Kuthumi - (Karmikus) Szerződések tisztítása

 Kuthumi – Szerződések tisztítása


 

2006 június 13
Csatornázta Michelle Eloff
Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

http://www.mediafire.com/download/u94rhms6hrmgc1d/Szerz%C5%91d%C3%A9sek+tiszt%C3%ADt%C3%A1sa.mp3

Hallgathatós youtube-s verzió: https://www.youtube.com/watch?v=GbDsOTyB7o4

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam nektek a szabadság, a béke, a kegyelem és a nevetés áldásait. Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Üdvözlünk titeket az Anya/Atya Isten Isteniségében és a Jelenlétében, és az Isteni Esszenciájuk magján belül tartunk titeket, amint megnyitjuk az energiátokat, hogy a karma kapcsolódó lenyomatai, a szerződések szabadon bocsáttassanak, amik már nem szolgálják a lelketek utazását a jövőbe. A mai folyamat egyedülálló, egyszerűen azért mert Én, Kuthumi foglak támogatni benneteket egy előrehaladó és felgyorsított szerződés tisztítás végrehajtásában, amely feloldja majd a tested sejtfelépítésének éteri hálóján belül, a negatív lenyomatokkal kapcsolatos események és emberek részvételét különböző szerződésben, szerződésekben;(ezeket, ha úgy döntötök, törlitek ezen a napon.

Az 1994-es évben az Anya/Atya Isten megbocsátotta az emberiségnek az összes negatív karmáját. Ez azt jelenti, hogy az összes karmikus szerződés véget ért, feloldódott és semmissé lett.
Az egyetlen probléma az volt, hogy az emberiség többsége mindeddig nem ért el egy pozitív rezgésű kritikus tömeg tudatosságot. Emiatt, kevés energia volt ott, ahhoz, hogy biztosítsa az emberiség tudatosságának a felébredését, hogy megkapja ezt az isteni és megáldott ajándékot. Látjátok, az emberiség még mindig hisz a negatív karma természetének létezésében, (és ez) azt eredményezte, hogy a szerződésekből sokat újraaktiváltak, ami semmissé lett nyilvánítva az Anya/Atya Isten által. Most, ebben az időben, visszaviszünk titeket 1994-be, megtartva titeket az Anya/Atya Isten kibocsátott energiájának jelenlétén belül. Be fogjátok lélegezni ezt az erőteljes energiát a testetekbe még egyszer, de ez alkalommal el lesztek látva az öntudatos tudatosság tényével, (azzal) hogy a szerződéseitek megtisztulnak. Engedjétek meg, hogy elkezdjük ezt a folyamatot, és beszélni fogok nektek a hátralévő időben erről.

Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, kilélegezve a szádon át. Végy még egy mély lélegzetet be, és megint kilélegezve a szádon, csendesítsd le az elméd és lazítsd el a tested.

Érezd a higgadtságot magadban, megtapasztalva a tudást, hogy az összes negatív karmikus szerződés beteljesedett. Képzeld el az élettapasztalataid leülepedett negatív karmikus szerződéseit bármilyen belső félelem nélkül. Képzelj el minden embert, akivel találkoztál, a jó karma ösvényének részeseként, hogy mindegyik személy egy áldás, és hogy megosztottad az összes jó karmát, amit létrehoztál.
Nyisd meg a szíved az Anya/Atya Isten Jelenléte előtt. Kérd fel a személyes Vezetőidet, Angyalaidat és Mester Vezetőidet, hívd segítségül a Fény összes Isteni Lényét, akikkel együtt dolgozol, akikkel biztonságban érzed magad..

Nyisd meg az energiádat és képzeld el, hogy a tudatosságod elkezd visszamenni az időben, az 1994-es évbe – abba az évbe, amikor az Anya/Atya Isten megnyitotta az új energia zsilipjeit és a negatív karma összes szerződését felszámolták.

Engedd meg a képzeletednek, hogy megalkossa az energia ezen a fenséges hullámának képét elmosva a távoli múltad összes szerződését. Próbálj emlékezni, hogy hol voltál 1994-ben és mit tapasztaltál meg az életed ezen időszakában.

