Kuthumi, Lady Guinevierre, Mária Magdolna, Jezabel: Karácsonyi channelling

Michelle Eloff (07.12.10) - Kuthumi, Lady Guinevierre, Mária Magdolna, Jezabel: Karácsonyi channelling


Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/29bia4tclqt9dsy/2007+kar%C3%A1csonyi+channelling.mp3

Michelle Eloff © közvetítése révén
Johannesburg - 2007. december 10.

Átirat: Samantha Gilbert

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat zajlik le veled is. Nem pontosan olyan, mintha a csatornázó mester jelenlétében lennél, ámbár hatása épp olyan erőteljes. Ne foglalkozz túl sokat a channelling résztvevőinek megadott időkeretekkel. Te is hasonló utat jársz be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

_______________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyótokat üdvözöljelek most és elhozzam nektek az átalakulás, az integráció, az isteni jelenlét és a fény áldásait. Üdvözlet szeretteim!

Szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteink, ez Krisztus tömeges ünneplésének ideje [lefordíthatalan szójáték: ’Christmas’ – Karácsony; ’Christ-Mass’ – Krisztus-tömeg], ez az az időszak, amikor mindegyikőtöknek lehetősége nyílik a krisztusi tömegtudatosságra összpontosítani. Biztos vagyok benne, hogy már tisztában vagytok a ténnyel miszerint december 25-e nem feltétlenül Jézus Krisztus születésének napja, mindazonáltal ez az a nap, mikor a krisztusi tömegtudatosságot ünnepeljük és a nap, mikor ez [a krisztusi tömegtudatosság] lehorgonyoztatott az emberek szívében. Ezen a napon a legerősebb az energia, mivel a tömegtudatosság teljes egészében erre összpontosul. Valójában a karácsonyi Krisztusi tömegünnep még nagyobb hasznára lenne az emberiségnek, ha naponta tartanák, ám ez jelenleg nem lehetséges, bár ti mégis lehetségessé tehetitek. Ezt oly módon tehetitek meg, ha mindenkiben felismeritek és elismeritek a krisztusi tömegtudatosság jelenlétét, igen, a legtöbbekben el van nyomva, de ott van. A számotokra elérhető krisztusi energia tömeges voltának elismerésével beindul egy hullám-hatás, és így a karácsony, a krisztusi tömeges ünneplés napi szintűvé válhat.

Ma két folyamatot kombinálunk. A krisztusi tömegtudatosság lehorgonyzásával együtt elhozzuk az egység tudatosság ajándékait, amelyek mostani földi lehorgonyzásáért Jezabel istennő, Lady Guineverre és Mária Magdolna a felelősek, egyfajta trióként. Mielőtt elkezdenénk, arra kérlek benneteket tehát, hogy mindannyian hunyjátok be a szemeteket, ha eddig még nem tettétek volna meg, és tudatosan hangolódjatok rá a szívcsakrátokban jelenlévő krisztusi energia tömegjelenlétére.

Próbáljátok ki és képzeljétek el, hogy milyen lenne Krisztus jelenlétében állni, érezni, ahogy átsöpör rajtad az energia és felébreszti az éned "alvó" aspektusait, amik eddig kijátszották tudatosságodat, a krisztusi és az emberi tudatosság közti elkülönítődés miatt. Képzeld el, amint egész lényed megtelik erőteljes, isteni fénnyel, Krisztus esszenciájából származó fénnyel, egy benned élő esszenciából kapod ezt a fényt, egy jelenléttől, amivel egy vagy.

Most arra kérlek, hogy képzeld el ezt a Krisztus energiát, a krisztusi tömegjelenlétet, amint megtölti tested minden egyes sejtjét, és terjeszd ki a fizikai testeden túlra, az általad jelenleg elfoglalt környezetre, majd képzeld el, amint a Krisztus energia ezen tömege behatol a környezetedben lévő összes dolog sejtszerkezetébe, irányítsd a környezetedben lévő összes dolog atomszerkezetének középpontjába. Ezáltal mindent, ami a teredben létezik, megáldasz a krisztusi energia-tömeggel.

Temérdek áll rendelkezésre ebből az energiából mindenki számára. Ez az energia a Forrás része. Ez az az időszak, amikor vezetést kapsz, hogy annak irányába mozdulj, hogy összes energiádat a Forrásból nyerd ki, és ne másoktól vagy rajtad kívülálló dolgokból, hanem közvetlenül a Forrásból. Ez önmagában számos lépést eredményez egy bizonyos irányba, nevezetesen az egység-tudat irányába. Hogy eggyé válhass az egység-tudatossággal, eggyé kell válnod az énben lakozó Krisztus energia-tömegével.

