Kuthumi - A leleplezés, feltárulás

A leleplezés, feltárulás/The Unveiling 

tumblr_nvuqci7b3u1st7sqdo4_250.gif

Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. február 2

Fordította és hanganyagot készítette : Margardian

 

Hanganyag letöltési linkje:

http://www.mediafire.com/file/nxc3a9e9wlibndk/Leleplez%25C3%25A9s.mp3/file?fbclid=IwAR2npYYkl96RPEcCYi5PQVWQNiBQoqpzKQZvPDPrbfvKwJVg4jJEHaIuemI

 

Hallgathatós verzió a youtube-n:

https://www.youtube.com/watch?v=xhvtQTjC-tk&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3CqIqQTbZZLAiE61UF_I1rU8RdYZVSfjf4gV4Buw2MqIDZX8_yWzZ-oYY

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

 

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség sugarán jöttem köszönteni mindenkit, és hogy elhozzam az átláthatóság, az integráció, a bizalom és igazság áldásait.

 
Üdvözlet szeretteim.
 
Nagy örömmel a szívünkben gyűltünk össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.
Szeretteim a leleplezési/feltárulási folyamat az egyik, ami teljes körűen átrepíti az energiátokat a jövőbe. A jövő, amire utalunk az, az énnek azon aspektusai, amelyek teljesen elsajátították a Krisztusi Tudatosságot, és szilárdan, a szeretet és a fény középpontjában állnak. Sok éve dolgozunk együtt egyénileg és a csoportokkal - segítünk, vezetünk titeket, és időnként az igazságotokba lökdösünk benneteket - ami egy nagyon fontos cél.
Elkezdjük most feltárni a folyamatot, mert már készen álltok a nagy változások felkészülésére, amikor eljön az igazság ideje 2018-2022 között, ez hatással lesz az egész emberiségre szerte a világon általánosan.
Te lélekként egy emberi testben dolgozol a lelkeddel ezen az emberi idővonalon, miközben lelked állandóan lehetőségeket keres, hogy kifejezze magát, a hiteles éned bökdös téged, hogy nyisd ki Pandora szelencéjét, ami mélyen benned van, és engedd, hogy  meglásd milyen végtelenül mindenható lény vagy  a társteremtésben.
Az emberi öntudatod volt, az a valami, ami lehetővé tette ezt.
Ehhez emberi kapcsolatokra volt szükséged, mert ez az egyetlen módja annak, hogy tapasztalj, és ehhez embernek kellett lenned. Szembenézni kihívásokkal, félelmekkel, ambíciókkal - ezek ösztönöztek. Ezek közül az ambíciók, célok, vágyak ösztönzések közül semelyiket sem kellene félretolni vagy eldobni, ami fontos, az az, hogy azon gondolkozz el, mi motiválja őket, és ezek közül melyek azok, amiket az isteni energiák ihlettek.

