Kuthumi - Egyiptomi alkímia beavatás 3-4

Kuthumi: Egyiptomi alkímia beavatás 3-4


Michelle Eloff© közvetítése által 
Johannesburg – 2008. április 10.
Forrás: lightweaver
Fordította:  

Szigeti Antal

Az Egyiptomi alkímia sorozat előző része:

Egyiptomi alkímia beavatás 2

 

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a fény, a bölcsesség, a bizalom és az önvizsgálat áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek ezen a napon, amikor mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk.

Szeretteim, az alkímia beavatásaitok utazása már egy csomó bennetek alvó energiát felkavart felélesztve a fényt bennetek. Ahogy ezek az alvó aspektusok életre kelnek el fogsz kezdeni olyan energiákat, érzelmeket, érzéseket, érzeteket tapasztalni magadban, amelyeket talán [már] nagyon régóta nem éreztél, és sokan közületek lehet hogy még sohasem éreztek; mindez nagyon jó jel. Azért mondom ezt, mert ez annak a jele, hogy teljesen átölelted e szakrális újjászületés lehetőségét. Ez a benned végbemenő felkavarodás előhívja a figyelmedet, egyre mélyebbre és mélyebbre visz önmagadba, [az énedbe]. Sokan talán azt mondják közületek: „De én nem érzek vagy érzékelek semmiféle eltérést.” Biztosítalak, hogy érzel. Szentelj komoly figyelmet annak, hogyan érzed magad fizikailag és érzelmileg, szentelj komoly figyelmet annak, hogy mi történik mentálisan, [figyelj] a gondolatmintáidra, a belső párbeszédre. Figyelj elmélyülten, és meg fogod látni, milyen finomak a változások.

Nem egy van közületek, akire nincs ez hatással, mégis minden egyes résztvevő a sugárzó fény jelzőtüzeként működik, és a testetek minden sejtje olyan csodálatos mágneses frekvenciát bocsát ki, amelyik megváltoztatja a Föld Anya éteri mezejében az energia struktúráját. Rendkívüli alkalom ez; olyan erő ideje, amelyről képtelen vagyok még [csak] elkezdeni is, hogy kifejezzem, hogy mennyire csodálatos ez az időszak az életedben. Miközben a fény szétterjed, és mi mind jobban hozzátok kapcsolódunk, és a Fénymunkások ezen a különleges módon együtt dolgoznak a tanításaimmal, miközben a százezreitekké nőttök, úgy fogjátok találni, hogy változások mennek végbe bennetek, és körülöttetek vannak azok a változások, amelyekre vágyakoztatok, amelyekért imádkoztatok és amelyeket szándékoltatok. Tartsátok nyitva a szemeteket, a fületeket, a szíveteket és az érzékeiteket, és ami a legfontosabb, hogy fókuszáljatok az életetek fényes oldalára. Ne add meg önmagad sötét aspektusának az erődben való kéjelgés élvezetét, azzal, hogy bármiféle áldozat- vagy szegénységtudatosságban dagonyázol.

Szeretteim, most keresztülviszünk benneteket két beavatás utazásán, a harmadik és negyedik alkímia beavatáson. Kombináljuk ezeket a beavatásokat, mert ez Hórusz és Ízisz energiája. Az ez alkalommal átadandó információ kombinált formában van, a mostani energiák intenzitása miatt, így ezt a különleges közvetítést kétszer fogod meghallgatni. A harmadik beavatás napján Hórusz összes energiáját fogod integrálni – a harmadik beavatásét. A negyedik beavatás napján ugyanezt a channellinget fogod meghallgatni, és integrálod Ízisz istennő összes energiáját.