Mostanában beszéltem az egóról, a fényéről, és arról, hogy hogyan támogat benneteket. Ezt az energiát a déli félteke nyári napfordulóján kaptátok meg, ami az északi félteke téli napfordulója, 2007. december 21-én, lehorgonyzása pedig 2007. december 22-én fejeződött be. Ha magatokévá teszitek az egótok fényoldala által küldött ajándékokat, akkor máris jó úton haladtok afelé hogy szert tegyetek az egység tudatosság mélyebb megértésére. Az egység az elkülönültség ellentéte, így ahhoz, hogy valaki túljusson az összes elkülönültség tudatosságon, be kell lépnie az egység tudatosságba.

Most pedig arra kérlek benneteket, hogy hívjátok segítségül Mária Magdaléna erőteljes jelenlétét, üdvözöljétek Lady Guinevierre fényét és nyissátok meg energiátokat Jezabel istennő fogadására.

Erre a három energiára archetípusokként is tekinthetünk, mindegyik egy-egy erőteljes ajándékkal ajándékoz meg benneteket, az ajándék egyedi mindannyiótok számára, azt javasoljuk, hogy hangolódjatok rá és érzékeljétek önmagatok számára, hogy milyen ajándékkal érkeznek, habár a mai, a krisztusi tömegtudatossággal érkező ajándék annak képessége, hogy megnyíljatok és befogadjátok annak rezgéseit, amit mi a Fény 100 000 új jelzőtüzének nevezünk. Ezek a jelzőtüzek belépéseken keresztül manifesztálódnak. [A ’walk-in’ magyarul besétálás, belépés az angol ezoterikus szóhasználatban a „testcsere” jelentéssel is bír, amikor lényegében egy új entitás – ami lehet saját felsőbb aspektusunk is – lép be a testünkbe. (Ariel Arkangyal fénytest című könyvében ezt nevezi leereszkedésnek] Ez azt jelenti, hogy a bolygótokon élő bizonyos lelkek felsőbb aspektusai fizikai megtestesülésbe lépnek. Ez egy integráció, tudatos szinten zajlik, az én felsőbb aspektusaiban. Ez a 100 000 belépés, kimondottan fénymunkásokon keresztül érkezik, akik elérték ösvényükön a mesteri lét bizonyos szintjét, illetve az ő gyermekeiken keresztül, ha ők az engedélyt erre megadják. Nem feltétlenül ezen fénymunkások összes gyermekén keresztül történik, de legalább egyen. (Megjegyzés Michelle-től: Kuthumi ezalatt azt érti, hogy ha egy fénymunkásnak több gyermeke is van, akkor nem feltétlenül fog az összes gyermek belépést tapasztalni, de legalább egy biztosan fog.)

Ha veled nem történik belépés, az nem jelenti azt, hogy bármennyivel is kevesebb lennél annál a fénymunkásnál, aki jelenleg a belépést tapasztalja. Ez már évek óta így megy, és te talán azok közül vagy egy, akik egy későbbi karácsonyi ünnep idején tapasztalják meg ezt az integrációt.

Ez a különleges belépési hullám kimondottan az Ikerláng Egység Tudatosság rácsokhoz kapcsolódik. Az Ikerláng Egység Tudatosság rácsok az „Új Föld rácsok” projekt részét képezik, amit Mária Magdolna, Lady Guinevierre és Jezabel istennő felügyelnek. Az Ikerláng energia önmagában egyik visszatükröződése az Isteni Kiegészítő energiájának, amiről részletesebben beszéltünk a közelmúltban, míg a belépések főleg olyan fénymunkásokkal történnek meg, akik mostani életükben a közelmúltban vagy jelenleg is az elkülönültség egy szintjét és fizikai elkülönülést élnek meg a romantikus kapcsolataikban. Úgy találjátok majd tehát, hogy a belépések elsősorban olyan fénymunkásoknál fordulnak elő, akik nemrégiben váltak el, vagy épp most válnak, esetleg felbomlott egy hosszú távú kapcsolatuk, és az ezekben a kapcsolatokban fogant gyermekek kapnak szintén belépést.

Ennek az az oka, hogy a romantikus kapcsolatok mintája jelenleg a legbecsesebb változáson megy keresztül. A romantikus rezgés alapvető fontosságú, mivel befolyásolja az összes egyéb kapcsolatokkal való aspektust, és az, hogy hogyan kapcsolódsz énedhez szintén fontos, mert hatással van romantikus kapcsolataidra, mindazonáltal a különbség ezúttal, hogy azok a fénymunkások akik nemrégiben váltak el, egy nagyon fontos célból most találkoznak Isteni Kiegészítőjükkel, ez pedig az, hogy biztosítsák, hogy az Egység Tudatosság Idő Lángjának planetáris rácsai gyökeret verjenek.

