Kuthumi - Egyiptomi alkímia beavatás 5-6

 Egyiptomi alkímia beavatás 5-6

eg.png

Fordította: Borsos Árpád 

Forrás: lightweaver

Michelle Eloff© közvetítése által
Johannesburg – 2008. április 11.

 

Az Egyiptomi alkímia sorozat előző része:

Egyiptomi alkímia beavatás 3-4 2008. április 10

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptomi-alkimia-beavatas-3-4.html?m=0

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra a függetlenség, az intuíció, az újjászületés és az istenség áldásait. Üdvözlet szeretteim!

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ahogy alkímiai beavatás utazásotok kibontakozása pazarul folyik tovább előttetek, bennetek és körülöttetek, elkezditek megtapasztani a létezés finomságát, azt, hogy ezek az új rezgések aktiválódnak bennetek. A Föld Anya válaszol mindezekre az energiákra; a ti alkímiai beavatásaitok az ő beavatásai is, és ez a mostani különös, ötödik beavatás az újjászületés végső előkészítése, mely újjászületés során keresztül fogtok haladni arany szív csakrátokon a hatodik beavatás alatt, mely a Nagy Piramis Királyok Kamrájában történik meg. Mielőtt még ide kerülnétek, előbb át kell esnetek Nefertari Istennő ötödik, felemelkedés beavatásán. Tegnap megérezhettétek az energiáit. Ez az a hatalmas fény, ami egyesíti az összes Hathor Istennő és Ízisz Istennő lényét. Megtapasztalhattátok energiáit tegnapelőtt és azelőtt is, mivel a legelső beavatás óta veletek van. Mindazok a lények, akik keresztülvisznek a beavatásokon, jelen vannak a legelsőtől kezdve.

Ez a különleges alkímiai ébredés beavatás sorozat megmutatja, mennyire életteli is az, ha az én belül szabadnak érzi magát. Megszületni annyi, mint a szabadság egy másik szintjére beavatást nyerni. Amiért ezt mondom, az az, hogy úgyszólván ismeretlen területre léptek be, az élet, a létezés új módjába és a lét, a társ-teremtés és megvalósítás új lehetőségeinek területére. A létezés ezen új helyszíne arra is lehetőséget nyújt, hogy felfedezzétek a szabadság új szintjeit, a szabadságban rejlő végtelen sokoldalúságot, amik a szabadságot alkotják, a szabadságot úgyszólván definiálják, így már a szabadságot másképpen fogjátok magatoknak meghatározni. Ha szívetekben és az fejetekben szabadok vagytok, nem börtönözhet be semmi, még ha fizikailag olyan helyzetben vagytok is, ami korlátozza a fizikai mozgásotokat és ami 'bebörtönöz', hogy úgy mondjam, nem tesz tönkre, mert szellemetekben, gondolataitokban és lényetekben teljesen és végképp szabadok vagytok. Ennél a pontnál jön el az, szeretteim, hogy elkezditek aktiválni magatokban a szent kódokat, amik megnyitják a multidimenzionális átjárókat, melyek a fizikai test jelenléte nélküli tapasztalást teszik lehetővé a tapasztalat teljességét lényedbe építve. Életbe vágóan fontos, hogy uraljátok a beavatás ezen részét, mivel a mester alkimistát nem korlátozza és gátolja semmiféle fizikai struktúra/szerkezet. Eljött az ideje, hogy teljesen megértsétek a testet öltés szabadságát, amikor is megengeditek magatoknak, hogy feloldjátok testiségeteket - kinyilvánítva és megtapasztalva az Isten/Istennő-Éneteket – és a világotok és az azon belüli és túli világok a szívben és gondolatokban úgy fognak megjelenni, mintha fizikailag éltétek volna meg.

Ez a beavatás aktivál további harmincnyolc kódot a gerincetekben. Ezek a bőség csakráitok, a szimbólumok, a kódok. Ezek a különleges kódok energia örvényeket nyitnak meg a gerincoszlopotokban és aprócska molekulákat szintén aktiválnak a gerinc folyadékotokban, amik automatikusan megváltoztatnak további más molekulákat, minek hatására az én a fizikai testen, a fizikai realitáson túli dolgokat képes felfogni, és ekkor megtapasztaljátok és teljesen megértitek, hogy miről is szól a multidimenzionális élet, hogyan lehet a testetek harmadik dimenziós helyeken és megtapasztalhattok három vagy négy további dimenziót párhuzamosan. Ez pedig fegyelmet, türelmet és kitartást igényel.