Hogy hozzákezdjünk, hozzáigazítjuk az energiáidat Hórusz isten szent templomához. Ez az energia egy arany sólyom szárnyain érkezik hozzád. Ez a különleges fénymadár képviseli az árnyékból a fénybe vivő erőt. A madarak mindig képviselik a mentálsíkot is; részei a levegő elemnek, így ez a harmadik beavatás kihív téged arra, hogy használd elméd hatalmát, és a légzés hatalmát, hogy átváltoztasd fénnyé önmagad[, az éned] sötét aspektusait. Hórusz csatázott Széth-tel ezért a különleges beavatásért. Széth szimbolizálja az alsó egót, azt a részedet, amelyet remekül beprogramozott a régi paradigma mátrixa, azt a részedet, amelyik a Halak korszakának azon összes hibájában dagonyázik, amelyet gyakran hívunk a régi 3D életnek. Hórusz isten képviseli örömöd belső Lovagjának fényét, ami kapcsolódik a Háromszoros [férfi] Isten energiájához. Hórusz és Ízisz kombinálják ajándékaikat – Hórusz, Ízisz fényszülötte révén nagyon erőteljes energia, és annak szimbóluma, amit Te fogsz megszülni annak eredményeként, hogy megoldod azt a kihívást, melyet az alsó egó Széth formájában állít eléd ez alkalommal.

A Mester Alkimista feladata, hogy megértse, hogy [bármelyik] ember ereje sokkal nagyobb bármiféle félelemmel telt kivetítésnél. Az összes félelem illúzió; ez egyszerűen egy helyzet érzékelése. Szabad akaratod gyakorlásának lehetősége abban rejlik, hogy van választásod, hogyan foglalkozol ezzel a helyzettel, amelyet jelenlegi inkarnációdban önmagadnak teremtettél. Igen, sok dolog van, ami létrehozta ezt a helyzetet – nevezd végzetnek, sorsnak, bárminek, amit választasz, de hogyan foglalkozol azzal, ami a legfontosabb, és amiben a szabad akarat teljes hatalma rejlik? Az elme nagyon-nagyon teremtőképes, rendkívüli módon erős eszköz, amikor kombinálod az elmét és a szívet, és amikor a szeretet elemét kombinálod az elme elemével, akkor a tiéd a rendelkezésedre álló leghatalmasabb erő. Az elme manipulálva volt, kifacsarva és megkínozva és olyasmik voltak rajta, amik úgy néznek ki, mint a kábelek, manipulatív kábelek, amelyeket energetikailag beillesztettek az agy bizonyos területeire, és amelyek fenntartottak számos idegpályát a legfélelemtelibb programjaid futtatására. Hórusz isten e beavatása – melyet anyjának Ízisznek fénye támogat – segíteni fog lekapcsolódni ezekről a kábelekről; Ezek az idegpályák össze fognak omlani, és azok újakra fognak kicserélődni. Ez az, amiért annyira létfontosságú a mentális energiád felhasználása – a hiedelemrendszereid megteremthetnek vagy megtörhetnek téged, miközben a hozzáállásaid és a döntéseid teremtenek meg téged, abban az értelemben, hogy [ezek szabják meg, hogy] mire fókuszálod a figyelmedet. E beavatás kihívása, hogy biztosítja, hogy arra figyelj, ami gátol abban, hogy előre haladj, [és] ami a leginkább fontos, hogy ne szentelj a sötét oldalnak túl sok figyelmet. Ismerd el, hogy fontos szerepet játszott a múltban, aztán erősítsd meg döntésedet, hogy a fényes oldalra fókuszálsz, és ez az, amikor az örömöd lovagjához fogsz kapcsolódni, és ez szeretteim kimondottan kapcsolódik 2008. április 14-e kulcs-dátum aktiválásához. [5:5 kulcsaktiválás - Mária Magdolna 2008. április 14(hanganyaggal) https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-55-kulcsaktivalas.html] Javaslom, hogy mindannyian menjetek keresztül el ezen a különleges beavatáson, abból a célból, hogy megértsétek, hogy mit teszünk ma veletek.