Mindez egy kibontakozó kapcsolatnak tűnő formában ölt testet. Ezalatt azt értjük, hogy az, aki nem rég szakított, vagy vált el, ezután nem sokkal találkozik valakivel. Néhány fénymunkás visszautasítja ezt a személyt, egyszerűen a nemrég átélt, vagy még mindig érzett fájdalmak miatt, és ezért nem akarnak semmilyen kötődést, vagy romantikus kapcsolatot, mert félnek attól, hogy a múltjukban tapasztalt fájdalmat élik meg újra. Ez igazi kihívás azok számára, akik ilyesfajta szakítást éltek át a közelmúltban, most pedig a szakítás után villámgyorsan érkezik valaki új.

Ha van körülötted valaki új mostanában, akkor a fénymunkások azon csoportjához tartozol, akik az újfajta belső romantika lehorgonyzásáért felelősek, ezért a belépések szerepét képzeld el úgy, mint [új] szerepek tárházának lehorgonyzását.

Most mutattuk be azokat, akik megteremtik az új rácsot, és azok közületek, akik a rács lehorgonyzását az énjükkel való új kapcsolatuk formájában végzik, nos ti tudjátok kik vagytok, egyszerűen ha megadatik a lehetőség, hogy belevágjatok egy új romantikus kapcsolatba, akkor ti ezt a szerepet játsszátok, és arra buzdítunk benneteket, hogy foglalkozzatok a gondolattal, hogy több időt töltsetek ezzel a személlyel, így első kézből tapasztalhatjátok mire is utalunk most. Azok, akiknek mostanában nem nyílt lehetőségük új kapcsolatra, a belső romantikát horgonyozzák le, és azt javasoljuk nektek, hogy kezdjétek ezt el felfedezni belső valóságotokban, mert úgy találhatjátok, hogy több energiátok van társaságban, és erős kötelékeket alakíthattok ki legközelebbi barátotokkal vagy barátnőtökkel, és fejleszthetitek önmagatokkal való kapcsolatotok belső minőségét.

Ennek a projektnek az időtartama alatt a belépések az Egység Tudatosság Ikerláng rácsainak energiáját hordozzák majd, ez az időszak pedig egészen 2033-ig eltart majd. Ez nem azt jelenti, hogy ennek a periódusnak a lezárultával az emberek ismét elkülönülnek, csupán azt jelenti, hogy egy új szintű rács integrálódik a belső és külső romantikus kapcsolatokkal kapcsolatban.

A fénymunkások gyermekei, akik fényt hoznak magukba a felsőbb aspektus belépése által, megadják azon kapcsolatok alaphangját, amiket majd felnőtt korukban tapasztalnak meg. Mindazonáltal sokan ezek közül a gyerekek közül az énjük számos [egymással] kapcsolatban álló aspektusával találkoznak majd, mielőtt elég éretté válnának egy romantikus kapcsolatra. Alapvető fontosságú, hogy a kapcsolataikat tiszteletben tartsátok, és hogy hagyjátok a párnak, hogy megtapasztalják szerelmi kapcsolatuk erejét, hogy ez keresztülvigye őket a gyógyulás bármely olyan szintjén, amire szükségük van.

Most pedig arra kérlek titeket szeretteim, hogy lazítsátok el a testeteket. Lazítsatok és adjátok át magatokat a Krisztus jelenlét energiájának, hogy befogadhassátok a Krisztus-tömeg, a karácsony ajándékait, edényként megnyitva magatokat a befogadásra, és azáltal, hogy ilyen befogadó edénnyé váltok, megengeditek, hogy a krisztusi energia-tömeg keresztül áramoljon rajtatok, és lehorgonyzásra kerüljön úgy a földön, mint ahogy a mennyben van. Amíg ti ilyenfajta edényként szolgáltok, én távozom és átadom helyem Lady Guinevierre isteni jelenlétének, hogy elhozza nektek karácsonyi áldását. Fogadjátok el az ajándékait és legyetek tudatában, hogy kiérdemeltétek ezeket, megérdemlitek ezeket, és ezek az ajándékok mindig a részeitek lesznek.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának csohánja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

0oooo0oooo0

Guinevierre vagyok, Camelot úrnője, és köszöntelek és üdvözöllek benneteket eme ünnep alkalmával.

