Kuthumi - Időutazás

 Kuthumi: Időutazás

timetravelcommunication.jpg

Csatornázta:Michelle Eloff

Dél-Afrika, Johannesburg; 2006. Május 7.
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/1aktgteuqj1bukt/Id%C5%91utaz%C3%A1s.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek a bölcsesség, a bizalom, a fény, a szinkronicitás és a mennyei látomás áldásait.
Üdvözlet szeretteim!
Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.
Összegyűltünk ma szeretteim, és valójában egy nagyon lényeges gyógyulás zajlik mindent egybevetve. Ez a Kollektív Nővériség gyógyulása, ahol a visszaélések mély szintjei voltak az Istennő korlátozásán keresztül, az Istennő hatalmának, a szexualitásának, kreativitásának és a képességének durva bántalmazása után, hogy megálljon az univerzális igazság autentikus fényén belül és manifesztálja a nőies (alap) elveket.
Az időben való utazásod ma egy személyes tapasztalat. Megkönnyíti a gyógyulást, amit az imént megosztottam veled, ezért, eltávolítjuk a megkövült pillanatokat, amik megfagytak az időben és térben, ami egy hamis identitáson belül fogva tartja a nőket. Ez az utazás egy elérkezés, az Istennő szívélyességébe és a szeretetébe, a hatalom/erő és a szándék teremtésének autentikus fényébe.
Ez a folyamat manifesztál egy kollektív DNS tisztítást, eltávolítva a sejtekből, mindazt, ami elfojtotta az Istennőt évezredekig. Ez olyan valami, amit te, mint egy felemelkedő istennő úgy döntöttél, hogy megtapasztalsz és kifejezed a személyes isteni felébredéseden keresztül. Néhányatok úgy találhatja, hogy az új kundalini ereje elsöpri, keresztülégeti az illúzió fátylait, ami megmutatja a neked az isteni hatalom teljességét és azt ahová ez el fog vinni. Mindnyájan számíthattok egy változásra a struktúrán belül, abba, amit megalkottatok az életben. Mindezek a változások a teljes nagyobb jóért vannak. Önmagatok egészéért.
A teljességed időnként sok megzavarodott, szétszórt darabkában manifesztálja magát. Mindazonáltal biztosítalak, hogy a darabok közül mindegyik össze fog illeszkedni. Most jött el az időd, hogy egyszerűen felállj a személyes igazságod jelenlétében és megengedd az univerzumnak, hogy megkönnyítse előtted az ösvényed kibontakozását. Ne félj attól, amit létrehoztál, mert, ez az ami feljogosít téged.
Szintén fel fogod fedezni, a mai napi aktiválás és tisztítás következtében, hogy néhány nagyon fontos lélekszerződés fog előtérbe kerülni.
És néhányatoknak, ezek a lélekszerződések a közelmúltban manifesztálódtak az életetekben is, kifejezetten más emberekkel (való szerződések). Ezek a szerződések, ezek az emberek katalizátorok az életedben, hozzájárulva a változáshoz, amit tapasztalsz. Rajtad múlik, hogy megismerd a kapcsolatot, és azt hogy hogyan akarsz dolgozni vele. Fontos érezned, amit a szíved közvetít neked a folyamat alatt és ne billenj ki többet a más által bevitt negatív energiájától különösen, ha ez csupán saját félelmük kivetítése. Nagyszerű látni, ahogyan mindannyian az istennő hatalmába emelkedtek. Értékes virágok vagytok, amik kinyílnak a nap fényében, hogy befogadjátok az isteniségetek áldásaidat. A Nap Arany Sugarai, amik igazán elhozzák nektek az Arany Kort.
Engedd meg, hogy az utadra tegyünk most téged.
Helyezd magad kényelmes pozícióba. Lélegezz be mélyen az orrodon keresztül, és lélegezz ki a szádon, és a következő belégzésnél, nyomd a nyelved hegyét a szájpadlásodhoz, és amint kilélegzel, nyomd a nyelved hegyét a szájad aljához. Folytasd ezt addig, amíg azt nem mondom, hogy állj. (kb 25) Állj.
Most, képzeld el magad az összes személyes Vezetőddel, Mestereddel és Angyaloddal körülvéve. Kérj fel bármilyen más Fény Lényt, akit szeretnél, hogy veled legyen.