Az elme csak trükköket játszik veled, amikor illuzórikus társ-teremtésben kéjelegsz. Amikor az elméd az igazságra fókuszál, [akkor] tudod, hogy a félelem illúzió, [és] az elme nem tud trükközni veled. Ennek az az oka, hogy az autentikus én ül életed kormánykerekénél. Amikor beleesel a félelemmintázatokba, az áldozat-tudatosságba és a szegénység-tudatosságba, [amikor] feltételesen szeretsz mást, [akkor] belezuhansz az illuzórikus mátrixba, és olyan vagy mint a páratlan zokni a mosógépben, centrifugálás közben. [Ilyenkor] nincs esélyed.

Az összes általunk áthozott tanításnak az a célja, hogy meghatalmasítson téged. Minden olyan közvetítés, amelyet átküldtem, olyan finom energiákkal van feltöltve, amelyek folytatják az energiameződ átdolgozását maximum az elvégzett munka után 48 hónapig, így ha meghallgatod vagy elolvasod valamelyiket a közvetítéseim közül, ennek energiája még további 48 hónapig folytatni fogja benned a munkáját. Létfontosságú az, hogy elkezdd megérteni, hogy mennyire mérhetetlen ez az új energia, és hogy milyen fontosak ezek a változások, nemcsak a te számodra, de a Föld Anyának is. Én, Kuthumi Világtanítóként szolgálni jöttem az emberiséget az Alkimistává, a Felemelkedett Mesterré [válás] ringjében, vagy nevezzétek ezt bárhogy is. Ahhoz, hogy Felemelkedett Mester vagy Mester Alkimista légy, uralnod kell az anyagi világot, uralnod kell az érzelmeket és az elmét, és az összes általam leszállított eszköz neked adja a szerszámkészletet, hogy megtedd ezt. Soha egyetlen szót sem mondtam ki ok nélkül, és soha ne vedd a szavaimat könnyedén. Minden hang egy hatást kapcsol be a testedben, sejtszinten hatást gyakorol a DNS-edre, [behatol] a tested molekuláiba és atomjaiba, és amikor a tested molekulái elkezdenek összeigazodni, [akkor] minden megváltozik, és ez a molekuláris igazodás elkezdi azt a folyamatot, ami fiatalodásként látható meg, a halálhormon megsemmisüléseként. Ahhoz tehát, hogy örökifjúnak nézz ki, semmi olyat nem kell tenni, amit megtalálhatnál egy csésze [kozmetikai] krémben, és minden olyat meg kell tenni, amit a szíved, az elméd, a tested és a szellemed csészéjében találsz. Mindig azt mondták neked, hogy fordulj befelé; x-edik alkalommal hallod, hogy belül rejlenek a válaszok. Bízunk benne, hogy minden nappal mind mélyebb és mélyebb szinten meg fogod érteni ezeket a szavakat. Az intellektuális információk birtoklása semmit sem jelent, amíg az nem integrálódik a szívben, hiszen amikor intellektuális tudásként megvan annak magyarázata, hogy amiben részed volt, akkor kezd igazán mozgásba lendülni az életed. Amikor minden a fejben tartózkodik, [akkor] nincs alapja, hogy gyökeret verhessen.

Most tehát, miközben Hórusz isten energiája belép az energiameződbe, így az arany sólyom elkezd körözni a fejed körül. Téren és időn keresztül Hórusz templomába kerültél, egy óriási [méretű] templomba. Érezd magad körül a struktúra [hatalmas] kiterjedését, az óriási szobrokat, és adj engedélyt Hórusz fényének, hogy kapcsolódjon a szívcsakrádhoz. Válj tudatossá Széthre; emlékezz rá, hogy ő szimbolizálja az alsó egót, az összes félelemmel telt aspektusod megtestesül ebben a különleges karakterben. Figyeld meg, hogy mit tesz Hórusz isten Széth jelenlétében. Légy spontán, ha szükséges, használd az imaginációdat. Mit tesz Hórusz, hogy ellensúlyozza Széth negatív kivetítéseit?

