Kuthumi - Egyiptomi alkímia beavatás 2

 Egyiptomi alkímia beavatás 2

30fae8dab6be652f6f8a2bffd488dea7.jpgMichelle Eloff© közvetítése által Johannesburg – 2008. április 8.

Forrás: lightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Az Egyiptomi alkímia sorozat előző része:

Egyiptomi alkímia beavatás 1

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptomi-alkimia-beavatas-1.html?m=0

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra a szeretet, a fény, a világosság és a megértés áldásait.

Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, üdvözlünk benneteket a második Alkímiai Beavatás fényében. Ez a különleges utazás Karnak Templomaiba visz titeket. Ez a bizonyos templom különösen erős, a Nap Istennőinek fényével van telve. Itt válik lehetővé, hogy találkozhassatok Szekhmet Istennővel és ő az a hatalmas istennő, aki elősegíti majd felébredésetek mély érzését a napcsakrátokon keresztül. A napcsakra a gyökér és a szakrális[szex] csakra között helyezkedik el. Ezt a különös csakrát pár éve már aktiváltuk, mégis minden évben mondhatni ez a csakra feljavítatik a Szoláris Esszencia Nap erejét behúzva.

A nap erő a Nap Atya fényén keresztül árad hozzátok. Ez a különleges energia az, ami aktiválja a tudás, a szeretet és a bölcsesség lángjait lényetek alsó csakráiban. Sokan az alsó csakrákat a harmadik dimenziós anyagi világ tudatlanságával, bujaságával, elerőtlenítő kicsapongásával azonosítják. Ez nem teljesen igaz. Az alsó csakráitok, mondhatni 'véletlenül' észlelhetők rosszként, pusztán azért, mert a harmadik dimenzió világától a leginkább érintettek. Alsó csakráitok éppen annyi fényt tárolnak, mint a felsők, és a felsőket éppúgy érintheti a negativitás, mint az alsókat. Túl sokat tartózkodni a felső csakrákban éppen annyira egészségtelen, mint az alsókban, a mértéktelenség bármely csakrában egyensúlytalansághoz vezet. A kulcsszó, drágáink, mindenben az egyensúly. Hadd emlékeztesselek benneteket, hogy ez nem a fény és a sötétség közti egyensúly, hanem a maszkulin és feminin erő közti egyensúly. Ennek eredményeként az életetek összes további része az egyensúly természetes állapotába kerül.

Az első Alkímiai Beavatás alkalmával már röviden érintettem az egyensúlyi állapot fontosságát, és azt, hogy ez mennyire segít a középpontotokban maradni. A testetekbe kerültetek, hogy megérezzétek a gerincetekben, a gerincoszlopotokban rejlő erőt, és most eljött az ideje, hogy az erőtök következő szintjére lépjetek, a nap erő szintjére. Azt is említettem a dualitással kapcsolatosan, hogy valójában legalább annyira külső, mint amennyire belső részetek. Nem kell 50%-ban jónak és 50%-ban rossznak lennetek ahhoz, hogy egyensúlyban legyetek a külső világgal. A legfontosabb – ahogy épp most mondtam -, hogy egyensúlyt teremtsetek belsőtök férfias és nőies, maszkulin és feminin része közt. Semmi köze a ’jó és rossz’-hoz, a ’fény és sötétség’-hez. A külső világ az a hely, ahol érzékelitek és megtapasztaljátok az olyan dolgok dualitását, mint az éjszaka és nappal, a férfi és nő, fekete és fehér. Külsőként jelennek meg, nem szükséges belülre hozni ezeket azért, hogy egyensúly és harmónia legyen a külső világgal. Ne feledjétek, hogy a külső világotok éppen most teljesen nélkülözi az összhangot. Kiegyensúlyozatlan, beteg és a diszharmónia állapotában van. Az utazásotok célja az, hogy belül tökéletes harmóniát teremtsetek, a harmónia maradéktalan viszonyait, feltétel nélküli szeretetet, kölcsönös tiszteletet és a maszkulin és feminin boldogságát belsőtökben. Lehetetlen a természetes harmónia bármiféle külső világbeli kapcsolatban egy férfi és egy nő között vagy azonos neműek között, ahol maszkulin és feminin kapcsolat tapasztalható meg, amíg belül civakodás, konfliktus van a maszkulin és a feminin között, amíg hiányzik a párbeszéd vagy hatalmi harc dúl.