Ez alkalommal nagyon különleges céllal érkezem minden földi lényhez, célom pedig az, hogy mellettetek legyek, és mindannyiótokat segítsem oly módon, ahogy csak tudom, [segítsek] abban, hogy megnyissátok a szíveteket, hogy befogadhassátok a tiszta, feltétel nélküli, isteni szeretet erőteljes áldásait. Ez a szeretet közvetlenül az univerzum magjából terjed ki feléd, olyan szeretet, amely Kozmikus Szüleink isteni esszenciájából érkezik hozzád. Ez az isteni esszencia Isteni Kiegészítőd magjából terjed ki, olyan energia, aminek a befogadására készen állsz, még akkor is, ha alsóbb, félelmekkel teli egód fél megnyitni a szíved a befogadására.

Ez a szeretet szükséges ahhoz, hogy az Ikerláng planetáris tudatosság egység rácsai teljes egészükben lehorgonyzásra kerüljenek. A szeretettől való rettegés idejének véget kell vetni, és tudom, hogy sokan közületek számos fájdalmas romantikus kapcsolaton vannak túl. Sokan keserűen és cinikusan maradtak magukra, és mélyen rettegnek bármilyen kapcsolattól, ami elkötelezettséggel jár.

Én, Guinevierre, Camelot úrnője, és a Szívek királynője felkínálom nektek a mély belső gyógyulás lehetőségét és arra kérlek benneteket, hogy nyissátok meg a szíveteket, és bízzatok bennem, hogy megnyithatjátok a szíveteket és bízhattok a szeretetben, nem a régi mintázatú szeretetben, amit nem rég engedtetek el, hanem az új mintázatú szeretetben, az Egység Tudatosság szeretetében.

Ha bezárjátok a szíveteket a szeretet előtt, azzal elkülönítitek magatokat a Szeretet isteni esszenciájától. Ha féltek az elkötelezettségtől, vagy attól, hogy kölcsönösen hatással legyetek egymásra valakivel romantikus szinten, akkor nagyon értékes energiától fosztjátok meg magatokat, [olyan] energiától, amire szükségetek van. Értsétek meg, Isteni Kiegészítőtök egy sor különleges energiát testesít meg, amik olyan bennetek rejlő minőségeket aktiválnak, ami kettőtök között tükröződik. A Kiegészítő által megtestesített energiasáv nagyon különleges, és valójában Kiegészítőtök az egyetlen, aki ezt a sávot aktiválni tudja bennetek.

Néhányan készen álltok az Isteni Kiegészítőtökkel létesítendő fizikai kapcsolatra, még akkor is, ha most nem értetek velem egyet. Ellenállásotok múltbeli fájdalmakon és sérüléseken alapszik, de ismét kérlek benneteket, hogy bízzatok bennem, és emlékezzetek rá, hogy a múlt csupán múlt. Itt az ideje megtanulni, hogy alkimistaként az Alkímia Tudatosságban élve, és a Tudatosság Alkímiáját hasznosítva más valóságot teremtetek. Ezt tanította sokunknak Merlin nagyúr, és mi készek vagyunk ezt uralni. Még Guinevierre és Lancelot általatok ismert energiája is megváltozott, és a mi energiánk, a Guinevierre/Lancelot energia, akárcsak a Rómeó és Júlia energia, a Trisztán és Izolda, Ozírisz és Ízisz, Mária Magdolna és Jézus, mind lehetőséget kaptak a tökéletes egységben való egyesülésre.

Az említett párok mindegyikének története keservesen végződött. Szívfacsaró befejezések, fájdalommal, szenvedéssel, halállal, elválással, bűntudattal és meggyötört szívekkel. Minden egyes általam említett pár most kivetíti az új módszereket és utakat az erre hajlandó lelkeknek, ezek a lelkek pedig közületek azok, akik most abban a helyzetben vannak, hogy átölelhessék a romantikus szerelem ezen új szintjét, és ti fogjátok fizikailag megtestesíteni az úgynevezett "boldogan éltek, míg meg nem haltak"-ot.

Párokként a ti feladatotok, hogy lehorgonyozzátok az Egység Tudatosságot és hogy a romantikus szerelembe vetett újonnan megtalált hit és bizalom magjait elvessétek az emberiség tudatosságában. Amíg az egyének elkülönülnek a romantikus szerelemtől, az igaz szerelem sosem verhet teljesen gyökeret a Földön, mert olyan hiedelemrendszer létezik a felszín alatt, miszerint a szerelem fájdalmat szül, és bármilyen elkötelezettség egy férfihoz vagy nőhöz csakis rövid életű lehet, és amint vége a mézesheteknek, a rémálom kezdetét veszi. Ez volt a helyzet a régi paradigma múltbeli mintázataiban, ám én ma szavamat adom nektek, hogy a jövőben ez nem így nem lesz, de az új helyzet csak azon, erre hajlandóságot mutató párok segítségével léphet működésbe, akik most öltenek fizikai testet a Földön.

