd meg csakráidat és az energiádat ezen beavatás befogadására. Lélegezz a csakrákba, lélegezz gerinceden keresztül ki és be, és érezd, ahogy ez az erőteljes energia gyökeret ereszt gyökércsakrádban. Érezd, amint kiterjed csípődre. Érezd, amint lefolyik a lábaidon, egyenesen a talpaidba, majd a Föld Anyába, erősen leföldelve téged a földbe, pont annyira, amennyire a mennyekben vagy [rögzítve].

Ezt az aktiválást megelőzően az elmúlt huszonkét napban felkészítettünk téged ennek az energiának a befogadására. Egy huszonkét napos elengedésen vagy túl, fizikailag, érzelmileg, mentálisan és intellektuálisan, hogy befogadhasd a tudatosság ezen új szintjét, azon tudatosságét, ami az alkímia megértéséhez, és így a tudatosság megértéséhez szükséges erőteljes kulcsokat testesíti meg.

Amint az első kilenc bőség csakra aktiválódik torkodban, újabb huszonkét órás rezgés integrációban lesz részed, amiben én, Hatsepszut és Merlin nagyúr idézünk elő. Mindazonáltal, további huszonkét hónapot vesz majd igényben, hogy teljesen integráljátok annak tiszta [és] tudatos megértését, hogy mit is jelent a bőség és hogy hogyan segít az alkímia energiája integrálni a bőség összes formáját.

Végy mély levegőt az orrodon keresztül, behúzva ezzel az energiát a gerincedbe, végig, le a gerinced mentén, és miközben kilélegzel, érezd az energiát belépni a Föld Anya testébe és add át neki összes a bőséggel és az alkímiával kapcsolatos tudatos és tudatalatti félelmedet, aggodalmadat, nyugtalanságodat, hiedelmedet, attitűdödet és észlelésedet, mindazt ami korlátoz és akadályoz téged. Ha most semmi konkrét dolog nem jut az eszedbe, akkor csak nyilvánítsd ki a szándékodat, hogy mindaz, ami korlátoz téged, áramoljon ki a sejtjeidből, egyenesen a Föld Anyába, ő a te átváltoztató szövetségesed. Ha az energia átalakul és visszatér hozzád, amint az az elkövetkezendő 22 órában megtörténik majd, az első kilenc bőség csakra kilenc lángja a torokcsakrádban is aktiválódik. Ezek a lángok a szenvedély fényei, útmutató fények; a fáklya az éj sötétjében.

Ehhez a kilenc lánghoz és kilenc bőség csakrához mind kapcsolódik egy-egy beavatás, amelyekben majd szintén részesültök. Mindegyik beavatás számos módon fedi majd fel magát előttetek. Legyetek éberek, figyelmesek és tudatosak. Kommunikáljatok a felsőbb énetekkel, és minden lénnyel, az angyalokkal, és a veletek dolgozó segítőkkel. Kapcsolódjatok össze és kommunikáljatok a Föld Anyával, az elemekkel, a Természet Anyával, az Ég Atyával, a Nap Atyával és a Hold Anyával. Hozzátok be ezeket az energiákat mind a magatokba, hogy tényleg megtapasztalhassátok önmagatok összes aspektusát. A bőség minden életformában létezik, és amikor valamelyik részetek lekapcsolódik az Énről, Istenről, az Istennőről, a Természet Anyáról, a Föld Anyáról, az Ég Atyáról, a kozmoszról, akkor valamitől megfosztod önmagadat, és a bőség hiányzik az életedből. Hogy bőségesen megtapasztalhasd a bőséget, hogy tényleg megértsd az Alkímiát, és hogy tudatos alkimista mesterré válj, újra össze kell kapcsolódnod az élet összes aspektusával, az élet összes aspektusa életet ad és teremt. Az egy-ségbe való visszatérés az életbe való visszatérés.