Szóval most újra megismétlem, hogy minden veletek kezdődik és veletek végződik. Harmóniát kell teremtenetek önmagatokkal, az Énetekkel, ön-szeretetet, ön-elfogadást, ön-tiszteletet, ön-tudást, ön-figyelmet [kell teremtenetek,] és ha így tesztek, akkor ez visszatükröződik rátok a külső világban. A tündérmese a belsőtökben található, a 'boldogan éltek, míg meg nem haltak' belül van. Sokan úgy vélhetitek, hogy talán emelkedhet az energiátok, ha kívül keresitek azt a férfit vagy nőt, aki teljessé teszi az életeteket, azt a munkát, amelyik gazdaggá és boldoggá tesz, azt az otthont, amelyik jobb kedvre derít és békét hoz. Ezekből soha és semmi nem érhető el kívül. Csak belülről teremthetsz meg bármit is. Életfontosságú, hogy megértsétek ezt, szeretteink, mivel ez a különleges Nap Beavatás, ami a második Alkímiai Beavatás, olyan nap erőt hoz el, ami szó szerint elégeti az illúzió mindazon fátylát, amelyet olyan elragadóan tartotok a helyén csak azért, hogy érezzétek az általatok teremtett komfort zóna biztonságát és meg kell ismételjem néhány ismerős szavamat, ha ezerszer hallottátok is, mert nyilván újra hallanotok kell! Messze jobb megtapasztalni a komfort zónából való kitörés rövid távú kellemetlenségeit, mint a komfort zónában maradás hosszú távú kényelmetlenségeit. Semmi nem változik, amíg másként nem döntötök. Ezért mondtuk, hogy a változás veletek kezdődik, vágyatok teljesül. A világegyetem a cselekvést támogatja. Segíts magadon és Isten is megsegít! Kedveseink, csak rajtatok múlik, hogy megtegyetek, megváltoztassatok mindent, ami az erőtökből – a nap erőtökből – telik. Ha boldogtalanok vagytok, álljatok meg, tekintsetek a jelenlegi helyzetre és válasszátok a változást! Egy aprócska változtatás hosszú távon óriási hatással járhat. Semmilyen változás nem lehet oly csekély, hogy valamilyen hatása ne lenne. A változás lehet olyan apróság, mint hogy fegyelmezitek a magatartásotok, tudatossá váltok arra, hogy mire is összpontosítjátok a mentális energiátokat és a szándékaitokat. Újra megismétlem, minden szavam életfontosságú és meg kell értsétek, hogy sikeresen integrálhassátok a második beavatást!

A Mester Alkimista nem lehet önelégült. A Mester Alkimista egy pillanatra sem fetrenghet az önsajnálatban vagy kételkedhet cselekedeteiben, elhatározásaiban és szándékaiban. A Mester Alkimista az összes történést az elme és szív olyan egyesített nézőpontjából szemléli, hogy hajszál pontosan tudja, az átalakulási folyamatnak mikor kell kezdődnie. Az Alkimista képes az én összes közönséges minőségét arany tudatossággá, erővé, hatalommá, tisztasággá, tudássá és bölcsességgé egyesíteni. Szóval ti alkimisták vagytok-e vagy áldozatok? Akarjátok-e folytatni a szakadatlan sírás-rívást a szomorú sorsotokról? Folytatni akarjátok-e annak folytonos megerősítését, hogy milyen szerencsétlenek vagytok, mennyit nélkülöztök és mennyi komisz elbánásban van részetek? Elég a link dumából, ez mind csak az önsajnálatotokat kényezteti! Tehát töröljétek le a sajnálkozó vonásokat és ünnepeljétek azt, amitek van! Ünnepeljétek azt, ami belül van, az erősségeiteket, a tálentumotokat és a tehetséges vonásaitokat! Az emberek azért érzik magukat bénultnak és azért nincs halvány fogalmuk sem a céljaikról és tehetségükről, mert a nap erő szilánkokra tört bennük és képtelenek megtalálni. Az igazság fénye képtelen áthatolni a törmelék és képtelenség ezen sűrűségén és nem tudja a napcsakrát elérni.

A napcsakra az alsó csakrák közt található annak a tulajdonságának köszönhetően, hogy képes a nap erőt sugározni a felső csakrákon át és a gyökércsakrán keresztül a Föld Anyába olyan erősen, hogy a tudatosság multidimenzionális átjáróin keresztül felgyorsulva tudjon áthúzni és autentikus énetek elé állni. Az autentikus énetek az a részetek, amelyik kizárólag csak az igazságot tűri el. Az autentikus énetek nem támogatja a kifogásokat, a tagadást vagy az én bármilyen hazugságát és az a részetek, amivel eggyé akartok válni. Mindannyiótoknak felgyorsított beavatást adunk át. Amit nektek, Fénymunkásoknak adtunk át az utóbbi három évben, azt harminc éve tanítjuk. Gondoljatok bele, hogy nem sok idő maradt hátra, ezért azt javaslom, hogy ismételjétek át mindazt az információt, amit én Kuthumi és az Istennők adtunk és a többi Mester adott az utóbbi három évben és komolyan dolgozzatok magatokon.