Ahogy ez az energia beárad a tested éterikus hálóiba, az illúzió összes fátylába, amik megakadályozták, hogy a elfogadjad azt a tényt, hogy a szerződéseid tiszták, leülepedtek a lényedbe, hogy vezetnek téged ezen új módú irányba manifesztálva a lelked összes ösvényét , hogy az elismerés irányába vigyen, az összes jó karmáéba, amit megalkottál.
Figyeld meg, hogy ez az energia egy adott színben nyilvánul meg a számodra. Vizualizáld ezt a színt, amint a külső birodalmakból belép, áthatva a bőröd, a fizikai testedbe mozog, áthatva a fizikai tested összes sejtjét, minden sejtet a szervezeteden belül, amit felemészt ez a szín. A szín megtartja a rezgéseket, amit az Anya/Atya Isten kibocsátott, hogy megbocsássa az összes negatív felhalmozódást a párhuzamos és alternatív valóságokból.

Engedd meg az emlékeknek, hogy előbukkanjanak, emlékeztetve téged, talán eseményekre, időkre és emberekre. Ne csatlakozz hozzájuk, engedd, hogy leperegjen a szemed előtt, akár egy film.

Ha képes vagy, képzeld el ezt a színt, az összes képbe beszűrődni, amire emlékszel a múltadból. Követve az emlékeid részleteit a jelenlegi idővonaladig és az eseményeket, amelyek a közelmúltba bontakoztak ki egészen a mai napig, amely megérintődik az Anya/Atya Isten kibocsátott színével az 1994-es napon, amikor az emberiségnek megbocsáttatott az összes negatív karmája. Ennek a színnek a vibrációja, aktiválja a haladást a múltad szerződéseinek felgyorsult elengedésébe, megtisztítva minden alternatív és párhuzamos valóság létezéseinek szerződéseit. Ez az a szín, amit bármikor fel tudsz használni, hogy a negatívitás rezgéseit megtisztogasd, amik egy múltbeli tapasztalat emlékének formájában jelennek meg számodra.

Ez a tapasztalat lehet, hogy érzéseket hoz létre benned, az érzések eredményezve régi energia ágaskodásában, (azáltal) ami valójában történik. Ez a szín valami olyasmi, ami átalakítja a személyiséged negatív aspektusait. Ezek mindazon aspektusaid, amiket magadról felfogsz, ami szerinted rossz, gyenge és tudattalan. Vizualizáld ezt a színt, áthatni önmagad összes aspektusát, ami szerinted rossz, gyenge vagy tudattalan. Vetítsd ezt a színt a tested összes területére, ahol észleled a szeretetre méltatlanságot vagy ellenszenvet.

Most engedd, hogy ez a szín kiszűrje a jelen pillanatát, és az összes tapasztalatodat naponta, ami szerinted elfogadhatatlan, szerethetetlen, támogathatatlan, tisztelhetetlen, tudatlan, gyenge.

Minden ember, akit úgy érzel, hogy irritál téged, a szokásaikkal, amikkel nyomkodják a gombjaidat, megmutatja mi ez, ami valójában, magadról szól, amit nem teljesen útnak eleresztett, és önmagad minden aspektusa, amit nem tolerálsz, sőt, a dolgok veled kapcsolatban, amiket mások elutasítottak a fiatalabb éveidben, amikről azt hitted, hogy elfogadhatatlan, elviselhetetlen, gyenge, rossz, vagy nem rokonszenves.

A Karma összes Ura most összegyűlik körülötted és Kwan Yin Úrnő előlép és megfogja mindkét kezedet. Meg kér rá, hogy nézz a szemébe, nyisd meg a szívedet, és fogadd el az igazságot, hogy mentesültél az összes szerződés alól, amiről úgy gondoltad, hogy még mindig köt.
Azt mondja neked - ”Az összes szerződés alól mentesültél, amiről úgy gondoltad, hogy még mindig kötődik hozzád, vagy te kötődsz, bármilyen módon”

Megismétli ezt még egyszer, szorosan tartja a kezed és intenzíven a szemedbe néz, és azt mondja: „Felszabadultál az összes szerződés alól, amiről azt hitted, hogy köt. Most már egyiküknek sincs bármilyen hatalma többé fölötted. Az egyetlen módja, hogy valaha is legyen hatalma fölötted, ha úgy gondolod, hogy mégis van. Mentes vagy a szerződésektől.”