Képzeld most el a saját Széth-edet manifesztálódni magad mellett. Ismételd meg most pontosan ugyanazt a Te Széth-aspektusoddal, amit Hórusz tett [Széth-tel]. Feláll most az energia Hórusz és Széth között, és közötted és a te Széth-ed között, az arany sólyom új energiavibrációt kezd összeszőni közötted és Hórusz között, és a Hórusz oldalán álló Széth és a Te oldaladon álló Széth között.

Ez létrehoz egy hasadást azon a mezőn, ami az energiádat az éned ezen aspektusához kapcsolja [vagy ami ettől elhatárolja; eredetiben: ’bound’]. Ugyanebben az időben elkezdődik a kábelek eltávolításának folyamata, amiről korábban már beszéltem.

A sólyom elkezdi megszólaltatni saját szakrális hangját, és ez a hívás sok további arany nap lényt hív hozzád. Miközben ezek a lények összegyűlnek a templomban, vibrációjuk csodálatos teret teremt, amelyben tökéletes biztonságban, támogatásban és szeretetben érzed magad. Miközben mindegyik kábel lekapcsolódik, megkezdődik a széthullási folyamat. Ez huszonnégy óráig fog folytatódni. Ez alatt az időszak alatt légy éber, abban az értelemben, hogy mibe merülsz bele, a mentális gondolati folyamataidra, a belső párbeszédedre, és a látomásaidra, amelyekre ráfókuszálsz. Azért mondom ezt, mert ez fogja meghatározni az új idegpályáid megteremtődését, és így az energia minőségét az új idegpályákban.

Vegyél néhány mély lélegzetet minden lehetséges úton levezetve azokat a gyökércsakrádba, [majd] teljesen kilélegezve, miközben ezek az új vibrációk beszűrődnek a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális tested minden szintjébe, és az összes finomtestedbe. Amíg ez történik, én Kuthumi, és Merlin nagyúr aktiváljuk a megmaradt tizenöt bőség-csakrát a torokcsakrádban. Ez aztán azt fogja eredményezni, hogy a torkod mind a negyvennégy bőség-csakrája aktívvá válik. Ez az új tisztítása, elengedése, aktiválása és integrálása, ami lehetővé teszi számodra, hogy meghalj az igazságod régi módú kommunikálása számára, és felkészítsd magad az arany szívcsakrán keresztüli újjászületésre, igazságod új hangjával, amelyet mindenki és minden fajta meg fog hallani.

Szeretteim, most istenhozzádot mondtok a régi paradigma hangjának – mely a tiéd a mester áldozaté – és miközben megszületik az új hangod, üdvözlöd az új paradigmát – téged a Mester Alkimistát. Az isten-tudatosság alkímia tudatosság, és az Istennő-tudatosság is az.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, megengedve a levegő elemnek, hogy egyensúlyba hozza a testedet, és az energiamezőket benned és körülötted.

Merlin nagyúr most elkezd bekódolni tizennégy szimbólumot a nyakad tarkói területére. Ezek a szimbólumok személyre szólóan egyediek, és támogatni fogják az új idegpályák felépülésének folyamatát. Egyszerűen csak lazíts, amíg ez folyik.

Az új energetikai kapcsolat formálódott most meg a szívcsakrád és az elméd között. Képzelj el a bal kezeden és az alkarodon egy védőkesztyűt, ahol a kezed csatlakozik a karodhoz; tartsd ezt feljebb, így a sólyom megpihenhet a karodon. Hozd ezt egy vonalba a szívcsakráddal. A sólyom megnyitja a saját szívcsakráját, és az arany energia cseréje elkezd végbemenni közötted és e madár között. Nézz alaposan e csodálatos teremtmény szemébe, és látni fogod benne az egyik részedet. Most nagyon gyengéden hozd magadhoz közelebb a madarat. A sólyom most éles csőrét be fogja helyezni a szívcsakrád belsejébe. Fájdalommentes folyamat lesz. Ez a madár el fogja távolítani a régi pangó energiákat, és abban a pillanatban, amikor eltávolítja, ez át fog változni a levegő elem segítségével. Amikor készen állsz rá, lélegezz be mélyen, és engedd, hogy a madár elvégezze.