A társadalomból hiányzik a fegyelem. A fegyelem tanítás, ezért a ti felelősségetek, hogy elég türelmetek és kitartásotok legyen megtanítani magatokat emlékezni arra, amit azelőtt már elsajátítottatok. Magasabb aspektusaitok és Nefertari Királynő jelenléte segít, de sose felejtsétek, az univerzum a cselekvést támogatja és 'segíts magadon – az Isten/Istennő is megsegít!' Kinyilvánítani a szándékot nem elég, aktívan tennetek is kell valamit! Ez idő tájt végtelen mennyiségű eszköz áll a rendelkezésetekre. Bővében vagytok az információnak. Az információ és technológia korában igen fejlett eszközök állnak a rendelkezésetekre, amelyek felgyorsítják annak lehetőségét, hogy a tudatosság mélyebb állapotaiba jussatok anélkül, hogy naponta órákat kellene meditálnotok. Kutassatok a nektek megfelelő technika után; vegyétek használatba, hogy lelassíthassátok az elméteket arra szintre, ahol hasznot húzhattok az én mélyebb aspektusaiból. Ne legyetek engedékenyek ezalatt a felemelkedés utazás alatt, legyetek aktívak, sajátítsátok el a tudást, tegyétek, amit tennetek kell, és úgy fogjátok találni, hogy amikor ciklusotokban a belégzés, a visszahúzódás és befelé fordulás szakaszába értek, mindezeket integráljátok majd és az integráció idején folytatjátok növekedésetek és tovább erősödtök, és amikor egy újabb kilégzéssel/aktív fázissal újjá születtek, készen álltok, előkészültetek és energiával feltöltve vehetitek a következő lépcsőfokot. Így tehát még passzív időtökben sincs elnyugvás, megelégedettség.

Hogy Mester Alkimistának hívhassátok magatokat, ahhoz mind a hét beavatás aspektusait uralnotok kell, és ez a mostani, az ötödik, ez talán a legfontosabb a számotokra, mert észre fogjátok venni, ahogyan az idő változik a következő harminchat-negyvenkét hónapban, hogy legnagyobb vívmányotokként képesek lesztek szánt szándékkal kijutni a fizikai testetekből. 2008 végén jött el a felemelkedés második hulláma; számos Felemelkedett Mester magasabb szintre emelkedett csakúgy, mint számos Fénymunkás, akik elég lelkesek maradtak az útjukon és energiát, időt és kitartást mutatva kiérdemelték a jogot, hogy úgymond a felemelkedés létráján tovább lépjenek, és ez az úgynevezett felemelkedés kulcs területeinek egyike, hogy amikor képesek vagytok a fizikai testeteken kívül mozogni, akkor képesek vagytok velünk egy teljesen más módon együttműködni. Ez azt jelenti, hogy képesek vagytok befogadni és integrálni a tudás, az információ, a készségek és kódok óriási mennyiségét, amit képtelenek lennétek fogadni, ha vibrációtok nem állna a megfelelő szinten. Még egyszer megismétlem: nincs hierarchia, abszolút nincs elitizmus abban, amit mondok. Csupán a Fénymunkások útjáról van szó, akik kiérdemelték a jogot, hogy elérhessék az információt, a tudást és a hatalmat, amiért készek felelősséget vállalni. Kisdednek nem adnátok láncfűrészt, de bátran odaadhatjátok egy képzett favágónak. Szóval, ti mik vagytok? Az az információ, ami most jön át, semmi esetre sem bájos zagyvalék. Ez tudomány, szeretteim, ez a Szellem tudománya, ha alkalmazzátok, ha nem. Az eredmény csak a tapasztalatotok egyedül.