Nos, szeretteim, amíg fókuszotok továbbra is a gerinceteken nyugszik, és mi aktiváljuk a torkotokban lévő kódolásokat, közben előkészítünk benneteket egy „halálra”. Az első lépés ezen az úton a „halál”; meghaltok mindannak számára, amivel az elmúlt 22 napban dolgoztatok, ami nem támogat benneteket, és felkészültök az Arany Szívcsakrán keresztüli újjászületésre. Az Arany Szívcsakra az az edény, amelyen keresztül az Alkímia gyakorolható, mert az erőteljes feltétel nélküli szeretet e kamrájában találtok rá legbelső erőtökre. Az ítélkezés, a feltételes szeretet, a szegénység tudatosság, az áldozat tudatosság és minden más korlátozó aspektus megfoszt benneteket az erőtöktől, a hatalmatoktól, és attól a képességetektől, hogy teljes életet éljetek.

Annak oka, amiért a világotok ekkora bajban van, az elkülönültség; az elkülönültségbe vetett hit. A dualitás a külső világotokban létezik, abban amit önmagatokon kívül láttok, a női és férfi, az éjszaka és a nappal, a jó és a rossz, a fény és a sötétség. Bennetek annak lehetősége létezik, hogy megtapasztaljátok a polarizált világot, mint egyesült lény, mint androgün lény, férfi és nő egyben. Az én sötét aspektusait felemésztette a fény. Gyengeségeitek erőségeitekké váltak, ti pedig a játék mestereivé lettetek. Talán azt kérdezitek, „Ez történik, mikor felemelkedem? Visszatérek a többi világba, és magam mögött hagyom a Földet?” Néhány embernél talán így lesz, mindazonáltal sokan közületek a Földön maradnak és számukra elkerülhetetlen, hogy ezután másfajta utazást éljenek át. Azt teszitek majd, amit prédikáltok, méghozzá olyan mértékben, hogy példamutatásotok, amellyel megmutatjátok az emberiségnek, hogyan lehet teljes egységben és egyensúlyban élni, kiszűrődik a külső világba, és az általatok megtapasztalt élet teljesen más világnak tűnik majd, mint az a világ, amelybe beleszülettetek. Ahhoz hogy mester beavatott és beavató légy, először is meg kell hoznod a döntést, hogy belevágsz ebbe az utazásba. Ha szeretnétek jönni, mi ott leszünk mellettetek, előttetek, mögöttetek, alattatok, és felettetek, biztosítjuk, hogy szándékaitok valóra váljanak, biztosítjuk, hogy amit kerestek, az feltárul előttetek. Nem kérünk mást, csak a szándék tisztaságát, a célotok, az igazságotok, a késztetéseitek és tetteitek őszinteségét és tisztaságát. Legyetek sziklaszilárdak, és ami feltárul előttetek, az nem csak az életeteket, hanem az egész esszenciátokat is megváltoztatja majd.

Ez nem olyasmi, ami egyik napról a másikra történik majd. Türelem és kitartás kell hozzá. A belélegzés és a kilélegzés ciklusára való érzékenység kell hozzá. Olyan időszak szükséges hozzá, amikor újra megismertetitek önmagatokkal a világ esszenciáját, önmagatokban, és magatok körül. Fontos prioritás mindannyiótok számára, hogy időt szánjatok arra, hogy visszavonuljatok, és kölcsönhatásba kerüljetek a természettel, kölcsönhatásba önmagatokkal, hogy csendben legyetek, hogy teremtsetek, hogy hidat verjetek a dualitás káoszán keresztül.

Mindannyian, akik most részt vesztek ebben, katalizátorai vagytok ennek a nagyszabású változásnak, mert ha egyszer ezek a kódok aktívvá válnak bennetek, akkor nagyon nehéz lesz valaha is visszatérnetek a régi módszereitekhez, egyszerűen azért, mert azokat kellemetlennek és kényelmetlennek találjátok majd. Ha a kiábrándultság, a kapcsolat hiánya, a diszharmónia ismét felüti a fejét, akkor elviselhetetlen lesz, annyira elviselhetetlen, hogy szánt szándékkal visszatértek a fénybe, oda ahonnan származtok, mert tudtok annál jobbat, tudjátok, hogy létezik, tudjátok, hogy nincs helye az önelégültségnek, nincs idő a halogatásra, és a kifogásoknak abszolúte nincs tere benned és a világodban.