Ha nincs munkátok és unalmatokban hulla részegre isszátok magatokat, azt baromira sajnálom. Ez idő tájt senki sem unatkozhat! Döbbenetes mennyiségű, szabadon elérhető tudás áll a rendelkezésetekre, amivel dolgozhattok az életetek megváltoztatásán! Egyetlen árva percet sem tékozolhattok el unalomban, kétségben, önsajnálatban vagy félelemben. Legyetek a hatalmatok részesei! Egyenesítsétek ki a gerinceteket, és lépjetek be a Nap Templom Fényébe! Kérjétek ki a szabadságotok és ezalatt kényeztessétek magatokat a természetben! Ha ezt nem tehetitek meg, akkor legalább az ebédidőtöket töltsétek a természetben! Temérdek olyan hely van, amit egy fillér ráfordítása nélkül felkereshettek. Az Anyatermészet mindenhol jelen van és semmibe sem kerül, ha az ebédidőtökből 30 percet naponta egy parkban, egy fa szomszédságában töltetek. Az internet az információ széles skálájával szolgál.

Használjátok a megérzéseitek és vezettetve lesztek! Számtalan tanításom szabadon hozzáférhető, szóval nincs pardon egyiketeknek sem!

Amiért egy kis szeretet leckét adtam át nektek, az az, hogy azok a vibrációk, amelyeket Szekhmet Istennő készül behozni, oroszlán bömböléssel érnek fel. Ezek a rezgések kihatnak a napcsakra lüktetésére.

Ez visszhangzik az összes csakrában, szeretteink, és olyan lesz, mint egy földrengés, ami ledönti azok összes védvonalát. Ez azt jelenti, hogy ha ragaszkodtok minden olyasmihez, amit ebben az üzenetben említettem, akkor olyan érzésetek lesz, mint az 'Isten haragja', hogy úgy mondjam, és ezt idézőjelekben értettem.

Szekhmet Istennő és a Nap Istennői összesen tizenkét istennőből álló tanácsot alkotnak. Mindegyik istennő ahhoz a tizenkét csakrához csatlakozik, amelyekkel éppen foglalkozunk. Amint ezen csakrák mindegyike megnyílik, hogy befogadja ezt a különleges nap beavatást, úgy a nap erőtök fénye elkezdi elhamvasztási folyamatát.

Így hát csukjátok be a szemeteket, ha eddig nem tettétek volna meg! Vegyetek egy mély lélegzetet az orrotokon át és lélegezzetek ki a szájatokon keresztül, ellazítva a testeteket és az elméteket. Újabb mély belélegzés és ahogy kilélegzel, lazítsd el az izmaidat és engedd el magad! Egy újabb belélegzéssel feszítsd meg minden izmod, préseld össze és tartsd, majd a kilégzéssel lazítsd el az izmokat!

És most elvisszük az energiátokat Karnak Templomába. Érezzétek meg, ahogy az energiátok összekapcsolódik ezzel a hatalmas templommal, ami összeköttetésben áll sokkal a Nap Templomai közül. Ebben a nagy templomban történik majd meg, hogy Szekhmet Istennő keresztülvisz a második Alkímiai Beavatáson. Vizualizáld azt, ahogy a hatalmas Istennő bármilyen módon is, de veled szemben áll, és lássad, hogy jobbján és balján egy hímoroszlán és egy nőstény oroszlán áll. Kapcsold a légzésedet e két teremtmény légzéséhez! Figyelj az energiájukra és ahogy figyelsz, elkezdesz egy mélyükből fakadó dorombolást hallani. A mélyükből fakadó dorombolás elkezdi felkavarni napcsakrád életenergiáit. Ahogy ez folytatódik, Szekhmet Istennő elkezdi bevésni a napcsakrádba a tizenkét szakrális nap szimbólumot.

Mély belégzéssel, majd teljesen kilehelve mindent ezek a szimbólumok beépülnek az energiamezőtökbe és felszívódnak a napcsakrátokba. Most kapcsolódtok a Nap Atyához. Üdvözöljétek a testetekbe belépő nap erőt, miközben a koronátokon keresztül lefolyik a napcsakrátokba, átszivárog a gyökércsakrátokon, a két lábatokon át bele a Föld Anya testébe. Tárjátok ki a karotokat tenyérrel fölfelé, miközben a Nap Atya szoláris energiája a tenyér csakrátokon keresztül beáramlik és ez egy arany tojást kezd létrehozni körülöttetek, alattatok és fölöttetek. Ez az arany tojás Szekhmet Istennő tizenkét szimbólumának pontos mását tartalmazza, amelyek most a napcsakrátokba kerülnek.