Ne feledkezz meg a légzésről, megengedve a levegő elemnek, hogy segítsen, miközben ez végbemegy. Tartsd még a karodat egy kicsit tovább. Mialatt ez megtörténik, Ízisz istennő energiát vetít a saját szívközpontjából a tiédbe. Elkezdi előkészíteni a testedet, hogy befogadd az energiákat a folyékony szeretet hatodik dimenziójából, a folyékony szeretet hatodik univerzumából, illetőleg a Mester Teremtő tizedik univerzumából. Ez az energia beburkol téged, és amikor késznek érzed rá magad, és a madár elvégezte azt, amiért jött, [akkor] told el magadtól a karodat, és a madár el fog szállni. Helyezd a bal tenyeredet a szívcsakrádra, hálából azért, ami eltávolításra került. A sólyom magával viszi ezt a régi energiát, elszáll a Nap sugaraiba, és minden régi elhamvad.

Fókuszálj most az önszeretet gondolataira és érzéseire, és töltsd meg ezzel a szívedet.

Örömöd Lovagja most elfoglalja Széth helyét. Ez az erőteljes meghatalmasodott aspektusod érkezik, hogy ott álljon a jobbodon, köréd fonja karját és feltölt szeretetével; add át magad neki. Lazulj el belül, annak tudatában, hogy a szabadságba vezető ösvényed teljesen nyitott és tiszta, ösvényed a belső békébe teljesen nyitott és mentes az akadályoktól. Mindössze a következő lépést kell megtenned feléjük.

Megteremtjük most annak energialenyomatát, ami éppen most ment végbe. Ez a Te energialenyomatod, és az Örömöd Lovagjáé, amely itt fog most maradni Hórusz Templomában, mialatt a Te energiád átkerül Philae templomába, ahol Ízisz istennő vár téged. Képzeld el magad keresztülhaladni a téren, ott találva magadat Philae csodálatos templomában. Itt nemcsak Ízisz istennő üdvözöl, de harminchárom Hathor Istennő is, mindannyian örömmel, gyönyörűséggel és extázissal teltek, hogy újra látnak, hiszen földi terminusokban nagyon hosszú ideje vártak erre. Kritikus időszakot értél el személyes növekedésedben, fejlődésedben és felemelkedésedben, és megkapod most a negyedik beavatást az alkímia tudatosságba.

Ízisz istennő tartja Hórusz megszentelt magjait, az erőt, ami legyőzi Széth energiáját. Az ő támogatásának segítségével változik át Széth az Öröm Lovagjává. Érezd a Mennyei Szeretetet és hogy Ízisz istennő és a Hathor Istennők jelenléte beburkol téged. A szívcsakrád középpontjában egy aranyszínű gyémánt kezd fényleni, lelked arany szívcsakrájáként, a Föld Anya, a naprendszered, a galaxisod és az univerzumod [szívcsakrájaként] életbe robban benned. Ízisz istennő megnyitja a szívét feléd, és a hatodik univerzumból megnyílnak a folyékony szeretet zsilipkapui, hogy beborítsanak a kiáramló folyékony energiával. Semmi nem állítja meg ezt, és teljesen elborít téged, behatol benned minden üreg belsejébe, és mindenhová körülötted. A folyékony energia e hatalmas áramlata bevon téged a tizedik univerzum energiájába, ahol szemtől szembe kerülsz a Mester Társ-teremtő energiájával. A Mester Alkimista a folyékony szeretet energiáján keresztül társ-teremt, a Mester Alkimista a folyékony univerzumban él, ahol minden folyékony és semmi sem rögzült.