Jezabel istennő átadott egy információt, amelyet ugyanakkor Merlin nagyúr is átadott az üzenetében, ebben arra emlékeztetett benneteket, hogy az utatok 70%-ban mostantól fényt kell manifesztálnotok az életetekben. Időtök 30%-a megmaradt nektek arra, hogy dagonyázzatok abban a nyomorúságban, amit csak választotok, az időtök 30%-ban foglalkozhattok a sötétséggel és a tudatlansággal, ám az időtök 70%-t azzal kell töltenetek, hogy megbecsülitek, élvezitek a fényt, és éltek benne. Ez előkészít benneteket arra az időszakra, mikor ezt az arány eltolódik 90% fény – 10% sötétség értékre. Még rengeteg tennivaló van szeretteim, miközben az energiám rezgése, Kuthumiként növekszik, és mi mind együtt dolgozunk az energia növelésén a felemelkedés második hullámáért, sokan kértétek azt, hogy az utazásotok felgyorsuljon, és ha most egyike vagy azoknak, akik ennek a folyamatnak a részesei, akkor ez a válasz a szándékodra.

Mindaz, amit az Egyiptom földjére tett utazásunk közben teszünk, segítség mindannyiótok számára, hogy visszakövetelhessétek az Arany Csakra Arany Tudatosságának Arany Gyermekét. Ez a ti első lépésetek az Alkímia Tudatosság átölelésében. Szánjatok rá időt, hogy tudatosan foglalkozzatok azzal, ami napi szinten foglalkoztat benneteket, és ami bármilyen korlátozást, hiányosságot erősít meg, bármivel, ami a feltételekhez kötött szeretetet tükrözi vissza, ami a szegénység tudatosságát képviseli, vagy a kiábrándultság mátrixának bármely más aspektusát. Ne legyetek engedékenyek ebben a gyakorlatban, mert ha így tesztek, nem fogjátok learatni az összes gyümölcsöt, és azt a hasznot, amelyet kínálunk nektek. Hatsepszut királyné fénnyel borít be benneteket ehhez a gyakorlathoz. Irányt mutat energiáitok számára, és elhozza nektek a gyógyulás kulcsait, amint elengedtek mindent, amint bátran szembenéztek a kiábrándultság régi paradigmájával és búcsút intetek neki. Amint „meghaltok” ennek a világnak a számára, Ő veletek lesz, mint ahogy jelen lesznek a csodálatos Királyok Völgyének hatalmas királyai is, hogy üdvözöljenek benneteket a bőség új világában.

Ezek a nagyszerű királyok felfedik egyúttal az alkímia azon kódjait is, amelyeket már készen álltok befogadni, és amelyeket csak akkor lesztek képesek használni, ha 100%-ig eltökéltek vagytok afelől, hogy magatok mögött hagyjátok a félelmeteket, és a fény igaz vezetőinek útját kövessétek. A fényetek még több fényt gyűjt. Ez pedig kiterjeszti a fényt a korlátozott tudatosság összes paradigmájába, hogy a kiutat keresők számára lehetőséget nyújtson arra, hogy belépjenek fényükbe, és magukhoz ragadják hatalmukat. Nem azért vagytok, hogy megtérítsetek bárkit is, csak azért vagytok, hogy azt tegyétek, amit prédikáltok, mutassátok az utat, éljétek meg ezt az igazságot minden módon, és ugyanakkor engedjétek meg magatoknak, hogy emberek legyetek, hogy megtapasztaljátok az emberi élményt anélkül, hogy elveszítenétek az éneteket. Óriási kihívás sokatok számára, sőt valójában mindannyiótok számára, de biztosíthatlak benneteket afelől, hogy amit választottatok, az a felszabadulás hihetetlen útja, olyan út, ami felfedi előttetek isteni természetetek fényét. Kioldja a DNS-etekben lévő kódokat, amelyek arra várnak, hogy felfedezzétek, majd kifejezzétek őket. Drága lelkek, ha készen álltok, akkor tartsatok velünk a jövőbe, az alkímia tudatosság fényébe. A tudatosságotok az átalakulás erőteljes eszköze. Arra kérlek benneteket, hogy tűnődjetek el ezen az igazságon. Keressetek és találtok, kérjetek és megadatik néktek. A tudás ott van mindenütt, azért hogy megosszák. Szánjátok rá az időt, hogy kiterjesszétek a tudásotokat és tegyétek fel a kérdéseiteket. Szánjatok rá időt, hogy tudatosabbá váljatok az énetekre és a körülöttetek lévő világra, mert minél többet tudtok magatokról, annál többet tudtok az életről, és ez meghatalmasít benneteket, ez életet adó energia, ami segít folyamatosan energetizált állapotban tartani benneteket, és segít ezt megosztani másokkal.