Egyszer eléred, annak megértését, hogy egy erős helyzetben vagy ahhoz, hogy utat nyiss a többieknek, hogy követhessék. Ezért dolgoztunk annyira alaposan mindegyikőtökkel az ego csökkentésén, a félelmeitek elengedésén, miközben legyőzitek az akadályokat, és túllépitek az alacsonyabb ego határait.
Mondtam, hogy csak egy módja van annak, hogyan fejleszthetitek önbecsüléseteket, és ez a saját határaitok kitolása, a komfort zónán túlra, majd megnézni, ami készül. Ha egyetlen kényelmi zóna is megmarad, nem adja meg a lehetőséget, hogy túllépj az emberi birodalom korlátozott tudatán, a félelemmel teli felfogásokon és illuzórikus véleményeken.
Tehát most, hogy tudjátok, mi ez, már készen álltok a játékhoz egy teljesen új szinten, egy teljesen új csapattal, és mint már említettem, most van itt az ideje, " a nagy halakkal úszni "
Szóval, szeretteim, az elkövetkezők megértéséhez, hogy miről is szól 2018 és 2022, meg kell értened az emberi lélek belső alapjait.
Ez azt jelenti, hogy újradefiniálod, hogyan látod magad, mit gondolsz magadról és mit hitettek el veled Önmagadról. Ennek a neve Transzformáció.
És most figyelj rám, ez nem megy egyik pillanatról a másikra, egyik napról a másikra, Napi rendszerességgel kell végigjátszani, felkészülni minden pillanatban a legváratlanabb eseményekre is, mert az átalakulás ideje most felgyorsul, ahogy túllépsz a korlátokon, amik meggátolnak jelenlegi paradigmádon túl felfedezni a világot.
Engedd el, aki/ami befolyásolt téged, mint például, hogy aki/ami befolyásolja ragaszkodásodat a kényelmi zónához, a szokásos viselkedésekhez, az emberi természet az emberi tudat szempontjából. Tehát kiszélesíteni a látókörödet, és kiterjeszteni a figyelmet, különösen magaddal kapcsolatban rendkívül fontos – hiszen, ha Te nem tudod, ki vagy, akkor hogy a fenébe tudhatná majd bárki is? Minden veled kezdődik és végződik, és itt arra utalok konkrétan, ami megbénít és meggátol.
Ezek az új energiák kényszeríteni fognak benneteket, igazi szellem tükrébe tolni ahol ragyogsz. Mivel ez a fény világítja meg rajtad keresztül a régi világot, látni fogod, hogy te képes vagy behatolni a sűrűségébe, az elméd késztetései, képzeleted, mely táplálja a félelmeket, és elkezded felfedezni, hogy az a birodalom, amelyben éppen játszottál, egy csepp a tengerhez képest. Kilépve, a régi világból, egy teljesen új szintre, sajnos nincsenek szavaim leírni, milyen jó ez. 2009 és 2015 között olyan Vízkereszt lesz, mint még soha, átalakítások és átmenetek más birodalmakba és paradigmákba, hogy az majd visszahat a többiekre, és „akiken nincs zokni, lerobbantja a még a szőrt is a lábukról.” (angol közmondás)
De ettől ne félj, mássz vissza a bika hátára, fogd meg a szarvát, és kapaszkodj, ha kedves az életed, mert az élet kedves, ez egy remek élmény, kihívást jelent, és fájdalmas és kiábrándító, (ha így fogod fel) de minden egyes emberi csalódás, minden korlátozás és minden kudarc elhozza a rugalmasság, a bátorság és az erő megtapasztalását. 
A következő 6 hétben lesz ennek a személyes feltárása és azoknak, akik még nem döntöttek, hogy dolgoznak ezzel az energiával lehetőségük lesz további tizenhat hónap, ezért ne a számokra figyeljetek, szeretteim.
Nem feltétlenül egy sötét utazás lesz, de minden bizonnyal érdekes.
Az én vagyok feltárása a Földanya testének csakráihoz kapcsolódnak, kisebb energia portálokhoz a földalatti világba. Ez a feltárás 22 fátyolt távolít el egy-egy csakráról.
Ez összehangolja azokat az energiákat, amit Mária Magdolna is rögzített, sőt a mai nap, a DNS-be 222 szál kristályfényt integrál - azok számára, akik nyitottak erre.
Folyamatosan az elkövetkező 22 napon keresztül.  Az energiák együttműködése, a galaxis köré lett összpontosítva. A Planetáris átalakítás és a konfigurációk, a csillagképek mind együtt dolgoznak, sugározzák ezeket a frekvenciákat, amelyek tested DNS-éhez szólnak, ahogy behatol atomszerkezetedbe, új világokat kezdenek nyitni.
Ezek a magasabb tudatosság energiái, megmutatják, mely időben lettél blokkolva, befagyasztva az időben. Mert a hivatkozási pont eltorzult az életedben.
Hold Anya Hold a bal oldaladra áll, Nap apa a jobbodra, Vénusz istennő előtted, és Mars Úr mögötted. Ezen energiák kombinációja: a Mars teremtő, Vénusz a szerelem, Nap Atya megvilágosító, és Hold Anya intuíciós képessége, inspirál a bizalommal teli belső munkára, a következő 22 napon.
Minden nap, lehetővé teszik számotokra a vezettetést. A feltárási folyamat nagyon személyes, mély és dicsőséges út az alvó szinteket isteni módon feltárva, behatóan inspirálva őket, hogy előjöjjenek a fényre. Sok szempontból árnyékban vannak még,. és ez az az idő, hogy fényre jöjjenek, hogy felfedjék magukat, nem rekedve a fátyol mögött, mert ameddig ott rejtőzködnek nyomást fognak gyakorolni, gátolni fognak téged abban, hogy igazi önmagaddá válhass..
Felejtsd el, amit mindenki más rólad gondol, semmi közöd más emberek gondolataihoz és véleményéhez, a sajátjuk, nem a tiéd, és ha úgy döntenek, belevonnak téged, jogodban áll elutasítani.
Lord Merlin és az Jezabel Istennő felkészítik az energiádat a változásokra és elhúzzák a fátylakat, hogy a néhány hét múlva megrendezésre kerülő következő Egyiptomi Tűz kapuk megnyitásánál egy új úton keresztül saját életet élhessetek, és ismét, figyelmeztetlek benneteket, tartsátok erre készenlétben magatokat.
Az időt, a változást nem lehet megállítani, mert amikor teljesen felszabadult egy lélek, akkor a teljes hozzáférést megad a szellem, az ember formában lévő kifejeződéséhez.
Ne hagyd, hogy mások véleménye és félelmei megállítsanak, semmilyen körülmények között, hagyd a kritikát vagy ítéletet érkezzen feléd bármilyen módon.
Most segíts nekem, lenne ennél izgalmasabb, felszabadítóbb, a lélekútjának
teljesítéséhez - vagy jobb, ha különböző rétegek súlya alatt marad?
Én nem hiszem, már elég ideig volt ott.
Rendelkezel a DNS-ed 12 kulcsával, a tizenkét kulcs kapcsolódik 12 csakrához a spirituális testben. Ezen kulcsok mindegyike aktiválódik a következő 22 hónapban, és hozzásegít ahhoz, amivel az emberiségnek szembe kell nézni az elkövetkezendő években.
Szóval talán 2018-2022-ig talán 2020-ig történnek a Föld változásai, fizikai értelemben - és ez az idő, amire sokan tévesen hivatkoznak pl mint a 2012-es változásokra. 2012-a tudat eltolódás, belső mozgás földrengések formájában.
A Kozmosz Avatarjai is előreléptek, nem csak a felemelkedett Mesterek, ahogy ismerjük őket.
 