Azt akarom, hogy csak add át magad a folyékony szeretet hatalmas energiájának, miközben a víz és a levegő elem keresztülvisz téged a harmadik és negyedik alkímia beavatás energiáján. Folytasd a mély be-, és a teljes kilégzést.

A harminchárom Hathor Istennő mindegyike kivetít most egy-egy szakrális szimbólumot a téged körülvevő éteri mezőbe, és egyik a másikat követve beáradnak a lényedbe, a csakráidba. Miközben ezek beívódnak a csakráidba, ezek az én milliónyi aspektusát továbbküldik, amelyek beivódnak a sejtjeidbe, a DNS-edbe, a tested molekuláiba. Ezen a beavatáson keresztül megtanulod, és teljesen megérted, hogy képes vagy a társ-teremtésre, amikor a tudatosságod a folyékony univerzumban fókuszálódik, a folyékony szeretet által ösztönözve és inspirálva. Amikor a folyékony univerzumból működsz és társ-teremtesz, semmi sem pang, szeretteim, semmi sem rögzített és ez az, ahol a kvantum-energia esszenciája tartózkodik. Alkimista vagy, tehát képes vagy használni ezeket a folyékony energiákat, hogy bármit megváltoztass, amit kiválasztottál.

Ezen változtatások ösztönzője és szándéka mindig, minden módon a felsőbb integritásból származik. [Ha] bárki, bármilyen módon arra próbálja használni ezeket a folyékony energiákat, hogy manipuláljon, [akkor] a teremtése szét fog robbanni, és gellert kapva ezerszeresen visszahullik rá. A folyékony szeretetben abszolúte nem tolerált a beteg szándék vagy a negatív manipuláció semmiféle formája. Ez az, amiért ez a világ annyira védett, ez az, amiért csak a legtisztább szívvel és szándékkal nyerhető el a belépés a hatodik és a tizedik univerzum kombinált energiáiba, és ez az, amiért csak az ilyenek választják, hogy elinduljanak a beavatott és beavató ezen utazására, hogy Mester Alkimistává váljanak, aki el fogja nyerni a belépést ezekbe a világokba. Ez az arany szívcsakrában lévő arany templomok egyike is.
Vidd most a figyelmedet Ízisz istennőre, miközben ő éppen eléd lép, és megérezheted leheletének édességét magadon. Közvetlenül a szemedbe néz, és az ajkain kifolyó szavak áthatják lényed esszenciájának magját. Azt mondja neked: „Te vagy a szeretet legtisztább megnyilvánulása. Mindig léteztél. Most van itt az idő, hogy emlékezz erre.” Miközben a jobb tenyerét a szívcsakrádra helyezi, azt modja: „Én, Ízisz istennő, a folyékony szeretet hatodik univerzumának és a Mester Társ-teremtő tizedik univerzumának őrzője, aktiválom most a szívedben a folyékony univerzum szakrális kódjait. Megkapod a kulcsot, hogy belépj a Mennyei Királyság ezen aspektusába, hiszen kiérdemelted e jogot. Csak a tiszta mennyei folyékony szeretet cselekedetein keresztül vagy képes társ-teremteni; csak az igazság, integritás és becsület szándékain keresztül leszel befogadva ezekbe a birodalmakba. Itt az ideje, hogy követeld az isteni jogodat, hogy igazán és teljes szívből szeress és légy szeretve.”

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, miközben ő befejezi a szívcsakrád bekódolását. Előkészíti az energiádat az arany szívcsakrán keresztüli újjászületés következő szintjére. Ő a szülésznő ezen újjászületés során. A harminchárom Hathor Istennő ott áll, hogy segítsen téged, és fogadni fognak a folyékony univerzum arany fényében.