Az emberiség felé teljesítendő szolgálatod része, hogy lépj túl múltbeli félelmeiden, és borulj Isteni Kiegészítőd karjaiba. Úgy fogod találni, hogy ha megtagadod magadtól ezt a lehetőséget, vagy dacolsz az energiákkal, amik kettőtöket összehoznának, akkor nagyon nehézzé válik szívből cselekedned a továbbiakban, mert úgy fogod érezni, hogy ez a részed hiányzik belőled. Ennek pedig az az oka, hogy beleegyeztél, hogy Isteni Kiegészítőddel beteljesítitek ezt a szerepet.

Nos, én, Guinevierre, előtted állok, és arra kérlek, hogy nyisd meg a szíved a romantikus szerelem tisztaságának befogadására, engedd meg, hogy a valódi felszabadulás irányába vezessen téged, így teljesíthetjük feladatunkat, biztosíthatjuk, hogy az Egység Tudatosság Ikerláng Planetáris rácsai teljesen integrálódnak az emberiség tudatosságában.

Azzal, hogy hátat fordítasz másik felednek, megtagadod magadtól annak lehetőségét, hogy megtapasztald éned azon aspektusait, amelyeket az Isteni Kiegészítőd által megtestesített energiaspektrum kelt életre, amit csak ő képes kiváltani. Olyanok vagytok, mint egy nagyobb kirakós utolsó két darabja, és kettőtök nélkül a jelenlegi kép nem teljes.

Én tehát a romantikus szerelem birodalmain belül szolgálok, összehozom az embereket a romantikus szerelem nevében. Biztosítom, hogy az archetípusos párok történetei, ahogy én tanultam megnevezni ezeket, átalakuljanak szívbemarkoló tragédiákból szívmelengető, gyógyító szeretetté, örömmé, és „boldogan éltek, amíg meg nem haltak”-ká. Nagy beteljesülést jelent számomra, hogy ily módon szolgálhatok, és bízom benne, hogy mindannyian reagáltok erre a csodálatos lehetőségre, hogy párként, egyként szolgáljatok, velünk együtt. Szükségünk van rátok, és ismét arra kérünk benneteket, hogy tegyétek félre a félelmeiteket, [és] úgy nézzetek annak a szemébe, aki hozzátok érkezik, mint az új szerelmetek szemébe, és engedjétek meg magatoknak, hogy megízleljétek a szeretetüket. Biztosítalak benneteket, nem fogtok csalódni.

Én, Guinevierre, most távozom, helyet adva Mária Magdolnának, hogy elhozza karácsonyi áldását nektek. Töltse meg a szíveteket béke örökre! Isten veletek!

0oooo0oooo0

Mária Magdolna vagyok, és nagy megtiszteltetés és öröm számomra, hogy jelen lehetek veletek ezen a mai különleges ünnepen.

Szolgálatom szerinti szerepem miatt érkeztem, hogy biztosítsam, hogy az Egység Tudatosság Ikerlángjának Planetáris rácsai nem csak a nők és férfiak szívében kerülnek lehorgonyzásra, hanem a gyermekekében is. Az egység tudatosság az énben kezdődik, és ebben semmi új sincs számotokra. Létfontosságú, hogy minden gyermek megértse saját hatalmával való egyesülésének erejét. A gyerekeknek biztonságban kell magukat érezniük a környezetükben jelenlévő szeretetben, a szüleik közötti szeretetben, és a szeretetben, ami a szüleikből érkezik feléjük.

Egy gyermek nagyon bizonytalannak és félénknek érzi magát, mikor a szülei közti szeretet nem őszinte. Ez történik, mikor két ember úgy dönt, hogy együtt maradnak egy mérgező kapcsolatban a gyermekeik kedvéért, és ma azokhoz szólok, akik közületek ilyen döntést hoztak, és arra kérlek benneteket, hogy gondosan gondolkodjatok el erről. A gyermekek érzékenyek. Rendkívül intelligensek és tisztában vannak vele, mikor a szüleik közti szeretet nem őszinte. Mikor megmaradtok egy kapcsolatban, ami nem hoz beteljesülést és mérgező a számotokra, akkor azt tanítjátok a gyermekeiteknek, hogy a jövőben ők is tegyenek így. Te mint anya, vagy apa, a legjobbat akarod a gyermekeidnek, tényleg azt szeretnéd, hogy a fiad vagy a lányod egy olyan beteljesületlen kapcsolatban élje le az életét, mint a tiéd? Ezt szeretnéd nekik? Nem hinném. Te azt szeretnéd, ha gyermeked megtapasztalná az igaz szerelmet, a beteljesítő, feltétlen, kölcsönös tiszteleten alapuló szeretetet egy férfival vagy nővel, aki igazán szereti őt, és hogy a kettőjük egyesüléséből születő unokáidat egy egészséges, szerető családi környezetben szeressék, táplálják, támogassák.