Nem jut eszembe más szó most ez a : "Figyelmeztetés", hogy állíts a sebességváltón, és indítsd el a következő szenvedélyedet.
Amikor hallod ezeket a szavaimat, annak oka van, biztos lehetsz abban, hogy a lelked akarja, hogy halljad. És ha vannak néhányan, akik itt ülnek, és azt gondolják, "ó az isten szerelmére Kuthumi nem is tudom, mit kellene csinálni! „ Nekik azt mondom, érezzétek meg. Minden nap fejezzétek ki a szándékot, hogy táruljon fel mi a szenvedélyetek, és én biztosíthatom, hogy el fog jönni hozzátok, felszínre kerül. Legyetek türelmesek, és soha ne adjátok fel,
Én, Kuthumi, Jézus mester és St. Germain kíséretében, az elkövetkező 44 napban egy Szent Geometriai Kristály Templomban tartunk. Ez idő alatt a teljes atomi szerkezeted frissítése és korszerűsítése történik ami, összhangban van az isteni magasabb intelligenciával, a Kozmikus szüleid - hozzáférést nyújtanak azokhoz a dimenziókhoz, amik az emberi paradigmákon túl léteznek, együttműködve avval a 222 szállal, amit Mária Magdolna hozott az emberiségnek erre a napra.
Mivel ezek az energiák együtt lesznek, több területen kezdik a váltást és a változást, lesznek pillanatok talán, amikor nem tudod megfejteni pontosan mi is bontakozik ki, lehet, hogy az egyik területen mozog egy irányban, aztán egy lépéssel a másik irányba.
(Egyik az óramutató járásával megegyező irányban mozog, a másik az óramutató járásával ellentétesen). Ne zavarjon ez a látszólagos
Ez az átmeneti  kettősség, rövid életű lesz.
Néhányatoknak közületek nagy meglepetésben lesz részetek, amikor a legkevésbé számítotok rá. Ez az idő az élet integrálása az Új Élet ígérete.
Tudom, hogy sokan vagytok akik, kiábrándultnak érzik magukat és meglehetősen haragudtok az Univerzumra, látva, hogy a poharatok már a felénél is kevesebbel van megtöltve, de ne feledjétek, 2000 óta ragyog a fény rajtatok keresztül, és mi megnyugtatunk, hogy ami sötétnek tűnik, az csak a legsötétebb óra a hajnal előtt.
A sötét pillanatok egyszerűen azt mutatják, hogy mit szólsz a változáshoz, és a ha úgy döntesz, hogy látni akarod milyen nagy változások vannak a küszöbön, akkor könnyedebben és nagyobb bizalommal mozoghatsz felé.
Szóval, miután élveztem minden pillanatát ennek, amit átadtam nektek, kísérőim figyelmeztettek, állítsam le magam, mert most már a közepén tartunk, és még sok mindenről akarok beszélni.
Hosszú vitáim voltak, szigorú utasításokat kaptam, hogy minden beavatás 45 percnél tovább ne tartson, de az isten szerelmére el tudjátok képzelni, hogy milyen nehéz ez nekem?!  
De mivel egy felemelkedett mester vagyok… persze aztán…
 