Lélegezzetek be és kilélegezve engedjétek szétáradni lényetekben a nap energia erőteljes sugarait és energiáját. Most mindkét kezeteket helyezzétek a szívcsakrátokra és itassátok át a szíveteket ezzel az energiával!

Jezabel Istennő tűnik most fel a templomban és energiát kezd küldeni a napcsakrátokba, ami újabb fokkal emeli a frekvenciátokat.

Ízisz Istennő lép be és ugyanezt teszi.

Nefertari Királynő lép be.

Hatsepszut Királynő visszatér, üdvözöl benneteket és energiát csatornáz felétek, ami újabb fokkal emeli az energiátokat.

Szívjátok be mélyen a levegőt, lélegezzetek ki teljesen, mialatt ez az öt lény, akik Szekhmet Istennő csatornáját képezik a nap fényének hatalmas erejű vibrációit árasztják a testetekbe. A napcsakrátokból áradó fény áthatja bensőtök minden atomjának magját. Ahogy ez megváltoztatja belsőtök szerkezetét, mágneses frekvenciáját, az általatok kibocsátott magnetizmus frekvenciája is megváltozik. Ennek eredményeként másfajta életet, másfajta tapasztalatokat vonzotok magatokhoz, olyan tapasztalatokat, amelyek tükrözik azokat a minőségeket, amelyeket az autentikus énetek elfogad.

Most Nefertari energiát csatornázva újabb fokkal emeli energiátokat.

Vesta Istennő lép be és ugyanezt a folyamatot hajtja végre.

Most csatlakozik Guinevierre Istennő, akit Guinevierre Úrnőként ismertek. Őt Mária Magdaléna Istennő kíséri. Ezek az Istennők mind energiát csatornáznak napcsakrátokba növelve annak vibrációját.
Végezetül három Hathor Istennő lép be. Ők teljesen más, mégis éppolyan erőteljes frekvenciát hoznak be, mögétek állnak, hogy alsó csakráitokon keresztül csatornázzák be ezeket a frekvenciákat a napcsakrátokba. Ez megváltoztatja önértékelési energiáitokat, és hozzásegít ahhoz, ahogyan megnyilvánítjátok az energia támogatást, vonatkozzon az a pénzügyekre, érzelmekre, mentális vagy fizikai, spirituális vagy bármilyen más formákra.

A tizenkét Istennő szakrális kört formál körülöttetek. A Nap energia erőteljes övében álltok, szívjátok be mélyen, aztán teljesen kilélegezve.
Most figyelmeteket irányítsátok vissza a két oroszlánra. Vegyétek észre, ahogy a dorombolásuk hangosodik és ahol eddig feküdtek, most ugyanott úgy ülnek, mint két hatalmas arany szobor Szekhmet Istennő mellett, és bömbölés tör ki a testükből. Ahogy ez erősödik, a vibráció a napcsakrátokba hatol és elkezdi összezúzni az illúzió védelmi falait és alapjait. Képzeljétek el a két oroszlán fültépő bömbölését, amint betöltik a templom minden zugát és sarkát és egyetlen üvöltésben egyesülnek. Érezzétek, ahogy az üvöltés vibrációja belép a talpatokon, fel a lábatokon a gyökérbe, fel a gerincbe. Érezzétek, ahogy az bömbölés belép minden csakrátokba, mind a tizenkét csakrátokba, függetlenül attól, hogy tudjátok-e vagy sem, hol is vannak ezek, csak képzeljétek el és adjátok át magatok, lélegezzetek és hagyjátok megtörténni.
Minden egyes ledőlő védelmi fal és mindezek alapzata, ami most összetörik, lehetővé teszi a belsőtökben élő Mester Alkimista felemelkedését, áttörést hozva abban, hogy erős kapcsolatot alakítson ki veletek. Mester Alkimistátok is az autentikus énetek részét képezi, így engedjétek az énetek ezen hatalmas, lángoló részét érvényesülni, hogy nappali fényt vigyen életetekbe, mellettetek és rajtatok keresztül lépve!
Az oroszlán-bömbölés lassan csillapodik. Észreveszitek, hogy az Istennők zümmögni kezdenek és halk zúgásuk elkezdi megszüntetni, feloldani a törmelék rétegeit, amelyek a napcsakrátokra nehezedtek és az átalakulási folyamat most már teljesen aktív. Szívjátok be mélyen, aztán lélegezzetek ki teljesen!