Az összes jó karmád folytatni fogja, hogy megnyilvánítsa ezt az energiát valóságodban, de az összes észlelt negatív karmád beteljesedett.
Megtanultál mindent, amire szükséged van. Most meg van a lehetőséged, hogy előre lépj ettől a naptól fogva és megteremtsd az új tapasztalatot magad számára. Minden alkalommal, amikor azt tapasztalod, hogy a régi módon viselkedsz, végy egy mély lélegzetet és képzeld el a színét a sugárnak, amit az Anya/Atya Isten kivetíttet rád. „
Vizualizáld Kwan Yin Úrnő szemeit és az erőteljes szorítását, és emlékezz: vége van, teljes, és elmúlt! Az ok, amiért ez az egyedülálló folyamat történik, hogy Damien Herceg és Suatra Úrnő, a Felemelkedés Ösvényének két új Felemelkedett Mestere, bezárják az ajtókat ezekhez a karmikus szerződésekhez, miközben lepecsételik az idő ajtóit.
Ez az alternatív és párhuzamos valóságok végét jelenti, ami a szerződések vibrációját megtartotta, amit úgy érzékelsz, mint bármilyen hatalom fölötted, és az elkövetkező 22 hétben vissza fogod nyerni (azt) a hatalmat, ami támogatja önmagad párhuzamos vagy alternatív aspektusaid bármelyikét, ami végigjátszotta ezeknek a szerződéseknek a dinamikáját.

Ez egy alapos folyamat, mert ez azt jelenti, hogy az aspektusaid, amik egy párhuzamos vagy alternatív valóságban élnek, el fogják hagyni a testüket és az energia elnyelődik általad. Ezek csak a a negatív karmikus szerződések amik párhuzamos és alternatív valóságokhoz kapcsolódnak, amiről úgy döntöttél, hogy vége. Az összes többi párhuzamos és alternatív önmagad, továbbra is a megszokott módon (éli, majd életét). A különbség az, hogy az energia, amit kisugárzol tapasztalhatóan felgyorsítja az utazásukat tovább az Ösvényen a Felemelkedésbe. Most még nehéz megértenetek, amit ma teljesítettünk, de a lelked volt, aki kérte ezt, és a tudatos szándékod, hogy véget vessen a régi utaknak, ami azt eredményezte, hogy a karma tisztításának folyamata nagyon egyedülálló.

Az embernek szüksége van arra, hogy önmaga középpontjában legyen, hogy bevonzzon egy ilyen tisztulást, tisztítást és elengedést. Légy hajlandó válaszolni az új kalandra, ami a küszöbödön áll, vagy a küszöb átlépése után jön. Vegyél egy mély lélegzetet be, majd amint kilélegzel, vizualizáld az általad választott szín rezgéseinek hullámait, keresztülmozogni a dimenziókon, ahogy Damien Herceg és Suatra Úrnő megtisztítja az energiát; elkezdik az ajtókat lezárni az idővonalakon, amelyek tükrözik a negatív szerződéseiteket, a ragaszkodásaitokat és hitrendszereiteket, amik a szerződéseitekre vonatkoznak. Figyeld meg, ahogy Damien Herceg és Suatra Úrnő megteremt egy energia rácsot, ami fent fogja tartani a múlt karmájának ajtajainak lezárási folyamatát. Engedd meg a képzeletednek, hogy megalkosson egy víziót, valamit, amit majd fel tudsz idézni, ha szükséges, hogy emlékezzél arra, ami ma történt.

A tisztítás zajlik, az Anya/Atya Isten által kibocsátott színnel, folytatni fogja a tisztítást a fizikai tested sejtjeinek lenyomatában, valamint újrakalibrálva az energiát a testeidbe a fizikai tested körül, kiterjesztve a magasabb birodalmakba, amennyire szükséges.