Ezért most kell cselekedned, mindent meg kell tenned, ami hatalmadban áll, hogy az általad mutatott példa erőt adjon nekik, olyan legyen, ami arra tanítja őket, hogy csakis a legjobbat érdemlik, és soha nem elégedjenek meg bármi kevesebbel. Minél elkülönültebbnek érzed magad az életedben, annál inkább az elkülönültség tudatosságot erősíted. Ez teremtődik meg gyermekeidben is energetikailag, és ez rendellenes viselkedéshez vezet a gyermekeknél.

Nagyon meglepődnél, ha tudnád mi minden történik a világban, ami ahhoz vezetett, hogy a gyerekeket viselkedési zavarokkal félrediagnosztizálják. A gyerekek többsége, akiknél más rendellenességek között figyelemhiányos rendellenességet (ADD) vagy figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességet (ADHD) diagnosztizáltak, egyszerűen a szívük területén fellépő energia rendellenességektől szenvednek, ami az otthonukban uralkodó energia rendellenességek eredménye, és gyógyulásuk kulcsa a szüleik kezében van, a szüleik egymással való kapcsolatában, és szüleik saját énjükkel való kapcsolatában, ami hatással van a szülők és a gyermek közti kapcsolatra.

Itt vagyok tehát, és könyörgöm nektek, vizsgáljátok meg a környezeteteket, vizsgáljátok meg a körülményeiteket, és változtassatok azon, amiről a szívetek mélyén tudjátok, hogy alapvető [fontosságú] változtatni. Ne hagyjátok, hogy a félelem megakadályozzon benneteket ezeknek a lépéseknek a megtételében, mert ez életbevágóan fontos cselekedet és támogatásra fogtok lelni.

Azokhoz is szeretnék szólni közületek, akik már cselekedtek és szakítottak partnerükkel. Ti, akik bűntudatot hordoztok a szívetekben, hogy megfosztjátok gyermeketeket vagy gyermekeiteket az egyik szülő jelenlététől és szeretetétől, kérem, [hogy] engedjétek el a bűntudatotokat. Gyermeketek épp annyira felkészült erre a változásra, mint ti magatok, ez szükséges változás, és a lélek szintjén gyermeketek tisztában van ezzel. Gyermeketeknek tudnia kell mennyire szeretitek őt és biztosítanotok kell őt afelől, hogy a szakítás nem az ő hibája. Ez természetes reakció a gyermekekben, mert már hozzászoktak az elkülönültség tudatossághoz, és konfliktusban állnak az azzal kapcsolatos felfogással és hiedelemrendszerekkel, ahogyan az emberiség a szakításhoz, az olyan házasságok és kapcsolatok felbontásához [hozzá]áll, ahol gyermek is érintett. Lépjetek túl a társadalom régi mintázatú törvényein és felfogásain, és legyetek azok a vezetők, akik valójában vagytok.

Számos csoport alakul, ami olyan embereket hoz össze, mint ti magatok, ahol gondoskodhattok egymásról, ahol gondoskodnak a gyermekeitekről, ahol olyan csoport alakul, ami támogatást, kényelmet és gondoskodást nyújt. Ha nincs ilyen a közvetlen környezetedben, akkor arra biztatlak, hogy horgonyozd le, és kezdd el Te magad, hozd össze az embereket, így a támogatási rendszer számotokra, egyedülálló szülők számára, és a gyermekeitek, akik elvált szülők gyerekei számára elérhetővé válik, így az Egység tudatosság felválthatja az elkülönültség érzését.

Szerepetek fontos, és rendkívül értékes ajándékot hoztok a bolygóra. Ez az ajándék és az áldás, melyet a Krisztus tömegtudatosság ajándékoz nektek, és ez egy végtelen áldás, a tömeges Krisztus energia egy forrása, ami majd motivál és inspirál benneteket, hogy megtegyétek azt, amit meg kell tennetek annak biztosítása érdekében, hogy titeket és gyermekeiteket teljesen átöleljen az Egység Tudatosság.

Mária Magdolna vagyok, Yeshua menyasszonya, és fényemen és szeretetemen keresztül segíteni foglak benneteket és iránymutatást adok. Itt az ideje, hogy távozzam, és átadjam helyem heves [természetű] fénynővéremnek, Jezabelnek. Adjátok át magatokat mindannyian a Krisztus jelenlét isteni ajándékainak! Au revoir.