Fordítsátok figyelmeteket most a bőrötöket cirógató templomi hűvösre, amihez társul a belsőtöket égető hőség. Néhányan érezhetik a hideget belülről éppúgy, mint kívülről. Ez annak a megrázkódtatásnak az eredménye, amit a védelmek és illúziók lerombolása jelentett. Csak lélegezzetek be és ernyedjetek el, engedjétek meg a nap energiának, hogy felmelegítsen!

A most következő három nap során folyamatosan energiát kaptok a tizenkét Nap Istennőtől. Szekhmet Istennő veletek marad. A tizenkét szimbólum, amelyeket a napcsakrátokba helyezett, ön-elrendező folyamaton megy keresztül, hogy idomuljon a csakra rendszeretekhez, harmonikusan igazodva belső folyamataitokhoz. A [következő] három nap folyamán, miközben a napcsakrátok ereje egyre növekszik, áttöréseket fogtok megélni a régi energiában, a szívcsakrátok alatti és feletti csakrákban, beleértve a szívcsakrát is, amikor az alkímiai tudatosság, az arany tudatosság és az igazság frekvenciái kiáradnak. Ez második 'halálotok' folyamata, és a három nap alatt újraszületést éltek meg az Arany Csakrán keresztül. Energiátok visszakerül Karnak Templomába, ahol az Istennők felkennek az Atya és az Anya fényével és üdvözölnek utazásotok újabb stádiumában.

Vegyetek egy újabb mély lélegzetet teljesen kilélegezve és kezdjétek visszahúzni a tudatosságotokat és figyelmeteket a fizikai testetekbe. Figyeljetek a fizikai testetek érzéseire. Figyeljetek a körülöttetek felhangzó zajokra. Húzzátok vissza magatokat a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testetekbe és képzeljétek el, ahogy erőtök gyökerei mindenféle módon a Föld Anya testének szívébe terjednek ki és ettől a ponttól kezdve képes titeket megtartani, táplálni és támogatni. Nyújtóztassátok ki a kezeteket-lábatokat, ha szükségét érzitek, körözzetek a vállatokkal, a csuklótokkal és a bokátokkal, ez lehetővé teszi a szabad energia áramlást a testetekben és biztosítja, hogy földeltek legyetek.

A második beavatással egyszersmind további huszonkettő bőség csakra szimbólummal lettetek bekódolva. Ezek is mind a torok csakrában találhatók. A következő három nap során szintén harmonikus módon integrálódnak. Merlin Nagyúr és én, Kuthumi állandóan felügyeljük ezt a folyamatot. Lépjetek kapcsolatba velünk, ha kérdéseitek lennének, tegyétek fel a kérdést és legyetek nyitottak és éberek, mert a válasz meg fog érkezni. Ez egy teljesen kiváltságos időszak mindnyájunk részére, nektek és nekünk egyaránt, mivel nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen kritikus időkben adhatjuk át tanításainkat az emberiségnek és valóban csodálatos, hogy megoszthatjuk ezeket ilyen készséges és elszánt Fénymunkásokkal, a Fényszövőkkel, ilyen bátor és hatalmas lelkekkel, mint ti.

Bízzatok a sok-sok láthatatlan karban, melyek örökké támogatnak titeket, segítenek és szeretettel óvnak, ha szükséges. Legyetek tisztában vele, hogy állandóan veletek vagyunk, mindenféle módon, és nincs olyan pillanat, melyben teljesen egyedül lennétek. Becsüljétek meg nap erőtök fényét! Naponta csatlakozzatok Nap Atyátokhoz, ismerjétek fel a napból érkező szoláris energiát, mely feltölti a szíveteket, a napcsakrátokat és ismerjétek fel, hogy az a nap erő, ami a Nap Atyában található, bennetek is létezik, ezért egyek vagytok a Nappal. Szoláris erőtök fénye tisztítsa meg az utat előttetek, amin jártok, megmutatva igazságotok irányát és legyen minden jól elrendezett a világotokban! Legyetek áldottak, kedveseink, megkapván második beavatásotokat, ami megnyilvánul előttetek, az harmonikusan és kegyelemmel telve nyilvánuljon meg, legyen autentikus énetek része az életeteknek, mutatkozzék meg abban, ahogy éltek és lássátok, hogy ez az, ami valójában vagytok!

Kuthumi vagyok, a Szeretetet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket!
Adonai.

A soron következő Egyiptomi alkímia beavatás rész:

Egyiptomi alkímia beavatás 3-4 2008. április 10

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptomi-alkimia-beavatas-3-4.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...