Az alvási időd együtt fog járni egy nagyon mély lélek(szintű) eleresztéssel, amik kapcsolódnak a múlt ezen karmikus szerződéseihez.
A Mester Vezetőid be fognak lépni az energiameződbe és megkönnyítik az energia sablonjainak integrációját, ami biztosítani fogja a kapcsolatodat a Monádod Isteni Tervével, a teljes egész Egy Vagyok az Isteni/Istennői Énnel (I Am at One with God/Goddess self), ami az aktuális életed legtöbb fontos ösvényének az aktiválásához vezet. Ezt az energiát helyben fogják tartani, amennyi ideig szülséges, hogy integráld az alternatív és párhuzamos énjeid energiáját, akik el fogják hagyni a fizikai testüket és visszatérnek a Forráshoz, egyesülve az energiameződdel.

Ez nem egy (olyan) folyamat, amitől félned kéne! Ez a párhuzamos és alternatív énjeid lehetőségének a része, hogy elérjék a felemelkedést, véget vetve a félelem és szenvedés útjának, és mert újjászületnek, hogy úgy mondjam, energetikailag, egy olyan helyen, ahol a tudatos énjük, te, fel vagy szerelve a tudással, az erővel, és a megvilágított létállapotba visszaviszed őket a ”megbékélésbe”.

Egy pillanatig lélegezz be teljesen és lélegezz ki egészen, ahogy ezek a szavak beszűrődnek az elmédbe és leülepednek a szíveden belül.
Vizualizáld a személyes színed, ahogy vibrációja létrehoz egy energia spirált körülötted, elhozva önmagad minden aspektusát az isteni és harmonikus összehangolást, kecsesen előkészítve az utat a jövőbe, az új holnapba.

És így belépsz a Főnix beavatásába, a Főnix, aki kiemelkedik a megsemmisült múlt hamujából és ez a tűz, ami motiválja a Főnixet, hogy ebből a múltból felemelkedjen, és az Élet Lángja; Ez a tűz az élet iránti szenvedélyed, a belső irányító fényed, ami felmelegíti a szívedet és egy megvilágított állapotban tartja az energiáidat.

Ez az Élet Lángja, amely táplálja az Isteni Akaratodat és összehangolódva tart az Isteni Erővel, hogy létrehozza a földön, amit a Felsőbb Éned megalkotott az Égben.

Vegyél még egy mély lélegzetet be, és amint kilélegzel, adj hálát Damien Hercegnek és Suatra Úrnőnek, amit ők létrehoztak benned és körülötted, ebben az időben. Adj hálát a személyes Angyalaidnak, Vezetőidnek és Mester Vezetőidnek, hogy szemtanúi voltak ennek az erőteljes és fejlett karmikus szerződéstisztítási folyamatnak. Adj hálát az Anya/Atya Istennek a lehetőségért újrakapcsolódva az összes eredeti megbocsátásukkal, amit negatívként észleltél. Adj köszönetet önmagadnak a visszakövetelt hatalmadért és a választásodért, hogy megállsz most ezen az erőn belül, azért, hogy megteremtsd az új holnapot.

Annak érdekében, hogy kiteljesedjen, ami ma történt, arra kérünk, hogy szánj egy kis időt a következő 24 órában, arra, hogy leírod az összes jó dolgot, pozitív, erős és szeretetteljes dolgokat magadról, amit látsz, érzékelsz és tudod, hogy igaz. Szentelj időt magadra.
Elismerve mindent, amit véghezvittél, minden jó és bámulatos dolgot, amit tettél az életedben. Kapcsolatba léphetsz a nagylelkűségeddel, a jóindulatoddal, a humoroddal, az intelligenciáddal, és minden hatalmaddal, amit megtestesítesz. Ez segít abban, hogy beállítsa a pozitív információk morfogenetikus mezejét, ami lerögzíthető számodra a következő 24 órában.