Kezdjük el tehát, arra kérlek, hogy csukd be a szemed, ha még nem tetted meg, és lépjünk be az isteni fény birodalmába, ahol a teljesen tudatos én lakik, az a világ, amelyben az igazságodat szabadon kifejezheted, gátlások, és fenntartás nélkül.
Egyszerűen csak engedd meg.
Ahogy haladunk erre a helyre, kezd kirajzolódni az energia, a szent igazság birodalma, és belépsz abba az időbe, amikor Isten szemén keresztül látsz, és szerető szívén keresztül eljutsz az Anya Istennő megértéséhez, és megérted a tervet.
Ahogy ezen a helyen tartózkodsz négy millió új lény, akikről korábban beszéltünk megnyitják a szív csakráikat neked, és nagyon óvatosan fogadd be ezeket az energia hullámokat. Mivel ezek a folyékony szeretet hullámai, beáramlanak a testedbe, az érzelmeidbe, mentalitásodba és a spiritualitásodba.
Ez a szeretet készít fel arra, hogy felfedezd az Istent és Istennőt önmagadon belül.
Én, Kuthumi, a Szent kristály templom közepén, most az Atya Isten és Anya Istennő energiájába helyezlek. Ahogy itt tartunk benneteket, megjelennek a személyes útmutatók és a gyógyító angyalok. Adj nekik engedélyt az energia területén végzett munkájukhoz, - nyisd meg az elméd, szíved, tested és lelked, ezeknek az energiáknak.
Anya / Atya Isten most aktiválja a szív és szolárplexus( napfonat) csakra között található területet. Ez egy nagyon szent és nagyon sérülékeny pont egy emberi lény számára, ablak a lélek belső tervéhez, mindenhez, amit valaha megismert, tapasztalt szóval ez az ajtó az Akasha Felvétel bejárata. (krónika régiesen).
Ne beszélj erről senkinek kivéve, ha valakivel együtt dolgozol ezzel az anyaggal. Az egyetlen ok, amiért azt mondjuk, annak az az oka, hogy ez szent és sebezhető, csakra.

A csakra most, összekapcsolódik Atya Isten szívével. A jobb keze tenyerét a szív csakrádra helyezi és összeköttetésbe kerül veled. Tedd a kezére a bal tenyeredet, hogy Atya Istenünk fénye és a szeretete beáradjon a csakrába feltöltve ezt a csakrát.
Mivel ez az energia behatol az Akasha portálba, Atya Isten 12 citrin kristályt helyez bele. A Kristályok mindegyike kapcsolódik a tizenkét kulcshoz, amiről korábban beszéltünk. Csak lélegezd be ezeket a kristályokat, és megtalálják a helyüket az energia területén.
Anya Istennő áll felettetek, jobb keze tenyerét a korona csakrádra helyezi, a bal tenyerét a szakrális csakrádra, és elkezdi bekódolni a te egyéni Akasha jelképeidet. Ezek a szimbólumok, aktívak maradnak a csakrában, a meditáció és csendes szemlélődés lehetővé teszi a hozzájuk férést.
A rád vonatkozó információkat eléred, amikor csak szükséged van rájuk.
A szimbólumok beintegrálása átrendezi a testedben a DNS-t - megkezdődik a feltárulási folyamat, és mint mondtam korábban, mélyen személyes és egyedi nektek.
Lelepleződnek olyan a folyamatok, amely során kiderülnek az illúziók, valamint mély betekintést, világosságot és kinyilatkoztatásokat ad. Határozottan az igazság fényében, és minden tökéletesen rendben lesz személyes világodban.
 