0oooo0oooo0

Jezabel vagyok, a nők felszabadítója, és üdvözöllek benneteket a jelenlétemben, ugyanúgy, ahogy arra kérlek titeket, hogy [Ti is] üdvözöljetek engem a jelenlétetekben.

A karácsony ünnepe olyan ünnep, ami képessé tesz mindnyájatokat arra, hogy átérezzétek lelketek mélységét, egy nagyon, nagyon szükséges energia ez most. Arra is szeretnék rámutatni ezen különleges alkalommal, hogy bár én a nők felszabadítójaként dolgozom, kapacitásomat a feminin felszabadításának szolgálatába is állítom, ezért a feminin mind a férfiakban mind a nőkben felszabadul annak eredményeképpen, amivel ma érkeztem.

Az Egység Tudatosság lehorgonyzásának kulcsfontosságú momentumaként állok előttetek, és áldásokat hozok számotokra, olyan áldásokat, amik hiszem, hogy segítenek nektek megérteni, hogy a Földön játszott szerepetek nagyon fontos. Ez a szerep katalizátorként hat másokra, hogy felébredjenek az új energiára, hogy rázzák le az álarcaikat, bizonytalanságaikat, kezdjenek el foglalkozni az életükkel, lépjenek túl a régi mintázatú felfogások kényszerein és korlátain. Ezek [a korlátok] mind idő- és energiapocsékolások. Már így is túl sok energiátokat fordítottátok arra, hogy elvesszetek a múltban, hogy elvesszetek a félelemben, hogy újrateremtsétek a múltat, és mi jót hozott ez a számotokra? Nagyon keveset, igazából újrateremtettétek a múltat, mivel olyan sok energiát szántatok rá.

Én, Jezabel, megmutatom neked az átjárót egy új világba, Guinevierre és Mária Magdolna már megtették az előkészületeket, hogy mindez életre keljen. Én vagyok, aki most előtted áll, megragadja a csuklódat és azt mondja, gyere most! Nincs több halogatás, nincs több ühümözés és aházás efelett. Vagy megteszed, vagy nem. Az elkövetkezendő hat hétben döntened kell, hogy az élet megteremtésének régi módszerében maradsz, a "mi lesz ha"-k miatt aggódsz, és attól tartasz, hogy újrateremted a múltat, vagy folytatod az életed, és hasznosítod az Egység Tudatosság Ikerlángjának planetáris rácsait és újrateremted az egység világát, és hidat versz ezzel az Új Világba.

Már számos lehetőséget kínáltunk számotokra, és azok közületek, akiknek új partnere lett, mint ahogy azok is, akiknek lehetősége nyílik új kapcsolatot kezdeni önmagatokkal, gyermekeitekkel, nyissátok meg a szíveteket most, használjátok ki, fogadjátok el, és örüljetek annak, amiért imádkoztatok.

Íme a válasz az imáitokra éppen most, sőt valójában néhányan már pár hónapja válaszokat kapnak az imáikra, de múlt újrateremtése miatti félelemhez való köteléketek miatt, nem vagytok képesek észrevenni, vakok voltatok arra, amit az univerzum kínált nektek. Vessetek hát véget az elmebajotoknak, és keressétek azt, aminek értelme van, a belső érzékelés képességét, hogy felismerjétek, hogy hatalmatokban áll és megvan az esélyetek arra, hogy mostantól mindent másképp csináljatok.

Ezzel a jelenléttel megengeditek a krisztusi energiatömegnek – a karácsonyi energiának - hogy felgyorsult tempóban hajtson benneteket a folyékony szeretet, a feltétel nélküli szeretet, az isteni szeretet, a romantikus szeretet, a bőség tudatosság, a győzelem és bizalom tudatosság új mintázataiba. Bármi, amire félelemből nemet mondasz, pangást hoz létre. Ez egy korlátozottsági szintet eredményez, vagy azt is mondhatnánk, hogy késedelmeket és halogatást. Ez a döntések ideje, és ezért az ajándék, amit a Krisztus tömeg-ünneplésén keresztül elhozok nektek, a jelenben létezés hatalma, és annak hatalma, hogy a jelen pillanatban hozzatok döntéseket. A Ti jelen pillanatotok most van, abban a pillanatban, mikor a szavaimat halljátok, vagy azoknak, akik olvassák, ez a ti jelen pillanatotok. Most van itt az ideje, hogy döntést hozzatok. Van egy hathetes ablak-periódusotok attól a pillanattól számítva, ahogy ezeket a szavakat halljátok vagy olvassátok. Utatok jövője tehát most a kezetekben van.