Ez válik az információvá, amit levonsz magadról, és felépítesz. Ha meg van ennek az energiája, egy kicsit menj tovább és vizualizáld a jövődet. Képzeletben legyél boldog, vidám, kiteljesedett és az életcélodat élve, még ha nem is tudod mi az. Ne arra összpontosíts, hogy mit csinálsz, (inkább) fókuszálj az érzésekre, amit majd megtapasztalsz, amikor céltudatosan éled az életed!

Emlékezz az időre, amikor boldog voltál, kiteljesedett és szerelemben az élettel, és helyezd ez a jövődbe. Helyezd ezt a holnapodba, mert ezek az emlékek és érzések, amik kicserélik a régit.

Az univerzum nem szereti az ürességet és mindig feltölti valamivel, és ez az amiért fontos, hogy (tudatosan) eldöntsd, hogy mivel töltöd meg ezt az ürességet.

Végy még egy mély lélegzetet újra és kezd el visszahúzni a tudatosságodat a testedbe. Mindegy egyes alkalommal, amikor kilélegzel; húzd vissza az energiádat a fizikai testedbe, le a lábaidba, a lábfejedbe és a föld magjába. Érezd a fizikai testedet, a benne lévő érzetekkel. Nyújtsd ki a lábad, és körözz a bokáddal. Nyújtsd ki a kezeidet és körözz a csuklóddal.
Isten hozott a földön.

És búcsúzom most tőletek, megáldva titeket az összes erőtökkel, bátorságotokkal, bepillantásaitokkal, és előrelátásotokkal, ami szükséges, hogy átölelje az élet ezen ajándékát. Megbízva a lelkedben, hogy vezessen téged az igazi lelki szabadság irányában.
Elismerve, hogy abba az irányba mész, hogy egy legyél a teljességeddel, pozitív autentikus önmagad. Bízz a sok láthatatlan karban, ami megtart téged, hordoz és vigaszt ad, és emlékezz, soha nem vagy egyedül, azért, mert mi mind egyek vagyunk veled, mindig és minden módon.
Az Anya/Atya isten fénye világítsa be az ösvényt, felfedve a haza vezető utat előtted, és tudd, hogy mindig minden rendben lehet a világodban.
Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretetem üdvözlete és áldása legyen veletek! Adonai!


Kérdés és válasz:
Kérdező: Kuthumi Nagyúr, kérlek világosíts fel minket, hogy a a szerződések tisztítás az összes fogadalom tisztítására is vonatkozik?
Kuthumi: Igen, mert visszamentettek 1994-be, ahol az Anya/Atya Isten megbocsátotta az emberiségnek az összes negatív karmikus szerződését, beleértve a fogadalmakat.
Kérdező. Nagyobb átláthatóságra van szükségem a morfogenetikus mezővel kapcsolatban, hogyan működjek ezzel aktívan napi szinten?
Kuthumi: A morfogenetikus mezők a kéklenyomatok (blueprints) körülötted, amiből információt vonsz ki. Ezek a mezők eggyé válnak a tudattalannal és a tudatalattival. Az embernek nem kell fizikálisan, tudatosan, fókuszálni a morfogenetikus mezőre, hogy információt húzzon be ebből. Amikor valaki tudatosan táplálja a morfogenetikus mezőt, megtestesítve pozitív, konstruktív, felhatalmazott/feljogosított információkkal, ez automatikusan a sok különböző tulajdonságmeződ részévé válik körülötted, amelyek meghatározzák a mágneses pólusokat, amit magad felé vonzol.
Annak ellenére, hogy a morfogenetikus mező nem fogja megtartani az energiát, mint olyat, egyedüli információként, ez még mindig hat az elektromágneses mező mágnesességére és nagyban befolyásolja azt, amit magadhoz vonzol, és amit eltaszítasz magadtól.
Ez egy információ bank, ami vagy támogat, vagy elpusztít téged, ezért van az, hogy hosszasan beszéltünk a morfogenetikus mezőről a múltban, hogy elveszik a sorsuk irányításának képességét a közösségtől, azáltal, hogy a negatívitással, a sors feletti irányítás elvételével, pusztító információkkal programozták be a morfogenetikus mezőt, amit tudatosan hoztak létre. Megalkották ezeket, és beillesztették a kollektív rácsokba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...