Vegyél mély lélegzetet az orrodon keresztül, és nyomd le az energiát a gerinced mentén, kilélegezve a Föld Anyába. Szánj rá most csak egy pillanatot, hogy megengedd, hogy a Föld Anyából érkező energiák feltöltsék a testedet és energiáidat, én, Kuthumi, Hatsepszut királyné és Merlin kiterjedünk hozzátok. Használjátok a harmadikszemedet, hogy kapcsolatba lépj a szentséges Királyok Völgyének összes királyával, az ő összes fényaspektusuk üdvözöl téged, és segít felkészülni az Arany Szívcsakrán keresztüli születésre, ami az elkövetkezendő 22 órában történik meg.

Minden alkalommal, amikor úgy döntesz, hogy dolgozol ezekkel az energiákkal, amelyekről épp most beszéltünk, ugyanezt a „halált” és „születést” éled majd meg egy mélyebb szinten, ezért aztán játszd végig ezt a folyamatot annyiszor ahányszor csak szükségét érzed, és addig, amíg csak szükségét érzed.

A kilenc beavatás aktiválódott a napfonatodban, a szív- és a torokcsakrádban, az út tehát hivatalosan aktívvá vált.

Képzeld el, amint az autentikus éned fénye kiterjed a testeden keresztül, kiterjed a testeden túl és létrehoz egy aranytojást körülötted, feletted, alattad. Terjeszd ki ezt a tojást a Föld Anya testébe, terjeszd ki a Föld Anya teste köré, és pihenj meg abban a tudatban, hogy a Föld Anya támogat és megtart téged, védelmez és óv, mert az autentikus éned ugyanezt teszi ővele.

És így van ez szeretteim, átölelünk benneteket az alkimista mester erejével. Még több életet lehelünk első kilenc bőségcsakrátok kilenc lángjába, mindegyik láng egy-egy beavatást jelképez. Legyetek mindig egyek az igazságotokkal. Engedjétek meg, hogy ez a tudás ösztönözze a tetteiteket, gondolataitokat, és szavaitokat, és legyenek mindezek mindig összhangban a Minden Létező legmagasabb akaratával a világ fényében. Legyen egy a kozmosz akarata és a tiétek, a Föld Anyáé, a Természet Anyáé, és az Ég Atyáé.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség aranysugarának chohanja, megtartalak ebben a fényben, és összekapcsollak a fényrudaddal; a gerinceddel. Lepecsételjük most ezt az aktiválást Hatsepszut kódjaival. Lélegezz be mélyen, és miközben kilélegzel, lassan húzd vissza a tudatosságodat a testedbe. Amikor kellőképpen le vagy már földelve, szánj rá egy pillanatot, és érezd meg, hogy mi történik a testedben és körülötte, és légy nyugodt.

Az összes szeretetem örökké veletek van. Adonai.

Az Egyiptomi alkímia sorozat következő része:

Egyiptomi alkimia beavatás 2 2008. április 8

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptomi-alkimia-beavatas-2.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...