Kérd fel Damien Herceget, az idő urainak egyikét. Képzeld el, hogy megjelenik előtted, mi most megkérjük, hogy nyissa ki az idő és tér portáljait, azért, hogy keresztülmehess ezen a portálon keresztül, azokba az időkbe, ahol az energia kristályossá vált, megtartva a korlátozás vagy a pusztulás egy negatív mintáját, amelynek eredményeként nem teljes életet élsz. A Gyógyító Angyalaid, Teljesen uralt én, a Fény Krisztusi Énje és a Mester Vezetőd elkísér téged a portálon keresztül. Amikor készen állsz, lépj oda az átjáróhoz. Damien Herceg megnyitja a portált, amelyen átutazol, mozgásban lendítve magad téren és időn át.
A jelenlegi inkarnációd megelőző időbe szállítanak
Ezen a bizonyos ponton a tudatosság kifejezése, mindent megmutatnak neked amit meg kellett tapasztalnod a jelenlegi életed során, annak érdekében, hogy véghez vidd a teljes Felemelkedés Tudatosságot, azt megelőzően, hogy elhagynád a fizikai testedet, ezért változnak az élettapasztalat ciklusai örökké. A Vezetőid különféle képeket mutatnak meg sok időről és helyről, ami visszatükrözi az Istennővel való visszaélést, a szív és az elme durva bántalmazását; egyszerűen figyelj; nem kell kötődnöd (hozzá) semmihez, nem kell, hogy szívedbe zárj bármit is. Ha nem látsz semmit, csak légy tudatos a tested érzéseiről és az érzelmekről belül önmagadban, az energia elmozdulásáról a csakráid között és lélegezz.
Jézus Mester belép ebbe a térbe, mert Ő az a Felemelkedett Mester, aki felelős azért, hogy sejt szintjein aktiválja a DNS tisztását az emberiség kollektív tudatáért, valamint neked, mint egyénnek. Jön és mögéd áll, nagyon finoman a jobb kezének tenyerét a hátad négy /alsó résznél található/ ágyék csigolyádra helyezi és elkezd kisugározni egy meleg finom energiát, ami megtölti a tested e területét, aktiválva egy Csakra Ébredést és az összes bekristályosodott energia tisztulásának a folyamatát, ami közreműködött minden egyes észlelt negatív vagy korlátozó tapasztalnál, ami ebben az életidőben(történt meg), és minden életidőben ezt megelőzően. Folytasd a lélegzést, amíg az energia azt teszi, amit kell. Ne aggódj a-miatt, ha nem látsz vagy érzel semmit, biztosítalak téged, az energia még mindig dolgozik és gondoskodik arról, ami szükséges.
Válj tudatossá egy finom zümmögésre Jézus Mestertől a hátad mögött. Ez a zümmögés felszabadítja a bekristályosodott energiát, ami bezárult a fizikai tested sejtjeinek magjába és a múlt inkarnációinak sablonjaiba az egész testedben. A tónus, amit kiáraszt nyugtató, gyengéd és mégis mély. Képzeld el a szívcsakrád megnyílni, hogy ezáltal elengedd, amit az energia felhoz számodra, és ez olyan lesz, mint egy folyó kiáradása rajtad keresztül, ez a folyó magával viszi mindazt, ami már nem szolgál téged, a régi paradigma tudatosságát, ami fogva tartott, ami a jelenlegi identitásodat/én-azonosság/ képezi és a múltad identitásait. Folytasd a lélegzést és érezd.
Amint/ Jézus mester folytatja ezt az eljárást, Mária Magdolna belép ugyanebbe a térbe, eléd áll nagyon gyengéd és szerető szemeivel, mélyen a szemeidbe néz. Egyfajta telepatikus kapcsolatot hoz létre veled, amely elkezdi a fény több száz szimbólumát kisugározni, amelyet telepatikusan kapsz és ez beszűrődik a tested rendszerébe. A jobb kezének tenyerét a szívedre helyezi, a bal tenyerét a napfonatodra és nagyon lágy szelíd hangon odasúgja: „Biztonságos számodra, hogy szabad légy a hatalmadban/erődben.”
„Egy élő szándékkal teremtettek (téged), az Anya/Atya Isten egy erőteljes teremtő kifejezéseként.„ az mondja, hogy ez most az az idő számodra, hogy megéld az igazságodat. Biztonságos, hogy magad mögött hagyd a múltat és átöleld az itt és mostot. Az energia továbbra is áramlik a testedbe Jézus Mestertől és Mária Magdolnától, az energiájuk kompozíciója aktivál más dimenzionális portált, amelyen keresztül a kollektív tudatosság nőiességével szembeni visszaélés áthalad a folyékony szeretet dimenzióiba, ahol átalakul, és minden hasonló aspektusod is beszívódik ebbe a portálba és ugyanezen az átalakuláson megy keresztül.