Én, Kuthumi eléd állok. Jézus mester a koronádhoz. St. Germain a bal és a Lord Maitreya a jobb oldaladhoz. Energiáik egyesülnek, összekapcsolódik Atya / Anya Istennel és egy másik geometriai mintázatot kapcsolunk be, ami az elkövetkező hat hónapban integrálódik az életedbe, ez támogatni fogja az új élet alapjának rekonstrukcióját.
Végy egy mély lélegzetet, és amint kilélegzel, az összes ilyen energia keveredik aurádban, áthatva minden nagyobb szervet.
Vegyél egy mély lélegzetet, és lazíts.

Hagyd, hogy megkapd ezeket az áldásokat, és ezeket az energiákat,
Új utak, új életmód és élettapasztalatok fognak elérkezni hozzád. Légy nyitott, hogy amikor jön, az elméd gondolatait legyőzhesd.
Legyél nyitott és bölcs, és hallgass az intuíciódra. Nem tudom eléggé kihangsúlyozni, mennyire fontos a feltárulás, a következő ragyogó lépés megtételéhez.
Ezek az energiák mindent eléd hoznak, ami szükséges számodra, hogy kövesd az ihletet, hallgass rá, és akképpen cselekedj. Ez időbe telik, és a csend teszi láthatóvá számodra.
Végy egy mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen.
Ha netán hányingert érzel, az az aktiválódó Akasha portál eredményét jelenti.
Egyszerűen csak lélegezz, lazítsd el az izmaidat, és hamarosan el fog múlni.
 
Ennek következtében nagyon gyorsan kalibrálódnak a csakrák, mert most egy teljesen új energiarezgés éri őket, és ehhez a beállítódáshoz alkalmazkodni kell. Azok, akik a szülők - a gyerekeik, ha készen állnak, ugyanúgy megkapják az aktiválást az Akasha portál szerkezetébe. Légy türelmes velük ez idő alatt. Néhány mellékhatás is megjelenhet az aktiválás során - láz, influenzaszerű tünetek, de ne zavarjon, mert elmúlik, sok C vitaminnal és sok, legalább 2 liter vizet fogyasztva lehet enyhíteni a tüneteken. A tünetek megjelenése a régi gátló minták, kicserélődése az újakra.
 
Mihály arkangyal most belép erre a helyre. Mellé állok, és ő megérint az Igazság Exkalibur Kardjával. Evvel hangolja össze a gerincedben az isteni igazságot, az egyetemes igazságot, erősíti a személyes isteni akaratot, hogy átölelhesd az Új Élet ígéretét, mellyel a lehető legjobb életet élheted. Végy egy mély lélegzetet, és lazíts. Szeretteim ezek az energiák, itt maradnak a következő 21 órában. Ez idő alatt biztosítjuk, hogy minden energia megfelelően integrálódjon az összes szervben, ahol szükség van rá. Pihenjetek eleget. Az is fontos, hogy engedd meg magadnak, bármi is jön elő, és tedd lehetővé, hogy felszabaduljon.
Végy egy mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel, lassan húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe. Egy másik mély lélegzetet véve, azt a korona csakrádon át a gerinced mentén húzd le a gyökércsakrádba és onnan engedd le a Föld Anya szívébe.

Mozgasd meg a karodat a csuklódat, a bokádat, és ha úgy érzed, a vállaidat, a nyakadat. Ez lehetővé teszi a jobb energiamozgást a testben. Bízom benne, hogy mindannyian jól éreztétek magatokat együtt.
 
Bízzatok a sok láthatatlan karban, hogy  megtartunk benneteket, és tudjátok, hogy egy pillanatra sem hagyunk benneteket egyedül, mert egyek vagyunk veletek, mindig minden formában.
Köszönjük, a drága időtöket, ez egy megtiszteltetés számunkra.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...