Kuthumi - Egyiptomi alkímia beavatás 7

Egyiptomi alkímia beavatás 7

553776_10200529456737141_1004273018_n.jpgMichelle Eloff© közvetítése által
Johannesburg – 2008. április 12.
Forrás: thelightweaver
Fordította: Szigeti Antal
 
Az Egyiptomi alkímia sorozat előző része:
 
Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.
________________________________________________________
Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a beteljesedés, a bizalom, a szinkronicitás és a bőség áldásait. 

Üdvözlet szeretteim.
És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek ezen a napon, amikor mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk.

Szeretteim, ahogy beléptek az alkímiai beavatások ezen utazásán ebbe a végső beavatásba, kimondottan az Arany Szívcsakrában, együtt ünnepeljük veletek ezt a végső fázist. Az alkímiai beavatások és a bőség ezen sorozata az Arany Szívcsakrában olyan [valami], ami örökké veletek fog maradni. Olyan belső változást hoztál létre magadban, ami végtelen, olyat, ami nemcsak benned fog maradandó hatásokat kelteni, de a környezetedben is. Ebben a különleges időpontban lehetőséget kapsz, hogy hatalmas Nap-portálba lépj be. Ezt egy rendkívül szokatlan lény támogatja. Azért mondom szokatlannak, mert ez a különleges lény a tizenkét fő planétából az esszencia [teljes] sávját testesíti meg, beleértve ebbe a Földanyát, [e planéták] jelenleg egymáshoz vonzódnak, hogy biztosítsák a felemelkedés ezen időszakát kimondottan a Földön, hogy az elérhesse teljes lehetőségeit.

Ekhnaton – még az egyiptomi idők alatt – rendkívül szokatlanként volt ismert, a különböző dinasztiákban mindenki mástól nagyon különbözött, és ma, ez alkalommal Ekhnaton köszönt benneteket, amikor beléptek az ő Nap-portálján. Ez nagyon energikus folyamat, egyszerűen azért, mert össze fogsz kapcsolódni az energia tizenkét elemével. Az esszencia ezen tizenkét sávja a részeddé fog válni. Az a tény, hogy ez alkalommal inkarnálódtál a Földön, segít neked, kicsit könnyebbé teszi a többi tizenegy sáv lehorgonyzását; integrálásuk része a beavatásnak.

Arra kérlek hát, hogy csukd most be a szemedet, és képzeld el, hogy Ekhnaton megmutatkozik előtted bármilyen, számodra kényelmes formában. Érezd jelenlétének finomságát csakúgy, mint erejét, és tartsd az eszedben, hogy amit ő megtestesít, az tükröződése a Te megtestesülésednek és a szakrális nap-energiának, [mely utóbbi] a Földön élő emberként létfontosságú része a téged ösztönző energiának. Ekhnaton nagyon mély kapcsolatban van veled a nap-csakrádon keresztül, és ahogy ott állsz a jelenlétében, elkezdi eltolni az energiáidat a többi csakrádban és összeigazítja azokat, tökéletes egyensúlyba és harmóniába hozva mindegyiket a nap-csakráddal.

Azt szeretném ha most imaginálnád(elképzelnéd), hogy a csodálatos nap-portál megjelenik előtted, Ekhnaton oldala mellett. Éppen annyira erőteljes ez a portál, hogy nem fog zavarni téged. Biztonságban vagy és meg vagy hatalmasodva; kapcsolatban vagy az igazságoddal, és tudod, hogy a portálon túl még nagyobb igazság rejlik, így megérted és érzed, hogy mennyire fontos a számodra, hogy megtedd ezt a végső lépést.

Megtapasztaltad a hihetetlen megszületést az Arany Szívcsakrán keresztül, és amikor keresztülmész a nap-portálon, az összes olyan lény, akik jelen volt veled az utolsó hat beavatáson, veled együtt keresztülsétál a nap-portálon. Biztonságban vagy, isteni védelemben van részed, le vagy földelve és az igazságodban vagy.

Ekhnaton elkezdi elmagyarázni neked, hogy a nap-portál átjáró a nap-csakrád aspektusainak többi dimenziójába; ezt a különleges dimenzió aspektust az tartja, amit mi nap-univerzumnak nevezünk. A nap-univerzum grandiózus világ, melyben meghatalmasodott aspektusaid további utazásokat élnek meg, magasabb [szintű] tanulást, tanításokat, megosztják és tapasztalják a folyékony szeretet szent áramlatának esszenciáját – a folyékony fény szent áramlatát a mérhetetlen melegség [warmth] dimenziójában tartják. Tartsd észben, hogy most a melegség és nem a hő [heat] szót használtam. A ’hő’ változékony a ’melegség’ semleges; olyan, amilyen, nem éget meg téged, nem illékony. A melegség e tere fog üdvözölni téged. Kikerültél tehát a Mennyei, Kozmikus, Szakrális és Föld Anya szülőcsatornájából, bekerülsz e nap-univerzum melegségébe, és ezen a helyen Ekhnaton keresztülvisz téged majd a tapasztalás és a tanítások sorozatán egy huszonegy napos időszak alatt. E huszonegy nap során tapasztalni fogod mind a hét beavatás végső integrálódását.