Folytasd a lélegzést, amint a személyes Gyógyító Angyalod ezt az átalakított szeretetet visszairányítja a testedbe, megtöltve téged a folyékony szeretet 6. dimenziós energiájával; (ez) finom, tiszta és hatalmas.
Mária Magdolna elkezd hallatni egy szelíd hangzást Jézus mesterrel összhangban. Az együttes hangzásuk aktiválja a DNS tisztítás következő szintjét számodra és négy alsó test mindegyikében, más szavakkal, a fizikális, az érzelmi, a mentális és az asztrális testben, amelyek az összes szinten kinyílnak, hogy befogadják ezt a rezgést. A tónusuk/hangzásuk egy új vibrációs frekvenciává válik, ami megfogja könnyíteni a képességedet, hogy az összes új energiára fókuszálni tudj amit magadhoz vonzol.
Lazulj el a pillanatban, és bízz a lezajló gyógyulásban. Emlékeztetünk téged, biztonságos, hogy eleressz, hogy készen állsz és képes vagy megtartani az új energiát, és megtenni az életedben azt, amiben megegyeztél. Kérd, hogy a lelkek akikkel szerződtél, kapcsolódjanak ehhez a különleges gyógyuláshoz és vibrációkhoz. Most kapcsolódnak az energiáddal egy még mélyebb szinten elősegítve a gyorsított gyógyítást, tisztítást, a folyékony szeretet eredeti tervének az újjáteremtését, amiben te, és azzal a személlyel, azokkal az emberekkel megállapodtál, hogy létrehozzátok.
Értékes ajándékok vagytok egymás életében ez időtájt, ezért nem kell félni ettől a személytől vagy ezektől az emberektől. Ők fontos katalizátorok, a lelked teljes szabadságáért, az Istennői Éned felszabadulásában.
Folytasd, mélyen lélegezz be és ki, teljesen. A Teljesen uralt én(ed), és a Fény Krisztusi Énje, a bal oldaladhoz állnak, mindketten a kezüket a bal válladra helyezik, minden összefüggő szunnyadó energiának egy(fajta) elengedését aktiválják, ami a felelősséghez kapcsolódott, amiről azt hiszed , hogy válladra kell venned, ami már többé nem az életed részének terve. Az aktiválás megtisztít bármilyen befejezetlen ügyet, ami a női elvhez kapcsolódik az életedben; legyen ez az anyád, a lány testvéreid, a nő nemű barátnőid, bármilyen ember, aki a női energiát képviseli, valamint elhozza a kollektív nővériség gyógyulását.
Az Univerzumotok Nagy Angyala, Metatron Nagyúr, a Fény Arkangyalja, most belép a jelenlétedbe és segíti a kollektív nővériség tudatosságának a megtisztulását, aki magára vette (itt a kollektív nővériségről beszél), hogy szexuális visszaélések eszköze legyen, cipelve ennek a felelősségét; egy olyan jármű, ami felvette a férfiak és a nők szenvedését, és most elereszti ezt ennek a tekintélyes Arkangyalnak a segítségével.
Én, Kuthumi Nagyúr a jobb oldaladon állok, és mindkét kezemet a jobb válladra helyezem, és aktiválom az összes felelősségnek az elengedését, amit a válladra vettél, a túlélésre ösztönözve, ahol felvetted a férfi szerepét; az apa, a fiú, és minden külső (férfias) aspektusét, amely már nem a tiéd, hogy továbbra is cipeld. Végy egy mély lélegzetet be és lélegezz ki. Adj át mindent; nem számít, ha nem tudod mi az, csak engedd el menni.
Mária Magdolna megállítja az (egyedi) hangzását és megerősíti, hogy biztonságos számodra, hogy megállj az Istennőiességed hatalmában, hogy megállj, mint a nő, képviselve a női (alap)elveket. Mester Jézus is leállítja a hangzását. Eszedbe juttatja, hogy biztonságos számodra, hogy megerősödj és boldogulj az anyagi világban; biztonságos számodra, hogy megcsapold a teremtésed a teljességében és létrehozd az életet, amit megérdemelsz. Biztosít téged a jelenléte felől és segít a változások ideje alatt, ami előtted áll. Ellép most mögüled, és eléd áll Mária Magdolna mellé.