Miután ezt elmondtam, vegyetek egy mély lélegzetet így üdvözölve Nefertari Királynőt szent helyeteken. Amint újra a teretekbe ér, szépséges, abszolút óriási koronás sast hoz magával. Ez a tűz madár segít nektek megérteni a szabadság birodalmát, ami a fizikai testen túl fekszik. Kapcsolódjatok össze ezzel a sassal és engedjétek az energiáját egyesülni veletek és akár úgy is érezhetitek, hogy sassá váltok, ahogy a vállaitok és karjaitok a koronás sas erős szárnyaivá változnak. Érezzétek, öleljétek magatokhoz, játsszatok vele és adjátok át magatokat! Ez a sas szólítja a szellemetek és megkér, hogy kövessétek szárnyalását, képzeljétek el, ahogy felszálltok ezzel a sassal! Kövesd, ahova vezet, játsszál! Képzeljétek el, milyen lehet hatalmas koronás sasnak lenni. Most suhanjatok! Képzeljétek el az szabadság érzését, ahogy széttárt szárnyaitok tartanak fenn, játsszatok a termikekkel[Felfelé szálló légáramlat] és teljesen adjátok át magatok Természet Anyának, az elemeknek és tudjátok, hogy ami a környezetetekben fekszik, az támogat titeket, mivel dolgoztok vele és bíztok benne. A felszálló légáramlatok láthatatlanok, de megtartanak titeket. Csak suhanjatok, körözzetek!

Ahogy köröztök, arra kérlek, képzeljétek el, amint lenéztek az életetekre, egy légies nézőpontból tekintve rá. Csak szemlélődjetek! Engedjétek a látványt spontán kibontakozni! Nincs más dolgotok, mint figyelni, mi nyilvánul meg. Láthatjátok a testeteket Nerfertari Királynő előtt állni és az erőteljes energiacserét közte és köztetek. Látomásotokat nem gátolja a programozás és az emberi ész hiedelmei, nem gátolnak az emberi pszichológia és érzelmek szűrői, és sasként szemlélődve elkezdtek egy teljesen új világot látni, olyan világot, ami megosztja veletek az életet, látjátok az energiát és kezditek fölfogni, hogy a természet így dolgozik a többi királysággal. A sas képes érzékelni a felszálló légáramok vibrációit, képes kiszagolni prédája energiáit. Képes elcsípni a finomnál is finomabb érzeteket, mert nem gátolja korlátolt programozás vagy bármiféle gátló hiedelem vagy szándék. Így ez a sas nektek adja a természet királyságainak szemén át való látás ajándékát, amit az emberinél kevésbé fejlettként érzékeltek, de uram isten, nem áldottak, amiért képesek látni, tapasztalni, érzékelni és érezni olyat, amit az ember csak nagy nehézségek árán tapasztalhat meg? Lépj érintkezésbe ennek a teremtménynek az érzékeivel! Ösztönösen tudja, hol a zsákmánya, tudja, mikor csapkodjon a szárnyával, a másodperc törtrésze alatt csap le áldozatára. Tud ilyet az ember?

Ez az, kedveseim, amiért olyan fontos, hogy uraljátok a fizikai testen túli tapasztalás képességét, hogy ráhangolódjatok a fizikain túli érzékelésre. A Természet Anya legnagyobb szövetségeseitek egyike, támogatása nélkül nem sok esélyetek lenne megtapasztalni a szabadság olyan szintjeit, amit amúgy megérdemeltek. Önvalótok kitűnő aspektusainak megtapasztalásától fosztanátok meg újra csak magatokat.

Ha készen álltok, szívjátok magatokba eme fenséges madár érzékeinek megtapasztalását és azt akarom, hogy hozzátok a fizikai testetekbe ezeket az érzékeket, amikor visszatértek! Vegyetek mély levegőt, teljesen kilélegezve, ahogy beigazodtok fizikai testetekbe és tudatosul bennetek, hogy Nefertari Királynő előtt álltok. Most képzeljétek el magatokat fizikai formában ugyanazokkal az érzék képességekkel, amit madárként tapasztaltatok meg, és azt akarom, hogy gyakoroljátok ezen érzékek használatát! Ha bármely szakaszban megszakadna a kapcsolat, hívjátok a koronás sast és kérjétek, hogy vigyen egy újabb utazásra. Váljatok eggyé a sassal, lebegjetek a termikeken[Felfelé szálló légáramlat] és lássatok mindent, amit pár perce is láttatok és akkor gyertek vissza a testetekbe és tapasztaljátok meg az életet ebből az új nézőpontból!