Örülök, hogy veletek tarthatok, hogy irányt mutathatok nektek, hogy segíthetlek benneteket, hogy noszogathatlak benneteket, ha kell. Örülök, hogy lehetőséget kaptam mellettetek szolgálni, benneteket szolgálni és rajtatok keresztül szolgálni, mivel a lelketek adott engedélyt arra, hogy ezen a módon dolgozzunk együtt veletek és ha halljátok ezeket a szavakat, vagy olvassátok ezeket a szavakat, tudatosan válaszoltál lelked sugallataira, hogy megtapasztald azt, amit éppen most tapasztalsz.

Hogy mindezt egyetlen képben foglaljuk össze, itt az idő, hogy teljesen belépjetek az Egység Tudatosságba a szeretet, romantikus szerelem, egység szeretet tudatosság rezgésein keresztül. Túlléptetek az elkülönültség tudatosságon és ez a ti utazásotok a lélek szabadságának egy másik szintjére. Ha elkülönültök a szeretettől, az nem hozza el számotokra a lélek szabadságának ezt a szintjét, az hozza el, ha belevágtok abba, amitől féltek, magatokévá teszitek a gondolatot, hogy amitől féltek, annak mestereivé váltok, és ez a kihívás áll most mindannyiótok előtt.

Ez az ideje azoknak közületek, akiknek megadatik az új szerelem lehetősége, de féltek megragadni, azoknak közületek, akik most arra kényszerülnek, hogy átöleljék az ön-szeretetet, hogy a szeretet szemén keresztül tekintsetek önmagatokra és új kapcsolatot alakítsatok ki magatokkal, azoknak közületek, akik félnek kilépni múltbeli kapcsolataikból, mert az gondolják ezzel tesznek a legjobbat gyermekeiknek, és mindenki másnak is. Ezért aztán így vagy úgy mindannyiótokra hatással vannak ezek az energiák, és néhányotok számára talán kettős folyamat ez, mert lehetőségetek van az új szerelemre az életetekben, és ezzel egy időben át kell ölelnetek az ön-szeretetet is. Vannak néhányan közületek, akik most kapcsolatban élnek, és új szerelem lehetősége sétált be az életükbe, romba döntve ezzel világotokat, és arra kényszerítve benneteket, hogy vizsgáljátok meg, mi az amit akartok, és mi az, amit nem akartok, milyen az életetek minősége, és hogy vajon beérjétek-e a második legjobbal. Ugyanakkor arra is kérünk benneteket, hogy szeressétek önmagatokat, mert ha az afelett érzett bűntudatotok miatt, hogy otthagyjátok, amitek van, [és] visszautasítjátok ezt az új szerelmet, [akkor] a gyermekeitekkel szúrtok ki, mert bár talán nincs valódi oka annak, hogy elhagyjátok a társatokat, de a szívetek mélyén, a lelketek mélyén tudjátok, hogy meg kell tennetek.

Én, Jezabel tehát, aki az egyenes beszédet szeretem, arra kérlek benneteket, hogy emlékezzetek rá, hogy felforgatjuk a világotokat, mindent a feje tetejére állítunk, de ti csak azon a területen fogjátok [ezt] a világotok felforgatásaként, és mindennek a feje tetejére állításaként megélni, ahol valami olyan nincs egyensúlyban, aminek egyensúlyba kell kerülnie, aminek eggyé kell válnia az Egység Tudatossággal, nos ott érezni fogjátok a hatásokat, és ez a mi karácsonyi ajándékunk számotokra. Ünnepeljük most együtt ezt az energiát, és míg e karácsonyi energiára nyitott edényként hallgatod a szavainkat, átölelünk benneteket a háromszoros istennő energiában, a Szent Háromságban, a Férfi, Nő és Gyermek Egységében, összehozva így az Egység Tudatosság szent triádját. Engedjétek meg ennek az áldással teli energiának, hogy beszivárogjon félelmeitek mélyére, hogy átalakítsa ezeket, és úgy tekinthessetek rájuk, mint drágakövekre, kincsekre és ajándékokra az életedben, amik már készen állnak arra, hogy felismerd őket, hogy átöleld és szeresd őket.

Szeretgessétek halálra a félelmeteket, azzal hogy szeretitek azt, amit a Krisztus tömegtudatosság – a karácsonyi tudatosság - csodálatos ajándék formájában elétek tár. Ez az ajándék lehet új szerelem, új szeretet önmagad iránt, a béke és derű új érzése, mert tudjátok, hogy követitek az igazságotokat, hogy a gyermekeitek új ősmintázatot kapnak a jövőjükre, a kapcsolataikra, és a szeretetre, és ezt ti tettétek lehetővé.

Áldás mindannyiótokra, a Karácsony ünnepe itassa át minden napotokat.

Jezabel vagyok. Namaste.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...