Én, Kuthumi, és Teljesen uralt éned, a Fény Krisztusi Énje, továbbra is fogjuk a válladat. Jézus Mester manifesztál egy galambot, szimbolizálva a békét, a békét, amire készen állsz, hogy elfogadd, hogy az életed része legyen. Fogadd el, ahol az itt és mostban vagy, és fogadd el hogy előre haladsz, mert készen állsz.
Damien Herceg most aktivál egy portált a fejed felett. Ennek a portálnak van egyfajta szívó energiája és ez elkezdi elnyelni minden régi energiát a gyökér csakrából fel a gerinceden, eltávolít a csakráidból minden régi paradigmás tudatosságot; ez szintén a folyékony szeretet hatodik dimenziójába kerül, ahol átalakul. Ha kész vagy az elengedéssel, lélegezd be az új energiát a testedbe újra a csakráidba. Gondolatban ismerd el, Jézus Mester és Mária Magdolna, a Teljesen uralt én, a Fény Krisztusi Énje, Metatron Arkangyal, én Kuthumi, a Személyes Vezetőid és Mestereid, jelenlétében, hogy készen állsz, és hajlandó vagy minden az időben és térben kikristályosodott pillanatot elengedni, ami az elszigeteltség állapotában tartott téged, és arra késztetett, hogy megbénultnak, élettelennek, lélektelennek, értéktelennek és védtelennek érezd magad.
Erősítsd meg a szándékodat abban, hogy ennek a helyébe a pozitív erőt választod, ami a megérdemelt-képesség, amelynek a fénye pozitív és bőséges. Jelentsd ki, hogy a szeretetet, a békét választom, úgy döntök, hogy az igazságomba állok.
Mária Magdolna vesz egy kvarc kristályt és gyengéden bekódolja a csakráid mindegyikét, beléjük táplálva ezt a szándékot, és az új energiát a 6. dimenzióból, amit behúztál önmagadba.
Damien Herceg most bezárja a portált a koronacsakrád felett, és megnyitja a dimenziós portált a 6. dimenzióba. Én, Kuthumi leveszem a kezemet a válladról, ugyanígy tesz a Teljesen uralt én és a Fény Krisztusi Énje.
Metatron Arkangyal most elkezd egy platina folyadékot beletölteni végig a testedbe, amely egy energiává válik, és ami úgy működik, mint a védelem egy köpenye, megóvva téged a külső negativitástól, ami más emberek félelmeinek a formájában ér, mint például, a félelem motiválta vélemények és észlelések, azért hogy előre tudj lépni az igazságodba.
Segít neked, hogy ne szólj közbe más emberek drámáinak folyamatába, csak megállsz mellettük együttérzéssel, és nem kapcsolódva, ahhoz, amin ők keresztülmennek.
Adj hálát ezért és mindenért, ami ma történt. Tudd, hogy a vibrációs frekvenciád ennek eredményeképpen megemelkedett, és hogy most szabad vagy, és a magasabb vibrációk szándékaira fókuszálsz. Ez azt jelenti, hogy szabadon mozogsz előre az életedben a választásod irányába. Engedd a (következő) 72 órában teljesen integráld önmagad, mely idő alatt sok gyógyulásra kerül sor. Adj hálát most Damien Hercegnek; meg fogja könnyíteni neked, hogy vissza gyere az itt és mostba a jelenlegi idővonalra, erre a helyre, ahol jelenlegi fizikai testedbe.
Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen, ahogy visszalépsz erre az idővonalra és leföldelve magad a fizikai testedbe.
Adj köszönetet a Fény összes Lényének, akik jelen voltak veled, beleértve saját magad a tapasztalatért, amin átestél. Forgasd meg a bokádat, a csuklódat, körözz a nyakaddal és vállaiddal, és érezd önmagad teljesen a testedben.
Szeretteim, most mennem kell. Azonban mielőtt távoznék, megáldalak benneteket az isteni látomás egyértelműen felismerve a kibontakozást, ami jelenleg az életetekben lezajlik. Megáldalak titeket a bátorsággal, hogy átöleljétek a hatalmatokat, és álljatok szemtől szembe önmagatokkal.
Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül, mert mi mindannyian egyek vagyunk.
Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek!
Adonai!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...