Azok a hatások, melyeken keresztülmentél a hét beavatás során, folytatni fogják hatásukat rád, és az életedre a következő kilenc hónap alatt, és ami ennek eredményeként megszületik, az veled fog maradni egész életedre. Felismered, hogy a szeretet ez a részed, és megérted, hogy Te vagy a melegség. A folyékony szeretet benned van, ez az a melegség, ami tart téged. És ez a melegség az szeretteim, ami felolvasztja bennetek a jeget, azokat a részeiteket, amelyek elszigeteltnek érzik magukat. Azok az érzések és érzelmek, amelyek megfagytak az időben, amelyek a felfüggesztett elevenség állapotában maradtak benned, most felszabadulnak, elengedésre kerülnek, kiszabadulnak jeges börtönükből, amikor keresztüllépsz a nap-portálon.

Ekhnaton pedig most azt mondja neked, hogy itt az idő az átlépésre. Az összes lény csatlakozik hozzád, akikkel megismerkedtél az előző hat beavatás során; jelen vannak, és most van itt az ideje, hogy keresztülmenj. Vegyél hét mély lélegzetet az orrodon keresztül, lélegezz ki a szádon át, készítsd fel magad, hogy belépj ebbe az új részedbe, abba az univerzumba, ami benned létezik, ami a végtelen, feltétel nélküli szeretet melegsége, a nap-csakrád melegsége, mely csakra gyengéden táplálja az összes többi csakrádat a szeretet ugyanezen melegségével. Nézz Ekhnaton szemébe, miközben ő neked nyújtja a kezét. Amikor készen állsz rá, fogd meg. Állj mellette, és tedd meg az első lépést a portálba és azon keresztül. Most, hogy keresztülléptél, érzed az összes többi lény jelenlétét, akik veled együtt szintén átléptek. Ami ennek a portálnak a másik oldalán rejlik, nem olyan nagyon tér el attól, amit tudsz magadról, ahogy megtapasztald önmagadat, és attól a világtól, amelynek része vagy, még érzed, érzékeled és tapasztalod e finom vibrációk könnyűségét, a tiszta, végtelen feltétel nélküli szeretet melegségét, azt az univerzumot, amelyben a szeretet melegsége állandó.

Folytasd az utat Ekhnatonnal, és olyan helyre vezet, ami úgy néz ki, mint egy csodálatos kert. Ez a nap megszentelt kertje; ez egy hatalmasan óriás nagyságú naptemplom kertje. E templomba is belépsz. Ez az a hely, ahol a nap világának Arany Templom tanításait tanítják. E központi kertben állva Ekhnaton rámutat egy távoli, különleges pontra, és a távolban különleges, vibráló arany fény van, és érzékeid közvetlenül felismerik Rá nagyurat. Rá nagyúr felé veszi az útját, és üdvözöl téged a melegség univerzumában, a nap univerzumában, és sok-sok további nap lény jön, hogy csatlakozzon hozzád a kertben, hogy üdvözöljön téged ezen a helyen.

Lazíts, miközben megérzed őszinte, szívből jövő szeretetük melegségét, és afeletti örömüket, hogy itt vagy. Ekhnaton veled marad; engedélyt kér tőled, hogy mögötted állhasson, és dolgozzon a gerinceden. Az utolsó beavatás során tizennégy további bőségcsakrát aktiváltunk a gerincedben. Ez a tizennégy energia tartalmazza az esszencia korábban említett tizenkét sávját, és két továbbit, amelyek a szakrális férfiast és szakrális nőiest képviselik. Ez a tizennégy további csakra az, amit most le fogsz horgonyozni a keresztcsonti területen; ez [a rész] az ahol ezt az erőt tartani fogod. A hozzájárulásoddal Ekhnaton a jobb kezét a hátad alsó részére teszi, és a tenyere közvetlenül fellobbantja a nap-portál energiáját a tested keresztcsonti területén, és a tizennégy szimbólum, amelyek a hatodik beavatás során a testedbe kódolódtak, most közvetlenül bekerülnek a keresztcsonti területre. Ekhnaton fény és szeretet impulzusokat kezd el csatornázni a keresztcsonti területedre, és a nap-univerzum isteni esszenciájának egyedi sávjait csatornáza. Lélegezd be ezt és lazíts.

Amikor a Mester Alkimista keresztülmegy a nap-portálon nincs vele a múltjából semmi sem, hogy árnyékot vessen az igazságára, a fényére. És mély belső tudásod [van arról], hogy sokkal magasabb a célod, mint bárki más félelmei. Bízz ebben, örvendezz, légy békében, maradj ebben az energiában és tudd, hogy mindig minden rendben lesz.

Kérem, hogy a következő tíz percben meditálj ebben az állapotban. Erre van szükséged, hogy tökéletessé tedd ezt az energiát.

Tudd, hogy én, Kuthumi veled maradok. Biztonságban vagy, örömben és minden igazodik egymáshoz.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és a saját igazságotokban tartva üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.
Adonai.

Ráadás közvetítés:

Egyiptomi (út-közbeni) alkímia beavatás 3 2008. április 27
https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptomi-ut-kozbeni-alkimia.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...