Szeretteim, a következő harminchat órában fel fogjátok dolgozni, integráljátok, lehorgonyozzátok, legyökerezitek és csatornázzátok a harmadik és a negyedik alkímia beavatás energiáit. Én, Kuthumi és Merlin nagyúr állunk most mögötted. Aktiváljuk számodra az energiákat, hogy befogadd az első harmincnyolc bőség szimbólumot, amelyek a gerincedben fognak elhelyezkedni. A százból ez a harmincnyolc tárolódik a gerincedben. Lélegezz be mélyen, miközben átjárja most az energia a gerincedet, ellazulva, miközben kilélegzel. Ha ez egyáltalán lehetséges, javaslom, hogy feküdj hanyatt a Föld Anya testén, úgy, hogy a gerinced érintse a Földet. Mindössze öt percre kell ezt tenned. Amíg ezt teszed, feküdj csukott szemmel, nyisd ki a szívcsakrádat, és ez segíteni fog a gerincedbe való integrálásban.

Mérhetetlen mennyiségű eltolódás fog végbemenni a gerincedben, különösen az összes csigolyádban elhelyezkedő elmúlt életek kulcsival kapcsolatban. A gerinced őrzi az elmúlt életek azon emlékeit, amelyeket a legtöbben közületek párhuzamos valóságokként ismernek. Miközben minden egyes kulcs aktiválódik és az információ elengedésre kerül, energetikailag keresztül fogsz menni a tisztítás másik szintjén. Ha bármikor kényelmetlenséget tapasztalsz a gerinced tarkói területén, ami a nyak területén van, [vagy] ugyanúgy a gerinced háti területén a szívcsakrád magasságában, akkor ne zavartasd magad. Azzal kapcsolatos ez, ami most lett megnyitva a gerincedben, annak eredményeként, hogy e harmincnyolc bőség-szimbólum összekapcsolódott a gerincedben lévő harmincnyolc csakrával.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, ellazítva a testedet. A Hathor Istennők most egy másik biztonságos energiateret teremtenek körülötted, kombinálva az arany nap lényeinek energiájával, akik Hórusz isten templomában csatlakoztak hozzád.

Tudj róla, hogy a következő harminchat lesz annak az ideje, amikor az újra-felébredés, emlékezés és Föld Anyával, Ég Atyával és az egész kozmosszal való társ-teremtő munkálkodás hihetetlen lehetőségeit [tapasztalod], összekapcsolódva az Anyatermészettel, ennek elemeivel, csakúgy a természetben, mint benned, és mindez az arany kifejeződés egyetlen szívének egyetlen fényében tárolódik. Nagyon gyengéden kezdd el visszahozni a tudatosságodat a fizikai testedbe. Válj tudatossá arra, hogyan érzi magát a fizikai tested. Válj tudatossá a környezetedben körülötted lévő hangokra. Nyújtsd ki a lábadat és a kezedet, körözz a csuklóddal és a bokáddal, körözz a válladdal és a nyakaddal. Terjeszd ki az energiádat a Föld Anya testébe, megbizonyosodva arról, hogy teljesen földelt vagy.

Manifesztálódjon számodra a változás ezen időszaka kegyelemben, tökéletes, harmonikus és örömteli módokon. Merülj el az életed örömteli aspektusaiban; ünnepeld ezt a csodálatos időszakot, ünnepeld azt, amit elengedtél, ugyanannyira, mint amit kaptál, amit befejeztél és amin túlmentél. Az életben minden ünneplés; az érzékelésed az, amit jó és rossz címkéket osztogat. Az elengedésed időszaka nagyon erőteljes, és ugyanannyira meg kell, hogy örvendeztessen, mint a céljaid elérése, hiszen minden a nagyobb cél felé tör, az isteni egy felé, hiszen az isteni benned van belül, és előbukkan minden alkalommal, amikor megtisztulsz, minden alkalommal, amikor búcsút mondasz valaminek, ami már nem szolgálja az utadat. Légy türelmes, és bízz. Táncoljon veled az élet örömteli aspektusának fénye, és folyamatosan, mindig érezd jól magad a világodban.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Az Egyiptomi alkímia sorozat következő része:

Egyiptomi alkímia beavatás 5-6  2008. április 11

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptomi-alkimia-beavatas-5-6.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...