Tehettek utazást vagy szerezhettek tapasztalatot a sasén kívüli más módon is. Játsszatok más formákkal is, más teremtményekkel, és ilyenkor megkérhetitek vezetőiteket, hogy vigyenek más dimenziókba és használjátok a képzeletet és az érzékeket ugyanúgy és mindig hozzátok vissza a tapasztaltakat a fizikai testetekbe, a mostba, így tudjátok folytatni a tapasztalást a fizikai síkon is. Nehogy hátrahagyjátok a tapasztalataitokat! Dehogy! Hozzátok magatokkal és minél többet integráltok be a fizikai létezésetekbe, emberi lényként annál meghatalmasodottabbakká és erőteljesebbekké váltok, Mester Alkimistákként tapasztalva meg magatok egy aspektusát emberi formában és drága kincseim, ez jelenti az ötödik alkímiai beavatást.

Nefertari Istennő, én Kuthumi és Merlin Nagyúr biztosítjuk, hogy a harmincnyolc szimbólum teljesen aktiválódjon a gerincetekben. A harminchárom Hathor Istennő érezteti veletek újra energiáit, így tesz Ízisz Istennő és Hórusz Isten is a hatalmas sólyommal. Öröm Lovagotok érezteti jelenlétét. A nap tizenkét Istennője jön, hogy átöleljen titeket. A nap lényei, akik beavatásaitok alkalmával csatlakoztak hozzátok, Hórusz Istennel együtt belépnek ebbe a térbe. Beborítanak az energiák, és energiátok még erősebb lesz, ahogy Hatsepszut Királynő lép be. A Királyok Völgyének Királyai lépnek be és ez a sok erőteljes vibráció együtt táncolva a hangok, fények és színek szimfóniáját teremti. Ez makulátlan élet-teremtő energia szimbólumokat hoz létre, és most azt akarom, hogy teljesen nyíljatok meg ennek befogadására! Lélegezzétek be, ahogy mindezek a lények előkészítik az energiátokat az újjászületés végső stádiumára!

Szeretteim, ez az energia negyvennyolc óráig így marad; ez készít föl benneteket az újjászületésre a Királyok Kamrájában, a hatodik alkímiai beavatásra, úgyhogy még egyszer meg kell hallgatnotok, amint megismétlem, mit is tettünk veletek. Megerősítitek ezt az energiát egy másik szinten és ez megerősíti az újjászületés hatalmát. Így most mindez az energia beburkol titeket egy hatalmas arany tojásba, Krisztus tojásába, amit a Nagy Piramisban 2007 szeptember 9-én horgonyoztunk le, a 9:9:9 ünnepén.

Tehát képzeljétek el magatokat a Nagy Piramisba helyezve mindezen lények kíséretében a Királyok Kamrájában. Nos, a Királyok Kamrájában van egy szarkofág. Most nagyon óvatosan belehelyezünk ebbe a szarkofágba, aminek nincs teteje, így könnyen tudtok lélegezni, nincs nehézség, könnyedséget éreztek és hogy bőven van hely és oxigén. Ez a szarkofág igen erőteljes felemelkedés beavató hely. Ahogy a szarkofág kövén fekszetek, én, Kuthumi és Merlin Nagyúr elkezdjük aktiválni a következő harmincnyolc bőség csakrát és szimbólumaikat.

Csukjátok be a szemeteket és képzeljetek el a gerincetekben föl s alá táncoló fény pulzálást!

Mária Magdolna most a szarkofág lábához áll. Elkezdi megszólaltatni a születés szent hangjait. Ez kezdi megteremteni az arany szív csakrán keresztüli újjászületés energiáit a hatodik alkímiai beavatáshoz. Az újjászületés mindannyiótokra nézve egyedi, olyan tapasztalat, ami igen sok szinten változást hoz az életetekben, a létezésetekben, a tudatosságotokban, az én figyelmének irányában, az élet kifejezésében, életetek érzékelésében, az én, az élet és egyebek felfogásában.

Az arany fény elkezd beáradni a Nagy Piramison keresztül a Királyok Kamrájába ebbe a szarkofágba. Ennek az arany fénynek a vibrációja áthatja a testetek sejtjeit, aztán a DNS-t, majd a molekulákat, változást idézve elő. Csak annyit kell tennetek, hogy nyugodtan fekszetek, mélyen belélegezve, teljesen kilélegezve, amíg a lények ezen együttese újra kalibrálja minden energiáitokat, Mária Magdaléna hangja előkészíti az újjászületés energiáit. Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen! Létfontosságú, hogy ellazuljatok!

Én, Kuthumi a szarkofág fejénél állok. Most egy kettős végű, tiszta kvarc kristályt helyezek a koronacsakrátokba, ami igen hatékony energia adó-vevőként szolgál köztetek és köztem. Ezen a kristályon keresztül foglak segíteni benneteket igen különleges közlésekkel a következő tizenkét napban, ami segít felfogni a megtapasztalt szinteket. Folytatni fogjátok ennek magatokba integrálását a rá következő tizenkét hónapban, így a beavatások különböző kombinációit és egymásra épülő szintjeit kapjátok meg ezen idő alatt.

Annak érdekében, hogy élvezhessétek mindannak a gyümölcseit, amit most tapasztaltatok, fontos, hogy őszinték legyetek magatokhoz, hogy becsüljétek azt az életet, amit választottatok, és hogy az igazság és a szeretet motiválta integritással, hitelességgel és szándékokkal cselekedjetek. Ekképpen cselekedve meglesz a jutalom is, mint mindig, és az arany újjászületés idején épp ez a jutalom. Sokatok régóta vár jutalmára. Ha eddig nem kaptátok volna meg, az csak rajtatok múlik, kedveseim.

Maradjatok nyitottak, befogadók és körültekintőek, a fogadásra készek; ha nem vagytok hajlandók fogadni, akkor nem is fogtok kapni. Nyissátok meg az energiátokat, engedjetek adni és kapni, engedjétek a harmonikus egyensúlyt eggyé válni veletek! Vegyetek még egy mély lélegzetet és lazítsatok!

Még további négy óráig a szarkofágban fogunk tartani benneteket, mely idő alatt megnöveljük energiátokat, aztán eltávolítunk a Királyok Kamrájából és a Királynők Kamrájába viszünk, ahol felkészítünk benneteket szentelt olajokkal és gyógynövényekkel és más rituálékkal a szent születésre. Töltsétek az időt magatokkal, csendesedjetek el, pihenjetek, mert a hetedik beavatás az új élet új világába vezető végső lépcső lesz.

Hát így van ez, szeretteim, becsülünk titeket fényetek erejéért, becsüljük az általatok választott utazást, és ünnepeljük a beavatásaitokat, amikben részt vettetek és teljesítettetek. Üdvözöljük az eljövendő Mester Alkimistákat, titeket, a multidimenzionalitás világában. Ti vagytok azok, akik átveszitek, amit mi elhagyunk, és amikor magasabb birodalmakba költözünk, akkor ti is így tesztek. Emlékeztek Felemelkedett Mester státuszotokra, de életbevágó, hogy minden aspektusára emlékezzetek, mielőtt végképp magatokra öltitek a teljes tudatosság talárját. Nagyon gyorsan értek ide.

Bízzatok a benneteket tartó sok szerető és segítő karban, a titeket szerető szívek feltétel nélküli szeretetében. Mindig jelen vagyunk, hogy vezessünk és óvjunk titeket és tiszteletben tartjuk kívánságaitokat és szándékaitokat. Legyen egy veletek az autentikus szeretet legmagasabb és legtisztább vibrációja a szent születés mostani idejében! Legyen minden rendben világotokban!

Húzzátok vissza az energiátokat fizikai testetekbe, lélegezzetek be mélyen, nyújtóztassátok ki a karjaitokat és a lábatokat, körözzetek a csuklótokkal és a bokátokkal, a vállatokkal és nyakatokkal. Küldjétek le teljesen az energiátokat mélyen a Föld Anya testébe, ahogy leföldelitek magatokat a jelenbe, az itt és mostba, váljatok eggyé az énetekkel és testesítsetek meg mindent, amit ma tapasztaltatok!

Tudjátok, én, Kuthumi csak egy futó gondolat vagyok és meg fogjátok látni, hogy az élet egy szempillantás alatt megváltozhat. Béke legyen veletek, kedves Fénymunkások, ünnepeljétek az emberi élet kiváltságát, engedjétek be az áldásokat, amit megszolgáltatok, és emlékezzetek, hogy szabadságotok csak választásotokon múlik.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

 

Az Egyiptomi alkímia sorozat befejező része:

 

Egyiptomi alkímia beavatás 7  2008. április 12

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptomi-alkimia-beavatas-7.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...